עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, גילוי נאות - אני עוקב אחרי הפורום הזה כבר כמעט שנה ונחשף לרמה הגבוהה של העצות הטכניות והאנשים שתמיד שמחים לעזור. אז היום (!) נרשמתי סוף סוף ואשמח ביום מן הימים לעזור לאחרים כמו שעזרו לי.. אני הולך לקנות מחשב בקרוב (שבוע - שבועיים) ורציתי לקבל המלצה למפרט. עברתי כבר על המפרטים המומלצים שהופיעו בדיונים קודמים ויש לי כמה תובנות (ראו בהמשך) אבל בגדול אני די קלולס כי לא קניתי מחשב כבר כמעט 6 שנים (וגם אז, זה היה לפ טופ...) אז הנה התשובות לכמה שאלות נפוצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי או מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 6500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב- מ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Raiden,

הנה המפרט.לא צריך שום ציוד היקפי וכוננים. CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1099.93 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 673.92 ] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel Kit [ ¤ 896.66 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XTV 128MB DDR DVI VIVO Retail Video Card [ ¤ 1227.91 ] 1 Cases : Antec SX1040BII 400W Case [ ¤ 768.42 ] 1 Subtotal : ¤ 4666.84 אני מתלבט לגבי המארז.הרבה ממליצים פה את Antec Sonata Piano 380W Case 789.81 האם הוא יותר טוב ממה שבחרתי? כמו כן 2 שאלות נוספות: 1.האם כדאי לה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Eden Gueta,

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y700-series/y700-15-inch/?sb=:000001C9:00015FF4:#SYSTEM VS http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/700-series/700-15-inch/#SYSTEM אני מעצב גרפי ומשתמש גם בתוכנות כבדות כמו אילוסטרייטור, פוטושופ ואפטר אפקטס רציתי לשמוע המלצות בעד או נגד אחד מהדגמים האלו.. לא להתייחס למחירים כי יש לי קופון שמעתי דברים טובים ורעים על ה Y-700 אבל לא שמעתי כלום על ה700. העיצוב של הY-700 קצת מרתיע אותי, אבל על הנייר הוא חזק יותר (כרטיס מסך, עוד ssd) דבר אחרון, מישהו יודע להגיד לי מה הכוונה ב ' PCIe SSD ' ? אני יודע מה זה SSD אבל רוצה לדעת אם יש משמעות ל PCIe (כי זה מה שיש לY-700) תודה ר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מקסימלית של 500 שקלים(עם העדפה ברורה שלא לחרוג). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה/הקלטת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס, אבלטון, ריפר, פרוטולס, לוג'יק. ב)-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בס…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, אני צריך שני מפרטים למחשבים שישמשו בעיקר לעבודה משרדית אך גם למשחקים פה ושם. התקציב לראשון כולל מסך (לא LCD) הוא באזור ה-4000-4500 השני כולל מסך LCD הוא באזור ה-5000-5500. שני המסכים 17 אינץ'. משהו שמעניין אותי לדעת הוא למה במפרטים רק ממליצים על Athlon? אינטל פשוט פחות טובים או שיש איזשהו הסכם פרסומי כלשהו? ועוד שאלה היא מאיפה המחירים בלוחות המפרטים? אם לא ניתן לפרסם על גבי הפורום (שלדעתי ניתן הרי אין פרסום כלשהו של החברה) אשמח לקבל בהודעה פרטית. ושאלה אחרונה שאם לא מתאימה אשאל במעבדים, היא מהו ה-Athlon64 הזה? הוא 64Bit? ומה ההבדל בינו לבין אינטל עם פי 2 Ghz? (לצורך העניין ה-3Ghz). תודה רבה רבה מראש, אורן.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הכותרת די אומרת הכל.. הוא משחק במשחקים לפי מה שהבנתי, גם דיי חדשים, אבל לא ברשת - ככה שהוא לא צריך 400FPS כי הוא יפסיד איזה אליפות עולם בגלל שהיה לו לרגע 200.. מסך אפשר 17" אני חושב, אבל אם אפשר לא איזה proview מעפן (יש לי נסיון מאוד רע איתם בבית ספר שלנו, זה מסכים מגעילים), עכבר אפשר "להסתפק" בMX500 של לוג'יטק.. המקסימום - אבל באמת את זה פשוט לא לעבור, 6500. אם אתם מרכיבים מפרט סביר ונשאר קצת כסף - לא צריך מצלמת אינטרנט, ג'ויסטיק או גיימפד יהיו נחמדים, אבל אני בספק אם ישאר כסף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני צריך מפרט כולל מסך עד 3000 שח גם של אינטל וגם של AMD תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי , אני רוצה למכור 5 חלקים מהמחשב שלי כמה הייתם נותנים עליהם ? 1. GTX 570 - Zotac 1280mb 2. intel core i7 2600k 3.4GHz 3.g.skill ripjaws-x 1600mhz 4*2 - 8g 4.gigabyte z77-d3h - עם שני סלוטים תקולים של זיכרון 5.ספק כוח מודלרי 750w - אני לא זוכר כרגע של איזה חברה תודה מראש לעונים !! :)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. שלוב רב, לשימושי סטודנט בלבד, ניידות מקסימלית וניגון חלק של HD על איזה מחשב הייתם ממליצים? האופציות שחשבתי עליהן, אך לא ידוע לי מה זמן הסוללה שלהן: 1. SONY NS140E T5800 2. DELL 1537 T3200 3. LG R410 T3400 כיום ניתן גם להשיג את ה-SL400 בערך באותו התקציב, האם יש לו עדיפות על המתחרים שציינתי? לא ניתן למצוא עליו REVIEW בקונפיגורציה הבסיסית כפי שהיא נמכרת בארץ.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך 23"-24" 4. האם יש רכיב שאין…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הדרישות שלי מהמחשב: גודל מסך: 15.6'' דיסק קשיח: 1T/750GB זיכרון פנימי: לפחות 4GB מותג המחשב: חברה שידועה באמינות שלה (DELL וכו'), וכן ישנה העדפה לאחריות כמה שיותר ארוכה. חנות: TMS,KSP,IVORY,BUG או כל חנות מוכרת עם מוניטין גבוה באיזור ת"א חיבורים: HDMI המחשב מיועד לעבודה שוטפת באינטרנט, אופיס וכו'. אני רוצה מחשב שיוכל לעמוד במולטיטסקינג ושיעבוד במהירות ללא תקיעות. תקציב: עד כ-3500 ש"ח אודה לעזרתכם המהירה

12. כותרת.. המחשב עלה 2500 ש"ח מפרט בתמונה מצורפת. עבר לפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463288.0 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מעבד של אינטל core2due quad q6600 לוח אם MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN עם ציפ סט של NIVIDIA ותומך בOC זכרון PLT 2GKIT DDR2 800 CL4 OCZ דיסק קשיח WD SATA2 16MB 320GB ברטיס מסך MSI NX8800GTX T2D768E PCIE ספק כח LED 12CMF500W REAL EZCOOL איך?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by life5252,

קירור נוזלי למעבד מדגם Corsair Hydro Series H100i Extreme דיסק קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Intel Core i7-4770K Haswell 3.5GHz Box Asus דגם Maximus VI Extreme צ'יפסט Z87 תושבת 1150 זיכרון Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 1600MHz דגם CMY16GX3M2A1600C9R קיט של 2 יחידות מארז CoolerMaster דגם Cosmos SE צורב Asus דגם DRW-24D3ST ממשק SATA כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX780 Ti אני אשמח לקבל הצעות לשיפורים .. אני מתלבט לקנות 2 כרטיסי מסך במקום הכרטיס הזה ספק כוח Seasonic 860W פלטיניום יש לי כבר + ssd intel 330 180giga

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מעבד --------------- Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1650₪ קירור למעבד --------------- Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B 200₪ זיכרון -------------- G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 280₪ לוח אם --------------- Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 790₪ כרטיס מסך --------------- Gigabyte HD 7850 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E 1360₪ כונן SSD --------------- Intel 120GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT120A3K5 Retail 520₪ ספק כוח --------------- Antec Basiq 650W Active PFC 12cm PSU VP650P (Retail) 430₪ מארז --------------- Antec P280 Mid ATX Tower Black Case…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי חברים רציתי חוות דעת על מפרט מסויים אשים קישור למטה בסוף, וכן אמלא טופס אם יש לכם מפרט אחר בתקציב שלי שיותר טוב.. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 כולל מסך ומערכת הפעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כמו FIFA16,FIFA17 אולי דברים טיפה יותר חזקים לא חושב שיותר מזה.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by xgamer,

היי, אשמח לקבל המלצה לגבי מחשב בעל מסך 13". המחשב הולך להיות מיועד לעבוד משרדית (אופיס ו WIFI). דבר שמאוד חשוב הוא זמן הסוללה וכונן CD מובנה. מחיר 3000-3500 חשבתי על המחשב dell vostro 13.3 370m עם שדרוג של הסוללה ל 8 תאים. מה אתם אומרים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by izikjzi,

אני כנראה יקנה היום את המחשב אז אני חייב חוות דעת אחרונה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש משרדי (אופיס, גלישה) ומשחקים מה שאני אוכל להריץ במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אני לא צריך צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? פשוט שלא יהיה רועש 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?…

19. שלום אני חדש פה ... טוב תשמעו אני רוצה להתחדש בכרטיס מסך וזכרונות ! אז אני צריך כרטיס טוב למשחק קאונטר סטריק שהיה לי 100 FPS עומד טוב אז המפרט שלי : מעבד : P4 775PIN 3Ghz 800FSB 1 לוח אם : Intel Comanche Creek D915P +Sound +Lan כ. מסך : Geforce PCX 5300 128MB +TV +DVI מארז : P4 ATX 400W +U.S.B Front Prescott דיסק קשיח : W.D 120GB 7200RPM זכרון פנימי : Micron 256MB DDR2 533Mhz שתיים כאלה ! ספק כוח 400W צריכים חברה ?! קנו את המחשב לפני שנתיים טוב אז התקציב שלי לכרטיס מסך : 400 חריגה של 10 ש"ח חשבתי לקחת את זה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?P...ff=Zap〈=HE אם הוא לא הכי טוב בתקציב שלי תמליצו לי על משהו יותר טוב בתקציב שרשמתי ואם אפשר גם זכרונות ב 250 ש"ח 2GB ושיתמ…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Avi Gaffa,

שלום, אשמח לקבל המלצה לפי הפירוט המצורף 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט, משחקי אינטרנט אונליין, צפייה בסרטי HD, חיבור לטלויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך ב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shedon,

לעבודה משרדית. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הי לכולם ראשית תודה לעוזרים אני מחפש להרכיב מחושב נייח לאישתי לעבודות גרפיקה היא משתמשת בתוכנות כמו sketchup עם vray לרינדור ו-lumion גם לרינדור ולנוף בנוסף יש את תכנות אוטודסק כמו רויט ואוטוקאד אני רוצה שירוץ מהר וחלק ושיהיה הארדיסק אמין לשמירת קבצים ומספיק גדול

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ערב טוב, האם ריאלי מבחינת רעש ונוחות לקנות מחשב לגיימינג לטובת מיקומו בסלון (חיבור לטלויזיה מן הסתם)? במידה ויש כזו חייה, אשמח לעזרתכם בהצעה למפרט אשר יתאים לדרישות לעיל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500-5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - יחובר לטלויזיה בסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Far Cry 4 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב ביתי שישמש לצורכי מסחר בבורסה, הכוונה היא למחשב (יחסית) שקט שיוכל להתחבר לארבעה מסכים בו זמנית ולעבוד כל הזמן עם תוכנות מסחר. הפרטים המלאים (בהתאם לפורמט ההודעה המומלץ): 1. א. תקציב מקסימאלי : אשמח אם יהיה פחות מ-4000, אפשר לחרוג במידה וממש צריך (האם התקציב ריאלי?) ב. עדיף לחסוך, אבל לא על חשבון הביצועים או הרעש 2. א. שימוש ביתי רגיל (אופיס, אינטרנט, סרט מדי פעם) ותוכנות מסחר בבורסה, מחשב שיעבוד מסביב לשעון ויראה נתונים "בזמן אמת" על 4 מסכים. ב. לא לגיימינג 3. לא צריך ציוד היקפי 4. לא, אני צריך את כל הרכיבים 5. השקט חשוב אבל לא קריטי, לא צריך דממה מוחלטת אבל שגם לא ירעיש ברמה שמפריעה 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אשמח לדעת גם כמה עולה מ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by booli123,

אני מחפש מחשב נייד לקנות שיהיה חזק ויוכל להחזיק תוכנה גרפית כמו סוליד וורקס קוראים לה solid edge לכן אני צריך עזרה לבחור מחשב שהיעוד שלו זה מידול 3D. בין3.5 ל4 אלף מה שכן אני יכול לקנות את המחשב מארה"ב כי יש לי בן דוד שמגיע משם פעם בכמה חודשים. אני רוצה את המחשב לאוקטובר. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לאתר מחשב כזה. תודה מראש לירון יוליס

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.