עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kebibas,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים, מוזיקה, הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הגודל של המסך 22 אינצ' והוא HDR * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וע…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by vovalol,

היי, אני רוצה מחשב נייד לגיימינג שלא מתחמם ונהרס ושיפעיל את המשחקים החדשים באיכות הגבוהה ביותר. התקציב עד 8 אלף, ואני מחפש מחשב שיחזיק למטרות האלו לפחות 3 שנים ויעמוד ברמה. עשיתי קצת חיפוש לפני הפוסט וראיתי שהכל סופר יקר ואני אפילו לא בטוח שהבקשה שלי ריאליט אבל אולי אתם מכירים מקומות יותר זולים או מחשבים שלא מצאתי. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בעיקרון מפרט לקולנוע ביתי שתהיה אפשרות גם לאינטרנט, משחקי מחשב ותוכנות אדובי (After Effects, Premiere, Photoshop). חשוב שיהיו שני כוננים (או יותר), צורב מהיר, דיסק קשיח מעל 500gb. אפשרות בעתיד לבלו ריי וכניסות לממיר (הוט/יס) ול-DVD/VHS. יציאות למקרן/ טלוויזיה+ למסך מחשב רגיל ולמערכת סטריאו (במקביל). תודה מראש, גיא שפירא

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכם, אני מחפש המלצה למפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, פתיחת מסמכי אופיס, משחקי קלפים (ישמש כפי שמובן לאנשים מבוגרים ). אין לי צורך במשהו מהודר, אך חשוב לי שהחלקים לא יהרסו ושיעבוד בלי יותר מדי תקלות (שהכונן DVD לא ילך אחרי חודש, שהמאוררים לא יתחילו להפגיז ברעש אחרי חצי שנה וכו'). אני מעוניין לשמור על מסגרת תקציב מינימלית למארז ותוכנו (בין 1000 ל 1500 שקל), ואשמח לקבל בנוסף המלצה למסך ומקלדת בתוספת שלא תחרוג מעל 2000 ש"ח סה"כ. אין לי עדיפות ל AMD או אינטל או כל דבר אחר, אך אשמח שהמפרט יורכב מחלקים שאפשר לקנות במקומות כמו KSP (ובמחירים הללו).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Tal Regev,

היי אשמח להמלצה למחשב נייד, בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים עם 17 אינץ' ודיסק מהיר (SSD). אני לא יודעת מה המחיר הסביר לדבר כזה. אני סך הכול צריכה מחשב טוב במחיר כמה שיותר זול, אבל בלי להתפשר על מינימום איכות- שירוץ חלק, בלי תקיעות, לעוד הרבה שנים. אציין: יש לי מחשב בן 9! שנים שרק עכשיו הפסיק לעבוד בצורה מספיק טובה (Lenovo G550) כך שיש לי שאיפות גבוהות. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? עבודה משרדית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 לפחות. חשוב מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי?שלא יהיה כבד מידי (במידת המגבלות של חיי סוללה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם). רצוי זמן ארוך. (לפחות 4…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Milford Cubicle,

יצא למישהו לראות אותו? ראיתי אותו היום בתאילנד, במחיר בדיחה, והוא נראה פשוט כמו מחשב אדיר. לא התעמקתי בפרטים הטכניים (אבל ראיתי שהוא לא בדיוק מפלצת ביצועים, WHO CARES), רק הסתכלתי עליו, על המשקל האפסי שלו, על המחיר הנמוך בצורה מגוחכת שלו - ולא הבנתי איך זה יכול להיות. באתי עכשיו לגוגל בשביל לבדוק את זה, ומצאתי את זה: http://blog.laptopmag.com/dell-inspiron-mini-12-first-impressions-the-600-macbook-air סתם לידיעתכם... נראה כמו מחשב נחמד למדיי. מעניין אם הוא קיים/יגיע לארץ מתישהו..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by KrackeR,

שימושים: אינטרנט, אופיס, תוכנות וקצת סרטים ציוד הקפי: צורב DVD שיהיה מעבד כפול, דיסק קשיח 160 עם עדיפות ל 320 כל השאר מה שנראה לכם.. אפשר לחרוג עד 1800 אם זה שווה.. תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד ורציתי לדעת אם המחשב הזה שווה 2000 שקל dell inspiron N3521BKi237 מעבד: Intel Core i3-2365 1.4Ghz. (חסכוני בצריכת חשמל) זיכרון: 4GB DDR3 1600MHz כונן קשיח:500GB SATA 5400RPM . כרטיס גרפי:Intel HD Grhaphics 4000 כרטיס קול:Waves MaxxAudio® 4 Sound system . כונן אופטי: צורב פנימי DVD+/-RW. רשת אלחוטית: Wireless 802.11b/g/n + BlueTooth 3.0+HS. מסך: 15.6" 1366X768 HD WLED . מצלמת 1.0MP webcam 2 רמקולים מובנים+ מיקרופון כ 5 שעות עבודה על הסוללה מערכת הפעלה: בעברית Windows 8 Home 64Bit חיבורים חיבור HDMI 1.4 3 חיבור USB 3.0 1 חיבור USB 2.0 חיבור RJ45 קורא כרטיסים 3 ב-1. (SD, MS, MMC) חיבורי סאונד. זה שווה 2000 שקל ?? אפשר למצוא יותר טובים ?? אם…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. מבקש סיוע במפרט למחשב למשחקים בסכום של עד 10K. יש לי מסך Samsung22 רחב ונראה לי שעדיף להישאר עם Windows XP לפחות בשלב זה. יש לי גם עכבר ומקלדת (לא צריך להוסיף למפרט) המחשב צריך לאפשר משחק חלק ברמה גרפית גבוהה במשחקים עדכנים כגון COH, Bioshock, Supreme Commander טכן במשחקים שיצאו בקרוב כגון Crysis, WIC, HL2-Orange Box התלבטויות עיקריות: מעבד - Q6600 מול 6850 לוח אם - 680 מול P35 (לא הולך ל - SLI) והאם להשקיע בלוח מסוג Blitz או Striker של ASUS או להישאר עם לוחות פשוטים יותר (לא איש טכני - אשמח לעשות OC באופציות מוכנות מראש בתוכנה שקיימת בחלק מהלוחות, אבל לא רואה עצמי משקיע שעות בלשחק עם מתחים לכל רכיב) זיכרון - האם יש יתרונות משמעותיים לזכרון מסוג (Dominator (Corsair לעומת …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מתחיל ללמוד באוקטובר, ועובר מהבית ונייח ששימוש אותי בנאמנה שנים אני צריך מחשב שכמעט ויחליף אותו. * מטרות המחשב? מחשב חזק, אני עובד עם Firefox עם עד 40 טאבים פתוחים במקביל עכשיו הזכרון שלו עומד על 600MB~, מס' תוכנות במקביל, רצוי מאוד שיוכל להרית משחקי 3D (גם על Low, לא ממש מפריע לי) מידי פעם - כאן אני מוכן להתפשר. * גודל המסך? 13-14". * משקל רצוי? לא ממש קריטי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי שידע להחזיק 3-4 שעות בשימוש קליל (אופיס, גלישה קלילה), בשימוש "הרגיל" הוא יהיה מחובר לחשמל - אז לא ממש משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חשוב מאוד. * בלוטות? רצוי מאוד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * צורב DVD? רצו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי פשוט ביותר (אופיס ואינטרנט) רציתי לדעת איזה מהשילושים עדיף: 1. Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE ABIT AX8 v2.0 s939, K8T890, PCI-E, SATA, HT 2000, F.Wire eVGA 6200LE Max 256MB TV, DVI, PCI-E 2. Athlon64 3200+ (Socket AM2 ?ASROCK AM2V890-VSTA Socket AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E BFG 6200LE Max 256MB TV, DVI, PCI-E 3. Athlon64 3000+ (Socket AM2 ?AMD ASUS M2NPV-VM Socket AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E GF 6150 128MB ON BOARD אני לא כל כך יודע מה ההבדל בין סוקט 939 ל AM2 אז אם מישהו יכל להסביר זה יהיה נחמד. בנוסף אני יכל לשדרג למסך LCD של CMV, לא שמעתי על החברה ורציתי לדעת אם מישהו מכיר. תודה , אייל.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שאלה[ מתי אמורים לצאת כבר מעבדי AMD החדשים סידרה חדשה תודה

14. המחשב ישמש ללימודים כמובן, התקציב יכול להגיע עד 1500 אבל עדיף כמה שיותר לכיוון ה1000. עכשיו, המחשב יכול להקנות בעוד חודש אם המחירים יצדיקו זאת. האם המחירים יוזלו ובאם כן האם ישנה הצדקה לחכות עד אז כדי להנות מהירידה במחיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by asilbob,

אחי בקשר למה שסגרתה לי תהודעה הקודמת אחי אין לי תקציב התקציב שלי זה כמו שרשום פה רמקולים בסיבות ה1050 כרטיס קול 500 זיכרון 200 מארז 400 זה התקציב פחות או יותר אני רק רצה לדעת איך הקנייה רמקולים 1050 M-Audio Revolutions 5.1 כרטיס קול 500 זיכרון DDR 1024Mb 400MHz CL3וSamsung 200 בלוטוס EB-DGC2 Edimax 100 מארז CM690 400 עכבר G5 180 הכול ביחד 2500 שקל +- המחירים פה הם כללים מה אתם אומרים על הקנייה ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by noamhajaj,

היי, מנסה את מזלי כאן. סטודנטית להנדסת מכונות. רוצה לקנות מחשב, ראיתי כמה אופציות טובות של DELL. רוצה לוודא שכרטיס המסך NIVIDIA GetForce MX330 מתאים כדי להחזיק את תוכנת SolidWorks כמו שצריך, בבניית חלקים והרכבות. פחות אתעסק באנליזות. מצרפת את מפרט המחשב. https://www.bstudent.co.il/IN-RD33-12098.html תודה רבה לעוזרים ! נעם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by YairAgami,

שלום אני רוצה לקנות מחשב (8-10 אלף שקל, i7 7700k, משהו טוב) ושאלתי את עצמי שאלה שאין לי מושג מה התשובה כרטיס מסך אחד טוב (1080ti נגיד) או שניים פחות טובים? (980ti או משהו) אני רוצה מה שעולה פחות ונותן אותם ביצועים או מה שעולה אותו הדבר אבל עם ביצועים יותר טובים מישהו יודע מה יותר טוב? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Street-Fighter,

שלום לכולם.. אני צריך מפרט למחשב. אני צריך שהמחשב יהיה חזק למשחקים (גיימר כבד) ללא ציוד היקפי-ללא מסך, ללא רמקולים, ללא מקלדת, ללא עכבר... המפרט צריך להיות חזק אבל משתלם עד 5000 ש"ח. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. * מטרות המחשב? לימודים, תיכנות, הרצת משחקי רשת והרצת סרטים באיכויות HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות רק שלא תהיה תבעיה של צפייה מזוויות * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה במחיר הנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?שתי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר חזק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אממ HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הארד דיסק של 1TB יספיק * כונן אופטי? אפשר לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן אם אפשר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא כי הבנתי שסטודנטים לא צריכים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עיבוד חזק מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by MaTaN~,

1. 4000 ש"ח מזומן 2. משחקים קלים 3. לא צריך ציוד היקפי 4. כונן דיסקים, דיסקטים ומארז 5. כרטיס מסך 6600GT 6. לא 7. צריך רק התקנת מחשב במעבדה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by דובי770,

המפרט: Samsung NP300V3A מסך 13.3 HD מעבד i3-2330M זיכרון ראם 4GB דיסק-קשיח 500GB כמה אפשר לקבל עליו כיום?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by haimlev,

[table][tr][td] תיאור המוצר: [/td] [td] Dell Studio 1558 מעבד : I7 Q820 8 ליבות זיכרון : 6 ג'יגה DDR 3 דיסק קשיח - 650 GB כרטיס מסך - ATI READON HD 5470 עם 4 GB זיכרון מחשב מפלצת סוס עבודה סוחב משחקים ... שמור מאוד מאוד מאוד . מציאה של פעם בחיים כולל מטען 120W חזק במיוחד [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] דרכים ליצירת קשר: [/td] [td] כתובת: באר שבע טלפון: 052-7222502 סלולרי: איש קשר: חיים דוא"ל: haimlev3@hotmail.com [/td] [/tr] [tr] [td] איזור בארץ [/td] [td] באר שבע וצפון הנגב מחיר : 3500 [/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. המחשב צריך להיות למשחקים עריכה ועיצוב כמו ההודעה למטה רק שחייב להיות פה כמה דברים 1. לא amd 2. 512 DDR 3. מסך 19 CRT 4. 120 GB Seral-ATA 5. AGPX8 6. תומך במהירות Hyper-Threading 7.שיהיה FireWire 8.עם מערכת Windows XP Pro ושאני לא אצטרך להרכיב בעמצי כי אין לי מושג תודה נ.ב. בבקשה גם תסבירו לי למה אנשים כאן אומרים ש-MSI פחות טוב מ-ABITאו Asus ותודה רבה אודי P: :-*

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום.. מזה הרבה זמן אני רוצה לקנות כבר מחשב למה יש לי מחשב שעגלת סופר שמה אותו בכיס הקטן .. 1. צריך שתרכיבו מפרט מהחנויות מחשבים הבאות NOACOMP (נעה מחשבים) או PANDAS כי אני מאזור חיפה. 2. צריך מחשב עד 4000 ש"ח עם חריגות קלות מאוד... 3. ללא ציוד היקפי וללא מסך 4. מחשב לאינטרנט, פוטושופ ואני רוצה מחשב למשחקים בעיקר, למרות שאני לא גיימר כבד אבל שיהיה מחשב טוב למשחקים כבדים עתיידים 5. חשוב לי שיהיה מעבד INTEL, לא יודע לא בא לי ה AMD הזה בטוב חח בטוח יש מעבדים טובים של אינטל, תודה. זהו בעיקרון? תראו לי מה אתם מציעים ועוד דבר אני מעלה את המחיר עד ל 5000 בשביל לדחוף מסך אני חושב שצריך אז 22" תביאו לי מפרט טוב ..

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, בשעה טובה אחרי חפירות רבות בחודשים האחרונים בכל הפורומים גיבשתי את המפרט הנ"ל ואשמח אם תוכלו לאשר או להמליץ על שינויים שיחסכו לי כסף אבל לא בביצועים... המחשב לשימושי עבודה גלישה ומשחקים חזקים מהירים וחדשים.. ואני מתכנן OC וחשוב לי 16X/16X בלוח האם...לCF מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1296 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤203 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1080 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Thermaltake 120mm Smart Fan Blue Led כמות: 1 - מחיר: ¤69 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤457 זיכרון: G.Skil…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים