עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני כבר כמה שבועות אני מתכנן לקנות מחשב וכל פעם אומרים לי משהו אחר אני חדש בתחום הזה אני אשמח לקבל עזרה אני כבר מת לקנות מחשב למשחקים, בבקשה אם אפשר לקבל עזרה אני מעונין ב מסך 24'' אינ'ץ במארז שקט אם אפשר בבקשה תעזרו תודה רבה!!!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by tvholic,

אהלן חברים, יש לי מיני לפטופ של Dell עם מסך 10" ואני רוצה להשתמש בו ברכב בתור GPS אתם מכירים תוכנה של GPS שאפשר להתקין על לפטופ? לגבי האנטנה, אני מתכנן לקנות מדיל אקסטרים אנטנה שמתחברת עם USB הצעות? מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. '1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ונחוץ כן,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכי…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי בהמלצת הפורום את ACER REVO 3610 עבור צפיית סרטים בסלון על מסך גדול - ההמלצה היתה מצויינת ולצרכים אלו הבחירה מושלמת בעיקר בגלל גודלו של המחשב לאחר ש"טעמתי" מהמחשב הנ"ל אני מעוניין במחשב לחדר עבודה ומתלבט בין מחשב כדוגמת ה REVO בפורמט חזק יותר או מחשב שולחני רגיל - מה דעתכם? רצ"ב דוגמא לACER בפורמט חזק יותר : http://cgi.ebay.com/Acer-Aspire-REVO-4GB-500GB-WIN7-Desktop-MSE-KB-WLAN-NEW-/230507518930?pt=Desktop_PCs רצ"ב פרוט: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 - אפשרי גלישה של 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? לצפיה ישירה, עריכת וידאו ותמונות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הי, אני רוצה לשדרג את מחשבשלי (כיום Athlon 1200). המפרט שחשבתי עליו: Athlon XP 2500 Barton EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) Rev 2.0 - ATX שני 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Seagate 120GB 8MB 7200RPM S-ATA סה"כ: 2,556 ש"ח למישהו יש הערות או רעיונות לשיפור? אני לא רוצה לחרוג משמעותית מזה בכסף. תודה, יובל

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם פתחתי כאן לפני שבוע דיון ואחרי שקצת קראתי ובדקתי החלטתי לעדכן את המפרט שהציע לי idanmal במעבד ולוח אם תואם אני מניח שרובכם יגיד שהוא יקר מידי ולא משתלם אבל אשמח בכל זאת לשמוע את דעתכם תודה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4930K 3.4Ghz BOX LGA2011 כמות: 1 - מחיר: ₪2939 Gigabyte GA-X79-UD3 for 2011 socket ₪1145 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪825 זיכרון: Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪683 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 UltraDurable - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪650 קשיח למחשב שולחני: …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by david6655,

שלום, אני עומד לקנות מחשב מחוץ לארץ ואני צריך את המפרט המתאים מחיר- עד 7K שימוש במחשב- בעיקר גיימינג רמת חשיבות השקט- מ8-10 -אין צורך בOC -אין צורך בציוד היקפי וגם מערכת הפעלה -אין לי חנות מועדפת כי אני קונה מחוץ לארץ הערות- החלקים שהייתי רוצה שיהיו במפרט הם: מעבד I7+.... כרטיס מסך GTX 680 , קירור מחשב על בסיס מים (לא חובה אבל עדיף) , מארז עם עיצוב יפה וגם שתהיה לו שליטה ידנית במאווררים(לא חובה אבל עדיף) -הייתי רוצה שתיתנו לי 3 סוגים של מפרטים תודה רבה לעוזרים!!! ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן, זה המפרט שאני חושב עליו, המחשב יהיה מדיה סנטר + טיפה משחקים לא כבדים + אינטרנט + צרכים סטודנטיאלים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא אבל אם חובה ואני די בטוח שלא חובה אז ב250 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD + סאונד וצרכים סטודנטיאלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם! לפני שבועיים רכשתי מחשב נייד Dell Studio 1555 עם כרטיס מסך 4570 של ATI, בסך הכל אני מאוד מרוצה מהמחשב אבל יש רק דבר אחד שמפריע לי (כפי שניחשתם מהכותרת) וזה התחממות המחשב בצד שמאל והטאצ'פאד מלמעלה והתחממות כמעט בכל האזור שלמטה (המאווררים שלו נמצאים למטה) במיוחד כשהוא על המיטה או על הרגליים שלי ובמיוחד כשאני מריץ משחקים. אחרי שחפרתי פה קצת בפורום הבנתי שאם לקנות משטח קירור אז רק של Zalman nc 200 או Zalman nc 150 אבל מצד שני היו פה כמה אנשים שכתבו שמשטח קירור עם מאווררים זאת הוצאה מיותרת ואפשר להסתפק פשוט במעמד-פאד שמגביה את המחשב ונותן למאווררים אפשרות לשאוב אוויר לא חם. אז יש לי כמה שאלות: 1.מה ההבדל בין ה NC 200 ל- NC 150 ? איזה מהם יתאים לי יותר למחשב שהוא 1…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Raiden,

הנה המפרט.לא צריך שום ציוד היקפי וכוננים. CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1099.93 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 673.92 ] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel Kit [ ¤ 896.66 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XTV 128MB DDR DVI VIVO Retail Video Card [ ¤ 1227.91 ] 1 Cases : Antec SX1040BII 400W Case [ ¤ 768.42 ] 1 Subtotal : ¤ 4666.84 אני מתלבט לגבי המארז.הרבה ממליצים פה את Antec Sonata Piano 380W Case 789.81 האם הוא יותר טוב ממה שבחרתי? כמו כן 2 שאלות נוספות: 1.האם כדאי לה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Eden Gueta,

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y700-series/y700-15-inch/?sb=:000001C9:00015FF4:#SYSTEM VS http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/700-series/700-15-inch/#SYSTEM אני מעצב גרפי ומשתמש גם בתוכנות כבדות כמו אילוסטרייטור, פוטושופ ואפטר אפקטס רציתי לשמוע המלצות בעד או נגד אחד מהדגמים האלו.. לא להתייחס למחירים כי יש לי קופון שמעתי דברים טובים ורעים על ה Y-700 אבל לא שמעתי כלום על ה700. העיצוב של הY-700 קצת מרתיע אותי, אבל על הנייר הוא חזק יותר (כרטיס מסך, עוד ssd) דבר אחרון, מישהו יודע להגיד לי מה הכוונה ב ' PCIe SSD ' ? אני יודע מה זה SSD אבל רוצה לדעת אם יש משמעות ל PCIe (כי זה מה שיש לY-700) תודה ר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הרכבתי תחילה את המפרט הזה: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12112 כמות: 1 מחיר: 275ש"ח ( למזומן:267ש"ח ) SAMSUNG 27" ECOFIT P2770HD-TV 1:10000 Digital + Analog, SPEAKERS + REMOTE http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12436 כמות: 1 מחיר: 1,975ש"ח ( למזומן:1,916ש"ח ) LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7260 כמות: 1 מחיר: 129ש"ח ( למזומן:125ש"ח ) Thermaltake V4 Black Edition (VM30001W2Z) 1x120 + 500W SPIRE Psu ht…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. המחשב ייקנה בתקווה מחר מ KSP זה המפרט: מעבד: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 900 שקל לוח אם: M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E GIGABYTE 590 שקל זכרונות: DDR II 667 Twinmos 512MB (שני סטיקים של 512) 520 שקל כרטיס מסך: GIGABYTE 7600GS 256MB TV,DVI,PCI-E 790 שקל דיסק קשיח: WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB 390 שקל כונן דיסקטים: TEAC 1.44 40 שקל צורב DVD: NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 שקל מודם: 56k V92 PCI 45 שקל מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 שקל הרכבה: 100 שקל סה"כ : 3810 המחשב נועד לשימוש ביתי= משחקים, גלישה באינטרנט, הורדות, עבודות משרדיות. האם המפרט טוב? האם יש תאימות בין הרכיבים הש…

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מטרות המחשב: עבודה משרדית, ניגון סרטים לטלוויזיה, תוכנות לחישוב תאורה. מעבד: מהסדרה האחרונה של אינטל, הסוול. גודל מסך: 14 או 15.6 אינצ'. סוג מסך: מט רזולוציית מסך: לא משמעותית. משקל רצוי: עד 2.4 קילו, העדפה למחשב נייד וקל יותר. זמן סוללה: ממוצע. יציאות: HDMI, USB3. סוג כונן וגודל מינמלי: שילוב של SSD (8 ג'יגה) עם HD(320 ג'יגה). כונן אופטי: בלי תמיכה בתחנות עגינה: לא. אחריות בינלאומית: לא. מערכת הפעלה: עדיפות שכן. העדפה לחברה מסוימת: כן, לאסוס, לנובו, וסמסונג. אשמח לשמוע גם על חברה אחרת אם מתאים למפרט. דרישה מיוחדת: מקלדת מוארת ושלא תופס טביעות אצבעות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מה דעתכם ? מישהו שאני מכיר קנה את המחשב הזה. נ.ב. לא כל ההארדיסקים מחוברים אבל חלק מהם כן. מעבד: AMD Athlon 64 3200+ (S-939) לוח אם: ASUS A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, (2xPCI-E) זכרון ראם: RAM DDR 400 512MB Kingmax CL3 *4 (2G RAM) כ. מסך: SAPPHIRE (ATI) X850XT PLATINUM EDITION VIVO 256MB 256BIT DVI*2 ספק כוח: ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W כרטיס קול: CREATIVE 7.1 BLASTER live 24Bit הרד דיסק SATA: MAXTOR 200GB הרד דיסקים IDE: SEAGATE 120G 60G, WD 80G 40G 40G 20G, IBM 60G, Hitachi 40G. All 7200RPM מגירה ל H.D. בקר IDE RAID פלופי A: 1.44 דיוידי: DVD LG X16 צורב רגיל: CDRW CREATIVE 52 x 32 x 52 צורב דיוידי: DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 מאורר למעבד: ZALMAN Ultra …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום אני רוצה לבנות מפרט לעצמי בסביבות ה-3K - מבחינת תוכנות - הייתי רוצה שהמחשב יריץ בקלות (יחסית)- -מטלאב -ויז'ואל סי -סולידוורקס(תכנה גרפית תלת מימד) -סרטי HD -משחקים כמו NBA,FIFA,Football manager (בצורה טובה) -נכון לעכשיו יש לי מסך 17 אינץ' CRT אבל מתכנן בעתיד(הלא קרוב) לקנות 22 או 24 אינץ'. הרכבתי משהו ניסיוני: אני בעיקר לא נעול על הכרטיס מסך והמעבד- המעבד- האם הוא נותן תורה טובה למחיר ? עדיף E7500? E8*** ? מרובע ליבות ? הכרטיס מסך- יש טעם לשרדג ל-HD4770 או 4830 עם ג'יגה זיכרון או 4850 עם חצי ג'יגה זיכרון? מעבדים INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX 7400BOX ¤ 670.00 1 ¤ 670.00 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 GEP43DS3 ¤ 448.00 1 ¤ 44…

17. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מחשב נייד לעבודה. צרכים: - שימושים: פיתוח לאינטרנט, גרפיקה דו-מימדית. - תוכנות - גרפיקה דו-מימדית (אילוסטרטור, פוטושופ [עריכות קלות יחסית]), עבודה בדפדפנים במקביל, עריכות קוד (ללא קומפילציה). אני יוצא די הרבה לפגישות עם המחשב ולכן הוא צריך להיות: - קל משקל. - עמיד למכות. תקציב: אין. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי , אני רוצה למכור 5 חלקים מהמחשב שלי כמה הייתם נותנים עליהם ? 1. GTX 570 - Zotac 1280mb 2. intel core i7 2600k 3.4GHz 3.g.skill ripjaws-x 1600mhz 4*2 - 8g 4.gigabyte z77-d3h - עם שני סלוטים תקולים של זיכרון 5.ספק כוח מודלרי 750w - אני לא זוכר כרגע של איזה חברה תודה מראש לעונים !! :)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by ישראל11,

שלום אני חדש פה, והשאלה שלי היא האם שווה לייבא את המחשב הזה מחו"ל http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/alienware-m15x/pd.aspx?refid=alienware-m15x&s=dhs&cs=19&~ck=mn תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום רב לכולם, אבא שלי ביקש ממני להכין מפרט לכיתת מחשבים חדשה שהוא מעוניין לפתוח בפנימיה. התקציב לכל מפרט הוא 4K. השימושים שיעשו במחשבים אלו הם לימודיים בלבד. כמו-כן, המפרטים צריכים לכלול תוכונת לימודיות שונות: תוכנות ללימוד שפות, מתמטיקה, אופיס וכו' וכו'(תנסו להכניס כמה שיותר תוכנות) הציוד ההיקפי שצריך להיכלל במפרט - מקלדת ועכבר. יש צורך במסך(17" של Proview שעולה כ-700 ש"ח~ יהיה מספיק) אם צריך לציין פרטים נוספים, תגידו. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום , אודה על המלצה ללוח אם מיקרו ATX , לוחות לדעתי שטובים אם זאת עלות לא יקרה , ברור שיש יותר טובים וגם המחיר בהתאם לכן אודה אם אפשר ומי שרק רוצה לתת חוות דעת לאחד מהלוחות הבאים : MSI B360M GAMING PLUS או ASTROCK B360M PRO 4 שניהם כ107$ עד הבית בנוסף האם עדיף WD blue 500GB M.2 או m.2 WD black 250 GB שניהם 117$ עד הבית המחיר דומה אבל השחור מהיר בהרבה ( 8 GB) לעומת 6GB האם שווה להתפשר על אחסון בגלל המהירות הזאת ועם זאת אפשר להוסיף כונן נוסף SSD או HD תודה לעוזרים ועונים.

22. Started by dudi.lankri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון הכל, משחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? 4.…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שאפשר.. במידה וזה קיצוני אז מקסימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (HD), גרפיקה, משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות אדובי.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים דיי כבדים (שהמפרט יהיה יותר לגיימינג ופחות לגרפיקה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). PILOT 23 אינץ' -לא…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הדרישות שלי מהמחשב: גודל מסך: 15.6'' דיסק קשיח: 1T/750GB זיכרון פנימי: לפחות 4GB מותג המחשב: חברה שידועה באמינות שלה (DELL וכו'), וכן ישנה העדפה לאחריות כמה שיותר ארוכה. חנות: TMS,KSP,IVORY,BUG או כל חנות מוכרת עם מוניטין גבוה באיזור ת"א חיבורים: HDMI המחשב מיועד לעבודה שוטפת באינטרנט, אופיס וכו'. אני רוצה מחשב שיוכל לעמוד במולטיטסקינג ושיעבוד במהירות ללא תקיעות. תקציב: עד כ-3500 ש"ח אודה לעזרתכם המהירה

25. המחשב הנוכחי(מפרט מצד) כבר בן 6, מראה סימני גסיסה כבר כמה זמן שיש לי ארטיפקטים, עכשיו גם BSOD בזמן משחקים(הכי כבד GTA San Andreas) ולא תמיד מצליח להעלות את מערכת ההפעלה. אחרי כל זה אני כבר נואש ומעוניין במחשב חדש. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל לפחות 3K. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומשחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.