ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את המסך הזה של MSI, אבל אין עליו ביקורות ברשת? MP271QP עם רזולוציה של 2560x1440 מה אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי אפשרות להביא לפטופ מארה"ב. אני לא צריך מחשב חזק במיוחד אבל אני כן רוצה מחשב שיתפקד טוב גם בעוד שנתיים- שלוש., אשמח להמלצות מטרות המחשב? לימודים ושימוש בסיסי * גודל המסך? 14 אינצ' * רזולוציית המסך? ( * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ2ק"ג, עדיף לכיוון ה1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שיחזיק ליום לימודים (בערך 6-8 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD ונראה לי 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב שלו הוא 10,000 שקל למרות שאני לא חושב שהוא ישתמש ב-4\3 מזה. עכשיו אני יודע שיצאו מעבדי 64 ביט של אינטל ואני חושב שדל מציעים אותם.(Pentium D840,המחשב הכי ימני בקישור שמתחת) אני רוצה שהמחשב שלו יהיה מתאים לשידרוגים בעתיד ובעיקר וגם שיתאים ל- Windows Longhorn. השימושים יהיו בעיקר לצפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה, ואילו זכרונות DDR לקחת? DDR2? אם כן באיזו מהירות? אני יודע פחות או יותר איזה מחשב שלקחת רק שהבעיה שלי הפעם היא עם המעבד והזיכרון שאני לא מבין בהם מהצד של אינטל. הנה המחשבים שיש שם - http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx?c=il&id=dimen&l=he&s=bsd תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם מסקרנות.. מעבד: intel E7500 core 2 duo 2.93 GHz לוח אם: MSI MS-7592 (G41M4-f) זיכרונות: 2 GB RAM כרטיס מסך: NVIDIA Geforce 9300 GS ספק כוח: IP-S400BQ3-3 (400W) כונן קשיח: Western Digital 1TB(נקנה לא מזמן) צורב: LG רגיל. מארז: של אייבורי, לא יודע דגם. מחשב שנקנה לפני 6 שנים, רץ חלק מאוד ללא תקיעות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר,סרטים ופייסבוק ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות וקצת מעל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על מפרט המחשב הנייד הבא? ועל המחיר (בהנחה שמשדרגים את הזיכרון)? תודה רבה!! LG Series K2-999E Processor Intel® Core2 Duo Processor ~ T5500(1.66GHz), 667MHz FSB, 2MB L2 Cache Operating System Windows® Vista Home Chipset Mobile Intel® 945GM Express Memory 512MB DDR2(667MHz, Up to 2GB) Display 15" XGA(1024x768) Graphics Intel® GMA950 (up to 256MB) HDD 120GB(SATA) ODD DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) Communications Wireless Intel® Pro/Wireless 3945BG / MSI(802.11b/g) WLAN Antenna Dual Antenna Modem 56kbps Modem LAN 10/100MB Ethernet Input Device Keyboard Full Size 87Keys or 88Keys Pointing Device Tou…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתחילה ללמוד הנדסת מיפוי וגיאו אינפורמציה בטכניון ואני מתלבטת לגבי המחשב שאותו אקנה, הוא חייב להיות חזק מאוד כי הבנתי שאני הולכת להריץ דברים מאוד כבדים ואשמח שהוא יהיה הטוב ביותר! הדרישות שלי מהמחשב הן: מחיר: עד 5,000 ש"ח משקל: כמה שפחות מערכת הפעלה 8.1- מסך מגע גודל- 14-15.6" מעבד- i7 חובה (כמה שיותר חזק יותר טוב)זיכרון RAM- 8GB במינימום (רצוי 16) אחסון- 500GB (במינימום) + 128GB SSD גרפיקה- NVIDIA Geforce 4GB DDR3 גם מחשבים שמשלבים כמה מהפרטים זה מעולה אשמח לעזרה בהקדם! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע זמנו של הסנדלר לקנות חליפה... אני מחפש נייד זול וגדול כתחליף למחשב שולחני לשימושים בסיסיים מאוד ומועטים - מיועד להוריה של אשתי שעושים את צעדיהם הראשונים בגלישה, עריכת מסמכים וקצת צפיה בתמונות וסרטים. 1. מה התקציב? עד 3500 ש"ח אך עדיף פחות. 2. מטרות המחשב? מיועד לפנסיונרית ללא רקע במחשבים - שימושי אופיס קלים וגלישה מזדמנת. גג שעה ביום. 3. גודל המסך? רצוי גדול ככל האפשר עם טקסט קריא וברור. 4. משקל רצוי? לא חשוב כלל 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב כלל 6. יציאות מיוחדות? לא חשוב כלל, אם כי S_VIDEO יהיה נחמד. 7. בלוטות? נחמד - לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב כלל 9. צורב DVD? רצוי - לא הכרחי. 10. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 11…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו המחשב הכי טוב שמצאתי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17068 מחשב HP דגם Pavilion 15-AB210NJ P5P36EA מעבד Intel® Core™ i7-6500U Processor 2.5GHz מסך "15.6 1920x1080 LED IPS מצלמה יש מאיץ גרפי - Video NVIDIA® GeForce® 940M 2GB זכרון 12GB DDR3 דיסק קשיח 1TB 5400RPM מערכת הפעלה Windows 10 Home שפת תפריטים עברית או אנגלית חיבורים ויציאות Audio, USB2.0 x1, USB3.0 x2, HDMI, Card Reader כ.רשת אלחוטי 802.11 (b/g/n (draft Blutetooth כסוף כונן אופטי צורב DVD מקלדת עברית ואנגלית סוללה 4 תאים צבע שחור משקל כ 2.2 ק"ג אחריות 3 שנים ע"י היבואן הרישמי מחיר: 4490 ש"ח מה דעתכם על המחשב? יש לכם אולי המלצות למ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות שרטוט, כולל תוכנות תלת מימדיות (לדוגמא סקצ'אפ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד/סקצ'אפ לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24' נחמד של דל, 1980*1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח להמלצה על מחשב, הוא צריך להיות יחסית חזק עם די הרבה זיכרון RAM וכרטיס מסך עם זיכרון משל עצמו לצורך עבודה בתוכנות גראפיות של ADOBE. אני צריכה מחשב שיהיה אמין ושישרת אותי כמה שיותר כי זה הוצאה כבדה עבורי. * גודל המסך: 17 אינצ' * משקל רצוי: לא שיקול * זמן סוללה: שיהיה משהו סטנדרטי * אין צורך ביציאות מיוחדת * עדיף שיהיה בלוטות' * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * שיהיה כונן CD/DVD צורב תודה מראש, אורלי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000, אפשר לחרוג ב500. אם ממש יש צורך אז אפשר להגיע גם ל7,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה, מיקסינג ומאסטרינג (דורש הרצה של הרבה פלאגינים במקביל), פרויקטים כבדים מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע, כדאי? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום עליכם מבקש לדעת אם מישהו יודע איזה מחשב אני צריך לגרפיקה וגם חומרה עם כל האפשרויות תודה נפתלי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : מעבד: core 2 duo e6300 1.86ghz לוח אם: asus p5B 775 conroe זיכרון פנימי: aeneon ddr2 667 512mX2 זיכרון : Western-D 250G כ.מ: asus EN7600GT 256mb retail מארז: HEC 6a21 ספק: ג'נרי 500W מאוור 12 CM עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה : מה שווה לי יותר לשדרג את זה או לקנות חדש מה שאני רוצה לשדרג זה: זכרונות>4G CL4/5 מעבד>quad 6600 לפחות לוח אם לא חובה רק אם אני עושה CF ותגידו אתם מה כדאי לי בכללי... (להחליף או לא ) כ.מ > CF של שתיים 4850 או אחד של 4780 תגידו אתם מה עדיף אני לא סגור על עצמי בקשר לזה חלק אומרים זה וחלק אומרים זה ספק למשהוא יותר טוב רק לא ג'נרי מעפן כמה אתם משערים שכל זה יעלה לי בערך אני אבל מדבר על עוד בערך חודש וחצי שאני אקבל משכורת 1. מה …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אין לי כרגע מסך אני מתכוון לקנות בנפרד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Oblivion,Crysis,Tom Clancy Etc... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם י…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה קיבלתי הצעה למפרט : http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=24537 אך משום מה אמרו לי שהוא לא מאוזן אשמח לשמוע מדוע והאם יש לכם הצעה יותר טובה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 GTA 5 TW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "1080P 2…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר המפרטים המצוינים שקיבלתי השבוע ממכם, אני צריך עזרה בנוגע לעוד מפרט, הפעם לידידה. המחשב יהיה לשימוש כללי (גלישה,OFFICE,שיתוף קבצים,סרטים,מוסיקה...), ובנוסף גם תכנות, VS בעיקר. אין צורך בציוד היקפי, ולא יתבצע OC. המעבד צריך להיות של אינטל, ואני כמובן מצפה ל4GB זיכרון. יהיה נחמד למארז אסטטי אבל גם איכותי. התקרה היא 2500 שקל, ואשמח למפרט מחנות טובה באזור המרכז (TMS/IQPC)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלוםאני מעוניין לקנות מחשב חדש, עיקר השימוש להרצת VS ו MATHLABהתקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. אשמח לנסות ולחסוך? שימושי המחשב : תיכנות והרצת תוכנות כבדות. בעתיד אשמח לאפשרות להוסיף כרטיס גרפי למשחקים אבל בשלב זה צריך כרטיס אונבורד סביר עם יציאת HDMI, (צפייה בסרטי FULLHD) מסך מחשב קיים: 1200*1920 אין צורך בציוד הקפי : בסכום זה מחפש רק: 1. מעבד Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray 2. יחידת קירור למעבד (צריך להיות שקט מאוד). 3. MB כמה שיותר יציאות USB 3 תמיכה בSSD המשמש גישה לפני הHD וכמובן שקט (ללא חלקים זזים) 4. מארז בינוני ושקט יציאות USB קדמיות 5. ספקי כוח שיאפשר חיבור של כרטיס גרפי בינוני (בעתיד) ושקט. 6. זיכרון …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחד יש מעבד עם באס גבוהה יותר, ולאחד יש כרטיס מסך אמיתי. ואני צריך לבחור אחד מהם, ואני סטודנט. הבחירה החכמה תיהיה למעבד עם באס גבוהה יותר, ככה אני גם אשחק פחות משחקים. הבחירה הנכונה תיהיה לכרטיס מסך- כי מה כבר ההבדל בין הבאסים ייתן לי בביצועים. המחיר הוא לא שיקול בכלל. מה אתם הייתם עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא בין 2600 עד חריגה ל3000 עם ניסיון לחסוך השימוש העיקרי במחשב הוא גיימינג ומדיה (דגש גם למולטיטסקינג) (משחק לדוגמא אם אפשרי הוא GTA IV) המסך הוא SAMSUNG SYNCMASTER 2253LW עם רזולוציה של 1680*1050 יש צורך בצורב כמו כן אני לא מבין בזה אבל רצוי כרטיס קול איכותי למערכת של 5.1 השקט אינו קריטי אך כמה שיותר שקט יותר טוב, יותר מעניין אותי הקרור עקב העובדה שאני גר בממ"ד ובימים כמו עכשיו החדר נהפך לחממה לא מתכונן לא OC ולא שידרוג מסיבי (או כל שידרוג), אין צורך למע' הפעלה אבל יש צורך להרכבה העדפה לחנות היא בין KSP לבין TMS (אם KSP אז ב"ש למרות שאין לי בעיה להזמין) לאחר חפירות רבות בפורום הגעתי למפרט הבא: מעבד Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box לוח…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כמה שידוע לי, אין ל DELL יבואן בלעדי. כמה רשתות וחברות גדולות משווקים אותו, גם ליחידים וגם למשווקי משנה. אם כך, מי נותן האחריות הרשמי של DELL בישראל? היכן המעבדה? מה כלול באחריות? אצל LG למשל, האחריות היא אומנם 3 שנים במעבדת היבואן ח.י, אבל זה כולל רק חלקים החל מהשנה השנייה (משלמים על עבודה) ולא כולל סוללה ומסך.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 745 1 745 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 590 1 590 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Kingston CL3 300 1 300 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (BULK) 650 1 650 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 510 1 510 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 1 255 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 360 1 360 Total price 3460 ¤ איך הכרטיס מסך? האם במסגרת …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים, dell inspiron n5110 ו-asus a53s. בשני המקרים מדובר על הדגם עם מעבד I7 2670QM, מסך 15.6, 8GB זכרון. להלן קישורים: http://www.fre.co.il/pl_product~5152135~39~89.htm http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=4583 ה-asus הוא טיפה יותר חזק מבחינת מהירות מעבד והכרטיס מסך שלו טוב יותר, אך הוא גם יקר יותר. האם לדעתכם ההבדל בביצועים שווה את ההפרש, ובכלל מה דעתכם על שני הדגמים האלו? אם יש הצעות אחרות בתקציב של עד 4500 ש"ח, אשמח לשמוע. השימוש העיקרי של המחשב הוא עבודה על תוכנות adobe cs5, ועריכת וידאו על avid. חשוב לי שהמעבד יהיה 4 ליבות ולא 2 כי התוכנות של אדובי יודעות לנצל את זה, ואין לי כרגע צורך במסך גדול יותר. כמובן, אם …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, כרגע אני עם מעבד E8400 בעל 2 ליבות בלבד. זכרונות GeIL עם קירור פאסיבי בנפח 4GB לוח Gigabyte EP DS3L המוגבל, למיטב ידיעתי ל- 800Mhz כ. מסך ATI MSI HD4850 מערכת הפעלה 32bit שימושיי הם עריכת וידאו ב- Sony Vegas ו- Adobe Premiere, עריכת תמונות ב- Adobe Photoshop ומעט משחקים (GTA IV וכד'). אני מעוניין לשדרג את המחשב למרובע ליבות עם זיכרונות מהירים יותר ולוח מהיר יותר כמובן ולהתקין מערכת הפעלה 64bit. מאחר והבנתי כי כבר יש 2nd Generation של מעבדי i החדשים ואני לא כ"כ מעודכן מבחינת מחירים ומוצרים, אשמח מאוד לדעת: א. מה הוא השילוש (לוח, מעבד וזיכרונות) המומלץ כיום מבחינת יחס עלות/תועלת סביב מחיר של 2,000 ש"ח? ב. האם יש צורך בשדרוג כרטיס מסך במקרה שלי? תודה רבה, אורן.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד שיתאים להתחלה של למידת תכנות תקציב - נמצא כרגע בארהב ורוצה לנצל את המחירים הזולים עד 700 דולר (אם אתם לא מבינים במחירים בארהב אשמח אם פשוט תגידו איזה מחשב מתאים ולא להתייחס לתקציב) המחשב ישמש לתכנות, סרטים ועבודה משרדית חשוב לי שיהיה קל יחסית וסוללה טובה אם יש משהו שהייתם יכולים עוד להמליץ שחשוב שיהיה המחשב נייד זה יתקבל בברכה אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על חברה מסויימת ואחפש לפי סגנון מפרט תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-