עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום כולם, השנאי האורגינלי של ה- T43 הפסיק לעבוד לפני כמה זמן ועד עכשיו השתמשתי בשנאי של IBM אחר שקיבלתי מחבר. השגתי שנאי של לפטופ אחר (אני לא יודע איזה) ואני חושש להשתמש בו. לשנאי המקורי יש output: 16V- 4.5A ולזה שעכשיו קיבלתי output: 19V-3.42A אפשר להשתמש בו? מישהו מבין ויכול לעזור? זה ממש ממש דחוף לי, אין לי איך להפעיל את המחשב... תודה רבה ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  2. שלום מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות עם multitasking רב וגיימינג שצריך , חשוב לציין המחשב הולך להקנות בארה"ב! ( ככה שהמפרטים שאני צריך אמורים להכנס בתקציב) * מטרות המחשב? עבודה בעיקר עם תוכנות כמו android studio , photoshop , eclipse , unity , UDK , phpstorm , visual studio חלקן פתוחות במקביל בזמן שהגוגל כרום/פייר פוקס פתוח עם 20-30 טאבים ומוזיקה מתנגנת ברקע, ולהריץ משחקים חדשים כמו bf4, ac , the witcher 3 ב-50-60 fps. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? לפחות FHD 1920x1080 למרות שהנטיה היא ל-3K או 4K למרות שאני יודע שזה overkill ויהיה לי הרבה בעיות עם כמה אפליקציות שלא מותאמות לרזולוציה הזאת(אבל אני מבלה הרבה זמן מול המחשב וחשבתי ש…

3. Started by xtract1,

אהלן חבר'ה,זקוק לעזרתכם. המחשב מיועד לאחי הקטן ( בן 5) שהולך לגלוש בו באינטרנט,והמשחקים הכבדים ביותר שיהיו זה ריימן 1 והוגו.. אני זקוק למחשב בתקציב הנ"ל כשיש לי כמה בקשות שאני מקווה שיוכלו להיכנס בתקציב הדל לצערי. 1.מעבד כפול ליבה 2.ג'יגה זיכרון (מומלץ 512X2) אני מאוד מקווה שהדבר אפשרי (גם אם קצת קשה). מן הסתם אין צורך בכרטיס מסך יותר רציני מאשר מובנה,OC כלל לא בא בחשבון והדגש הוא על מחיר זול ועל שני הבקשות הנ"ל. לצערי הרב,כנראה שנצטרך להסתפק במארז וספק ג'נריים (למרות שאם יכנס משהו יותר נורמאלי אני אשמח) כדי להקשות עליכם אפילו יותר,(לא אשמתי) יש העדפה גדולה לחנויות באזור הקריות/חיפה או קצת צפונה מכך. תודה מראש לכל העוזרים (והמנסים).

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  4. צריך כרטיס מסך שמתחבר לטלוויזיה ב - S-Video! אפשר AMD. עדיף שקט.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין במפרט מחשב בסך כ 3000 שקל (ללא מסך). מטרת המחשב היא סרטים אינטרנט ומשחקים. יש לי כבר מעבד Q6600 של אינטל. תודה רבה על העזרה. איציק[br]פורסם בתאריך: 14.02.2008 בשעה 16:42:23 החלטתי גם לקנות מסך שיבוא עם המחשב בתקציב של באיזור ה 1000 שקליםאשמח להצעות תודה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  6. נא לעזור! אני לא כל כך מבין במחשבים ואני מעוניין לקנות מחשב מצויין למשחקים... יש לי כבר מסך של Dell 22 2209WA eIPS ששמעתי עליו אחלה דברים אבל עם אני מעוניין במסך אחר זאת לא בעיה בגלל זה רשמתי 6000 שקל + מסך! (5000 בלי מסך) אני רוצה הכל חדש חוץ ממקלדת, עכבר ורמקולים! מקום מגורים - באר-שבע אשמח לתגובות!! דרך אגב אני גם חדש בכל הנושא הזה של הפורומים אז אם יש טענות - נא לירשום, תודה!

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  7. שלום רב לכולם! יש תקציב של 8000 ש"ח. אני מעוניין בכרטיס מסך חזק,רצוי RADEON... 2 ג'יגה זיכרון... כמה שיותר זיכרון בהארד דיסקים... לוח אם עם מעבד חזקים (לא עקרוני אם AMD או INTEL)... ספק חזק... מארז TOWER מרווח (חשבתי בכיוון של KENDALF LCS) לשם ביצוע קירור מים לכל רכיבי המחשב - מעבד+כרטיס מסך בנפרד יהיה קירור להארד-דיסקים... אנא עזרתכם...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by sheepush,

שלום לכם, אני רוצה לקנות מחשב נייד בין 500-600$ בארצות הברית המחשב לשימושים של אינטרנט ומשחקים קלים-בינוניים עריכה: שכחתי להוסיף שאני מעדיף מחשבים של DELL או HP. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  9. HP EliteBook 8460P תודה מראש

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by psybrain,

מעוניין לקנות מחשב נייד 17" ויש שניים שאני מתלבט ביניהם אשמח לחוות דעת https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=14410,13599 מחיר סופי של הטושיבה הוא 4545 ש"ח השאלה האם שווה להשקיע יותר 300 שקל על הטושיבה ?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by iem,

AM2 3600 X2 DUAL CORE 64BIT GIGABYTE GAM61SME-S2 chipset GEFORCE 6100+NFORCE 410 כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 160GB SATA2 7200 RPM 8MB wd,seagate,hitachi 1024MB DDR II667 צורב LG\SAMSUNG X20 SATA DVD GeForce Nvidia 6100 128MB משולב. המחשב כולל גם: מקלדת + עכבר גלילה+רמקולים מציעים לי אותו ב- 980 ש"ח, האם זה כדאי ?? אני חייב תשובה די מהר כי אמרו לי שזו עסקה ממש טובה.... תודה !

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by valorien,

שלום חברים. אני זקוק למפרט חזק ככל שתוכלו לתכנן לטובת עבודה גרפית בעיקר. יש צורך במסך CRT 17 אינץ' ואין צורך בציוד היקפי כלשהו. בעיקרון אני נוטה חזק לטובת AMD אבל הצעות רלוונטיות הכוללות מעבדי אינטל יישקלו גם הן בכובד ראש. המפרט הולך להירכש בשבוע הבא עלינו לטובה. תודה רבה לעוזרים. מכל מלמדיי השכלתי.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. עברתי על כמה מפרטים שהכנתם כאן בסכום דומה, אבל אף אחד לא מבוסס אינטל. אם אפשר אני מעוניין במפרט של עד 5000 ש"ח, שיהיה מבוסס על מעבד אינטל. מטרת המחשב בעיקר למשחקים. כמו כן הוא צריך להיות כולל מסך(אם אפשר שתי מחירים למסך,אחד לשטוח, אחד לרגיל) +.... צורב + מקלדת + עכבר(אופטי) + ורמקולים(פשוטים ביותר).

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Vortex,

שלום לכולם, אז ככה, יש לי מחשב טוב שמשרת אותי, אני לא פריק של ביצועים או אוברקלוקינג, פשוט אני חובב חומרה ובא לי עכשיו לשדרג. הנה המפרט שלי: P4 1.7GHz Asus P4GX-MX NCP 256MB DDR 400MHz Gigabyte Radeon 9000 Pro WD 20GB 5400 אוקיי, אז הערכתי את צוואר הצינור של המערכת ככה, על פי סדר חשיבות (1= הכי חשוב) 1) הזיכרון - מעט מדי, 256 לא מספיק היום לכלום. בנוסף זה השדרוג הכי זול - 250 שקל? 2) דיסק קשיח - איטי וקטן בגודלו, היום ב300 שקל יש 40 ג'יגה עם 8 מגה באפר? 3) כרטיס מסך - כשקניתי אותו (ינואר 2003) הוא היה הבחירה התקציבית בין הGeforce4 MX440 לRadeon9700 שהיה הכי חזק בתקופתו. מהי הבחירה התקציבית של היום? חשוב להגיד שאני הפסקתי לעקוב בשנתיים האחרונות אחרי התפתחויות…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by shaigg,

אני רוצה לקנות מחשב חדש, השימוש הוא כללי, אני לא גיימר וסך הכל רוצה לקבל את התמורה הכי טובה לכסף. לא צריך ציוד היקפי אבל אני רוצה צורב DVD.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות במחשב נייד שאוכל לקחת איתי לבסיס. עיקר השימוש במחשב יהיה לשם תכנות ועריכת גרפיקה קלה (פוטושופ פלאש ואימג' רדי בעיקר). התקציב שלי הינו עד 3500 ש"ח בערך עם עדיפות שלא לחרוג מכיוון שבבסיס יש הרבה גנבים וחוליגנים שעלולים לגנוב או להרוס את המחשב אז עדיף כבר שיהרסו משהו פחות יקר (בעתיד לאחר השחרור כנראה שאקנה מחשב ברמה גבוהה יותר). אורך חיי הסוללה הינו בעדיפות הנמוכה ביותר משום שהשימוש במחשב יעשה בעיקר במקומות בהם הוא יכול להישאר מחובר לחשמל. כולי תקווה שתעזרו לי לבחור בגודל מסך אידיאלי עבור מחשב המיועד לעבודה הנ"ל, וכן למצוא מחשב שלא יקרטע ויאכזב ברמת הביצועים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by spitzi,

לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אני מבקש המלצה למחשב All-In-One בשביל ההורים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? טוב, מי לא מעדיף לחסוך ? אבל בכפוף לדרישות להלן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עד 500 ש"ח יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורים: גלישה, אופיס, צפיה בסרטי וידאו ביתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by OreoCookieh,

מטרות המחשב? תכנות (על כל רבדיו), סרטי HD. (אולי משחקים פשוטים כמו פיפא) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14+- . מאט אני מניח הכי מומלץ? לא ממש מבין בזה.. * רזולוציית המסך? FHD! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה ומוארת - בונוס * משקל רצוי? פה חשוב שיהיה כמה שיותר קל, אתנייד איתו כל יום באוניברסיטה אני מניח. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר זמן, להיות ג'אנקי של נקודות חשמל זה לא אידיאלי לסטודנט. 8 שעות +- יהיה נחמד אני מניח (גם פה, אשמח לדעתכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כרגע אני לא משתמש, אבל אם לדעתכם צריך אז בכיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אף פעם לא השתמשתי בSSD, ככה שאני סומך על דעתכם המנוסה. * כונן אופטי? …

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום לכולם אני צריך מחשב ביתי פשוט למשפחה. אני רוצה שהמחשב יוכל גם לשמש ילד בן 11 למשחקים, לאו דוקא ברזולוציה גבוהה ולא עם כל האפקטים אבל שאפשר יהיה לשחק בו. אני צריך לפחות 250GB דיסק קשיח ומעדיף לפחות 2GB זיכרון כל זה עד 2000 ש"ח ללא ציוד היקפי. תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by johndou,

אני מתכנן למכור את הנייד שלי ולקנות חדש אז בכמה אני אמכור אותו מפרט: מעבד: Intel Centrino 1.6Ghz זיכרון: 736MB כ. מסך: Intel 82852/82855 GM/GME Graphics Controller דיסק קשיח: 80GB מסך: "15.1 אז בכמה אתם מעריכים שאוכל למכור אותו?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by Mati Menkes,

אהלן חבר'ה, אז ככה מחר יש לי יומולדת ואני מתכנן לקנות מחשב חדש, אשמח לקבל עזרה שתרכיבו לי מפרט שיצא זול ואמין, בעיקרון התקציב עומד על 3500 ש"ח חריגה של מקסימום 500 ש"ח, בעיקרון מה שאני עושה זה מתכנת הרבה, לפעמים גם משחק [גיימינג], פוטושופ, ואולי גם קיובייס, אממ תוכנת FTP ועוד כמה שטויות זה בתור מחשב אישי ומחשב עבודה, אני גם עובד עליו וגם משחק עליו לפעמים, אממ בלי מסך, אשמח שתבנו לי מפרט ותביאו לי הצעת מחיר והמלצות, חשוב לי שיהיה כולל ציוד לא רק של המחשב עצמו אלא גם רמקולים [אני מאזין הרבה מאוד למוזיקה] לדוגמא וכו' אם יש לכם עוד שאלות או משהו אז תשאלו ואענה, האמת שאשמח לקבל תגובות בהקדם זה קצת דחוף לי, אם אני רוצה להיות עם מחשב [סיפור ארוך - אל תשאלו] תודה סופ"ש …

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. מה דעתכם על החלקים אשמח לשמוע המלצות והערות מעבד:[..] INTEL 4590 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.3Ghz - BOX ₪1031 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H97-D3H ₪579 זיכרון: [..] KINGSTON 4GB 1600MHz DDR3 CL10 HyperX FURY BLUE - זמין במלאי ₪188 כמות:2 מארז: [..] ENERMAX PHOENIX w/o PSU ₪327 ספק כוח: [..] ENERMAX MAXPRO 80+ 600W ₪327 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG SSD 850 EVO 120GB SATA3 5Y - לרוכשי מחשב חדש ! ₪382 דיסק קשיח 2: SEAGATE Barracuda 7200.14 1TB SATA3 - שלוש שנות אחריות ₪260 הרכבת מחשב: [..] קניית מוצרים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪3316 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה! עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Bh,

שלום, אני מרכיב מחשב בשביל סבא שלי. מסגרת התקציב היא בערך 2,000 ש"ח. המחשב מיועד עבור גלישה באינטרנט, צפייה בטלוויזיה, וקידוד סרטים(הוא מעביר קלטות וידאו ישנות למחשב). המחשב יתחבר לשני מסכים, האחד מסך מחשב 19" LCD והשני מסך 32" בסלון בחיבור DVI-HDMI. לכן לקחתי כרטיס מסך בעל 2 יציאות, כאשר כל יציאה תתחבר באופן קבוע לאחד מהמסכים. רציתי לדעת האם ניתן ליצור 2 סביבות עבודה בו זמנית, כאשר בטלוויזיה בסלון ניתן לצפות בסרטים הנמצאים על המחשב ובחדר מחשב ניתן לעבוד כרגיל על המחשב ללא הפרעה אחד לשני. כיצד ניתן לעשות זאת? הנה מפרט ראשוני שהרכבתי דרך SkyPC: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם Gigabyte GA-E…

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by flowmeter,

שלום לכולם, כבר כיקשתי מפרט אך הצלחתי למתוח את התקציב, ופה דרושה עזרתכם. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1200 DELL U2410 * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן יש צורך ברמקולים כמה שיותר איכותיים, ובסט מקלדת ועכבר איכותיים. 4. האם יש רכיב ש…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by amit887,

שלום אני צריך מחשב שיהיה בעיקר לאייסיקיו מסנג'ר ודברים כאלה התקציב שלי הוא 3000 שקל ואפשר קצת לחרוג ממנו אני צריך שיהיה לו 512 זכרון תודה מראש

• 8 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.