עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SyndromE,

אני עוזר לחבר להרכיב מפרט לגיימינג והייתי שמח להעזר בהמלצותיכם, אני לא הכי מעודכן במעבדים וצ'יפסטים החדשים של אינטל... ברשותו כרגע: Q6600 2gb ddr2 800mhz xfx 650i ultra ThermalTake 400W PP והוא מעוניין לשדרג, בעיקר בשל בעיות עם הקיים. התחלנו ב-2k אבל כנראה שנעלה ל 3000ש"ח, במידת הצורך, ל-4 חלקים חלופיים. יש לו כבר מארז (של gigabyte זהה לשלי), כוננים, כרטיס מסך gtx460 חדש ומסך. אם אפשר להשאיר את הספק (קשה לי להאמין), מה טוב. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Internal,

אוקי אז המטרות הן word אינטרנת אם אפשר שיהיה אלחוטי אם יש בכלל שליחת פקסים לשמוע מוזיקה הרבה מאוד מקום המסך בערך 15 אינצ וזהו בערך תקציב 5500 +-

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dan_l2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה סנטר ועבודה משרדית, וירטואליזציה, קצת משחקים אבל לא גיימר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, קיבלתי בירושה במשפחה מחשב נייד Gigabyte w566u http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2565&dl=1#sp התקנתי מערכת הפעלה WinXP והורדתי דרייברים מאתר היצרן אחרי כל ההתקנות, יש סימני שאלה במנהל ההתקנים כנראה שטעיתי בדרך היכנשהוא, אשמח לעזרה לגבי זה אני מצרפת תמונה של מנהל ההתקנים ובלי קשר לזה שמתי לב שהמחשב מתחמם מאוד ואחרי מספר שעות של פעולה רצופה הוא נכבה, וצריך כחצי שעה להתקרר לפני שאני יכולה להדליק אותו שוב. מה אפשר לעשות כדי שהוא לא יתחמם כל כך ? האם המשטח עליו נמצא המחשב משמעותי להתחממות ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, גילוי נאות - אני עוקב אחרי הפורום הזה כבר כמעט שנה ונחשף לרמה הגבוהה של העצות הטכניות והאנשים שתמיד שמחים לעזור. אז היום (!) נרשמתי סוף סוף ואשמח ביום מן הימים לעזור לאחרים כמו שעזרו לי.. אני הולך לקנות מחשב בקרוב (שבוע - שבועיים) ורציתי לקבל המלצה למפרט. עברתי כבר על המפרטים המומלצים שהופיעו בדיונים קודמים ויש לי כמה תובנות (ראו בהמשך) אבל בגדול אני די קלולס כי לא קניתי מחשב כבר כמעט 6 שנים (וגם אז, זה היה לפ טופ...) אז הנה התשובות לכמה שאלות נפוצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי או מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 6500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב- מ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלך חבר'ה לא מזמן פתחתי פה פוסט על המפרט שקיים אצלי וקיבלתי ביקורות מסויימות.... ביקשתי לשדרג את המחשב אבל לא היה לי מושג ממה להתחיל מההבחנה של כמה מחברי הפורום הומלץ לי לשדרג מעבד+כרטיס מסך+ ספק כוח.... אז ככה אני יציין שוב את המפרט שקיים אצלי אם מישהו רואה עוד משו שצריך שידרוג אני ישמח לקבל הצעות: מעבד- intel core 2 duo e6300 לוח אם- GA965PS3 Gigabyte 3 ג'יגה זיכרון ddr2 800hz kingston הכרטיס מסך: shapphire ati x1900gt ddr2 256mb דיסק קשיח: 160 g.b sata2 מסך 17 lcd LG אז ככה לרשותי עומדים 1500 שח' בעיקרון אני מעוניין לשדרג את המחשב בצורה שבה הוא "יאכל" משחקים כמו כלום-כלומר יחזיק לפכות לשנה וחצי את המשחקים החדשים ביותר והחזקים שבשוק כמו: Prince of Persia החדש, Grand …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by -R-E-L-,

לא כולל מסך, עם DVD COMBO.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by SuperMario12345,

רציתי לקבל בבקשה חוות דעת על המפרט הזה: מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 קירור למעבד: Xigmatek Dark Knight S1283W 3xHeatPipes CORE-TOUCH CPU Cooler 120mm Fan כמות: 1 לוח אם: Gigabyte GA-890GPA-UD3H Six Core Support כמות: 1 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk כמות: 1 זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6850 1GB כמות: 2 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 המחיר הוא בסביבות ה-4500 , תנו ח"ד מה אתם חושבים על מפרט והמחיר.. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - האם 5000 ש"ח יספיקו? אם מומלץ להשקיע יותר, אשקיע יותר אם לדעתכם זה כדאי. 2. שימוש: תוכנות adobe Creative suite, ותוכנות autodesk (כמו autocad ו revit) צריכות לפעול במקביל על מסכים שונים, עם קבצים גדולים. חשוב מאוד שהכל ירוץ מהר מהר מהר. 3. ללא ציוד הקפי. ללא מסך. 4. מניח שצריך כונן SSD אחד למערכת וכונן SSD נוסף לנתונים שצריך להיות יותר מTB אחד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. ללא תוכנות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אחרי שלא התאפשר לי לקנות לפטופ מארה"ב כמו שרציתי, אין לי ברירה אלא לקנות מחשב בארץ... אני לומדת תקשורת חזותית ואתעסק עם תוכנות כמו פלאש, פוטושופ, אילוסטרייטור וכ"ו, לכן אני מחפשת מחשב שיהיה מספיק חזק וטוב בשביל להפעיל אותם. התקציב שלי הוא בסביבות 4000 ש"ח (איתו הייתי יכולה להשיג מחשב מתקדם של Dell studio). מה שמצאתי שקרוב לטווח המחיר, הוא הדגם של Dell inspiron N5010, עם המפרט הבא: Intel® HM57 Express Chipset לוח אם Intel i3-350M(2.26 GHz) Mobile CPU מעבד 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 זיכרון- עם אופציה להרחבה ל 8GB 320GB Serial ATA (5400RPM) גודל דיסק 8X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner כוננים 7-in-1 Media Card Reader Secure Digital חריצי הרחבה 15.6i…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by motib25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח ללא חריגות. התקציב ללא כרטיס מסך שיקנה בהמשך. 2. סרטי HD, משחקים על איכות נמוכה ומשרדי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by erlichsefi,

שלום, לפני חודש נוצרה לי בעיית גלישה באינטרנט. יש אי יציבות בחיבור וזה גורם לבעיות רבות, הדפדפנים נתקעים (כרום ואקפלורר) הDROPBOX מסתנכרן לאט ועוד רבות. יש לי inspiron 14z 5423 כרטיסי רשת: Dell Wireless 1703 802.11b|g|n (2.4GHz) Qualcomm Atheros AR8162/8166/8168 PCI-E Fast Ethernet Controller (NDIS 6.30) [h=3] מה ניסיתי?[/h]* בדיקה של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *התחברות לרשת דרך כבל ETRNET *התקנת דרייברים של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *שחזור שלך המערכת 3 שבועות אחורה ( בוצע לפני שבוע). כל אלה לא פתרו את הבעיה את הבעיה. (מצורף מצב הPINGים לפורום הזה). בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן, יש לי חבר שמעוניין לרכוש מחשב נייד קומפקטי (12"-13") קומפקטי יוקרתי (לצרכים פרטיים, עבודה ו show-off ) הוא חשב לקנות macbook כלשהו, אבל ביקש עוד הצעות מקבילות בינתיים, מדגמים עסקיים חזקים של חברות אחרות. הוא בעקרון מעוניין ברשימה של 3-4 דגמים בולטים של חברות מובילות בשוק. מה יש (או יהיה בקרוב מאוד) שאפשר להציע לו לדעתכם? (אני מניח vaio ו ה dellים מהסדרות החדשות, אבל אני לא מכיר ממש דגמים) אשמח לעזרה שלכם. (גם טאבלטים יתקבלו בטווח המחירים הזה, אם טאבלט חורג ב 2000 ש"ח מהתקציב, אפשר להציע גם אותו) הוא יכול לקנות בארץ או בחו"ל (אם יש סיבה מסויימת לקנות בחו"ל - מחיר, דגם שלא קיים בארץ וכו') תרגישו חופשי להציע. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי לכולם, אני אשמח לפידבק על המפרט הבא למחשב נייח למטרות של פיתוח תוכנה ו- AI. הסבר כללי על הצרכים: - שימוש עיקרי: פיתוח תוכנה סטנדרטי ועבודה משרדית. לא לגיימינג. בהמשך גם AI. - בעתיד - עבודה עם AI (לדוגמה LLM כמו ChatGPT שרץ על המחשב). ידרוש כרטיס מסך כמו 4090 RTX. חלק מהעבודה תתבצע על ה- GPU וחלק על המעבד עם ה- RAM הרגיל. - דגשים: אמינות זה חשוב, במיוחד הדיסק. מחשב שקט זה טוב. - מערכת הפעלה: לינוקס (אובונטו) - אין צורך ב- overclock של שום רכיב רכיבים ספציפיים: - מעבד: לא ראיתי הבדל גדול במהירות בין i5 13600 למעבדים יותר חזקים, מלבד מספר ה- threads, אז נראה שהמעבד הזה מספיק. - זיכרון: 128GB, עם עדיפות לאופציה …

15. עשיתי סינון ראשוני בזאפ: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db147729=250926&db710529=3275989&orderby=price ומכאן אני צריכה את עזרתכם. הצרכים שלי: אינטרנט ואופיס, ולראות סרטים מדיי פעם אך לא חובה לא מפורט למי יש מסך מט, ולגבי המעבדים השונים של אינטל (תתי סוגים של I3), אז למשל עשיתי השוואה בגוגל http://processors.betanews.com/compare/39-968/Intel-i3-2370M-vs-Intel-i3-3110M ואני רואה את השוני במפרט הטכני, אבל איך בדיוק ההשפעה של זה על מה שבפועל אני עושה עם הלפטופ לא ממש ברור לי. אני יודעת שלצרכים הפשוטים שלי (שלא כוללים גיימינג וכוחות עיבוד גדולים) כמעט הכל יהיה סביר, השאלה שלי היא איך אני ממקסמת את מה שאני משלמת למה שאני מקבלת. למשל - האם ההבדל בב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Python 3.7,

היי חברים, ברצוני להתייעץ איתכם על בניית מפרט למחשב שיתאים לצרכים האיישים שלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אפשר גם יותר אך יש סיבה שאני נוקב בסכום הנוכחי כי לפי סקר שוק ראיתי שזה המחיר בערך של המחשב שאני מעוניין בו כמובן שאעדיף כמה שפחות אך שיענה על הביצועים שלי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, Office, כתיבת מסמכים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני לא מבין בחומרה 100% לכן אשמח לקבלת מפר…

17. מפרט לחבר של חבר... למיטב הבנתי, אילו הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח אבל ניתן לחרוג מעט אם יש הצדקה של ממש. עד 4K אבל השאיפה היא בהחלט לכיוון ה-3K במידת האפשר. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודות אוניברסיטאיות עם אופיס וכלים סטטיסטים בעיקר, שימוש ביתי, מדיה וגיימינג מזדמן. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. SPSS, EXCEL וכדומה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש יומיומי במסגרת העבודה. חשוב ביצועים טובים - לא חייב להיות ברמת נאסא. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך FHD…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ניסיתי בדובים,ניסיתי פנדס מה לא..לא הלך. אני מחפש להרכיב מפרט הכי זול שאפשר עד 1300 ש"ח (לא נראה לי אפשרי). שיהיה רק: מעבד + לוח + זיכרון (256) + כרטיס מסך (אין לי בעיה עם onboard) ומארז(+ספק). לא כולל סידירום,כונן דיסקטים,מקלדת,מסך וכו...ללא ציוד הקפי. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by udiudi,

שלום. אני צריך מכם המלצות למחשב נייד שיעמוד בדרישות הבאות: - עד 3,200 ש"ח - מסך לא גדול יותר מ14 אינץ', עדיף אפילו 12. - עבודה משרדית, מקסימום צפייה בסרט, אבל תכלס זה יהיה הורדות, קריאת מסמכים וצפייה בסרטים פה ושם. יש המלצות? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב ביתי שישמש לצורכי מסחר בבורסה, הכוונה היא למחשב (יחסית) שקט שיוכל להתחבר לארבעה מסכים בו זמנית ולעבוד כל הזמן עם תוכנות מסחר. הפרטים המלאים (בהתאם לפורמט ההודעה המומלץ): 1. א. תקציב מקסימאלי : אשמח אם יהיה פחות מ-4000, אפשר לחרוג במידה וממש צריך (האם התקציב ריאלי?) ב. עדיף לחסוך, אבל לא על חשבון הביצועים או הרעש 2. א. שימוש ביתי רגיל (אופיס, אינטרנט, סרט מדי פעם) ותוכנות מסחר בבורסה, מחשב שיעבוד מסביב לשעון ויראה נתונים "בזמן אמת" על 4 מסכים. ב. לא לגיימינג 3. לא צריך ציוד היקפי 4. לא, אני צריך את כל הרכיבים 5. השקט חשוב אבל לא קריטי, לא צריך דממה מוחלטת אבל שגם לא ירעיש ברמה שמפריעה 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אשמח לדעת גם כמה עולה מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by maksimsl,

הלכתי כבר לאיבוד בג'ונגל של הניידים, כל פעם שאני מרגיש שאני נסגר על מחשב מסויים אני רואה עוד מחשב ועוד מחשב... בסופו לש דבר כולם די זהים אבל ההתלבטות קשה... דל לנובו גיגהבהייט, אייסר, אייץ' פי???? בסופו של דבר מצאתי מספר פייבורטיטים ואשמח לקבל את המלצתכם או הסתייגויותכם בשמחה.... DELL Vostro A1015 T5670 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13789 ‎Lenovo G550 NTDRAIV http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash ‎Gigabyte W576M-64R2 ‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום חברים , חדש פה קורא פסיבי וזקוק לעזרת במפרט למחשב לגרפיקה - קראתי את האשכולות הנעוצים בנושא אך לחדש כמוני המונחים המקצועיים יצרו קצת בילבול :-\ כפי שצויין בכותרת מפרט לשימוש גרפיקה בעיקר דו מימד - ומעט תלת מימד לא מורכב מידי 1. מה התקציב המקסימלי? 10K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה עם גרפיקה דו מימד ותלת מימד - שימוש מספר תוכנת במקביל ואינטרנט . א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. , פוטושופ ,אילוסטרייטור ,פלאש,פיירוורק - גירסאות חדשות CS5 .פוזר ו3DS MAX ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה . עיקר העבודה 2D 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן יש צורך בציוד…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by moonjib,

שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משהו מיוחד, אולי איזה sims ואולי כמה משחקי אסטרטגיה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני הולך לרכוש מסך 24 אינץ', בטח ב-1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by most,

שלום, צריך מפרט למשחקים ללא מסך לבחור הציעו סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק - האם כדאי אלחוטי?? בתקציב זה האם עדיף AMD או INTEL ?? לגבי כ.מסך מה עדיף X1950XT או 7950GT ?? בתודה מראש??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, אשר ישמש אותי לצרכים הבאים: 1. עבודה משרדית רגילה. 2. סטודנט, דברים שקשורים לתואר (חישובים ב-Wolfram, אוליי). 3. פיתוח תכנה. הדבר כולל מבחינתי סביבות פיתוח, קימפולים (אוליי כבדים - Kernel), שימוש ב-Windows וגם ב-Linux (אני נוטה ל-VM בתוך Windows ולא ל-Dual Boot). 4. מדיה. קצת עבודת Photoshop ועריכת וידאו/אודיו. 5. משחקים (עדיפות נמוכה מבחינתי). כמו כן, אני מעדיף לשלם עכשיו קצת יותר, כדי לקבל מחשב, שיישאר חזק למשך הרבה (יחסית) זמן, ולא להרגיש כבר בעוד חצי שנה, שהמחשב שלי מיושן. התקציב שלי מבחינתי הוא כ-6000 ש"ח, אך הדבר צריך לכלול גם מסך (גדול וטוב - 22", ועדיף 24", אם נכנס בתקציב. ד"א, אשמח לקבל המלצות גם לגבי זה), מקלדת (עדיף ארגונומית)…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים