ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימלי? 5000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 מקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עריכה (HD) , גרפיקה משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש : תדיר (כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חדשים יחסית AC2 GTA * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? נכון להיום לא מתוכנן OC אולי בעתיד האם מי שישתמש במח…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב בעוד כחודש ואין לי ידע במחשבים. הסכום המקסימלי זה 3,200 ש''ח עם אפשרות לסטיה קלה ב100~150 ש''ח אבל לא יותר מזה. המחשב יהיה מיועד אך ורק ולמשחקים, אינטרנט,סרטים והורדות, לא יעשה בו שום שימוש שקשור בגרפיקה או עריכה כלשהי.. מה שחשוב לי זה שהוא יריץ משחקים חדשים על הדרגות גבוהות, בלי תקיעות ובלי התחממות יתר. הגדש צריך להיות על הכרטיס מסך ועל המעבד. הנה כמה משחקים לדוגמא שאני מצפה ממנו להריץ על הגדרות גבוהות בלי יותר מדי בעיות ואני לא מתכוון לאיזה סופר ultra או משהו, פשוט שיהיה אפשר להנות מחווית המשחק באופן סביר על הגדרות גרפיקה מספקות ושיחזיק לפחות ל3 שנים. הנה דוגמה לכמה משחקים שאני מצפה ממנו להריץ על הגדרות בינוניות-גבוהות Starcraft II GTA IV Modern wa…
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
עולה מהמסמך הזה להלן שאפשר להרחיב לעד 4 גיגה זיכרון בנייד MSI WIND U100 אז קח בחשבון לא להטעות להלן המסמך http://download.intel.com/design/processor/datashts/309219.pdf System Memory Support • Supports single-/dual-channel DDR2 SDRAM • Maximum Memory supported: up to 4 GB at 400, 533 and 667 MHz • 64-bit wide per channel • Three Memory Channel Configurations supported: — Single-Channel — Dual-Channel Symmetric — Dual-Channel Asymmetric • One SO-DIMM connector per channel • 256-Mb, 512-Mb and 1-Gb memory technologies supported • Support for x8 and x16 devices • Support for DDR2 On-Die Termination (ODT) • Enhanced Addressing support (XOR and Swap) • Intel® Rapid Memory Powe…
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אני אשחק בהרבה משחקי יריות וספורט. כל יום המחשב יפעל. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מחפש מסך,כנראה:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=6829 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים שיצאו בשלוש שנים הקרובות. יריות,כדורגל,כדורסל,פע…
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט שיהיה הכי טוב שאפשר להוציא במחיר הזה 1400 ש''ח אני מחפש מחשב לאחי שהוא בן 32 כמובן שהמחשב לצורך אינטרנט חשוב שWIN7 אולטימייט יפעל בצורה טובה ולא איטית!!!! התקציב: 1400 חריגה: ללא... אבל עם יהיה 50 ש''ח חריגה לצורך משהו יותר טוב זה בסדר.... שימושים עקריים: אינטרנט,קצת אופיס . מאיזה חנות: לא משנה רק שתהיה אמינה וזולה ותיהיה בראשון לציון!!! תודה רבה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
תקציב: עד 4000 שח. עדיף פחות. :-\ מסך: 15 אינטש לא מבריק. שימושים: * גלישה ואופיס * צפיה בסרטים * VMWare (מעט מאוד) * פוטושופ * Google Sketchup (זה עריכת 3D) * משחקים קלים מעדיף Lenovo או-Dell, ומעדיף לא toshiba או-HP. ...ותודה על כל עצה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עריכה אתמול כתבתי פוסט שלם ומפורט, אין לי מושג מה קרה לו. בכל אופן, הנה מה שרציתי לכתוב. 1. תקציב: 7000 ש"ח אפשר חריגה עד 500 ש"ח. 2. שימוש במחשב: מחשקים, תכנות מזדמן ולימודים. יש לי מסך "19, אבל ייתכן שאשדרג בהמשך. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד (8-9) 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. מערכת הפעלה Win 7 (איזה כדאי?) והרכבה 7. חשוב לי לקנות את המחשב בחיפה או בסביבה הקרובה מאוד. 8. ייתכן שבהמשך אקנה מסך גדול יותר - באזור ה "22 אני מעדיף מחשב שיישאר רלוונטי לזמן מה ללא שדרוג חומרה. תודה מראש על העזרה, גרשון
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי מפרט למחשב גיימינג מחיר 7200₪ אני רוצה לדעת אם צריך להחליף או לשפר דברים תודה. בגלל שאני חייל ולא יצא לי וגם לא יצא לי בעתיד להכיר כי אין לי זמן לקרוא הרבה על חלקים חדשים זאת ההצעה שקיבלתי מהחנות בבקשה תעזרו לי. התקציב שלי הוא 7000₪ אבל אפשר חריגה לכאן או לכאן מקסימין 500₪. תודה Gygabyte P55A UD3 soc 1156 Intel core i7-870 6GB DDR3 2000MHz CL-9 1tera sata3 black edition 7200rpm 64MB 12XUSB 3 GeForce 480 GTX 1500MB DDR5 Thermaltake 700w Thermaltake V6 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים. אני מחפש מחשב נייד עבור גיסתי, ראשית הנה התכונות מהדביק: * מטרות המחשב? עבודות רגילות של סטודנטים, ללא משחקים, ללא תוכנות עריכת גרפיקה וכו', פירוט נרחב יותר בהמשך. * גודל המסך? לפחות 15.6 (העיניים שלה חלשות). * משקל רצוי? כמה שפחות עדיף, רצוי פחות מ2.5 קילוגרמים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זה חשוב, עדיף לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? אין חובה, אבל לא יזיק. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה, סטנדרטי אבל אפשר גם פחות אם צריך. * צורב DVD? אין חובה, אבל לא יזיק. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. בעקרון הבחורה זקוקה למחשב לצורך לימודים, הווה אומר אינטרנט, אופיס וכו'. ה…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לי את ה Inspiron N5010-7300 DELL בתצורה הבאה במחיר של 3400 שקל כולל אחריות VIP ל 3 שנים מעבד Intel i3-370M(2.4GHz) Mobile CPU מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED מצלמה Integrated 1.3 Mega Pixel Camera צבע Mars Black זיכרון 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel נפח איחסון 500GB Serial ATA (5400RPM) כונן 8X DVD+/-RW Drive including software ספק כח Inspiron 90W AC Adapter סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION No Carrycase Required כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 תקשורת אלחוטית Europe Dell Bluetooth 365 Card Dell Wireless 1501 (802.11g/n) Mini Card ROW מקלדת Internal Hebrew Qwerty Keyboardמקלדת מלאה כניסות ויציאות USB2.0 X 3 VGA HDMI X 1 קורא …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3000 שקל לצורך משחקים כגון FIFA 11, cod 4 וכולי.. וסרטים hd עדיף שיהיה לו נפח גדול אבל זה בעדיפות שנייה... אני יודע שזה נראה מוזר כי מחשב במחיר הזה בחיים לא יריץ משחקים כאלה! לכן אני מחפש יד שנייה ככה שהסבירות למצוא מחשב כזה עולה... חיפשתי בעצמי אבל הסתבכתי עם השמות ולא ידעתי אם המחשב טוב בשבילי או לא... אז אם יש לכם הצעות בשבילי זה יהיה מאוד נחמד מצדכם, תודה, דורון. לגבי המחיר עדיף לחסוך אבל אם הכרחי אז אפשר עד 3000 שקל. עדיף שתהיה עליו כבר מערכת הפעלה והגודל של המסך לא כזה חשוב רק שיהיה hd 720p. לא חשוב לי כל כך השקט שלו והמשקל ... אני אשתמש בו בעיקר עם החשמל כך שסוללה שתהיה סבירה. תודה! אגב מנהלים אם יש בעיה מבחינת החוקים תודיעו …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש למטרות גיימינג. הוא יעבור OC, אבל לא קיצוני. מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית שקט (גם בעומס) למפרט: [table] [tr][td]מעבד:[/td][td]Core i5 760[/td][/tr] [tr][td]גוף קירור למעבד:[/td][td]Mugen II Rev.b[/td][/tr] [tr][td]לוח אם:[/td][td]ASUS P7P55D[/td][/tr] [tr][td]זכרון:[/td][td]2x2GB Corsair XMS3 CL7 1600 MHZ[/td][/tr] [tr][td]כרטיס מסך:[/td][td]Sapphire HD 5850 Vapor-X[/td][/tr] [tr][td]מארז:[/td][td]Antec P183[/td][/tr] [tr][td]מאווררים:[/td][td]Slip Stream 12cm PWM[/td][/tr] [tr][td]דיסק קשיח:[/td][td]Samsung HD103SJ[/td][/tr] [tr][td]כונן אופטי:[/td][td]LG DVD±RW GH24NS x24[/td][/tr] [/table] התכנון בגדול הוא להתקין את שני הדיסקים (יש לי עוד דיסק זהה ק…
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לאבי הלך המחשב הנייח ובגלל שהוא מתנייד הרבה הוא רוצה מחשב נייד. השימוש העיקרי במחשב זה משחקים. לרוב משחקים ישנים כמו generals וחלקם יותר חדשים כמו heroes5 אבל אם אפשר שהמחשב יריץ (בהגדרות סבירות) משחקים חדשים זה יאפשר לי לחדש לו קצת את המשחקים. חוץ מזה קצת אינטרנט וסרטים . מכיוון שאין לי שוםפ מושג בעולם המחשבים הניידים קיוותי שתעזרו לי להגדיר לו מה התקציב המינימלי שהוא צריך להכין. ואם אפשר המלצה על איזה דגם או שניים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני יודע שאני פותח שיחה חדשה, זה בגלל שהשיחה הקודמת נהייתה ארוכה ומסורבלת להבנה שלי. הנה כל סוגי המפרטים שהציעו לי עד עכשיו, בבקשה שכל אחד יגיד מה חושב ואיזה מהם כדאי לי לבחור. שוב: אני מחפש מחשב ב3000 ש"ח, עם אחריות על הרכיבים! מחפש למשפחה, לימודים, סרטים הורדות וכו'. דבר נוסף - אני גר באזור המרכז, איפה כדאי לקנות את המחשב? אייבורי? IQ PC? SKY PC? KSP? RSM? תודה לעוזרים! מפרט מספר 1: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪334 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 ThermalTake V3 Plus Bl…
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, התייעצו איתי לגבי המפרט הזה שמיועד לצרכי עריכה גרפית: http://tms.co.il/preview/spec/v1puldq9 לא ראיתי שום בעיה עקרונית עם המפרט, למרות שאני חושב שיש כרטיסי מסך יותר מומלצים בסכום הזה (לפחות למטרות גיימינג, לא יודע אם יש הבדל עקרוני לגבי עריכה גרפית). יש לכם אולי הערות או המלצות? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות לפטופ בתקציב של כ4500 ש"ח . אני בעיקר מתלבט בין השלושה האלה: אחד של טושיבה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL655113 שני של DELL INSPIRE 5010 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10937 שלישי THINKPAD Edge 15 של לנובו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11130 חשוב לי בעיקר: - איכות בנייה וחומרים - מקלדת נוחה - מסך איכותי - כרטיס מסך טוב שיצליח להריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות (סביר =הגדרות MED). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
על פניו, שני מחשבים בעלי אותו מפרט מ-2 חברות שונות. אותו מפרט, אך האחת מציעה שנה אחריות (HP) והשנייה שלוש שנים המחיר הוא זהה. בטח יש משהו שפספסתי. דל מציעה אחריות גדולה בשנתיים באותו מחיר. כמובן שיכול להיות שזה קשור ליבואן והכל אבל הייתי שמח אם הייתם נותנים לי את המלצותיכם. את אחד מהמחשבים הנ"ל אני רוצה לרכוש HP pavilion dv6-3050 (מפרט : http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212921.html) מול Dell Inspiron N5010 עם מעבד core i5 כ.מסך ATi Radeon HD 5650 (לא מצאתי מפרט המתייחס לשילוב הספציפי בין המעבד לכרטיס המסך הנ"ל. הבנתי מהיבואן שהקונפיגורציה הזאת תגיע לארץ בשבוע הבא)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מפרט סביב 2000 ~ 2500 עם Palit NVIDIA GeForce 9600GT Super + 1GB PCIe (Gigabyte GA MA78LMT S2) Intel Core 2 Quad Q9400) for games :-\
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש לי מחשב שישמש בעיקר את הילדים (בני 3) למשחקי קומפי ומשחקי אינטרנט פשוטים (לפחות בשנים הקרובות). 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים מאד פשוטים וגלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים קומפי, גלישה ואולי אופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחק…
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אני ממריא בקרוב ורציתי לבחור מחשב מבעוד מועד אני זקוק לעזרתכם לבחור אותו. צרכים:עסקיים+סרטים ולא יותר מזה, חשוב לי איכות הרכבה, שיהיה מהיר מאוד, שקט, עם זמן בטריה ארוך, מסך14-15.6 LED אכותי, 4gb זכרון,מקלדת נוחה, ושיראה טוב חשוב לי שתהיה לי אחריות בן לאומית . תקציב:1000$ חשבתי להזמין כבר מכאן וכשאגיע הוא כבר יהיה בכתובת אליה אני מגיע. יש רעיונות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לעוזרים הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, תוכנות אופיס ומשחקים קלים כמו FIFA חשוב מאוד שהמחשב יהיה מהיר. אין צורך בציוד הקפי מבחינת תקציב, אני די גמיש, נראה לי שבתקציב הנ"ל אוכל להרכיב מחשב ראוי ! יכול להיות שאוכל להשיג מעבד של אינטל במחיר מוזל, אנא התחשבו גם בנתון זה. גם מערכת הפעלה אינה מהווה בעיה תודה על המפרטים !
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש הצרכים שלו הם לרוב משרדיים: intel core i3 540 3.06 ghz fan for intel CPU s1156 Gigabyte GA-H55M-D2H Kingston 2GB DDR3 1333mhz Samsung spinpoint F3 500GB LG GH22NS DVDRW X22 CoolerMaster Elite 335 Black ATX Chieftec 450W PSU 14cm fan, 24pin, active pfc APS-450S EDIMAX wireless nLITE PCI Adapter השאלה שלי היא קודם כל איך המפרט ? ואל תפחדו "לבאס" אותי על מה שקניתי. ו 2. איך הספק כח אמרתי למוכר שיביא לי מה שהוא חושב שטוב, לצערי לא היה מארז נורמלי שכולל גם ספק כוח. 3. האם הקירור למעבד מספיק ? בהנחה שלא אכפת לי משקט או לא שקט..? תודה מראש (:
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לפורום שלום, אני מתעניין ברכישת מחשב גיימינג חדש וחזק במיוחד על מנת להריץ את כל המשחקים הקרבים (Call of Duty, Need for speed ועוד). לאחר שפניתי לכמה חברות בשוק על מנת לבצע קניה של מחשב, נתקלתי בחברה בשם Vicktoria pc ( חבר שלי קנה שם מחשב חזק גם למטרת משחקים והוא המליץ לי). באתר החברה יש כמה מערכות מחשב מוכנות לגיימינג ואחרי שעברתי על כולם בחרתי בזו: http://www.vicpc.co.il/ProductDetails.aspx?id=1057 מה דעתכם על המפרט הטכני? דיברתי עם המוכר בחברה וניתן לשנות חלקים מסויימים, האם לדעתכם יש מה לשנות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לסלון שיריץ 1080P בלי בעיה ועם כונן DVD לפחות וכמה שיותר זול. יש לי מעבד D820 ולוח ASROCK - 775Dual-880Pro זרוקים בבית - יש לי מה לעשות איתם? ראיתי גם בSKYPC את זה מעבד AMD Athlon II X3 445 Box כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX קרור למעבד Zalman CNPS7000C-AlCu כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=21465 לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950800 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Eco כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBECO ATI Radeon HD4250 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD4250 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB…
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
r400 תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-