עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ReflexHD,

שלום חברים, אז לאחר שהמחשב שלי שבק חיים החלטתי לקנות אחד חדש. בגלל ההתראה הקצרה הצלחתי לגייס 4000 שח למפרט. אשמח שיכלול I5 2500K כרטיס חזק שיתאים לגיימינג (מעדיף GTX אחד מאשר SLI) לוח אם תומך OC לעתיד(דגם ZXX) מארז נאה שמכבד את בעליו ובעל סרקולציה טובה עם כמה שיותר מאוורים אני יודע שהתקציב אינו מאפשר רבות אך בכל זאת אשמח עם תוכלו להפיק ממנו את המקסימום אם נסיון לחסוך דגש על כך שבעתיד אני מתכוון לשדרג אותו באופן מסיבי בהחלט תודה רבה דניאל. 1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?להשתדל לחסוך אך רק אם לא יפגע במפרט עצמו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכנ…

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  2. Started by roeezamir,

אהלן, אני צריך בבקשה חוות דעת על המפרט הבא שיצא בסביבות ה1800 ש"ח מעבד: Intel Core-i3 2100 3.1Ghz Tray קירור: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 זיכרון: 2x2GB DDR3 KINGSTONE ספק כח: Enermax NAXN TomaHawk II 450W הארד דיסק: 500GB מארז: Thermaltake V4 Black Edition אם יש לדעתכם מקום לקיצוץ, אני אשמח תודה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים שיצאו ויוצאים בתקופה האחרונה, גיימר, מה שאומר דרישות גבוההות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X990, מאמין שיהיה שינוי בעתיד לכיוון הFHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …

4. Started by full_clip,

שלום מחפש המלצה למחשב נייד שישמש גם למשחקים חדשים המחשב מיועד להתחבר למסך Full HD השימוש שלו יהיה בעיקר בבית כך שמשקל וזמן בטריה צריכים להיות לא יותר מסבירים מה חייב להיות: כרטיס מסך חזק שכן המחשב צריך להריץ משחקים הארד דיסק 250G ומעלה מעבד כפול ליבה יציאת HDMI לפחות 4G זיכרון פנימי תודה חברים

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by Oo Meitar oO,

שלום לכולם! עברו 3 שנים מאז שהייתי בפורום הזה ודברים קצת השתנו. לכן אני פונה אליכם לעזרה! אני מעוניין לשדרג את המעבד, לוח האם והזכרונות שלי. גם מערכות קירור למעבד ולכרטיס מסך זה רעיון לא רע. המפרט שיש לי כרגע הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 - רוצה לשרג לוח אם: Asus P5B Deluxe - רוצה לשדרג זכרונות: 4X1GB DDR2 של supertalent ו- Corsair - רוצה לשדרג כרטיס מסך: EVGA GeForce 8800 Ultra ספק: Corsair HX520W מארז: Gigabyte Aurora 570 3D - אני מעוניין ב: - מעבד אינטל i5 לפחות. במידה ו- i7 חורג מהתקציב - האם הוא שווה את ההשקעה? - לוח אם: לא מבין בחידושים האחרונים - לגמרי לשיקולכם - זכרונות: 2X4GB DDR3 לפי המלצתכם - קירור: צריך? אם כן אז משהו חסכוני *** שימו לב לספק הכח שלי - אין …

6. Started by Kay.,

אני צריכה משהו יחסית פשוט. אני אשתמש בו בעיקר לאינטרנט ואגירה של שירים ותמונות. הדברים הכי חשובים: משהו שיריץ טוב פוטושופ, זמן סוללה לא קמצני, מחיר לא פרוע מידי, ושלא ישבוק לי תוך שנתיים. בנתיים ההמלצות שנראו לי הכי בסדר היו DELL Inspiron N5110 - http://www.pcworld.idg.com.au/review/notebooks/dell/inspiron_15r_n5110/381366 אני לא בטוחה כמה הוא בנוי לתוכנות כבדות כמו פוטושופ, פשוט הם באים בצבעים נורא יפים.(אני בת.) ובחנות LOGER המליצו לי את ACER 5742- http://www.cnet.com.au/acer-aspire-5742g-core-i5-339307265.htm. אשמח לעזרה מכאלו שמבינים יותר ממני בעניין. שזה כולם, אז קדימה המלצות. וואו, זה סמיילי גאוני-

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה התקציב כעיקרון. אולי חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3, mw2, וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. פתחתי 3 נושאים אודות המחשב, והיום הזמנתי את המפרט הבא מRSM: [table][tr][td][table][tr][td] Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray [/td][/tr][tr][td] GlacialTech IGLOO 1100CU PWM fan For Socket 1155/1156 [/td][/tr][tr][td] ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET [/td][/tr][tr][td] Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G [/td][/tr][tr][td] Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX [/td][/tr][tr][td] Sapphire ATI Radeon 6670 1GB GDDR5 HDMI [/td][/tr][tr][td] צורב LG GH22 SATA x 22 Black [/td][/tr][tr][td] Cooler Master Elite 370 + Antec VP450 450Watt [/td][/tr][tr][td] סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400 [/td]…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by com,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב ישמש רק לעבודה משרדית. אנטרנט, אופיס, וכו. אין שום תוכנות מיוחדות, עריכות כלשהם, או משהו בסגנון. גם סרטים בקושי יתנגנו על המחשב. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? רצוי שיהיה נמוך ויהיה קומפקטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללה היא בין הפרמטרים החשובים ביותר במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין ממש צורך. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין צורך במשהו גדול, כל גודל סטנדטי יספיק. * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך, עדיף אפילו שלא יהיה. * כונן Bluray? גם אין צורך…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כמובן לא צריך מסך וחובה שתהיה יציאת HDMI. אם אפשר עדיף שיהיה שקט. תודה רבה! אורי.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by yotamavi,

שלום לכולם, הייתי שמח לקבל חוו"ד על הנייד של ASUS מדגם A53S (מפרט טכני ניתן לראות כאן, ההבדל הוא שאני מדבר על גרסא עם 8GB זיכרון) האם יש לו מתחרים טובים בתקציב של 4000 ש"ח? השימושים שלי פשוטים למדי - שימוש משרדי, וצפייה בסרטי HD על LCD 32'. אבל המטרה של רכישת מחשב חזק היא שיישאר חזק גם בעוד שנה-שנתיים נאמר.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אהלן אנשים! ברצוני לרכוש מחשב נייד לשנת הלימודים הקרבה ובאה. אני עומד ללמוד מדעי המחשב, לפיכך חיפשתי מחשב שיהיה לי נוח לעבוד עליו, שיהיה לו מסך גדול דיו [15 אינצ', לא יותר ולא פחות], ובנוסף לכך שיציע ביצועים גראפיים טובים. הדרישות שלי מהמחשב: מסך גדול [כפי שציינתי], סביבת עבודה נוחה - מה שכולל מקלדת מרווחת, עדיפות לנאמפד, טאצ'פד מרווח, מקלדת קרירה, ביצועים גראפיים נורמאליים [שכן אשתמש במחשב בעתיד גם לגראפיקה, ולגיימינג]. המשקל הוא פחות פונקציה מבחינתי. אחרי חיפושים, מצאתי את ה- Asus K53SV i5 והמחשב גם מוצע לי במחיר זול במיוחד - 3500 ש"ח! להלן מפרט המחשב: Intel Core I5 2410M 2.3GHZ 4GB DDR 5 RAM Geforce 540m 2GB מסך 15.6 אינצ' רזולוציה 1366 על 768 צורב דיוידי מקלדת עם num…

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  13. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, משהו שיכול להחזיק מעמד שנתיים-שלוש עד שהוא יתחיל לפגר מאחור. אבל מה, פעם אחרונה שקניתי מחשב הייתה ב-2007, ואני כבר לא ממש מעודכן במה שהולך בשוק, מבחינת חברות, טכנולוגיה, רכיבים וכו'. הנה פירוט של מה שאני מחפש, בהתאם לשאלון שמופיע בדיון החוקים. 1. התקציב הוא בין 3,000 ל-4,000 ש"ח. אם תהיה חריגה קלה, אז זה בסדר, אבל עדיף שלא. 2. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, כאשר השאיפה היא למחשב חזק, שיכול להחזיק משחקים בדרישות גבוהות, ויתתחיל לפגר מאחור רק עוד שנתיים וחצי-שלוש. למחשב כבר יש מסך של 21 אינץ' שמיועד לו. 3. רמקולים חדשים הם אופציה, אם התקציב יאפשר זאת. 4. חוץ ממה שציינתי (המסך, והרמקולים שהם בגדר אפשרות), יש צורך להחליף את הכל. 5. השקט נמצא במקום …

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  14. תקציב: 2.5k-3k חריגה אפשרית: 250 ש"ח יעוד: גיימינג קל-כבד משחקים לדוגמא: pes 12 nba 2k12 cryciss2 call of duty 7 asb ציוד היקפי: מסך מקלדת עכבר הארדיסק: 500gb-1tb וצורב אם אפשר אז ציוד שאפשר עליו oc תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  15. אין כיוון ברור ולא העדפה לדגם זה או אחר אשמח לכמה הצעות המחשב לרוב יושב בבית ופחות מסתובב לגבי כרטיס מסך -- אשמח לכמה המלצות עד כמה כדאי להשקיע על כרטיס חזק יותר

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by Computer24hr,

שלום, אני מחפש לוח שיתאים למעבד i5-2500K בעבור Over Clocking חשבתי על דגמי Z68, אשמח לקבל הצעות (המחיר צריך להיות סביר ולכן אם תציעו לי מספר אפשרויות דגם זול מאוד, עממי, וטוב יותר זה יעזור לי). הדברים שחשוב לי בלוח: - 4 כניסות לSATA2 לפחות- כניסת SATA3 אחת לפחות - יציאת ESATA בפנל אחורי - USB 3 שיהיה לפחות 2 חיבורים - HDMI חובה, גם VGA עדיף. - חריצי USB 2.0 עדיפות לכמה שיותר אבל לא על חשבון מחיר מטורף כי אפשר לרכוש מפצל או פנל במידת הצורך. - אין לי צורך בSLI, ומשחקים זה יהיה אופציונלי עבורי (GTA וכו'...) - כרטיס רשת במהירות 1000 (אומנם יש בכולם אבל עדיין חשבתי שיהיה צורך לציין). - PS/2 גם עדיף שיהיה עדיין יש לי סט אלחוטי שמשתמש לצערי בטכנו…

17. Started by MaC_MaN,

יש לי שאלה... האם יש מחשב נייד עם שני דיסקים פנימים\כניסות לשני דיסקים פנימים? איזה דגמים מה הסביבת מחירים?

18. Started by eyalitzhak,

אני עומד לקנות את המפרט הזה עוד כמה ימים ואני רוצה שתגידו לי איך הוא? התקציב לא כל כך משנה כי אין לי כל כך הרבה כסף להשקיע ולגיסי יש מעבדת מחשבים אז הוא קונה את כל החלקים במחיר עלות, מה שיצא דיי טוב ועזר לי המון. זה המפרט, אם יש לכם הצעות לשיפור\שינוי חלק שהוא עומד בערך על אותו סכום תגידו מעבד: INTEL Core™ i5 -2500 LGA 1155 3.3 GHz 64-bit לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 מארז: NZXT ספק: Gigabyte Superb 720W זיכרון: Kingston DDR- 3 4GB 1600MHz כרטיס מסך: ATI - Sapphire HD6870 1GB DDR5 256-Bit דיסק קשיח:Seagate 1000TB SATA III 7200RPM אני שוקל להוסיף עוד 2GB של זיכרון או שעדיף להשקיע ולהוסיף עוד 4GB של זכרון? או שבכלל ככה זה טוב? מה אתם אומרים על המפרט הזה? …

19. Started by adir12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ושאר המשחקים החדשים בעונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200, מסך 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

20. Started by TechRoy,

שלום, בניתי מפרט חדש ואשמח לקבל את דעותייכם לגביו. מה צריך להחליף, לשפר או כל דעה אחרת. להלן המפרט: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1207 לוח אם: Gigabyte GA-Z68XP-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪758 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪440 קירור למארז: Scythe 120mm Blue LED כמות: 1 - מחיר: ₪46 ספק כוח: Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪480 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪350 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪330 כרטיס מסך: Gigabyte …

21. Started by ReflexHD,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי גיימינג,תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF3 MW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920:1080 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5-8…

22. בנדוד שלי מביא לי מחשב נייד מארה"ב מהאתר הבא: http://www.deals2buy.com/ שם המחירים זולים יותר כך שאני לא יודע מה התקציב של הדגמים הללו בארץ אבל אני מוכן להשקיע במחשב 700 דולר. מטרות המחשב: עבודה משרדית (סטודנט באוניברסיטה) וגם צפייה בסרטי HD באיכות גבוהה. גודל המסך: 14 אינץ' רצוי מסך טוב LED אם נכנס בתקציב כיוון שאני הולך לראות סרטי HD בנייד. משקל רצוי: לא קריטי אבל שלא יהיה כבד בצורה יוצאת דופן- ממוצע. זמן סוללה: רצוי זמן סוללה ארוך או לפחות ממוצע ומעלה. יציאות מיוחדות: esata, hdmi בלוטות: כן גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB כונן cd/dvd: כונן dvd שיהיה צורב גם. כונן blueray: לא חובה. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חובה בלי מערכת הפעלה. העדפה לחברה: מעדיף …

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by ORSHW,

אני רוצה לקנות מחשב היום או ביום ראשון.. בעברי הבנתי ממש טוב במחשבים אבל אז התגייסתי ומאז (לפני שנתיים) אני חוזר הביתה פעם בשבועיים-שלושה, וכבר איבדתי כל קשר לעניין... אני בניתי מחשב באייבורי ואשמח לעזרה- תגידו לי אם זה שווה, או או אם אפשר לבנות משהו יותר טוב באותו הכסף.. אני רוצה לשחק במחשב הזה במשחקים על רמה (ושיעבדו כמו שצריך). בקיצור, אני ממש אשמח לעצות לשדרוגים ושינויים.2,665 ש"ח: *מארז + ספק כח מארז איכותי מותג מתוצרת IN-WIN דגם EC021 הכולל מאוורר קידמי ואחורי *Intel® Core™ i5 2320 3.0GHz שדרוג למעבד Core™ i5 2400ו- 45 ש"ח שדרוג למעבד Core™ i5 2500ו- 140 ש"ח שדרוג למעבד Core™ i5 2500Kו- 215 ש"ח *לוח Gigabyte דגם P67A-D3-B3 צ'יפסט P67 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/10…

• 43 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by roi13489,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב אם ההשקעה משתלמת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג(200 ש"ח) רק אם זה ממש מהותי מבחינת יחס מחיר/תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY החדש, BATTLEFIELD 3, ובתקווה כל המשחקים שיצאו ב3-4 שנים הקרובות בהגדרות גרפיות גבוהות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? דרושים מקלדת, עכבר ומסך איכותיים, בנוסף, לא לשכוח צורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by KKK,

שלום, מה דעתכם על המפרט הבא? [table][tr][td]מעבד: [/td][td] Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪840 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td] Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪117 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td] Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 כמות: 1 מחיר: ₪619 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td] SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪530 [/td][/tr][tr][td]קירור למארז: [/td][td] Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA כמות: 1 מחיר: ₪41 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td] Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות:…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים