ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אז ככה מה התקציב המקסימאלי: 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , משחקים לא כבדים , צפייה בסרטים וסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD , FSX , סימולטורי טיסה שייצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים לא כבדים …
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הבאתי את המחשב הזה מחבר במחיר סביר יחסית 1000 http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=821573 . המחשב ב-5 חודשים לא נעשה בוא הרבה שימוש. נקנה מארהב והובא לכאן עם אחריות. המחשב נקנה בעיקר לצפייה בסרטי HD 1080P . התחלתי להוריד סרטים וכבר שום סרט לא רץ באופן חלק בכלל (הסרט מגמגם!). הבאתי את המחשב הזה גם כי ידעתי שהוא מריץ סרטי HD בקלות כמו שרשום בכתבה. עכשיו אין כמעט משהו שלא ניסיתי לסדר. -ניסיתי להריץ עם splash PRO -התקנתי מקודדים של קאזה...לא הצליח מחקתי והתקנתי מקודדים חדשים של WIN7 -הורדתי את הדרייבר הכי עדכני ל readon 6310 HD . עם כל זאת נכנעתי אמרתי אני יתפשר וירד ל-720P והופתעתי לגלות שגם כאן יש גמגום חריף ביותר! חייב עזרתכם! *אם ההודעה איננה בפורום המתאי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! עברו 3 שנים מאז שהייתי בפורום הזה ודברים קצת השתנו. לכן אני פונה אליכם לעזרה! אני מעוניין לשדרג את המעבד, לוח האם והזכרונות שלי. גם מערכות קירור למעבד ולכרטיס מסך זה רעיון לא רע. המפרט שיש לי כרגע הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 - רוצה לשרג לוח אם: Asus P5B Deluxe - רוצה לשדרג זכרונות: 4X1GB DDR2 של supertalent ו- Corsair - רוצה לשדרג כרטיס מסך: EVGA GeForce 8800 Ultra ספק: Corsair HX520W מארז: Gigabyte Aurora 570 3D - אני מעוניין ב: - מעבד אינטל i5 לפחות. במידה ו- i7 חורג מהתקציב - האם הוא שווה את ההשקעה? - לוח אם: לא מבין בחידושים האחרונים - לגמרי לשיקולכם - זכרונות: 2X4GB DDR3 לפי המלצתכם - קירור: צריך? אם כן אז משהו חסכוני *** שימו לב לספק הכח שלי - אין …
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי גיימינג,תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF3 MW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920:1080 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5-8…
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים שיצאו ויוצאים בתקופה האחרונה, גיימר, מה שאומר דרישות גבוההות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X990, מאמין שיהיה שינוי בעתיד לכיוון הFHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כמובן לא צריך מסך וחובה שתהיה יציאת HDMI. אם אפשר עדיף שיהיה שקט. תודה רבה! אורי.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לפרסם מפרט אבל לא מוצא בשום מקום איך מעתיקים את הלינקים מהאתר (rsm.co.il) ככה שיהיו עם המחיר וכתובים מסודר. מישהו יכול לעזור לי בזה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 מפרטים מKSP CORE I3 2100 SCYTHE KATANA 3 ASUS P8H61-M G.SKILL 1333 MHZ 4GB SEAGATE 500 GB sata 3 GIGABYTE GTX460 SOC SAMSUNG צורב THERMALTAKE V4 SEASONIC 620W 80+ עם הרכבה חובה . 3006 שקל. ומפרט שני : ANTEC 100 GTS 450 INTEL I3 2120 SEASONIC 500W ואותו לוח אם 4GB 1600 MHZ GSKILL אם יש יותר טובים מKSP פתוח להצעות . תודה גולדמן
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני צריך את המחשב ללימודים באוניברסיטה ולמשחקים, נגיד שכבדים. גודל מסך 15.6. משקל לא חשוב יציאת HDMI 500 גיגה לפחות, עם דיסק SSD גם. בלוטות לא משנה צורב בלוריי אין לי העדפה לחברה כלשהי התקציב לא כולל רשיון למערכת הפעלה תודה.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב אם ההשקעה משתלמת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג(200 ש"ח) רק אם זה ממש מהותי מבחינת יחס מחיר/תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY החדש, BATTLEFIELD 3, ובתקווה כל המשחקים שיצאו ב3-4 שנים הקרובות בהגדרות גרפיות גבוהות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? דרושים מקלדת, עכבר ומסך איכותיים, בנוסף, לא לשכוח צורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
Acer One 753-U362KI Model Name753-U362KI CPUIntel® Celeron processor U3600 (2MB L3 cache, 1.2 GHz, DDR3 800 MHz) Memory2GB Dual-channel DDR3 SDRAM support with two soDIMM modules, Up to 4GB HD500GB Display11.6'' HD (1366 x 768), high-brightness (200-nit) Acer CineCrystal™ LED-backlit TFT LCD GPUIntel® HD Graphics with 128 MB of dedicated system memory, supporting Microsoft® DirectX® 10 Dual independent display support Webcam1.3 Megapixel WebCam Optical DeviceNone LanGigabit Ethernet WirelessAcer InviLink™ Nplify™ 802.11 b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™ BluetoothYes, (Bluetooth® 3.0 + HS) AudioHigh-definition audio support MS-S…
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD,אינטרנט,מוזיקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינצ' רחב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8.5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל-בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מחשב שמיועד לעריכה גרפית: Photoshop,3dsMax,Premiere בתקציב מצומצם חשוב לי בעיקר יציבות ומהירות, המחשב לא מיועד למשחקים אלא לשימוש כללי-אינטרנט, קבצים בנפח גדול, ושיסחוב עבודה על תוכנות גרפיות (פחות חשוב זמן רינדור אבל שלא ייתקע) אני לא יודע ממה להתחיל-כרטיס מסך, מעבד יקר ולוח...מה מוביל למה בנוסף יש לי הארד דיסקים ישנים אחד SATA2 ואחד IDE - תהיה אפשרות לחבר אותם? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבנות מפרט וגם להגיד מה דעתכם על הרכיבים האלה: Intel Core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 - מעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN-3000i - תוספת מאוורר Asus P8H61-M LE B3 - לוח אם G. Skill Sniper 2X4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit - זיכרון Western Digital Caviar Blue 500G…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה התקציב כעיקרון. אולי חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3, mw2, וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Motherboard Name MSI P35 Neo (MS-7360) (2 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB זה המפרט שלי או לפחות היה עד שנשרף הלוח... עכשיו אני יודע שגם מעבד צריך להחליף אז צריך המלצה למשהו במקום וזה אפשרי לשמור את הכרטיס מסך? או שגם הוא צריך החלפה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
**אני מעוניין לשדרג רק מעבד, לוח אם וזכרונות. מחשב נוכחי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? הכרטיס מסך פתוח ל6970 עם OC, מתוכנן OC גם למעבד. 8. האם …
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני עזרה ואני ממש לא מבין בנושא הוא צריך מחשב לעבודה ב AUTOCAD ו SolidWorks. אני לא יודע להגיד לכם מה בדיוק הוא עושה עם זה אבל הוא מהנדס מכונות אם זה עוזר. ניסתי קצת לחפש בפורום אבל רק יצאתי יותר מבולבל. ראיתי כל מיני המלצות על מעבדים,כמות זכרון,כמות של כוננים קשיחים,כרטיסי קוואדרו לעומת כרטסי מסךרגילים בקיצור זה לא התחום שלי ומחשבים זה לא התחום שלו ככה שכל אחד מנסה למכור לו איזה בוליש אחר. אין ממש תקציב מוגדר , השאיפה היא להוציא כמה שפחות אבל למיטב הבנתי אי אפשר להגיע למחשב נורמאלי אם מפרט בסיסי. בו נגיד שהקציב הוא סביב ה 3000 ואפשר לחרוג עד 4000 שקל כדי לקבל ביצועים נורמאלים/טובים תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לרכוש מחשב, וממחקר קטן שעשיתי הגעתי למפרט הבא: מארז: lancool pck60b לוח: gigabyte Ga-Z68X-UD3P-B3 מעבד: intel i5 2500k קירור: skyth Katana 3 זכרון: corsair vengeance 8gig kit הארדיסק: WD10EALX כרטיס מסך: saphire 6950 toxic דיוידי : סוני\ סמסונג. ספק: seasonic X-560 יחובר למסך 1920X1080 משחקים חדשים כמובן. עדיף כמובן לא לחרוג מהתקציב ואם ניתן להוזיל, מה טוב. אין צורך בציוד היקפי. ללא מערכת הפעלה. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ופוטושופ, חשוב לי שיהיה שקט, ואני מתכוון בשלב כלשהו לבצע המהרה. אשמח לשמוע דעות. בברכה תומר.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim COD קיצר רוב המשחקים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש של : סרטים , שירים , הורדות , מולטי-טאסקינג , ומשחקים שיצאו עד 2010. אני חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=790492 רציתי לשאול מה אתם חושבים עליו או אם כדאי אחר ?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ לצרכי לימודים של עיבוד גרפיקה אני אשתמש בתוכונות AUTOCAD וSKETCHUP לעבודות שלי התקציב הוא סביב ה4000 שח, אני מעוניין במכשיר חזק ומתקדם למטרות אלו יש הצעות מוכרות?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, בניתי מפרט חדש ואשמח לקבל את דעותייכם לגביו. מה צריך להחליף, לשפר או כל דעה אחרת. להלן המפרט: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1207 לוח אם: Gigabyte GA-Z68XP-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪758 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪440 קירור למארז: Scythe 120mm Blue LED כמות: 1 - מחיר: ₪46 ספק כוח: Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪480 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪350 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪330 כרטיס מסך: Gigabyte …
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם במציאת מפרט מתאים אז ככה: 1. המחשב לא מיועד לעבור אוברקלוק 2. השקט לא חשוב 3. תקציב מקסימלי 4000 ש"ח 4. הולכים לשחק על המחשב ברזולצית 1920X1080 5. אין צורך במסך/ ציוד היקפי 6. אין דרישות מיוחדות נוספות 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או הרכבת מחדש בתקציב כל זאת אני אבצע תודה מראש חברים...
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, חפשתי במפרטים המוכנים וראיתי שאין שם אפילו לא מפרט עריכת וידאו אחד לרפואה אז אני מציק לכם פה: אני רוצה לרכוש מחשב חזק מאוד שמיועד לעריכת וידאו HD-אוויד ופרימייר, כולל אפטר אפקטס, ואולי גם תלת מימד בעתיד הלא רחוק. התקציב יכול להגיע גם עד 8000, והדברים החשובים הם: מעבד i7 זכרון אני לא יודע כמה, אבל אני מניח ש12 או 16 ג'יגה כרטיס מסך חזק במיוחד הארד דיסק פנימי של 2 טרה הבנתי שכונן SSD הוא די נחוץ, אז אחד של לא פחות מ120 ג'יגה זהו פחות או יותר. כמובן הדברים הרגילים- צורב, חיבור usb3, מערכות קירור וכו'. חוץ מהמפרט עצמו אני לא מחפש ציוד היקפי. תודה רבה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כול המחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך- BENQ E2200HD רזולוציה 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-