עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by red4ever,

שלום, הייתי רוצה לקבל שני מפרטים (מכיוון שההחלטה על מה ללכת תקרה ביום הקניה) - אחד ב-2000 ש"ח והשני ב-3000 ש"ח. בשני המפרטים הדרישות זהות: לא צריך שום ציוד היקפי, רק את המארז ומה שבתוכו. המחשב מיועד לשימוש ביתי סטנדרטי וגם לקצת משחקים (בעיקר כדורגל/פיפא וקצת CS/קאונטר-סטרייק). הייתי רוצה שהמשחקים ירוצו חלק ויפה (ואני יודע שהדרישות בשבילם לא בשמיים). כמו כן, כרגע אני עם מסך ישן של LG בגודל 19 אינץ' שישודרג בעתיד כנראה למסך של DELL בגודל 23 פלוס/מינוס. גם יש ברשותי דיסק קשיח של סמסונג בגודל 320GB. האם כדאי להעבירו למחשב החדש או ללכת על קשיח חדש? בקיצור, אתם המבינים פה, אז אני אשמח לעזרה/עצות/מפרטים. תודה!

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by motocar,

כמו בכותרת כדאי שלא יהיה שחור חשבתי על acer 5572 מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Basic. מעבד: Intel Core Duo T2060 1.6 GHz 533 MHz FSB. זיכרון: DDR2 GB1 ניתן להרחבה עד .4GB כונן קשיח:80GB . Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950 up to 224 MB . כרטיס קול: Intel High Definition Audio עם תמיכה ב-S/PDIF3 לחיבור דיגיטלי. כונן אופטי: צורב פנימי DVD Super Multi Dual Layer. מודם פנימי 56K. רשת: Fast Ethernet, Wake-on-LAN ready. רשת אלחוטית: Intel PRO/Wireless 3945ABG 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED. מסך:TFT LCD 14.1" WXGA 1280X800 . משטח עם 4 כיווני גלילה. 2 רמקולים מובנים ומיקרופון. סוללה בעלת 6 תאים. קורא כרטיסים 5 in 1 3 חיבורי USB2. חיבור רשת חיבור מודם ל…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, התקנה של סביבות כמו VISUAL STUDIO וניתוח נתונים Matlab, Wolfram Mathematica ושרת SQL כלשהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רשום למעלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא מיועד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  4. אהלן,גמר חתימה טובה. אני עומד בפני רכישת מחשב לאחר יום כיפור, והיתי שמח לחוות דעת על המפרט שבניתי כאן: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57fb749250f95 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50-100 כי הנחת מזומן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר Cs go ושאר המשחקים החדישים. …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by max-l,

אני רוצה לקנות את אחד המחשבים האלה: http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2436 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=IN-RD09-4584&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 1. על איזה מחשב הייתם ממליצים (אני סטודנט) אם בכלל? 2.כתוב שמערכת ההפעלה באנגלית, זה אומר שגם המקלדת רק באנגלית או שזה לא קשור? תודה רבה וסליחה על הבורות

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  6. מחשב פנאי הכוונה למחשב משחקים, גלישה וכ"ו. הדרישה העיקרית היא שהוא יוכל להריץ את המשחקים האלף לייף 2, דאוס אקס 2 ואם אפשר גם דום 3 בצורה נסבלת. התקציב כאמור הוא 3000 עם אפשרות לחריגה קלה למטה או למעלה (עדיף למטה ). עקרונית מה שאני צריך זה מארז, מעבד, לוח אם, זכרון פנימי, כונן קשיח וכרטיס מסך. כונן דיוידי ודיסקטים כבר יש לי כנ"ל לגבי ציוד הקפי כגון מקלדת עכבר רמקולים ומסך כמובן. גם כרטיסי רשת יש לי למרות שלא יזיק אם יהיה אחד רענן על הלוח אם. אם כבר מדברים על רענון אז הייתי רוצה לדעת גם אם זה חכם להישאר עם אותו דיוידי בן 3 שנים...אם יצויין מאיפה אוכל לרכוש את המפרט אני אשמח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  7. Started by docho,

שלום! אני מעוניין להרכיב מחשב חדש ומתלבט בקשר לחלקים. בעיקרון המחשב ישמש למשחקים, לא יעשה OC ואני לא מתכוון לעדכן אותו במשך כמה שנים אלא במקרים חריגים. הגבלת התקציב של 7000 שקל היא לא לגמרי נכונה. אומנם זה נראה לי הגבול, אבל הייתי שמח לא להגיע אליו ופשוט לקנות את החלקים שייתנו לי את התמורה הכי טובה לכסף ויהיו הכי משתלמים. אני לא מחפש לבזבז כסף, אבל היות ואני רוצה מחשב טוב שיישאר כזה למספיק זמן, לא אכפת לי לשלם יותר איפה שכדאי. מתוך קריאת המלצות פה בפורום הרכבתי עד עכשיו את המפרט הזה (מחירים מ- KSP אבל אין לי הגבלה בחנות) : Intel Core 2 Duo E6600 - 1970 ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - 550 2x512MB TwinMos DDRII 667 - 600 Sapphire Radeon X1900GT 256MB - 1390 Maxtor 250GB SATA II…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by igal_nazar,

יש ברשותי מחשב נייד של DELL מדגם XPS1530 המצויד בכרטיס מסך 8600GT. בניייד קיימת יציאת HDMI. רכשתי כבל HDMI TO HDMI וחיברתי את הנייד למסך LCD בעזרתו. הקול בניגוד לתמונה לא עובר. למיטב ידעתי הכבל הנ"ל יכול להעביר הן קול והן תמונה. אשמח לקבל את עזרתכם בדבר. תודה מראש, יגאל

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  9. אני מחפש נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח, נתקלתי בהצעה הזאת: http://www.computerland.co.il/Product.asp?Pid=GR649EA&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he# האם ההצעה הזאת טובה? והאם יש לכם הצעות למחשבים אחרים? השימושים למחשב הם גלישה באינטרנט ותוכנות כמו אופיס אבל בכל מקרה לא משחקים, ראיתי עוד כמה הצעות שנראות סבירות אבל המעבדים לא היו Core 2 Duo אלא Core Duo, האם ההתעקשות שלי על סדרה 2 מוצדקת? בנוסף אני מעדיף שתדירות המעבד תהיה לפחות 2.0Ghz. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  10. Started by E-Li-T,

הייעוץ שאני מבקשת הוא לא לגבי התאמה למשתמש, אלא לגבי תאימות בין רכיבי החומרה. מארז מחשב Antec דגם Two Hundred מארז Gaming כולל שני מאווררים ספק כח Hec Win+ Power 550W Retail Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מעבד לוח אם Gigabyte דגם GA-H55N-USB3 כונן קשיח - Western Digital - Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS Kingston/Ceon 2x2048MB (4GB) DDR3 1333MHz כרטיסי זיכרון צורב LG GH22NS30 DVDx22 OEM כרטיס מסך Sapphire דגם Radeon HD 4350 512MB DDR2 תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by .:YoGy:.,

אשמח לדעת איך המחשבים האלה? כי הם כביכול תחת "מבצע" (למרות שאנחנו יודעים מה זה מבצע בארץ)... אני נוטה למחשב של עד hp15-ay109 בגלל המחיר שלו ואני לא צריך מעבד i7 זה מחשב לסטודנטית תואר שני בביולוגיה, אז זה בעיקר לכתיבת טזה, הרבה וורד, הרבה גרפים, והרבה ג'אנק באינטרנט כמו צפיה ישירה וסרטים וכל הדברים האחרים שסטודנטים עושים...

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. איך זה? ATI Mobility Radeon HD 4530 המקסממום שאני תריך זה להריץ HL2 ב FPS סבבה.. אפשרי עם כרטיס כזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by TeaHwpce,

ישנם שני מחשבים שאני מעוניין לקנות: 1. Lenovo G550 2958-8LG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5735&CatCode=315 . Acer Aspire 5732Z. .2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 Lenovo B550 0880-EJG .3. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4669&CatCode=315 Dell Inspiron N5030 4. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5802&CatCode=315 Lenovo G550 2958-XDG. 5. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5805&CatCode=315 מה כדאי לי? אני די מתלבט בין השניים שעולים 2500 בערך. בבקשה תעזרו לי הפעם...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ReflexHD,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושפות תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty:bo2,BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 27# -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  15. שלום, התקציב שלי עד 1000 ש"ח. אני צריך יציאת HDMI ומסך מ-13 אינטש ומעלה. ראיתי כל מיני דגמים בזאפ במחיר הזה, איזה דגם הכי מומלץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בניתי לשכנה שלי ת'מפרט הזה בתקציב 5 אלף ללא מסך המחשב בגדול : לצורכי אינטרנט אופיס מוזיקה וזהו! יש משו שכדאי או מומלץ לשנות במפרט? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  17. מבקש עזרה במפרט מחשב בחנות שנמצאת בראשון. עדיף מKSP. עדיפות להכי זול שיש, רק למטרת אינטרנט וסרטים. עדיפות למחשב שיכיל טכנולוגיות חדשות ולא ישנות. SATA2, DDR2, PCI-EXPRESS, למטרת שידרוג עתידי.. (אם ישדרגו אי פעם). וכמובן עדיף מעבד כפול ליבה. כרטיס זיכרון לא צריך יותר מ512. חשוב צורב DVD. אפשר כרטיס מסך משולב. תקציב: 1000 שקל, פלוס מינוס - ללא מסך, מקלדת עכבר ורמקולים. וגם לא צריך הארדיסק! צירפתי תמונה עם המפרט שבניתי באתר שלהם אתם יכולים לשנות\להוסיף [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by joniar,

אני צריך מפרט לחבר-מחשב למישחקים הכרטיס מסך צריך להיות HD4850 2GB זיכרון RAM 250GB קשיח זה לפחות תוה רבה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. Started by Moon-Mage,

אמא שלי החליטה לקנות לעצמה מחשב חדש לעבודה והדרישות שלה הכי בסיסיות שאפשר - כל מה שצריך זה שהמחשב יוכל להפעיל וורד, לגלוש באינטרנט, שיהיו לו חיי סוללה סבירים, שלא ישקול ממש הרבה(2.5 קילו נשמע לי סביר) ורצוי לרדת מהתקציב אם אפשר(ואני מקווה שאפשר). בינתיים היא ראתה מבצע באיזה עיתון על מחשב Fujitsu siemens v6535 עם מפרט כדלקמן: מעבד : T3400 מסך : 15.4 זיכרון : 2GB דיסק קשיח: 320GB במחיר של כ2800 ש"ח האם יש משהו מעניין יותר במחיר הנ"ל? תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  20. 1. 4500 שקל תקציב המקסימלי לא צריך לחסוך הכי הרבה 4500 אפשר לחרוג מהתקציב בסכום של 100 ש"ח גג.! 2.שימושי המחשב בעיקר למשחקים... אבל צריך גם שיחזיק לי פוטושופ ותוכנות גרפיקה =] א) * המסך שלי כרגע 20" * המפרט מיועד למשחקים החדשים האחרונים שיצאו כמו CALL OF DUTY BO או משחקים חדשים שיצאו.. * גרפיקות גבוהות... שיריץ על האיכות הכי גבוהה =] 3.יש צורך בעכבר ומקלדת.. שיהיה עכבר טוב RAZER אם זה מומלץ או כל הצעה אחרת תתקבל בשמחה .. כנ"ל מקלדת ופד לעכבר.. לא חשוב לי עם חוט או בלי חוט אני זורם אם מה שטוב =] 7.אשמח לדעת מה זה אוברקלוק 8. חשוב שירכיבו את המחשב לא צריך תוכנה.. 9. חנויות כמו KSP טוב לי ... אלא אם יש משהו יותר טוב.. אני גר באיזור נתניה. 10. מ…

• 11 תגובות
    • 802 צפיות
  21. היי איפה אני יכול לבדוק מה הרמה/הבדל בין 2 מעבדים 1 - ‎AMD Quad-Core A6–6310 APU 2 - Intel® Core™ i3-5005U Processor (3M Cache, 2.00 GHz זה נייד לחבר שצריך את הנייד למייל ואופיס אני בטוח שהמעבד של אינטל עולה על זה של AMD בכמה רמות השאלה היא בכמה?

22. שלום. אני צריך מחשב משרדי שרוב מטרתו תהיה עבודה עם SolidWorks (תוכנת שירטוט). זה צריך לכלול הכל, אך המחשב לא חייב להיות יקר... מסך LCD (זמן תגובה איננו פאקטור), 17", הכי זול שאפשר להשיג (אך לא גרוטאה). אני לא יודע, אבל האם מחשב כזה מצריך מאיץ גרפי חזק? אם כן, כמובן שזה צריך להכלל. תודה רבה, שי.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי כבר דיסק קשיח ממחשב קודם ושאר ציוד שציינתי בכותרת... אני צריכה , לוח אם , מעבד (עדיפות לכפול ליבה אם ניתן) , זיכרון ומארז+ספק . אם אפשר , אז בבקשה מפרט מחנות SKYPC בראשל"צ ...

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת סימולציות בMatlab ותכנות בR, צפייה בסרטים ושימושים לעבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout4, Witchter3, Starcraft 2, Warhammer totalwar -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט לגבי 4K לבין FHD. -לאילו הגדרו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by quicks2k,

שלום אני חושב על לקנות מחשב נייד מסוג LG F1-224 DE אשמח לקבל עליו ביקורות וחוות דעת תודה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.