עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by NEUROMA,

שלום לכולם לאחר חיטוטים רבים ומכיוון שאני עוסק 90% בגרפיקה על ה CS4 ובאינטרנט האם באמת הלנובו החדש הזה שווא את ההשקעה ? LENOVO ThinkPad T410 2518-C3U 4GB 14 " עוד שאלה שצצה לי , אני קצת מפחד מכרטיסי המסך של אינטל האם כרטיס המסך שיש למחשב זה יעמוד בתהליכי עיבוד גדולים של ה CS4 ? איך השירות של לנובו בארץ למישהו יש מושג ? תודה רבה וחג עצמאות שמח לכולם ! שי ו. [br]פורסם בתאריך: 20.04.2010 בשעה 07:50:31 להל"ן המפרט המלא - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2609

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, ברשותי ThinkPad X200 עם מעבד P8600 של INTEL אני מפעיל במחשב כמה מכונות וירטואליות באמצעות VMWARE בביוס של המחשב בתפריט CPU יש שתי אופציות שכרגע הם Disabled (ככה המחשב הגיע מהחנות) האופציות הן: Intel ® Virtualization Technology Intel ® VT-d Feature האם כדאי להפוך את האופציות ל Enable? מה היתרונות והחסרונות של כל אפשרות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מה דעתכם ? מישהו שאני מכיר קנה את המחשב הזה. נ.ב. לא כל ההארדיסקים מחוברים אבל חלק מהם כן. מעבד: AMD Athlon 64 3200+ (S-939) לוח אם: ASUS A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, (2xPCI-E) זכרון ראם: RAM DDR 400 512MB Kingmax CL3 *4 (2G RAM) כ. מסך: SAPPHIRE (ATI) X850XT PLATINUM EDITION VIVO 256MB 256BIT DVI*2 ספק כוח: ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W כרטיס קול: CREATIVE 7.1 BLASTER live 24Bit הרד דיסק SATA: MAXTOR 200GB הרד דיסקים IDE: SEAGATE 120G 60G, WD 80G 40G 40G 20G, IBM 60G, Hitachi 40G. All 7200RPM מגירה ל H.D. בקר IDE RAID פלופי A: 1.44 דיוידי: DVD LG X16 צורב רגיל: CDRW CREATIVE 52 x 32 x 52 צורב דיוידי: DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 מאורר למעבד: ZALMAN Ultra …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. טוב אז יש לי קצת שאלות אז תגידו לי מה אתם חושבים על החלקים הבאים: מעבד:‏Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box‎ 695 שח לוח אם: Gigabyte GA870AUD3 533 שח זיכרון:כאן אני צריך עזרה כי אני לא מוצא בחניות של KSP וTMS זיכרונות של 1600MHZ במחירים נורמלים שתומכים במערכת AMD(לדוגמא ה G SKILL..) כ.מסך אני לא בטוח שהוא מתאים למערכת אבל תגידו לי מה דעתכם עליו כי הוא במבצע עכשיו..: Gigabyte GTX460 768MB OC GDDR5 DUAL DVI - מחיר מבצע עד 25 829 שח. בבקשה תענו לי מהר כי אני דיי מתכנן ליקנות מחר את החלקים.. אהה וחשוב מאוד אני יכול לקנות או מKSP או מTMS כי החלקים אצליהם הכי זולים(אתם יכולים לראות גם כן שילוב בין שני החניות במחירים של החלקים.. וספק כוח של 500W יחזיק את המחשב נכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן אנשים , תודה מראש למי שעוזר ! אז ככה : המחשב הוא למשפחה של אחותי - בעיקרון אף אחד מהם הוא לא גיימר או משהו שמתקרב לזה אפילו . המחשב הוא יותר לאינטרנט , סרטים , משחקים לילדה (בינתיים אין לה שנה אפילו) ואולי משחקים בסיסיים לבעל . התקציב כמו שאמרתי הוא 3,500 הם רוצים מסך LCD 17 רמקולים , מקלדת ועכבר כמובן . במידה ויש חריגה שלא תעבור את ה4000 שקל . תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי , אני רוצה למכור 5 חלקים מהמחשב שלי כמה הייתם נותנים עליהם ? 1. GTX 570 - Zotac 1280mb 2. intel core i7 2600k 3.4GHz 3.g.skill ripjaws-x 1600mhz 4*2 - 8g 4.gigabyte z77-d3h - עם שני סלוטים תקולים של זיכרון 5.ספק כוח מודלרי 750w - אני לא זוכר כרגע של איזה חברה תודה מראש לעונים !! :)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום מחפש אתר לקנות בו מחשב נייד בארה"ב אלה הדרישות: *. מטרת המחשב - עבודה עם תוכנות בתחום ההנדסה כמו matlab,solidworks ודומיהם ובנוסף קצת משחקים/סרטים *. גודל המסך - 15.6" אין צורך במסך מגע או משהו מיוחד *. רזולוצית המסך- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- עדיך מקלדת מלאה * משקל רצוי- לא קריטי,כמובן שעדיף כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך- גם לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI * Bluetooth- אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח-500 גיגה לפחות אם אפשר לצרף SSD עדיף אבל פחות קריטי * כונן אופטי- לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- לא חובה * האם יש לכם העדפה לחב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ofekd23,

1. מה התקציב? 4200 (משהו כמו 700 למסך 3500 למחשב שחקו בזה איך שבא לכם ) 2. מטרות המחשב? מישחקים כבדים והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן פלופי (שמיהו עדיין מישתמש בזה ?) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חושוב לי קירור כן מאווד האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מישחקים כבדים ובאיכות גבוה 9. האם חשוב שקט? לא בכלל לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים הגדרות כמה שיותר גבוהות ומשחקים כבדים כ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן, רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 סוגים של מערכות שמע מובנות בלפטופים שראיתי בכמה דגמים - 1.5W stereo Speakers with Dolby® Home Theater® certification ו- Stereo speakers with Waves Audio certification, 1.5W x 2, 2.0 channel האם הסוג השני באמת טוב יותר, והאם ההבדל ביניהם גדול? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by GREED,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואני מיתלבט בין שתי הצעות 1. מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות DDR 400 1GB 400MHz Corsair (Value) CL2.5 (512X2) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X550 PCI-E 256MB +TV, DVI כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים DVD Recorders DVD±RW x16 Dual x4 ציוד רשתות On Board 1000 מארזים 2433 ATX MIDI PFC 400W Gray and Blue מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None מחיר 4850 ¤ 2. מעבדי אינטל P4 3.0 Ghz S-7…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. - תקציב: 2500 ש"ח, אפשר לחרוג במעט אם יש שדרוג משמעותי כדאי, אך כמובן שההעדפה היא לחסוך - ישמש כHTPC, אך בעיקר לניגון מוזיקה (יחובר ישירות לרמקולים, ללא מגבר. על רמקולים פרסמתי תראד נפרד בפורום אדיו). לא ישמש לגיימינג. - ציוד הקפי נדרש: עכבר ומקלדת אלחוטיים פשוטים (או מקלדת עם משטח) - המחשב צריך להיות במארז נאה. - אין צורך בתוכנות כלשהן (מערכת הפעלה וכו') - המחשב יקנה בימים הקרובים, בירושלים (איזור תלפיות) - צריך לתמוך כמובן בHDMI וחיבורי אודיו עדכניים. - אין צפי לשדרוג בעתיד הנראה לעין (אולי למעט הוספת כרטיס TV, לא מעבר. כרגע אין צורך בכרטיס שכזה) תודה רבה, בז'נגלו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Zach_N,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000, ניתן לחרוג עד 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? HTPC לניגון סרטים ב-4K עם מעבד תמונה madVR דרך PotPlayer 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ספק כח 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב+ 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעוניין במארז Mid Tower, שחור, איכותי ושקט, בלי RGB 7. האם האם יש צו…

13. כותרת.. המחשב עלה 2500 ש"ח מפרט בתמונה מצורפת. עבר לפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463288.0 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. צריך מפרט למחשב בתקציב 6000-6500 עם מסך ועם הכל. רצוי כרטיס מסך שיכול להפעיל את כל המשחקים עד לחופש הגדול כי אחרי זה אני משנה לתומך DX10, ורצוי מעבד DUO CORE תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האם שדרוג ל4G למחשב הנייד ופירמוט מwin 7 32 לwin 7 64 ישפרו לי את בצועי המעבד למשחקים ובכלל להפעלת תוכנות או שזה סתם השקעה וביזבוז מיותר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום חברים. אני צריכה ייעוץ למפרט למחשב נייד, למטרת עבודה בתוכנות אופיס, אנדרואיד סטודיו(לפיתוח אפליקציות לאנדרואיד: תכנות בxml, java וכו') ותוכנות גרפיות - photoshop,indesign. שיהיה עם חיבורי wifi, bluetooth, צורב וכמובן חיבורי usb. סוללת 4 תאים לפחות. אם יש אפשרות לשני הארדיסקים, אחד שיהיה ssd והשני רגיל. (האם שווה לי לרכוש הארד דיסק 500 gb מוהנה ולרכוש ssd ולהרכיב בנפרד?) תקציב עד 4.5 k. (רצוי פחות...) משקל - עד 2ק"ג. באיזור המרכז. רוצה לרכוש בהקדם. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ניסיתי בדובים,ניסיתי פנדס מה לא..לא הלך. אני מחפש להרכיב מפרט הכי זול שאפשר עד 1300 ש"ח (לא נראה לי אפשרי). שיהיה רק: מעבד + לוח + זיכרון (256) + כרטיס מסך (אין לי בעיה עם onboard) ומארז(+ספק). לא כולל סידירום,כונן דיסקטים,מקלדת,מסך וכו...ללא ציוד הקפי. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by artv8,

שלום אני מחפש נייד ב- 5500 ש"ח. אני סטודנט להנדסה ורוצה שהמחשב יוכל להתמודד עם תוכנות solid. מה דעתכם על המחשב הבא: [http://www.ctm.co.il/product.asp?id=735/url] האם הוא יוכל לעמוד בזה(לפי מה שראיתי יש לו כרטיס מסך עצמאי ו-1 ג'יגה)? האם למישהו יש הצעה אחרת? :nixweiss מישהו יכול אולי לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by דובי770,

המפרט: Samsung NP300V3A מסך 13.3 HD מעבד i3-2330M זיכרון ראם 4GB דיסק-קשיח 500GB כמה אפשר לקבל עליו כיום?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by roizimer,

אני אסביר לכם מה הבעיה נקווה שתבינו ותעזרו אחרי שימוש שוטף במחשב הנייד שלי, ACER 5741G אני סוגר את המסך ללא כיבוי מחשב. כשאני פותח את המחשב הנייד וכותב את הסיסמא שלי המחשב קורס ונדלק מחדש ושואל האם אני רוצה להפעיל אותו במצב בטוח או במצב רגיל. כל פעם מחדש, אלא עם כן אני מכבה אותו לגמרי עשיתי בדיקת וירוסים וכל השבאנג הזה אבל לא מצאתי שום וירוס אני ממש אבוד עצות, האם יש לכם רעיון מה לעשות? לפני שאני עושה ריסט... תודה רבה לעוזרים ולאלו שמנסים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. המחשב צריך להיות למשחקים עריכה ועיצוב כמו ההודעה למטה רק שחייב להיות פה כמה דברים 1. לא amd 2. 512 DDR 3. מסך 19 CRT 4. 120 GB Seral-ATA 5. AGPX8 6. תומך במהירות Hyper-Threading 7.שיהיה FireWire 8.עם מערכת Windows XP Pro ושאני לא אצטרך להרכיב בעמצי כי אין לי מושג תודה נ.ב. בבקשה גם תסבירו לי למה אנשים כאן אומרים ש-MSI פחות טוב מ-ABITאו Asus ותודה רבה אודי P: :-*

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד asus zenbook prime ux31a. למחשב כונן SSD בנפח 128 ג"ב, ובנוסף יש לי כונן חיצוני בנפח 500GB. למחשב גם חריץ לכרטיס זכרון SD וזה מה שהעלה לי את המחשבה.. אם אני רוצה הגדלה "קלה" בשטח האחסון, אך בצורה קבועה, האם אני יכול לרכוש כרטיס SD בנפח 64GB ופשוט לדחוף אותו שם ולהשתמש בו לאחסון תמונות, שירים, וכו'? ככה זה גם לא נורא יקר וגם אני לא אצטרך להסחב תמיד עם הכונן החיצוני אלא רק כשאני אצטרך אחסון גדול. אם כן, איזה כרטיס בדיוק עליי לרכוש? ראיתי בmy memory שקיימים כרטיסי SD מסוגים שונים כגון SD, SDHC, SDXC.. מה ההבדלים ביניהם? האם כולם יעבדו? ואיזה יעבוד בצורה הטובה ביותר? תודה מראש לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by alex7777777,

לאחר עדכון מווינדוס 7 לווינדוס 10 הכונן הפסיק לקרוא דיסקים (הוא מוציא אותם החוצה) ורושים לי הודעה Plese insert a disc into driver E ניסיתי כל מיני דיסקים ושום דבר. יש לי מחשב נייד של acer כונן דיסקים פנימי שהגיע עם המחשב של pioneer

24. חיפשתי באתרים בחו"ל ולא מצאתי משהו רלוונטי, מראים שם איך לחבר ל- IDE לדוגמא.. יש לי צורב DVD של מחשב נייד שמת. יש לו חיבור ATAPI והייתי רוצה לחבר אותו לנטבוק לדוגמא, בעזרת חיבור USB. השאלה אם יש מתאם כזה, ואיפה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי נושא דומה, וחיפשתי מתאם בחנויות ולא מצאתי גם כן. מישהו מכיר את הנושא? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K (אבל אני חושב ש 6K אמור להספיק) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים מוזיקה ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד (הרבה שעות על המחשב כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הרבה משחקים, רוצה שהמחשב יריץ witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים