ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
מעבד P4 3GHZ L2 2MB לוח אם ABIT SG-80 661FX זיכרון 256MB DDR400 כונן קשיח MAXTOR 80GB 133ATA כונן ASUS DVD כונן 1.44 ---------------------------------------------- המחשב מצויין לאינטרנט הוא בסדר סביר מאוד אבל יש בעיה קטנה הזיכרון מוגבל מאוד !!!!!! רק 256 בקושי זז !!!! יש לי אפשרות לשדרג זיכרון ל 1024MB DDR1 ב 140 ש"ח או לקנות לוח אם מבוסס G31 וזכרונות 4 GBב 430 ש"ח תוספת קטנה של 290 ש"ח ... מתלבט אם זה הכרחי בשביל אינטרנט ומשחקים בהגדרות נמוכות. ואלה הלוחות שהציעו לי: PALIT - http://pulser.kz/?tovinf=67401 GIGABYTE - http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=6770&catcode=&AdCat=&parentid= וזכרונות יש MICRON ויש KINGSTON בתדר 800MHZ נפח 2GB כפול 2 . השימו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר עדכון מווינדוס 7 לווינדוס 10 הכונן הפסיק לקרוא דיסקים (הוא מוציא אותם החוצה) ורושים לי הודעה Plese insert a disc into driver E ניסיתי כל מיני דיסקים ושום דבר. יש לי מחשב נייד של acer כונן דיסקים פנימי שהגיע עם המחשב של pioneer
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בניתי מפרט גיימינג חזק למשחקים כבדים, מכונות וירטואלית ועוד'. אשמח לדעת את חוות דעת מקצועית, האם חלקי המחשב שהרכבתי מתאימים מבחינה חומרתית. מבחינת המחיר אין לי בעיה להשקיע. אם יש המלצות גם טוב. מעבד + לוח אם: 2289 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 7700K 4.2Ghz + MSI Z270A GAMING PRO (SLI) CARBON זכרון: 1242 ₪ - * מבצע * - 32G (4x8G) Corsair Vengance LPX Black DDR4 3000Mhz Red-LED CL15 כרטיס מסך: 3450 ₪ - * מבצע * - MSI Nvidia GeForce GTX1080Ti 11G D5 GAMING X דיסק קשיח: 419 ₪ - SSD Kingston 240G HyperX FURY Sata3 דיסק קשיח: 619 ₪ - * מבצע * - WD Caviar Black 2TB 5 Years Warranty מארז: 864 ₪ - Corsair Graphite 780T White Full…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני עוזר לבן משפחה לבנות מפרט לשימוש משרדי (עורך דין), אשמח לעצות בהרכבת המפרט ולכן הנה מגיע השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500, לנצל, אם לחרוג אז ב-500 (אם אין ברירה אז לחרוג ב-1000) 2. מה שימושי המחשב? שימוש יומיומי תכוף, גלישה מרובה, עבודה עם יישומי אופיס, מיילים וכד'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן, במסך "24 ובסט עכבר מקלדת אלחוטיים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך יהיה מיותר לדעתי. 5. עד כמה חשוב השקט? 5 - זה לא שיקול מרכזי אבל אין חיבה לרעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן, לכלול מע' הפעלה, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא בהכרח. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? השאיפה היא להר…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הזה הוא לאחי, לי אין ממש מושג במחשבים ניידים (לא אוהד), לכן אני זקוק להמלצה למחשב נייד עם מסך כמה שיותר גדול, שמטרתו העיקרית היא צפייה בתכני HD 1080 וגלישה באינטרנט. התקציב הוא 3000 שקל עם חריגה קטנה. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים! לפני כמה שבועות בקשתי עזרתכם כאן בנוגע למפרט מחשב ב5K וייעצו לי פה ובפורום אחר לחכות מעט ליציאת המעבדים החדשים והכ.מ של NVIDIA המעבדים יצאו כבר לפי מיטב הבנתי, יש טעם לחכות עוד לכ.מ ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה לשדרג מחשב משרדי lenovo (מפרט קיים בהמשך..) למפרט גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + vmware א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fc,bf4,gta5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע - המסך ירכש בעתיד בהתאם למפרט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[h=1]15.6 Dell Inspiron 3521 i5-3337U[/h]http://www.dell.com/il/en/p/inspiron-15-3521/pd יש חייה כזו בארץ ??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחרתי כבר את החלקים למחשב וקיבלתי הסכמה מלאה מכמה מחברי הפורום אבל בקשר לכרטיס מסך אני פשוט לא יכול להחליט אני מתלבט בין ה 8600gts ל 2600xt הכרטיס הזה צריך להחזיק אותי לכמה שנים טובות ולכן חשוב לי שהוא כבר יהיה DX10 .. לפי מה שהבנתי הם יותר חלשים מכמה שנמצאים היום בשוק ותומכים DX9 אבל מתישהו בשנה שנתיים הקרובות DX10 יהפוך לסטנדרט אני לא גיימר מטורף שמשחק כל היום ולכן לדעתי אני בכלל לא אראה בעיניים את כל ההבדלים שמציינים ב benchmark אני בסה"כ רוצה שמשחקים כמו gta החדש שיצא ומשחקי ספורט יעבדו אצלי חלק אשמח לשמוע עצות ... תודה!
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, התחדשתי בנייד הזה אתמול זאת הפעם הראשונה שיש לי נייד אז יש כמה דברים שלא כל כך מובנים לי ואשמח לעזרה בהם. ייתכן שאוסיף שאלות עם הזמן... וחלק מהשאלות הם בעצם על ווינדוס 8 כי זאת גם פעם ראשונה שלי עם ווינדוס 8. 1. איך מחליפים מכרטיס המסך המובנה של Intel לכרטיס מסך של Nvidia? אני מופתע כי חיפשתי גם כאן וגם בגוגל ולא מצאתי תשובה לזה... בעיקרון הגעתי ללוח הבקרה של Nvidia (תמונה מצורפת) אבל אני לא סגור על זה שזה אומר שאכן החלפתי את כרטיס מסך, אשמח אם תאשרו שזה אכן נכון. אם כן, זה אומר שגם סרטים לדוגמא ירוצו על כרטיס זה? 2. קיבלתי דיסק עם דרייברים - כשאני מכניס אותו ומפעיל את ההתקנה אני מקבל את ההודעה "The drivers in this disk are not compatible with your hardwar". א…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, המחשב הוא לצרכי משרד אך רצוי שיהיה לטווח הארוך ביותר שאפשר. המחשב צריך לרוץ בסביבה חלונאית XP ויש לקחת בחשבון עבודה באינטרנט ותוכנות משרדיות MS OFFICE. חשבתי לצייד אותו ברכיבים הבאים: כונן קשיח WD 80 GB או 40 מעבד ATHLON XP 1800+ או 2500+, אם 1800+ אז יש צורך בהמלצה למאוורר. זיכרון סמסונג 256 400 מה"צ -> אפשר גם 333 מה"צ רק שלא בדיוק מצאתי במלאי של חנויות או שהמחיק נמוך ב- 20 שקלים. (אני מהמרכז אז חנויות שלא מהמרכז לא כ"כ מעניינות אותי). כל זה נכנס לתוך COMPUCASE 6A19 עם ספק HEC 300W. לגבי כרטיס מסך אני עדיין לא החלטתי, אני מחפש משהו ממש פשוט וזול שיהיה אמין . מתלבט בין MX 440 לאחד הרדאונים, המלצות לגבי הכרטיס יתקבלו בברכה. לגבי לוח האם , יש לי לבטים האם כדאי להש…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בניתי מפרט ב2500₪ (יירכש באילת בסביבות 2150-2200₪). המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות, הורדות, מוזיקה, סרטים בFHD וכו', קצת משחקים (לא כבדים מדי ולא חייב לרוץ על HIGH או משהו). זה המפרט: מעבד אינטל Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זיכרון למחשב G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 CL11-11-11-28 כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 250 BOOST 1GB GDDR5 VGA DVI HDMI PCI-E מתאמים לכונן קשיח Gold Touch 2.5 Inch Bracket BR-2535 כונן קשיח Sandisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD SATA III כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM מארז ללא…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני כבר כמה זמן מתלבט בין רכישת MAC PRO, לבין PC שייתן ביצועים גבוהים בהרבה (באותה מסגרת תקציב)... התוכנות שעליהם אעבוד: כל חבילת ADOBE: בעיקר PREMIERE PRO, ENCORE, AFTER EFFECTS, PHOTOSHOP AVID XPRESS אני לא גיימר אבל מידיי פעם אוהב לשחק... אני עובד עם שני מסכים: ראשון: (Primery - DELL 2007FP (1600x1200 משני שאולי אחליף: Secondery - CRT - MAG 996PFs אני מריץ הרבה מן התוכנות הנ"ל במקביל, לכן אני צריך הרבה זיכרון (4 גיגה יספיק לי כנראה לי בשלב זה) אני לא יוצר 3D... שימוש בחומרת 3D תיתכן בעיקר בAFTER EFFECTS... ועכשיו לדרישות החומרה: מעבד: מן הסתם מרובע ליבות, הבנתי שהQ6600 נותן תמורה מעולה. אהבתי שיש לו 8 מגה CACHE. הוא איטי יחסית - 2.4Ghz אבל הבנתי …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים , חבר שלי קיבל הצעת מחיר מאיזה חנות בעיר , בגדול הם הציעו לו p4 3.0 - הוא לא מבין במחשבים , ככה שאני מאמין שזה הפרסקוט. לוח אם עם צ'פ 865 זכרון 256X2 . חברה ג'נרית. Gforce fx 5200 HD 80gb אין לו מושג אם זה sata צורב די וי די של סוני מסך 17" של מאג זה פחות או יותר , ב4500 שקל. חשבתי אם תוכלו אולי לתת לו משהו קצת יותר טוב.. הוא רוצה את המחשב בעיקר למשחקים. הוא לא גיימר כבד , ואין לו אפילו מושג מה זה DirectX אבל בכל זאת , מטרת המחשב היא למשחקים. חשבתי אולי תצליחו איך שהוא לדחוף למפרט הזה , בתקציב הזה R9800pro חשוב שישאר הצורב די וי די , מסך לא משנה איזה העיקר 17 אינץ. המממ , ואם אתם מתכוונים להחליף מעבד , אז רצוי שזה יהיה אינטל 2.6\2.8 מעדיף מאשר Athlon FX .…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז בשבוע הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב נייד שצריך להתאים לצרכים הבאים: עריכת וידאו SD בתוכנת Premier CS2 תכונות Office כגון Word ( לא חובה שיבוא עם עותק מקורי של Office ) וזהו בעיקרון, התקציב הוא 2,000 ש"ח - יש עדיפות לקנייה מאייבורי. אשמח להמלצות, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קבוצת ח.י משפרת את השירות ללקוחותיה ומעתה ניתן לקבל איסוף והחזרה למחשבים ניידים ! רוצים לשמוע עוד כנסו http://www.hye.co.il/news/news.aspx?newid=242&pcatid= בברכה, אורי נציג קבוצת ח.י
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדגם: Lenovo ThinkPad Edge E420S 4401-4NG מפרט: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9622 סה"כ המפרט שלו סבבה, הבעיה היא בסוללה שהיא מובנית (כמו שקראתי בביקורת כאן: http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420s-Notebook.53833.0.html) ידוע שסוללות בד"כ אחרי שנתיים + מתפגרות. השאלה עד כמה זה בעייתי, מאחר וזה לא כמו נייד רגיל אחר שאפשר פשוט להחליף סוללה פה זאת פרוצדורה אחרת... מישהו נתקל בתופעה ו\או יכול להמליץ אם אין 'סיכון' ללכת על המחשב הזה או להתרחק ממנו כתוצאה מה'בילט-אין' של הסוללה ?! תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב. ברצוני לרכוש מחשב שיהיה כמה שיותר חזק בטווח מחיר של 3000 K, ושיחזיק מעמד במשחקים. אני צריך רק את החומרה הבאה: מעבד קירור למעבד לוח אם כרטיס מסך זיכרון ספק כוח. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי המפרט שלי כרגע הוא: i7 4770 16gb ram ddr3 1080ti מסך BENQ 144H אני יהיה באילת בזמן הקרוב עכשיו אני שם לב שכל המשחקים החדשים שיוצאים אני כבר לא כלכך עובר את ה100 FPS ואחרי שהתרגלתי לשחק עם 144H זה קצת מציק השאלה שלי היא כזאת אם יש טעם לשפר ל8700K שזה אומר כבר להחליף זכרונות ולוח אם האם זה יתן לי הבדל משמעותי בביצועים? או בכלל לחכות I7 9700K של אינטל למרות שהבנתי שהוא לא ממש יהיה יותר חזק מה8700K ? או בכלל לא לשרדג ולהשארר עם המפרט שלי ? :) מעריך את העזרה שלכם תמיד
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה שתרכיבו מפרט שיוכל להריץ את המשחקים החדשים ללא בעיות, אין צורך ב OC - נסו להכניס אתה ה GTS הנוכחי ואת המסך LG L1970HR
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט לעבודות גרפיות קלות. תקציב מקסימלי: 2500 ניתן לחרוג עד 400 ש״ח, עדיף שלא שימושי המחשב: עריכה גרפית לעיתים מזדמנות (Photoshop and Illustrator) ועבודה משרדית בשוטף (Word, Powerpoint) יש צורך ברמקולים (פשוטים) שקט המחשב: 4 לא מתוכנן OC אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות נוספות. הרכבה בחנות. אין חנות ספציפית, הבנתי שפלונטר סבבה קניית המחשב תתבצע מוקדם ככל שניתן אין בקשות מיוחדות לא מתוכנן שדרוג מסיבי, אשמח לאפשרות שדרוג לRAM בשנים הקרובות מודה לכם מראש, יפתח.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה בבסיס בעיקר, ככה לאינטרנט, צפייה בסרטים וגם משחקים ברמה סבירה (לא אכפת לי להתפשר על הגדרות נמוכות אבל שיריץ משחקים מודרניים ב FPS שחיק). מבחינת דברים ספציפיים - אני מעדיף מסך בגודל של בערך 15 אינץ', המשקל הוא לא פקטור ממש בשבילי (שלא יהיה מקרר כן..). התקציב - אני מכוון ל 4000 שקל בערך. בנוסף קיבלתי המלצה מחבר על dell inspiron n5010 - חיפשתי ונראה שהוא עומד בדרישות אך עם חריגה בתקציב, דעתכם עליו? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.11.2010 בשעה 13:39:56 bump קטןמצאתי את זה, נראה מחיר נמוך להפליא, מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים + OC. אני מתכוון לפשוט את כל מה שאפשר מהמחשב העתיק שלי (P3). וזה כולל מסך, כרטיס מסך , דיסקים, CD , צורב , מקלדת ועכבר. לכן אני לא זקוק לכל אלה. לכן מה שאני רוצה לקנות זה 1.מעבד 2.לוח 3.זכרון 4.מארז 5. ספק (אלה אם פספסתי עוד משהו ???) הכרטיס מסך שיש לי הוא 4200 ואני לא רוצה להחליף אותו בינתיים.עוד כחודשיים אני אוכל להביא כרטיס מחו"ל.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש משטח קירור למחשב נייד שיהיה אפקטיבי ושיהיה אפשר להשתמש בו על שולחן או על הברכים / מיטה אשמח להמלצות שלכם תודה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה?? אני חייל ועקב השירות לא יצא לי להתעדכן בעולם המחשבים בשנתיים וחצי האחרונות. אני חובב מחשבים ורוצה לקנות מחשב חדש למשחקים וסרטים. בניתי מפרט אשמח לקבל עליו תגובות. יש לי מסך 22 אינץ' וציוד היקפי סביר. אני לא מתכנן אובק קלוקינג או איך שלא קוראים לזה. ואני זקוק למחשב חזק שיתן ביצועים גבוהים במשחקים חדשים וטובים. המפרט מחנות ksp ששמעתי שהם הכי זולים. Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray 1330 מעבד P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E gigabyte 610 לוח אם DDR III 1600Mhz Price Units Total 2GB Kingston HyperX Blu 185 זכרונות 6 גי'גה כפול (2 כפול 3) GIGABYTE Price Units Total GTX460 1GB GDDR5 DX11 2…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-