עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oded900,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיתאים בעיקר למשחקים ולSKYRIM שיוצא עוד חודש אשמח לקבל המלצות למפרטים בחנויות באיזור המרכז שיכולים להריץ את המשחק חלק עד 4000 ש"ח אפשר לחרוג קצת , אין צורך במסך וציוד היקפי. 4000 ש"ח אפשר לחרוג בקצת. גיימינג מקסימום הגדרות FULL HD . לא צריך ציוד היקפי. כל הרכיבים הבסיסים במחשב. שלא יהיה רועש לא מתוכנן OC אבל שיהיה בסיס. לא צריך מערכת הפעלה. חנות מאיזור המרכז. תמיכה בהתקנים החדשים ביותר. לא מתוכנן שדרוג. *אם מישהו יודע מה ההבדל בין כרטיסי מסך תומכי OPEN GL 4 ל4.1 אשמח לדעת.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by LiorZi,

קניתי מחשב מדגם 1215B בארה"ב בחודש אפריל האחרון, לאחר שימוש של כחודש במחשב צצו בעיות בטאצ'פד ובסוללה. לאחר 5 ביקורים במעבדה (בארץ) החליטו שאי אפשר לתקן לי את המחשב, אז כמובן אמרו שישלחו אחד חדש, הבעיה היא שאין לספק כרגע את הדגם. ניסו לתת לי מחשב אחר (פחות טוב) ולא הסכמתי, לאחר מכן אמרו לי שהדגם יהיה בארץ בעוד כשבועיים. עברו שבועיים ויותר, התקשרתי לחברה ולפי השיחה בטלפון עם המנהל לא נראה לי שאקבל מחשב בחודש הקרוב (גם בגלל חגים וכו'). זה מאוד חשוב שאני אקבל את המחשב בחודש הקרוב בגלל שאני מתחיל ללמוד בסוף אוקטובר ומחשב יהיה דבר הכרחי בתקופה הזאת. בבקשה תעזרו לי, איך אני יכול להפעיל לחץ? מה אני אמור לעשות? אין איזה חוק הגנת הצרכן? אני מעדיף כבר לקבל את הכסף חזרה ולקנות אחד חד…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום, יש לי כשנתיים נוטבוק asus ee pc 1101a. לפני כשבועיים ארעה בו תקלה: ניתן לראות רק חצי מסך - חצי מהצג שחור וחצי ממנו רואים רגיל. אני נוטה להאמין שהבעיה היא בכרטיס המסך שאם ארצה להחליפו אאלץ להחליף את כל לוח האם, במקרה דנן z520. חיפשתי אם אוכל לקנות את לוח האם בנפרד אבל לא מצאתי אותו למכירה. שאלתי אם כן היא: האם אוכל לקנות לוח אם אחר למחשב הנ"ל? אם כן איזה? תודה לעונים וחג שמח

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by totti789,

אז זה מה שיש כרגע המחשב נקנה, לפני שנתיים בערך! DualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz 5400 Gigabyte GA-MA74GM-S2H v1 OCZ OCZ2V8002G Asus MW221C ATI Radeon HD 4850 Series antek three hundred: מארז וספק של antek 350W טוב אז ככה! יש לי תקציב של 1000 ש"ח +- . חשבתי להחליף את המעבד, אבל אם אני מחליף אותו אני צריך להחליף את לוח אם והזיכרונות. Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET 413ש"ח AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz 125Watt Quad Core AM3 Black Edition BOX 671 ש"ח Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G 126 ש"ח סה"כ 1210 ש"ח טוב על זה חשבתי! הצעות, שיפורים, והארות + הערות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by bombraider,

התקציב בסביבות ה 4000 ש"ח ללא היקפי, למשחקים וגרפיקה (פוטושופ, אפטר, 3ds Max), לא מתוכנן OC. חשבתי על המפרט הבא: ‏‏Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray‎ GiGABYTE ‎Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI ‎GiGABYTE ‎GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E‎‎ ‎1x4GB Corsair Vengeance Edition CL9-9-9-24 CMZ4GX3M1A1600C9‎‎ 1x4GB Corsair Vengeance Edition CL9-9-9-24 CMZ4GX3M1A1600C9 ‎Western Digital‎ Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX ‎‎Thermaltake Element T Midi Tower Series Black Case (No PSU)‎ ‎ SeaSonic ‎620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) ‎Scythe Katana 3 CPU Cooler האם כרטיס המסך ית…

6. Started by Sunny Jim,

שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט כאשר חשובים לי הדברים הבאים: א. 2TB דיסק קשיח ב. אין צורך בכרטיס טלוויזיה ג. כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בצורה מכובדת(אין צורך במפלצת של 1000 ש"ח) ד. אין צורך בשום ציוד היקפי. ה. עדיפות למפרט מבוסס INTEL, אך לא חובה במידה וזה בא על חשבון דברים חשובים אחרים. ו. כולל הרכבה(אין צורך במערכת הפעלה) ז. חנות אמינה מאיזור המרכז. ח. עדיפות(אך לא חובה) לאפשרות לכונן קורא blu ray ט. ניתן לחרוג בתקציב(עד 400 ש"ח) במידה וזאת תהיה הדרך היחידה למלא את כל בקשותי. י. ה-HTPC מיועד למערכת קולנוע ביתי ומסך 3D. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  7. בס"ד שלום לכולם. אני חדש בפורום זה ויש לציין שנתקלתי בפורום מקצועי עם חברים מאוד חביבים. ברצוני לבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב שיתאין לשימושים שלי. עברתי על המפרטים המומלצים אך יש שילוב מסויים של שימושים שארצה שהמחשב יתאים אליהם. השימושים: 1. ניגון תכני HD ו-3D בפענוח חומרה. 2. גיימינג בינוני - גבוה: יכולת לסחוב ולהציג משחקים חדשים באיכותם הגרפית המקסימלית. 3. אני עורך וידאו במקצועי ולכן מעוניין גם לערוך בבית עריכת אונליין, ללא צורך ברינדורים מיותרים, והתמודדות עם רינדורים כבדים בצורה טובה. כמובן מדובר גם בעריכת HD, בעיקר עם Adobe Premiere CS5 אך גם עם תוכנות נוספות (Ulead, Pinnacle Studio וכד'). חשובה ההתמודדות עם תוכנות וקבצים כבדים ובעייתיים יחסית. 4. עבודה גרפית…

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  8. אהלן, לפני שנה קניתי מחשב לפי המלצתו של Access denied בפורום זה והמחשב שנולד מהמלצה זו מתפקד בצורה מצוינת. אז קודם כל תודה רבה ל-Access denied ולחברה האחרים שעזרו אז. בעקבות ההצלחה הכבירה, עכשיו כשחבר פנה אליי בבקשה לעזרה בקניית לפטופ, אני פונה אליכם החבר היקר מחפש מחשב למטרות לימודים (עבודה נוחה עם Office, Matlab) ועריכה גרפית פה ושם (Photoshop, illustrator). ישנה עדיפות לרזולוציה גבוהה וגודל מסך 13-14 מאחר והוא הולך לבלות עליו מספר לא מבוטל של שעות קריאה. גם כניסת USB 3.0 תהיה נחמדה אם יש אפשרויות כאלה במסגרת התקציב (התקציב הוא 5K אבל אפשר להתגמש ל-6). תודה רבה וכמובן שאשמח לספק עוד פרטים שיעזרו להמליץ, יואב

9. אני צריך חוות דעת על המפרט הזה לגיימינג. כעיקרון התקציב היה אמור להיות 3.5קיי אבל אני רואה שתהיה חריגה מסויימת. בנוסף אני צריך המלצה ללוח אם שמתאים לשאר המפרט, אין לי כלכך מושג על המארז שבחרתי (שמגיע עם ספק) אבל היה נראה נחמד. האם לדעתכם ההבדל בביצועים בין 6950 ל gtx 570 שווה 400 ש"ח? פרטים: המחשב ישמש לגיימינג כבד (bf3,mw3,iv וכל המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות), יכול להיות שחיבור לטלוויזיה כדי לראות תכני HD ועבודה משרדית. אפשר לחרוג מהתקציב במידת הצורך, אבל עדיף לחסוך, אם יש משהו שלדעתכם צריך לקצץ במפרט שהבאתי תגידו. רזולוציה 1920x1080. לא עושה OC. הנה המפרט שהרכבתי בRSM, שכאמור לא כולל לוח אם (אני צריך המלצה לאחד). תודה. מפרט מעודכן בתגובה מס' 3 עריכה: כמובן שלא חייב…

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ועריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, Avid בצורה תדירה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר חדש - witcher 2, deus ex, cod. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' FHD (1920*1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, אשמח לקבל הארות/ הערות על המפרט הבא לגיימינג. התקציב סביב 5500, אין כוונה לבצע .O.C, אלא להריץ משחקים מתקדמים הקונפיגורציה המוצעת: לוח אם - GIGABYTE Z68A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7 או: Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E מעבד - Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray זיכרון RAM: DDR3 1666Mhz 2x4GB KINGSTON Dual Channel CL8-8-8-24 או: PATRIYOT או: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח: WD או: SEAGATE SATA3 1TB DVD SONY-OPTIARC DVDX24 DL שחור AD7280S כ. מסך Nvidia GeForce 570GTX SOC 1280MB-5 EVGA מארז - ARMOR A60 מגיע עם מאוורר 20ממ ,USB 3 :חיצוני לפנל הקידמי או: : Thermaltake …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by oded900,

אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הזה: מסך: [..] SAMSUNG 23" 2333T WIDE C-PVA PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ₪694 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2400 3.1Ghz - TRAY ₪830 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P61-DS3-B3 ₪296 זיכרון: [..] KINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪228 כרטיס מסך: [..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1473 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] THERMALTAKE V4 (BLACK) VM30001W2Z W/O PSU ₪231 ספק כוח: [..] HEC COUGAR RS 550W - RETAIL - זמין במלאי ₪315 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY - זמין במלאי ₪97 דיסק קשיח: [..] SEAGATE 1TB SATA3 ₪307 הרכבת מחשב: [.…

13. שלום לחברי הפורום היקרים, אחרי תקופה ארוכה של מספר שנים שלא הייתי פעיל כאן. בזמנו הייתי מכיר את כל הרכיבים ומה כל אחד שווה, היום אני בור מוחלט בכל הנושא. התקציב עומד על כ-4000 ש"ח, רצוי שלא לחרוג אך ניתן במידת הצורך. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים חדשים וקצת גראפיקה. הרכיבים הדרושים: מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך. מפרט נוכחי, לדעתי לא כדאי לשדרג: AMD Sempron 3000+ @ 2000MHz DFI Infinity NF UltraII-M2 Team Xtreem 1GB DDR2-1000MHz Leadtek WinFast 7900GS 256MB Western Digital 640GB SATA2 FSP GROUP 400W FSP400-60THA

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by manticore,

אני צריך המלצה למחשב בשביל סטודנט. השימושים העיקריים יהיו matlab ותוכנות אופיס. כמו כן צפייה בסרטים ושימושים שגרתיים אחרים. יצאת HDMI חובה ויציאת סראונד לסאונד 5.1. גודל מינימלי לדיסק קשיח באזור ה300-400 גיגה. כונן DVD. לגבי גודל מסך עדיין יש דילמה.. מה הגודל המומלץ למחשב עם השימושים הנ"ל? התקציב הוא באזור ה4000 ש"ח תודה.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by דין כהן,

שלום זה המפרט שאני רוצה לקנות....עכשיו השאלה שלי האם הוא טוב ואם לא אתם יכול להגיד לי מה כדאי לשנות....אני לא רוצה למלא שאלון כי אני רוצה את המפרט אתה ורק אם צריך אז לשנות כמה דברים....תודה נ.ב- אני יכול לקנות רק מאייבורי. מעבד:intel sandy bridge core i5 2400 3.1 ghz box מאוורר למעבד:KATANA 3 SCKTN3000I לוח אם:gigabyte ga-z68ma-d2h-b3 זיכרון ראם:kingston 2x4=8 gb 1333 דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB HD1035J כרטיס מסך:Gigabyte דגם Radeon HD 6850 OC 1024MB GV-R685OC-1GD ספק כוח:seasonic-boronze 520w מערכת הפעלה: windows 7 home primium 64 bit מארז:מארז Thermaltake דגם Armor A60 יש לי עוד שאלה האם עדיף לי לקחת את הלוח אם הזה Gigabyte GA-H67M-D2-B3 ואז…

16. Started by antique,

שלום, לפני כמספר חודשים פתחתי אשכול בו רציתי לקנות מחדש חדש וקבלתי מכם המלצה. עקב מספר בעיות בסופו של דבר המחשב לא נקנה, וכעת אני שוב רוצה לקנות אותו. כפי שאני יודע בעולם המחשבים כל הזמן יוצאים חלקים חדשים, מחירים של חלקים משתנים וכו', אז אני מעתיק לפה את הדרישות שלי ואת המפרט שהצעתם לי דאז, ואשמח אם תעשו שיפורים רלוונטיים. אני אוכל לענות על שאלות היום, כאשר מחר אני חוזר לצבא ואשוב ביום רביעי לענות על שאלות נוספות, בציפייה לסגור את העסקה עד יום שבת הבא. תודה רבה מראש לעוזרים. התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפ…

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by shimon166,

שלום, אני קונה מקבוק פרו השבוע. רציתי לשדרג את הכונן הקשיח לSSD הדגם שהכי אהבתי הוא ה- 3 ocz vertex השאלה היא אם המקבוק פרו החדש תומך בSATA 3 וינצל את כל הטכנולוגיות שקיימות בהארדיסק שאני קונה או שהמחשב פשוט לא ינצל אותו ועדיף אחד יותר זול. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by natit,

שלום למומחים, שימושי המחשב: עבודה משרדית, אינטרנט, ראיית סרטים/DVD ציוד הקפי: יש לי הכל, עכבר אלחוטי, לוח מקשים וגם רמקולים חיצוניים מצויינים herman kardon– נא לשים לב שמחובר למסך דו-שימושי, כלומר ישמש גם לטלויזיה – המסך הוא 23 אינץ' full-hd led – אודה גם על עצה אם צריך כבלים מיוחדים על מנת להיטיב הצפיה מארז: אני מעוניין במארז דק (צר)ומוכן להוסיף על כסף רצוי שקט ככל האפשר ווינדוס: צריך המלצה אופיס: רוצה חוקי – האם יש מחירים מיוחדים לסטודנטים?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד חדש לשימוש יומי,משחקים,סרטים,מוזיקה,אינטרנט המחשב נייד הזה HP Pavilion dv6-6020ej LH776EA עונה לי על כול הדרישות? הכרטיס מסך שלו AMD Radeon HD 6770M עושה בעיות? (ראיתי פה שיש בעיה במעבר כרטיסי מסך) יש משהו יותר טוב במחיר הזה? 4000-5000 ש"ח? תודה רבה!

20. שלום חברים הציעו לי מחשב Dell latitude D420 הכולל מעבד CORE 2 DUO U2500 1.2GHZ 2M SMART L2 CACHE זיכרון 1.5 גיגה כרטיס מסך INTEL 950 הרדיסק 60 גיגה סוללה 9 תאים יש הכנה למודם סלולרי, בלוטוס ויי-פיי צורב חיצוני מקורי של דל מסך 12.1 אינץ עמדת עגינה עם כרטיס מסך עצמאי (לא ממש הבנתי מזה אומר) ואני מקבל תיק מקורי של המחשב כמה שאלות: 1. רציתי לשאול כמה מחשב כזה חדש עולה בארץ? 2. אני רוצה לשים עליו וינדוס 7 יהיה לי בעיה? 3. אני רוצה לעשות החלפה לקחת את המחשב הנ"ל ולתת בתמורה ARCHOS 70 עם 250 גיגה האם כדאי? 4. יש דברים מיוחדים שאני צריך לדעת על המחשב הזה? תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  21. שלום, ככל הנראה יש לי בעיה בלוח האם מסוג Z520 במחשב נייד ASUS EE PC 1101A. חיפשתי אם אוכל לקנות את לוח האם בנפרד אבל לא מצאתי אותו למכירה. שאלתי אם כן היא: האם אוכל לקנוות לוח אם אחר למחשב הנ"ל? אם כן איזה? מקווה שזה הפורום המתאים לבירור הנושא הנ"ל. תודה לעונים וחג שמח

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  22. Started by oren.nk,

שלום חברים עברו יותר משנתיים לדעתי מאז ששאלתי פה בפורום לגבי מפרט, קניתי/נהנתי/ ובגדול קיבלתי מפרט מצויין. הגיע הזמן לשדרג ומכיון שיש לי אחלה מארז ומספיק כוננים קשיחים אני אחסוך בהם. כמו שהכותרת אומרת אני מעוניין לשדרג את הרכיבים הנל והנה גם הטופס מהדביק: . מה התקציב המקסימאלי?2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו פחות או יותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ישו…

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by dudiel,

קיבלתי היום מחשב נייד חדש ושנכנסתי לבדוק את כרטיס המסך שלו ראיתי שכתוב לי שיש לו כרטיס מובנה של אינטל כשבעצם הכרטיס שאמור ליהיות פעיל הוא כרטיס של Nvidia (אני רואה שהכרטיס של נבידיה נמצא במחשב אבל משום מה הוא לא הפעיל מבינהם) מה אני יכול לעשות כדי לשנות את זה?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by Akunhmnj,

אהלן, אני מחפש מפרט באיזר ה4,000 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher, SKYRIM! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא 1024X1280. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eyal m,

אני רוצה לקנות מחשב לשימוש: תוכנות כגון: לייטרום,פוטושופ , שיכיל זיכרון גדול לתמונות,אינטרנט,ושיהיה מהיר. זה המפרט שקיבלתי. איך הוא? i5 4/8 gb לבחירה הוספת מחיר 250 שקל וינדוס 7 1tera 430GT 16b כ.ס מסך ספק 500W מארז 2X12 arltic איך המפרט? מחשב טוב

• 1 תגובה
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.