עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Guy Atia,

שלום אחע מגיע מארצות הברית וחשבתי לקנות את המחשב הזה מה אתם אומרים חשבתי לקנות אותו ביד שניה באמזון ב $3,398.00 https://www.amazon.com/CORSAIR-High-Performance-i9-9920X-960GB-Windows/dp/B07L71QFQ4/ref=sr_1_14?keywords=gaming%2Bpc&qid=1562696834&refinements=p_n_condition-type%3A6461718011&rnid=6461714011&s=gateway&sr=8-14&th=1

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. https://www.amazon.com/gp/product/B07PB5M8 DS/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=usje-20&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B07PB5M8DS&linkId=dc25bfd312fc61fe34799f7296a698d7 אשמח לחוות דעת על המחשב הנייד הנ"ל, כפי שרשמתי לצרוכי לימודי מדמ"ח ושימוש יום יומי בסיסי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by GALAI30,

RTX 2060 4K מריץ ? כרגע יש לי כרטיס מסך Asus GeForce GTX 1060 ROG STRIX

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  4. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי הוא 5000 אין בעיה לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב כבדים, עריכה גרפית (פוטושופ, לייטרום, פרמייר), צפייה בתכני HD אונליין (ישמש כממיר גם) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) שהכל יהיה כלול במפרט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד. המחשב ישב בסלון ורצוי שיעבוד בשקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום רב לכולם, אשמח להתייעץ איתכם. אני מתחילה ללמוד תקשורת חזותית שכוללת בתוכה לימוד תוכנות עיצוב של אדובי כמו פוטושופ וכו' ותוכנות שונות של איור ואנימציה. אשמח לעצות איזה מחשב כדאי לרכוש, הבנתי שהמרצים אצלנו ממליצים יותר על macbook ואם לומר את האמת אני לא אוהבת את אפל גם בגלל המחיר וגם בגלל ההגבלות המפגרות שלהם. בכל מקרה אני מחפשת מחשבת עם מעבד Intel core i7, 16GB , מהירות כונן קשיח SSD, וכרטיס מסך של NVIDIA מעניין אותי לדעת אם לדעתכם יש עוד משהו שחשוב שאבדוק על מחשב מלבד אלו. אם מישהו מכיר את המחשב הזה אשמח לדעת מה דעתכם עליו https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1004150 ומה דעתכם על חברת לנובו? או כל מחשב נייד אחר שאתם…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by mordydd91,

אחרי הדיון הפורה שהיה לי בפורום לוחות אם ומעבדים כאן הגעתי לכמה נקודות חשובות שאני רוצה שיהיה : אני בונה מחשב לטווח הארוך לכן אני הולך על 3700X ויש לי כרגע LPX CL15 2X8GB 3000MHZ (שאם אני אצליח למכור אני יקנה עם יותר MHZ) בגלל שזה לטווח הארוך אני מוכן להשקיע קצת בלוח שיעמוד בOC ומבחינת החשמל. אחרי סינונים רבים הגעתי ל2 לוחות שאני מתלבט עליהם: 1. Gigabyte X570 Aorus Pro 2. x570 -Asus ROG Strix X570-E Gaming 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות,מכונה וירטואלית,תכני HD ומעלה,קצת עבודה משרדית,הכל מהכל.. הכי חשוב שיה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, אני לומד פיתוח אפליקציות ומשחקים למובייל ויש לי מסך אחד 23.8 ברזולוציה 1920X1080. אני רוצה להוסיף עוד מסך כך שיהיה נוח לפתח. איזה רזולוציה מומלץ לקנות לטובת פיתוח? האם FULL HD מספיקה או מומלץ יותר וכמה? תודה

8. Started by yaki cohen,

מחשב לפטופ גימינג מומלץ ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by figamaster,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באילת - 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, משרדי, לא משחקים, קצת עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, וינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ariel nadler,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי וכרגע אני מתלבט בין שני שדרוגים השאלה שלי היא האם השדרוג הזול יותר הוא שדרוג מספיק טוב שיחזיק לי ל3-5 שנים או שעדיף לי לעשות את השדרוג היקר יותר השדרוג הזול: כרטיס מסך - rx 580 8gb מעבד - ryzen 5 2600x השדרוג היקר: כרטיס מסך - rtx 2060 6gb מעבד - ryzen 5 3600x

11. שלום, אני מחפש לפטופ לשימושים קלים - בעיקר אופיס ואינטרנט. חשבתי על I5 דור 8 עם 8G זיכרון ודיסק 256 SSD. התקציב שלי בסביבות 2500. לפני כחודש כשהתחלתי לחפש לא מצאתי משהו מתאים בפחות מ-2800 ש"ח כולל מערכת הפעלה. בסוף השבוע בדקתי שוב ומצאתי 3 אופציות - אחת ל-"מוחדש" - מחשב נייד 15.6" Dell דגם 5570 Inspiron מעבד Core i5-8250U דור 8 זיכרון 8GB דיסק קשיח 256GB SSD ב- 2,300 ש"ח: https://www.wallashops.co.il/%D7%9E%...5/pi7ti23de90d והשנייה למחשב חדש של ASUS - X507UA - ב-2,388 ש"ח https://www.winprice.co.il/product/%...ff=Zap&aff_a=1 בנוסף ראיתי הצעה מעניינת עם I3 - אני לא בטוח אם זה מספקי טוב לי - Dell Inspiron 15 3583 IN-RD33-11380 ב- 2,122 …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם. מעוניין להחליף מספר רכיבים במחשב עקב BSoD והתיישנות מורגשת. אשמח לייעוץ. קצת רקע למי שמוכן להשקיע: ספויילר בשנת 2008, בימי SkyPC האגדיים הרכבתי לעצמי מפרט מבוסס i7 920. עד היום שדרגתי את רוב הרכיבים חוץ מלוח אם, מעבד וספק כוח. חייב לציין שגם היום המחשב עובד מעולה. הבעיה היא כנראה legacy drivers שווינדוס 10 מספק עבור הציוד הזה + התיישנות בעיקר של לוח האם וה-BIOS שלו. מרגיש shaky אפילו בצפייה ב-Twitch עם גוגל כרום (שהוא בעצמו לא ממש מציאה). אני מקבל מדי פעם BSoD בצורה די רנדומלית וללא Minidump או הודעת שגיאה ספציפית, אבל אחרי בדיקות קטלגתי את הבעיה כחומרתית או כדרייבר legacy בעייתי. ה…

13. הי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס,אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?- 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כן, WIN10, אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איז…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן, אחרי הרבה קריאה(רובה בסתר) גם פה וגם בפורום בחול, הגעתי למפרט שהרכנו אני ואחי הגדול(זה המשתמש שלו) לרכוש לי מחשב חדש בעיקר לטובת גיימינג וגם כתיבת קוד (אני סטודנט למדעי המחשב). יש לי כמה שאלות שגם אחרי חקר מעמיק לא הגעתי לתשובה קונקרטית. חשוב לציין כי התקציב שלי מוגבל. את המחשב אני הולך לבנות כפרוייקט אישי, אף פעם לא בניתי מחשב וזה נראהלי כיף, אני אעזר במדריכים ברשת ואני מאמין שיהיה בסדר כרטיס מסך: אני מתלבט אם לחכות שיצאו גרסאות קירור צד שלישי ל5700XT או לרכוש כרטיס יד שנייה 1080TI במחיר זהה, החשש שלי מה1080TI הוא שרוב הכרטיסים הללו נוצלו לכרייה ואני לא רוצה לרכוש כרטיס "שבור", אם כי לגבי AMD, אני מניח שרק בעוד חודש יגיע…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by גיאy,

שלום לכולם אני באתי לקנות עכשיו מחשב נייד והמוכר אמר לי שהנייד של חברת DELL מאוד איטי לעומת HP ולנובו האם זה נכון? סדרה I5 סדרה 8 8G SSD256 תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן חברים אשמח למפרט בסביבות ה5-5.5K שימוש המחשב הוא בעיקר למשחקים חזקים ( מחשב גיימינג ) יש צורך בציוד היקפי לא כולל מסך אני מאיזור חדרה .. תודה מראש לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by yanki5599,

ברצוני לקנות מחשב בעיקר לצפייה וגלישה + מסך מומלץ

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3500 - 4000. מעבר לכך - לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה אונליין, הקרנת סרטונים בפורומים מקצועיים, עבודה מחוץ לבית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שימוש במצלמת ווב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. 8. האם ישנה העדפה לר…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by jabbahutt,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9,000 ש״ח, מקסימום 11,000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימולטרים (MS Flight simulator, Digital Combat simulator), Cyberpunk 2077. בנוסף Blender. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים 2.1 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח רגיל (4TB) כבר יש לי. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סופר חשובה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אין חובה לחלון. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. קניתי מחשב חדש, בחנות טובה אך הם לא הצליחו להתמודד עם התצורה הלא שגרתית הזאת. אני מחשב מישהו שנחמד שיש לו סבלנות לזה, תודה

21. Started by orlove87,

היי שלום יש לי מסך 4K 28 ואני מעוניינת במחשב גיימינג שיתאים לו ויהיה אפשר לשחק גם מחשקי 4K אני גם סטודנטית לעיצוב גרפי, UI\UX וצריכה כמובן שזה יתאים גם לעריכה גרפית עם פוטושופ AI וכו ובכללי לעריכות ווידיאו ותוכנות כבדות. לפני הבנתי ולפי מה שחקרתי אני צריכה מעבד i7 או i9 וכרטיס מסך Nivdia GeForce 3080 או 3090 שיוכל לעבוד עם 4k מחשבים ניידים עם מפרט כזה מאוד יקרים אז אני מעדיפה כרגע נייחים. לבאג יש להציע לי מחשב OMEN 30L GT!13-0010nj יש לו מעבד i9 10900k, כרטיס מסך 3090 32 זיכרון ראם וכרטיס SSD של 1 טרה בית ואני לא חושבת שיש כונן קשיח נוסף. הם אפילו הזמינו אותו לחנות (עוד לא שילמתי) הוא עולה בערך 13700...והם עושים לי 18 תשלומים ללא ריבית…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מפרט זה הורכב ב - [url]www.wellcom.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=101713]AMD Ryzen 9 3900X AM4 Box[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 1907 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=102763]CoolerMaster MasterLiquid ML240L RGB V2 Liquid Cooler[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 267 [b]לוחות אם:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19012]Asus TUF GAMING X570-PLUS[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 1005 [b]זכרונות:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/inde…

23. Started by deathil93,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לפי תכיפות שימוש: א) CAD וסימולציות בסיסיות (בתוכנות Solidworks, Siemens NX ו-ANSYS) ב) Word, Excel ואינטרנט ג) תיכנות (Pycharm על המחשב המקומי, VisualBasic על מכונה וירטואלית מרחוק) ד) משחקי מחשב (RDR2 למשל) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיימים: כרטיס מסך, ספק ומארז ולכן אין צורך בהם 5. עד כמה חשוב שקט פעולת ה…

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  24. היי חברים אני מעוניין לרכוש מחשב נייח ממש בימים הקרובים. המחשב ישמש אותי בעיקר לצורכי עבודה גרפית - תוכנות אדובי כולל אפטר אפקט ובקרוב אני רוצה להתחיל ללמוד תלת, אז חשוב לי שהמחשב יהיה מספיק חזק ומהיר. קיבלתי הצעה מ-idigital בסך של 18,500 - מחיר שאני מוכן לשלם כל עוד המחשב באמת מתאים לצרכים שלי… הבעיה שאני לא מבין בזה כלום… ואין לי מושג אם המפרט של המחשב בסדר, והאם זה מחיר סביר?. אשמח לקבל את חוות דעתם על המפרט של המק שקיבלתי מהם… אני שוקל גם לקנות מקבוק פרו 16 אינצ׳+ מסך נוסף ולחבר ביניהם ( אבל לא יודע אם מחשב נייד יהיה חזק מספיק כמו הנייח של אפל... או שלוותר על הרעיון?) זה המפרט של האיימק שקיבלתי מ-idigital מחיר: 18,536 ₪ iMac 27-inch Retina …

25. שלום, אני מחפש מחשב נייח חזק מאוד- עם הרבה ליבות ומספיק זיכרון, אבל שיהיה שקט- כי הוא יישב אצלי במשרד. הוא בנוסף צריך להיות אמין- הוא אמור להתמודד עם הרצת סימוליצות- ז"א תוכנות שיעסיקו את המעבדים שלו ברציפות (24/7) במשך כמה חודשים. צריך שיהיה גם כרטיס מסך של NVIDIA, כי אני רוצה להשתמש ב- CUDA להרצת Deep Learning. התקציב הוא עד 20,000 ש"ח (על חשבון העבודה...) הנה מפרט שהציעו לי. הוא מכיל רכיבים יקרים כדי להתמודד עם העבודה הרציפה: CPU: AMD R9 5950X 16-Core 32-Threads 3.4GHz up to 4.9GHz 64MB Motherboard: Gigabyte X570 AORUS XTREME (16 phases) CPU cooler: be quiet! Dark Rock 4 Pro CPU Cooler GPU: RTX 3070 Gigabyte Aorus Master 8GB G…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.