ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד לצורך עבודה משרדית (הרבה טאבים פתוחים) ולימודים (לימודי משפטים אין צורך בתוכנות מיוחדות). המחשב הולך להתנייד איתי הרבה ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה קל ולכן אני מכוון למסך 14” לא אכפת לי יותר כל עוד זה לא מעלה משמעותית את המשקל אבל לא פחות. חשוב לי שאיכות החומרים והחומרה יהיו הטובים ביותר במסגרת התקציב על מנת שישרת אותי כמה שיותר שנים קדימה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ₪ , ייתכן שאוכל לרכוש באילת אז אפשר להביא הצעה נוספת לפי מחיר אילת במסגרת התקציב. מעדיף לא לחרוג, אבל במידה וזה ממש משמעותי אז חריגה לכיוון ה-5000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבו…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, הגיע הזמן למחשב חדש.. אשמח לקבל הצעות למפרט מלא: המפרט למחשב amd64 בסביבות 6500 ש"ח (ללא הרכבה). מעבד בסוקט 939 + לוח אם (אין צורך בSLI או באפשרות ל OC) המפרט צריך לכלול: כרטיס מסך 6600GT PCI-Express 512mb RAM מארז (אם אפשר שחור עם חלון בתקציב זה יהיה נפלא ) + ספק אם יש צורך HD 120GB SATA מסך ''17 CRT צורב dvd cdrom כונן דיסקטים עכבר אופטי ומקלדת (לא אלחוטיים) רמקולים כרטיסי קול ורשת (עדיף מובנים) תודה לכל המומחים
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
איך נראה לכם המחשב הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267&products_id=8053 נראה לכם שהספק יספיק?
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום מומחים, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה. אשמח לעזרתכם. ברשותי מחשב Dell Latitude 6400. אני משתמש בו בעבודה כשאני מתחבר דרך מודם סלולרי, ובבית - דרך Router. בעבודה, המחשב עובד מצויין. בבית, בין אם אני משתמש ברשת האלחוטית, ובין אם אני מתחבר ל-Router בערת כבל רשת - המחשב מגיע ל-CPU של 100% ולא יורד. לא הצלחתי לאתר איזה process תופס את ה-CPU (לא ב-task-manager ולא בתוכנה שהורדתי בשם Process-Explorer). בבית - מחשב ביתי נוסף מחובר תמידית ל-Router ועובד מצויין. פרט נסיבתי - התופעה החלה לאחר שהעלתי את מהירות הגלישה בבית ל- 2.5Mb (מ-1.5). תודה מראש, יובל
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אחרי שקנינו מחשב לכל המשפחה, הגיע הזמן גם לי קודם כל, האם אפשר היום לקנות מחשב בלי כרטיס מסך ולשדרג בעתיד הקרוב(3 חודשים-חצי שנה)? או שאנחנו היום בתקופה שהכל עוד מעט הולך להשתדרג ולא יהיה אפשר לשדרג כבר? פעם שעברה שקניתי לי מחשב שבועים אחרי הקניה יצאה סוקט חדשה וה PCI-E ככה שממש נדפקתי. אם זה אפשרי, אז חשבתי על משהו כזה: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם: כמו שאמרתי, המטרה היא לשדרג כרטיס מסך בעוד כמה חודשים, אז צריך לוח אם מתאים לשדרוג עתידי + כרטיס מסך מובנה. יש חיה כזאת? זכרון: 2GB Kingston Value דיסק קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארז וספק: חשוב לי שהמארז יהיה דיי שקט. במארז היום יש רק 5 מאוור…
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהתלבטות בקניית מחשב נייד. למעט הפרמטרים של המחשבים חשובה לי דעתכם המקצועית לגבי אחריות, אמינות, שימוש וכו'... מחשב נייד HP: HP Pavilion dv6-3050ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212921.html http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej מחשב נייד DELL: STUDIO 1558 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH03B6BD678 שני המחשבים בערך אותו המחיר (אם נוסיף את האחריות המורחבת של HP). אני ממש מתלבט ואשמח לקבל את עזרתכם המקצועית. *** אני חדש בפורום וקראתי את חוקי. אני מקווה שאני לא עובר עבירה עם הפרסום של האתרים. פשוט לא מצאתי שום חוק שאוסר זאת. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע אוברקלוק האם…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד למשחקים אך עדיין שיהיה קל לסחוב אותו ללימודים. כמה נקודות שאני סגור עליהם: 1.לא יותר מ 13 אינצ 2.כרטיס מסך נורמלי שיריץ משחקים(לא על ההגדרות הכי גבוהות אבל עדיין משהו נורמלי) 3.יותר קל משקל יותר טוב 4.יש לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי אז אנא קחו את זה בחשבון 5.התקציב הוא 5000 אבל גמיש(אפשר יותר בתנאי שהמחשב מצדיק את הכסף) הציעו לי את ה LG E310 2B5 ואת ה HP PAVILION DV3660 ואני אשמח להצעות נוספות תודה רבה מראש לכל העוזרים בברכה RA96
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=2484&CatCode=315 כמה זמן סוללה כשהוא לא במאמץ גראפי? המטרה העיקרית היא אינטרנט ועבודות משרדיות, אך עד איזו רמה הוא מסוגל להפעיל משחקים? אני לא מדבר על Crysis, GTA IV ודומיהם, אלא יותר בכיוון של GTA SA, CS. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מפרט סופי : CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1098.94 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) [ ¤ 611.2 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 285.56 ] 2 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 1569.96 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 Black ! [ ¤ 125.39 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [ ¤ 261.68 ] 1 Monitors : 17" LG F700P NEW Flatron Monitor + USB Hub [ ¤ 1146.39 ] 1 Keyboards : Micro…
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מחשב לצרכים ביתיים, בינתיים ללא כרטיס מסך. אולי עדיף לשנות את הלוח אם כדי לקבל לוח אם עםכרטיס מסך OB יותר טוב ? ללא מתוכנן OC, ללא ציוד היקפי מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤598 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤498 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT White כמות: 1 מחיר: ¤404 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 1 מחיר: ¤221 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤281 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מחיר: ¤130
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, הנייד שלי כבר חגג 6 שנים והגיע הזמן להשתדרג. אני מחפש לפטופ, אפשר אפילו טאבלט היברידי או כל אחד מייצורי הכלאיים שיש היום, אין לי בעיה איתם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3800-4000 באילת, ז"א בערך עד 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש שוטף סטנדרטי( אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה ישירה), תכנות front end 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייח לשימושי משרד קשוחים, 30 טאבים ברקע, 3 תוכנות לניהול Email עם צריכת זיכרון מאסיבית, שיהיה מהיר ואמין, שקט, אין צורך בציוד היקפי. התקציב עד 3000 שח יש גמישות. תודה רבה,
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב בלבד בלי ציוד היקפי ב4000 שקל מחשב מיועד למשחקים כבדים קונה רק מפנדה איך המחשב הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27382&PHPSESSID=31f4dbba3991618363093d2b5a129ca0 כרטיס מסך אני אקח 5770 ומארז CM690, יותר יפה וגדול מהאנטק וקראתי שאם מעבירים את המאורר מהחלון לאנשהו הרעש יורד. אם החנות מוכרת מעבדת Tray אני אקנה, איזה קירור מומלץ למעבד עד 150 שקל ? אם ממש שווה אז אפשר לחרוג (200) אבל רק אם ממש שווה.
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי התלבטות קשה, אני צריך מחשב ואחרי מחשבות רבות החלטתי שאני צריך ניידות. תקציב: 4000 שח פחות או יותר. שימושים: בעיקר משרדי, אופציה למשחקים(לא רוצה לפסול לגמרי, עדיין יהיה לי קצת חופש מדי פעם) יש חברה בשם ORIN-2000 שמוכרת ניידים של IBM מעודפים במחירים סבירים. אז ההתלבטות היא : א. מחשב נייד, מעודפים, IBM סדרת T דגמי ThinkPad . משלם על איכות + אחריות לשנה. אולם החומרה לעומת חברות אחרות מיושנת יותר. ב. מחשב חדש תוצרת DELL\HP\LG חלק נותנים אחריות ל-3 שנים למרות שלפי מה שקראתי רק השנה הראשונה אכן תקפה על כל המחשב וחלקיו. מקבל גם חומרה חדשה יותר מאשר IBM אבל מתפשר על איכות. מה דעתכם ? להתפשר על חומרה ? להתפשר על איכות המוצר ? כי על פי מה שבררתי סדרת ה-T מאוד אמינ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בה שלום אני מעונין לקנות מחשב שולחני ששימושו העיקרי הוא לתכנות, כאשר הוא מריץ את התוכנות windows 7, visual studio 2010, ms sql server 2005, office 2010 אלו התוכנות המרכזיות שרצות, הרבה פעמים בו זמנית, כמו כן לא נדרש שום ציוד הקפי. אני מעונין במחשב 32 BIT (בגלל אילוצי מערכת הפעלה שכבר יש לי) אשמח לקבל מפרט כמה שיותר מפורט שאוכל להבין ולשחק איתו. תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עבור קרובי משפחה מפרט למחשב שמשמש את הילדים במשפחה (גיל תיכון וצבא). בכל מקרה הוא לא יוציא הרבה כסף על המחשב, אבל הילדים משחקים במחשב הרבה חשבתי להציע את המפרט המינימלי למשחקים ב-2500 ש"ח מכאן: http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ אחרי שהוא ראה כמה הצעות "לא איכותיות", יקשה עלי לשכנע אותו לקנות מחשב במחיר כזה + למעלה מ-1000 ש"ח על מסך (ואולי גם מערכת הפעלה). מצד שני, המשחקים שראיתי שהם משחקים הם משחקים שהגיעו אליהם מחברים ולא משהו שיצא בשנה האחרונה. שמדובר במשחקים שיצאו לפני שנתיים שלוש וכדו'. הם גם לא משחקים ברזולוציות גבוהות ויכולים להתפשר ברמת הפרטים. בקיצור, אני צריך מפרט למחשב "משפחתי" הכי זול אבל שיוכל להריץ משחקים בני שנתיים. כולל מסך.
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל מפרט ב8000 בעיקרון לגיימינג ( ואולי לקצת עריכה ) רק מחשב ללא ציוד היקפי וללא מסך אני מתכנן לעשות אוברקלוק תודה מראש לעוזרים עריכה : לא ידעתי שצריך טופס בקשה אז הינה . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד חדש-עלה 2000 ש"ח. ---- עכשיו רציתי לקבוע שומר מסך וזה רושם לי: שומר מסך אינו יכול לפעול מאחר שדרוש לו כרטיס מסך חדש יותר או כרטיס מסך התואם ל-Direct3D . עכשיו אם זה רושם על שומר מסך את זה אני מתאר לעצמי ששום משחק גם לא יעבוד לי. פרטים: המחשב של חברת טושיבה+יש לו direct X 11 על ווינדוס 7. סוג כרטיס מסך- מתאם VGA רגיל. אמממ זה מוזר כי בסירטונים ביוטיוב לדוגמא רואים באמת באיכות מעולה. אז זה או הכרטיס מסך חלש או צריך לעדכן דרייבר?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראשית אני רוצה לציין את המפרט שלי הנוכחי שלי, ולשאול אתכם האם באמת כדאי לי לקנות מחשב חדש או שמספיק רק להחליף איזה כרטיס מסך או משהו. אז ככה: מעבד - Q8200 2.33Ghz(4 CPU). ~2.3GHz זיכרון - 4G Ram כרטיס מסך - Geforce 9800 GT לא יודע כל כך איך לבדוק את הלוח אם, אם זה חשוב תסבירו לי איך ואני אבדוק. במידה וכן כדאי לקנות מחשב חדש הנה מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נסו לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כב…
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חברה שלי רוצה ליקנות מחשב חדש בעיקר למישחקים ועבודות עיצוב גרפי וגם למישחקים (כבדים אסטרטגיה ) תנו לי איזה מיפרט ככה עצבני בישבילה אני חשבתי על AMD 64 שמעתי הוא חזק מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב לדרישות שלי..?
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, להיום יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 וכרטיס גרפי 5900XT לוח אם ASUS יוקרתי וזיכרון 512 RDRAM, מהמחשב אני מפסוט אני הגיע הזמן להחליף ולשהו חדש. יש לי תקציב עד 5000 ש"ח שיכלול: מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס גרפי, דיסק קשיח, ומארז וספק פשוטים לא צריך יקרים. אם ישר כמה גרושים אז אפשר גם צורב SATA 2 DVD המחשב ישמש: אינטרנט ומשחקים חדשניים ו-WORD. אני לא הולך לבצע במחשב אוברקלוק, האופציה הזאת לא ממש חשובה לי. על מה שאני חשבתי זה זה: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Corsair כרטיסי מסך ASUS HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ASUS ד…
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מתוכננת 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית רגילה לחלוטין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 BC2 GTA IV MAX PAYNE 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-