ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מארז חדש ולא יודע במה לבחור המארז צריך להתאים לקרור מעבד בגובה 161 ממ וכרטיס מסך 292 ממ תודה לעוזרים תקציב בערך 500 שקלים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצות למחשב נייד לצורכי גרפיקה, מתלבטת בין מסך 15.4 ל-17.. כי אני מעדיפה מקלדת מלאה. התקציב די גמיש.. הבנתי שרוב מחשבי הLG מגיעים עם מקלדת מלאה, אך השאלה היא מה לגבי שאר הביצועים? בעיקרון אני ממש פתוחה להצעות SONY, HP, DELL, TOSHIBA. אשמח לתגובות תודה... :-* :-*
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי טיפש דיי והסקתי שהוא הבעייתי, במקום הזיכרון. רכשתי R7 250 ב415 ש"ח מTMS, ואז גיליתי שאחד הסטיקים של הזיכרון בעייתי. אני צריך לרכוש סטיק של 2GB DDR2 800 ומקווה לכסות לפחות את העלות הזו, זה ריאלי, או ששווה למכור את כR7? (פורסם בטעות גם בפורום כ. מסך, לא מצאתי איך למחוק אותו משם)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: CPU Q6600 QUAD CORE 8GB DDR2 800HZ DUAL CHANNEL GSKIL ABIT IP35 PRO MOTHERBOARD ATI HD4670 512MB PSU ANTEC 500W GENERIC CASE HDD 320GB +80GB צורב SAMSUNG X22 בלי חומרה הקפית....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עליכם מבקש לדעת אם מישהו יודע איזה מחשב אני צריך לגרפיקה וגם חומרה עם כל האפשרויות תודה נפתלי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצותיכם למפרטים :-) תודה מצורף הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים ומעט משחקים מדי פעם משחקים בסגנון של league of legends. הייתי שמח להריץ את המשחק בהגדרות גבוהות, אם בעייתי בתקציב ניתן לרדת בהגדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז כך המחשב שלי גוסס והחלטי שהגיע הזמן לקנות חדש בתקציב שנע בין 5-4 אלף שקל לא כולל מסך וללא ציוד הקיפי, ואני מחפש משהו שיהיה שווה את הכסף שאני אשלם עליו, אני לא מחפש מוצרי פרימיום אבל שלא יהיה רחוק מבחינת הביצועים, שימוש עיקרי יהיה לגלישה, לסרטים ולמשחקים מאוח חשוב לי לקנות מארז וספק איכותיים ומערכת קירור שקטה ויעילה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני צריך לבחור לוח אם וזכרון שמתאימים למעבד i5 2500K אני רוצה שיהיה USB3 (לא משנה איפה בלוח האם) בנוסף אני מעדיף שיהיה מתאים לזכרון TRIPLE CHANNEL 1600Mhz לדוגמא לזכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Ripjaws עדיף גם שלוח האם יהיה GIGABYTE אבל זה לא חובה הסיבה שאני מעדיף תמיכה ב-TRIPLE CHANNEL היא שהבנתי שזה יותר טוב משמעותית בהרבה מקרים, אבל אשמח לשמוע אם אתם חושבים אחרת לדוגמא אם אתם חושבים שמספיק לוח אם עם DUAL CHANNEL וזכרון 2*4GB. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
4th of july שמח לכולם אני בארה"ב כרגע ואני רוצה לחזור לארץ עם לפטופ שיאפשר לי להתנייד בין דירה בתקווה שתהיה לי\בית של ההורים\לימודים מטרות המחשב: 1. מולטימדיה - יחובר בחיבור HD לטלויזיה 42 ולמערכת רמקולים 5.1 לכן צריך להיות 1080p ואם יש חיה כזו גם יציאת SPDIF 2. פוטושופ - עריכת תמונות (אני עובד כצלם ומצלם כתחביב) 3. בעדיפות נמוכה - משחקים *גודל המסך: 15-17 *משקל רצוי: לא איכפת לי שלא יהיה אולטרא בוק אבל בתחום הסביר לקחת בתיק ללימודים (כבר יש לי תיק מתאים ללפטופ 17) * זמן סוללה: פחות קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ואם אפשרי SPDIF (לא מצאתי לכן אני שואל פה) * בלוטות: בהחלט * גודל מינימלי של כונן קשיח: ממש לא משנה * כונן CD/DVD? צורב: חובה צ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים ואני אעשה OC בעתיד כנראה. מה דעתכם? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1285 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤621 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2107 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤209 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤802 מארז: GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-XA1CASTB ¤435 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT ¤595 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤252 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤6550 המפרט הורכב …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP 530 עם זיכרון 1GB ומערכת הפעלה Windows Vista Basic. אני רוצה עכשיו להרחיב את הזיכרון ל-2GB (אפשרי). הזיכרון שיש לי עכשיו (לפי cpu-z - מצורף) הוא: Samsung PC2-5300 (333MHz) 1024MB בסלוט מס' 1 וסלוט מס' 2 ריק. יש לי מספר שאלות? 1. האם אמורה להיות בעיות לקנות זיכרון כלשהו של 1GB או שצריך זיכרון עם תכונות זהות ו/או של אותה חברה? 2. עד כמה זה מסובך, אם בכלל, להוסיף זיכרון (יש לי נסיון של התעסקות עם חומרה של מחשבים נייחים אך לא עם ניידים)? 3. אם זה מסובך ו/או צריך זיכרון זהה לחלוטין, כדאי לעשות את זה דרך HP? בתודה מראש, רון. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי אי הבנה לא נעימה פרסמתי מחדש אשכול קצת יותר מדוייק, מצטער אם התגובה שלי לא הייתה במקום אני מתכנן לקנות 2 ניידים, אחד בתקציב של 5K מהארץ בשבילי והשני בתקציב של 3K בארץ (נקנה אבל מאר"הב) מחשב ראשון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? 14.1 או 15.4 - מעדיף מחשב חזק יותר מאשר קטן יותר * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי, רק שיעביר את היום (בשימוש נורמלי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * בלוטות? רצוי אבל לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB לפחות * צורב DVD? כן אבל לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, רק שהמחשב יראה סב…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, כל מה שדרוש לי זה לוח אם, מעבד, זיכרון, HD ומארז+ספק. יש לי Geforce Ti4600, וגם קריאטיב אודיג'י 2, וצורב וכל הדברים שמסביב. חשבתי על מעבד סביב ה3GH ו1 קאש. לוח אם - משהו טוב וזול אם אופציה לOC עתידי, לא צריך כרטיס מסך ONBOARD. רשת OB יהיה טוב. (האם יש הבדל גדול בין ה365 ל375?) (ATA רגיל וSATA חובה) זיכרון - 512MB, של משהו מהיר וטוב. HD - כרגע יש לי פנוי 40GB, של WD, ככה שחשבתי ללכת על הWD ראפטור 36 גיגה SATA, הוא מהיר משמעותית מהדגמים הרגילים של ה7200? מארז+ספק - ראיתי שיש בזיגזג ב211 ש"ח מארז יפה עם חלון וקטודה+ספק, הגיוני? על הדרך - מסך LCD 15" הכי פשוט וזול שיש, מה שראיתי בינתיים זה בנטאקשן מכירת פיצוץ ב1400 ש"ח. מישהו יכול למצוא יותר זול? (המסך לא נכלל בתקציב …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצתי לחבר על שני מפרטים עם הפרש של 1000 ש"ח בניהם בערך. המחשב משמש לגיימינג בינוני, סרטים, אינטרנט ועבודה שגרתית רגילה. כל הציוד ההיקפי שהוספתי הוא ציוד הכרחי. המחשב יושב בחדר נפרד כך שרמת רעש לא ממש רלוונטית. לא צפוי שדרוג עתידי ואין צורך ביכולות OC. שימו לב שריכזתי את ההבדלים בין המפרטים מתחת לשורה של הרכבת המחשב. מפרט ראשון (מחיר נמוך): מסך LG Led 22" E2240T 1:5,000,000 1920x1080 5ms Led, יחידות 1 ₪944 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1933 מקלדת חוטית Microsoft Digital Media Keyboard 3000 USB, יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1502 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 Samsung 5…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3000 שקל (בגדול ממש רצוי שיהיה גג עד 2500 ) דרישות: המחשב הולך להיות נייח... להיות על ספריה ולא לזוז (בכלל!) ככה שמשקלו לא משנה, מסך גדול 15+ איכותיי, ממש שקט, יפה... זיכרון 3/4 GB, כונן קשיח 250GB מינימום, מעבד 4200T נראה לי מספיק, ויסטה. השימושים בו יהיו אך ורק ICQ, winamp, אינטרנט, עבודות וכאלה... פעם ב איזה משחק קטן... חבר קנה בוואלה שופס והוא ממש מרוצה, ולאחר השוואת מחירים ראיתי שיש שם מחירים ממש משתלמים ככה שכנראה אני אקנה משם... http://www.wallashops.co.il/ws/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%91%D7%99%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אחי מעוניין לרכוש מחשב חדש. תקציב : 1600 ש"ח.לא כולל מסך. לצרכים הבאים : 1.המחשב נועד לגלישה באינטרנט,אופיס,מוסיקה,וידאו,שיתוף קבצים - שיעבוד כמה שיותר מהר. 2.גם קצת למשחקים ( לא מעל הרמה של gta). 3.מערכת הפעלה :xp אך אם אופציה לויסטה.(שויסטה תעבוד טוב ללא שום איטיות). 4.מחשב שיהיה ניתן לשדרג בעוד שנה. עברתי בכל הודעות של הפורום של השבוע האחרון - מצאתי 3 מפרטים מעניינים - איזה מפרט יותר טוב ? ( כמובן שאני פתוח להצעות אחרות). מפרט מס' 1 - משתמש : pl ----------------------------------------------------- והנה מפרט אחד זול: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤469 לוח אם: ASUS M2A-VM מחיר: ¤493 די…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שיצאו ושעתידים לצאת המצריכים כרטיס מסך עם יכולת עיבוד חזקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע, הגודל הוא 22 עד 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אשמח לעזרה קטנה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ?הצגת מצגות,גלישה באינטרנט, office -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רצוי מסך בסביבות ה14-15 אינצ', חייב מסך מגע 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: לא צריך ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנושא הקודם אתם עזרתם לי מאוד איך לבנות מפרט טוב ועל זה אני מודה לכם. מכל העצות שנתתם לי אני למדתי פחות או יותר איך להרכיב מפרט , והנה הרכבתי אחד , לדעתי הוא בסדר ומתאים לי , רק תבדקו בבקשה אם הכל בסדר ושום דבר במפרט הזה לא ''עקום'' מחכה לתגובות שלכם , תודה זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ AMD PhenomII x4 (955) - quad-core [AM3] 3.2GHz 45nmBlack Edition - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10687 כמות: 1 מחיר: 815 ש"ח ( למזומן:791 ש"ח ) GIGABYTE GA-790XT-USB3 (AMD 790XT) DDR3 - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12416 כמות: 1 מחיר: 640 ש"ח ( למזומן:621 ש"ח ) Kingston 4GB 1600MH…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב inspirion 3537 של דל עם מעבד I7 וכרטיס מסך radeon 8850m יש לי בעיה שאני פותח את המסך אז הוא לא נדלק בחזרה והמנורות של המחשב עובדות רגיל. יש לי אותה בעיה שהמחשב לא מתעורר ממצב שינה. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים לכרטיס מסך של raden וגם לכרטיס מסך הבנוי של intel iris 4400 הבעיה לא נפתרת וממש מעצבנת למחשב חדש. אגב אני משתמש בוונדוז 8.1 חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד מצוין גם במשחקים כבדים אז אני לא חושב שזאת בעיית חומרה דווקא
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צירפתי מפרט טכני עבור מחשב החלומות שלי תודה מראש לעוזרים..... מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין הגבלה בתקציב מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) פיתוח תוכנה אינסטניסבי, כולל הרצה של מספר תוכנות פיתוח כבדות במקביל (מספר Visual Studio + Sql Server) האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? )לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים בסיסיים. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב שיהיה שקט מאוד. (גם אם צריך להשקיע במארז או במאוורים מיוחדים האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם יש צורך לכלול מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי מורכב מ-gtx 960 i5 3470 8GB ram 750w psu 500GB WD BLUE זהו בערך בלוח אם הוא לוח 1155 גנרי ממחשב ישן H61 של DELL אני מתלבש בין לשדרג לסט חדש של ivy bridge כלומר I7 3770K ולוח Z77 ועם שאר הכסף לקנות עוד הארדדיסק וכרטיס מסך חדש כי הנוכחי שלי לא מריץ arma 3 כמו שצריך האופציה השנייה היא לקנות סט של kaby lake או ryzen 5 חדש ולחכות עוד קצת לגבי הכרטיס מסך התקציב הוא עד 2000 שקל בעיקרון
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.excaliberpc.com/728307/asus-rog-zephyrus-duo-15.html שימו לב במדויק למפרט מתי יגיע לישראל? ניתן לשדרג את הראם לאחר הרכישה? דעתכם על האתר ששמתי פה הוא אמין לרכוש ממנו? רשום שהאחריות גלובלית אז אני מבין שתתפוס האחריות בישראל ASUS ROG Zephyrus Duo 15 (GX550LXS-XS96) 15.6" 300Hz (3ms) Full HD IPS-Level Gaming Laptop w / RTX 2080 Super Max-Q (Core i9-10980HK)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים, אני מחפש לשדרג את המחשב ולכן אשמח לעצותיכם. תקציב: 2000. לנצל עד תומו אם זה כדאי. חריגה - עד 200. שימוש עיקרי: גיימיניג קל (הגדרות בינוניות+- במשחקים החדשים יספקו את הסחורה) ותכנות בתור תחביב. חומרה דרושה*: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרון (8GB). ספק כוח יש(350 Watt שכנראה לא יספיק, לכן במידת הצורך לכלול) תוכנות: Visual studio, Photoshop. Android studio - מזדמן על הגבול התדיר. מתי מתוכננת קניית המחשב?: בזמן המיידי. *החומרה הקיימת שכנראה תמשיך הלאה: מארז, SAMSUNG SSD 850 EVO, ספק כוח 350 Watt (במידה והוא מספיק). תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://up352.siz. co.il/up3/wiioonr zhtdi.jpg להוריד רווחים עכשיו יש לי רק שאלה אחת, אני רוצה לדעת עם הלוח אם לא מגביל לי את המעבד או הכרטיס מסך לדעת שהוא לא מגביל לי שום חלק ועם הכל מתאים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-