עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3.000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לחרוג, אלא אם כן ההבדל יהיה משמעותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט. בעיקר לימודים, אבל גם חשוב לי שיהיה אפשר לשחק משחקים מדי פעם, כגון פרו אבולושן, קצת קול אוף דיוטי וכו'. וגם שיידע לנגן תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כפי שציינתי. המחשב לא מיועד לגיימינג אך אני אוהב לשחק מדי פעם במשחקים כמו פרו, פיפ…

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אהלן, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי, בשדרוג אני רוצה לשפר את המעבד,כרטיס מסך, ולום אם. כל מה שמסיס כבר יש, ונראהלי שזה מספיק לי בנתיים [לשיקולכם]. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD בעיקר, ומשחקים קלים. [הכי כבד פיפא 2012] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בעיקר משתמש בBS PLAYER לסרטים, קצת אינטרנט ומשחקים קלים מאוד.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2012 במק…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Gershon,

1. מה התקציב המקסימאלי?2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod4 tf2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440 על 900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by apelt,

שלום, קניתי מעבר i5 2500k ולוח אם z68DB. עכשיו אני מחפש לקנות את שאר המרכיבים, קיבלתי הצעת מחיר למפרט הבא: (חשוב לי לציין שהמחשב ישמש 75% שימוש כללי ו 25% משחקים) 1) קירור מעבר - arctic freezer 11LP 2) זכרון G.skill NT dual channel 2x4GB 1333 3) מארז - coolerMaster elite 334u black ATX case 4) ספק כח- antec basiq 550W 12cm PSU VP550P 5) מאוורר - fractal design silent series 120mm 6) צורב DVD - LG DVD RW GH22NS x22 SATA מכיוון שאני לא הולך לשחק הרבה במחשב (מתי שיצא) האם שווה לי לקנות כרטיס מסך יד2, מאשר להשקיע 850 ש"ח באחד חדש? ההצעה היא 1000 ש"ח אשמח לשמוע על טיב הרכיבים והאם המחיר הוגן. אני לא מחפש לקנות כל רכיב בחנות אחרת, לכן חשוב לי שהכל יתבצע במקום אחד תודה

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by yossib3,

קניתי לבן שלי מחשב... המוכר שיגע לי את השכל מרוב מילים.... שהבנתי אולי 5% מהם... בהמלצתו הזמנתי את המפרט הבא: מארז ARCTIC עם 2 מאווררים עם חיישני טמפ' 12CM ספק כח A.PEC 80+600W FAN 12 POWER MAN INWIN לוח DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 INTEL מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2400 מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz X 2 כרטיס מסך Nvidia GeForce 550GTX TI 1G-5 MSI צורב SONY LIGHTSCRIBE SATA X 24 דיסק קשיח 500GB מחיר 4,950 ש"ח לטענתו מיותר לשים מעבד I7 על הכרטיס המסך הוא חייב אותי ב-1000 ש"ח ולפי מה שהוא אמר הקונפיגורציה הזאת נחשבת ברמה גבוהה מאוד אז בבקשה צריך את דעתכם! הפורמט הזה נחשב טוב? המחיר סביר? כרטיס המסך שוו…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by hatul,

שאלתי לפני כמה חודשים אבל מאז הכיוון שלי השתנה קצת, אז אשמח אם תעזרו לי שוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר קצת, 100–200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט, פיתוח לאינטרנט ושליטה בשרתים מרחוק. בנוסף הוא ישמש לצפייה בסרטים, פיתוח ותִכנות, לעתים רחוקות יהיה קצת עיצוב גרפי עם gimp. נרצה גם לשחק עליו מידי פעם ולכן הוא צריך להריץ משחקים בצורה סבירה (לא צריך שירוצו על הרמה הכי גבוהה אבל צריך שירוצו). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. [table][tr][td][/td][td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td] AMD A-Series Quad Core A8-3870K לוח אם Gigabyte A75M-UD2H זכרון 4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB מארז איכותי מותג Thermaltake דגם V4 ספק כח מותג Thermaltake 450W כולל מאוורר 12 ס"מ לקוח מ IVORY [/td][/tr][/table]

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by EL-Fenomeno,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, מעדיף לנצל 2000 ש"ח מהתקציב.. אבל אם צריך עד 3000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. APB Reloaded(חשוב לי במיוחד שירוץ חלק על ההגדרות הכי גבוהות), Batelfield3, COD3, Far cry3 ושהמשחקים הכבדים ביותר שקיימים ושיצאו בעתיד הקרוב-רחוק ירוצו חלק על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by SuperSagi,

שלום, כרגע יש לי מחשב שרץ על מעבד CORE I5-750 2.67 וכרטיס מסך ASUS 6970 2GB. ברצוני לבצע שדרוג למחשב על מנת להפיק את מיטב הביצועים במשחקים חדשים. השאלה שלי היא מה כדאי לי לשדרג? האם מומלץ לשדרג את המעבד ל: i5-3570K או ל: i7-3770K או מצד שני כדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך שלמרות שהוא חדש יחסית מרגיש לי קצת חלש לעתים.. תודה רבה.

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by Mistery,

שלום, יש לי קרוב משפחה חרדי,שמעוניין לקנות מחשב ניי פשוט לשימושים של אופיס,והדרישה המרכזית היא שלא יהיה חיבור לאינטרנט? יש אפשרות כזאת? תודה.

• 25 תגובות
    • 7.3k צפיות
  11. שלום לכולם ! מבקש עזרה לבניית מפרט בדגש מיוחד על שקט ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם ניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, צפייה בסרטים וגלישה, אך שיוכל להריץ משחקים כדוגמת ה-SKYRIM בהגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך דל U231…

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by RevBlue,

אז לפני כמה שבועות נשרף לי הלוח אם ובגלל שהוא קצת יישן אני צריך לשדרג גם אותו וגם את המעבד והזכרונות . כמו כן עד עכשיו היה לי מחשב AMD אבל אני מחליף ל- INTEL בגלל שהיו יותר מידי בעיות עם הרכיבים המחשב בגדול לסרטים, אינטרנט וגיימינג כמה שאלות: המעבד Intel Ivy Bridge Core i5 3450 והמעבד i5 2120. הבנתי שה-2120 נותן כמעט אותם ביצועים בפחות מחיר, האם זה נכון? ואני גם מתלבט בין הלוח אם [Gigabyte GA-B75M-D3H והלוח MSI ZH77A-G43 Sata3 Usb3 DVA/DVI/HDMI. הבנתי שהלוח של MSI עדיף אבל מה אתם חושבים? האם ההבדל במחיר שווה והאם זה לוח עדיף לגיימינג? (לא מתכוון לעשות OC) המארז שכבר יש לי הוא isolo-230 וכרטיס מסך ATI RADEON HD 4780, וספק כוח של 550W תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by carnot,

בשעה טובה הגיע תקציב המחקר וצריך לקנות מחשב. המחשב ישמש להכל - עבודה משרדית, סימולציות, מחקר וכו' 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו בלב שקט ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולציות נומריות ב-MATLAB, תוכנות אלמנטים סופיים, שימוש משרדי למחקר (אופיס + חיפושים באינטרנט), תוכנות CAD (לא בתדירות אינטנסיבית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הט…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. * מטרות המחשב?עריכת מוזיקה * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by saar5030,

סליחה על הטופס המוזר!!! האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא משנה בכלל איפה... מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ.. תקציב: 4500יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 4700 יד ראשונה\שניה: ראשונה! זמן אחריות רצוי: שנה לפחות חברת המחשב הניד המועדפת: לא משנה כל כך שיהיה משהו מוכר (לא TOSHIBA) נראה לי ישעדיפות לHP... מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 גודל כונן קשיח מועדף: לפחות 500 משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל עדיף (לא כל כך משנה תכלס...) גודל הצג::עדיף 13.3אבל אפשר גם 15.6 זמן סוללה רצוי: לפחות 3-4 שעות צבע המחשב הרצוי: לא וורוד או משהו אפשרויות נוספות במחשב:שיקרר את עצמו טוב ויחזיק הרבה זמן! מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזי…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  16. זה המחשב שנרכש בסוף 2007, אז הפגין ביצועים מעולים ותוצאת 3dmark שלו הייתה במקום ה 10 בפורום הזה למשך כמעט שנה(!) מיום רכישתו. בעיקר בזכות הכרטיס הגרפי שלו. מאז שדרגתי לו זכרון ל 4GB (מ2) והוספתי עוד דיסק קשיח לאחסון (לא למכירה, לא מצויין פה) היום אני מתלבט אם לשדרג אותו או לחילופין למכור אותו ולקנות מחשב חדש. אין לו כבר אחריות כמובן. אשמח אם תתנו הערכת מחיר: I ntel Core 2 Quad 6600 G0 2.4Ghz OC to 3.0Ghz Gigabyte GA-P35-DS3R (Rev. 1) 4GB RAM DDR2-667 CL5 Transcend Gigabyte Geforce 8800GT G92 512MB WD 640GB 7200 HEC TRT-400W Arctic Freezer Pro

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by The-Magician,

מחשב חדש אחרי התקנת מערכת הפעלה התקנתי את כל הדרייברים שלו אין במנהל ההתקנים משהו בסימן שאלה צהוב הכל טוב!!! אני לא מבין רק איך אני מגיע לאשף של הבלוטוס של המחשב?? חיפשתי שעה ואני לא מוצא (יש לי עוד מחשב של hp ושמה יש לי סמל של בלוטוס ב-asus אין לי שום סמל...) ועוד דבר..אני אני מפעיל את הקיצורים שעל האפים? נגיד לכבות את הרמקולים? ניסתי ללחוץ על fn אבל זה לא עובד

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. מדובר במחשב לשימוש ביתי כללי. אני יודע שיחסית לצרכים שאני מציין כאן הרכבתי מפרט חזק אבל חשוב לי להשאיר פתח לכמה שיותר שיפורים. בגלל זה למשל בחרתי לוח-אם עם ארבעה סלוטים לזיכרונות של עד 32GB. לא חשוב לי כרגע כרטיס מסך ואין לי בעיה להשתמש בכרטיס מסך המובנה, אבל גם כאן חשוב לי להשאיר אופציה עתידית. דגש חשוב מאוד הוא על השקט והקירור היעיל של המפרט. אין צורך בהארד דיסק וציוד הקפי. תודה רבה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת פוטושופ, קצת סרטי HD, קצת משחקים א) …

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקרון, שירים וסרטים (לא בהכרח HD), אינטרנט, משחקים קלים ומשחקים באתרים שונים (וואלה וכל אלה...). העיקר שלא יתקע הרבה פעמים, שיהיה מהיר בפתיחת תיקיות, שירים, סרטים וכל זה... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9. שיהיה שקט, מקורר ומאוורר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, ב…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by DinDani,

מחשב נייד Compaq 610, החלק במטען שמתחבר למחשב נשבר, ולא נראה שאפשר להחליף חלק מהכבל, מכיוון שהוא מתחבר ישירות לתוך השנאי של המטען. על המטען/שנאי כתוב: HP INPUT 100-240V 1.6A 50-60Hz 65W האם עדיף לרכוש מטען יעודי או מטען אוניברסלי? במידה ומטען אוניברסלי, מה בדיוק לבקש? (האם יש כמה סוגים?), כמה אמור לעלות ומהיכן במרכז כדאי לרכוש? במידה ומטען ספציפי, מה בדיוק לבקש? (מטען שמתאים לכל מחשבי HP? לכל Compaq? לדגם הספציפי?) בנוסף, כמה אמור לעלות ומהיכן במרכז כדאי לרכוש? או בקיצור, מהי המלצתכם? :-) תודה.

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. קישור - http://bildr.no/view/1345089 המחשב הוא רב שימושי - משחקים, סרטים, עבודה (אופיס), מוסיקה וגלישה באינטרנט. אני מחפש משהו שיריץ לי הכל חלק לפחות ל-4 השנים הקרובות, עם איכות סאונד ווידיאו גבוהה. כרגע יש לי מחשב עם 250 ג'יגה זיכרון, ואני מסתדר איתו לא רע - ככה שמעבר ל-1TB אני לא צריך, אין לי צורך גם בצורב אלא בכונן הכי פשוט בשביל לקרוא דיסקים (גם לא בהכרח צריך שהוא יקרא Blu-Ray). יש לצייץ שיתכן וחסרים במפרט הזה אמצעי קירור או ספק כוח, אני לא בטוח האם מה שמובנה במארז וברכיבים יספיק, וגם אני לא סגור על זה שהלוח האם תומך בכל החומרה החדשה, ככה שמחכה לעצתכם. אני לא מתכוון לעשות OC. אני מתכוון גם לרכוש בהמשך מערכת סאונד חדשה, אבל זה כנראה יבוא אחרי המחשב. אשמח לקרוא תגובות ב…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, המחשב ישמש למשחקים, תכני HD, שימושים של אינטרנט ואופיס רגילים. משחקים שיפעלו על המחשב: crysis 2, prototype 2, COD MW3 וכדומה. אני לא יודע אם אצטרך להשתמש בOC. אשמח לקבל חוות דעת בעניין זה גם כן. רכיבים שאני מתכוון לרכוש: מעבד: intel core i5 3450 או i5 2500k איזה אחד מומלץ? כרטיס מסך: nvidia geforce 570 gtx זיכרון: מתלבט בין 8GB DDR3 לבין 16GB DDR 3. ספק כוח: 600W רכיב קיים (כרגע אצלי במחשב) שאולי יצטרך החלפה: לוח אם- מותג Gigabyte דגם GA-M61PME-S2 צ'יפסט nVIDIA GeForce 6100 / nForce 430 תודה רבה לכולם. יום טוב.

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום, אחרי הרבה לבטים, החלטתי להשקיע בסכום של 4,000 שקל (חריגה אפשרית ב200 שקל) עבור מחשב נייד שישמש אותי עבור משחקים כמו: prototype 2, team fortress 2, GTA IV, diablo3,lol וכמובן עבור גלישה וצפייה בסרטים. כמובן שבמידה ואתם חושבים שבתקציב כזה לא ניתן לספק מחשב נייד עבור דרישות המשחקים אשמח לדעתכם * גודל המסך? רצוי 17 אינץ', אך אסתפק גם ב 15. * משקל רצוי? לא קריטי, הולך להיות רוב הזמן על השולחן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סולללה יציבה, המחשב לרוב יחובר קבוע לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ביציאת HDMI לטלויזיה, ולא חייב בלוטות וכמובן WIFI * גודל מינימלי של דיסק קשיח? אסתפק ב 500GB * כ…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום, לאחרונה נראה שהמחשב שלי שובק חיים, גם לוח האם וגם הספק עושים לי בעיות וכבר לפני זמן מה החלטתי להחליפו. בכל מקרה, החלטתי ללכת על המפרט הרב תכליתי פה באתר: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137642&section=293&target=%D7%A8%D7%91-%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 עם שני שינויים: 1. אני לא הולך לקחת כונן קשיח שני, יש לי 3 כוננים מהמחשב הקודם שהייתי רוצה להוסיף לכונן החדש במחשב הזה. כך שרציתי לדעת האם המארז הזה יוכל להחזיק 4 כוננים. 2. בזמן שהמחשב הישן עצמו נקנה לפני 3 שנים, את כרטיס המסך קניתי שנה שעברה, כך שאני לא ארצה להחליף גם אותו בינתיים Geforce GTX460. אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות, תוכנות גרפיות כבדות ולפעמים לגיימינג. אני גר בפתח תקווה א…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by moshe191,

דרושה חוות דעת על המפרט הזה שהמליצו לי עליו המפרט נבנה למטרת גיימינג כבד. לא אבצע אוברקלוק. בקשר לציוד הקפי שאני השתמש: מסך:BenQG2410HD רזולוציה: 1920X1080 ומה שאני רוצה מהמחשב שהוא יוכל להחזיק BF3 על אולטרה היי אז מה אתם חושבים על המפרט?? תודה [table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪929 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪129 [/td][/tr][/table]…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים