ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
כמה שווה המחשב הנ"ל: Core I7 860 Gigabyte GA-P55-UD3L 2*2 GB 1333 MHZ Gigabyte HD 6870 Antec True Power 750W (partially modualr and sleeved כל החלקים עם אחריות ושימוש של פחות מחודש, הכרטיס נקנה לפני משהו כמו חצי שנה אך עקב חוסר תאימות עם הלוח הישן שלי הוא ישב על המדף עד שהיה באפשרותי לקנות מחשב חדש. ד"א בכמה אני יכול למכור לוח של AMD תומך SLI ובכל דור הPHENOM?? ללוח קוראים asus m3n hd hdmi , קצת ישן אבל איכותי מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל, אני רוצה 2 מפרטים- אחד של אינטל ואחד של AMD. (אבל אחד זה יספיק, מקסימום אני אשווה בין שאר המשתמשים בשיתנו לי מפרטים) לא מתוכנן OC, ואני רוצה שהמחשב ידלוק להרבה זמן(בימי לימודים כ-10 שעות, בזמן חופשים כמו עכשיו- בסביבות ה15) ושלא ירעיש יותר מדי, ולא יעשה ריסטים מתי שבא לו, כמו המחשב הזה. אני רוצה שהמחשב יעבוד חלק מתי שאני עובד איתו בעבודות משרדיות(באינטרנט למשל שהפיירפוקס יעבוד עם הרבה טאבים וחלונות פתוחים בלי תקיעות) ושבמשחקים שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו סאן אנדרס ו-HL2 ברזולוציות נורמליות ואיכות טובה חלק, אם המחשב יוכל להריץ משחקים בעלי דרישות גבוהות יותר(כמו אובליביון או סטוקר) באיכות יותר נמוכה, אבל חלק-זה בכלל יהיה נהדר.(המסך העכשווי שלי-מסך של פיליפס, זמן…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לקראת קניית מחשב חדש אבקש לקבל הערכה לגבי שווי המחשב הנייח שלי : לוח אם - GIGABYTE P35 אם אני לא טועה, איפה בודקים ? מעבד - Core 2 Duo e6550@2.33 GHZ קירור למעבד - ARCTIC זכרון פנימי - 2GB הארד דיסק - WD 250GB כרטיס מסך - Nvidia Geforce 8800GT ספק כוח - ENERMAX 400W כונן אופטי - צורב DVD של חברת SAMSUNG מארז - NZXT APOLO אלו הם הפרטים שאני זוכר. אם חסר משהו תגידו ואני אשלים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי התלבטות בין 2 מפרטים. כל הצעה אחרת לשיפור תתקבל בברכה, כי אני לא יודע הרבה על הנושא. מפרט מבוסס AMD: AMD Athlon 2 X2 240 2.8Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪255 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2232 מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 ₪141 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=248 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪243 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪274 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Samsung SH-B083 BluRay קור…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. ראיתי כמה מחשבים. הראשון TOSHIBA Satellite L500-1FW עם 3 ג'יגה DDR2 השני LENOVO G550 NTD9AIV 2958-9AG עם DDR3 ועוד שניים חופפים, אחד של LG והשני של DELL.. רציתי לדעת בגדול אם מישהו משתמש באילו מאלה.. שכן היו לי כבר כמה סוגי מחשבים (מהעבודה) אבל אף פעם לא טושיבה.. את המסך של LENOVO ממש לא אהבתי.. נמוך ומעצבן. וגם התזוזה של העכבר לא מרשימה. השימוש חופף.. בעיקר עבודה. קצת מולטימדיה (סרטים, מוזיקה.. וכד,).. דעתכם והמלצותיכם בברכה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים חברה 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000+- לא חייב להגיע לקצה התקציב. כמו כן אני משלם באשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה גרפית בראש סדר העדיפויות אבל הייתי רוצה להריץ משחקים חדשים. בעיקר אסטרטגיה וFPS 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב\כונן DVD ודיסק קשיח כבר יש. כרטיס קול און בורד מספק אותי. 5. האם י…
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 4.5k, הוא צריך להריץ Matlab ו-Eclipse (אני אשמח אם אני אוכל גם להריץ עליו איזה משחק או 2...) בעקרון אני יודע שאני רוצה 2GB זכרון, ומסך של ''15, אבל אני לא ממש מכיר מעבדים של ניידים אז פה אני צריך את העזרה שלכם. וחוץ מזה חשוב לי נורא שהחלק העליון במחשב לא יתחמם אחרי 15 דקות של עבודה. אני קונה אותו בארה"ב (המחיר הוא עבור הדגם בארץ), אבל אם אתם מכירים דגם שעדיין לא יצא בארץ אז אני אשמח לשמוע. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן להגיע עד 4000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטת מוזיקה ועריכה של בתוכנות כמו CUBASE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE לאולפן מקצועי. פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך רק מחשב ווינדוס. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וOC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 ושאר המשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-780 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז , מסך , דיסק קשיח (כן SSD למערכת הפעלה ) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי נראה עוד מחשבים שתומכים בThunderbolt חוץ מMacBook Pro? לפי מה שאני יודע Thunderbolt תומך עד 10 Gb/s אבל בעתיד הוא כנראה יתמוך ב100 Gb/s מה שאומר שהוא יוכל להיות תקן חיצוני במקום PCIe 2.0 x16 שתומך בעד 64 Gb/s וגם PCIe 3.0 x16 לא יהי רחוק מי זה הוא יתמוך עד 128 Gb/s, ככה שיש ל זה סיכוי לא ? ראיתי מן כונן חיצוני לכרטיס מסך של נייח לנייד http://www.hwtools.net/Adapter/PE4L.html ואת זה http://www.villageinstruments.com/tiki-index.php?page=ViDock מה הם שווים ועד כמה הצוואר בקבוק יפריע ? הסבר על העניין, לי זה נשמע מעניין אבל הייתי רוצה לשמוע עוד דעות בעניין. יש עוד משהו שאני לא מבין בניידים מה זה 1G VRAM בכרטיסי מסך ? 1. זה אומר שבמחשב עם 4G DDR יהיה 1+4 2. זה אומר שבמחש…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב מחברה ידועה וכבר אחרי יום ראיתי כי המסך מרצד מאוד כאילו יש בעייה בחיבורים, האם אני יכול לדרוש החלפת מחשב? או ביטול עסקה? האם יש לחברה ממנה קניתי לגיטמציה לשלוח את המחשב לתיקון במקום להחליף? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכול כולל הכל חוץ ממסך! תקציב..6000..טיפה יותר! תודה! יש עוד בקשה שהמחשב יהיה שקט...המארז שבחרתי ססבבה? Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1,450 ש"ח Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 899 ש"ח OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB Value Pro Dual Kit 5-5-5-15 730 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 390 ש"ח Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCI-e GV-NX76T256DB-RH 1,170 ש"ח NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black - אחריות : שנה 199 ש"ח Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 450 ש"ח ENERMAX EG375AX-VE Noisetaker 370 Watt 399 ש"ח Logitech® Internet Pro Keyboard Black Oem Black Russian 89 ש"ח …
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לסדר את המחשב שלי שיתמוך בעבודה גרפית אני סטודנט לגרפיקה ואני צריך שהמחשב שלי יריץ תוכנות לעריכת וידאו תמונות ואנימציות כרגע יש במחשב מעבד I7 920 לוח אם ג'יגהבייט UD5 זכרונות CCZ 1024X3 בנפח 1333 כונן קשיח 1T של WD דגם גריין כרטיס מסך של ג'יגהבייט ATI 4870HD ספק כח 650 מקורי קרור בעזרת מאוררים 2 בחלק העליון של המארז אחד הדלת אחת מאחורה ואחד מקדימה במארז COOLER MASTER CM690 תודה לכל העוזרים, ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי ללימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה וגם לפיתוח תוכנה עצמאי תקציב: לא משנה..עד 10000 מטרות המחשב: לימודים ופיתוח תוכנה גודל המסך: 13.3" או 14" מקסימום, מאט. רזולוציית המסך: בין 1366x768 לבין 1920x1080.. לא משנה דרישות מיוחדות: מעבד מסדרת ה-Haswell, ללא מסך מגע. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת עדיף..אבל לא חייב משקל רצוי: פחות מ-2 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, יותר מ-6 שעות לפחות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא Bluetooth: כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB לדיסק קשיח, עדיפות גבוהה ל-SSD בנפח 128GB ומעלה. כונן אופטי: לא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל להרכיב מחשב חדש. המעבד הולך להיות I7 2600K, כבר נרכש זכרון 2X4 GB 1600C של CORSAIR , כרטיס מסך טרם הוחלט. אני מנסה שהמחשב כולו יעמוד בתקציב של 5000-6000ש"ח. העזרה שאני מבקש זה עם לוח האם. מה מבין הלוחות הבאים יתן ביצועים טובים יותר עם המפרט הנ"ל: 1. INTEL DZ68BC 2. ASROCK EXTREAM 4 תודה לכל המגיבים מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את המחשב בעיקר לאינטרנט אבל רוצה שהוא יהיה זריז. שום משחקים או תוכנות כבדות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חבר שלי ביקש שאני יעזור לו לבנות שני מפרטים - למשחקים והשני למשרד. התקציב למפרט משחקים הוא עד 4K ולמשרד עד 2K. לא צריך ציוד היקפי וכדומה. למשחקים זה מה שהצלחתי לבנות: מעבד Intel Core i5-2500K Box ₪1082 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500K לוח אם Gigabyte GA-PH67-UD3 ₪525 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951000 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪189 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪254 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9S-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 PCIe ₪1583 כמות: 1 http://w…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש לדור המשחקים החדשים אני צריך רק לוח אם זכרונות כרטיס מסך ומעבד בתקציב שעד מקסימום 4K עכשיו אני צריך את דעתכם על המפרט שבניתי לבד (כבר הרבה זמן לא בניתי מפרטים פעם אחרונה היה לפני 3 שנים) מפרט שבניתי: Gforce 8800GT 512 gigabite-1037nis gigabite gap35cds3r -600 nis intel core 2 quar q6600 box-1015 nis ocz ddr3 2048MB 1333Mhz cl9 X2 -1100 nis
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתעייץ אתכם לגבי קניית מחשב. אני מזמין מחשב חדש מהאתר של LENOVO. מפרט: Intel Pentium Dual-Core Processor T4400 Genuine Windows 7 Home Premium 64 Bit Intel GMA 4500M UMA graphic card 15.6 HD WLED Glossy, 1366*768 with 1.3M integrated Camera 4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz SODIMM Memory (2 Dimms) 500GB Hard Disk Drive, 5400rpm SuperMulti DVD Recordable (Tray type) Intel WiFi Link 5100 1x2 (AGN) WLAN 6 Cell Lithium-Ion 2.6Ah 4186: 1Year Depot Warranty רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה מספיק טוב בשביל צפייה בסרטים HD כלומר 720P 1080. התכנון הוא צפייה בסרטים ולחבר בכבל VGA למסך LCD בסלון. האם הכרטיס מסך הזה אמור להספיק? וחשוב לי מאוד להבין אם צריך כר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. התקציב הוא 3500 ש"ח. אם אפשר לחסוך, אז עדיף 2. בטווח הקצר (עד שנתיים) אני אשתמש במחשב בשביל עבודה משרדית ומשחקים. בטווח הארוך יותר אני עדיין ארצה להשתמש במחשב לעבודה משרדית (אופיס, גלישה, פיתוח). המחשב לא ישמש לעריכה גרפית. אני לא גיימר מושבע. אין צורך שהמשחקים הכי חדישים ירוצו בהגדרות גבוהות על המחשב - ואני אסתדר עם Watchdog בהגדרות נמוכות. רזולוציית המסך היא 1920x1200. אם ההתלבטות היא בין כרטיס מסך מטורף או לחסוך, עדיף לחסוך. מצד שני, חשוב לי שכל החומרה תהיה ברמה סבירה. אני לא רוצה מארז זול במיוחד על מנת לחסוך. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. יש לי כבר זיכרון 8GB, DDR3 של Kingston שאני אשתמש בו. בנוסף, יש לי כונן קשיח של 1TB. 5. אין צורך שהמחשב יהיה שקט …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחיין שלי חוגג בקרוב בר מצווה ואנו מעוניינים לקנות לו מחשב גיימינג מתנה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 6000 ש"ח עם חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון overwatch, valorant 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך שייתן חוויית משחק טובה אך לא יקר מידי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב, יותר חשוב ביצוע לעומת מחיר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה סנטר ועבודה משרדית, וירטואליזציה, קצת משחקים אבל לא גיימר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד בעיקר לעבודות משרדיות שיהיה מהיר ויעיל שאפשר לקנות אותו בחנות ממשית לא באינטרנט, אם אפשר שיראה גם טוב (זה לאחותי,סטודנית בערך ) מחיר עד 4K ראיתי מלא מחשבים במחירים האלו בבאג ואופיס דיפו אבל אני לא ממש מבין בתחום והכל נראה לי דומה וטוב יש איזה דגם בולט שידוע כאמין וטוב? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד3000-3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים תכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:PES 2010 * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוני כבד 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו א…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-