עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yairh,

Case: Corsair Carbide 400R PSU: Corsair GS 700W 2013 Edition CP-9020064-EU Active PFC 14cm Fan RAM: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 F3-1600C9D-16GXM Motherboard: Gigabyte GA-Z87-HD3 LGA1150, Intel Z87 CPU: i7 4770K Haswell 3.5Ghz + Zalman CNPS11X Extreme Storage: Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III GPU: EVGA GTX970 SC 4GB 04G-P4-2974-KR עם צורב דיסקים. כמה המערכת הזו שווה? ללא אחריות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, אני מעונינת להרכיב מחשב המיועד לעבודה גרפית. (המחשב לא למשחקים). על המחשב להיות יציב ומהיר. אני מחפשת: לוח אם (האם רצוי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה?, אני צריכה גם כרטיס רשת, כרטיס קול...אם יש firewire טוב אבל לא הכרחי. והרבה מינימום 8 כניסות של Usb) , מעבד רצוי של AMD שבא עם מאוורר זיכרון מינימום 1 גיגה עדיף 2. מארז (עם כפתור ריסט נוח.. לא כזה שצריך להשתמש בעט) רעיונות? דבר נוסף, ראיתי מחשב http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=25923#description האם זה מחשב שכדאי בכלל לשקול? תודה 8)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למחשב נייד שיהיה בסביבות ה5000 השימושים יהיו בעיקר סתם אינטרנט משחקים קלים קצת סרטים עריכת סאונד ותיכנות רב. לא צריך כרטיס קול כי אני משתמש באחד חיצוני ואני אשמח אם לא תציעו את ה- DELL LATITUDE E6400 כי יצא לי לעבוד איתו והיה גרוע באופן משמעותי תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by galid,

אבקש מפרט בסביבות מחשב נייח בסביבות 3,500 למשחקים כמו world of warcraft team fortress 2 תודה

5. Started by PrefaceAlumni,

https://tms.co.il/builds/302246 כמה נקודות: את המעבד והלוח אם אני קונה עם הנחה משמעותית שקיימת רק על הדגמים האלה, אז אני די נעול עליהם. לגבי הכרטיס מסך אני מתלבט בין ה3060/3060ti/3070, הבדל של כ100 דולר בינהם. את המארז כבר יש לי, מעדיף לא להחליף. איזה קירור צריך למעבד הזה? לא משנה לי רעש. ואיזה זכרונות\ספק כדאי? שימוש - משחקים (-:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי! כידוע לכם (או לא) אני מתכנן רכישה של 7800GTX בקרוב, ולכן עלי להחליף את הלוח אם (AGP) ואני מנצל את המצב לעשות שדרוג כולל. כמה לדעתכם יעלה המחשב הבא? מעבד: אינטל פנטיום 4 2400MHZ 533MHZ באס, ליבת נורט'ווד. לוח אם: אסוס P4S533-MX. זכרון: סטיק של 512MB של מיקרון ועוד סטיק גנרי של 256MB. שניהם PC2100. כרטיס מסך: רדיאון 9800 פרו של הרקולס האגדית (עם קירור נחושת עם לד כחול וכו'...). דיסק קשיח: 80GB 2MB באפר, 7200 סל"ד של מקסטור. מארז של סימבדה (לא זוכר דגם)+ספק 480W גנרי. 1.44MB פלופי גנרי. כרטיס FIREWIRE עם 3 פורטים. עכשיו אני לא בטוח לגבי הכוננים האופטיים... יש לי צורב CD של ARTEC X48X24X48, צורב DVD של NEC דגם ND1100 וכונן DVD של LG X48X16. עכשיו, אני אעדיף לשמור את חלקם…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Brushes,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בבקשה לא לעבור את ה 3400 שקל, זה ממש ממש על הקשקש. בהתחלה חשבתי על מחשב ב 3200, אחרי זה המחיר קפץ ל 3.3, ועכשיו 3.4. זה ממש הגבול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כשיצא למחשב, WATCH DOGS (רוצה שירוץ על ULTRA), פיפא/NBA הכי חדש שירוץ על ULTRA (לא חושב שיש …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by dog,

עומד לבנות נייח חדש. השימושים שלי לא מאוד תובעניים אך חשובים לי מאוד שני דברים, מהירות תגובה ועבודה שקטה של המחשב. המפרט המתוכנן: מעבד i5 דור 8 אחרון. לוח תואם תומך בויי פיי ובלוטוס. 16 גיגה ram. כונן 250 ssd סמסנונג המהיר ביותר, לא זוכר כרגע את השם המדויק. כונן אחסון מכני יש לי. כרטיס גראפי אסתפק במובנה. לא צריך מסך. ספק כח אמין ושקט. מארז כנל. היום יש לי במחשב הקיים (שהולך לבתי) מארז של אנטק שמה שאהבתי בו הוא שיש לו מסננים כאלו שניתן להוציא ולנקות. קירורים/מאווררים- לא סגור ומבקש המלצה, חשוב לי כאמור שקט עבודה. היום יש לי סוג של קירור פאסיבי על המעבד עם מאוורר שנכנס לעבודה רק במידת הצורך. תודה על הצעות.

9. אני מעוניין ליצור מדף קטן לנייד לפינת עבודה בבית איפה שאני בכל מקרה מחבר אליו מסך ומקלדת. חשבתי במקום ליצור מדף שבולט מהקיר פשוט לעשות מדף בזווית כך שהמחשב יונח בפנים ויבלוט מהקיר רק 5-7ס"מ. הדאגה שלי היא האם יש רכיבים שעלולים לההרס כתוצאה מכך (HDD) והאם זה בכלל תקין.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום חברים, אני מתלבט אם לקנות את המחשב הנ"ל, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14312 אני רוצה אולטרה בוק עם ביצועים ולא עם HD 4000 שכולם מציעים. 14' זה הגודל המדוייק לי. המחשב הזה חזק על הנייר, אני מחפש דעות של אנשים שיש להם אותו, גם של אלו שלא שדרגו את הזיכרון, ובמיוחד אלו שלא היו מרוצים מ 4 והוסיפו, האם זה תרם ? אשמח לדעת את דעתכם עליו, תודה !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Jeremy0127,

היי, אני רוצה לבנות מחשב גיימינג 5000 ש"ח, אין בעיה לקנות את החלקים בנפרד מחנויות שונות ולהרכיב בעצמי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, elder scrolls, crysis 2, The old republic mmo. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא טלוויזיה 32 אינץ של SO…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. השאלה בכותרת,זה לחבר טוב שלי,אני רוצה לעשות לו מפרט דרך החנות בה אני עובד,עכשיו ההתלבטות היא איזה מפרט להביא לו,הוא לא מחפש משהו חזק אבל משהו שיוכל להריץ PRO EVOLUTION SOCCER ,התקציב הוא ממש נמוך,משהו בסביבות ה1900-ל2300 אפילו פחות יותר,המחשב הוא גם כן בעיקר למסנג'ר,דיבור עם חברים מחו"ל במסנג'ר ולקריאת דואר אלקטרוני,איזה מפרט אני צריך להביא לו בכדי שאני יגיע לפחות מהסכום הזה ו-עד הסכום הזה........תודה מראש

13. Started by jeet87,

אני חדש פה ככה שאם חסר משהו אז תגידו לי... אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 2K למשחקים ללא מסך וללא ציוד הקפי ללא צורב ולא צריך הרכבה תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אז יש לי בערך שבועיים עד שאחותי טסה לניו יורק .. מצאתי אתר שנראה לי יחסית אמין וזול ... הרכבתי לי מחשב .. אני לא מבין כל כך מה אני עושה אבל .. זה נראה לי די טוב במחיר .. התקציב שלי הוא 1400$ והמחשב שהרכבתי יצא 1312$ .. המפרט הולך ככה : (השארתי לינק מתחת לכל חלק שתראו במה מדובר בדיוק) THD-300M16 :: Maxtor / DiamondMax 10 / 300GB / 7200 / 16MB / ATA-133 / EIDE / OEM / Hard Drive http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1487962&sku=THD-300M16 DFI Lanparty NF4 UT SLI-DR NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard and an AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.20GHz Processor http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1539397&…

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום אחותי שאלה אותי איזה מבין שני המפרטים הבאים עדיפים , אני לא מבין גדול אז החלטתי להסב את השאלה הזו אליכם l‎ ‎R580-JS01IL ‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i3-330M Processor, 2.13GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB (DDR3 / 2GB x 2)‎ ‎ HD‎ ‎500 GB (5400 rpm S-ATA)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' LED HD (1366 x 768) 16:9 Gloss‎ ‎ GPU‎ ‎nVIDIA GeForce GT 310M (Ext. Graphic), 512MB Dedicated gDDR3 (Ext. Graphic)‎ ‎ Optical Device‎ ‎Super Multi Dual Layer (S-ATA)‎ ‎ Network Card‎ ‎ Gigabit LAN ‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11bg/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎ Yes‎ ‎ Integrated Camera‎ ‎ 1.3 MP Web Camerara‎ ‎ Speakers‎ ‎3 W Stereo Speaker (1.5 W x 2) ‎ ‎ Sound‎ ‎ HD (High Definition) Audio ‎ ‎ Sound Effect‎ ‎ SRS 3…

16. Started by Gal Alroy,

מעוניין בהמלצה לנייד לשימוש ביתי דרישות 1. מסך 15.6 אינטש 2. יכולת להריץ משחקים כדוגמת fortnite ברמה סבירה 3. יכול לבוא עם או בלי מערכת הפעלה תקציב: לא הגדרתי תקציב אבל לא מעוניין להתפרע מחשב עבור ילד בן 11.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, ראשית רציתי לברך אותכם על האתר הזה. ממש מצויין, עלו והצליחו. עכשיו לעיניינינו, אני חושב לקנות בימים אלו מחשב חדש. המחשב ישרת אותי בעיקר ליישומי משרד שונים : NET , Office. וכדומה. המחשב לא ישמש ל- OC ואומנם אני לא חובב משחקים מושבע אך לא הייתי רוצה למנוע ממני את האפשרות לשחק עליו משחק פה ושם . אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס AMD. התקציב עומד על 5000 כולל מסך, תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by matant13,

שלום, אני צריך עזר בבניית מפרט עם מעבד I7 לתוכנות סטטיסטיקה 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות סטטיסטיקה אינטרנט וסרטים. מסך 22" לא FHD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, רמקולים עכבר ומקלדת סטנדרטים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל) לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד וכבר הרבה מהמחשבים מגיעים עם רזולוציות גבוהות וכבר היה לי Lenovo y50-70 עם מסך 4K (החזרתי אותו בגלל בעיות שונות) והיו הרבה בעיות סקיילינג כמו משחקים שהופיעו במלבן קטן ותוכנות שנראו ממש ממש בקטן. השאלה היא האם זה משהו נקודתי עם המחשב הזה או שכל המסכים עם הרזולוציות הגבוהות סובלים מזה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. מה דעתכם על מערכות מחשב מוכנות מרשתות גדולות כמו KSP, אופיס דיפו, אייבורי וכד'? אני צריך מחשב בסה"כ רק לגלישה קלה באינטרנט, זהו. מה אתם אומרים על הדילים של ה "מערכת מחשב ב-999 ש"ח" ואלה במחיר דומה? אלה כמובן לא החלקים החדשים, האיכותיים והאמינים ביותר אבל לשימושים כאלה כמה רע זה כבר יכול להיות במחיר כזה. מה אני צריך לבדוק אם אני רוצה לקנות מחשב כזה, ממה כדאי להזהר ואיפה כדאי לקנות? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by eshtul,

בעלים של חנות מחשבים גדולה במנהטן נתן לי הצעת מחיר למחשב שבקישור למטה ב750$ מכיון שאני המדריך של הבן שלו במחנה קיץ ברור שזה נראה מפתה היות והמחיר המקורי הוא קרוב ל1000$ אבל מה לעשות ואני לא ממש מבין בענינים האלה. אשמח אם תאמרו לי האם העסקה משתלמת http://rcsnet.com/www_site/product.cfm?prd=07632LU eshtul@gmail.com נ.ב. דרך אגב רציתי לדעת איך הויסטה רץ על המחשב הזה, עם הגדרות גרפיקה מלאות? חלק? שוב תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by EnerGy,

שלום, אני מעוניין שתרכיבו מפרט לחבר. הנה כל התשובות לשאלות הרלוונטיות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מעט מאוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים פלאש קלים, ושאר משחקים קלים …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tomerna,

אני מחפש לתלמידת תיכון. שהעיקר במחשב הוא שיהיה קטן, חשבתי לכיוון של INTEL NUC. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך המטרה היא מחשב קטן שעומד בדרישות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה וOFFICE וגם קצת משחקים בסגנון SIMS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך טרם נרכש אבל מדובר במסך 3:4 17" כנר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by amirn,

היי, אודה לעזרה למפרט מחשב לדרישות הבאות: תקציב בסביבות 6000 שימושים: תכנות, פוטושופ קבצי RAW גדולים, VIRTUAL MACHINES, קידוד וידאו, מעט עריכת וידאו בסיסית. שקט: סביר - לא קריטי. מארז: נוח להרכבה, מקום לפחות 5 דיסקים + SSD. חשוב: פילטרים נוחים לניקוי למאוררים, USB3 * לא משחקים * OC אולי קל בהמשך. ללא ציוד היקפי. תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם בחיפושים לא מצאתי תשובות מדוייקות לכמה שאלות שלי אז אשמח אם תענו לי אליהן קודם כל ראיתי שלKSP יש מחירים ממש סבבה לניידים שלהם אז רציתי לשאול איך הם והמלצה על אחד מהם ובכלליות איזה מחשב נייד אני בערך צריך אאה כן זה בשביל סבתא שלי שתתעסק הרבה בוורד אימייל אינטרנט וזהו בעיקר תודה רבה מראש! אשמח מאוד לתגובות מרן שאני משער שיש לו (לך) נסיון עם הניידים של KSP ץודה רבה רבה לכולם!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.