עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alon06100,

אני צריך מחשב טוב למשחקים כבדים כמו GTA IV שיעבוד טוב. אני לא צריך מסך יש לי כבר(19") דברים שאני רוצה שיהיו במפרט: E8400 מעבד HD4850 כרטיס מסך אני מוכן לחרוג קצת מהתקציב עד 200 שקל אבל רק אם זה באמת נחוץ. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4K-4.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם י…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, אני סטודנטית לעיצוב גרפי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שיתאים לי בתקציב של בין 4,000 ל-4,500 מצאתי מחשב ורציתי לשמוע את חוות דעתכם על המחשב.. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8766&perur=2&t=1&c=441 תודה רבה ואם יש טיפים או דברים נוספים שחשוב שיהיו במחשב נייד שאני קונה אשמח לשמוע.. ערב טוב!

3. כגון מעבד זיכרון וכרטיס מסך ואם זה אפשרי מאיפה קונים?

4. אהלן חבר'ה, אני אשמח לקבל המלצה למחשב נייד שעומד בדרישות שלהלן: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר, הרבה שימוש באופיס וPDFים * גודל המסך? 13-14 אינץ', מסך מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת איכותית ונוחה! * משקל רצוי? קל, פחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ישמש ללימודים, רוב הזמן יהיה חיבור לחשמל, אבל כמובן שעדיף זמן סוללה ארוך יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא ממש קריטי, אבל נחמד אם יהיה HDMI. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יכול להתקין מערכת הפעלה לבד, אם אין ברירה אז אחרוג מהתקציב. בין הלפטופים שאני שוקל: U430p (שלאחרונה נגמר במלאי והבנתי שי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ori83,

צרכים: שימוש משרדי בלבד. מה חובה מבחינתי: מסך 13, מעבד i3 או i5, זיכרון של 4 ג'יגה, יציאת HDMI, יציאות USB3.0. עדיף שיהיה קל ככל האפשר כי אני אסתובב איתו הרבה. ה-Dell Vostro V131 נראה נחמד. עולה 3190 בKSP. מה דעתכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by shaniniki,

שלום, מתלבטת בין שני מחשבים ניידים, למטרות לימודים בעיקר, הרבה אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים בצפיה ישירה . אני לא מוצאת חוות דעת על המחשבים האלה בשום מקום.... ??? אנא עזרתכם: 1. מחשב נייד "15.6 Fujitsu LifeBook AH531-7 2.1GHz קיים באיבורי ב2090 ש"ח כולל מערכת ההפעלה. ההתלבטות היא: אני לא רואה הרבה דגמים של החברה הזאת באינטרנט ואת הדגם הזה בכלל אין בשום מקום חוץ מאיבורי, זה דגם ישן? המעבד מספיק בשביל הצרכים שלי? והמחיר סביר עבור התמורה? 2. מחשב נייד Lenovo IdeaPad U350 2963-E2G עולה 2285 ש"ח כולל מערכת הפעלה. כלומר הפרש של 200 ש"ח , אמנם הזכרון עבודה ודיסק קשיח קטנים יותר, אבל המעבד חדש יותר, השאלה היא עד כמה הנתונים האלה משמעותיים לצרכים שלי? עדיף ללכת על מעבד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי כולם, אני מעוניין לבנות תחנת מדיה פשוטה שתריץ Win10, Sonarr, Radarr, SabNZBD. אני מתכוון לחבר לה כונן 8TB חיצוני ולחבר אותה ל Nvidia Shield שיריץ את ה Plex Server שלי. רציתי לדעת מה מומלץ היום מבחינת המחשב עצמו, אני צריך משהו קטן וקומפקטי. תודה!

8. Started by Eitan K,

היי חברה, אני צריך עזרה בבחירת רכיבים למחשב שישמש לעריכה בלייטרום ופוטושופ. חלק מהרכיבים כבר יש לי ממחשבים ישנים, סה"כ אני צריך לוח אם, מעבד, ו- RAM. תקציב 1k. מצד אחד יש מערכת של Intel לוח אם על בסיס h310 עם GPU מובנה UHD 630 (יותר טוב ממה שיש לי אבל די חלש), כ-300₪ מעבד I3 כ-450₪ 2 זכרונות ddr4 8gb כ-400₪ מצד שני מערכת של AMD לוח אם כ-300₪ מעבד אפשר את R5 2400g עם GPU מובנה Vega 11 (הרבה יותר חזק מ UHD630) או את R5 1600 שאין לו GPU מובנה למיטב הבנתי אבל הוא יותר חזק שניהם באיזור 450₪ ו-2 זכרונות ddr4 8gb כ-400₪ הייתי שמח לשמוע מה דעתכם בנושא, איזו מערכת עדיפה מבחינת אמינות …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Cyron,

בלי מסך, מקלדת, עכבר. המחיר דיי גמיש, מוכן להשקיע עד 4000 אם צריך.... נראה לי ש AM2 3800x2 יתאים לתקציב, מה אתם חושבים ? לוח אם - לא gigabyte ! תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין תקציב קשיח, הדרישות הביאו אותי לסכום שמופיע בכותרת (כ-3800 ש"ח). אם צריך להוסיף עוד קצת בשביל משהו נחוץ אז אפשר, אם ניתן לחסוך על משהו מיותר אז גם טוב אבל זה פחות חשוב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, צפייה בסרטים/סדרות ב-HD ובנוסף גיימינג קל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו פיפא ו-NBA2K, לא יותר מזה. מה שכן, צריך שהמחשב יוכל להריץ את המשחקים הכי עדכניים כמה שיותר שנים קדימה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by israeli46,

שלום רב! ברשותי מחשב נייד של טושיבה דגם satellite L500 עליו מותקנת מערכת הפעלה win 7 home -64bit לאחרונה החלטתי שאני מעוניין בהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה במחשב. כשקניתי את המחשב בזמנו קיבלתי איתו דיסק recovery האם בעזרתו עושים את הפעולה הזאת? בנוסף על הדיסק רשום שמערכת ההפעלה בו היא 32bit ואולם על המחשב שלי כרגע מערכת ההפעלה היא 64bit. בנוסף האם כשאני עושה את הrecovery כל המחשב מפורמט מההתחלה? וכל המידע נמחק לי מהכוננים? או שזה רק תיקון של קבצי מערכת ההפעלה וכל המידע נשמר? אשמח לתשובה בעיניין הזה וגם אם אפשר לקבל הסבר לאיך עושים את התהליך הזה של ה recovery בנייד באופן עצמאי. תודה רבה!!

12. Started by -yooy-,

חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב חדש אז ככה המחשב הזה בשביל משחקים טובים שיהיה מהיר וגם לעבודות ב"ס אני עובד האם תוכנות גרפיקה בקיצור איך שאומרים מחשב סוס אבל עד 3,000 אז אני מבקש מכם מפרט מחשב והמלצה מאיפה לקנות!! תודה רבה לעוזרים! ללא מסך וללא ציוד הקפי

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן, אני מחפש מחשב נייד טוב לשימושים ביתיים הכוללים בעיקר: גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס והרצת משחקים מינימליים (פיפא, מנג'ר באיכות סבירה) אין לי תקציב להציע, כי ממש אין לי מושג מה טווח המחירים שהולך בשוק היום לנייד נורמלי. אני יודע שיש הרבה פרמטרים כמו גודל מסך, רכיבי חומרה שונים, בטריה וכו'.. אבל בקיצור אני מחפש מחשב מומלץ למשתמש הממוצע לא יקר מידי אשר שיהיה משתלם. אשמח להצעות. תודה מראש לכולם.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by yanai9837,

אני עומד לקנות מחשב חדש אני צריך מפרט טוב עד 2800ש"ח למטרת גיימינג ועבודה (לא כולל מסך ואביזרים). חשוב: שיהיה מהיר כרטיס מסך טוב מעבד 3Ghz ומעלה זיכרון 4G ומעלה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. תקציב מקסימאלי - 2K, עדיף עם מערכת הפעלה WINDOWS 7. מעדיף לא לחרוג מהתקציב. ישמש בעיקר לעבודה משרדית (OFFICE, אינטרנט, עריכת סרטוני וידאו ביתיים GOPRO, משחקים לא זללנים) אין צורך בציוד היקפי שקט אינו משמעותי אין תוכניות ל-OVERCLOCK לא מתוכננים שדרוגים משמעותיים בעתיד חשוב דיסק קשיח של 1TB זכרון 8GB RAM תודה, עודד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך ולא לפגום בביצועים, אז עדיף. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המחשב מיועד לצפייה בטלווזיה דרך לווין (DVB-S), הקלטה וקידוד לHDD ובנוסף משחקים כבדים (Crysis, GTA IV). שימוש תדיר נעשה בשניהם. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 24 אינץ , 1920x1080 . יש אפשרות לשדרוג ל32 אינץ (מסך טלווזיה) - …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by naor82,

1. ,תקציב מקסימלי 3500 2.מטרות/שימושי המחשב:עבודה משרדית, תכני HD, משחקים תכנים שצריכים להיות במחשב: א)פרו 10 ב) visual studio ג)win 7 3. רמקולים עם sub, מקלדת ועכבר אלחויטם 4. רכיבים שלא צריכים במחשב מסך,צורב,כונך קשיח,כונן 1.44 5. כרגע חשבתי על המפרט הבא: מעבד :Q8500 QORE2DUO לוח אם : ASUS P5Q זכרון: OCZ PLTINUM 2*2GB ב.מסך: GIGABYTE GTZ 250 קירור: עדין לא ידוע וכמובן +עכבר +מקלדת +אל ספק +הרכבה +מארז ואז גילתי שאני חורג מן התקציב בכ: 1000 ש"ח 6. רמת השקט החשובה היא 5 7. הבנתי שאוברלוק זה אפשרות שדרוג המחשב בעתיד אז אני חושב שזה יחסית חשוב שאני אולי יוכל לשדרג את הכרטיס מסך אבל אם זה לא זה אז לא נראה לי שזה חשוב 8. אין צורך במערכת הפעלה אני ישיג כ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי בסכום כולל של 2000-2200 ש"ח והייתי שמח להמלצות ממבינים לגבי מה כדאי לשדרג אני חשבתי על cpu חדש וכרטיס מסך חדש ( מעוניין בחדשים לא יד שניה ) בנוסף אני לא מתכוון להתעסק עם אוברקלוקינג וכו הנתונים של המחשב הקיים: cpu - AMD Ryzen 5 1600 זיכרון - 16.0GB Dual-Channel DDR4 @ 3200MHz לוח אם - Gigabyte Technology Co. Ltd. AB350-Gaming 3-CF (AM4) כרטיס מסך - 2047MB NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB (MSI) ספק כוח - Cougar STX 750W מארז full tower המסך שאני משתמש בו הוא - 32 אינץ - 4K שימוש המחשב הוא בעיקר גיימינג - משחקים כמו fallout 76 , guild wars , new world וכו.. …

19. Started by eladelad,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים באיכות הכי טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. btf4 gta v -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ivory וksp

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by kip,

אהלן, זקוק לעזרתכם בהמלצה על תיק גב לנייד 15.6. דגמים מומלצים ואיפה לקנות. תקציב: עד 350 ש"ח. המון תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום , אני רוצה לקנות זכרון של 1GB למחשב נייד IBM ThinkPad R50 , השאלה שלי היא האם הזכרון הזה מתאים : http://www.upgradememory.com/1GB_200_Pin_DDR-2_400MHz_(PC2-_P59556C15028.cfm תודה רבה על העזרה. רותם

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by efee123,

שלום, ברצוני לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים ומעט עריכת וידאו ופוטושופ. זה המחשב. אשמח לשמוע דעתכם עליו! דגם מחשב: i7a מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9214 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6819 כרטיסי מס…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by fp581,

פנטיום 4 2.8 כרטיס מסך 9600XT ג'יגה זיכרון (4 מקלות של 215 אני חושב) 80 ג'יגה זיכרון כרטיס קול מובנה (מעפן) מאוורר מיוחד כפול כזה מחובר (לא יודע את השם) לקירור הכרטיס מסך 3 כוננים 1 צורב DVD צורב רגיל וכונן רגיל כמה הוא שווה? אני מביא אותו אם הכל כולל אנטי ווירוס ווינדוס XP OFFICE קודקים ועוד מלא תוכנות למציאת ספי וור

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  24. זה המחשב: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1INEE1D1ED הדרישות שלי הם בגדול: סרטים, מוזיקה, אינטרנט, משחקים לא כבדים מדי, ובעיקר לפנאי. התקציב הוא זהה למחשב הזה. משהו כמו 4,000 עם אפשרות לחריגה. אשמח אם תעזרו לי, תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום, אשמח לקבל המלצות מעודכנות למפרט כיוון שהמפרטים במדור המומלצים עודכנו לפני זמן די רב... כמו כן, אשמח להבהרות בנוגע לשני דברים: 1) האם מערכת הפעלה 32 ביט תומכת עד 3 ג'יגה זיכרון או 4? מה ההבדל בין מערכת 64 ביט למערכת 32 ביט מלבד התמיכה בנפח זכרון גדול? 2) מדוע מומלץ לרכוש שני דיסקים קשיחים? (בהנחה שמבחינת נפח אין ולא צפוי צורך ביותר מאחד) תודה רבה מראש, ברק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.