עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. אני מתלבט ומאד קשה לי להחליט בין כמה דגמים אפשריים. (וחייב לקבל החלטה עד מחר בצהריים). מדובר על מחשב לעבודה משרדית, סרטים ואינטרנט (ללא משחקים). התקציב נע בין 700 ל-850$ - איאפשר לחרוג. ואגב, הוא נקנה בארה"ב- כלומר זה חייב להיות כולל אחריות ל-3 שנים. בגדול מחפש 14" i3 או i5 מהסידרה החדשה (sandy bridge), עדיף עם משקל כמה שיותר נמוך (סביב ה-2 ק"ג) עדיף בטרייה ארוכת טווח. עדיף עם כרטיס מסך on board (פחות מתחמם וזולל בטריה). כונן 320 או 500, לא מאד משנה- אם אפשר 7200 זה יהיה נמחד מאד. 4GB של זכרון. אני מתבלט בין: lenovo e420s שיעלה באתר שלהם 731$ והוא פחות מ2 ק"ג- כאשר הבעיה איתו היא הבטריה הלא חזקה Lipolymer 48. lenovo t420 שיעלה 850$ יהיה כבד יותר, אבל עם בטרייה…

2. Started by elyasaf755,

היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי שBF3 יוכל לעבוד עליו כמו שצריך, גם אם זה יהיה על הגראפיקה הכי נמוכה, אבל שבאמת שהמחשב יחזיק את המשחק כמו שצריך - זה הכי חשוב! המפרט הקיים הוא: לוח אם - ASRock G14C-GS מעבד - Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz זכרון - 2GB RAM DDR2 כ.מסך - Gigabyte GT 220 בנוסף, אני מעוניין גם במערכת קירור יעילה, אבל זה כבר בונוס אם נשאר מהתקציב. וכמובן שהתקציב הוא 900 ש"ח, אפשר לחרוג עד 950 בערך, אבל כמובן שאני מעדיף להוציא כמה שפחות...אז לא חייבים לנצל את כל התקציב... תודה רבה, ושיהיה אחלה יום! -אליסף

• 33 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by וולפהרט,

מעוניינת לקנות מחשב מותג משהו חזק שיעמוד בכל עומס התכנות והמידע תקציב: עד 4000 שח בעיקר לעבודה על דו מימד אבל עם פוטנצייל גם לתלת במידת הצורך תוכנות עיקריות: פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס, פלאש עם אופציה ל: 3D מקס מעוניינת לרכוש את המחשב בתל אביב. אשמח להמלצות על חנויות תודה!

4. איך Windows 7 ירוץ על מחשב נייד מבוסס ATOM N270 לפי דעתכם? אם כן, האם starter לפי דעתכם ירוץ יותר טוב מאשר Ultimate (שהוציאו לו הרבה שטויות)? הדגם הינו MSI U100/1GB RAM תודה

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by rami_hsn,

שלום, מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הבאות: מטרות המחשב? לימודים וקצת משחקים (ה- intel hd 3000 שבסנדי ברידג' מספיק בהחלט) גודל המסך? 15.6" משקל רצוי? לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך, לא קריטי האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB3 , HDMi בלוטות? רצוי גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא דרישות נוספות: תאורת מקשים ומסך מט בחשיבות גבוהה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית + משחקים "קלים" א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת אלחוטית 4. ה…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by swg,

שלום. המחשב הישן שלי הלך פייפן ואני רוצה לקנות בדחיפות מחשב חדש. תקציב 1500: ראיתי את ההצעה הזו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode=1 אל מול ההצעה של חבר שלי: מערכת ב1K, Q6600, HD2950, GIGABYTE aurora, DDR2 800MHZ 4GB CROSAIR, לוח של גיגהבייט. המחשב למטרות לימודים אוניברסיטיים(לשלושה אנשים במקביל, דהיינו, עבודה שוטפת). המטרה היא ריבוי משימות ועמידה בעומס ללא קריסות. אם יש הצעה טובה יותר, אשמח לשמוע על כך! תודה ולילה טוב!!

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  8. Started by balon007,

חשוב שיריץ משחקים וסרטי HD... I5 יספיק או שכדאי I7? ההבדל בביצועים הוא משמעותי? איך המחשב הזה של DELL? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9434 שווה את המחיר? תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by rami367,

קניתי מחשב שבוע שעבר ואני רוצה לבדוק את האיכות של המפרט ;D אז ככה: - מארז PS03B ATX SILVERSTONE שחור - ספק כוח THERMALTAKE 12CM A.PFC LITEPOWER 700W - לוח DZ68DB B3 Z68 SATA3 USB3 DDR3 INTEL - מאוורר למעבד CORE i5 LGA 1155/1156 - מאוורר למעבד AM3/1366/1155/ HEAT-PIPE COLD BIT - זיכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 כמות 2 - כרטיס מסך Nvidia GeForce 560GTX 1G-5 P.O VIEW - דיסק קשיח פנימי 2TERA SATA3 LP 64MB SEGATE - צורב AD7260 שחור SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DLS - מסך H2400 LCD LED 1:5000000DCR 5MS 24" MAG סה"כ 5,829 ש"ח מה אתם אומרים שווה? ;D ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Shmonzi,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מנסה לכוון כמה שיותר גבוהה עם התקציב הנתון. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כפי שאמרתי, מכוון כמה שיותר גבוהה עם התקציב הנתון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אי מאוד מבקש שתעזרו לי אני רוצה לבנות משהו פצצה! אני סומך אלכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים שיעבדו על ULTRA HIGH עם כל הפילטרים על הכי גבוה ורזולוציה FULL HD (יש לי מסך 24") א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אך ורק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, קרייסיס. GTA4, Red Orchestra 2 ושהכל יעבוד חלק על FULL HD עם כל הפילטרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(לא חובה על הרזולוציה המקסימאלית אבל כן שואף לרזולוציה טובה פלוס), סרטים בחיבור נוסף ל-LCD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין איזשהם תוכנות ספציפיות, לרוב תוכנות שיתוף קבצים ולעיתים אופיס. אם זה קשור, אז אני משתמש לא מעט בתוכנות מדיה(VLC Media Player לדוגמא) לצפייה בסרטי Bluray כבדים בטלוויזיה, אותה אחבר מכרטיס המסך של המחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by roi levi,

המחשב בעיקרון בנוי בשביל מהנדסים ומותאם לשימוש בתוכנות סרטוט כמו סוליד וורק (solidwork) בעיקר ... השאלה שלי היא אם זה יחזיק לי גם משחקים כבדים ... המפרט : <blockquote> Mother board- gigabyte G41MT D3 PROCESSOR- INTEL Q 8400 2.66 2.67 4 CORE 4 LOGICAL PROSREECORS GRAFHICE CARD- NVIDIA QUADRO FX 2000 D RAM- 8.00 GB DISK- WDC WD5000AKX-753CA1 ATA DVD- TSST SH-222AB ATA</blockquote>

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  14. -התקציב הוא עד 4500 ש"ח -העדפה אם אפשרי לחסוך טיפה -שימוש יומיומי אינטרנט סרטים ואופיס וכמובן משחקים -הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי 1280x1024 כמובן שיש אפשרות שאני יחליף מסך בעתיד אך לא כרגע -כמובן העדפה להגדרות גבוהות במשחקים -ציוד עקפי אני מחפש עכבר ומקלדת בצבע שחור -רכיבים לא צריך הם: מסך ורמקולים. -מערכת הפעלה לא מחייב -אוברקלוק לא -חנות מועדפת באזור פתח תקווה והסביבה -בקשות מיוחדות אין אבל אין לי בעיה אם תמליצו על משהו שאתם חושבים שאולי אני יכול לעשות או לשפר וכדומה... -לגבי שידרוג העדפה שלי שהמחשב ינסה להחזיק לשלוש שנים... הערה חשובה לגבי המארז!!! הגובה המקסימלי שהוא יכול להיות הוא 48 ס"מ. תודה רבה לכל המגיבים מראש!

15. Started by norm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב200 אם זה ממש משדרג את המפרט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים, תיכנות, קצת משחקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה…

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיתחבר לטלויזיה ב HDMI על מנת לראות סרטים וסדרות, ומעט גלישה באינרנט. לא יהיה עליו גיימינג או כל עבודה כבדה אחרת. תקציב 1500-2000. מה הייתם ממליצים ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by ovadiadn,

IPAD האם אני יכול לעבוד איתו עם אופיס ואווטלוק אקצינג'? או לפחות להתקין בו צ'ק פוינט VPN לשליטה מרחוק על המחשב בעבודה? ואם לא, האם יש טאבלט אחר מומלץ או נייד עם מסך מגע. חשוב זמן בטריה משקל וקלות תפעול.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by tzab,

המחשב מיועד לגלישה סרטים (HD וחיבור לטלוויזיה יהיה נחמד) ותוכנות קלות (לא משחקים) וקצת קידוד. הדגמים הם: 1) LGT280 http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=121&subcatid=290&prodid=779&keySearch= 2) LenevoS205 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18399

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  19. מעבד: AMD Athlon II x2 Dual Core 255 3.1Ghz Socket AM3 Box - 295 לוח אם GIGABYTE 880GM-USB3 AM2+, AM3, 880G, DDR3 1333, DVI , HDMI - 450 זכרון: 2x2GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel DDR3 - 1333MHZ - 180 כרטיס מסך: ASUS GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E - 350 דיסק קשיח: SAMSUNG 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ - 255 צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) - 130 ספק כוח: ANTEC Neo Eco 450C 450W Active PFC 12cm PSU (Retail) - 280 מארז: NZXT - H2 BLACK - 510 סה"כ - 2450 ש"ח מעבד: הכי זול שקיים בחנות אשר יכול להריץ 1080P לוח אם: תומך USB3, תומך בAM3+ (לצורך שדרוג עתידי במידת הרצון והצורך) זכרון: לא מעוניין לחסוך 90 ש"ח ולהסתפק ב-2 גיגה זכרון. לא מעוניין…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by goldener,

ברצוני לרכוש את לוח האם Z68MA-D2H-B3 של חברת GigaByte עם מעבד i3 2300 וזיכרון 8GB של G.Skill מהירות 1600 (ללא כוונה ל-OC). באתר יצרן הלוח המליצו על הדגם F3-12800CL7D-8GBRH אותו לא הצלחתי למצוא. מצאתי ב-KSP שני דגמים אחרים דומים של G.Skill: F3-12800CL7D-8GBSR ו- F3-12800CL7D-8GBXH. האם הם חילופיים וניתן להשתמש בהם במקום הדגם המומלץ שבאתר? תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by dzbeda,

שלום, מחפש מחשב שהיעוד הכי כבד שלו יהיה משחקים...לרוב עבודת משרד. הרכבתי איזה משהו אבל יצא לי קצת יקר מדי, אשמח לדעת אם המפרט איכותית אם אפשר להוזיל אותו וגם אולי לשפר אותו. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ועבודת משרד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis,Meal of honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. זה המפרט: http://i53.tinypic.com/242zhio.jpg 2 כרטיסי מסך למי שפיפס ואלה הביצועים: http://3dmark.com/3dm11/1790874?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1790874%3Fkey%3DbmtyCHvXte6QyFcVRXPwu65k5S6exN

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מאמין שאפשר להשתמש בכולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500, אבל אם ממש לחוץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרבה סדרות וסרטי HD 720P/1080P, וכן משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי FPS בעיקר, לדוגמא modern warfare' bad company' , או משחקים כמו WOW. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell2209wa-1680X1050' טלוויזיה מחוברת בHDMI, 1360…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by dzbeda,

שלום, מחפש מחשב שהיעוד הכי כבד שלו יהיה משחקים...לרוב עבודת משרד. הרכבתי איזה משהו אבל יצא לי קצת יקר מדי, אשמח לדעת אם המפרט איכותית אם אפשר להוזיל אותו וגם אולי לשפר אותו. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומשרד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, Medal of honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  25. Started by SweeT_EviL,

מהאתר של אינטל: האם זה אומר שאני לא יכול להפעיל סרטים שהורדתי מהאינטרנט דרך WIDI?

• 0 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים