עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, בניתי מפרט ב2500₪ (יירכש באילת בסביבות 2150-2200₪). המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות, הורדות, מוזיקה, סרטים בFHD וכו', קצת משחקים (לא כבדים מדי ולא חייב לרוץ על HIGH או משהו). זה המפרט: מעבד אינטל Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זיכרון למחשב G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 CL11-11-11-28 כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 250 BOOST 1GB GDDR5 VGA DVI HDMI PCI-E מתאמים לכונן קשיח Gold Touch 2.5 Inch Bracket BR-2535 כונן קשיח Sandisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD SATA III כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM מארז ללא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אני מחפש מפרט למשחקים בערך ב5000 6000 כמובן לא חייב לנצל את כל הסכום חשוב לי השקט והקירור של המחשב אני לא צריך מחשב שיריץ כל משחק על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיריץ משחקים לפחות לשנה שנתיים הקרובות ואופציות לשידרוג בעתיד לא מתוכנן OC אני מעוניין במארז הזה: http://tms.co.il/product/4565 או http://tms.co.il/product/5398 כמובן אם המארזים האלה לא יוכלו לקרר\להיות שקטים אני אוותר במידה ולא נוצל כל הסכום אפשר להכניס מסך 19-20 תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני רוצה שתרכיבו מפרט שיוכל להריץ את המשחקים החדשים ללא בעיות, אין צורך ב OC - נסו להכניס אתה ה GTS הנוכחי ואת המסך LG L1970HR

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני מבקש את דעתכם ועזרתכם לגבי גיבוש מפרט מחשב לעבודות גרפיקה הכוללות עבודה עם תוכנות אדובי לדו מימד ולתלת מימד כמו 3DMAX. זהו מפרט שקיבלתי מ-KSP. אשמח לשמוע מה דעתכם ועל אילו רכיבים אפרשר לוותר או את מה לשדרג. תודה ויום טוב, יוחאי yohaiazoulay@gmail.com דגם מחשב: i6b מעבדי אינטל: Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10687 מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P7P55-M s1156 Core i5, Intel P55, DDR3 1600, PCI-E, 1394a http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9448 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmai…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yousux,

על הדגם היקר שלו (10000 ש"ח) - מה זמן הבטרייה שלו במשימות יום יומיות (עם WIFI דולק?) - האם הוא יכול לאכול את כל המשחקים שיש היום על מקסימום רזולציה ואיכות גרפית גבוהה שלהם (והאם אפילו את CRYSIS) ? - איך איכות הבניה שלו יחסית לדגמי TP קודמים ויחסית לתחרות שלו ? - האם הוא שווה את הכמה אלפים יותר שהוא עולה יותר מהאחרים ? - האם יש מחיר יותר זול בארץ חוץ מ http://buy4less.co.il/product.asp?f=3131&p=0 ? - איך השירות של IBM/LENOVO בניידים בארץ ? - מישהו יודע עד כמה התמיכה שלו טובה בלינוקס ? - אם היה לכם 10 אלף ש"ח הייתם משקיעים אותו בנייד זה או בדגם אחר ? - מה החסרונות שלו ? - כמה זמן אחריות יש עליו ? - באמת אין לו יציאת DVI ? רק VGA אנלוגי ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, הייתי רוצה לקבל מפרט מחשב המיועד למשחקים בתקציב של 5000 ש''ח. התקציב הוא מיועד למחשב בלבד...זאת אומרת ללא מסך וללא ציוד הקפי. תודה מראש! עריכה: לא מעוניין ב O.C , עדיף שיהיה שקט. בקשר למעבד אני לא מבין בזה כל כך ולכן אני לא יכול להגיד מה אני מעדיף...אני לא יודע אם עדיף 2 ליבות עם תדר גבוה או 4 ליבות עם תדר יותר נמוך....ומה זה המעבד החדש? עריכה: מסך 22 אינץ'. חשוב לי שיהיה כרטיס מסך חזק ומעבד חזק

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אשמח למפרט עד 4000 ש"ח בעיקר להורדות וצפייה בסרטים וגם למשחקים... כ. מסך חובה שיהיה DVI.. אשמח למפרט סביב המחיר הזה... תודה לכם..

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by adamkat,

אני צריך את המחשב בעיקר לאינטרנט אבל רוצה שהוא יהיה זריז. שום משחקים או תוכנות כבדות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, אני חייל שמשרת במסגרת עם מספיק זמן פנוי בשביל שיהיה לי מחשב בבסיס, אבל לא מספיק כדי שיהיה נייח(מה גם שלסחוב אותו זה יהיה סיוט...) ואני מחפש בסופ"שים כבר משהו כמו 3 חודשים מחשב נייד עם יכולות טובות להריץ משחקים חדשים יחסית(אני מן הסתם לא מצפה להריץ את קרייסיס בצורה חלקה על הגדרות בינוניות אפילו בתקציב הזה, אבל מספיק לי שאני אוכל לשחק משהו כמו Assassin's creed או אפילו להריץ Bioshock ומשחקים ישנים יותר כמו Supreme commander. כל מני משחקים שפשוט פיספסתי כי לא היה לי מחשב להריץ אותם(כרגע פנטיום 4 2.4 GHZ עם GeForce 5600...). אז בקיצור אני צריך מחשב שלא צריך להיות הרבה יותר מדי נייד(בסיס-בית, בית-בסיס) וצריך להיות עם כרטיס מסך שלפחות שווה ל8600GT אם לא יותר, לא? עכשיו,…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ניסיתי להרכיב מחשב לאבא שלי לעבודה משרדית (אופיס - וורד, אקסל ואימייל) ואינטרנט ועבודה עם הרבה PDFים.. המחשב אמור להיות ליחסית הרבה זמן, כ 4-5 שנים. התקציב עומד באיזור ה - 2K אבל גמיש, כלומר ההעדפה היא לא להוסיף רכיבים בעתיד. אין צורך בציוד היקפי (דרוש צורב בסיסי), השקט לא מאוד חשוב, לא מתוכנן OC, אין צורך בווינדוס/אופיס אני מעדיף לקנות ב KSP (קרוב מאוד לבית). לפי מה שהבנתי - המעבד לא אמור להיות חזק יחסית (כיוון שלא מיועדות להיות בשימוש תוכנות כבדות/גרפיקה). כן אני רוצה שיהיה זיכרון סביר שירוצו כמה דברים במקביל (אני חושב ש 8GB יספיקו - תקנו אותי אם אני טועה), וכן הדיסק קשיח צריך להיות 1 tera. ההעדפה היא שיהיו בלוח אם 6 יציאות USB אחוריות (ולא 4). חבר המליץ לי על SSD בטענה…

11. Started by Adir Ohana,

https://www.excaliberpc.com/728307/asus-rog-zephyrus-duo-15.html שימו לב במדויק למפרט מתי יגיע לישראל? ניתן לשדרג את הראם לאחר הרכישה? דעתכם על האתר ששמתי פה הוא אמין לרכוש ממנו? רשום שהאחריות גלובלית אז אני מבין שתתפוס האחריות בישראל ASUS ROG Zephyrus Duo 15 (GX550LXS-XS96) 15.6" 300Hz (3ms) Full HD IPS-Level Gaming Laptop w / RTX 2080 Super Max-Q (Core i9-10980HK)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Brushes,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בבקשה לא לעבור את ה 3400 שקל, זה ממש ממש על הקשקש. בהתחלה חשבתי על מחשב ב 3200, אחרי זה המחיר קפץ ל 3.3, ועכשיו 3.4. זה ממש הגבול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כשיצא למחשב, WATCH DOGS (רוצה שירוץ על ULTRA), פיפא/NBA הכי חדש שירוץ על ULTRA (לא חושב שיש …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. '1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ונחוץ כן,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברים, אני מתלבט אם לקנות את המחשב הנ"ל, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14312 אני רוצה אולטרה בוק עם ביצועים ולא עם HD 4000 שכולם מציעים. 14' זה הגודל המדוייק לי. המחשב הזה חזק על הנייר, אני מחפש דעות של אנשים שיש להם אותו, גם של אלו שלא שדרגו את הזיכרון, ובמיוחד אלו שלא היו מרוצים מ 4 והוסיפו, האם זה תרם ? אשמח לדעת את דעתכם עליו, תודה !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום. ברשותי IBM THINKPAD R40 כבר כ5 שנים ועד היום עבד כמו סוס ללא הפסקה.(שימש אותי כמחשב שולחני שעבד 24/7). לאחרונה המאוור התחיל להרעיש, אז פתחתי וסידרתי אותו.באיזשהו שלב הוא חזר להרעיש, אז רציתי לסדר שוב, אך בטעות משכתי החוצה את החיבור הפיזי בין החשמל+חיישן חום ללוח האם.ניסיתי להלחים מחדש, אך ללא הצלחה. המחשב עצמו עובד בסדר גמור, הבעיה היא שללא מאוור אין טעם להתמש במחשב, אחרת הוא יכבה לי אחרי כמה דקות של עבודה בגלל החום. אני עדיין לא בטוח אם אני רוצה לתקן אותו או לקנות אחד חדש. המחשב שירת אותי נאמנה 5 שנים ואפילו מריץ ויסטה ללא קושי(זכרון של 2 גיגה).בגדול כבר השקעתי בו לא מעט(תחנת עגינה, סוללה נוספת, 2 גיגה ראם וכונן קשיח של 80 גיגה) - האם יהיה שווה לתקן(בטח החלפה של לו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מטרות המחשב? עבודה, תוכנות ייעודיות לעבודה עם קבצים גדולים ובסיסי נתונים. * גודל המסך? 13" * רזולוציית המסך? כמה שיותר.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? קל יחסית. פחות מ-2 קילו, וכמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מאוד. לפחות שבע שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? ברור. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חובה SSD. לפחות 128 גיגה, עדיף 256. * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...): 16GB זיכרון (או לפחות אפשרות להרחבה עצמית עתידי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Norm4nde,

כעיקרון אני מחפש במחשב כרטיס מסך ברמה גבוהה.... הכי גבוהה שיש..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מה דעתכם ? מישהו שאני מכיר קנה את המחשב הזה. נ.ב. לא כל ההארדיסקים מחוברים אבל חלק מהם כן. מעבד: AMD Athlon 64 3200+ (S-939) לוח אם: ASUS A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, (2xPCI-E) זכרון ראם: RAM DDR 400 512MB Kingmax CL3 *4 (2G RAM) כ. מסך: SAPPHIRE (ATI) X850XT PLATINUM EDITION VIVO 256MB 256BIT DVI*2 ספק כוח: ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W כרטיס קול: CREATIVE 7.1 BLASTER live 24Bit הרד דיסק SATA: MAXTOR 200GB הרד דיסקים IDE: SEAGATE 120G 60G, WD 80G 40G 40G 20G, IBM 60G, Hitachi 40G. All 7200RPM מגירה ל H.D. בקר IDE RAID פלופי A: 1.44 דיוידי: DVD LG X16 צורב רגיל: CDRW CREATIVE 52 x 32 x 52 צורב דיוידי: DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 מאורר למעבד: ZALMAN Ultra …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום אני צריך המלצה למחשב נייד 10.1" שהשימושים העיקריים שלו יהיו מוזיקה, אינטרנט, יוטיוב וקליפים לפעמים.. התקציב הוא עד 1500 ש"ח.. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום חברים אני רוצה לבנות מחשב שיהיה מאוד חזק ל DJ עם כל התוכנות הכבדות שלו. FROOTY LOOPS, Qbase וכל אלה. ובנוסף שיהיה גם חזק מאוד לעריכת ווידאו, ADOBE וכל התוכנות הכבדות. מה הייתם ממליצים בסכום של 3500-5000 ש"ח בערך +/- 1200$ רק על המחשב עצמו... 1: לוח-אם, 2: מעבד, 3: זיכרון, 4: דיסק, 5: כ.מסך. רק שאת הדיסקים אני לא בטוח עדיין אם אני ישים SSD x 2 במקום Caviar Black 750GB x 2 על RAID 0 כמובן. זה גם שאלה האם שווה SSD במקום WD CB 750GB ולהחליף חלק אחר במחשב יותר זול. וברור שאני צריך פה כ.מסך יותר חזק ממה שיש. הנתונים שכרגע יש לי הם: Intel Core i7-960 Bloomfield 3.2GHz LGA 1366 130W Quad-Core Desktop Processor BX80601960 ASUS EN210 SILENT DI 512M GeForce 210 512MB…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מה דעתכם על מערכות מחשב מוכנות מרשתות גדולות כמו KSP, אופיס דיפו, אייבורי וכד'? אני צריך מחשב בסה"כ רק לגלישה קלה באינטרנט, זהו. מה אתם אומרים על הדילים של ה "מערכת מחשב ב-999 ש"ח" ואלה במחיר דומה? אלה כמובן לא החלקים החדשים, האיכותיים והאמינים ביותר אבל לשימושים כאלה כמה רע זה כבר יכול להיות במחיר כזה. מה אני צריך לבדוק אם אני רוצה לקנות מחשב כזה, ממה כדאי להזהר ואיפה כדאי לקנות? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eshtul,

בעלים של חנות מחשבים גדולה במנהטן נתן לי הצעת מחיר למחשב שבקישור למטה ב750$ מכיון שאני המדריך של הבן שלו במחנה קיץ ברור שזה נראה מפתה היות והמחיר המקורי הוא קרוב ל1000$ אבל מה לעשות ואני לא ממש מבין בענינים האלה. אשמח אם תאמרו לי האם העסקה משתלמת http://rcsnet.com/www_site/product.cfm?prd=07632LU eshtul@gmail.com נ.ב. דרך אגב רציתי לדעת איך הויסטה רץ על המחשב הזה, עם הגדרות גרפיקה מלאות? חלק? שוב תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שאפשר.. במידה וזה קיצוני אז מקסימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (HD), גרפיקה, משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות אדובי.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים דיי כבדים (שהמפרט יהיה יותר לגיימינג ופחות לגרפיקה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). PILOT 23 אינץ' -לא…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מעבדי Intel - מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤520 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - לוחות אם למעבדי Intel - לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤656 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - זיכרונות למחשב - זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX מארז ללא ספק Antec Nine Hundred ¤631 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מארזים - מארז ללא ספק Antec Nine Hundred ספק כח Enermax Pro82+ 625W ¤695 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - ספקי כח - ס…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by amirn,

היי, אודה לעזרה למפרט מחשב לדרישות הבאות: תקציב בסביבות 6000 שימושים: תכנות, פוטושופ קבצי RAW גדולים, VIRTUAL MACHINES, קידוד וידאו, מעט עריכת וידאו בסיסית. שקט: סביר - לא קריטי. מארז: נוח להרכבה, מקום לפחות 5 דיסקים + SSD. חשוב: פילטרים נוחים לניקוי למאוררים, USB3 * לא משחקים * OC אולי קל בהמשך. ללא ציוד היקפי. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.