ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
-
שלום! אז המחשב הנוכחי שלי שרף 3 כרטיסי מסך ועכשיו נראה שגם את הכרטיס מסך המובנה של המעבד /: (אם למישהו יש מושג למה זה יכול לקרות אשמח לדעת) אז אין אופציה אחרת והגיע הזמן לרכוש מחשב חדש. הרכבתי מפרט כלשהו ואשמח לחוות דעת עליו ועל מספר שאלות שיש לי. השאלות שלי: 1. הייתה לי התלבטות בכרטיס מסך בין GTX1660 Super ל RTX2060, אני חושב שאקח את הRTX אבל עדיין יש לי שאלה. ראיתי שבפלונטר הGTX עם Duel Fan של GALAX עולה 50 שקל פחות מהSingle Fan של Gainward עבור אותו דגם. רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע, סתם קביעת מחירים שרירותית של המותג או שיש עניין של ביצועים מאחורי זה? כי בכללי לא עדיף 2 מאווררים על אחד ושה2 יותר זולים אז בכלל? …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. תקציב- 2000 ש"ח, לא כולל מסך (יכול להגיע עד 3000 ש"ח עם מסך) 2. מטרות המחשב- אני מוריד חומרים בצורה מסיבית מהרשת, ולאחר מכן צופה בסרטים\סדרות (באמצעות טלויזיה LCD שמחובדרת למחשב בכבל S-VIDEO). חוץ מזה אני נהנה לשחק מדי פעם (כשיש זמן) במשחקים. כמובן שאני לא מדבר על המשחקים החדשים ביותר עם הדרישות המטורפות ביותר אלא על משחקים טובים שיצאו בשנים האחרונות. 3. ציוד הקפי- באופן עקרוני אני לא זקוק לציוד היקפי כלל. ישלי מסך CRT 19' שמשרת אותי כבר 5 שנים, עד עכשיו בלי בעיות (טפו טפו). מצד שני אני לא יכול להגיד שלא מפתה אותי לרכוש מסך LCD '22 במיוחד עם ההצעות המפתות שקיימות היום בשוק למסכים שכאלה (LCD 22') במחירים מצחיקים 750-900 ש"ח. השאלה היאמה הקטץ? ממה צריך להיזהר? ועל איזה נ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה כללית אני צריך מסך בלי ציוד היקפי גם מארז יפה וצריף להיות במפרט כפול ליבה וכרטיס מסך טוב מאווד
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בשבוע-שבועיים הקרובים מחשב חדש, המחשב מיועד למשחקים ועריכת וידאו ולא מתוכנן OC. אני לא צריך ציוד היקפי, אני צריך רק את המחשב. התקציב הוא עד 6000 ש"ח (עם חריגות קטנות של עד 100 ש"ח). חשוב שבמפרט יהיה כרטיס הטלויזיה Hauppauge PVR150. חשבתי על המפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3 ¤632 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤418 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5X2 ¤180 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1444 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤379 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 מארז ללא ספק GIGABYTE iSolo 210 ¤485 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 4…
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K (אבל אני חושב ש 6K אמור להספיק) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים מוזיקה ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד (הרבה שעות על המחשב כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הרבה משחקים, רוצה שהמחשב יריץ witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם לאחר חופשה קצרה ומחקר ארוך הגעתי למפרט הזה עבור מחשב שישמש אותי בעיקר לעבודה מול שוק ההון ז"א לראות הרבה גרפים בו זמנית. הערה כללית אני מעדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. אשמח לשמוע את דעתכם כי אני רוצה לשלוח אותו לביצוע כבר השבוע. מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 קירור למעבד Zalman 7500 Aluminum-Cooper S775 לוח אם Asus P5E זיכרונות 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 דיסק קשיח Western Digital 500Gb 16MB AAKS שניים במערך RAID כרטיס מסך Sapphire ATI HD 4670 512MB DDR3 PCIe צורב AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata מארז Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 3xAntec TriCool 120mm Included ספק כוח CORSAIR HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular מקלדת ועכבר MICROSOFT Wir…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב T500 של לנובו עם התקנה של XP לפי האתר של לנובו יש לי אפשרות לשדרג ל-7 מכיוון שיש לי רשיון של vista business עכשיו כמה דברים לא ברורים לי: 1) אם יש לי XP אבל רשיון ל vista זה נקרא שיש לי downgrade? 2) האם אפשר לשדרג ל-7 כשיש לי XP מותקן על המחשב? (באתר של לנובו יש רק אפשרות לבחור גרסאות של vista כמערכת שמותקנת לי עכשיו) 3) לא קיבלתי מהחנות אף דיסק של מערכת הפעלה..הייתי אמור לקבל דיסק כלשהו? 4) השדרוג כולל את כל התכונות של ה thinkpad?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אח שלי לוקח לי את המחשב ואני צריך לקנות חדש אבל מה לעשות, הכיס לוחץ :-\ אז הרכבתי את המפרט הבא: 1 AMD ATHLON XP 2700 575 ש"ח 1 Spire WhisperRock IV 82 ש"ח 1 Gigabyte GA-7N400E-L 412 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 386 ש"ח 1 Compucase super Midi Tower CI 6a21 300w ART - Black & Blue 355 ש"ח 2 GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM 560 ש"ח 1 Leadtek GeForce FX 5900XT WinFast A350XT TDH 1,143 ש"ח סה"כ 3,512 ש"ח האם אפשר עוד לקצץ? זה מחשב שאני רוצה להריץ עליו משחקים אבל לא חובה ב80 פריימים, 50 יספקו אותי. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים... אני צריך עוד מפרט (בבקשה) מחשב כולל מסך לעבודות בית (אינטרנט, אופיס, הורדות (חמור שעובד 24 שעות) ) וטיפה משחקים.. (בוא נגיד את זה ככה.. משחק אחרון ששיחקו פה זה GTA SAN ANDRESS..) ככה שלא צריך כרטיס מסך מטורף אבל משהו חמוד וסביר... מארז בלי חלון אבל שיהיה יפה עם חיבורי USB מקדימה ואודיו מעבד INTEL או AMD לבחירתכם 1G זיכרון צורב DVD + כונן DVD HD בתקן SATA II מסך CRT 17 אינטש והכי הכי הכי חשוב... שיהיה סופר דופר שקט... **** הערה**** זה מחשב שהולך לעבוד 24 שעות... בלי הפסקה *********** תקציב... 3500 כולל מסך
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתחיל בימים אלה ללמוד באוניברסיטת חיפה ואני רוצה לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב (3 חודשים נקרא אצלי קרוב) אני לומד בפקולטה למדמ"ח ומחפש מחשב שישרת אותי למשך כל תקופת התואר. התקציב שיש לי לקנייה הוא סביב 3500 שח. יש לי 2 שאלות בנושא 1. האם יש צפי ליציאת טכנולוגיה חדשה (מעבדי I5/זכרונות וכו) בחודשיים הקרובים בוודאות, ששווה להמתין לה? 2. אני בודק אפשרות להזמין מחשב של לנובו מדגם T500 מאתר החברה בארה"ב אני מודע לעובדה שצריך כרטיס אשראי אמריקאי, ופטרתי את הנושא הזה על ידי הוספת כתובת אמריקאית לכרטיס אשראי ישראלי האם אתם צופים בעיה שיכולה להיות עם הזמנת מחשב מחו"ל ושירות שלו בארץ? (המחיר יוצא משהו כמו 3400 שח אחרי משלוח ומיסים במקום 6500 שח בארץ) המחשב מגיע עם 3 שנים אחריות של …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי היום מחשב נייד חדש http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9899 אשמח לדעת מה דעתכם עליו אני אישית לא אוהב את המחשבים של HP (אחרי חוויה קשה עם המחשב הקודם) ולכן חיפשתי משהו קצת אחר. אשמח שתגידו לי מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא ידעתי היכן להוסיף את זה. אם זה לא המקום להזיז. שמתי לב שבכל ההצעות שמים רק את רשימת הרכיבים ללא הרכבה. יש חלק גדול שלא יודע להרכיב מחשבים. שמעתי לב שהרכבה יכולה כולל בדיקה יכולה להגיע לעד 200 שקלים. לדעתי זה פקטור שצריך להוסיף במידה והחנות לא נותנת הרכבה בחינם לבאי הפורום.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה . מצורף השאלון להלן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, אז לנצל את כולו בבקשה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אם אפשר בבקשה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לפני 3 חודשים קניתי lenovo flex 15 ויש לו בעיה..כל פעם שהמחשב נכנס לsleep mode הוא לא מתעורר. המחשב עובד וכל הנורות חיווי דולקות אבל המסך לא נדלק.. מישהו יודע איך לטפל בזה? אם זה בעיה של הלפטופ ספציפית או של הווינדוס?? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אבקש הצעה למחשב למשחקים, עם דגש על איכות הרכיבים, מכיוון שאני לא מחליף מחשב בתדירות גבוהה (המחשב שלי כרגע בן 5.....) כמו כן ארצה לכלול quad, 8800GT, מינימום 2 ג'יגה זיכרון עם עדיפות ל4 מכיוון שאני רוצה את המחשב להרבה זמן המארז המינימאלי שיכול להחזיק, הרדיסק קטן יחסית כי יש כבר דיי חדש כמו כן אני לא ראיתי באף חנות כרטיס קול של חברת m-audio, אבל אם מישהו יכול לצרף כרטיס מתוצרת חברה זו זה יהיה עדיף רמקולים JBL ומסך 22 תודה לכולם מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Ob Sound card + Video card 512MB 40GB what do you think ? give me your best offer... Thnx a lot !
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדגיש שאין צורך להחליף רכיבים וכו' - זה לא אופציה. הבקשה שלי היא לדעת האם המפרט הזה ייתן את התמורה שלו בסכום הכספי הזה. אם לא, אשמח לראות מפרטים אחרים בסכום כזה או קצת פחות שייתנו עבודה 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג (כללי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - לא ידוע עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב מאוד 11. האם חשוב לשמור על…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להלן המפרט לעניות דעתי שווה מאוד אבל ... כרטיס המסך לא מדהים ? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305903009-29/46261734 דעתכם תקבע לי המשך....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לשדרג נטבוק יחסית ישן ולא להשקיע יותר מדי כסף - הוספת ראם (4GB שיש לי ממחשב נייד אחר) והוספת כונן SSD. כיצד ניתן לדעת אם יש לנטבוק LG x120 חיבור MSATA? כונני MSATA זולים יותר, ולכן השאלה. לפי מפרט המחשב, האם כדאי בכלל להשקיע בו? כרגע הוא ממש לא זז, אבל מרגיש לי שאם אשדרג אותו יהיה הרבה יותר טוב...מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מאפריל 2008 אבל בשנתיים האחרונות בשימוש רק בסופי שבוע (שייך לבן שלי, החייל, שמגיע רק בסופי שבוע הביתה). הוא רוצה לשדרג את המחשב למשחקים חזקים יותר שהמחשב הזה לא מתאים להם. [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P35-DS3L [/td] [/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] ANTEC SONATA II 450W [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz [/td] [/tr] [tr] [td] קשיח למחשב שולחני: [/td] [td] Western Digital 320Gb 16MB AAKS [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך: [/td] [td] Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב דל INSPIRON N5110. אני מאמצת מאוד (בהשוואה לשימוש של אנשים אחרים) את המחשב, ואחרי זמן קצר הוא מתחיל להתחמם בעיקר בצד שמאל למטה (משמאל לטאצ'פד). בצורת ההקלדה שלי, החימום ממש גורם ליד שמאל שלי לבעור מחום, ולעיתים אני נאלצץ להפסיק ללמוד עד שהוא ירגע קצת. לא מרעיש במיוחד. חשבתי לקנות משטח קירור עבורו- אבל אני לא יודעת איך בוחרים משטח קירור (אני גרה באנגליה כך שכל הזמנה תעשה מעלי אקספרס/אמזון, עדיפות לעלי כי היום יש מבצעים ), האם הם מתאימים רק לגדלים מסוימים או באופן גנרי? מהיכן מתקבל החשמל, מפורט USB של המחשב? כמה מאווררים מומלץ שיהיו? האם זה בכלל ישפיע על החימום שבצד המחשב? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מערכת קיימת: AMD X4 630 GA-MA785GMT-UD2H 8GB DDR3 1333 Sapphire 6770HD Samsung 840 SSD Enermax 400W מה שיעבור למערכת החדשה: RAM GPU SDD/HDD's מערכת חדשה רצויה (ע"פ המלצות המדורים השונים): מעבד - Intel i5-3470- Tray לוח אם - Gigabyte GA-H77-D3H ספק כח - צריך המלצה לדגם מסויים בבקשה. מארז - צריך המלצה לדגם מסויים, עדיפות ל FULLTOWER עם אפשרות לפתוח את כל הדלתות של המארז. מספר שאלות טכניות: 1- האם להעביר את 6770 למערכת החדשה יגרום לו להיות צוואר בקבוק? 2 - לוח האם תומך עד מעבד 3770K. האם עדיף לקחת לוח אם בעל תושבת אחרת ומעבד מתאים לשדרוג עתידי? 3- האם NOCTUA NH-u14S תומך בתושבת? תודה רבה לכל העוזרים. ברגע שכל החלקים יוחלטו בפורום תתחיל הקניה. כמובן שאעדכן אחרי שאתקין את …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[TABLE=class: grid, width: 600, align: right] [TR] [TD]קטגוריה[/TD] [TD]שם מוצר[/TD] [TD]מחיר[/TD] [TD]הערות[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150[/TD] [TD]1,640[/TD] [TD]יש לי איך להשיג ב1,000. מבחינתי אין לשנות מוצר זה במפרט. [/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד[/TD] [TD]Arctic Freezer 7 Rev. 2[/TD] [TD]120[/TD] [TD]אין לי בעיה להוציא עוד כמה שקלים, אבל בכללי אני חושב שזה אמור להספיק.[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]ASUS Z87 Deluxe LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 3xPCI-E, HDMI, TB[/TD] [TD]1,400[/TD] [TD]לא מבין מספיק בלוחות אם. לפי סקירה מהירה של מספר חברים הם אמרו לי שזה מעבד ממש משתלם.[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרונות[/TD] …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-