עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. לכבוד השנה החדשה החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש. אז ככה.. ההתלבטות הראשונה: radeon 4870 1gb או nvidia gtx 260? שאר המפרט שלי הוא כזה: זכרונות - ocz reaper 4gb ddr3 1800 מעבד - אינטל, הסדרה החדשה של נהלים - אשמח להמלצות. קירור מעבד - zalman 9500 לוח אם עם שבב x58- אשמח להמלצות, עד סביבות אלף שקל פלוס מינוס מארז - אשמח להמלצות , עד 500 פלוס מינוס אין לי תקציב קבוע , מעוניין לקנות את מה שנהדר פלוס נכון לעכשיו ולא את מה שמצויין. אינני רואה סיבה להוציא עוד 200 דולר על הרכיב הכי טוב היום בשוק. תפקיד המחשב - משחקים. תודה רבה מאוד לעוזרים!! לגבי כ.מסך חשובה לי דעה מקצועית מי יותר טוב ולמה ולא העדפה אישית של חברה כזאת או אחרת.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אז ככה, יש לי מחשב די ישן (3 שנים ככה): e6750 p35-ds3l 4GB ram DDR2 HD4870 corsair 450 ספק NZXT apollo מארז SSD 120GB עכשיו לדילמה שלי, חבר שבא מארהב עוד שבוע סיפר לי שקנה לעצמו זיכרון למחשב 4 סטיקים של 4GB 1333MHz, הוא משתמש רק ב2 סטיקים ויתן לי את ה2 האחרים. מאחר ואני לא יכול להשתמש בהם נפל לי האסימון שאולי הגיע זמן לשדרג כי שלי כבר די מיושן. המחשב מיועד לגיימינג כמובן, עכשיו לשאלות: 1)האם שווה להשקיע בשדרוג לוח אם + מעבד+ כרטיס מסך (צריך גם ספק חדש? ) כי גם ככה שלי כבר מיושנים (רוצה USB3 וSATA 3 ) והוא בארה"ב אז זאת הזדמנות. 2)האם המחירים בארה"ב זולים משמעותית בהתחשב בזה שאין אחריות בארץ? 3) האם יש טעם לשדרג את המערכת הנל או עדיף לקנות כבר חדש עוד כמה חודשים? 4)במי…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי אני צריך מפרט אינטל חובה, לא AMD ולא משנה למה. חשבתי על משו בכיוון של פנטיום 4 2.8-3.0 גה"צ. לא מיועד OC. הוא לא ישמש למשחקים מיוחדים או כבדים כלל, ככה שמבחינת כ מסך מספיק משו ברמה של 300-500 שקל - גם 6600 יהיה מיותר... אני צריך מחשב שיהיה חזק יותר בקטע של המשימות, משמע מעבד חזק, לוח אמין, 512 או ג'יגה זיכרון וזה צריך לכלול מסך דק חובה 8MS איכותי. כמו כן עדיפות לד קשיח 160. כמו כן צריך עכבר אופטי רגיל (חשבתי על של MS עולה 50 ש"ח) ומקלדת רגילה, מצלמה ומדפסת. תודה מראש

4. Started by itamarz_,

המלצה למחשב "שקט" 5000 ש"ח לא כולל מסך. 2GB זיכרון פנימי. דיסק קשיח 250GB מינימום. כרטיס מסך ללא מאוורר. ובכלל מינימום של מאווררים תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by צבי ישראל בן דוד,

כמה חשוב האיכות של המכרז? מה הבדל בין מארז זול ליקר(מחיר וכו) (אין משהו ספציפי רק לדעת)

6. שלום, קניתי מחשב עם המפרט הבא ואני רוצה שתגידו מה דעתכם עליו... (יש לי עוד זמן לשנות..) (המחשב מיועד למשחקי תלת מימד מורכבים.. [כל המשחקים החדשים שיצאו לשוק..] ) אז ככה: 1) core2 Duo E6300 1.86 Ghz 2MB Chache s775 1066Mhz 2) (Abit IB9 (775 conroe,Intel P965,DDR2 800,PCI-E, HD Audio,GBL 3) TWINMOS DDR2 667Mhz 1024 MB 4) WD1600JS - WD 160 GB (8mb) 7200 RPM SATA2 5) point of view Geforce 7600GS 256 mb DDR2 TVout,DVI,PCI-E 6) NEC DVD+RW AD-5170A X18 7) COMPUCASE (HEC) 6A21 No PSU (beige+silver 8) FLOPPY SONY / ALPS / NEC 9) JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 25pin Retail קניתי את החבילה הזאת במחיר של: 3,900 האם המחיר שווה את המפרט הזה??? תודה, דניאל.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני רוצה מפרט של מחשב חזק במיוחד. אני שחקן פוקר מקצועי ואני צריך מחשב שאוכל לפתוח כ20 חלונות שונים מבלי שהמחשב יאט. אני משחק ב20 שולחנות בו זמנית ואם המחשב נתקע אני מפסיד הרבה כסף אז החלק הזה נורא חשוב לי. אני יודע שאתם חושבים שלפתוח 20 חלונות לא אמור לקחת המון ראם אבל זה כן. אני מחבר שני מסכי LCD של 37 אינץ למחשב אז אני צריך גם כרטים מסך לא רע. כרגע יש לי מחשב עם windows XP SP3 Intel Core 2 Duo 2.80GHZ 2.98GB RAM וכשאני פותח יותר משישה חלונות מתחיל להיתקע לי המחשב.... נורא חשוב לי שהמחשב יהיה הכי מהיר כשאני משחק. הכרטיס המסך אני לא צריך משהוא יותר מידי טוב. אבל אני לא רוצה שוב לקנות מחשב שייתקע לי כמו האחד שיש לי. גם... אני שם לב שכולכם משתמשים באתר RSM האם זה האתר שאתם …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, כפי שנאמר בכותרת אני צריך מפרט למחשב עד 3300 ש"ח אני מבקש ממכם לא לחרוג במחיר ביותר מ 100-200 ש"ח! *הצרכים שאני צריך מודגשים בצבע אדום פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3300ש"ח-תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי-כונן DVD 5. האם יש …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by EyalOnn,

שלום, חשבתי לקנות מחשב חדש לא מזמן אבל עלה לי הרעיון שאולי שדרוג המחשב יהיה לי יותר משתלם ורציתי לשתף אותכם ולשמוע את דעתכם בנושא. המחשב שלי בן 7-8 שנים. מפרט נוכחי: Intel Core2Duo E8400 3 Ghz OC 3.6 ghz Gigabyte EP43-DS3L 4gb ram 800mhz NVIDIA GeForce GTX 550 Ti (changed my old HD4850 since it was overheating) 500gb hdd WD sata Antec 300 Corsair 550watt מה שחשבתי זה לקנות את החלקים הבאים: Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6mb L3 cache s1150 - Tray Asus P8z77-M pro LGA1155 core i3/i5/i7, intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, HDMI G.Skill 2x4gb ddr3 2400mhz trident x edition dual channel cl10-12-12-31 seagate 2tb barracuda sata 3 st2000dm001 ולהחליף את החלקים הישנים אצלי, כ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by VegansXe,

מה ההערכה שלכם? מדובר על HDD של Hitachi 1TB 32MB קאש SATA2 7200 RPM תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ברצוני לקנות מחשב ממעבדה שמרכיבה מחשבים לפי דרישותך אז איך אני רוצה שאתם תעזרו לי? אני רוצה שתביאו לי חלקים למחשב +הדגמים של החלקים אז מה הדרישות שלי? תקציב: 5000 שקלים (אולי קצת פחות אבל זה בערך התקציב ואני אל משלם במזומן) מטרות המחשב: משחקים כבדים כגון Call of Duty 4,GTA 4 בקיצור משחקים חדשים וכבדים כמו המשחקים הנ"ל וגם הורדות וקצת צפיית סרטים אך בעיקר בעיקר משחקים ציוד הקפי: לא צריך שום ציוד הקפי דבר ספציפי שלא צריך למחשב: ללא אוברקלוק עיצוב למחשב: לא חשוב לי נושא השקט: נושא השקט די חשוב לי אך לא ברמה שאני לא מצליח לשחק אם אין שקט.. כרטיס זיכרון: 500GB כרטיס RAM: מינימום 4GB רמת כרטיס המסך: טוב מאוד-טוב איזה מסך יש לי?: חברה: NU דגם: QL-711V נושא הקירור במחשב חשוב לי כ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by hag911,

יש לי את החלקים האלו בבית: כרטיס מסךEvga8600GT Corsair DHX XMS2 Dominator Dual Channel 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan Thermaltake Tsunami +window Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR מסך- LG LCD 19" L1970HR עכשיו... אני צריך שתיבנו לי מפרט מלא ותשלימו את מה שחסר ושהיה מאוזן,המחשב מיעד לOC קירור למעבד. ספק כוח. דיסק קשיח. לוח אם. שלא יעבור את ה- 2550, ושלא יעלה על המחיר. תודה

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by xZiPeR,

יש לי מחשב ישן(וחלש ברמות..), ואני רוצה לעשות לו שידרוג רציני ... מהמחשב הישן אני יכול לקחת את הדיסק הקשיח, כונן אופטי אחד, ציוד הקפי, ואם לא תהיה ברירה אז גם את הזיכרות(256MB מלפני בערך 6 שנים...) והמארז(משו ג'נרי עם ספק שאין לי מושג של כמה..) אני לא מתכנן OC בכלל, אך חוץ מזה אני עושה איתו קצת מכל דבר... משחקים, סרטים, קידוד, גראפיקה, משרדי, וכו'... בקשר למשחקים, אני לא צריך משהו חזק במיוחד, אבל חשוב לי שהוא יוכל לתמוך בכל(או לפחות ברוב) האפקטים של DirectX 9c, לא רק בגלל המשחקים עצמם, אלא גם מכיוון שאני מתחיל לנסות לפתח משחקים ..(ב3D) אממ .. התקציב זה 3000+\- עדיף לכיוון המינוס... טוב בקיצור.. חשבתי על משהו כזה: NEC ND-3520AW 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 319.00…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, אשמח לקבל הצעות למפרטים עד 6000 ש"ח , אפשרות לחריגה קטנה.. המחשב מיועד למשחקים, משחקים חדשים של DX10(כדון קרייסיס..) אין צורך בציוד היקפי ו\או במסך, יש לי מסך 19 אינץ'.. אני לא מתכנן OC, תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by benz89,

יש לי thinkpad e330 שעבד כמו שצריך וגם ראיתי בו את הגמר היום. ברגע שנגמר המשחק וסגרתי את המסך החיבור האל חוטי הפך להיות "לא זמין". ניסיתי לשחזר לנקודת שחזור אחרונה, עשיתי "רענון" למערכת הפעלה (מה שהחזיר אותי לwin8 במקום 8.1). בדקתי דרך ה intel proset והופיע שם שהרדיו כבוי. אז הפעלתי מחדש את המחשב ושחזרתי את הBIOS לברירת מחדל ככה שמופיע שהרדיו במצב ON ושום דבר לא עוזר. יש הצעות מה עוד אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by mmg,

שלום, זקוק להמלצה לנייד לשימושים כלליים, שיהיה נוח להסתובב איתו בחוץ, שיהיה לו כונן DVD ואחריות של 3 שנים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? זמן סוללה ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell,lenovo,asus תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by exercise,

יש לי בעיה, משום מה המעבד כל הזמן עובד בקצב המקסימלי, כאילו אין SpeedStep, גם על בטרייה, התקנתי את ה Power Managment Driver אבל זה לא עשה כלום...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by tidan31,

https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,2800,4361 מה ההבדל בין שני המחשבים ומדוע יש הבדל במחיר ביניהם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אלה הן הדרישות: 10-12 אינץ' קל משקל יחסית (לא יותר מ-2 ק"ג) מבוסס חלונות בלבד עדיפות לכזה שמגיע עם Office באופן מובנה אפשר להימתח עם התקציב עד 1700 ש"ח, אבל רצוי כמה שפחות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ברשותי המפרט הבא: מארז: NZXT Lexa blackline + צורב כמובן ספק כח: corsair hx520w לוח אם: gigabyte p35-ds3l מעבד: Intel Q6600@2.4Ghz עם oc ל 3.2Ghz קירור למעבד: thermaltake v1 זיכרונות: DDR2 4gb 800Mhz אשר תופסים את כל ארבעת הסלוטים כרטיס מסך: ATI Radeon HD4870x2 דיסק קשיח סטנדרטי של חצי טרה 7200RPM מכיוון שהלוח די מגביל נראה שלא אוכל להשתדרג על בסיס הלוח הקיים אני צודק? האם ישנם חלקים שאוכל להעביר למפרט הבא (כגון מארז וספק) על מנת להשקיע בחומרה חזקה יותר, או שעדיף למכור את המחשב כולו ולהשקיע את הכסף מהמכירה? בנוסף, האם קיים מקום שעוסק בטרייד-אין? בכל אופן הדרישות שלי הן מפרט למטרות גיימינג, קצת הום-סנטר ועריכת וידאו של עד 3k (ניתן לחרוג בכ200 ש"ח אך רצוי לחסוך כמה שיותר), …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בוקר טוב לכולם, לפני שאני רושם את המפרט אני רק רוצה להוסיף כמה דברים... המפרט הוא ללא OC (לא אוהב ולא רוצה להתעסק עם זה) המערכת בנויה בעיקר למשחקים אך גם לעיצוב ובניית אתרים ועבודה עם הרבה תוכנות וטאבים פתוחים בו זמנית... שימו לב שגם חשוב לי איכות החומרים ולכן שמתי מארז יחסית יקר (גדול מבפנים ובכללי קראתי עליו כמה ביקורות והציונים שלו לא יורדים מ 90) המעבד נבחר בכווה למרות שרבים פה אומרים שהוא לא שווה את ההפשר, החלטתי להמר עליו.. אני אשאיר כמה שאלות בסוף.. מפרט : Core I5 3570 3.4 Ghz 1100 שח Arctic Freeze 13 135 שח Gigabyte H77-DS3H s1155 DDR3 1600Mhz 500שח Corsair XMS 8GB DDR3 1600Mhz CL11 X2 195 שח X 2 = 390 שח Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata3 420שח Sapphire HD…

22. Started by mikish99,

אני שוקל בימים אלו לקנות מחשב סטנדרטי ובסיסי לשימושים שלי כמו אינטרנט, סרטים, אופיס, ועוד.. עד מחיר 3500 ש"ח אני רואה מחשב בדגם עם מפרט מצוין וחזק מצויין יחס למחיר שלו. מחשב נייד "15.6 HP G6-1260SJ A1Q03EA 2.4GHz יש את מחשב נייד חברת DELL אחת החברות נחשבות וטובות בעולם, אותו מפרט הזה פשוט יקר ביותר. וגם אני לא צריך את מחשבון במקלדת בפינה הכי ימנית. אני לא משתמש אף פעם בגלל העדפתי את מחשבתי שרציתי כנ"ל בלי מחשבון רק מקלדת יותר נוח בשבילי, וזה מחשב היחיד שבא בלי מחשבון. ומה אתם אומרים? או לתת לי הצעות מחשב נייד בחברה אחרת באותו מפרט?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by בני,

שלום לכולם אני חדש כאן ואני מבקש לקבל מפרט טכני להרכבת מחשב . התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים והוא אמור לשמש אותי לחמש השנים הקרובות. השימושים העיקריים שלי הם מוסיקה, אינטרנט וצפייה בסרטי וידאו באיכות full hd . אני לא גיימר ולא משתמש בתוכנות לעריכה גרפית . בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות אמינה ( מה דעתכם על ksp ? ) בתודה מראש בני

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתמודד טוב עם משחקים בסכום של בערך 6000 שקל פלוס/מינוס. כמובן עם כרטיס מסך טוב. כמו כן יש לי מספר שאלות קטנות... (וחידודים) מה עדיף, שיהיה מבוסס Intel או AMD? מה ההבדל בין DDR ל DDR 2 (חוץ מזה ש AMD לא תומך בראשון?) כרטיס מסך - יש לי Radeon 8500 במחשב הישן. אני מרוצה ממנו (כמובן שהיום הוא כבר לא מה שהיה פעם) - אבל עדיין אני שואל מה כדאי ATI או nVidia? רמקולים - יש לי זוג רמקולים טוב עם סאב שאני אעביר למחשב החדש. האם יש צורך בכרטיס קול שהוא לא און-בורד? במחשב הנוכחי שלי יש בעיה בכניסת מיקרופון שמוסיפה רעש מאוד חזק (וזה לא המיקרופון עצמו ולא ה mic boost). מה עוד מה עוד... הממ... הארד דיסק - SATA זה כדאי? מה ההבדל בין SATA 1 ל 2 ? …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי חברים, פתחתי נושאים בנפרד בפורומים הרלוונטיים - אבל אולי כדאי לאחד את כל השאלות לנושא אחד. עקב המצב המטורף - צריכים מחשב מיידית לעבודה מהבית. המחשב ישמש לעבודה שלי ושל בת הזוג שלי (אני מפתח ועובד עם דאטה, היא אדריכלית) השאלה הנשאלת היא איך משלבים מחשב שיתאים לשימושים של שנינו? בין היתר, בשעות הפנאי אני משחק מעט וכדאי להתחשב גם בפרמטר הזה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-6000 ללא כ. מסך (יפורט בהמשך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה ושרטוט (תוכנות: אוטוקאד, רוויט, 3DMAX, לומיון וכו'), פיתוח ועבודה עם בסיסי נתו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.