ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
צריך נטבוק גודל 13 עם הרבה זמן בטריה עמיד יחסית ומסך מספיק טוב לאור שמש גם זמן בטריה ארוך ירוץ אליו WIN7 עם אופיס ותוכנות קלות יחסית
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
intel i7 4790 3.60GHz 8ram אני חושב לקנות כרטיס מסך:gigabyte gtx 1060 g1 3gb video ram רציתי לדעת אם זה יעבוד ביחד ואם יש צבר בקבוק
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הייי :) אני מתכנן לבנות מחשב חדש שישמש בעיקר לסימולטור טיסה, להלן הפרטים: התקציב המירבי: 10,000 ש"ח. שימושי המחשב: סימולטור טיסה ומשחקים. ציוד היקפי נוסף: אין צורך. רכיבים קיימים: ציוד הקפי. שקט פעולת המחשב: ביצועים מעל הכול. מגבלות פיזיות: אין מערכת הפעלה והרכבה: אין צורך מיקום: איזור המרכז תאריך קנייה מתוכנן: אין לחץ בקשות מיוחדות: אם יש צורך כזה אז תמיכה בחיבורים לאביזירים חיצוניים לסימולטור (כניראה פשוט שיהיה מספיק כניסות usb) ציוד שיחובר: הכל חדש. הערות נוספות: אשמח להמלצות גם על מסכים מתאימים (לא כלול בתקציב, 32 אינץ' ומעלה, 4K) וציוד היקפי ייעודי לסימולטור טיסה (סטיק, מצערת, דוושות) - אם את מכירים חנויות שמתמחות בזה, לא כלול בתקציב. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש לקנות מחשב ללימודים אבל שגם אני אוכל לשחק בו. מצאתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=26549 על פניו נראה אחלה מפרט. מחפש חוות דעת או מישהו שיש לו את המחשב הנ"ל שיעזור לי לבחור.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה למחשב נייד, בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים עם 17 אינץ' ודיסק מהיר (SSD). אני לא יודעת מה המחיר הסביר לדבר כזה. אני סך הכול צריכה מחשב טוב במחיר כמה שיותר זול, אבל בלי להתפשר על מינימום איכות- שירוץ חלק, בלי תקיעות, לעוד הרבה שנים. אציין: יש לי מחשב בן 9! שנים שרק עכשיו הפסיק לעבוד בצורה מספיק טובה (Lenovo G550) כך שיש לי שאיפות גבוהות. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב שישמש אותי גם לגיימינג וגם לתכנות, ניסיתי להתייעץ עם אנשים וכרגע קצת עברתי את התקציב שתכננתי. כמה פרטים כליים: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב: 6.5k, אפשר לחרוג ל 7k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב: בעיקר משחקים, תכנות ותכני HD . בתכנות יכול להיות שיהיו על המחשב מכונות וירטואליות (אחת או שתיים במקביל) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי הדור הבא: watch dogs, gta v ועוד הרבה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק שיהיה טוב לעריכות פוטושופ וכאלה. תנאים: תמיכה מלאה בFull HD ככה שצריך כרטיס מסך חזק. סאונד:כמובן גם סאונד HD או תמיכה בלפחות 5.1 ערוצים. עיצוב-כמובן חשוב אבל לא ממש חשוב. אחריות-הדבר הכי חשוב, מינימום שנתיים. מחיר-3500-4500 מחפש כמובן מחשב שיתאים לי גם לעוד שנתיים עם DDR3 ו4GB זכרון דיסק קשיח-250 מינימום. שימושים : אינטרנט,סרטים,עריכות בפוטושופ. בקיצור, צריך מחשב חזק. גודל מסך-העדפה ל14.1 בגלל המשקל שלו אם שכחתי משהו,תעדכנו. אגב, מה ההבדל בין כל המעבדים החדשים האלה אני עדיין לא הבנתי ומה ההבדל בין הT6600 ל 4300 לבין i3 i5 i7 ומה הכי כדאי לקנות? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב הנה מפרט שבניתי דומה למפרט אחר שראיתי באתר אבקש התייחסותכם ודעתכם למפרט זה שימוש עיקרי אינטרנט, אופיס צפייה בסרטים. משחקים קלים ביותר שלא דורשים גרפיקה גבוה. תודה מראש AMD Athlon 2 X2 215 2.7Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪262 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1120 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪321 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 1 ₪233 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN, יחידות 1 ₪242 http://www.rsm.co.il/product.aspx?producti…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד חזק שימש אותי בכנסים. חיי סוללה טובים וגודל קטן הם הכרחיים. כמו כן אני רוצה להשתמש בו בבית עם תחנת עגינה ותוכנות כבדות כמו מטלב. אשמח להצעות. מדינת הרכישה: ארצות הברית. מטרות המחשב: עבודה על תוכנות כגון מטלב והצגה בכנסים. גודל מסך: קטן. רזולוציית מסך: כל המרבה הרי זה משובח. משקל רצוי: נמוך ככל הניתן ללא פשרה גדולה מידי בביצועים או הסוללה. זמן סוללה: ארוך, עבודה של חצי יום עד 3/4 יום ללא חשמל. יציאות מיוחדות: VGA או לפחות אפשרות למתאם VGA. Bluetoot : לא יזיק אבל לא קריטי. גודל כונן קשיח מינימלי: 256 ג"ב עדיף SSD כונן אופטי: לא חובה. האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה?: כן אחריות בין לאומית: עדיף רשיון למערכת הפעלה: כן תודה רבה אושרי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בעיקר עבודה בפוטושופ,עד היום עבדתי עם מחשב של ACER I3 והכל היה סבבה,עד שהתחלתי לעבוד על קבצים גדולים (פוסטרים וכו') והוא התחיל להיתקע ולא אפשר לי להמשיך לעבוד בקצב כזה * גודל המסך: 15.6 , לא משנה מאט או מבריק * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא קריטי,אך מעדיף שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI,USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא מבין יותר מדי את ההבדלים בשביל השימוש שלי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: עדיפות למחשבים של HP וASUS ( יש לי אפשרות לקנות אותם במחירים טובים) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: המחשב עתיד להמשיך איתי שנים רבות קדימה,אז שיהיה איכותי ויחזיק שני…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט ארחיב למה אני שואל אם כדאי להשקיע כמות כזאת של כסף. בעיקרון ב2022 קניתי מחשב שלפחות אז חשבתי שהוא יהיה טוב. מסתבר שהרכיבו לי לוח אם שהוא תומך רק DDR 4 ועכשיו זה מגביל אותי. בנוסף הספק כוח של 750 W בלבד שזה לא מספיק לכרטיסים חדשים. הכרטיס הוא RTX 3060 שזה כרטיס זבל לכל הדעות. בנוסף יש לי מסך גרוע שהוא אמנם 4K אבל מוגבל ל60 HZ וזה מורגש מאוד. המעבד הנוכחי שלי זה: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i9-12900K 3.20 GHz הראם שידרגתי לאחרונה לDDR 4 32 GB עם 3200 MHZ. לא רואה הרבה הבדל. יש משחקים שעכשיו סוחבים קצת יותר טוב אבל רק ב1080P חשבתי ללכת לסניף שלהם איפה שאני גר ולבקש מהם שרק יחליפו לוח אם וספק ואני אוכל לקנות RTX 5080 אבל חשבתי שאולי חבל על הכסף וכדאי לקנות מחשב חד…
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3, bioshock infinite -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, לא משתמש בפילטרים. הכי חשוב מבחינתי זה להריץ משחקים על הרזולוציה הטבעית של המ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובגלל שזה גם לגרפיקה הדרישה הטבעית היא כרטיס מסך ATI או NVIDIA. חשבתי לכיוון הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10409 אשמח לעוד המלצות
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם אני מתארגן לקניית נייד 15.6, core i7 עם 4-8 ג'יגה זכרון. אשמח לשמוע את דעתכם בקשר למה שקורה היום בשוק כרטיסי המסך לניידים בלי קשר לתקציב. איזה 2-3 כרטיסים הם החזקים ביותר ו\או נותנים תמורה הטובה ביותר למחיר מAMD ומnvidia? בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות באזור המרכז. איך notebookclub? (לא חשוב לי שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה). בנוגע ל KSP, אני לא מת עליחם, אבל הבנתי שהם עובדים עם היבואנים הרישמיים ברוב המקרים (ואז לאחר הקנייה אתה לא קשור אליהם יותר), זה נכון? אשמח לשמוע כל הערה או הארה שיש לכם (כמו למשל: אידיוט, אם אתה רוצה מחשב למשחקים אל תקנה בכלל לפטופ וכו'). שבת שלום גל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 סוגים של מערכות שמע מובנות בלפטופים שראיתי בכמה דגמים - 1.5W stereo Speakers with Dolby® Home Theater® certification ו- Stereo speakers with Waves Audio certification, 1.5W x 2, 2.0 channel האם הסוג השני באמת טוב יותר, והאם ההבדל ביניהם גדול? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מארז CARD READER EZCOOL NTUURR 25CM ספק כח INWIN MAN POWER FAN12 550W IPS550AQ3 לוח אם MSI 1GLAN 7.1 P55-FD55 מעבד 750 QUAD 1156 I5 CORE 8MB 2.66GHz מאוורר למעבד BIT COLD HEAT-PIPE AM3/1366/1156 זיכרון 1333MHZ DDR3 4G VALUE GEIL כרטיס מסך ATI READON 5770 1G-5 MSI דיסק קשיח 1TERA SATA2 64MB C.G WD המחשב מיועד בעיקר לשימוש שוטף בפוטושופ/אילוסטרייטור/פלאש... מה דעתכם? עם המפרט וגם על הצעת המחיר? (אייבורי) תודה מראש ---- חבל לי לפתוח נושא חדש.. אז אני אענה אל השאלות, ואשמח לקבל הצעות למפרטים מכם - 1. תקציב 4,500, ניתן לחרוג בעוד כ- 500. 2. השימושיים הצפויים של המחשב הם עבודה מסיבית על פוטושופ/אילוסטרייטור/ופלאש, (בעיקר עבודה על קבצי RAW, אילוסטרציות, ובניית מש…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב שקניתי בשנת 2010 מבוסס AMD .המחשב עובד טוב אבל במשחקים חדשים הוא כבר מתחיל לקרטע...ההתלבות שלי היא אם להשקיע סכום יחסית נמוך , ולהחליף לו את המעבד/לוח-אם/כרטיס-מסך או לקנות מחשב חדש לגמרי... המפרט הנוכחי - **כרטיס מסך של 1G לא זוכר דגם **מעבד ארבע ליבות AMD phenom 2 3.4 gh **זיכרון 16 GB 1333 **כונן SSD 128 ** כונן קשיח 1 טרה של סמסונג אקו משהו ** מארז SONATA 3 **ספק 650 SEASONIC המחשב משמש לצפייה בסרטים , אינטרנט ומשחקים ..גם כבדים ...אני לא בהכרח ישאר עם AMD וחשבתי כבר לעבור אולי למעבד של אינטל....אשמח לקבל הכוונה...תודה *** התקציב שלי הוא בסביבות 2500 3000
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hi i want to buy a mew pc but i dont sure about the parts so i have 1000-1500 american dolars to spend on a pc that can hold realy havy games internet and multi aplications i dont need nothing eccept the pc himself im buying the pc in canada so give me advices about some good chep store there tnx and bye
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשאול כמה שאלות לכל המומחייייםםם תעזרו לי אני מתלבט בין כמה וכמה דברים אני לא יודע איזה מעבד לקחת INTEL או AMD (ההתלבטות בין AMD אטלון 64 3200+ לבין INTEL 3.2 800MHZ 1MB ) אני מתלבט על איזה כרטיס מסך ללכת GEFORE או RADOEN ועל איזה מבוססי לקחת את הכרטיס (ASUS ,MSI , ABIT ,ATI ועוד ובבקשה תציינו מה ההבדלים בין המותג ואם זה משנה בכלל ) בקשר לזיכרון אני רוצה זיכרון 1024 MB ושיהיה בטכנולוגיה החדשה 512X2 תתנו לי בבקשה חברות שהזיכרון שלהם זול וטובבבבב) אשמח לקבל תמחורים לפריטים השונים עיסוקיי העיקרים הם משחקיים הכי טובים וחדשים ושיעבדו מהר ואנימציה בתוכנה MAYA בניית אתרי אינטרנט וכו' אם באפשרותיכם תרשמו לי גם על איזה מפרט אתם ממליצים ומאיפה אני יכול לרכוש אותו במחיר של…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש שמחירו בסביבות ה 4500 אולי קצת יותר לצרכי עבודה ומשחקים מידי פעם ... הרכבתי מפרט שכלל את המרכיבים החשובים בינתיים אך חסר לי לוח אם והיות ואני לא מעודכן בלוחות אם החדשים והטובים אבקש המלצות כרגע המפרט הוא מעבד - Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB כרטיס מסך - Gigabyte 8600GT 256MB GDDR3 Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E זכרון - 2GB Kingstone ddr2 667 דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII אשמח לשמוע על כל שינוי שתחשבו לנכון ובנוסף על מקומות טובים ואמינים שאפשר לקנות בהם את המחשב תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את מוצרי אדובה כמו פוטושופ, אילוסטריטור ודריימוויבר(לא התוכנות לוידאו) ישמש בעיקר לתיכנות ועיצוב גרפי. מחפש משהו בין 2k ל3k עם עדיפות לחלק התחתון של הסקאלה. לא מחפש משהו לערוך איתו וידאו או לשחק באטלפילד 4. מעוניין במסך 15 אינץ׳. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב. בעיקרון רציתי לקנות בפסח אך בגלל ששמעתי שבפסח הולכת להיות עליית מחירים אני יקדים תקניה. אם לא תקנו אותי. אני רוצה מחשב טוב וסביר שיחזיק הרבה זמן כמו המחשב שיש לי עכשיו, שנקנה ממזמן. מעבד 1700 פנטיום 4 גיפורס 2 וזיכרון 256 ארדירם יכול להיות שתזלזלו אבל הוא הריץ לי כול משחק שרציתי ואם אני יעשה לו OC יוסיף זיכרון ויקנה כרטיס מסך הוא היה ממש טוב. אז המחשב והמפרטים שאני רוצה הם גם של AMD וגם של INTEL בגלל שאבא שלי לא מוכן שהיה מעבד של AMD אבל אני ינסה לשכנע אותו הסכום שלי זה בין 3200-4300 שזה די סביר ומה שאני חשבתי בעיקרון זה ארדיסק WD 160G 8BUFER כרטיס מסך: האמתי לא יודע יצאו מלא כרטיסי מסך של REDON וכול מני שטויות אז אני ממש לא יודע מה הכי טוב עכשיו…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD,אינטרנט ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FIFA13,BF3 COD, ASSASIN וכל המשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך "23 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כנסו למפרט שלי אבא שלי קנה לי את המחשב הזה תנו תגובות!!! אני הולך להוסיף עוד קצת זיכרון וזהו!!!! קיבלתי ב 3DMARK 14000 !!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למפרט מחשב שהיעוד שלו הוא (לפי סדר עדיפות): 1. תחנת skype 24/7 2. הורדות בלילות 3. גלישה יומיומית באינטרנט 4. תכנות בעזרת visual studio מדי פעם - המחשב לא מיועד למשחקי מחשב כלל הדרישות הכי חשובות של המחשב: 1. יעילות כלכלית כלומר שעלות החשמל תהיה כמה שיותר נמוכה (skype צריך לחסוך לי את המנוי לחברת טלפון קווי). 2. שקט - המחשב איתי בחדר וחשוב לי מאוד שבלילה הוא יהיה כמה שיותר שקט. 3. שיעבוד חלק פחות או יותר ושלא יהיה עגלה. התקציב הוא 1500 ש"ח אבל אני מוכן להוציא עד 2000 אם צריך ואפשר עוד לגלוש אם זה באמת משתלם. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-