עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין בלוח אם ל939 של AMD, למטרות משרדיות, אז רציתי אחד שכבר משולבים בו כרטיס מסך וקול סבירים. עכשיו, דבר ראשון, אני לא מוצא. דבר שני, אולי עדיף לקנות בהפרש של לוח עם כרטיס מסך/בלי, כבר כרטיס מסך ממש פשוט? בבקשה, הגיבו, גם אם אתם לא בטוחים.... נ.ב. שזה יהיה מKSP, בבקשה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  2. שלום הייתי רוצה עזרה בבנית מחשב, עד סכום של 2750 ש"ח לא כולל מסך. השימושים: 1. לראות סרטים ב-HD וסרטים רגילים. 2. עבודה אם תוכנת QBASE והציוד הקפי שלה. 3. גלישה באינטרנט. 4. כתיבת עבודות. נ.ב 1. הציוד ההקפי של QBASE לוקח חשמל מהמחשב לכן הוא צריך ספק כוח 750W. 2. המחשב צריך להיות שקט. בניתי את המפרט הנ"ל מה דעתכם והאם ניתן לשפר? מעדייף חנות שנצאת באזור חיפה. מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪278 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-880GM-D2H ₪341 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=G880GMD2H כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪193 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD5000AAKS זיכרון G.…

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  3. Started by ohad46v,

1. התקציב המקסימלי למחשב הוא 9000 ש"ח רצוי לחסוך 2. השימוש של המחשב הוא משחקים כמו football manager world of warcraft simcity 5 וגם משחקים חדשים שיצאו בעתיד שימוש רציף בתוכנות של מוסיקה כגון ווינאמפ ותוכנות הודרה כגון utorrent חיבור הכרטיס מסך ל 2 מסכים שאחד זה טלווזיה 3D לצפייה בסרטי 3D דרך המחשב חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק תוך כדי שעובד ברקע אקספולורר פתוח תוכנות הורדה ומשחקים 3.אין צורך בציוד היקפי 4.אין צורך לא בכרטיס קול ולא בארדיסק 5.חשיבות השקט של המחשב היא בין 7 ל 10 6.OC מתוכנן בעתיד 7.יש צורך לכלול במפרט ווינדוס 8 64 ביט 8.הכוונה שלי היא לרכוש את המחשב מרשת KSP באשדוד 9.רוצה מחשב חזק שלא יצטרך שדרוג בקרוב זה המפרט הלא מאוזן שהרכבתי אשמח שתתכנו וגם תסבירו …

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by DJ_Froyke,

החלטתי על 13 אינץ' 2 קילו, כדי שיהיה לי יותר נוח איתו לעבודה ולאוניברסיטה. מצאתי שני מחשבים שנראים סבבה, אבל לא מצאתי עליהם מספיק מידע באינטרנט האמת.. HP ProBook 4320s WT233EA מעבד i5-460M‎‏ ‏ זיכרון ‎4 GB צג LED-backlit HD Anti-Glare ‎13.3"‎ 1,366‎ x 768 ATI Mobility Radeon HD 5470 DVD+/-RW SuperMulti DL LightScribe‏ 500GB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784500 או Dell Inspiron N3010 i5-460M HD 5470 מעבד i5-460M‎‏ ‏ זיכרון ‎4 GB מסך 13.3in HD WLED (1366X768) TrueLife ATI Mobility Radeon HD 5470 DVD+/-RW SuperMulti DL LightScribe‏ 500GB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777963 אפשר בוודאות לומר שלגבי המפרט ההבדל היחידי הוא מסך Glare ו Anti Glare. האם מיש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי אני עומד לרכוש מחשב ויש כמה פריטים לא סגורים. אני יודע שאני מאד רוצה את הפריטים הנ"ל: 1. המעבד הוא Q6600 Step G0 2. מארז של Antec Sonata 3 3.כריס מסך 8800 GTS 4.קירור מעבד 5. זכרונות 2GB 6. לוח אם מסדרת P35 עדיפות לאסוס 7. אפשרות חיבור עתידי לפלמה ברזולוציה HD לשם משחקים אין צורך בדיסק קשיח מקלדת או עכבר אני לא איש OC (אולי בעתיד הבין משהו) חשוב לי מאד שקט שקט שקט מהמחשב. * אגב, יש אפשרות לחרוג מהתקציב תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by nirsho,

שלום לכולם! אחרי שעברתי על המפרטים שהוצעו באתר בסדר גודל של מחיר באזור 3000 ש"ח. מצאתי את המפרט שנראה לי מתאים. באילו חנויות אפשר להרכיב את המחשב? אילו חנויות מומלצות ע"י חברי הפורום להרכבת מחשב? המפרט שהחלטתי עליו - מבין המפרטים שהוצעו באתר ע"י yz101 : מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤391 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 ¤47 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5, יחידות 1 ¤277 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1 ¤127 Cooler Master Centurion 590 Black, יחידות 1 ¤296 FSP Epsilon 80Plus 500W, יחידות 1 ¤352 Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI Toxic Edition, יחידות 1 ¤879 Gigabyte …

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  7. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולענות לי על שאלותיי, תודה רבה. שמי הוא בן ואני בן חמש עשרה וחצי. כרגיל יש לי בחדר מחשב פשוט ומאוד מינימליסטי שקנו לי הוריי לפני כ-6 שנים. מחשב שמתפקד רע וללא ספק זמנו טרם חלף. אני לא מאשים את הוריי שקנו לי מחשב כזה, כי הם אינם מבינים כלל וכלל בכל נושא המחשבים והמפרטים. אין להם בכלל מושג שיש אופציה כזאת לבנות מחשב לפי בקשתך ולפי צרכייך.....הם תמיד קונים וקנו את המחשבים שלנו לבית (לי,לאחי ולאחותי) כיחידה אחת מורכבת *(קומפלט)* באופיס-דיפו, בתווך מחירים של 3000-3500 שקלים. האמת היא שגם אני לא כל כך בקיע בתחום הזה אבל אני *!מאוד מעוניין ללמוד!* ולרכוש מחשב חדש. אז הנה הבקשות והשאלות שלי: אשמח אם מישהו יוכל להשקיע ולעשות את המאמץ לכתוב לי את …

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  8. Started by Gal763,

MOTHERBOARD GIGABYTE INTEL CHIPSET SATA 3 Graphics GIGABYTE RADEON 7777 1GB DDR5 Processor Intel Quad core I5 IVYBRIDGE Memory 8GB DDR3 SDRAM 3111MHz Hard Disk 327GB SSD Kingstone V300 Sata3 500GB SATA3 (+150 nis for 1TB) Optical device DVDRW SONY Audio Intel High Definition Audio Case Gammer Case Ippon S1 Seasonic 750 WATT True Power

9. Started by avihaikiz,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב מצומצם מאוד. ידוע לי שאני צריך להתפשר בהרבה פרמטרים ברשימה יש פירוט של הרצוי, אשמח אם המבינים כאן ימליצו לי הטוב ביותר שמצוי. "אני מצפה לטוב מכל, נערך לגרוע מכל ומוכן להתפשר על כל מה שבאמצע". *התקציב המשוער - 2,000 ש"ח +\- * מטרות המחשב - הקרנת סרטים (יחובר למקרן), הכנת והקרנת מצגות, OFFICE וסביר להניח שגם משחקים לא כבדים, חשוב שיהיה גם צורב. * גודל המסך - 15.6 רצוי מאט. *מעבד - I3 \I5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ארוך ככל הניתן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - רצוי 7200 * כונן אופטי? חשוב שיהיה גם עם צורב * אחריות בינלאומית - מעדיף * רישיון למערכת הפעלה - לא הכרחי …

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  10. אהלן. אני מעוניין לנצל את המבצעים השבוע ולשדרג את המחשב שלי בתקציב של עד 4500. אין צורך בכרטיס מסך כי יש לי את ה GTX1070 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch/destiny/assassin's creed/wolfenstein -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Yarden_2y,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה יהיה כדאי אפשר לחרוג ל 3700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ללימודים בעיקרון אבל אני אצטרך לעבוד עם תוכנות גרפיות (CAD)כמו Solidworks ואולי להריץ חשובים כבדים בPython -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 13.3 אינץ' עד 14 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעל בינוניות( מעדיף כרטיס מסך לא מובנה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by yaron17,

טוב אז ככה אני עורך וידיאו/אודיו חובב שחושב להתמקצע חיפשתי ומצאתי את החנות הזאת http://www.gamapc.co.il/pl_products~3.htm והבנתי שהיא גם טובה וגם זולה יחסית עכשיו אני צריך שתעזרו לבחור מפרט מבין המפרטים המומלצים שלהם שהם טוענים שנבדקו ונמצאו מתאימים לשימושים אלו כמו שאמרתי אני אעסוק גם באודיו וגם בוידיאו ככה שאני אזדקק גם ליכולות וידיאו (avid premiere וכו') וגם יכולת לעבוד עם cubase ו reason אני עובד עם המון VSTi ככה ששני ג'יגה זיכרון זה המינימום וכמובן אני אזדקק לכ. מסך חזק אולי quadro אני עוד לא בטוח כמו כן רצוי שהמע' לא תיהיה יקרה יתר על המידה כי אני עדיין בין לבין בתודה מראש ירון

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  13. זה המפרט שהרכבתי, הרעיון הוא שבעתיד, ברגע שלא אוכל לסחוב משחקים ברזולציה הגבוהה ביותר, אני אוכל להוסיף עוד כרטיס. המפרט בשביל מסך 24". אנא חוו דעתכם הצעות יתקבלו בברכה. מעבדים Intel Core i7-920 2.66GHz 8MB + Xigmatek S963 S1366 + ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 ¤2750 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1118 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 ספקי כח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze SeaSonic Production BOX ¤495 זיכרונות G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GB PQ CL9 ¤550 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤483 כוננים אופטיים LG GH22NS X22 Sata Black ¤117 עכברים Logitech G9 M…

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by jetman,

http://www.xgcdb.com/cards/leadtek/winfast-gt-220-1024mb-ddr3-low-profile.html How much it worth?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום תשמעו המחשב ניד הזה הוא לסטודנטית ככה שהוא לא צריך להיות כול כך חזק פשוט שיוכל להריץ WORD ותוכל לגלוש באינטרנט באופן יציב בלי קריסות(עם כרטיס רשת) עכשיו אני לא יודע אם המכירים של מחשבים נידים רציתי לדעת אם אפשר למצוא מחשב במחיר כזה כאשר רצוי פחות מ3K תודה מראש

16. Started by omersh83,

בכמה אפשר למכור את המקלדת?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  17. שלום רב, בניתי מפרט ב 5000 ש"ח ואשמח לחוות דעתכם לגביו. השימוש העיקרי הינו כשרת מדיה - מקליט תוכניות ועושה סטרימינג ל XBOX 360 ול EXTENDER נוסף, כמו כן אזדקק לו לעריכת וידאו...וגם קצת משחקים עתירי גראפיקה, בשביל הכיף. המון תודה מראש! עידו להלן המפרט: מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX ¤1196 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤116 לוחות אם Gigabyte GA-MA790X-UD4P AM2+/AM3 AMD CPU ¤654 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 ספקי כח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze SeaSonic Production BOX ¤495 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI Black Dual Chanel CL5-5-5-15 ¤380 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinP…

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  18. איך אני מבטל את הציפצוף מתי שאני מחבר את המחשב לחשמל או מנתק אותו מהחשמל, מחשב ACER? תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by Manou,

שלום. הייתי רוצה מפרט לגיימר בסכום הזה. חשוב לי מארז מאוורר היטב, וספק בתקן ATX 2 בנוסף נראה לי שאני מעדיף את ה X800GT על ה G6600, אבל אתם תגידו. תודה , מנו.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  20. שלום, מבקש את המלצותיכם למחשב ללא מסך וללא OC אשר ישמש בתור מחשב ביתי לצרכים בסיסיים של משפחה ובנוסף שיוכל להריץ לא רע תוכנות כמו Matlab, Orcad Spice וכו... כמו כן שתהיה לו יכולת במשחקים בסיסיים. חשוב שגם יהיה בעל אפשרות לשידרוג עתידי(תמיכה ב DDR3 ובמעבדי אינטל אשר צריכים לצאת בקרוב) ושיוכל להריץ ויסטה כשיגיע הזמן ויהיה צורך למעבר אליה. כמו כן החלטתי להשקיע קצת בספק כוח ומארז שיהיה איכותיים ובעיקר שקטים. בניתי על סמך ההמלצות פה בפורום את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤663 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤728 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 ¤464 http://skypc.co.il/prod…

21. שלום, מבקש המלצה למחשב נייד לשימוש ביתי. בעיקר גלישה באינטרנט וצריכת מדיה. צריך להיות מסוגל לחבר לטלוויזיה כדי לנגן סרטים. תקציב באיזור ה 3.5k. המחשב לא מיועד להיות ממש נייד, אז יש עדיפות למסך גדול ומקלדת גדולה שיהיה יותר נוח. מערכת ההפעלה צריכה להיות כלולה במחיר. אולי אני אחבר אותו לרמקולים חיצוניים בשביל לנגן מוזיקה. רוצה לקנות בשבוע הקרוב באיזור המרכז. אני חושב ש 8GB RAM יספיקו לי. עדיפות למפרט עם SSD בשביל המהירות ואולי גם דיסק HDD נוסף בשביל קיבולת. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום ברשותנו מחשב מבוסס אינטל שנבנה לפני כ-3 שנים על בסיס XP והגיע הזמן לשדרג. אני מעוניין בהצעות רלוונטיות למערכת שתתאים בעיקר לעריכת סאונד ומעט לעבודת עריכה של תמונות/וידאו. אין לי צורך בכרטיס מסך חיצוני, לא במסך ולא במערכת הפעלה כמו כן אני לא צריך דיסקים קשיחים פנימיים. חשוב מאוד שהמארז יהיה שקט. חשוב מאוד חיבור FW ברשותי כרטיס קול מבוסס FW ואני מעוניין/רצוי FW של Texas Instruments זה יכול להיות מבוסס AMD (שיש לי איתם ניסיון טוב מהעבר) או אינטל המחשב לא ישמש למשחקים עיקר התוכנות שיותקנו בו יהיו כלי Vsti מהדגמים המתקדמים כ-Omnispher וכדומה. התקציב שאני מעוניין לנוע סביבו הוא כ- 2000-2500 ש"ח ואני מקווה שזה ריאלי. תודה מראש לכל התייחסות

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות, אינטרנט, משחקים לילדים עד גיל 8-9 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LCD סטנדרטי (19) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני יכול להשיג את המיני לפ טופ הזה של LG עם שנתיים אחריות. הדגם הוא X130 , ולא מצאתי ביקורות עליו ברשת! כל מה שראיתי הוא שיש לו מפרט זהה לחלוטין כמו של שאר המיני ניידים - ואני יכול להשיג אותו ב 1700 שח' עם 12 תשלומים ללא ריבית. תוספת קטנה : הבנתי שהוא רק כרגע יצא לשוק, וזמן הסוללה שלו עומד על משהו כמו 7 שעות. וגם תומך בתקן n. יש עדכונים?!?!?! אודה לתגובות, מוטי

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  25. Started by dramatic,

המפרט בנוי למשחקים כבדים כמו GTA IV שייצא CRYSIS2 ועוד כמה... תנו חוות דעת מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.16GHz E8500 45nm : " SLAPK" - BOX ¤959 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤624 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI ¤460 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤306 ספק כוח: JSP-TECH EZ-COOL 500W : PS-1000-500 - RETAIL ¤202 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤113 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0 מחיר סופ…

• 9 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.