עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shedon,

לעבודה משרדית. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הי לכולם ראשית תודה לעוזרים אני מחפש להרכיב מחושב נייח לאישתי לעבודות גרפיקה היא משתמשת בתוכנות כמו sketchup עם vray לרינדור ו-lumion גם לרינדור ולנוף בנוסף יש את תכנות אוטודסק כמו רויט ואוטוקאד אני רוצה שירוץ מהר וחלק ושיהיה הארדיסק אמין לשמירת קבצים ומספיק גדול

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ערב טוב, האם ריאלי מבחינת רעש ונוחות לקנות מחשב לגיימינג לטובת מיקומו בסלון (חיבור לטלויזיה מן הסתם)? במידה ויש כזו חייה, אשמח לעזרתכם בהצעה למפרט אשר יתאים לדרישות לעיל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500-5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - יחובר לטלויזיה בסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Far Cry 4 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by booli123,

אני מחפש מחשב נייד לקנות שיהיה חזק ויוכל להחזיק תוכנה גרפית כמו סוליד וורקס קוראים לה solid edge לכן אני צריך עזרה לבחור מחשב שהיעוד שלו זה מידול 3D. בין3.5 ל4 אלף מה שכן אני יכול לקנות את המחשב מארה"ב כי יש לי בן דוד שמגיע משם פעם בכמה חודשים. אני רוצה את המחשב לאוקטובר. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לאתר מחשב כזה. תודה מראש לירון יוליס

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by bratwa_tut,

* מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבד), צפיה בסרטים, * גודל המסך - 15 + * רזולוציית המסך - כמה שיותר גדולה יותר טוב HD FHD * משקל רצוי - לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - שיעבוד לפחות שעתיים וחצי על סוללה בצפייה בסרטים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - HD 500G לפחות * כונן אופטי- עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? -לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב יכול להתקין לבד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא שיהיה רק מחשב מצוין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)- עדיך שישהיה כמות זיכר…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מפרט עד 1700 שקל שיש בו לוח זיכרון וכרטיס מסך מינימום זיכרון 512 {לא צריך דואל} כרטיס מסך צריך להיות לפחות ברמה של R9550 או 6600 תודה מראש רז סגל

7. שלום לכולם ראשית, סליחה שאני פותח נושא חדש, אבל זה די מיותר להמשיך את הנושא הקודם שלי, כי זה סתם יצור בלאגן גדול, אז ריכזתי את כל המפרטים הוספיים שלי כאן. יש לי פה הצעות של 2 מפרטים, אנא עזרו לי לבחור את האחת שהכי טובה . מפרט 1: מעבד אינטל 920- ל לא צורב, מקלדת ועכבר ,פלופי: ממורי מחשבים: מעבד- INTEL PENTUM D920 2.8GHZ TRAY 1550 thermaltake TR2 110 ש"ח לוח אם- GIGABYTE 8I945PG 600 ש"ח כרטיס מסך- GIL 6600GT 128MB 600 ש"ח זיכרון Elixir 512MB DDR2 533MHz X2 480 ש"ח דיסק קשיח Maxtor 6L250RO 250GB 7200 8MB Buffer 580 .הרכבה 120 ש"ח ממיתר מחשבים- : ספק כוח ENERMAX 350 WATT 280 ש"ח מארז ATX BLACK 110 ש"ח סה"כ ממורי מחשבים+380 ש"ח מיתר : 4420 לפני הנ…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Sting,

שלום חבר'ה, אז אחרי המון זמן שזנחתי את המחשב שלי לטובת אחזקת דירה שכורה, רכב ושאר חיים שדורשים היום המון כסף החלטתי לכבוד היום הולדת לנסות ולפנק את עצמי סוף סוף אחרי המון שנים במחשב מועדכן יותר שיכול להריץ משחקים בצורה מכובדת. המטרה היא מחשב בעל תמורה טובה למחיר שיכול להריץ בכבוד משחקים חדשים, שיחזיק כמה שנים טובות. על מנת לנצל את התקציב בצורה הטובה ביותר אני אדחה קניית רכיבים אשר אני יוכל לקנות בעתיד ללא בעיה (ארד-דיסקים\מסך וכו') על מנת להשקיע ברכיבים שיהיה יותר קשה לשנות אחר כך (מעבד\זיכרון\כרטיס מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עניין של תועלת אם זה שווה את זה אז אפשר לחרוג למעלה אם לא אז אפילו למטה ב) במידת הצורך- עד כמה …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מאוד נהנה לקרוא את הפורום וללמוד ממנו. הגעתי להחלטה לקנות HTPC לאחר שקניתי פנסוניק PY800 FULL HD. צריך מערכת שתתאים למסך, אין ברירה. מה נדרש? יכול לנגן קבצי HD בצורה חלקה ללא בעיה, עם יציאת HDMI. להעביר סאונד DTS על כל גוניו. הרכיבים מותאמים לעבודה על הפלזמה החדשה, עם יכולת לעבוד ב HD. ללא משחקים בכלל, בשביל זה יש מחשב שולחני. ללא כרטיס טלביזיה, בשביל זה יש יס מקס. יכולת להתחבר לרשת, להורדת קבצים וגלישה. דיסק קשיח 500 GB מארז HTPC כמובן שקט, חשוב מאוד. תקציב - כמה שפחות, באמת. אני מניח שלדרישות שלי 2500-3500 יספיקו. ללא OC. ודבר אחרון, המלצות מאנשים שקנו בחנות מסויימת והיו מרוצים ממנה, חשוב לי לדעת שיש לי גיבוי תודה רבה וחג שמח

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yigael_o,

היי, אני מחפש נייד מתנה לבת משפחה שהתחילה ללמוד. הדרישות: מחיר גמיש, במידה וזה יהיה יקר אני אשתף בני משפחה נוספים במתנה. מסך 15.6 (היא מעדיפה זאת מסיבה כלשהי) סוללה ל 6 שעות ומעלה. שימושים מאוד מינויירם פחות או יותר רק אינטרנט ואופיס. היא לא אמרה על כך כלום אבל אני מבקש משקל לא מנופח מידי. אשמח להצעות מועילות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. בס"ד שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של asus מדגם Eee PC cpu-intel atom z520 1.33 ghz ram- 2G עם מערכת הפעלה win7. המחשב באופן כללי מאוד איטי, ובמיוחד בהצגת סרטים. כשאני רואה סרטונים ביוטוב הם מקוטעים ולא רציפים. למישהו יש פיתרון כיצד לשפר את התצוגה של הסרטים? ובכלל את המהירות של המחשב? (ניסיתי להשתמש בccleaner-לא עזר) תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by asai5,

שלום אני מחפש המלצות למפרט מחשב לעריכת וידאו. המחשב צריך להיות עם מעבד i7 זיכרון 8 ג'יגה כרטיס מסך 2 ג'יגה .תקציב עד 7000 עדיפות לכמה שיותר נמוך. אין צורך במסך. רשת אלחוטית.לא כולל מערכת הפעלה ואופיס. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. במפרט אפשר לבחור בין 3 אפשורויות 1 Express Card 2- in 1 Multimedia Card 4 Smart Card 3 בתוספת תשלום בנוסף לחריץ הרגיל של pc card אפשרויות 1 ו- 2 לבחירה ללא תוספת השלישית בתוספת תשלום מה ההבדל בין express card ל - smart card האפשרויות השניה היא קורא כרטיסים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. היי, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ועיצוב תעשייתי (תוכנית משולבת). בשנתיים הראשונות רוב הלימודים אם לא 95% הם במדעי המחשב ולאחר מכן 99% יהיה לימודי עיצוב תעשייתי. ההתלבטות היא האם לפצל את הקנייה לשני מחשבים, שלב ראשון מחשב קל ונוח למדעי המחשב שלא אחשוב על המשקל שלו ותמיד יהיה בתיק או לקנות כבר מעכשיו מחשב חזק שיספיק גם למטרות העיצוב ויוכל לשמש אותי כראוי ב4-5 שנים הקרובות. אני יודע שהאפשרות הראשונה היא קצת יותר בזבזנית אך אולי כך אוכל לחסוך בהוצאות כרגע ולחסוך להוצאה יותר רצינית בעתיד. * מטרות המחשב: כפי שציינתי בהקדמה, תכנות וגרפיקה/תלת מימד כאופציה, צפייה בסרטים וקצת גיימינג. * גודל המסך:14"-15.6" לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך: אם לאפשרות של מחשב …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני צריך ללא מסך

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, חבר נסע לארה"ב ומבקש לקנות משם נייד קטן ושימושי לצרכיו. הוא סטודנט. ההנחיה הכי חשובה שהייתה לו מבחינתו היא שהוא רוצה להרגיש שמחשב נייד. לזרוק לתיק ולא להרגיש שהוא סוחב איתו מחשב.כלומר השיקולים המנחים הם משקל,גודל,זמן סוללה ושאר אספקטי הניידות. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים,ואם פעם בשנה יצטרך לפתוח פוטושופ או SOLID WORKS שהוא לא ישבוק חיים (מבין שזה לא הייעוד, לא מצפה לביצועי עבודה שישתוו למחשב שולחני) * גודל המסך: מקסימום 13 אינץ'. חשוב שיהיה קטן, אבל שעדיין יהיה ניתן לעבוד עליו. * מעבד: אני מניח שבגדלים כאלו מדובר על ATOM ? אין לי שום שמץ של מושג עליו. איזה דגם מהיר מספיק? מאיזה להמנע? * זכרון : ההגיון הבריא ישר צועק 4 ג'יגה. אבל יש צ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני חושב להזמין את המחשב הנ"ל מHP בימים הקרובים. אני מתכוון להתשמש במחשב לגיימינג במשחקים כגון - Starcraft 2, Call of Duty Black Ops, Crysis וכמובן לשימוש יומיומי - אינטרנט, סרטים\סדרות והגשת מטלות. לינק למפרט : http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=2177848&jumpid=in_r329_emailconfig (במקום הדיסק הקשיח עם ה5400RPM אני מתכוון לקנות את ה7200RPM בתוספת של 10$). המחיר כולל מיסים הוא 900 דולר (המחיר באתר אינו כולל מיסים). אני כמובן לא מצפה שהמחשב יריץ את כל המשחקים על High בלי שום בעיות - אבל אני כן מצפה למשחק חלק על הגדרות בינוניות. אשמח לחוות דעת על המפרט (עלות\תועלת, וכמו כן האם הוא משתלם לצרכים שלי)…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Slash87,

אז, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. עקרונית אני סטודנט ואני מחפש מחשב שיחזיק לי(מדיי פעם אשפר אותו מעטת כנראה גם יהיה מעט OC). ראשית אומר שכבר יש לי מארז - fractal design r3 וגם ספק כוח - corsair cx430 המחשב מיועד לתכנות אבל גם למשחקים (גרפיקה סבירה, לא מטורפת) אני מתכנן לקנות את המחשב בעוד כשבועיים אז נראה לי שכעת זה הזמן המתאים להתייעץ. אני דיי סגור על המעבד ועל ההארד דיסק. לגבי כל השאר (במיוחד לוח אם וקירור) אשמח לשמוע הצעות. לגבי המחיר, אני לא בטוח כמה אני רוצה להוציא, הייתי רוצה להוציא כמה שפחות, אבל עם זאת ייתכן ששווה לי להשקיע מעט יותר. אשמח להצעות ממכם. הוספתי מפרט שסתם בניתי, שימו לב שחסר לי כרטיס מסך שיש להוסיף... תוגה! דגם מחשב: iSB2 מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לאחותי מחשב נייד של טושיבה satelite l300 עכשיו יש לה הרבה סריטות על הפלסטיקה (מסביב למקלדת בעיקר) היכן אני אני יכול להחליף רק את הפלסטיקה באיזור באר שבע? וכמה זה עולה ? נ.ב המחש דיי חם בזמן האחרון יש איזושהי דרך לשמור עליו יותר קריר בעיקר שעונת האביב בפתח? כרגע אין שום תוספת והוא כבר גרם לפציעת שולחן עץ אחד אם יש איזה פטנט או משטח לשמור אותו יותר קר אנא רשמו בהודעה את מחירו (לא יותר מידי תקציב בערך עד 200 שקל חריגה קלה אם זה שווה את זה) אנא הגיבו במהרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הנייד שלי שכבר לא מריץ את המשחקים שאני רוצה וריינו עובד בו לאט מידי. המשחקים שאני מעוניינת בהם הם לא החדשים ביותר בשוק ונוטים יותר לRPG וRTS, פחות FPS עם דרישות גבוהות (בעיקר דיאבלו 3, דוטא וכו'). בנוסף אני עובדת עם ריינו ופוטושופ לעיצוב תכשיטים כפרנסה וצריכה שהם ירוצו ומהר ככל האפשר. דרישות נוספות - כמה שיותר קל (מבחינת משקל). יתרון גדול לשקט ולא מתחמם מידי. גרה באיזור רמת גן, מגיעה הרבה לכפר סבא, אין העדפה מיוחדת לחנות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. אהלן, שלום חברים ושיהיה שבוע טוב. אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש אותי לצרכי עבודה יומיומיים. העבודה כוללת בעיקר פיתוח תוכנה (ויזואל סטודיו וכדומה) ושאר ירקות של גלישה באינטרנט מיילים ומה שכולנו עושים. יש לי גם נטייה לעבוד במקביל על הרבה תוכנות אז אשמח אם הזיכרון יהיה בהתאם. חשוב לי להגיד שהייתי מעדיף מחשב נייח חזק - הרי בסך הכל הרבה יותר קשה לפתח על נייד, גם ביצועים וגם סביבת העבודה. אבל לצערי כרגע אין לי משרד קבוע ואני אהיה בנדדיה ככה שהאלטרנטיבה תהיה מחשב נייד. לגבי התקציב - ברור לי שאין גבול, חשוב לי שהמחשב יהיה מספיק חזק לעבודה וישחזיק לי לפחות שנתיים מבחינת הביצועים מול מה שהשוק מציע. אני מוכן להשקיע באזור 4-5 אלף. לא רוצה לעוף על הרכיבים הכי חדשים וחמים בשוק. אין לי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by הפנטום,

רציתי לדעת מהו הגודל הקלאסי (מינימום) למחשב לצורך שישמוש ביתי

23. שלום לכולם, דרוש מפרט מחשב להרצת סימולטור טיסה (Microsoft Flight Simulator X). כמו שידוע לרובכם, הסימולטור דורש מעבד חזק, ולכן אחת הדרישות היא לכלול מעבד חדיש (עדיפות לi7 כתלות באפשרות מבחינה תקציבית). המחשב יריץ Windows 7 64bit, את הסימולטור בליווי מספר תכנות הנלוות לו (לא משמעותיות כ"כ) ולפעמים משחקים. אני מעוניין שהעסקה תכלול את המחשב עצמו ומסך 22" , מומלץ בטכנולוגית LED. כמו כן, אני מעוניין גם בכרטיס מסך חדש וחזק שיתן ביצועים טובים (מומלץ מבית nVidia). המחשב הוא לכ4-5 שנים ככה שחשוב שיהיה חזק גם לטווח הארוך, וגם עם הרבה זיכרון (4-6GB). אני לא יכול לחרוג מהתקציב, שהוא 5K, ואם אפשר בפחות - אדרבה. החנות לא קריטית, אני לוקח את המפרט לגורם פרטי. OC אני לא יודע אם אעשה או ל…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אוקי ראיתי שיש הגדרות ממש כבדות למשחקים החדשים שיש חחח ורציתי לשאול לעוד כמה זמן המפרט הזה יחזיק לי משחקים על הגדרות גבוהות ? הינא : AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Cooler Master Elite 370 Plus + FSP 550-80GHN(85) 80PLUS BronzE איך המחשב למשחקים כבדים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by XD-DRAGON,

היי אנשים, אני צריך מפרט למחשב בסיסי לחלוטין...צרכי עבודה - משרדי בלבד (אינטרנט + OFFICE). כולל ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר). מסך - LCD. צריך לקנות 3 מחשבים כאלו. תקציב פר מחשב - 1500-2000 ש"ח. כולל מסך - 2400 ש"ח למחשב. חובה - כל מחשב תומך באל חוטי (כל המחשבים מחוברים בניהם ברשת אלחוטית מבחינת אינטרנט וכן מחוברים ל2 מדפסות ליזר, גם, אלחוטי). חובה - צורב ותומך בDVD. חובה - תומך בFLOPPY. תודה אנשים . המשך יום נעים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.