עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by iDolL,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עד 3400 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו Witcher 2, Witcher 3, tera online, Dark Souls 2, Devil May Cry, Crysis 3, ורוב המשחקים החדשים שיוצאים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by FPSbanana,

יש לי מחשב של לנובו מהסדרה של הC200 מחפש HD לא פחות מ80GB 7200 8MB טוב עדיף IBM או Toshiba 512 MB DDR2 533 סוללה שתחזיק 3שעות לבצפר אני רק מקליד יש אפשרות להחיליף כרטיס מסך??

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  3. המחשב לשימוש משרדי , אבל עדיין אני רוצה שהוא יהיה חזק (הכל חוץ מהמאיץ הגרפי) HD לפחות 300 ג'יגה ואני מאמין שעדיף אינטל. כמו כן , אני צריך המלצה על איפה לקנות את המחשב בחיפה (לא KSP!!!!!!) תודה רבה על העזרה חברים. עריכה : עדיף שהלוח אם יתאים למעבד e6300 שיש לו SOCKET 775 כי אולי אני אקנה לעצמי מעבד חדש ואת שלי (e6300) אשים במחשב הזה

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by tomer4321765,

איך המחשב הנייד הזה? הוא טוב תכלס? הנה מפרט שלו מהמבצע של בזק: http://laptop.bezeq.co.il/ItemDetails.asp?id=9 תודה למי שיענה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by avivkah,

שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד, אין לי כרגע מושג מהם הרכיבים או החברות המומלצים, אפילו אם רק תרשמו לי על איזה מעבד ללכת זה יהיה מצויין עבורי. אני זקוק למחשב לאישתי, שלא יהיה עגלה אבל עם תקציב מינימלי (מעדיף לא לעבור את ה-2000 שקל) השימושים שלה הם בעיקר לצורכי עבודה - אינטרנט ואופיס גודל מסך לפחות 14 אינץ' (יכול להיות גדול יותר), וכדאי שהמשקל יהיה נמוך. אין משמעות לזמן עבודה עם הסוללה מאחר ורוב הזמן העבודה תהיה בבית או במקום העבודה שלה. תודה אביב

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  6. Started by abo9,

אז ככה. לפני שנה וחצי קניתי surface RT. מצב מעולה אין שריטה אחת. בא עם כיסוי. 1. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותו? 2. איפה למכור אותו? יד 2? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. קיבלתי הצעה למחשב גיימינג עם המפרט המצורף. אשמח לקבל הערות והצעות לשיפור: קטגוריה פריט Processor Intel Intel Core i9 12900KF 3.2Ghz 30MB Cache s1700 - Box CPU Cooler ASUS ROG STRIX LC II 240 AIO Liquid CPU Cooler Dual ROG 120mm Fans - Black Motherboards for Intel Asus PRIME Z690M-PLUS D4 LGA1700 Intel Z690 DDR4 Memory G.Skill Ripja…

8. Started by oferd20,

ערב טוב לכולם ברצוני לקבל הערות / הארות לגבי המפרט הבא עד תקציב 7,000 ,לא כולל מסך. המחשב מיועד להכל משחקים גרפיקה ומולטימדיה. מבוסס AMD. המפרט הורכב ע"י חבר, אך ברצוני לאמת שהכל אכן תואם לבניית מערכת טובה. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 820 ¤ 1 G.SKILL DDR 1024MB DUAL CHANNEL 400MHZ 1080 ¤ 1 MAXTOR 160GB 7200RPM SATA 8MB 550 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1070 ¤ 1 LG GSA-4167B BULK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Thermaltake Swing VB6000 WINDOW Silver 430W 670 ¤ 1 LG L1750SQ 8MS 1630 ¤ 1 ZALMAN CNPS 7700 Cu 270 ¤ 1 מעופר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by hamtsani,

אני מתלבט בין שני המפרטים המצורפים להלן, המחשב מיועד למשחקים ואני לא מתכנן OC: מפרט 1: מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E כרטיס מסך eVGA 8800GTS 640MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E זיכרון TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 מארז GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XA1CA ספק כח ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מפרט שני: מעבד Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח אם Gigabyte GA-P965-DS3 כרטיס מסך eVGA 8800GTS 640MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E זיכרון TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - AT…

• 11 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by Duckion,

שלום אני חדש, שמעתי קצת על האתר והחלטתי להתייעץ עם המומחים לפני קניית המחשב, אני צלם בתחביבי ומשתמש בתוכנות כגון פוטושופ ולייטרום, אני זקוק למחשב שיוכל להריץ את התוכנות האלו בצורה חלקה כרגע יש לי מחשב שולחני ואני מתכנן במקום לשדרג אותו להחליף אותו בנייד חשבתי על כמה אופציות אשמח לשמוע את דעתכם עליהן ולהציע תחליפים אחרים HP Pavilion DV6-6150EJ Dell Inspiron N5110-26306G6NOS Dell Inspiron N5110-26708G7NOS תודה מראש

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by fillabong,

אהלן חברים, רציתי לקבל המלצות לשידרוג או קנייה של מחשב חדש. זה הישן: הוא בן 6 שנים בערך Intel(R) Core(TM) i5-6600 CPU @ 3.30GHz NVIDIA GeForce GTX 970 Gigabyte Technology H170-D3H-CF או לקנות חדש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K אפשר לחרוג בעוד 500 {אפילו 1000 אם ממש שווה} 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות, ומשחקים 3. הא…

12. Started by roey1,

שלום , אני מתחיל בקרוב את התואר שלי במדעי המחשב ולכן צריך לקנות מחשב נייד. הרבה אמרו לי מה לחפש אז בעקרון - מחשב בגודל 13-14 , עדיפות למקלדת מלאה אם יש בגדלים האלה , מעבד i5 , חיבור HDMI ושיהיה אפשרות להריץ בו סרטים באיכות 1080P . אין צורך במשחקים. המחשב ייקנה פה בארץ או בתאילנד לשם אני נוסע בקרוב. אשמח לטיפים , המלצות והכוונה. תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by er4n,

1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 7קיי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לדעתי אין צורך לנצל את כל התקציב אבל אני זורם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג מהתקציב אבל שוב בואו נזרום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק פוקר אונליין עם שימוש בתוכנת מעקב אחרי הידיים (posgresql) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

14. שלום.. הנה המפרט שאני חשבתי עליו עד עכשיו: Proccesor: AMD Athlon64 3200+ Socket-939 BOX Mother-Board: MSI K8N Neo2 Platinum RAM: 2x512MB A-DATA DDR500 Video-Card: GeForce6 6800GT Hard-Drive: WD 120GB 7200RPM 8MBB Power-Supply: Enermax EG475P-VE Noisetaker 480W Case: Supertalent Aluminium CA Black Monitor: NEC-Mitsubishi 19" DiamondPro 930SB Black יוצא בערך 8300 מנועה. עכשיו שאלות: החברה של הכרטיס מסך הוא של POV בגלל שהיא זולה... האמתי אני מעדיף הכי כאן בארץ את PNY כי היא מעולה וזולה.. האם כדאי לקנות אותו מפנדס? האם יש עוד ספק שאתם ממליצים עליו? "ספק מינימום" שיהיה הכי זול שאפשר למצוא שיחזיק את המערכת הזו + אוברקלוק? שיהיה זמני כי אני ממילא מזמין אח''כ ספק רצ…

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  15. Started by Dudu312,

אני קונה בארץ תקציב עד 3אלף. * מטרות המחשב? לדוגמה: הוא ישמש בעיקר לעבודות של תכנות ועיצוב דו מימד. אני אצטרך 4 ליבות... * גודל המסך?17/15 * משקל רצוי?X * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?X * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)X * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500G * צורב DVD?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?X

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  16. כדברי האמרה עם אזובי הקיר ... https://www.pcgamer.com/an-error-in-samsungs-980-pro-firmware-is-causing-ssds-to-die-id-check-your-drive-right-now-tbh/ שבת שלום !

17. אז ככה כפי שהכותרת אומרת חסכתי הרבה זמן וסבלתי עם מחשב דיי מיושן ועכשיו הגיע הזמן לאחד חדש שיריץ משחקים חדשים בצורה הטובה ביותר. אין לי דרישות מיוחדות מבחינת יופי או קירור כי אני לא מבין בזה הרבה למען האמת ככה שאני סומך עליכם להרכיב לי מפרט אמין ושקט. בנוסף למחשב אני צריך בתקציב הזה גם מסך וההעדפה שלי היא למסך גדול בעדפיות ל22 אינצ' רחב שיהיה טוב גם לצפיית סרטים..חוץ מזה אני צריך במפרט גם צורב דיוידי..אמנם התקציב הוא 9k אבל הוא גמיש אז כל עוד החריגות הם סבירות ובאמת שוות את זה אל תתקצמנו על כל שקל. החנות האופטימלית מבחינתי לקנות ממנה היא כל חנות באזור ת"א או במרחק סביר ממנה

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  18. אז ככה התקציב הוא עד 2000 אפשר חריגה של 200 או שקל 300 מקסימום המחשב למטרת מישחקים יהיה במחשב ווינדוס 64 ביט יש לי מסך HD READY רזולוציה 1366:768 לא צריך ציוד הכפי וגם לא כונן דיסקים או צורב אוליי יהיה מעוניין באובר כלוק בעתיד אם אני יחליט שאני רוצה לשחק במישחקים ברזולוציות גבוהות יותר. חשוב שיהיה קירור טוב וסירקולציה טובה של אוויר. לא משנה לי ביכלל הרעש אני מעדיף שיהיה רועש ומקרר טוב מאשר שקט ומקרר לא טוב. חשוב שיהיה ספק כוח גבוהה יותר ממה שצריך אני חושב לפי הרזולוציה של המחשב אין צורך בכרטיס מסך בשמיים אפשר 4850 או 4770 יעשו את העבודה מצויין תקנו אותי אם אני טועה. מישחקים שאני הולך לשחק:מונדיאל 2010,קול אוף דיוטי החדש,פיפא 2010,כול מישחקי המרוצים כמו ניד פור ספיד,GTA,וא…

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  19. מפרט שבניתי לחבר... אני צריך שתבדקו בשבילי עם החלקים מתאימים אחד לשני כמו המארז והספק וכו' וגם אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המחשב? http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=540a2825e0892 יום טוב!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by cold-fire,

חבר שלי צריך מפרט ב3500 ש"ח ללא מסך מ ksp.co.il רצוי amd והרדיסק 80 gb ומארז של ה135 שקל מספיק המחשב בגדול למשחקים תודה

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהסכום המקסימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ( לא מרבה לשחק אבל רוצה להריץ משחקים חדשים שיצאו עכשיו באיכות מקסימלית ) מקודד וידיאו אז שיתאים בהתאם וכמו כן כמובן רואה סרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות קידוד וידיאו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 3 קול אוף דיוטי החדש והצורך במהירות -מהי הרזולוציה הטבעית…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by MiGHTyDuCK97,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?13.3-גם 14 הולךהאם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין* משקל רצוי? חשוב מאוד, אשמח מאוד שיהיה באיזור 1 -1.5* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI* Bluetooth? יתרון* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)* כונן אופטי? לא* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, SONY, ואולי גם Samsung series 9* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) חשוב לי שהמשחב יהיה מעוצב וישדר יוקרהתודה רבה רבה !

• 25 תגובות
    • 7k צפיות
  23. Started by Tharbad,

בשביל חבר. דרישות: * 1-2GB של ראם (DDR 1 יספיק) * מעבד כפול ליבה לעבודה משרדית (סמפרון/סלרון) * תמיכה ב- USB2 וביציאת רשת * כרטיס גרפי התומך בשני מסכים * 4 חריצי הרחבה לפחות * הארדיסק: 160GB לפחות * כונן אופטי משולב כלשהו (אבל שיהיה אמין). גובה תקציב: 2000 ש"ח עוד 3000 ש"ח לשני מסכים 19 אינטצ' שיתאימו לעבודה משרדית ויתמכו על ידי הכרטיס הגרפי של המחשב לעיל(לא רחבים). תקציב לכל אחד: 1500 ש"ח. תוכנות נלוות: אין לי צורך בכאלה, המחשב מיועד להריץ מערכת הפעלה XPSP2. תודה

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  24. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ2000שח, חריגה של אולי 100שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שח. 2. מה שימושי המחשב? שימוש ביתי רגיל ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדישים ביותר - כל מה שיש בשוק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 19 אינץ' רחב 1366*768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בדיסק קשיח HDD! 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 4 כזה. עדיף לחסוך בכסף. 6. האם מתוכנן …

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 רכישה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ככה ככה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

דיונים חדשים בפורומים