ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום פורום. צריך עזרה בקניית נוטבוק טוב עד 1.5K עדיפות לפחות. הכי חשוב זה זמן סוללה, היא סטודנטית ורצוי מחשב שיחזיק כמה שיותר שעות עבודה. כמו כן רצוי שהוא יהיה קל משקל. מע' הפעלה לא קריטי איזו. ראיתי את המחשב הבא של LG, האם כדאי? http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1315311&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Kama〈=he תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בREVIT ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לצרכי פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). EIZO 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר על הדגם עם מסך 13.3. הסיבה שאני שואל את זה, היא כי המחשב כבר פעם שניה במעבדה שלהם, תוך שנה, על אותה בעיה, כאשר אחרי הטיפול הראשון החליפו לי את המסך למסך חדש. מה שקורה זה שעל המסך יש ריצודים. לא ריצודים של תדר לא מתאים, אלא יותר ריצודים כמו שיש כשמצמידים טלפון סלולרי למסך, רק הרבה יותר גרוע. צריך לתפוס את המסך בזווית הנכונה כדי שהריצודים יפסיקו, ואחרי כמה דקות הם חוזרים ושוב פעם צריך לחזור על התהליך. כשמחברים למסך חיצוני אין ריצודים. קרה לעוד מישהו? ואם השירות שלהם הוא הבעייתי פה, יש לאן להתלונן? חיפוש בגוגל לא העלה לי כלום.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי, הדרישות ממנה עד עכשיו שהוא יהיה כמה שיותר מהיר בתקציב הזה עם VS2010 ו SQL2008R2 ומסך 15.6 תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בוקר אור, אני מחפש מחשב נייד שולחני מאסיבי (יכול להיות כבד מאוד), מסך 15 אינצ' ומעלה עד 3000 ש"ח (יכול להיות גם זול יותר). בנוסף אחריות לפחות שנתיים-שלוש. להלן התשובות לשאלות - * מטרות המחשב - מחשב מיועד בעיקר לגלישה ואופיס, אבל יחד עם זאת המחשב אמור להיות המחשב הראשי בבית לכחמש שש שנים. אם יש אפשרות למחשב שמוגן מפני שפיכת קפה עליו אז מה טוב. * גודל המסך - 15 אינצ' ויותר חשוב שיהיה HD * משקל רצוי - יכול להיות כבד מאוד. המחשב אמור להישאר רק בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא קריטי מכיוון שהמחשב יהיה רוב הזמן בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250- 300 ג'יגה ויותר * כונן CD/DVD? צורב? כן dvd צורב * כונן Bluray? - לא מחוי…
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב גיימינג מקצועי בסכום בסביבות ה7000 ש"ח, כולל מסך. מדגיש כי כיוון שאני לא הכי בקיא בתחום החומרה, הסכום שצוין הוא לא חובה, ואם יש לכם הצעות למפרט יקר או זול יותר לפי התנאים שאציין, אשמח לשמוע פרטים. התנאי החשוב ביותר למחשב, הוא שאני בונה עליו לפחות ל3, 4 שנים קדימה, ולכן החומרה צריכה להיות כזו שתהיה מספיק חזקה לסחוב גם עוד שלוש שנים. 1. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-2000 שח לכל כיוון 2. מה שימושי המחשב -בעיקר משחקים , ברזולוציות גבוהות של 1600X900 ואף יותר, בהגדרות הגבוהות ביותר. שני משחקים כבדים שקופצים לי לראש הם ויצ'ר 2 ובאטלפילד 3, אבל אשמח אם הוא יוכל להפעיל גם את ויצ'ר 3 ובאטלפילד 4 לכשיצאו.... . אין חשיבות לאפשרויות של תלת מ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לשימוש כללי לחבר. הוא לא ממש משחק במשחקי מחשב, אבל כדאי שיהיה לו איזה כרטיס מסך בסיסי. הוא לא משתמש מקצועי, ולא מבין כמעט כלום, אז אני יעלה דרישות בשמו: זיכרון:4GB לא פחות. HD: עדיפות ל1TB שלא יחסר לו מקום לעולם. מארז לא צריך משהו מפוצץ, כמה שיותר בסיסי. כנ"ל לגבי הספק אין כאן כרטיס מסך שדורש אנרגיה, הוא לא יבצע OC או יתקין עוד HD. משהו טוב ולא יקר מדי. לגבי הציוד ההיקפי: מסך לא צריך משהו עם פאנל IPS סופר איכותי בגודל 24 אינצ', כול מסך סביר בגודל 20 אינצ' ומעלה יספיק. רמקולים: כאן אני דווקא רוצה להשקיע קצת בסט 2.1 נחמד באזור ה300 שקל גג. זהו סך הכול התקציב הוא 2500, ועדיף שישאר באזור ה2500 אם לדעתכם צריך לחרוג בגלל הרמקולים או משהו כזה אפשרי, להשתדל לא להתקר…
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
התקציב יכול לנוע בין 3000-4000 שקל, וישמש כתחנת עבודה לעריכה גרפית שטוחה, תוכנות אדובי CS5, בשימוש יומיומי. למחשב מחוברים 2 מסכים (EIZO וסתם עוד אחד) אין צורך בציוד היקפי צריך להיות שקט: 8-10! אובלוק? לא קריטי יש ברשותי מערכת הפעלה WIN7 64 ביט המחשב צריך להיות מורכב במלואו בחנות, באזור המרכז, אספקה זריזה לא נדרש אופק שדרוג מיוחד כן חשוב ביותר: אמינות גבוהה מאוד של המחשב, של הרכיבים ושל השירות. המטרה לקבל מחשב שאני יכולה לעבוד בראש שקט לגמרי כמה שנים (לפחות הראשונות), עם מערכת קירור ואיורור טובה, זה שווה לי יותר כסף מרכיב כזה או אחר. ** הערה ושאלה: האם יש מחשב נייד שיכול לשמש אותי לצרכים אלו? אני יודעת שזה פורום אחר, אבל שווה לשאול
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שהיה עיכוב קל ברכישת המחשב עקב חוסר מוחלט בזמן, לבסוף קניתי אותו עכשיו פחות או יותר לפי המפרט שהוזכר כאן... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506379.0 בעקבות ההמלצות בעד TMS ו-RSM ונגד KSP עשיתי טיול עד נתניה ורכשתי אותו בTMS. טוב שזה ממש ליד קיקה, כך שהייתה איזושהי הצדקה נוספת לכל הטיול מחיפה... בכל מקרה אני אנסה לרשום ביקורת על הקנייה והרכיבים במקרה שמישהו אחר יתעניין במחשב דומה, אני לא מומחית בעניין כך שמדובר סך הכל בחוות הדעת האישית שלי בהתבסס על מחשבים אחרים שיצא לי לעבוד איתם... נרכש בTMS: Core i5 2500, Tray Scythe Katana 3 SI GA-P67X-UD3-B3 (התכוונתי לקנות גרסא P67A אבל היה רק את הX וזה נראה לי בערך אותו דבר) 2x4GB Kingsto…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 ומשחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מתוכנן OC עד כמה שאפשרי עם קירור בסביבות ה 200 ש"…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב שבוע הקרוב וקצת התעניינתי בפורום וראיתי כל מיני מפרטים. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400-500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקר משחקים כמו DUES EX וחבריו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).במחשב מחובר למסך 26' לכן הרזולוציה היא 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[table] [tr] [td] [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td]כמות[/t] [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪288 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Intel Original for 1156[/td][td] 1 [/td][td] ₪36 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td][td] 1 [/td][td] ₪309 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]GZ-X7 MidiTower Black 120 MM COOLER NO PSU TOOLESS[/td][td] 1 [/td][td] ₪171 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]Delta 300Watt, 80mm Fan, 24 pin, 12V, 2X SATA, PFC, 2.2 Version[/td][td] 1 [/td][td] ₪117 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם[/td][td] 1 …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לחוות דעת על מחשב שהרכבתי לפני קנייה. בנוסף הייתי רוצה לדעת האם הכרטיסי המסך שאני מתכנן לקנות 6950 יכנסו למארז ג'יגהבייט פוסידון שיש לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -ל…
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מבקש לקבל המלצה למפרט למחשב כללי וקצת שימושים של פוטו שופ בתקציב של עד 2500 שקל. כן אני יודע שיקפצו ויגידו איך כמה ולמה , אבל גם היום עם הפנטיום מינוס D שלי אני עושה עבודות בלי לחץ ובכיף רציני. אשמח לקבל המלצה למפרט שכזה , בהעדפה על המלאי המצוי ב KSP ( מה לעשות בגליל זו החנות הנורמאלית היחידה למחשבים שיש - איזור התבור) . זה מה שחשבתי לעצמי , השאלה עם מספיק טוב (או שאולי אפשר לשנות כאן) : מעבדי אינטל Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרונות DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill …
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לזמין מחשב LENOVO T420 מארה"ב אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין כרטיסי המסך שאני יכול להזמין (שניהם ללא תוספת כסף): 1.ThinkPad b/g/n2. Intel Centrino Wireless-N 1000 אשמח לתגובתכם המהירה מאחר ויש הנחה על המחשב הזה עד מחר תודה ארז
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
[table] [tr] [td] [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td]כמות[/t] [/td][td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td]C2100T[/td] [td]Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪493 [/td][/tr] [tr] [td]SCKTN3000I[/td] [td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪116 [/td][/tr] [tr] [td]GH61MS2VB3[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-S2V-B3[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪316 [/td][/tr] [tr] [td]BUNDEL500W[/td] [td]SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪480 [/td][/tr] [tr] [td]C2G1333[/td] [td]Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select[/td] [td] 2 [/td] [td] ₪132 [/t…
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי חשוב תקציב 2500-3000 (לא חשוב אם יש או אין מערכת הפעלה אני אשים לבד) שיהיה קצת לגיימינג ממש בקטנה חשוב לי שיהיה לפחות 500 GB ראיתי את המחשבים האלה ויש לידם מחירים N5040-3804G64 DELL 2,790 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=khaim&uin=13265 Lenovo G570 4334-3FG 2,730 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5567&CatCode=315 M58EGIV LENOVO 2990 http://www.ksp.co.il/facebook/part_uin.php?uin=13558 מה עדיף?תודה
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב ? קולנוע ביתי,משחקים,עריכה גרפית ואולי החזקת שרת משחק בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים - כבד, צפייה בHD וקולנוע ביתי - כבד, עריכה גרפית - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , AC:R , PROTOTYPE 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). TOSHIBA REGZA 32" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, מסמכי וורד ושמיעת מוזיקה. לא משחקים ולא אנימציות... האם זה יהיה קריטי מבחינתי לרכוש לפטופ עם מעבד של אינטל, או שאני אוכל להתפשר על AMD? וכמו כן - באיזו מהירות מעבד אוכל להסתפק? (בהינתן בשימוש שלי בלפטופ) תודה למי שיסייע!!
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים, התיעצתי עם כמה טכנאים ואנשי מיקצוע שונים, ולבסוף הרכבתי מפרט שעומד בתקציב שרציתי. בבקשה, תנו לי חוות דעת, מה לשפר, מה לשמר, אולי להמליץ על מותגים שונים ממה שיש במפרט וכו', אולי שחכתי חלק מסויים שאני לא שמתי לב לגביו. אני רוצה מחשב חזק במיוחד למשחקים, מחשב שמוסגל להריץ את המשחקים הכי חדשים באיכות הכי גבוהה בצורה הכי חלקה וטובה... זהו המפרט: מעבדי אינטל: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11848 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10604 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xP…
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי אני מתחיל ללמוד אדריכלות בשנה הקרובה ורציתי לבקש מפרט למחשב נייד עם יכולות גרפיות חזקות סוללה 8 או 9 תאים ושעולה בין 4000 ל 6000 שקלים הרבה המליצו לי על Dell studio או xps האם זאת בחירה נכונה או שיש משהו שמתאים לי יותר? אני קצת אובד עצות אז אני נורא אשמח לעזרה (עשיתי חיפוש לפני שפרסמתי את הבקשה הבקשה האחרונה למחשב לאדריכלות הייתה לפני שנה )
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד:intel cote i5 2500 box 3.3 ghz-985 ש"ח לוח אם:gigabyte 6h-h67m-d2-b3 -405 ש"ח zזכרון ראם:g.skil f3-1066cl9d-8gbrl ddr3 4x2=8gb 1333 -300 ש"ח דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB hd 1035j 7200 rpm -255 ש"ח כרטיס מסך: asus gts450- 650 ש"ח ספק כוח: sseasonic -bronze 620w -400 ש"ח מערכת הפעלה:windows 7 home primium 64 bit -420 ש"ח מארז:cooler master cm690 advanced 2-490 ש"ח ס"הכ: 3905חשוב לציין שאני בונה על המחשב הזה לעוד 4-5 שנים מה התקציב המקסימאלי?-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב למשחקים (gta …
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב שישמש אותי בעיקר לעבודה משרדית וכגון, וכדאי שיוכל להריץ קצת משחקים. תקציב באיזור ה3-3.5 אלף, כנראה שאני אוכל להשיג אותו בהנחה אז אפשר לחרוג לכיוון ה4. דרישות: 15 אינטש (כוח חשוב לי יותר מניידות) משקל לא קריטי לי (אבל אין צורך להגזים...) זיכרון לפחות 4GB כונן קשיח לפחות 500GB מעבד i3 טוב או i5 פשוט אמור להספיק לי. כ"מ- משהו מינימלי (להריץ את הרוב בהגדרות נמוכות יחסית) יספיק, אבל אם אפשר לדחוס בתקציב משהו ממוצע יותר מה טוב. כמובן שמובנה של אינטל לא יספיק... זמן סוללה- כמה שיותר יותר טוב כמובן, אבל כל עוד זה מעל השעתיים-שלוש הביצועים יותר חשובים. (אם אפשר לתת פה כמה אפשרויות זה יהיה מצויין, שיהיה לי טווח בחירה קצת רחב) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://tms.co.il/ preview/spec/gymhnz9b בבקשה תגובות אם אפשר עוד היום 3/10/2011 (אני יודע שזה מארז וספק בינוניים!)
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
1. איך אני מעביר אליו קבצים מהמחשב האישי? 2. האם יש לו חריץ USB? 3. איך אפשר לשים לו עברית? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-