עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אפשר בפחות... (5000 ש"ח)... עם דגש על כרטיס מסך חזק!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by LeoK,

שלום לכולם, אחרי חיפושים רבים, האפשרויות הצטמצמו לכדי 2 מחשבים: 1. Toshiba Satellite A660-10W 2. HP Pavilion dv6-3120ej XE041EA השאלה היא איזה בין השניים הוא כדאי יותר ולמה אם יש לכם הצעה טובה יותר בשווי המחשבים הנ"ל אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rk666,

בניתי מפרט לעצמי ב5K, האם יש במחיר הזה משהו טוב יותר ? מעבד: Intel Core i5 750 2.66 1040 ש"ח לוח: intel blkdp55wb (dp55) i5 530 ש"ח זיכרון: 2gb kingston ddr3 1333- i5 X2 500 ש"ח מארז: TT - wing ma 200 ש"ח ספק: 550w HEC 315 ש"ח כ. מסך: Connect3D 4850 512MB GDDR3 560 ש"ח דיסק קשיח: seagate barracuda 1TB (7200, 32mb) 420 ש"ח צורב: Pioneer dvr 112DX18 120 ש"ח Dell 2209WA 1300 ש"ח סה"כ 5000~ האם יש משהו שעדיף להחליף לשפר אודה לתשובות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Headspin,

אני צריך מחשב נייד מיוחד עם משהו שנקרא מתאם סיריאלי פנימי.. מישהו מכיר משהו כזה? לא חשוב זמני בטריה בעיקרון צריך מחשב כזה...בדחיפות אם מישהו מכיר או יכול לברר לי..יעזור לי מאוד. אם מישהו יודע המחשב משמש לאבטחה עכשיו צריך את המתאם הזה ביגלל נפילות חשמל שישמור את האינפורמציה...בנפילות חשמל או משהו כזה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום רב, בירצוני ליקנות מחשב טוב מאוד שיעבדו בו מישחקים טובים וחדשים באיכות טובה ועל רזולוציה גבוהה. אני מבקש את המיפרט של כזה מחשב ואני יזמין אותו מי k.s.p כדיי מאוד שהזיכרון הפנימי של המחשב יהיה לא פחות מי 5ג'יגה בית. בתודה מראש omer_

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by plomphy,

קודם כל סליחה מראש על ההודעה הארוכה... אני מתחילה ללמוד שנה הבאה והחלטתי שהגיע הזמן ללפטופ חדש. בהתחלה התכוונתי לקנות 12 אינץ' כמו הנוכחי שלי אבל כרגע הנטייה שלי היא לנטבוק יותר יותר קליל של 10 אינץ' (אני אלמד בשתי פקולטות רחוקות פיזית אחת מהשנייה ואני בן אדם מאוד קטן, ככה שהגב שלי יישבר בקלות, מה גם שאני תמיד סוחבת חצי בית P: ) אני כבר שבוע רק מחפשת מחשבים וקוראת עליהם ביקורות ואני חוששת מעניין היכולת הנמוכה של הנטבוקים למולטיטסקינג. השאלה שלי היא כזאת- מה מוגדר כמולטיטסקינג? אני כבר למעלה מ6 שנים עם dell inspiron 700m שיש לו כנראה מעבד וכל שאר האפיונים של ימי הביניים, ויכולות המולטיטסקינג שלו בעיניי מספקות ביותר.. אני לא אצטרך יותר מאופיס ואינטרנט (אבל כן מדובר בכמה קבצ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by oronluko,

שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (מפרט בצד) בתקציב של עד 2300 ש"ח, לדעתי ניתן להשאיר את המארז, ספק כח, כ.מסך והארד דיסק. רוב השימוש הינו משרדי, קצת פוטושופ וקצת משחקים. עניתי על השאלון הנדרש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית וקצת משחקים אבל לא בהגדרות High. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט, אופיס וקצת פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. עדיפות עם החלקים האלו: - מעבד 930 INTEL I7 - GTX 470 ואם אפשר אפילו לדחוף ה GTX 480 - 4GB RAM מינימום ( אני יתקין WINDOWS 7 64 ) - לפי רפרוף קל ראיתי שיש המצלות רבות לכונן קשיח של SAMSUNG F3 32 MB אבל ניתן לכם לבחור - קירור למעבד - זכרון של OCZ 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! רשום האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - משחקים חדשים וכבדים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? FULL HD 1920 - אבל זה ל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?--3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?--לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים בעיקר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--diablo 3,wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).--1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?--בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?-- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?--אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?--8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. * מטרות המחשב: קצת מהכל. אבל בעיקר עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים ב-HD. * גודל המסך? - לא משנה * משקל רצוי? - כמה שפחות עדיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * בלוטות? - לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320GB * צורב DVD? - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - זאת השאלה שאני מעוניין לשאול אתכם. מצאתי שלושה מחשבים שעונים לדרישות שלי, השאלה שלי היא מה לדעתכם עדיף? איזו חברה יותר עדיפה/אמינה? תודה! 1. acer AS5738ZG-444G32Mn * מעבד T4400 במהירות 2.2GHz * כרטיס מסך ATI Radeon HD4570 512MB * מסך איכותי 15.6" HD לצפיה בסרטי High Definition * זיכרון מהיר במיוחד 4GB DDR…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yshekel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב איכותי ללא כרטיס מסך. משחקים לעתים רחוקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by roi.vahab,

שלום , יש לי מחשב "גיימינג" ישן שכבר דיי צולע והייתי מעוניין לשדרג/לחדש .הSSD שלי מהדור הישן וגם אותו חשבתי לשדרג. אשמח לקבל מפרט כולל 3080 . תודה לעוזרים. מפרט נוכחי : Processor Intel(R) Core(TM) i5-4670K CPU @ 3.40GHz 3.40 GHz Installed RAM 16.0 GB (15.9 GB usable) Gigabyte Technology Co., Ltd. H87-D3H-CF GTX 970 750W 1. מה התקציב המירבי? 5K האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר וקצת קיובייס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

13. Started by p00ter,

היי כולם, אני צריך עזרה בהרכבה של שרת קטן המיועד לעיבודים כבדים של הרבה נתונים. מגבלת תקציב עד 20 אלף שקל. צרכים בסיסיים: מעבד - 8 ליבות זיכרון - 64GB דיסק SSD 1TB ועוד דיסק SSD מהיר עד 64GB (להתקנות מערכת הפעלה ותוכנות נוספות) יציאת רשת כניסות USB כונן דיסקים אשמח לעזרתכם

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז ככה קניתי מחשב חדש עם מעבד E7400 בפוקספיסי , עשו לי שם גם אוברקלוק אבל עכשיו שהבאתי את המחשב הביתה הפעלתי EVERST תראו את התמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=jmylymzmjzyt.jpg מה זה המעבד הזה?? אבל שאני עושה מאפיינים על המחשב שלי זה כותב לי שם C2D E7400 . אני מבולבל למה באברסט זה כותב XEON ??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, הייתי רוצה קצת מעזרת חברי הפורום.. משיטוטים ברשת הבנתי שאני מכוון לסוקט 1156 870\860 (+קירור אוויר טוב) ,הייתי רוצה לוח עם כ.קול טוב, יכולות המהרה , תמיכה ב USB3 וקצת RAID בסיסי מבחינת זכרון , 4 לא מספק , אז המדרגה הבאה היא 8? אין צורך כרגע בכ.מסך ואסתפק במשהו בסיסי עם יציאת DPORT\HDMI שימושים : הרבה הרבה הרבה MATLAB , כמה אינסטנסים של V.STUDIO , משחקים בהמשך הדרך (אחליף כ.מסך בהמשך) מבחינת דיסקים קשיחים: חשוב שיהיה קריר ושקט (אשמח לשמוע על RAID0 זול ומעניין) מארז בסיסי, ספק טוב אך לא יקר. אם ישנן עוד שאלות או חידודים שאני צריך לעשות בכדי להגדיר את הדרישה אשמח להענות נ.ב. ככה מחוץ לתקציב - אשמח לשמוע על זוג רמקוליים שולחניים שיוציאו את המיטב מהכ.קול ONBOA…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by magimag,

Hi, I would appreciate if you could help me with price tag for my rig: Motherboard : Gigabyte GA-945P-S3 RAM: Kingston 4x1GB kvr667D2N5 DDR2 667 CPU: intel E6300 core2duo CPU FAN: Zalman Z-Machine GV1000 Video Card: Sapphire Radeon x1950xtx Video Card Fan: Scythe Shuriken Rev.B3 SCSK-1100 Power Suppply: ENERMAX Liberty ELT400AWT 400W

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ToLy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל איפה שכדאי לנצל ולחסוך איפה שניתן לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בHD, סטרימינג של משחקים באיכות גבוהה, הקלטת משחקים באיכות גבוה ETC. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/ כבד /פרנסה). פוטושופ, אדובי פרמייר, סוני ווגאס, אפטר אפקטס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל ! …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dodo99,

אחיין שלי חוגג בקרוב בר מצווה ואנו מעוניינים לקנות לו מחשב גיימינג מתנה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 6000 ש"ח עם חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון overwatch, valorant 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך שייתן חוויית משחק טובה אך לא יקר מידי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב, יותר חשוב ביצוע לעומת מחיר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?6800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעקרון לנצל- אך רק בשביל דברים משמעותיים, לא צריך סתם כח מיותר או נראות מיוחדת של המחשב) ב) במידת הצורך - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב: לימודי אדריכלות וגיימינג כבד ב 144HZ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב FULL HD 144HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב HIGH-ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי - מסך FULL HD 144HZ- עד 1300 שקל(לא חלק מהתקציב של המחשב) 5. עד כמה חשוב השקט 4-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה - כן בעתיד- OC קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס- לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?ל…

20. אז קודם כל אני רוצה להגיד שלום . התקציב שלי הוא 6000 שקל ואני רוצה לדעת מה המפרט ששווה לי לקחת. בלי רמקולים בלי מסך בלי כלום רק מחשב.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Yarden_2y,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי לעבודה משרדית.(מיילים אופיס וכאלה) הסתכלתי על הדגם הבא: DELL INSPIRON 5579 15.6 2 IN 1 FHD TOUCH/I5-8250U/INTEL HD/8GB/SSD256/WIN10 HOME/LKB/3C/3Y/GRAY אשמח לשמוע חוות דעת עליו. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by benyben,

שלום חברים. נטבוק עם מעבד N570. עייף, איטי! האם כונן SSD (סאטא 2) יציל את הנטבוק? או שאני מבזבז את הזמן? אני מדבר על מעבר בין תכניות, על טעינת אתרים (רינדור)...... חבל לי להוציא כסף סתם תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקבל בבקשה מפרט מחשב למשחקים חדשים יחסית ולעיבוד נתונים בתוכנות CAD. עם המחשב אני צריך מסך ורמקולים, אולם הרמקולים פחות קריטיים מהמחשב עצמו. להלן שאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4.5 אלף שקל, כולל כל הציוד ההיקפי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 5 אלף. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, גרפיקה (סולידוורקס), עיבוד נתונים (ANSYS) וכדומה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Solid Works, Ansys, ומשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בע…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tobul,

טוב אז אני ממש לפני קניה אני רוצה OK על המפרט ואם יהיה אפשר להוזיל את המחיר ב-100-200 שקל זה יהיה נחמד.... מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1042 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 533 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 455 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1626 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ageslayer,

שלום לכולם, אודה לכם עם תוכל לעזור עם המפרט. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך כלשהו 20-23 אינץ' 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.