עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי?6800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעקרון לנצל- אך רק בשביל דברים משמעותיים, לא צריך סתם כח מיותר או נראות מיוחדת של המחשב) ב) במידת הצורך - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב: לימודי אדריכלות וגיימינג כבד ב 144HZ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב FULL HD 144HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב HIGH-ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי - מסך FULL HD 144HZ- עד 1300 שקל(לא חלק מהתקציב של המחשב) 5. עד כמה חשוב השקט 4-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה - כן בעתיד- OC קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס- לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?ל…

2. Started by Oded Huri,

אהלן סטודנט למשפטים. משתמש בתוכנות הכי פשוטות שיש לצורך עבודות כסגנון קריאת מאמרים ומדי פעם צפייה בסרטונים. אציין שני דברים שעשויים להיות חשובים: א. ברשותי שני מסכים של 24 אינצ' ואני מעוניין להשתמש בהם במחשב. ב. ברשותי לפטופ של מאק. (סעיף אחד יותר קריטי. מניח שב' איננו קריטי אך מציין בכ"ז אם מישו ימצא איזושהי נפקא מינא) טופס בקשת מפרט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כנ"ל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. עם זאת יש צורך שהמחשב יתמוך בbluetoo…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by big foot,

אני קניתי זיכרון 512 והרכיבו לי בחנות כעבור יומיים שלושה המחשב מת האם זה בגלל הזיכרון או שהמחשב היה דפוק מקודם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by TomTrump,

אהלן מתחיל בקרוב תואר במדעי המחשב המחשב ומתלבט בין שני מחשבים: Asus X556UA XO100T i7 7500U https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=20166 Dell inspiron 5567 i7 7500U http://www.b-student.co.il/Product/36148671/מחשב-נייד-Dell-Inspiron-5567---i7-7500U--מסך-15-6--3Y--WIN10---256SSD---8GB מה דעתכם? האם יש עדיפות לאחד מהם?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום הוצאתי את המפרט מהמחשב דרך everrest מה דעתכם אליו ?! ואיזה משחקים אני יכול להריץ כדי לבדוק את יכולתו Computer: Computer Type ACPI x64-based PC Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate OS Service Pack - Internet Explorer 8.0.7600.16385 DirectX DirectX 11.0 Computer Name LIOR-PC User Name lior Logon Domain lior-PC Date / Time 2009-09-25 / 04:08 Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 3400 MHz (8.5 x 400) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3 (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Eaglelake P43 System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 S…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by eyalamzleg,

אז ככה מיפרט מלא לא צריך רמקולים אבל חובה מסך lcd 17 כמה שיותר זול.. לא יהיה oc רק לצורכים מישרדים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. המחשב ישמש ללימודים כמובן, התקציב יכול להגיע עד 1500 אבל עדיף כמה שיותר לכיוון ה1000. עכשיו, המחשב יכול להקנות בעוד חודש אם המחירים יצדיקו זאת. האם המחירים יוזלו ובאם כן האם ישנה הצדקה לחכות עד אז כדי להנות מהירידה במחיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by asilbob,

אחי בקשר למה שסגרתה לי תהודעה הקודמת אחי אין לי תקציב התקציב שלי זה כמו שרשום פה רמקולים בסיבות ה1050 כרטיס קול 500 זיכרון 200 מארז 400 זה התקציב פחות או יותר אני רק רצה לדעת איך הקנייה רמקולים 1050 M-Audio Revolutions 5.1 כרטיס קול 500 זיכרון DDR 1024Mb 400MHz CL3וSamsung 200 בלוטוס EB-DGC2 Edimax 100 מארז CM690 400 עכבר G5 180 הכול ביחד 2500 שקל +- המחירים פה הם כללים מה אתם אומרים על הקנייה ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום מחפש אתר לקנות בו מחשב נייד בארה"ב אלה הדרישות: *. מטרת המחשב - עבודה עם תוכנות בתחום ההנדסה כמו matlab,solidworks ודומיהם ובנוסף קצת משחקים/סרטים *. גודל המסך - 15.6" אין צורך במסך מגע או משהו מיוחד *. רזולוצית המסך- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- עדיך מקלדת מלאה * משקל רצוי- לא קריטי,כמובן שעדיף כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך- גם לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI * Bluetooth- אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח-500 גיגה לפחות אם אפשר לצרף SSD עדיף אבל פחות קריטי * כונן אופטי- לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- לא חובה * האם יש לכם העדפה לחב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by shibby15,

אני עוזר לחבר טוב לקנות מחשב, התקציב הוא בין 5000-6000 ש"ח. הוא אדריכל ככה שיש לו כמה תכנות "בינוניות" לא חייב מכונת עיבוד אימתנית אבל אני מעדיף בשבילו שלא יהיה סלרון. כנ"ל לגבי 512 זיכרון, מבחינת הארד דיסק אני חושב שגם 30 יספיקו, מקסימום משדרגים בהמשך למרות שלא נראה לי שיהיה צריך. לגבי כרטיס גראפי, שוב זה מחשב לעבודה משרדית ולא למשחקים, מספיק הכי פשוט שיש. לגבי גודל עדיף כמובן כמה שיותר קטן ולגבי סוללה לא הכי הכי חשוב אבל שוב כמובן עדיף משהו כמה שיותר חסכוני... אני מאד אודה לכם על המלצות או הערות ואגב אני אקבל המלצות לחנויות בשמחה! (בפרטי כמובן!)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ofergpr,

זה מפרט שהציעו לי -מה אפשר לשפר לוח אם - Asvs p5vd2 - mx מעבד - kingston - 1024 mb ddr2 כרטיס מסך - 7300gs 256mb 512nb *לוח אם - תומך dual core *מעבד - intel p-d lga dual core 250GB -hrad disc sata2 ללא תוספת של מקלדת עכבר DVD וכו'... מפרט עד 5000 מה אפשר לשפר...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by wrecker,

היי אני צריך מפרט בעיקר למשחקים, רק קופסה ז"א: מעבד, לוח, זכרונות, קשיח, כ. מסך, מארז וספק אם זה מוזיל אני יכול להרכיב בעצמי תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1075.98 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 707.57 ] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 EL Golden Dual Channel Kit [ ¤ 1282.29 ] 1 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 652.7 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1638.31 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.81 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 223.48 ] 1 Monitors : 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor [ ¤ 1855.7 ] 1 Cases : …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. קיבלתי שני מפרטים מומלצים מחנות חומרה, זקוק לעזרה בבחירה סט ראשון: intel core2 quad 2.33GHZ 4MB Q8200 DFI P45 + OCZ 1150MHZ סט שני: intel core2 duo 3.0 6MB E8400 DFI P45 + OCZ 1150MHZ הלוח אם והזכרונות מגיעים יחד מאותו ספק (לכן אמורה להיות שם הנחה כלשהי). שני המפרטים עולים 2200~ כאשר הקוואד יקר בכמה שקלים. אני עובד הרבה עם פוטושופ וויז'ואל סטודיו והמון אפליקציות ברקע. מה אתם ממליצים לקחת ? - או בכלל לקחת בתקציב הזה משהו אחר.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yonit,

אני מנסה להתחבר לראוטר ולא מצליחה. מחשב נייד של מישהו אחר שנמצא לידי כן מצליח להתחבר. כאשר אני נכנסת לפרטי ההתחברות אני רואה שרשום קישורית מוגבלת או חסרה מה זה לעזאזאל? ואיך אני פותרת את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מפרט טוב למחשב AMD בתקציב של 3,800 ש"ח גג (למי שלא הבין, אם זה יוצא 3,918 - מוותרים על משהו) כמו שאמרתי, מחפש AMD, אני צריך אותו למשחקים (בעיקר), סרטים, אינטרנט, הורדות, מוסיקה וקצת גראפיקה מהצד. דיסק קשיח אני כבר אומר 120GB, זיכרון לפחות DDR400 256MB וכל השאר תסדרו לי משהו טוב (מסך וציוד היקיפי לא צריך). עם זאת, חשבתי ובניתי לעצמי מפרט, מה אתם אומרים? [pre]מעבד: AMD Atlon XP-3200 + XP 400 Mhz Tray Barton לוח אם: GIGABYTE GA-7N400EL SOUND LAN זיכרון: DDR 400 MICRON 512 MB DDR 400 MHZ PC-3200 כונן קשיח: Western Digital 120GB 7200 RPM 8mb כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE RADEON 9600 256M DDR AGP VGA / TVO / DVI-I …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים דרך הטלוויה. לא משחק עליו. * גודל המסך? 12-13" * משקל רצוי? 1.5-2.2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיהיה סוללה 6 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חובה יציאת HDMI!! * בלוטות? לא משנה לי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 160GB * צורב DVD? לא חובה, עם כלול אז סבבה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, אבל אני פתוח להצעות! העיקר שתיהיה חברה טובה ומוכרת. בינתיים חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 מה אתם אומרים??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Lyoko,

אני מעונין בנטבוק נחמד, שלא יהיו עליו פרחים, שהמסך לא יהיה מבריק, (משתקף).. שיגיע ללא מערכת הפעלה אם יש דבר כזה... אני ממש לא צריך, אני מתכנן להתקין לינוקס כלשהו... אם יש כזה אטום כפול ליבה, עם 2GB זה יהיה מצוין! מה עם כרטיס מסך NVIDIA ION? כל זה אפשרי בתקציב של 1200? אם אין 2GB אפשר להוסיף למחשב עוד 1GB לבד? מעוניין בDell אגב, מתרחק מHP

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הגיע זמנו של הסנדלר לקנות חליפה... אני מחפש נייד זול וגדול כתחליף למחשב שולחני לשימושים בסיסיים מאוד ומועטים - מיועד להוריה של אשתי שעושים את צעדיהם הראשונים בגלישה, עריכת מסמכים וקצת צפיה בתמונות וסרטים. 1. מה התקציב? עד 3500 ש"ח אך עדיף פחות. 2. מטרות המחשב? מיועד לפנסיונרית ללא רקע במחשבים - שימושי אופיס קלים וגלישה מזדמנת. גג שעה ביום. 3. גודל המסך? רצוי גדול ככל האפשר עם טקסט קריא וברור. 4. משקל רצוי? לא חשוב כלל 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב כלל 6. יציאות מיוחדות? לא חשוב כלל, אם כי S_VIDEO יהיה נחמד. 7. בלוטות? נחמד - לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב כלל 9. צורב DVD? רצוי - לא הכרחי. 10. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 11…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום! אני צריך מפרט דחוף עפ"י הקרטריונים הבאים. 1. עד 5500 ש"ח. לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. המחשב מיועד לCAD בתוכנות 3DMAX 2010 ו AutoCAD 2010 וכו'. עבודת גרפיקה תלת מימדית. 3. אין צורך בציוד היקפי ומסך. 4. אין צורך בפלופי וקורא כרטיסים. 5. כרטיס מסךPNY Quadro FX 580 צריך להכלל במפרט. מינימום 8GB זכרון פנימי RAM. מעבד I7 870 עדיף. 1156 עדיף. 6. השקט רלוונטי 6/10 7. המשתמש אינו מתמצא באוברקלוק ואף אינו מתכוון לבצע אותו אי פעם. 8. מערכת הפעלה Windows 7 64x כבר קיימת, אין צורך לכלול במפרט. 9. רצוי מאוד מרשת IVORY. בשום פנים ואופן לא KSP! נכוותי מKSP קשות. 10. דרישה למארז מאורר וקר. המחשב יעבוד בתנאים של עומס כמעט 24/7. 11. שדרוג של המפרט בהמשך לא יתוכנן. תודה רבה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by psybrain,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7762 יש אותו במחיר מבצע עכשיו ללקוחות HITECH ZONE ב 3290 במקום 3690 בגדול אני צריך את המחשב לגלישה יום יומית , סרטים HD , הורדות , מוזיקה , קיובס תוכנת הפקה מוזיקלית, ומשחק אחד פיפא! אז מה אתם אומרים זה נייד טוב ? והאם יש עליו ביקורות ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by alon83438,

שלום!! אין לי תקציב מוגזם.... משו בסביבות ה2000 [glow=red,2,300]בלי מע"מ.[/glow] חשבתי על +athlon xp 2500 abit nf7-sl שני סטיקים של 256 מ"ב ddr 400. radeon 9200 128ddr VIVO ולא סגור על מארז... רוצה משו יפה ולא יקר מדיי... לקחתי את האס-אל ולא את האביט הרגיל כי אני רוצה לשמוע מוזיקה באיכות, הוא יהיה מחובר לאלטק איטיפי3 ולסנהייזר פיאקס200. הויוו די חשוב לי... ככה שאם אתם ממליצים על כרטיס מסך אחר בתקציב שיכלול גם ויוו בבקשה.. כמו שציינתי אני צריך מארז לא יקר מדיי אבל שיהיה יפה.. אם התקציב מאפשר אז עם חלון ותאורה נאה.. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזציה - כמה מערכות הפעלה ב-PC אחד* גודל המסך? 15.6 " * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא יודע מה זה זמן ארוך, אבל כמובן שעדיף כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb עדיפות 7200RPM * כונן אופטי? צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על asus/אפשר גם לחברות אחרות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? עדיפות למעבד i5 או…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני מחפש המלצה לנייד לא משנה לי אם להזמין בארץ או בחו"ל (כל עוד עושים משלוחים לישראל) התקציב הוא 4K שקלקלים (אפשרות לחריגה של 300) או 1K דולר. גודל 13 ומטה (אין לי בעיה עם נטבוק כל עוד הוא יכול להתמודד עם מה שאני רוצה ממנו) דרישות: יכולת ניגון 1080P + יציאת HDMI דיסק לא קטן מ 160 ג'יגה, רצוי 250 אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים רצוי שיתמוך בתקן N רשתות אלחוטיות בלוטות חובה השימושים יהיו גלישה עבודה משרדית מדי פעם קצת כתיבת קוד האזנה למוזיקה וצפיה בסרטים (בעיקר דרך הטלוויזיה ולכן אני רצה HDMI) האם יש משהו שיוכל לענות על הדרישות שלי?

25. אני צריך מחשב טוב!עם ביצועים טובים לויסטה! לא מתכוון להריץ עליו משחקים כבדים..אבל מחשב שיספק את הצרכים עם אינטרנט ומוזיקה וכו'! אשמח אם תביאו לי הצעה טובה עם מעבד חזק וזיכרון פנימי טוב! לא צריך כרטיס מסך חזק..אפשר משהו טוב שיריץ משחקים! תודהה! אה.. עד 4500!

• 19 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.