עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה התקציב הוא עד 2000 אפשר חריגה של 200 או שקל 300 מקסימום המחשב למטרת מישחקים יהיה במחשב ווינדוס 64 ביט יש לי מסך HD READY רזולוציה 1366:768 לא צריך ציוד הכפי וגם לא כונן דיסקים או צורב אוליי יהיה מעוניין באובר כלוק בעתיד אם אני יחליט שאני רוצה לשחק במישחקים ברזולוציות גבוהות יותר. חשוב שיהיה קירור טוב וסירקולציה טובה של אוויר. לא משנה לי ביכלל הרעש אני מעדיף שיהיה רועש ומקרר טוב מאשר שקט ומקרר לא טוב. חשוב שיהיה ספק כוח גבוהה יותר ממה שצריך אני חושב לפי הרזולוציה של המחשב אין צורך בכרטיס מסך בשמיים אפשר 4850 או 4770 יעשו את העבודה מצויין תקנו אותי אם אני טועה. מישחקים שאני הולך לשחק:מונדיאל 2010,קול אוף דיוטי החדש,פיפא 2010,כול מישחקי המרוצים כמו ניד פור ספיד,GTA,וא…

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  2. מפרט שבניתי לחבר... אני צריך שתבדקו בשבילי עם החלקים מתאימים אחד לשני כמו המארז והספק וכו' וגם אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המחשב? http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=540a2825e0892 יום טוב!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by cold-fire,

חבר שלי צריך מפרט ב3500 ש"ח ללא מסך מ ksp.co.il רצוי amd והרדיסק 80 gb ומארז של ה135 שקל מספיק המחשב בגדול למשחקים תודה

4. 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהסכום המקסימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ( לא מרבה לשחק אבל רוצה להריץ משחקים חדשים שיצאו עכשיו באיכות מקסימלית ) מקודד וידיאו אז שיתאים בהתאם וכמו כן כמובן רואה סרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות קידוד וידיאו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 3 קול אוף דיוטי החדש והצורך במהירות -מהי הרזולוציה הטבעית…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by MiGHTyDuCK97,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?13.3-גם 14 הולךהאם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין* משקל רצוי? חשוב מאוד, אשמח מאוד שיהיה באיזור 1 -1.5* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI* Bluetooth? יתרון* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)* כונן אופטי? לא* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, SONY, ואולי גם Samsung series 9* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) חשוב לי שהמשחב יהיה מעוצב וישדר יוקרהתודה רבה רבה !

• 25 תגובות
    • 7k צפיות
  6. Started by Tharbad,

בשביל חבר. דרישות: * 1-2GB של ראם (DDR 1 יספיק) * מעבד כפול ליבה לעבודה משרדית (סמפרון/סלרון) * תמיכה ב- USB2 וביציאת רשת * כרטיס גרפי התומך בשני מסכים * 4 חריצי הרחבה לפחות * הארדיסק: 160GB לפחות * כונן אופטי משולב כלשהו (אבל שיהיה אמין). גובה תקציב: 2000 ש"ח עוד 3000 ש"ח לשני מסכים 19 אינטצ' שיתאימו לעבודה משרדית ויתמכו על ידי הכרטיס הגרפי של המחשב לעיל(לא רחבים). תקציב לכל אחד: 1500 ש"ח. תוכנות נלוות: אין לי צורך בכאלה, המחשב מיועד להריץ מערכת הפעלה XPSP2. תודה

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  7. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ2000שח, חריגה של אולי 100שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שח. 2. מה שימושי המחשב? שימוש ביתי רגיל ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדישים ביותר - כל מה שיש בשוק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 19 אינץ' רחב 1366*768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בדיסק קשיח HDD! 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 4 כזה. עדיף לחסוך בכסף. 6. האם מתוכנן …

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 רכישה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ככה ככה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

9. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מספר רכיבים למחשב חדש, שנועד למשחקים עדכניים (ללא אוברקלוק). בבעלותי הרכיבים הבאים: ספק כוח: Enermax Noisetaker 420w בן 3.5 שנים אך נאמר לי שהוא יכול להחזיק גם את השדרוג מסך: 19" LCD כרטיס מסך: Geforce 8800GTS 640mb יש לי תקציב של כ-2500 ש"ח לקנות את שאר הרכיבים, כלומר: מעבד לוח אם (אם אפשר, שיתמוך ב PCIE-2 או שזה לא כזה חשוב?) זיכרונות הארדיסק (500 ג'יגה) מארז (לא חשוב לי הרעש, אבל אשמח למארז עם פילטרים לאבק) זה כל מה שאני צריך... אני גם יודע להרכיב אותו לבד. מודה לכם מקרב לב.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. פייי יא.... 5 שנים מאז שנכנסתי לכאן.....לפני 5 שנים נרשמתי לפורום וביקשתי מפרט למחשב כן כן גם עכשיו אותו הדבר. אז ככה, הרכבתי מאין סקיצה גסה על המפרט שאני רוצה, אני דיי בטוח שישנם כמה דברים שניתן להוריד ברמה (כמובן באותו הזמן גם את המחיר). הבעיה שלי זה עיניים גדולות ולפעמים אני נסחף ולא מבדיל בין העיקר לבין הטפל, לכן יוצא שאני פשוט בוחר חלקים יקרים בכל האספקטים. בעקרון המפרט שאני רוצה הוא עד 15K, אבל שוב זה תלוי בנחיצות של כמה מהחלקים שבמפרט. מעבד: Intel Core i7 920 Tray - 1,300 -פה אני לא חושב שיש יותר מדי מקום לשחק, אבל אני אשמח לשמוע הצעות אחרות גם כן. לוח אם: Asus P6T7 WS SuperComputer - 2,420 -הלוח הכי יקר של אסוס. ואסוס זה אסוס. חחח סתם... אבל בהחלט לוח מטור…

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. לפי ה'שאלון' : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים - זה בעיקר השימושים שלה * גודל המסך? 15.6, אבל אפשרי גם 14 * משקל רצוי? לא קריטי אבל אם אפשר לא מעל 2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI חובה * בלוטות? רצוי שכן אבל לא נורא אם אין * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה מינימום * כונן CD/DVD? צורב? DVDRW * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית, אבל דרושה אחריות של איסוף והחזרה 3 שנים (לא פחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא העדפה היא לפחות מעבד i3 (אף על פ…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  12. שלום, אני טס לארה"ב בקרוב, והבנתי ששם מחירי הרכיבי מחשב זולים מהארץ. אני מעוניין לקנות שם את הרכיבים הבאים: לוח אם מעבד (כפול ליבה או מרובע ליבות) זכרון כ. גרפי יחידת קירור. המחשב צריך להיות מספיק חזק לויסטה ועריכת וידאו. את המארז, כוננים קשיחים, כ. טלויזיה וציוד הקפי, אני מתכוון לקנות בארץ או להשלים מהמחשב ה"ישן" שלי. מקש את חוות דעתכם על המוצרים שאני מתכוון לקנות בחו"ל, או שמשתלם בכלל לקנות אותם בארץ, אם לשנות משהו בהחלטה שלי. אני מתכוון לטוס בעוד חודשיים, אבל רוצה להגיע לשם מוכן אחרי בירור מחירים, ולא לקנות ולהחליט באותו רגע. אשמח לשינויים, מחירים, ולמה כדאי לשים עין, מבחינת רכיבים, חברות וכו. עריכה: תקציב, מעוניין בטווח של 1000-1500 דולר (אפשר לחרוג קצת). אבקש בנוסף כ…

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by Or Haim,

היי, אחרי גישושים בפורום הזה קניתי היום מחשב נייד מאכזב. lenovo u430 http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..214..7.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23197&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 קניתי אותו מKSP, פשוט מחשב גרוע. אין לי מילים לתאר איך הם לוקחים 3750 שקל בשביל המחשב הנורא הזה. המפרט שלו על הנייר נראה טוב, אבל כבר ממשך זמן ההמתנה שלמחשב לוקח לעלות, דרך זה שבהתחלה לא היה עכבר וכלה בכך שאם עושים "קליק ימני" על המחשב שלי לוקח לו כמה דקות לפתוח את החלונית הסטנדרטית הקטנה. בכל אופן, מחשב גרוע. כעת אני רוצה לבוא וללכת לדרוש את כספי בחזרה ולבטל כליל את העסקה. יש לי את הכל עדיין (המחשב בן יום) . מישהו מכיר את המדיניות של KSP ואם הם יחזיר…

14. שלום, ברשותי מחשב בעל המפרט הבא : AMD Ryzen R5 3600 X6 3600MHZ - מעבד Gigabyte B450 Aorus Elite - לוח אם Corsair 32GB CMK32GX4M2D3200C16 - זיכרונות Cooler Master MasterCase MB500 Black - מארז Antec EA-650G-Pro 650W High Efficiency Gold - ספק כוח Gigabyte NVidia Geforce GTX 1070 - כרטיס מסך LG 29UB67-B Black(Texure) 29" - מסך משחקים מתחילים קצת לקרטע, וחשבתי אולי לשדרג את הכרטיס מסך. השאלה בהנתן המפרט שלי האם זה באמת ישפר או שצריך להחליף הכל ? אני לא באמת גיימר כבד אבל אני אוהב כשאני משחק שהמשחק יזוז טוב ולא יתקע מדי פעם. לא צריך 4/8K יותר מדי ולא מחפש שיהיה הכי מדהים שי במידה וכרטיס מסך ישפר אותי ב20-30 אחוז א…

15. שלום לחברי הפורום, אני מחפש לצרכי עבודה מחשב נייד אשר מיועד לשימוש בתוכנת צילום מתקדמת מאוד, אשר דורשת כרטיס מסך חזק לעניין. המחשב צריך שיהיו בו את הדברים הבאים: חיבור FireWire מובנה לפחות 2 גי'גה זיכרון יציאת VGA כרטיס מסך חזק לעבודה גרפית אשמח לכל מי שיוכל לעזור או לפחות לתת כיוון, בברכה, עדן

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by MokoLoko,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכל- בעיקר מולטיטסקינג רציני של תוכנות ואינטרנט...שאני כותב אינטרנט אני מתכוון לשימוש טובעני של 80 טבים ויותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-1024 אך ישודרג ככל הנראה לFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  17. כרטיס מסך GF 7600 יתווסף בהמשך........ וגם עוד 512 זכרון. לוח אם GIGABYTE GA-945GMF-S2 מעבד אינטל E6300 Intel® Core 2 Duo 1.86 GHz זכרון PQI 512MB DDR2 667MHZ DVDRW LG DVD-RW DL Super Multi X18 BLACK HDD Seagate 160GB SATAII ST3160815AS מארז ASUS TA651 BLACK/WHITE/BLACK סה"כ מחיר 484 $ = 2350 ש"ח כולל מע"מ

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  18. שימוש ביתי לפוטושופ אינטרנט ו.. משחקים:GTA IV, כנראה CRYSIS, סוגי NFS למינהם ועוד משחקים שמוכרים כמשחקים כבדים כמו CS סורס, HL2, HL2 DEATHMATCH. יצא לי מחשב מצוין אם אתם שואלים אותי.. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤484 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 320GB SATA2 16MB ¤222 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤309 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996640 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤851 כמות:1 http://www.sk…

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  19. https://www.youtube.com/watch?v=zC2ThyE2UPg לכאורה אני עדיין חושב שכל נייד לגופו ...

20. היי. האם תוכלו לייעץ לי לבחור מחשב שישמש אותי לאולפן ההקלטות הפרטי שלי ? על המחשב הזה ארכיב בעצמי כרטיס קול מתקדם כך שהמפרט לא יכלול כרטיס קול. אין לי צורך בכרטיס מסך סופר-מתקדם (רצוי שיהיה טוב). אני זקוק ל-DVD וגם צורב. הארדיסק 160. מסך טוב. סה"כ 5000 ש"ח. אבקש אם אפשר את 2 האפשרויות:אינטל ו-AMD . תודות.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אוקי אז ככה..... אני קונה מחשב התקציב שלי זה 6000 שקל - + עכשיו... אני רוצה מחשב בעיקר שיפעיל לי משחקים חזקים, תוכנות עריכת וידאו ושטויות, הקיצר , מחשב חזק. אז.... הדברים שחייבים שיהיו זה לוח asus מעבד amd ( ראיתי התלהבתם מהathloon 2400 אז אני ישמח אם זה יהיה במפרט כרטיס מסך gf4 ti 4400 מינמום.... וזכרון...אפשר 256 אבל עדיף 500 אם יש מספיק כסף... גם מסך אני צריך... שזה יוצר קצת בעיה... אולי אני יוכל למתוח את התקציב... בכל מקרה אני לא צריך מסך טוב... מספיק לי מסך ב1000 שקל העיקר שיהיה 17 תודה מראש אסף

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by zvkel,

מחפש המלצות המחשב ישמש אך ורק לסרטים ( צריך יציאת tv באיכות טובה) ולמוזיקה (כנראה) אז צריך גם יציאת קול טובה (יציאה אופטית או קואקסלית חובה) לא חושב לי המארז כי עוד לא החלטתי אם בכלל הוא ישב בתוך מארז וגם אם כן אז הוא יהיה מוסתר אני מעדיף amd על אינטל אבל אם ההבדל במחיר יצא לטובת האינטל אז לא באמת משנה לי

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד ללימודים ועבודה. משקל עד 2 קילו, מסך 12 אינץ, מעבד ליבה כפולה. תקציב די נמוך- 3 אלף וקצת. נתקלתי במחשב הזה: Acer Aspire 2920-4A1G16Mi קישור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22922 קישור לסדרה של הדגם באתר היצרן: http://global.acer.com/products/notebook/as2920.htm קראתי ביקורות מאתרים מחו"ל על דגם מאותה הסדרה (2920) עם חומרה שונה, והן היו טובות - ציון של 80 ומעלה. האם מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת חוות דעת? האם מישהו יכול להמליץ על ניידים אחרים בסדר גודל של חומרה ומחיר כמו שלו? תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by eliraz_du,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ז כל הכסף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. VS 2010 ומשחקים חדשים שיצאו... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 24 של LG * באיזה סוג משחקים תשחקו? WOW וגם משחקים חדשים שיצאו * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך ב…

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  25. Started by lahavamir,

משהו יודע מתי הוא יוצא לשוק בארה"ב או באנגליה??

• 0 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.