עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 עד 14 אינץ', עם העדפה למסך מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות לכמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: כמה שיותר אמין, מסך איכותי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by .AloN,

אני מתכוון לקנות מחשב עוד מעט (מחכה שירד המחיר של המעבד) וריציתי לדעת אם כל הרכיבים תואמים: Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard AMD Athlon 2600+ XP (333 Mhz) Tray CPU DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Leadtek Winfast Geforce 4 TI4400 MyVIVO 128MB DDR Video Card Enermax FS-710B 350W Black Case אשמח לשמוע גם על הצעות להחליף רכיבים תודה לכם

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי, אחריי זמן רב שאני מתכנן לקנות מחשב.. זה המפרט הכנראה סופי שלי... בלי מסך בבקשה תגידו מה דעתכם.. המפרט פה: http://rotter.net/User_files/nor/3e37d1ad615ee5ce.jpg

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. E5200 DFI Blood Iron P35 2X2GB DDR II 800MHZ 640\1TB HDD HD4830\9800GTX PLUS TAGAN 400W PSU\FSP BLUESTORM II CM690 Thermalright 9775 LE המפרט ישמש לC@ בינוני גבוה ולמשחקים מסך כבר יש (ראה מפרט)

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by SwiftCat,

CPU: Intel - Core 2 Duo E6600 2.4Mhz 4MB Cache LGA775 FSB1066Mhz 64Bit BOX Main Board: Asus - Striker Extreme nVIDIA nForce 680i SLI FSB1066Mhz GPU: Leadtek nVIDIA - GeForce 8800GTS 640MB 320 bit PciEx Memory: Corsair - DDR2 2GB 800MHZ CL4 HD: Western Digital - WD3200AAKS 320GB 7200RPM SATA2 Buffer16MB PSU: Enermax - Liberty 620W ELT620AWT Case: Gigabyte - Aurora 3d GZ-FSCA1 570 Extended (205X522X570 W+H+D) CPU Cooling Fan: Sunbeam - Tuniq Tower 120mm Fan מה דעתכם? יש נקודות חולשה משמעותיות? מחיר של סביבות ה8000-8500 סביר למערכת כזאת? ועוד שאלה, עדיף סטיק אחד של זיכרון 2GB או שניים של 1GB כל אחד? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  6. הרכבתי את המחשב הזה, ויש לי כמה שאלות לפני שאני מזמין האם המעבד מספיק חזק ? (לא מתוכנן OC) האם הזכרונות: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT עדיפים על אלו שבחרתי ? או שכדאי לי להשאר עם הדגם הזה של OCZ ? ומה הכוונה ב VALUE ? איזה כרטיס מסך עדיף ? XFX LEADTEK ALBATRON או את ה BFG שבחרתי ? (כמו שציינתי בפוסט קודם אני הולך להוסיף עוד שני כוננים קשיחים בסאטא 1,2 ושני כוננים אופטים באיידיאי) המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ₪716 לוח אם: ASUS M2N-E ₪526 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ₪1756 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 72…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  7. שלום. לא מזמן החלפתי לוח אם למחשב וכרטיס מסך למחשב, כתוצאה מכך באה דרישה לכוח גדול מהספק הגנרי שהיה לי. המפרט שלי כרגע: MOBO - M4N78 PRO GPU - GIGABYTE GTS 250 1GB CPU - AMD ATHLNO X2 4800 PLUS יש לי גם 4 סטיקים של ראם : שני קינגסטון VALUE של ג'יגה ועוד שניים של קינגסטון, כל אחד 512 מגה, סה"כ 3 ג'יגה בייט. הספק שיש לי עכשיו הוא : EVERMAX Tomahawk 405w שבחרתי אחרי דיבור עם המוכר. אניל א מעוניין באפיקים לשדרוג, אבל כן מעוניין שהספק לא יסבול יורת מדי וישרוד 3-4 שנים לפחות. מה דעתכם? האם הספק יעמוד בזה? (ד"א , בנוגע לשתי המסילות שלו- 12V1 ו12V2- איך לבסוף מחשבםי את ההספק של מסילת ה12V? זו המסילה שבה משתמש כרטיס המסך, נכון?). אם יש סכנה מחשב אוכל לדבר עם המוכר ולהחליף לספק אחר…

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  8. שלום, לאחרונה אני תקוע בפרדוקס, מצד אחד אני רוצה מחשב נייד שיריץ משחקים - לא את הטופ, אבל שיתמודד עם משחקים סבירים, ומצד שני יש לי תקציב מאוד מצומצם - חייל. כדי להתגבר על כך אני מחפש עסקאות של מחשבים מחודשים, עם אחריות מיצרן אמין. כבר ראיתי עיסקה מתאימה של HP (אך זו נסגרה כבר), לכן אני מניח שזה ריאלי. אם מישהו מכיר עיסקאות שכאלו (נייד מחודש עם כ. מסך חיצוני), אודה אם תשלחו לי מידע / לינק על כך. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by DenisF,

אהלן, עברתי על ה10 דפים האחרונים בפורום ולא מצאתי בדיוק מה שאני מחפש.. לכן השרשור החדש. אז ככה, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש היום (מצטער על התזמון הנורא קצר - מי שיוכל לענות בהקדם יבורך) הדרישות שלי הם לא בשמיים.. בסה"כ נורא אבל ---נורא--- חשוב לי שלא יהיה מבוסס על x3100. (כמובן שיהיה מחברה עם שם שלא נשמע כמו קללה בתאילנדית) אם יגיע עם מערכת הפעלה לגיטימית זה תוספת נחמדה אבל לא ממש חשוב. הנייד שכרגע הכי נשמע לי הגיוני הוא של HP; HP Pavilion dv2650 Intel C2D T7250 2ghz 160gb 14.1" HD LCD dvd-rw + lightscribe nvidia geforce gs8400gs vista premium סה"כ עם הנחת מזומן -- 4,504ש"ח בהשוואה לנייד המקביל של Gigabyte, בשם w566n אאל"ט הוא לא מפסיד הרבה בחומרה, מקבל רשיון חוקי של ויס…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, בקרוב אתחיל ללמוד כסטודנט והופנתי לפורום ע"י חבר. קודם כל אציין כי אין לי ידע רב במחשבים. אני צריך לקנות מחשב אשר ישמש אותי ל-5 שנים הבאות והתקציב הוא 3000 ש"ח ללא מסך ועזרים נלווים. מטרת המחשב הוא לכתיבת עבודות, שימוש בתוכנות שרטוט (אוטוקאד), צפייה בסרטים והרצון לשחק במשחקי מחשב עתידיים כגון STARCRAF ו-DIABLO 3. אשמח להמלצות שונות וכמו כן להסברים מדוע נבחרו הרכיבים ומשמעותם במחשב. בתודה מראש, Superior Design

11. * מטרות המחשב? גיימינג קל יחסית, מדובר במשחק SPIDER-MAN, שבו אני אשחק לעיתים רחוקות. בנוסף, אני מתכוון לגלוש הרבה באינטרנט ולשמוע שירים. * גודל המסך? לא פחות מ-15 אינצ'ים. * משקל רצוי? אין משקל רצוי, העיקר לא כבד מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תגדירו אתם ואגיד לכם אם זה מספיק עבורי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI. לא הייתי מכנה אותה כיציאה מיוחדת. * בלוטות? בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני מאמין ש-500GB יספיקו לי. * צורב DVD? אכן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק שאוכל לממש את האחריות בארץ במידת הצורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה לא תלוי בחברה, אלא בדגם עצמו. התקציב שלי הוא 1800 שקלים בעיקרון, אך אני אח…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי מחפש מחשב לסבא עד 1000 ש"ח ושכאמור מטרתו היא גלישה באינטרנט ... תודה.

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  13. מעוניין במפרט למחשב אינטרנט שישמש אולי גם כמקום אחסון עתידי עם עוד כונן אין צורך בציוד היקפי מכיוון שאני מתכנן עבודה עם מתג עכבר\מקלדת\מסך לעבודה מקבילית עם המחשב הקיים . הדרישות היחידות שיש זה כונן מינימום 80 GB וזכרון 512 עקרונית התקציב שיש לי הוא לכיוון ה 1500 אבל אם יתאפשרו שיפורים משמעותיים עד ה 2000 אז בכיף.

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by Aviv2,

הי , אני מחפש מפרט מחשב לגיימינג : 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch \ starcraft 2 \ doom 4 \ battlefield 1 .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)."1920X1080, 24 -לאילו הגדרות גרפי…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מהאתר SKYPC 1,101 מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box INT-CP-E6750 1,001 לוח אם ASUS P5KC 31102 433 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 428 ספק כח HEC ACE580 580W ACE580 194 צורב Pioneer DVR-212 X18 DVD PDVR-212BK מהאתר www.gibornet.co.il OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT 635.00 HEC COMUCASE 6919B-NPS 120MM X2 FANS FRONT USB X2 + AUDIO BLACK 266.00 סה"כ: 4058 ש"ח הערה: המחשב בעיקר למישחקים אבל לא רק והכרטיס מסך כבר מחכה בבית אשמח לכל הערה או תגובה תודה

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  16. לפני 3 שנים חברי הפורום הרכיבו לי מחשב ואני מרוצה ממנו, אני רוצה לשדרג אותו שיתאים להריץ משחקים שיצאו בשנה העכשווית ועתידים לצאת. אני בחודשיים האחרונים שומע שהמחשב משמיע רעש יותר מבעבר למרות שניקיתי אותו מבפנים, קורס מידי פעם ומפעיל את עצמו מחדש. אני לא יודע מה הבעיה בדיוק, המאווררים עובדים. אני מעוניין לשדרג שהמחשב יריץ משחקים חדשים יותר, אני משחק בעיקר משחקי פעולה witcher, hitman, Dishonored אם אפשרי לשדרג שהמחשב יהיה שקט יותר בלי קשר לבעיה בזמן האחרון המחשב כיום מחובר בכבל לראוטר אבל מעוניין שאוכל לגלוש ב wi fi באמצעות אנטנה אין לי הגבלה של תקציב רכיבי המחשב שלי היום Intel Core i5 4670 3.4Ghz…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום. אחי רוצה לקנות מחשב חדש אז בוא נתחיל: 1. התקציב הוא 3500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה רק אם היא ממש הכרחית. חשוב שהמחיר יכלול הזמנה באמצעות כרטיס אשראי עם 4 תשלומים. 2. מטרות המחשב הן לשימוש ביתי רגיל (אופיס ואינטרנט) ובעיקר למשחקים כמה שאפשר (אם יש אפשרות שהוא יריץ משחקים חדישים וכבדים חלק). 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. צריך הכל, חוץ מכונן דיסקטים (משום מה :) ומסך. 5. אין העדפה לחברה מסוימת או לחלק מיוחד. 6. אין חשיבות גדולה לנושא הקירור והעיצוב רק חשוב שהכרטיס מסך יהיה עם קירור אקטיבי (מאוורר). 7. אין צורך במערכת הפעלה, אך יש צורך בהרכבת המחשב במעבדה. 8. לא להביא מפרטים מ-KSP או אייבורי. אז זהו בעקרון ותודה רבה.

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by ליאור גולן,

אני מתחילה באוקטובר ללמוד אדריכלות ורוצה לקנות מחשב, בגדול אני הולכת להשתמש בתוכנת Revit ו Autocad, התקציב שלי באזור 6-7 אלף ש"ח בכל זאת סטודנטית. איזה מחשב אוכל לקנות שישמש אותי לצרכים הללו?

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by PriorTak,

אבא שלי מעוניין להפטר ממחשב נייד ישן (בן כ7 שנים) ולקנות נייח במקום. נתקלתי במחשב הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21011 האם הוא סביר בהשוואה מול מחשבים דומים? כמו כן שמתי לב שיש מס' רכיבים שלא כתוב הדגם הספציפי. האם כדאי לבצע איזהשהוא שדרוג במחשב? אשמח לתגובה, תודה.

20. AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore (2.7GHZ 65W) Arctic Cooling Freezer 64 Pro GIGABYTE MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 Western Digital 320GB AAKS 7200RPM, 16MB, SATA II Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 איך?

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  21. חשבנו ללכת על מפרט דומה לזה כאשר היא חשבה על מחשב נייח (יש מסך) לוח-אםGIGABYTE GA-MA78LMT-S2315 זכרונות4GB DDR3 1066/1333 MHz כונן קשיחSAMSUNG F3 500GB כונן אופטיDVD-RW - SATA115 מארזCoolerMaster Elite 335185 ספק כחFSP 350W : ATX350-PNR אבל בסופו של יום היא מעדיפה נייד... צרכים: גלישה באינטרנט, האזנה למוסיקה, הורדת תוכן האינטרנט, צפייה בסרטי DVD, כתיבת מסמכי Word וכד'. שיעבוד מהר... מעבד ליבה כפולה. לא צריך ליבה גרפית או כרטיס מסך חזק פרט למובנה שיריץ סרטי HD. עדיף 3 שנות אחריות עקב הבעייתיות של ניידים. גודל: לא 10.1" ולא 15.X"... בין 12" ל14". רוב הזמן יישמש בבית ,אבל כנראה יהיה גמיש תקציב - עד 3000 ש"ח. (בכל מקרה יש מערכת הפעלה שבאה עם המחשב אז זה מתקז…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. * מטרות המחשב? אני מתחילה מדעי המחשב, אז אני מניחה - תכנות. בנוסף, סרטים וכאלה. לא גיימרית או משהו כזה. * גודל המסך? הייתי רוצה 14 אבל זה לא בתקציב, אז 15.6 יהיה טוב. מט יהיה מצויין. * משקל רצוי? 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 שעות זה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם הכוונה לזיכרון אז 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל 3 שנים זה חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו ראיתי שני מחשבים, הם עומדים בתקציב שלי, אז רק לבחור ביניהם. אשמח להמלצות על המחשב הזה: http://ks…

23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 ניתן לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות והרצת מכונות וירטואליות, פוטושופ, אילוסטרטור. גיימינג יהיה נחמד אבל בעדיפות אחרונה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בSSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

24. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל לא יודע להרכיב בעצמי ככה שאני צריך להזמין. איפה אני יכול למצוא מקום שבו אני בוחר איזה רכיבים יהיו למחשב שלי ואוכל להזמין ממנו?

25. Started by nirsk1,

רציתי לדעת את דעתכם , קניתי מחשב טוב בעל 8 GB זיכרון ומעבד I7 2600K ובנוסף התקנתי מערכת XP 64 BIT PROFECINAL שאלתי היא מה יותר טוב , המערכת הזאת או 7 של 64 BIT?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים