ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
אני צריכה משהו יחסית פשוט. אני אשתמש בו בעיקר לאינטרנט ואגירה של שירים ותמונות. הדברים הכי חשובים: משהו שיריץ טוב פוטושופ, זמן סוללה לא קמצני, מחיר לא פרוע מידי, ושלא ישבוק לי תוך שנתיים. בנתיים ההמלצות שנראו לי הכי בסדר היו DELL Inspiron N5110 - http://www.pcworld.idg.com.au/review/notebooks/dell/inspiron_15r_n5110/381366 אני לא בטוחה כמה הוא בנוי לתוכנות כבדות כמו פוטושופ, פשוט הם באים בצבעים נורא יפים.(אני בת.) ובחנות LOGER המליצו לי את ACER 5742- http://www.cnet.com.au/acer-aspire-5742g-core-i5-339307265.htm. אשמח לעזרה מכאלו שמבינים יותר ממני בעניין. שזה כולם, אז קדימה המלצות.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מתלבטת בין שני מחשבים ניידים של אסוס (ניתן להציע ניידים נוספים). http://www.bhphotovideo.com/c/product/755876-REG/ASUS_U36JC_NYC_U36Jc_NYC_13_3_Notebook_Computer.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/794596-REG/ASUS_U36SD_A1_U36SD_A1_LED_Notebook_Computer.hסtml שאלה נוספת: עלות המשלוח לארץ היא 100 דולר וכן תשלום מע"מ על המחשב האם ישנו גם תשלום מיסים בארה"ב? תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה בקרוב ואני צריך לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו במהלך הלימודים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות,בתור סטודנט להנדסת תוכנה כנראה גם תכנות * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 קילו נראה לי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סביר, בערך 5 שעות, כמובן שעדיף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם אפשר אז HDMI, אם לא אז לא קריטי* בלוטות? לא קריטי, אבל עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי, אבל עדיף * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלא…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, חברים אני עוד חודשיים מטייל לדרום אמריקה ל4 חודשיים.חשבתי לקנות DVD נייד לכל הנסיעות. אך חיפוש קצר באיבי מצא לי מוצרים סייינים של מחשבי נוטבוק זולים שעובדים על זיכרון פלאש. הצרכים שלי זה להפעיל פייסבוק להעלות תמונות ולצפות בסרטים. זה המקסימום שאני יעשה במקביל. האם מחשב זה יספק לי את הצרכים בצורה מספקת? כמה זמן הסוללה תחזיק לי בערך. מוכן להשקיע עד 400 שקל. אחרי הכל אין לדעת אם המחשב ישרוד או ייגנב במהלך הטיול. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לסטודנט וגם שיריץ טוב משחקים ברמת פרו 12 יש לי 2 הצעות עיקרות באחד המעבד יותר חזק והכרטיס גרפי פחות ובשני הכרטיס חזר יותר אך המעבד פחות חזק. הצעה ראשונה Intel i5-2410M Sandy Bridge Processor (3M Cache, 2.30 GHz) מעבד Intel GMA HD מאיץ גרפי הצעה שניה מעבדIntel® Core™ i3-2310M Processor 2.10GHz Latest 2nd Generation Intel® Core™ i3 Procsessor מאיץ גרפי - VideoNVIDIA® GeForce® GT 520M 1024MB כל שאר הפרטים הם זהים שהחשוב ביניהם הוא 4 ג'יגה זיכרון פנימי והמחירים די דומים תודה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
רוצה לעזור לחבר: התקציב:כ- 3500 ש"ח עד 4,000 ש"ח. שימושי המחשב העיקריים הינם הרצה של תוכנות חישוב וגרפיות כגון מטלב, Solidwork, Grapher, Origin וכדו', אך הייתי רוצה שתהיה לא גם היכולת להריץ משחקי תלת מימד מפעם לפעם. (אני רוצה לחברו למסך LCD שאני מתכוון לרכוש ). יש צורך בציוד היקפי- מקלדת אלחוטית (המחישה פד מגע כמו במחשבים ניידים) ורמקולים השקט: רמה 5. רוב החלקים ייקנו בחו"ל כך שאין צורך בחנות בארץ
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
1. תקציב - 4000 - 4500 שקלים 1/א. רצוי לשאוף ל-4000, אבל לא להתפשר אם יש דברים שיועילו. 1/ב. לא לחרוג. -- 2. משחקים בעיקר. 2/א. אין. 2/ב. פרו 2012/פיפא 2012/COD החדש, BATTLEFIELD החדש, F1 2011 וכו'.. גודל המסך הוא 20 אינץ', רזולוציה 1280X1024.. חשוב לציין כי המסך מעט מיושן ביחס להיום, והכוונה היא לשדרג אותו תוך חודשיים-שלושה למשהו יותר רציני (כולל חיבור HD). -- 3. אין צורך בציוד היקפי. -- 4. אין צורך לכלול כונן אופטי במפרט. -- 5. המחשב לא בחדר שלי, אבל כמובן שאני לא רוצה רעשים של טרקטור, שיהיה שקט.. 6-7.. -- 6. לא מתוכנן OC. -- 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופס/הרכבת מחשב. -- 8. ככל הנראה הרכישה תתבצע ב-TMS. אך גם KSP יתקבל. -- 9. חשוב - חיבורים ל-USB3, ו-8GB ראם (מסיבות…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הכל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי כולם אני מחפש מחשב נייד לגיימינג , פשוט העבודה שלי משעממת טילים ואני חייב איכשהו להעביר משמרות לילה.. אני מחפש מחשב שאני אוכל לשחק איתי פוטבול מנג'ר 2012 פרו 2012 הבאטלפילד החדש שיצא (לא חייב הגדרות גבוהות - העיקר שיהיה שחיק) 30+ FPS קול אוף דיוטי החדש שיצא.. - כנל.. לא חייב הגדרות גבוהות עם פילטרים.. פשוט שיהיה שחיק ועוד כל מני משחקים מהדור הקודם בורדרלנד, GTA וכאלה בסגנון להעביר את הזמן.. מגבלת תקציב סביב ה 6 אלף זאת אומרת שאני כנראה אקח נייד עם מעבד I7 ועם כרטיס מסך חזק.. זמן סוללה לא חשוב לי כי הוא יהיה ברובו מחובר לחשמל גם כשאהיה באוניברסיטה בלימודים הוא יהיה מחובר לשקע חשמל כמו כן לא מפריע לי ניידות, אני בחור גדול חח ויש לי תיק אז גם מסך 15.6 - 17…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד (כל המשחקים החדשים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 mw3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום חברים, אז לאחר שהמחשב שלי שבק חיים החלטתי לקנות אחד חדש. בגלל ההתראה הקצרה הצלחתי לגייס 4000 שח למפרט. אשמח שיכלול I5 2500K כרטיס חזק שיתאים לגיימינג (מעדיף GTX אחד מאשר SLI) לוח אם תומך OC לעתיד(דגם ZXX) מארז נאה שמכבד את בעליו ובעל סרקולציה טובה עם כמה שיותר מאוורים אני יודע שהתקציב אינו מאפשר רבות אך בכל זאת אשמח עם תוכלו להפיק ממנו את המקסימום אם נסיון לחסוך דגש על כך שבעתיד אני מתכוון לשדרג אותו באופן מסיבי בהחלט תודה רבה דניאל. 1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?להשתדל לחסוך אך רק אם לא יפגע במפרט עצמו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכנ…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך בבקשה חוות דעת על המפרט הבא שיצא בסביבות ה1800 ש"ח מעבד: Intel Core-i3 2100 3.1Ghz Tray קירור: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 זיכרון: 2x2GB DDR3 KINGSTONE ספק כח: Enermax NAXN TomaHawk II 450W הארד דיסק: 500GB מארז: Thermaltake V4 Black Edition אם יש לדעתכם מקום לקיצוץ, אני אשמח תודה.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים שיצאו ויוצאים בתקופה האחרונה, גיימר, מה שאומר דרישות גבוההות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X990, מאמין שיהיה שינוי בעתיד לכיוון הFHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למחשב נייד שישמש גם למשחקים חדשים המחשב מיועד להתחבר למסך Full HD השימוש שלו יהיה בעיקר בבית כך שמשקל וזמן בטריה צריכים להיות לא יותר מסבירים מה חייב להיות: כרטיס מסך חזק שכן המחשב צריך להריץ משחקים הארד דיסק 250G ומעלה מעבד כפול ליבה יציאת HDMI לפחות 4G זיכרון פנימי תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם! עברו 3 שנים מאז שהייתי בפורום הזה ודברים קצת השתנו. לכן אני פונה אליכם לעזרה! אני מעוניין לשדרג את המעבד, לוח האם והזכרונות שלי. גם מערכות קירור למעבד ולכרטיס מסך זה רעיון לא רע. המפרט שיש לי כרגע הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 - רוצה לשרג לוח אם: Asus P5B Deluxe - רוצה לשדרג זכרונות: 4X1GB DDR2 של supertalent ו- Corsair - רוצה לשדרג כרטיס מסך: EVGA GeForce 8800 Ultra ספק: Corsair HX520W מארז: Gigabyte Aurora 570 3D - אני מעוניין ב: - מעבד אינטל i5 לפחות. במידה ו- i7 חורג מהתקציב - האם הוא שווה את ההשקעה? - לוח אם: לא מבין בחידושים האחרונים - לגמרי לשיקולכם - זכרונות: 2X4GB DDR3 לפי המלצתכם - קירור: צריך? אם כן אז משהו חסכוני *** שימו לב לספק הכח שלי - אין …
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני צריכה משהו יחסית פשוט. אני אשתמש בו בעיקר לאינטרנט ואגירה של שירים ותמונות. הדברים הכי חשובים: משהו שיריץ טוב פוטושופ, זמן סוללה לא קמצני, מחיר לא פרוע מידי, ושלא ישבוק לי תוך שנתיים. בנתיים ההמלצות שנראו לי הכי בסדר היו DELL Inspiron N5110 - http://www.pcworld.idg.com.au/review/notebooks/dell/inspiron_15r_n5110/381366 אני לא בטוחה כמה הוא בנוי לתוכנות כבדות כמו פוטושופ, פשוט הם באים בצבעים נורא יפים.(אני בת.) ובחנות LOGER המליצו לי את ACER 5742- http://www.cnet.com.au/acer-aspire-5742g-core-i5-339307265.htm. אשמח לעזרה מכאלו שמבינים יותר ממני בעניין. שזה כולם, אז קדימה המלצות. וואו, זה סמיילי גאוני-
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה התקציב כעיקרון. אולי חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3, mw2, וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי 3 נושאים אודות המחשב, והיום הזמנתי את המפרט הבא מRSM: [table][tr][td][table][tr][td] Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray [/td][/tr][tr][td] GlacialTech IGLOO 1100CU PWM fan For Socket 1155/1156 [/td][/tr][tr][td] ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET [/td][/tr][tr][td] Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G [/td][/tr][tr][td] Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX [/td][/tr][tr][td] Sapphire ATI Radeon 6670 1GB GDDR5 HDMI [/td][/tr][tr][td] צורב LG GH22 SATA x 22 Black [/td][/tr][tr][td] Cooler Master Elite 370 + Antec VP450 450Watt [/td][/tr][tr][td] סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400 [/td]…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב ישמש רק לעבודה משרדית. אנטרנט, אופיס, וכו. אין שום תוכנות מיוחדות, עריכות כלשהם, או משהו בסגנון. גם סרטים בקושי יתנגנו על המחשב. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? רצוי שיהיה נמוך ויהיה קומפקטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללה היא בין הפרמטרים החשובים ביותר במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין ממש צורך. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין צורך במשהו גדול, כל גודל סטנדטי יספיק. * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך, עדיף אפילו שלא יהיה. * כונן Bluray? גם אין צורך…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן לא צריך מסך וחובה שתהיה יציאת HDMI. אם אפשר עדיף שיהיה שקט. תודה רבה! אורי.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל חוו"ד על הנייד של ASUS מדגם A53S (מפרט טכני ניתן לראות כאן, ההבדל הוא שאני מדבר על גרסא עם 8GB זיכרון) האם יש לו מתחרים טובים בתקציב של 4000 ש"ח? השימושים שלי פשוטים למדי - שימוש משרדי, וצפייה בסרטי HD על LCD 32'. אבל המטרה של רכישת מחשב חזק היא שיישאר חזק גם בעוד שנה-שנתיים נאמר.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים! ברצוני לרכוש מחשב נייד לשנת הלימודים הקרבה ובאה. אני עומד ללמוד מדעי המחשב, לפיכך חיפשתי מחשב שיהיה לי נוח לעבוד עליו, שיהיה לו מסך גדול דיו [15 אינצ', לא יותר ולא פחות], ובנוסף לכך שיציע ביצועים גראפיים טובים. הדרישות שלי מהמחשב: מסך גדול [כפי שציינתי], סביבת עבודה נוחה - מה שכולל מקלדת מרווחת, עדיפות לנאמפד, טאצ'פד מרווח, מקלדת קרירה, ביצועים גראפיים נורמאליים [שכן אשתמש במחשב בעתיד גם לגראפיקה, ולגיימינג]. המשקל הוא פחות פונקציה מבחינתי. אחרי חיפושים, מצאתי את ה- Asus K53SV i5 והמחשב גם מוצע לי במחיר זול במיוחד - 3500 ש"ח! להלן מפרט המחשב: Intel Core I5 2410M 2.3GHZ 4GB DDR 5 RAM Geforce 540m 2GB מסך 15.6 אינצ' רזולוציה 1366 על 768 צורב דיוידי מקלדת עם num…
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, משהו שיכול להחזיק מעמד שנתיים-שלוש עד שהוא יתחיל לפגר מאחור. אבל מה, פעם אחרונה שקניתי מחשב הייתה ב-2007, ואני כבר לא ממש מעודכן במה שהולך בשוק, מבחינת חברות, טכנולוגיה, רכיבים וכו'. הנה פירוט של מה שאני מחפש, בהתאם לשאלון שמופיע בדיון החוקים. 1. התקציב הוא בין 3,000 ל-4,000 ש"ח. אם תהיה חריגה קלה, אז זה בסדר, אבל עדיף שלא. 2. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, כאשר השאיפה היא למחשב חזק, שיכול להחזיק משחקים בדרישות גבוהות, ויתתחיל לפגר מאחור רק עוד שנתיים וחצי-שלוש. למחשב כבר יש מסך של 21 אינץ' שמיועד לו. 3. רמקולים חדשים הם אופציה, אם התקציב יאפשר זאת. 4. חוץ ממה שציינתי (המסך, והרמקולים שהם בגדר אפשרות), יש צורך להחליף את הכל. 5. השקט נמצא במקום …
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
תקציב: 2.5k-3k חריגה אפשרית: 250 ש"ח יעוד: גיימינג קל-כבד משחקים לדוגמא: pes 12 nba 2k12 cryciss2 call of duty 7 asb ציוד היקפי: מסך מקלדת עכבר הארדיסק: 500gb-1tb וצורב אם אפשר אז ציוד שאפשר עליו oc תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אין כיוון ברור ולא העדפה לדגם זה או אחר אשמח לכמה הצעות המחשב לרוב יושב בבית ופחות מסתובב לגבי כרטיס מסך -- אשמח לכמה המלצות עד כמה כדאי להשקיע על כרטיס חזק יותר
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-