ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
עדיפות למארז יפה (-: תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לחבר להרכיב מפרט ואשמח לעזרתכם. הוא ציין בפני שהתקציב שלו זה עד 3500 ש"ח,והוא צריך רק את המארז עם הרכיבים, לא צריך מסך\לא צריך ציוד היקפי לא כלום. (יש לו מסך 22 אינץ'). לאחר שיחה קצרה הבנתי ממנו מספר דברים הכרחיים (כל השאר כמובן לשיקולכם) : מעבד: הוא מעוניין במעבד intel מסדרת core 2 (כפול\מרובע ליבה, אך לא פחות מE8400) . כרטיס מסך: ביקש שכרטיס המסך יהיה באזור רמת radeon 4870 (או משהו דומה\מקביל). הארד-דיסק: 500GB ומעלה. אשמח לעזרתכם,תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום וברכה לכל חברי הפורום המדהים הזה. מפרט המחשב הנוכחי: Mainboard : Asus P4SP-MX Processor : Intel Pentium 4 @ 2400 MHz Video Card : ATI Radeon 9600 / X1050 Series Hard Disk : WDC (80 GB) Physical Memory : 768 MB ברצוני להחליף לו לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך , ודיסק קשיח. טיפול 10,000 שכזה. המחשב מחובר קבוע לטלוויזיה ללא מסך נוסף, הטלוויזיה היא lcd 32" HDREADY חשוב לי שהוא ידע לנצל אותה כמו שצריך, במקס' רזולוציה שהיא מאפשרת. המחשב הולך להריץ בעיקר מדיה, אם כי גם משחקים פה ושם חשוב שיעבדו טוב! התקציב: 2000 ש"ח ניתן לחרוג בעוד כ-500 ש"ח אם זה הכרחי. יש צורב במחשב, מקלדת ועכבר אלחוטי, מארז, ספק. פעם הייתי חזק בענייני החומרה, היום הכל מדבר לי סינית. תודה רבה מראש על העז…
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המחיר גמיש. השימושים: אינטרנט ואופיס. אני רוצה שמארז יהיה קטן. אתקין ווינדווס 8.1 ואשדרג ל-10. רצוי שיהיה שקט. מיועד לאימי המבוגרת. אני עוד לא בטוח לגבי האם לקחת SSD. הנה המחשב שהרכבתי. אשמח לשמוע מה דעתכם. האם הרכיבים מתאימים זה לזה? האם הספק מתאים או חזק מדי? האם יש לכם ביקורת על אחד הרכיבים? האם אפשר לשפר משהו? לקחתי מעבד box כי הבנתי שהמאוורר שלו מספיק. האם זה נכון? האם יהיה שקט יחסית? עוד משהו שתרצו לומר? דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 4170 3.7Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81I-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג עד ל 6000! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GO. RAINBOW SIX , ועוד משחקים שעתידים לצאת שכחתי שמות כרגע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ביתי, לא מתכוון להריץ עליו ויסטה (נשאר עם XP). אני לא גיימר, ולכן אין צורך בכרטיס מסך מוצלח (או בכלל..?)- למרות שיש צורך לצפות בסרטים+חיבור DVI. עיקר השימוש יהיה למוזיקה/גלישה/מסנג'ר/סרטים/ אופיס. אני צריך מפרט שיהיה שקט! המחשב יהיה בחדר שינה. התקציב מאפשר לי- עד 5100. כולל מסך 19 - (VIEWSONIC 19" VP930) עריכה- חשוב- ללא OC! עדיף אינטל בתודה מראש לעוזרים :yelclap:
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם כמה אפשר לקבל על הרכיבים הנ"ל (אם אפשר), בנפרד או ביחד? לא עברו אוברקלוקינג לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R מעבד Intel i7-930 זכרונות Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM Desktop Memory (KHX1600C9D3K3/12GX) (אגב - רוצה לשדרג ל Gigabyte GA-Z170X-Gaming-3 i5-6600 HyperX HX421C14FBK2-16 (2X8GB DDR4 2133Mhz אשמח לחוות דעתכם על הדרך)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש. השימוש שלו זה רק גלישה באינט' וצפיה בסרטים הוא רוצה שיהיה למחשב 2G RAM וכרטיס קול 5.1 עם יציאה נפרדת לכל רמקום אם הבנתי אותו נכון עדיפות לכ. מסך לא מובנה אך זול התקציב הוא 1600 תודה!!
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מפרט שחייב לכלול מעבד I5 תקציב 1500-1800 יכולים לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכם, הרכבתי מפרט בסכום של עד 6000 ש"ח, מיועד למשחקים בעיקר, אבל גם לא מעט לתכנות ואינטרנט (אני עובד לרוב עם מס' תוכנות במקביל ככה שנוצר עומס רב על המערכת). אני לא מתכנן OC בשום שלב, וגם לא שדרוג קרוב לאחר הקניה, ככה שמה שאני אקנה צריך להספיק לי ללא מעט זמן. אשמח אם תאמרו לי מה דעתכם על המפרט (מאתר KSP) : מארז - 460 ש"ח - Thermaltake Suprano VB1000BWS (אני יודע שרובכם ממליצים על HEC Compucase אבל אני לא אוהב את הצורה של המארז הזה, ומה גם של-Suprano יש עוד מאוורר צידי). ספק כח - 420 ש"ח - Noisetaker EG425P-VE 420W (לדעתי אמור להספיק, אבל תחוו את דעתכם..) לוח אם - 650 ש"ח - 945GM-S2 s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E (מכיוון שהחלטתי ללכת על 2GB זכרון במהירות של 66…
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי מחשב מלפני 4 שנים שעדיין עובד ורץ. אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט,אופיס,ותוכנות מ- ADOBE CS5. אני רוצה לשדרג בעיקר בגלל איטיות המערכת בעת הפעלת תוכנה או שתיים ביחד מ-CS5. ישנן אף פעולות שאני לא יכול ליישם בפוטושופ עקב מיעוט זכרון RAM (התוכנה מודיעה לי שהפעולה לא יכולה להתבצע בעקבות מיעוט בזכרון) וזה מעצבן אותי. כמו כן אני מתכנן ללמוד גרפיקה ואני מייעד אותו לשם. קנייה של מאק (על סוגיו השונים) לא באה בחשבון משיקולי עלות/תועלת. חשבתי על שידרוג של המעבד,לוח אם,כרטיס מסך וזכרונות ואולי להוסיף SSD של בין 60-64 ג'יגה למערכת ההפעלה ו-CS5. או לחילופין החלפת כרטיס המסך לזה שמצוין מטה והוספת 2/4 ג'גה נוספים (DDR2) כמו כן חשבתי על התקנת מערכת הפעלה נוספת לצד הווינדוס לשם ניסיון של…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסיפור הקצר: מישהו מכיר מעבדה שיכולה להחליף ללפטופ ( Dell 5110 ) את הדיסק הקשיח באחד אחר שאביא להם? הסיפור היותר ארוך: אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לכונן SSD. כדאיות אני כבר בדקתי - חצי שנה שלא עברתי את ה300G אחסון בזכות הכונן החיצוני ( 1Tבמהירות USB3 שבקרוב ישודרג ל3T ). המחשב עם מעבד I7 ו8G של ראם בDDR3. החלק שהכי מאט לי את המחשב הוא הדיסק הקשיח שמת אחרי שנה וחצי. עכשיו, להגיע להרצליה מראשון לציון פעמיים יהיה דבר קשה לאדם בלי רכב אז אני שוקל כבר לוותר על האחריות ע"מ לשדרג את הדיסק הקשיח. ראיתי את הדגם Intel 330 180GB ויש עליו ביקורות מעולות אז אני כנראה אקח אותו. הבעיה היחידה שלי היא שאני לא הכי עדין ומפחד לעשות זאת בעצמי. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי אני מבקש חוות דעת על המפרט הבא למשחקים - תקציב בערך 5000 ש"ח, משחק על מסך 22 ב 1680x1050. חשוב שיהיה דיי שקט ויתן ביצועים טובים למחיר, כמו כן האם כדאי לקנות מ SKYPC? חוות דעת על השירות והמקצועיות שלהם תתקבל בברכה. נ.ב - כן אני חייב SSD תודה מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪940 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3L ₪498 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950205 כונן קשיח G.Skill SSD Solid State Disk Phoenix Pro 2.5" 60GB ₪721 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=FM-25S2S-60GBP2 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה לדעת מה ההבדל בין AMD ןINTEL כי חלק אומרים לי עדיף AMD וחלק אומרים INTEL אז תגידו אתם מה כדי לקנות ובבקשה תנו לי מפרט מסקייפיסי תקציב 2.5-3.5 אלף {3.5 אם קריטי!} מבוסס על אינטל לגיימרים שמשחקים טובים של היום כגון battlefield 2142 וכו יעבדו בו חלק! תודה
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות ווידאו באיכות 4k א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe - photoshop lightroom, premiere, שימוש בתוכנות אלו באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, עבר זמן רב מאז שהתעסקתי עם מחשבים וכתוצאה מכך נותרתי לא מעודכן בעליל בעולם המחשוב. נקרתה בדרכי הזדמנות לרכוש מחשב חדש אך, כאמור, אינני בעניינים. אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט לצורך משחקים, המוגבל בתקציב של עד 3,000 ש"ח. אין צורך במסך, או כל חומרה היקפית. בנוסף, אשמח להסבר או המלצה על איזה מעבד לבסס את המחשב? אינטל? AMD? האם GeForce GTX460 הוא הכרטיס הטוב ביותר ביחס של עלות-תועלת למחירו? אם זהו הכרטיס העדיף, אז אבקש לצרפו לרשימה בתצורה החזקה שלו: 1GB עם 256bit, אם אינני טועה. כמו כן, הבנתי שכדאי להקדיש תשומת-לב מיוחדת לספק הכח... את העבודה, חברים, אשאיר למבינים שבכם. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2781 או http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=9906989 תודה רבה :} יש לכם הצעות אחרות? ושהתקציב ממש לא יחרוג.. היה אמור להיות 5000 אז 5500 זה ממש מקס..
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון 6,000 ש"ח. אם באמת יש צורך, אז ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? בעיקרון אני מתחיל ללמוד רחוק מהבית ולשם כך נוצר הצורך ללפטופ שיחליף את המחשב הנייח והישן שלי שנמצא בבית. לפעמים אני משחק (כרגע עם המחשב הנוכחי והישן כבר לא כלכך אפשרי.. כרטיס מסך GTX 560Ti, מעבד 9500GT ישן ו-4GB RAM, כן אני מודע לצוואר הבקבוק), לפעמים אני עורך בפוטושופ ובסוני וגאס (לכיף). אשמח למחשב חזק שמעבר לכך שיספק אותי מבחינת השימוש בו כסטודנט, יאפשר לי להנות בגיימינג ובעריכה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח למחשב נייד שהמאווררים…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב עכשיו...ואני רוצה מחשב חדש ולהוסיף לו כמה דברים מהמחשב הישן... אני רוצה מארז ספק כח מעבד חדש וטוב...דיסק קשיח 200 גיגה...לוח אם שיתמוך בכרטיס המסך הישן שלי radeon 9600 xt 256 בחיבור agp...זיכרון פנימי גיגה...וזהו נראה לי. מהמחשב הישן אני מוסיף את הכרטיס מסך צורב מקלדת עכבר רמקולים ושאר הכוננים... זה אפשרי להוריד את הספק ואת המארז...ולקבל את שאר החומרה ואני כבר ירכיב לבד? תודה רבההה מקווה שלא סיבכתי אותכם!
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחפש להחליף כרטיס רק מכיוון שאני כרגע די הרבה בבית והתקנתי את tomb raider והכרטיס מסך שלי לא עומד בזה. כרגע יש לי את ה radeon hd 4200 והייתי רוצה שתמליצו לי על כרטיס הגון אבל לא יקר מידי. סוג החיבור הוא pci experss
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפרמט מחשב נייד של חברת טושיבה בנייד כרגע מותנת ויסטה שהגיעה איתו ... אני רוצה להתקין XP אני יודע שצריך דרייברים לSATA השגתי פלופי USB חפרתי את הרשת ואני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים ! מה שצראיך להיות זה ממה שרשום באינטרנט : Intel 82801 HEM/HBM SATA AHCI עכשיו השאלה נשאלת מאיפה $$^$&$^ אני מוריד אותו ? בטושיבה אין ! :'( :s07: אנשים עזרו לי !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני כבר סגור על המחשב הזה http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=1868 והשאלה שלי אם כדאי להוסיף 250 שקל כדי להגדיל את הזיכרון ל4 ג'יגה? או שזה לא משנה לי , אני צריך את המחשב בעיקר לאינטרנט סרטים סדרות והורדות....
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הנ"ל? מה אפשר לשפר/להוסיף/לשנות? תקציב עד 3.5K ומה דעתכם על הכרטיס מסך? והאם הוא 128 ביט ותומך durectx 9 ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
טוב אז ככה לאחד מהאחים שלי די מת המחשב הוא לא משחק בכלום במחשב ולא עושה עבודות כבדות בכלל אז אפשר לצמצם מאוד בכרטיס מסך מעבד וזיכרון למרות שאני רוצה שתיהיה לו אפשרות להריץ סרטים בFHD בכל מקרה צריך מפרט נקי (בלי ציוד עיקפי ) אבל שלא יהיה בנוי מזבל שיתקלקל כל שבוע בכללי הרכיבים לא צריכים להיות יקרים מעבד תקציבי יחסית להיום ארד דיסק קטן יחסית להיום כרטיס מסך יכול להיות OB זיכרון 2 גיגה יספיקו בהחלט וכו בתודה לעוזרים קרירין
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-