ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
מדובר בנייד שמשמש המון לצפיה בסרטים חלקם בHD , כרגע הוא בעל כרטיס מסך און בורד ולמעשה המעבד צריך לעבוד הרבה בקידוד, אני רוצה להשקיע סכום מינימלי+ בכרטיס מסך עצמאי למטרה הזאת. כמה צריך לעלות העסק? בנוסף אני רוצה להחליף את הכונן הקשיח , ראיתי שיש Scorpio 320GB 5400RPM 8MB Sata ב340 שקל , עושה רושם משתלם . לקחת אותו אם משהו אחר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט מצטער אבל מיהרתי i5 - skypc - 971 intel whitesburg - noa - 490 ripjaws 4gb - skypc - 463 5850 xfx - rsm - 1500 pc7fw - skypc - 259 s12ep550 - rsm - 433 528as or hd103uj - rsm or skypc - 410 reeven - rsm - 138 all - 4.6 k יצא לי עם חריגה אני מתכוון להרכיב את המחשב בבית אז אפשר את הרכיבים הכי זולים מכמה חנויות ויש לי שאלה: על מה אני מתפשר שאני קונה את הלוח אם של אינטל?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על IBM R50E. מפרט כללי: מסך-15" 512mb hd-40 XP pro Pentium M-1.7 ghz חסר כפתור "\" אבל אפשר להשתמש! אם לוחצים על המקום של הכפתור אז הוא עובד.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט שיש לי Computer: GIGABYTE G33M-S2L CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield, G0) 2400 MHz (9.00x266.7) @ 2132 MHz (8.00x266.6) Motherboard: GIGABYTE G33M-S2L Chipset: Intel G33 (Bearlake-G) + ICH9 Memory: 3072 MBytes @ 333 MHz, 5.0-5-5-15 - 1024 MB PC6400 DDR2-SDRAM - Kingston KTC1G-UDIMM - 2048 MB PC6400 DDR2-SDRAM - Kingston Graphics: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 (p393) NVIDIA GeForce 8800 GTS, 512 MB GDDR3 SDRAM Drive: WDC WD800JD-08MSA1, 78.2 GB, Serial ATA 1.5Gb/s Drive: WDC WD3200AAKS-00B3A0, 312.6 GB, Serial ATA 3Gb/s Drive: …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב?בגדול שימושים קלים אך מעדיף שתהיה אפשרות גם להריץ תוכנות של תכנות(מטלב visul וכו') * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טוב אך זה לא הדבר הכי חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא עקרוני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לפחות 1T , האם כדאי גם SSD לטובת מערכת הפעלה? * כונן אופטי?עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי מחשב חדש שאני רוצה לקנות אבל לא יודע אם כדאי כי כרגע יש לי מחשב עם מעבד די טוב אז ככה יש לי i7-4790 לוח אם של h97 plus 16 גיגה ראם ספק כוח 550w של קורסאייר אני יודע שהולך לצאת דור חדש של מעבדים ודור חדש של כרטיסי מסך השאלה אם המחשב הנוכחי יספיק לכרטיס המסך החדש של 2080 או שעדיף כבר לשדרג מה דעתכם סכום ההשקעה שאני הולך להוציא אם אני משדרג זה באיזור ה10000 אלף
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (מפרט בצד) בתקציב של עד 2300 ש"ח, לדעתי ניתן להשאיר את המארז, ספק כח, כ.מסך והארד דיסק. רוב השימוש הינו משרדי, קצת פוטושופ וקצת משחקים. עניתי על השאלון הנדרש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית וקצת משחקים אבל לא בהגדרות High. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט, אופיס וקצת פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב גיימינג חזק אבל שקט יחסית שיעלה בין 4000 ל-5000 ש"ח. גם פוטנציאל אוברקלוקינג קל יהיה נחמד עריכה: בהשראת חוקי הפורום שהדף שלהם לא עבד לי משום מה קודם: מעדיף לחסוך, לא לחרוג מ5000. משחקים: Crysis 2, BFBC 2, The Witcher 2, Deus Ex Human Revolution... מסך 23" 1920X1080 הגדרות גבוהות, לשם שינוי. אין צורך במה שלא רשמתי למטה שקט: 7 מ10 הרכבת מחשב בחנות עדיפה, אבל במידה ויש פערי מחיר או יעילות, אני ארכיב בעצמי. רצוי שיהיה USB3. מישהו רוצה מחשב בלי אפשרות שדרוג? לא אני הרכבתי מפרט דרך קיי אס פי (לא הכרחי לקנות משם, אבל אני מעדיף לקנות את רוב הרכיבים מאותה החנות ואני גר באיזור רעננה כך שזה קרוב). מעבד: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU C…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב איכותי ללא כרטיס מסך. משחקים לעתים רחוקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שואל פשוט כי אני רואה שחלק מהחלקים כבר לא מוכרים היום... ----------------------------------- אני שואל לגבי מחיר יד שניה ולא חדש ----------------------------------- מפרט מחשב: מחשב 1: מארז: Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: Asus Striker Extreme מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: OCZ 1066 1Gx2 כרטיס מסך: V.CARD: EVGA 8800 GTX AC3 version כ. קשיחים: HD: 150 GB WD Raptors 10K RPM צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: EnermaX 620W קירור: ZALMAN 9700
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. מעדיף מעבד ולוח אם של אינטל. צריך הכל מ א ועד ת. מארז , ספק , מאווררים , זכרונות, צורב וכו'. יש שני מסכים קיימים, כלומר את זה לא צריך. שקט יהיה תוספת מבורכת. בהנחה מכובדת מזומן היא אינה מילה גסה. בתודה מראש לכל המשתדלים והעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי רבות על הפורום הזה ועל כך שהאנשים פה מבינים עניין ולא מנסים לקחת רווח על האנשים אז אני פונה אליכם עם תוכלי לתת חוות דעת על מחשב שאני עומד לקנות מפרט המחשב הינו : AMD Athlon xp 2500+ 640k fsb 333 מעבד Albtron Nforce 2 km18 pro 2 לוח אם ddr 512 pc2700 זיכרון w.d 80gb 7200 rpm s-ata 8 mb buffer הרד דיסק mitsumi 1.44 כונן דיסקטים ASUS cdrw 52/24/52 צורב cd rom asus 52 סידי AOPEN middle tower pro מארז GIGABYT READON 9600 PRO 128 MB כרטיס מסך genius multimdia kb…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב דל והציעו לי מהעבודה מחד אידיאלפד לנובו ללא עלות. הייתי רוצה לדעת איזה מחשב כדאי לי לשמור לעצמי כלומר באיזה להשתמש. מבחינת מפרט הם ניראים לי כמעט זהים, אך העלות של הלנבו הרבה יותר גבוהה ואיני מבין למה ואם בכלל כדאי לי להחליף. אשמח לחוות דעת הדל ששייך לי- https://www.pc365.co.il/product-11316-Dell_Vostro_5468_VM_RD09_9853_ללא_מערכת_הפעלה_במלאי אידיאלפד לנובו שמציעים לי- http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917579
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום צריך עזרה בבניית מפרט המחשב מיודע לבית אני לא מחשיב את עצמי כגיימר כבד אך פה ושם אני משחק (לא משהו רציני) אבל מעוניין שהמחשב יהיה די חזק!!! 250GB מסך LCD 19 ( אם תיהיה אופצייה ל WIDE , אשמח ) איך זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5889 ) ציוד הקפי (מקלדת עכבר ללא רמקולים) 2GB זכרון עכשיו ההתלבטות שלי היא AMD או INTEL אני לא יודע מה עדיףצריך פה תצטרכו לעזור לי! לא מתוכנן OC תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי המלצות שלכם לאיזה לוח הטוב ביותר (מחיר בין 800-1500 ) למעבד 6600 או 6700 וכן איזה זכרונות הכי מומלצים גם בשילוב עם הלוח כי קראתי ש ocz לא כל כך מסונכרנים עם המעבד אז בבקשה המלצות. אם כבר אז המלצתכם למארז שהכי חשוב שיהיה שקט ושיש usb בחזית ולא נמוך אלא באמצע המארז ולא בצד המארז. ואיזה ספק כוח שיהיה גם הוא שקט 450-500 w תודה מראש לעונים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה שלי קנתה נייד לפני שבועיים. אני רוצה להתקין לה משחק או שניים והבעיה היא שהמחיצות מחולקות באופן גרוע כיוון שאני לא יכול ליצור מחיצה להורדות או להקנת משחקים. יש לי שלושה מחיצות: *C של המערכת ששם 280GB *D Recovery - של השחזור *E שבה יש hp_tools עם איזה 200 MB, בדקתי בפורומים באנטרנט אם יש צורך בכונן הזה והבנתי שלא, אלא אם כן אין כונן שיחזור - אז מחקתי אותו. אני רואה שהוא לא באמת מחוק, בתוכנה לניהול מחיצות שהורדתי (paragon partition manager) הכונן הזה מופיע ככונן bootable. עכשיו הבעיה שיש לי שלושה כוננים במחשב, והדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ליצור כונן וירטואלי! אני צריך את עזרתכם, איך אני יוצר כונן נוסף?! האם כונן וירטואלי יכול לשמש ככונן להורדות ולהתקנת משחקים? ואם כן …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל איפה שכדאי לנצל ולחסוך איפה שניתן לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בHD, סטרימינג של משחקים באיכות גבוהה, הקלטת משחקים באיכות גבוה ETC. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/ כבד /פרנסה). פוטושופ, אדובי פרמייר, סוני ווגאס, אפטר אפקטס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל ! …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי ביקש ממני לחפש לו מחשב נייד בתקציב של 2000-2500 ש"ח. * גודל המסך - לא מהקטנים , ז"א13'-14' , אם התקציב מאפשר יותר אז בסדר. * משקל רצוי - שיהיה ממוצע אין דגש על מחשב קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - המחשב יהיה הרבה בבית בקרבת חשמל , מצד שני עדיף מחשב שלא יכבה אחרי שעה וחצי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אין צורך ביציאות מיוחדות * בלוטות - לא מחייב , אם נכנס בתקציב עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250GB * צורב DVD - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - מספיקה אחריות לאומית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. המחשב ישמש לגלישת אינטרנט(אין לו מחשב בבית) , פה ושם סרטים ואולי משחקים ברמה של פיפ"א. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ! אני מקווה שאני מפנה את הבעיה לפורום הנכון.. במידה ולא אשמח אם תוכלי להפנות אותי לאן שצריך יש לי מחשב נייד Compaq CQ61 הוא הגיע עם וינדוס ויסטה - מקורי מיד לאחר הפעלה ראשונית יצרתי לבקשת הודעה שהופיעה לי במחשב דיסקים של גיבוי ראשוני של המחשב לפני 3 שבועות רכשתי וינדוס 7 מקורי דרך HP - גרסת עדכון מויסטה ל - 7 וזה הגיע בשני דיסקים שבוע שעבר ניסיתי להדליק את המחשב וצצה לי ההודעה הבאה : "widows failid to start a recent hardware or software change might be the cause" למרות שערב לפני השתמשתי במחשב בצורה רגילה ולא היה שום דבר חריג בכל אופן בהמשך להודעה הזו ניצבות בפני שתי אפשרויות : 1/ launch startup repair (recomended) 2/ start windows normally לא משנה מה אני בוח…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
p4 2.4 533mhz 215 cache motherboard: EPOX 4GEA+ 5 PCI 533 MHZ לוח בן הטובים והיקרים Samsung 256 DDR 333 MHZ WD 80 GB 8MB BUFFER SPECAIL VERSION ATI RADEON 9000 PRO HERCUKES GAMESOURRUND 7.1 SOUND liteon 48*12*48 RETRAIL MITSUMI 1.44 מארז: TSUNAMI VIFRO BLUE 300W lg 17' f700b 0.24 flatron מה אתם אומרים? תנו לי בבקשה הערות ושיפורים-אך במסגרת התקציב. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמה אתם חושבים שהוא עלה לפני שנה מעבד: [..] INTEL 2500 : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1010 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 ₪452 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 2048MB DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪95 כמות:4 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪904 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS90 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪282 ספק כוח: [..] HEC WIN+ POWER 600 - RETAIL ₪375 דיסק קשיח: [..] HITACHI 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪565 הרכבת מחשב: [..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪81 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4160 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, הנה התשובות לשאלון: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, פיתוח לאנדרואיד (משחקים רצוי אך לא חובה, מה שנכנס לתקציב) * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא חשוב במיוחד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עדיף לא לעבור את ה-2.4 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד (מינימום 4 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB * כונן אופטי? לא נדרש. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ואני מחפש מחשב חביב לתקופת הלימודים. נכון לעכשיו ראיתי את הדגם הזה: Asus P53E-SO061V Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB 4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096MB) 640GB (SATA) 5400rpm 15.6'' 16:9 HD (1366x768) LED Backlight anti-glare Integrated Intel® HD Graphics 3000 אחיות 3 שנים ע"י IBM (איסוף והחזרה בבית הלקוח) מחיר - 3300 בעיקורן אני מחפש מחשב שיחזיק לי לשלוש שנים הקרובות. המטרות העיקריות שלו הם אינטרנט, סרטי HD ולימודים (מדעי המחשב). הדבר הכי חשוב לי במחשב הוא שהוא יהיה מחברה ידועה וטובה ללא כל בעיות נפוצות, והכי חשוב זה האחריות. רציתי לשאול מה אתם חושבים על המחשב הנ"ל? איך Asus בתור חברה ואיך האחריות ש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה שתעזרו לי בקניית מחשב עד 5000 ש"ח לא כולל מסך !!! זה בשביל חבר ואני מבקש שימו דגש על יציבות כמה שפחות שהמחשב יתקע וזה בעיקר למשחקים בתודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הדגם החזק יותר (i5-460m, 1gb, 500gb) לפני שבועיים עם רעשים מהרגע שהפעלתי אותו, פניתי לדל ובאמת היתה בעיה מוכרת בהארד דיסק של seagate החליפו לטושיבה חדש, קיבלתי אותו חזרה עדיין עם צליל מעצבןן מכיוון המעבד (צד ימין למעלה) בדקתי עם חברים לוודא שאני לא מטורף וגם הם שומעים את אותו רעש. עודכנו כל העדכונים/דרייברים של המעבד... זה הרעש הטבעי של ה i5?? אשמח בבקשה לעצה למי שיש את אותו דגם/מבין בנושא....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-