עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by benasoor,

מטרות המחשב? אינטרנט ,קצת משחקים אבל בעיקר תוכנות לסרטוט OFFICE אינטרנט והתוכנות הבאות שהם התוכנות הכבדות יחסית:Mastercam, Ansys, Hydromotion, Pneumotion, Inventor, Autocad * גודל המסך? 14-15.6 עדיפות ל 15.6 (מעדיף לשפר דברים אחרים ושיהיה המסך הרגיל 15.6) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה לא הכי חשוב כי המחשב יותר לשימוש בבית או בכיתה עם מטען או אפשר לקנות סוללה יותר גדולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ל USB 3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא יש לי חוק…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לפטופ של דל שנרכש בארץ לפני כמעט שנתיים, הדיסק הקשיח קרס, התקבלה הודעה שהוא לקראת כשלון ויש לפנות ליצרן ו לא ניתן היה לפרמט ולהתקין עליו מחדש. בבדיקה באתר של דל בהתאם למזהה הנייד, פירוט האחריות הוא: Next Business Day Support - נותרו עוד 484 ימים. Parts Only - נותרו עוד 0 ימים. מה משמעות Next Business Day Support? האם זה רק שירות הגעה לבית הלקוח/תמיכה בתוך יום עסקים אחד, או כולל גם חלקים? כלומר, האם האחריות שנותרה לי היא רק שירות (יש עוד 484 ימים) כולל טיפול בתקלות/החלפת חומרה וכו', או שמכייון ש Parts Only = 0, אין טיפול? לפי הכתוב כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1372&messageid=121422265 1. אני מבין שיש לי אחריות גם לעבודה וגם לחלקים לעוד 48…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שאני סוגר\מקפל את המסך האינטרנט נכבה איפה אפשר להגדיר שהאינטרנט ימשיך לפעול בזמן הזה ? מחשב נייד של DELL , וינדוס 7. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Norm4nde,

כעיקרון אני מחפש במחשב כרטיס מסך ברמה גבוהה.... הכי גבוהה שיש..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד LG R500-UPOCE עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600M GS מהסדרה הדפוקה שהוכרזה ע"י היצרן. LG לא עשתה שום דבר בנידון, ובאתר של NVIDIA מופיע שדרייברים ופתרונות אחרים מועברים ליצרני המחשבים הניידים שיתאימו אותן להנדסת הדגמים שלהם. המחשב עושה בעיות, מתחמם ונתקע לי דווקא בזמנים הכי קריטיים (פריזנטציות וכד').. אין לי שימושים גרפים מיוחדים אז חשבתי לבטל את הכרטיס-מסך (אפילו פיזית אם אפשר).. הנה תיאור לסתירות שקיבלתי ועוד לפני שהעזתי לעשות משהו: ---------------------------------------------------- ב- DEVICE MANAGER ב- SYSTEM DEVICES מופיע שיש לי צ'יפסט מהסדרה 965, ---------------------------------------------------- לפי האתר של אינטל ולפי תוכנת זיהוי אוטומטי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by pergola,

השימוש הוא רק אינטרנט. מעבד של אינטל. מעדיף להשקיע במסך טוב. עדיפות ל24 אינטש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by boy toy,

שלום, רציתי לקבל הערכה לגבי השווי של המחשב הנייח שלי, ששימש אותי לגיימינג. מעבד Intel Core 2 Duo E-8400 3.0Ghz 6MB 1333Mhz לוח אם Gigabyte G31M-S2L DDR2 PCI-X SATA2 GL זיכרון DDR2 800Mhz 2048MB x 2=4196MB כונן קשיח 500GB SATA2 7200 16MB ספק כח מקצועי HuntKey 550W TruePower מארז ATX מקצועי ECASE צורב DVDRW Sony/Nec X22 DualLayer כרטיס מסך GEFORCE 9800GT 1GB DDR3 תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום הגיע הזמן למחשב חדש ואני צריך את העזרה שלכם, אני אשמח לשמוע על מה אתם ממליצים. אז, ככה: התקציב הוא בסביבות ה-3500 ש"ח, מעדיף שלא לחרוג אלא אם כן ההבדלים יהיו משמעותיים. 2.מטרות המחשב - בעיקר משחקים, צפייה בסדרות וסרטים, מוזיקה ואינטרנט. אני מעדיף שלא להשקיע לדג' בכ.מסך חדש ויקר אם יש אופציה חלופית של כרטיס זול משמעותית ביחס אליו שאומנם לא יריץ משחקים שעתידים לצאת בקרוב על הגדרות מקסימליות אבל כן יריץ בצורה טובה את אותם דברים. 3.ציוד היקפי - בלי ציוד היקפי 4.דברים שאני חושב שלא צריך לכלול - כרטיס קול. אני שומע כל הזמן מוזיקה במחשב ויש לי מערכת נחמדה שמחוברת אליו אבל עד היום לא הרגשתי צורך בכרטיס קול נפרד או טוב במיוחד. 5.קירור - לפי שיקול הדעת שלכם. אני מעדיף ש…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by orgabay87,

שלום לכולם, שמי אור ואני מתגורר בניו יורק ולכן חשוב שאציין שכל הרכיבים יקנו בארה"ב דרך אמזון או newegg. אני מחפש לשלב בין גיימינג לhtpc ואני זקוק למעט עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 דולר חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ומשחקים כבדים ובעתיד אולי תוכנות גרפיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Diablo 3, Call of duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעי…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, חברה שלי סטודנטית לעיצוב והיא משתמש בתוכנות רבות וכבדות כמו AutoCAD, 3D Max Studio, Revit ועוד. הרבה זמן התלבטנו אם כדאי לקנות iMac או PC לבסוף החלטנו שכדאי לחסוך 2000-3000 שח אבל להרכיב PC ממש ממש טוב לצרכים שלה. הרכבתי את המפרט הנ"ל והייתי שמח לקבל הערות, הצעות לשיפור, שימור וכו'... מעבדי אינטל‏ Core i5 661, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 995 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P7P55-M s1156 Core i5, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E, 1394a 630 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 665 כרטיסי מסך‏ ASUS 9400GT Silent 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E 280 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS 440 צורבים‏ LG D…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מעבדי Intel - מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤520 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - לוחות אם למעבדי Intel - לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤656 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - זיכרונות למחשב - זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX מארז ללא ספק Antec Nine Hundred ¤631 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מארזים - מארז ללא ספק Antec Nine Hundred ספק כח Enermax Pro82+ 625W ¤695 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - ספקי כח - ס…

12. שלום אנשים אני מחפש לקנות מחשב חדש ( וזה עושה לי קצת ), אני מחפש מחשב שיתאים לתקציב של 3 אלף עם אפשרות לחריגות, שישמש אותי בשביל קצת אינטרנט, קצת משחקים (הכוונה בעיקר למחשקים בני שנה\שנתיים ולא הכי חדשים), קצת עריכת גרפיקה ותמונות, קצת סרטים וממש טיפה של כתיבת תוכנות. הרעיון הבסיסי שהיה לי וההצעות שקיבלתי: Intel CORE 2 DUO E6550 4mb. KINGSTON 1GB 667Mhz X 2 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI 2600XT 256MB GDDR3 HDMI . דיסק קשיח 250GB 16MB SATA 2 WD. כמובן צורב DVD dual-Layer. כמו שאתם רואים לא שמתי לוח אם, כי ממש אין לי מושג מה יתאים, ובשביל זה אתם עזרה גדוווולה וכמובן שלא שמתי מארז כי לא חשבתי על זה אבל אשמח גם להצעות לזה (שאני לא ידביק הכל עם מסטיק ויניח את זה על השול…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by sirsnir,

משהו ביקש ממני להעריך לו את מחיר המחשב הזה: Intel® Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz kingston PC3-10700 667 MHz 2048mbX2 לוח אינטל DH55HC hd 500gb הערכה שלי היא בסביבות 650-700 שקל,מה אתם אומרים?

14. היי ברצוני לקנות מחשב נייד אני מתחיל ללמוד עוד מעט הנדסת מכונות אין לי דרישות מיוחדות פשוט שהוא ישמש אותי ללימודים קצת לראות סרטים ושיריץ פיפא טוב יותר מזה אין שימוש בו על איזה מחשב תוכלו להמליץ לי בקשר לתקציב עד 4000 וכמובן אם יש מחשב בפחות אני אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by jj516,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד והייתי מעוניין בזה דווקה - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1566733 מה אתם אומרים? האם הוא שווה את המחיר? ומה זה המעבד דוטן, לא יצא לי לדעת עליו יותר מדי, תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. מכיוון שאינני יודע כמה תקציב נדרש בשביל השימושים שלי נתתי תקציב מקסימלי שאני כמובן רוצה לחתוך אותו לפי השימושים צימצמתי את הדרישות לפי מה כן צריך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לפי השימושים המפורטים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? תוכנת טורנטים לשיתוף קבצים שרצה קבוע,פתיחת 10 טאבים במקביל פחות או יותר , הרצת תכני HD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. העדפה לאזור ראשון 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום שמתי לב בזמן האחרון, שהמחשב שלי כשהוא במצב IDLE או כשאני חוזר לאחר זמן מה שלא נגעתי בו, הכרטיסי מסך עובדים ואני רואה דרך MSI AFTERBURNER שהמהירות שלהם עולה, כלומר על חצי בערך ממה שאמור להיות במנוחה. מה שמביא את ה SLI לטמפרטורות של 50 מעלות במנוחה, ברגע שאני נוגע במחשב או מזיז את העכבר, זה פוסק (יש מקרים שגם זה לא עוזר ורק אחד מהכרטיסי מסך מפסיק את עבודתו). כל זה הביא אותי למחשבה שקיימת אצלי רוגלת BITCOIN במחשב, אבל ניסיתי לבדוק כמעט דרך כל דבר ולא מצאתי פיתרון. אפילו דרך התוכנה PROCESS EXPLORER - אין שום דבר שמפעיל את ה GPU או גוזל משאבים. מלבד פעמים בודדות שידוע לי ש GOOGLE CHROME היה גורם לזה, אבל אני תמיד סוגר אותו לגמרי. מה אפשר לעשות במקרה כזה? הדרייברים מעודכני…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי חברים, זה בשביל ידידה.. מסך 14 אינץ' - חובה. (14.1\14\14.4 לא משנה - אלא אם כן תגידו לי שזה כן משנה ). רזולוציה עדיפות כמה שיותר גבוה (בגדר הסביר ) אבל לא קריטי מדי. כעיקרון היא מחפשת מחשב שיוכל להריץ פוטושופ משקל - לא קריטי. לרוב הוא נייח . דרישות מיוחדות לאמצעי קלט: לא רוצה TOUCHPAD גדול. זמן סוללה - עדיפות לזמן סוללה ארוך. - אבל לא חובה. HDMI - חובה. USB 3 - עדיף. בלוטוס - זה לא סטנדרט ? אני לא שאלתי אותה - אני מאמין שלא קריטי אם זה ההבדל. הארדיסק - עדיפות שיהיה גם SSD של 64-128 ג'יגה - לא חובה. עדיפות שיהיה גם כונן רגיל. חברה - עדיף חברה מוכרת\אמינה - היה לה מחשב 6 שנים של HP שעבד לה טוב והיא היית מבסוטה. שיראה טוב - זאת עדיפות מאוד נמוכה אבל עדיין ה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי רק בקשה, אני לא מעודכן לגבי הכרטיסי מסך ולגבי המעבדים שיש היום כי פשוט אין לי זמן לזה אני בצבא אם מישהוא יכול לעשות לי סדר בדברים אני אשמח אני רוצה מחשב שיהיה אפשר להריץ בו משחקים כבדים ולגלוש כמובן **שיהיה זיכרון 4 גיגה

20. Started by si,

שלום רב, אני זקוק למפרט מחשב שהיעוד שלו הוא (לפי סדר עדיפות): 1. תחנת skype 24/7 2. הורדות בלילות 3. גלישה יומיומית באינטרנט 4. תכנות בעזרת visual studio מדי פעם - המחשב לא מיועד למשחקי מחשב כלל הדרישות הכי חשובות של המחשב: 1. יעילות כלכלית כלומר שעלות החשמל תהיה כמה שיותר נמוכה (skype צריך לחסוך לי את המנוי לחברת טלפון קווי). 2. שקט - המחשב איתי בחדר וחשוב לי מאוד שבלילה הוא יהיה כמה שיותר שקט. 3. שיעבוד חלק פחות או יותר ושלא יהיה עגלה. התקציב הוא 1500 ש"ח אבל אני מוכן להוציא עד 2000 אם צריך ואפשר עוד לגלוש אם זה באמת משתלם. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מעבד P4 3GHZ L2 2MB לוח אם ABIT SG-80 661FX זיכרון 256MB DDR400 כונן קשיח MAXTOR 80GB 133ATA כונן ASUS DVD כונן 1.44 ---------------------------------------------- המחשב מצויין לאינטרנט הוא בסדר סביר מאוד אבל יש בעיה קטנה הזיכרון מוגבל מאוד !!!!!! רק 256 בקושי זז !!!! יש לי אפשרות לשדרג זיכרון ל 1024MB DDR1 ב 140 ש"ח או לקנות לוח אם מבוסס G31 וזכרונות 4 GBב 430 ש"ח תוספת קטנה של 290 ש"ח ... מתלבט אם זה הכרחי בשביל אינטרנט ומשחקים בהגדרות נמוכות. ואלה הלוחות שהציעו לי: PALIT - http://pulser.kz/?tovinf=67401 GIGABYTE - http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=6770&catcode=&AdCat=&parentid= וזכרונות יש MICRON ויש KINGSTON בתדר 800MHZ נפח 2GB כפול 2 . השימו…

22. Started by alex7777777,

לאחר עדכון מווינדוס 7 לווינדוס 10 הכונן הפסיק לקרוא דיסקים (הוא מוציא אותם החוצה) ורושים לי הודעה Plese insert a disc into driver E ניסיתי כל מיני דיסקים ושום דבר. יש לי מחשב נייד של acer כונן דיסקים פנימי שהגיע עם המחשב של pioneer

23. 1. מה התקציב המקסימלי? 6.5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב משחקים כבדים. מחשב שגם בעתיד אוכל להנות ממנו במשחקים כבדים. בנוסף, המחשב ישמש לעריכה בתלת מימד ובראייה בסרטים ובמשחקים בתלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב לא צריך, גם כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אני מתכנן לבצע בעתיד אוברקלוק. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by MalaMadre,

שלום לכולם! בניתי מפרט גיימינג חזק למשחקים כבדים, מכונות וירטואלית ועוד'. אשמח לדעת את חוות דעת מקצועית, האם חלקי המחשב שהרכבתי מתאימים מבחינה חומרתית. מבחינת המחיר אין לי בעיה להשקיע. אם יש המלצות גם טוב. מעבד + לוח אם: 2289 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 7700K 4.2Ghz + MSI Z270A GAMING PRO (SLI) CARBON זכרון: 1242 ₪ - * מבצע * - 32G (4x8G) Corsair Vengance LPX Black DDR4 3000Mhz Red-LED CL15 כרטיס מסך: 3450 ₪ - * מבצע * - MSI Nvidia GeForce GTX1080Ti 11G D5 GAMING X דיסק קשיח: 419 ₪ - SSD Kingston 240G HyperX FURY Sata3 דיסק קשיח: 619 ₪ - * מבצע * - WD Caviar Black 2TB 5 Years Warranty מארז: 864 ₪ - Corsair Graphite 780T White Full…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הי, אני עוזר לבן משפחה לבנות מפרט לשימוש משרדי (עורך דין), אשמח לעצות בהרכבת המפרט ולכן הנה מגיע השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500, לנצל, אם לחרוג אז ב-500 (אם אין ברירה אז לחרוג ב-1000) 2. מה שימושי המחשב? שימוש יומיומי תכוף, גלישה מרובה, עבודה עם יישומי אופיס, מיילים וכד'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן, במסך "24 ובסט עכבר מקלדת אלחוטיים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך יהיה מיותר לדעתי. 5. עד כמה חשוב השקט? 5 - זה לא שיקול מרכזי אבל אין חיבה לרעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן, לכלול מע' הפעלה, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא בהכרח. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? השאיפה היא להר…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.