ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום! החלטתי לשדרג את המחשב בן ה3 שלי, המפרט שלי כרגע הוא: Q9300 + קירור של ארטינג קולינג ALPINE PRO לוח אם MSI X48-C 2GB DDR2 800MH כרטיס מסך SAPPHIRE HD4850 512MB HDD WD 500GB ספק כח EZ COOL 500W המארז הפשוט של אייבורי אני רוצה לשדרג את המחשב בצורה מקסימלית במינימום כסף, עד 1200 שקל אני חשבתי על: זיכרון: 2x4GB G.Skill NT Dual Channel DDR3 1333MH CL9-9-9-24 245 שקל ב KSP ספק כח: SEASONIC 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 400 שקל KSP כרטיס מסך: 4850HD נוסף לCF, ראיתי רק יד שניה או מאיביי סביב ה250 שקל מארז: עוד לא החלטתי אבל חשוב לי בשביל נוחות (בלי הברגה, יציאה קדמית לאוזניות), יופי וקירור, נגיד עד 250 שקל רעיונות הצעות ושינויים יתקבלו בברכה נ.ב אני יודע …
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
תקציב 1500~2000 ש"ח. (הערכה כללית, אפשר לחרוג בעוד 300 אם זה קריטי) שימושים בעיקר שימושים משרדיים: תוכנות אופיס, אינטרנט, הורדות קבצים וכו' בנוסף אני כנראה אשתמש בעתיד בתוכנות כמו SOLIDWORKS, AUTOCAD ו - PHOTOSHOP, באופן מזדמן, אבל עדיין אני רוצה מחשב שידע להתמודד איתן. אם התוספת היא לא משמעותית, אני אלך על זה ואם כן אז לפחות שתהיה האופציה לשדרג בעתיד. ציוד היקפי - אין צורך. בנוסף, יש לי צורב DVD בן 4 שנים אבל די מהיר ועובד טוב, יש סיבה להחליף? מעוניין בדיסק קשיח בגודל 1T אין לי חנות ספציפית, בעיקרון כל חנות אמינה שעושה משלוחים לירושלים ו/או נמצאת באזור ירושלים/יבנה יכולה לבוא בחשבון. אני יכול להסתדר עם הרכבה עצמית. חשוב לי שהמארז יהיה שקט (רמה 8). OC - לא…
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני מנסה להבין מדוע יש שוני בין הדגמים, האם מדובר בדגם ישן ודגם חדש? תודה רבה ;D מקור 1: מפרט: [table][tr] [td][/td][td][/td][td] כללי [/td] [/tr] [tr] [td] יצרן [/td] [td][/td][td] DELL [/td] [/tr] [tr] [td] דגם מכונה [/td] [td][/td][td] Vostro V131 [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] מעבד [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] מעבד [/td] [td] Intel Core i5-2410M [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] מהירות [/td] [td]2.3GHz[/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] זיכרון מטמון [/td] [td] 3MB L2 Cache [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] זיכרון [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] נפח [/td] [td]4GB DDR3 1333MHz/8GB max[/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] איחסון [/td] [/tr] [tr] [t…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 2 call of duty gta iv assassin creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' לא תומך HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על המפרט לפני קניה 5000 ש"ח כולל מסך תודה לעוזרים! Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪926 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3090 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪285 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5 בקניית מחשב חדש בלבד, יחידות 1 ₪799 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2896 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 NZXT M59 Plus 3x120mm + Antec TruePower Tri…
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מדובר על הדגם עם מסך 13.3. הסיבה שאני שואל את זה, היא כי המחשב כבר פעם שניה במעבדה שלהם, תוך שנה, על אותה בעיה, כאשר אחרי הטיפול הראשון החליפו לי את המסך למסך חדש. מה שקורה זה שעל המסך יש ריצודים. לא ריצודים של תדר לא מתאים, אלא יותר ריצודים כמו שיש כשמצמידים טלפון סלולרי למסך, רק הרבה יותר גרוע. צריך לתפוס את המסך בזווית הנכונה כדי שהריצודים יפסיקו, ואחרי כמה דקות הם חוזרים ושוב פעם צריך לחזור על התהליך. כשמחברים למסך חיצוני אין ריצודים. קרה לעוד מישהו? ואם השירות שלהם הוא הבעייתי פה, יש לאן להתלונן? חיפוש בגוגל לא העלה לי כלום.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
[table][tr] [td]הסר[/td] [td]שם המוצר[/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td][/td] [td] 874₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td] [td][/td] [td] 117₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Gigabyte GA-Z68A-D3-B3[/td] [td][/td] [td] 544₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Raidmax Iceberg + Seasonic SS-750AT 750W - בקניית מחשב חדש[/td] [td][/td] [td] 731₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3[/td] [td][/td] [td] 280₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK[/td] [td][/td] [td] 105₪ [/td] [/tr] [t…
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
והאם בכדי להחליף USB צריך להחליף את כל הלוח אם?
-
- 15 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היי, הדרישות ממנה עד עכשיו שהוא יהיה כמה שיותר מהיר בתקציב הזה עם VS2010 ו SQL2008R2 ומסך 15.6 תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב חדש. זה שהמחשב יהיה MAC זה כבר סגור ממזמן. ההתלבטות שלי זה בין הPRO לAIR בקטגוריית הMACBOOK אני לא כ"כ מבין בניידים, וגם לא כ"כ מבין בMAC כי עד עכשיו הייתי נאמן כמו רובנו למייקרוסופט. ההתבלטות שלי היא בין 2 הדגמים האלו: 1. http://store.idigital.co.il/mac/macbookair/mc968 2. http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/mc700 אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים ומה עדיף אני אשמח, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שעדיף לחכות 4-5 חודשים? ויש לי סבלות. אבל האם באמת יהיה משתלם לחכות? כלומר ירדו מחירים? יצאו כרטיסי מסך חדשים? או שלא יהיה שינוי משמעותי ועדיף לקנות עכשיו? בכל מקרה, תודה למי יגיב.
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש. המחשב ישמש אותי ללימודים (אופיס), אינטרנט וסרטים בעיקר. המחשב כנראה יהיה מאוד נייד אז המשקל תופס פה חלק מרכזי. את המחשב אני ייקנה בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים (FULLHD וFULL3D לפעמים), וכמעט ולא משחקים. * גודל המסך? 13-15 (ברזולציית FULLHD!) * משקל רצוי? פחות מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך רצוי כמה שיותר ארוך (4-5 שעות זה סביר ?) פשוט לאמא שלי יש מחשב פ'וגיסטו והנייד בקושי מחזיק שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט לשימושי אופיס, צפיה בסרטי HD וגלישה באינטרנט בתקציב של כ-2,500. מעוניין לחסוך בתקציב כמה שניתן אך לא על חשבון איכות. זיכרון:4GB לא פחות. אילו זכרונות כדאי לקנות? הם יש עדיפות לתצורה של 4 זכרונות של 1G על פני 2 זכרונות של 2G. HD: מעוניין ב-HD BLACK בנפח 1TB או 2TB מארז: חשוב שיהיה מאוורר ושקט. אך לא צריך שיהיה שקט לגמרי. לוח אם : מעונין בלוח אם P8H67-M PRO - מה דעתכם? התקנים: מעונין שהמחשב יתמוך בהתקני ESATA/SATA3/ USB3 מערכת הפעלה:כדאי אבל לא חובה שהמחשב יהיה מותקן WINDOWS 7 PRO זהו סך הכול התקציב הוא 2500, ועדיף שישאר באזור ה2500 , להשתדל לא להתקרב מדי ל3000 שקלים. חשוב לי גם לשמור על אופק שדרוג למחשב. תודה, איל
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD , AC, battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22-23 אינץ' רזולוציה הכי גבוה FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן , מקלדת, עכב…
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי. אני סטודנטית שמתחילה ללמוד בקרוב ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד עד 3000 שח. ממה שקראתי בפורום עד כה ראיתי שיש המלצות למחשבי ASUS, לא הבנתי למה. אני פשוט לא כל כך מבינה בזה והייתי שמחה אם מישהו היה יכול להסביר לי אני אשמח, מה ההבדל למשל בין DELL לHP או טושיבה. מה שחשוב לי במחשב זה שאפשר להוציא ממנו כמה שיותר בסכום הזה. מה שחשוב לי זה שלא יתחמם יותר מידי, שהזמן סוללה יהיה גבוה כמה שאפשר (מ-4 שעות), כרטיס מסך נורמלי, ומסך שיהיה איכותי כמה שאפשר. יש לי 2 מחשבים שראיתי פה המלצה עליהם, אשמח אם תעזרו לי: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=K53SJ&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=141&aff=Zap〈=he http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18591
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לשימוש כללי לחבר. הוא לא ממש משחק במשחקי מחשב, אבל כדאי שיהיה לו איזה כרטיס מסך בסיסי. הוא לא משתמש מקצועי, ולא מבין כמעט כלום, אז אני יעלה דרישות בשמו: זיכרון:4GB לא פחות. HD: עדיפות ל1TB שלא יחסר לו מקום לעולם. מארז לא צריך משהו מפוצץ, כמה שיותר בסיסי. כנ"ל לגבי הספק אין כאן כרטיס מסך שדורש אנרגיה, הוא לא יבצע OC או יתקין עוד HD. משהו טוב ולא יקר מדי. לגבי הציוד ההיקפי: מסך לא צריך משהו עם פאנל IPS סופר איכותי בגודל 24 אינצ', כול מסך סביר בגודל 20 אינצ' ומעלה יספיק. רמקולים: כאן אני דווקא רוצה להשקיע קצת בסט 2.1 נחמד באזור ה300 שקל גג. זהו סך הכול התקציב הוא 2500, ועדיף שישאר באזור ה2500 אם לדעתכם צריך לחרוג בגלל הרמקולים או משהו כזה אפשרי, להשתדל לא להתקר…
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
התקציב יכול לנוע בין 3000-4000 שקל, וישמש כתחנת עבודה לעריכה גרפית שטוחה, תוכנות אדובי CS5, בשימוש יומיומי. למחשב מחוברים 2 מסכים (EIZO וסתם עוד אחד) אין צורך בציוד היקפי צריך להיות שקט: 8-10! אובלוק? לא קריטי יש ברשותי מערכת הפעלה WIN7 64 ביט המחשב צריך להיות מורכב במלואו בחנות, באזור המרכז, אספקה זריזה לא נדרש אופק שדרוג מיוחד כן חשוב ביותר: אמינות גבוהה מאוד של המחשב, של הרכיבים ושל השירות. המטרה לקבל מחשב שאני יכולה לעבוד בראש שקט לגמרי כמה שנים (לפחות הראשונות), עם מערכת קירור ואיורור טובה, זה שווה לי יותר כסף מרכיב כזה או אחר. ** הערה ושאלה: האם יש מחשב נייד שיכול לשמש אותי לצרכים אלו? אני יודעת שזה פורום אחר, אבל שווה לשאול
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לתיק מעתפת למחשב נייד 13.3. תקציב עד 200- שיהיה קשיח יחסית. תודה
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלו הוא צפייה בסרטים דרך הטלוויזיה כלומר לחבר אותו לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI ולהשתמש בתוכנת media center (כמו boxee) הדרישות: -חזק מספיק כדי לנגן 1080p בצורה חלקה ובלי בעיות -בעל חיבור HDMI כמובן -כמה שפחות מרעיש ומתחמם -גודל כונן קשיח לא משנה -עדיף חברה HP או DELL -זמין בארץ,בחנות מוכרת ואמינה -תקציב עד 3K מחיפוש שלי יש המון דגמים עם שינויים מינוריים, כך שממש קשה לבחור..ואני לא יודעת אם מעבד i3 מספיק חזק או שצריך i5.. אני אשמח לעזרה. תודה רבה (:
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
חבר של אחותי מתחיל ללמוד בסוף החודש. הוא צריך לעבוד עם התוכנה solidwork, יש מחשב בתקציב של 2-2.5k שיכול להתאים לו? תודה דרור
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כמה דברים לפני: 1. אפשר לחרוג מהתקציב במידה וזה אומר ביצועים הרבה יותר טובים. 2. אם ידוע לכם (כמו שנאמר לי לפני זמן מה) שאמורה לצאת סדרה חדשה של מעבדים ולכן שווה לחכות את החודש הנוסף בשביל לקנות - אני אחכה. אחרת אני קונה ברגע שתהיה הסכמה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה בשביל 10% אז לא. אם זה בשביל 40% - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD, מעט עריכה בפרמייר, אינטרנט... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לזמין מחשב LENOVO T420 מארה"ב אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין כרטיסי המסך שאני יכול להזמין (שניהם ללא תוספת כסף): 1.ThinkPad b/g/n2. Intel Centrino Wireless-N 1000 אשמח לתגובתכם המהירה מאחר ויש הנחה על המחשב הזה עד מחר תודה ארז
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, מסמכי וורד ושמיעת מוזיקה. לא משחקים ולא אנימציות... האם זה יהיה קריטי מבחינתי לרכוש לפטופ עם מעבד של אינטל, או שאני אוכל להתפשר על AMD? וכמו כן - באיזו מהירות מעבד אוכל להסתפק? (בהינתן בשימוש שלי בלפטופ) תודה למי שיסייע!!
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אשמח לחוות דעת על מחשב שהרכבתי לפני קנייה. בנוסף הייתי רוצה לדעת האם הכרטיסי המסך שאני מתכנן לקנות 6950 יכנסו למארז ג'יגהבייט פוסידון שיש לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -ל…
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מבקש לקבל המלצה למפרט למחשב כללי וקצת שימושים של פוטו שופ בתקציב של עד 2500 שקל. כן אני יודע שיקפצו ויגידו איך כמה ולמה , אבל גם היום עם הפנטיום מינוס D שלי אני עושה עבודות בלי לחץ ובכיף רציני. אשמח לקבל המלצה למפרט שכזה , בהעדפה על המלאי המצוי ב KSP ( מה לעשות בגליל זו החנות הנורמאלית היחידה למחשבים שיש - איזור התבור) . זה מה שחשבתי לעצמי , השאלה עם מספיק טוב (או שאולי אפשר לשנות כאן) : מעבדי אינטל Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרונות DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill …
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-