עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dog,

עומד לרכוש חלקים למחשב חדש שיורכב על ידי אחד הספקים. הלוח תומך עד מהירות 2666 , ללא אפשרות ל O.C.( אותה גם אין לי כוונה לעשות). שתי שאלות. נאמר לי על ידי מישהו בחנות שבעצם זיכרון שתומך עד 2666 מגיע על ידי היצרן כדיפולד עם מהירות 1333 והם מכוונים אותו ל 2666. האם זה נכון ומה הסיבה לכך? שאלה שניה, האם לסט הנל יש איזה יתרון לזיכרון מהיר יותר, נניח 3000, או 3200 , גם אם בסופו של דבר הוא לא יעבור את ה 2666, אולי אמין בנוי עמיד יותר למהירות גבוהה וכדו?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. הי, קודם כל - תודה רבה מראש על העזרה שלכם כאן. זה פשוט נהדר! תקציב: 8K, אפשר לחרוג. אפשר גם לא לנצל אותו. שימושים, מהתדירות הגבוהה ביותר לנמוכה ביותר: גלישה וכו' תיכנות כבד (DB, שרת וכו' רצים לוקאלית) יצירת מוסיקה (פלאגינים כבדים) עריכת וידאו - מעט מאוד, מספיק לי FHD, רוצה שיהיה נוח אבל לא אכפת לי, למשל, לוותר על preview באיכות גבוהה ציוד היקפי: אין צורך יש לי 3 מסכים, מעוניין לחבר 2 מהם, יתרון אם אוכל לחבר את השלישי (הוא ישן ומתחבר רק RGB) אבל זה ממש לא קריטי לי רכיבים קיימים: מארז Fractal Design, נדמה לי שזה R4 אבל אני לא זוכר את הדגם הספציפי. נרכש לפני 3-4 שנים והו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. הי, אני מעוניין להשתמש בחלקים שכבר יש לי וליצור מחשב לגיימינג: מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, מבלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (PUBG, GTA...), תיכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - יש ברשותי 1060 ספק - יש לי seasonic ss-500et - אשמח אם תחוו דעה לגבי התאמה שלו לכרטיס ולמעבד חזק מארז - ישן אמנם אבל סביר - אם קריטי אחליף גם אותו 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ חשוב …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K-8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Gaming 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, Zotac GTX-1080 Mini 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? nice to have, לא deal breaker 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? OC קל, לא קיצוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפ…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by zeevge,

היי, שלום לכולם! אני זקוק לעזרה ברכישת מחשב נייח חדש, המחשב הוא לשימוש ביתי של סטודנט(גלישה באינטרנט, סרטים, קריאה, עריכת/יצירת מסמכי טקסט או מצגות) בנוסף יש ברשותי מהמחשב הישן כונן קשיח של 1 TB וכן יש לי כבר את כל הציוד הנלווה. הכיון הוא למחשב מותג, אך אם אתם חושבים אחרת אשמח לשמוע דעה על כך. התקציב הוא עד 2000 ש"ח אך אין סיבה לבזבז את כל התקציב אם אפשר לקבל משהו מתאים בפחות. דבר נוסף שחשוב שהמחשב יגיב מהר. אשמח מאוד לקבל עזרה מהמומחים. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום חברים מצורף מפרט לגיימינג. אשמח לשמוע את דעתכם עליו. זה נמצא באיביי במכירה פומבית הצעה מובילה כרגע היא 1500 ש"ח. אם למישהו יש נסיון אשמח לשמוע דעתכם על רכישה מאיביי. אם יש מיסים ואיזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן, מחפש לקנות נייד 14 שישמש סטודנט. שימושים ביתיים רגילים, וגם תוכנות כמו מטלאב וכו. זיכרון לפחות 8, עדיף 16. לא בטוח לגבי כרטיס מסך לא on-board - כנראה אין צורך אבל נחמד שיהיה. 4500 זה תקציב שממש אמור להספיק כנראה, אפשר גם בפחות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500. אפשר לחרוג קצת אבל זה אמור להספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים, מטלאב. לא יתחבר למסך חיצוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by odedidush,

הי, אני מעוניין לרכוש סטרימר ולהתקין עליו קודי. חשוב לי שיהיה חיבור WIFI עם קליטה סבבה ושיהיה באיזור 200-300 ש"ח. אני הולך להתקין את המכשיר בדירה בקפריסין והמטרה היא לצפות בערוצי עידן פלוס דרך ההרחבה של עידן ובשידורי ספורט דרך הרחבות שונות. האם אמורה להיות בעיה כלשהיא שהמכשיר יהיה בקפריסין? אשמח להמלצה על מכשיר עם לינק לרכישה.

9. Started by Ronen Philosof,

אשמח לעזרה בחיפושי אחר מחשב נייח המיועד בעיקר להקלטות שירה ומוזיקה, אין לי ניסיון אבל הבנתי שצריך מאז וספק כוח שקט שלא יפריע להקלטה. אשמח להמלצות. התקציב אם אפשרי סביב ה2300-2600 ש"ח אם ראלי? תודה מראש לעוזרים

10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא מוגבל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית,תכני HD. לצורך העניין נקנה על מנת לחזור לתקופת הגיימינג היפה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת,עכבר,משטח ענק לעכבר ולמקלדת,כסא גיימינג,מסך Dell AW3418DW ( ניתן לשינוי אך מאוד חשובה לי איכות המסך) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD, אשמח לקנות רק 2TB דיסק מכני. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בהכרח, רק אם אצטרך בעתיד על…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by 1amiri,

הי, אני מעוניין במחשב נייד לטווח ארוך ומוכן להשקיע בסביבות ה 3500 ש"ח מטרת המחשב הינה לשימוש ביתי: גלישה, תוכנות office, לימודים וקצת משחקים של הילדים (Fortnite) אני מתלבט בין מחשב של HP: HP 14-bf102nj 2PP15EA מסך 14, מעבד i5-8250U , זיכרון 8GB , דיסק 256SSD, כ.מסך GeForce 940MX, משקל 2.0, מ.הפעלהWindows 10 64Bit שבו הכרטיס מסך נותן יתרון לדעתי לבין מחשב של ASUS: Asus VivoBook S14 S406UA-BM013T אסוס מסך 14" , מעבד i5-8250U, זיכרון 8GB , דיסק 256SSD, כ.מסך Intel 620, משקל 1.8 ,מ.הפעלה Windows 10 64Bit אשמח לעזרה בהתלבטות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ydd,

שלום וברכה. ברצוני להתקין וינדוס ואופיס למחשב שישמש אותי בעסק. אממה המחיר בחנויות כאן הוא בערך 2000 לשתי התוכנות.- יקר! מצאתי אתרים שמוכרים רשיונות בערך ב17 דולר לרישיון ריטייל (ניתן להעברה ממחשב למחשב) מצורף אתר ששמעתי שאמין. השאלה היא האם זה חוקי/אפור לא מצאתי תשובה ברורה למרות ההיגיון שאם זה רשיון שניתן להעברה לכאורה הוא חוקי. https://psngames.org/software/windows/microsoft-windows-10-professional

13. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג ב 7000 ש"ח ואשמח אם תוכלו לעזור לי. :השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by dante123,

רציתי לקבל התרשמות על זמן מומלץ לקניית מחשב נייד למטרת לימודים. האם לחכות לBF? בשנה שעברה זכור לי כי ההנחות המשמעותיות היו על מחשבי גיימינג ולכן זה לא רלוונטי. או שאלי אמור לצאת דור חדש של מעבדים וכו'. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום לחברי הפורום: אני מחפש לקנות מחשב להורי שישמש בעיקר לשימוש משרדי וקצת גיימינג (בשביל הנכדים ואפילו בשבילי- בהגדרות בסיסיות) חשוב שהמחשב יהיה אמין ועמיד לשנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים קלים או בהגדרות נמוכות, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב לשימושה של אימי המבוגרת, רובם בסיסיים מאד כמו אופיס ואינטרנט. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צ…

16. שלום אני רוצה להרכיב מחשב חדש ואשמח לקבל עזרה ב build. המטרה שלי במחשב זה להיכנס לתחום ה VR בכיף. מבחינת תקציב אני לא מחפש בהכרח את הטוב ביותר, אלא יותר את ה best value for money. כבר יש לי SSD 500gb של Samsung EVO וקניתי את הכרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 1070 Ti FTW ULTRA SILENT GAMING, 8GB GDDR5 https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-SILENT-Gr…/…/ref=sr_1_5… התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח, לא כולל מה שכבר הוצאתי על הכרטיס מסך והזכרון. ולגבי מארז אני לא בטוח אשמח לקבל גם במפרט אבל מקסימום יכול להשתמש בקיים שלי אם התקציב גבולי.

17. שלום לכולם! אני צריך כרטיס מסך וזוג מודולים של זכרונות בשביל משחקים כבדים וכ'ו עד 2K פחות או יותר המערכת שיש לי כיום Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @ 3.20GHz Gigabyte H87M-D3H Kingston 1333 Mhz שני סטוקים של 4G NVIDIA GeForce GTX 550 Ti sandisk ssd plus 480gb Windows 7 Ultimate אשמח להמלצות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. בוקר טוב, מחפשים מחשב נייח או נייד ,עדיפות לנייח מפאת מקום,אלא אם כן נייח משמעותית "שווה" יותר . מחשב לצורך office, גלישה ומשחקים (שהילדים יגדלו). מה מומלץ? שיקול המחיר הוא מאוד משמעותי. נשמח לקבל הכוונה מה לחפש או דגמים ספציפים... מנסים לנצל את מבצעי black friday:)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, מחפש מחשב לבן שלי, בן 11 ומשחק GTA ופורטנייט. אני מעדיף שיהיה לו מסך גדול 17.3" אך לא חובה המחשב חייב להיות עם חיבור רשת ולכן נשארתי עם המחשבים האלה: https://www.amazon.com/dp/B072MTXBLM/ref=psdc_13896615011_t2_B074VLX5XV https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834316593 https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIAHJM7X04498 אשמח לחוות דעתכם או למוצר אחר טוב שאתם מכירים. טווח מחירים - בסביבות 1000$ לא יותר מ1200$ אחסון מינימלי חצי טרה יכול להיות Refurbished אך לא open box בסינון שעשיתי הגעתי לזה: https://www.newegg.com/PCs-Laptops/EventSaleStore/ID-44?N=10016773…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ayelet Gazit,

שלום, מחפשת מסך 4k עם פאנל IPS, לחבר למקבוק, לצורך עבודות עיצוב גראפי. יש המלצות?

21. Started by menash96,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שאמור לשמש קרובת משפחה..בגדול שימוש בסיסי דפדפן אופיס וכו.. זה פחות או יותר המפרט.. 15 אינץ ומעלה (נראלי 15.6 האידאלי) מעבד i5 8 GB RAM SSD 256 GB (חושב על טווח רחוק יותר כי יש סיכוי ש128 יספיק) לגבי משקל עדיף משהו קליל ולא כבד..ממה שאתם יודעים כי לא יודע לשים את זה במספר.. בגדול זה טיפה יותר ממה שצריך (לא בטוח לגבי i5 ו8GB RAM) אבל מעדיף טיפה יותר השקעה וללכת על בטוח חשבתי על מסך מגע אבל נראלי במסך של 15.6 זאת השקעה שלא שווה, כי לא בטוח שהיא תהיה נוחה.. אשמח להמלצות ממה שאתם מכירים ויודעים..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שואל עבור קרוב משפחתי. הוא רוצה מחשב "פשוט ורק לכתיבה ושיהיה הכי זול שיש" האם המחשבים הזולים בזאפ (למשל זה: http://www.zol4u.co.il/items/1775440 ) יכולים להתאים או שהשימוש בהם יהיה סבל אמיתי? תודה רבה.

23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח, אפשר לחרוג בעד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תוכנות בשימוש: תלת מימד cinema4D after effect Photoshop illustrator Form-Z - תוכנת תלת מימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

24. שלום רב מתלבט לגבי לפטופ משולב לינובו d330 האם מתאים לגלישה לשמיעת מוסיקה. האם אפשר להשתמש בתוכנת סקייפ? תודה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=27621&gclid=EAIaIQobChMIys2NmcSX3wIV04TVCh1R2gbdEAQYAyABEgJorfD_BwE

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. תקציב: 4000 , עם חריגה של 300. גודל מסך: 13-14inch שימושים: עבור סטודנט- אופיס, matlab, אינטרנט, סרטים. דרישות חשובות: -קל משקל, עד 1.75 קילו ומטה. -סוללה סבירה. - חשוב מסך טוב לצפייה בסרטים. - מקלדת נוחה להקלדה. -לא שולל touch אם יש תמיכה טובה בעט. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.