ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
חבר ביקש עזרה ואני מצאתי את עצמי בתסביך עם הבקשות שלו: 1) מארז מצועצע(חלון צד, עיצוב מדליק) ויעיל מבחינת קירור. 2) עכבר Logitech MX518. 3) מקלדת רגילה אבל שתהיה נוחה למשחקים. 4) רמקולים Surround טובים, שזה 5.1 ולא 2.1. 5) 4GB זיכרון אם אני לא טועה. 6) לוח אם יותר "טוב" מ-GA-P35-DS3L. 7) רוצה Quad, אבל אני אומר לו ש-C2D יותר מתאים לקרטריון, ה-E8400, אבל כנראה צריך לרדת ל-E8200 או E7200 אפילו... 8) HDD של 500GB. זהו נראה לי, וכל זה בעלות של 4,700 ש"ח... :-\ אמרתי לו שזה לא ריאלי בתקציב הזה, אבל הוא מתעקש ולכן יש לי את הסיבוך עם זה, אנא תעזרו... אה, והתשלום הוא בתשלומים... תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3000+ BOX EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin A-DATA 512 WD 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD XFX 6800GT 256MB ?Teac/SONY 1.44? ?Toshiba DVD X16? Antec AMG 1000 Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC *המארז והספק לא מKSP
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בנושא קניתי מחשב נייד של חברת ,DELL inspiron 1545 אני עובד עם מחשב נייד מחובר לחשמל עם זה יכול לפגוע בחיי הסוללה? או שזה גישה נבונה,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב all in one קטן (מסך באזור 8 אינץ'). אני צריך שיהיה לו 4 ג'יגה זכרון פנימי, מעבד ליבה כפולה לפחות (באזור 2 ג'יגה הרץ מהירות שעון) ושיוכל להריץ ווינדוס 10 (עדיף שיגיע כבר מותקן, אבל לא חובה), אני צריך לפחות יציאת USB אחת, וכניסת רשת חוטית. מבחינת אחסון לא צריך הרבה 64 ג'יגה יספיקו. ראיתי הרבה כאלה באתרים סיניים (לדוגמא זה: https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608687.html) אבל אני מעדיף לקנות בארץ, ולא הצלחתי למצוא משהו דומה בארץ (כל ה all in one שראיתי הם עם מסכים גדולים יחסית). אין לי בעיה שיהיה של חברה סינית לא מוכרת (אולי אפילו עדיף כי אני לא צריך מפצלת, רק שיעבוד) תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי מפרט מחנות מחשבים מסוימת ורציתי שתיתנו לע הערכת מחיר לכמה המפרט הזה שווה... הינה המפרט.. מעבד: אתלון 3200+ (939) זיכרון:256X2 pc3200 dual הארדיסק: IDE (לא אמר לי חברה) 80GB 7200RPM 8MB BUFFER מסך : 17" שטוח H1731 AOC צורב: DUAL LAER DVD+- ספק: HEC 400W כרטיס מסך: GEFORCE 6600GT לוח אם : (בוקשי הבנתי את הכתב של המוכר אבל הינה זה) K8N4FI של MSI תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, עזרתכם המקצועית דרושה. יש לי מחשב במפרט הזה: מארז - על הפנים של אייבורי השחור אפור עם הידית - חייב להחליפו בדחיפות. לוח אם - GIGABYTE P35 DS3L זיכרון - OCZ 2GB מעבד Q6600 QUAD כ. מסך INNO3D GEFORCE 8800 GT OC דיסקח קשיחים נפח כולל 1TB מסך DELL U2410 קירור למעבד AC עכשיו ממה שאני צריך שתעזרו לי לבחור זה ככה: כרטיס מסך האם יספיק לי לקנות לו קירור טוב או להחליפו? להוסיף זכרונות זה בוודאות, השאלה אם אני חייב OCZ או שאפשר לקנות חברה אחרת? לוח אם האם מספק אם אני אחליף כ. מסך? והכי חשוב מארז חדש שיתאים לכל זה, כי הנוכחי הכי לא אפקטיבי בעולם ומרעיש כמו טרקטור!! תודה ושבוע טוב
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז mid tower שנותן תמורה טובה למחיר. עיצוב פשוט זה פלוס. מהשוואה בין מדריכים מחו״ל והמחירים בארץ, ראיתי שאת ה Corsair 200R שיחסית מומלץ, אפשר להשיג בארץ ב 250 ש״ח (בחו״ל הוא נמכר ב 55$ = 193 ש״ח). מה דעתכם? המלצות נוספות? מוכן גם להזמין מחו״ל אם זה באמת ישתלם, אני מניח שלא כי אני לא מחפש דגם אקסלוסיבי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט של מחשב HTPC ב1500 ש"ח כאשר אפשר שהכל יהיה אונ בורד (לא משנה איזה מעבד עדיפות פ4 אבל אפשר AMD) וגם שללוח אם תהיה יציאת SPDIF מאוד חשובבבבבבבבבבב אפשר גם פחות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא רואה צורך בטופס כי זה כבר מיותר.. התקציב הוא עד 2400 ש"ח... בלי חריגות.. אחריות לא קריטי.. מספיק לי שנה אחת אחריות העיקר שהיא לא מהחנות עצמה אלא מהיצרן או משהו מהסגנון... אני מעוניין במחשב שלא נוטה להתקלקל וכו', מחשב אמין ככל שניתן.. שימושים: הרבה עבודה משרדית, הרבה תיכנות, הרבה גלישה באינטרנט, מדי פעם צפייה סרטים בסדרות, משחקים אולי ממש בקטנה... גודל מסך: 13- 15.6 משקל: לא חשוב לי בכלל, אבל אם אפשר שיהיה קל אז למה לא.. סוללה: כמובן שרצוי שתהיה כמה שיותר חזקה... לפחות 4.5 שעות... כונן אופטי: חשוב מאוד, חובה שיגיע עם צורב, חובה! USB3: דיי חשוב שיהיה, לא סוף העולם אם לא יהיה אבל רצוי מאוד.. שאלה קטנה: האם מחשב עם מעבד 3217U ייתן ביצועי סוללה טובים יותר ממחשב עם מעבד …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש אחרי הרבה זמן לכן קצת לא מעודכן בחומרה בימינו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר כמובן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג אם זה באמת שווה את ההפרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים עד כבדים, עריכת וידאו קלה ויכולות HTPC בעיקר לשימוש בלוריי 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). power director 12, Total media theatre, לשוניות רבות בפיירפוקס - באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, כנראה אחזור לשחק -אילו משחקים לדוגמא י…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד. במחשב הנייד הנוכחי שלי, שבן 10 שנים, השימושים הבסיסיים - ללחוץ על כפתור התחל, לפתוח עוד טאב, לפתוח את וורד - הכל קורה באופן מיידי ומקסימום תוך איזה שניה או שתיים. האם ככה זה גם בווינדוס 10 או שעלי לצפות לכל מיני לאגים? אני שואל כי במחשב נייד חדש לגמרי של דל שקניתי יש לאגים בכמעט כל דבר כל הזמן, ואני רוצה לקנות מחשב נייד אחר ואני רוצה לדעת האם זה הגיוני ובסיסי שעלי לצפות לאפס לאגים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2500 ש"ח ויש לי את האופציה להזמין דרך יבואן זה המפרט שבניתי לי GA-H87-HD3 102$ i5-4570 219$ Arctic-Cooling FREEZER 7 PRO 27$ kingston Hyper 8GB ddr3 1600MHZ 79$ Gigabyte 760GTX 2GB 296$ שווה ? כמובן שיש לי מארז NZXT+500Wseasonic hard disc 500GB sata 2
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד ב- Sketchup Pro 8 ן- Indigo והמחשב שלי ישן ולא סוחב ברנדרים. אשמח לקבל המלצה על שמות של דגמים ספציפים כדי שאני יוכל להזמין אותם ולקבל הצעות מחיר לגבי: *מעבד מסדרת ה- i5 של אינטל (או i7 אבל אני מפחד שזה יהיה קצת יקר) *לוח אם תומך *וזיכרון RAM יותר מ-4gb תקציב בסביבות 2500 ש"ח ויש גמישות, אבל עדיף כמובן כמה שיותר זול. (אני לא רושם את המפרט שיש לי כרגע כי אני חושב שזה לא רלוונטי - בכל מקרה אני אני מחליף חצי מחשב. אבל אם בכל זאת יש צורך במפרט אני יעדכן) מה שיש לי ונשאר זה כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 260, ספק 550 ומארז. אשמח לקבל תגובות תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהחיסרונות שקראתי על סדרת הDV6000, עניין הרעש הכי מרתיע אותי. עד כמה הוא רועש באמת? והאם קיימים ניידים של יצרניות אחרות אשר זהים לנ"ל מבחינת מפרט ומחיר (6K)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים...לפני מספר שבועות ביקשתי כאן עזרה בבניית מחשב..בכל מקרה קיבלתי הצעה מפלונטר ובחרתי לקנות ממחקר מחשבים משיקולים מוטעים... file:///C:/Users/USER/Downloads/Sales%20Quotation_20161221_102539%20(6).pdf (בקובץ ) http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95212 שלחתי פה לינקים לשתי המפרטים... אשמח לדעת אם חוץ מהמעבד והלוח אם (למיטב ידיעתי ) שהם זהים בשני המפרטים, יש חלקים בהצעה של מחקר שעולים ברמה מזו של פלונטר? אני לא מצאתי. רק רציתי לעשות וידוי קטן,תודה. Sales Quotation_20161221_102539 (7).pdf
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רכשתי היום מחשב מדגם HP Pavillon g6 1329ej לאחר ההפעלה הראשונית של המחשב האופציה של ה - WIFI עבדה כראוי והכל היה תקין היה ניתן למצוא רשתות ובכלל הייתה קיימת אופציה של WIFI בנייד. לאחר הפעלה מחדש של המחשב האופציה נעלמה לא ניתן להגדיר חיפוש של WIFI כאילו לא היה כלל קיים לאחר חיפושים ועדכון דריברים עדין לא קיימת אופציה של ואיפי אלה רק חיבור בכבל או חיפוש דרך מודם סלולרי. אשמח לכל עזרה בנושא , תודה . :-*
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתאים לסטודנט אבל שיהיה מהיר, עם צורב (עדיפות ל 8 MB באפר) ועדיפות ל 512 K (זיכרון מעבד) ללא רמקולים וללא מסך עם מקלדת עם עכבר ו+הרכבה. שיתאים ל WINDOWS XP לא למשחקים, כרטיס קול ומסך מובנים. ושיהיה מאווורר (אני הולך להשאיר אותו פתוח ימים כלילות) פה אני ממש רוצה עזרה בכך שתתאימו לי רשת בייתית ז"א ראווטר (רגיל) למחשב שנמצא אצלי באחד החדרים (אבל שאני לא יצטרך להשאיר אותו דולק כאשר אני מעוניין לגלוש)וכרטיס רשת למחשב שאתם בונים לי (וכן התקציב הוא שונה- הכי פחות כסף יתאים לי) אני רוצה שיתאים ל 750K. והשאלה שלי האם אני צריך אחרי הרשת הזאת גם קו טלפון בחדר או שכרטיס הרשת מתחבר לראוטר שמתחבר למודם שנמצא במחשב שבסלון (לא זה)? תודה מראש, מוטי.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל ברצוני לתקן דיעה די רווחת כאן ש AMD 64 לא כל כך מתאים לעריכת מוזיקה... טוב,זה עומד על לא מדויק ללא נכון ועל אלה אפשר אולי להתווכח. אני חבר בפורום של אקט מוסיקלי http://www.act.co.il/ למי שמכיר ,יש שם פורום שמתעסק בעיקר בעריכת סאונד עם מחשב ויש אנשים מאוד מיקצועיים שדי ממליצים על ה A64 בטח שלא גורעים ממנו לעומת P4 מאוד מומלץ להירשם למי שהנ"ל נוגע לו. (למי ששואל את עצמו מה אני עושה כאן אז פשוט אוכלוסית ה-64 שם די דלילה ובכלל כאן אפשר כבר נוכחתי פשוט לטוס עם מבול התגובות לקבל כיוונים וגם אפילו לגבש דיעה ולהגיע להחלטות די מהר) בכל מיקרה די גיבשתי דיעה כמובן בעזרתכם ובימיוחד בעזרת RATZABI שכתב : שעדיף מעבד עם 64 ביט ישן מאשר מעבד עם 32 ביט ישן, כי לפי דעתי עד שה-64 בי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נייד LG LW20 Express, עבד מצויין עם Windows 7, הייית צריך לפרמט ולהתקין שוב Windows 7, וכעת חסרים לי שני דרייברים (הראשון קריטי מכיוון שאינני יכול לצפות בסרטים בלעדיו) :Video Controller ו Mass Storage Controller חיפשתי באתר של LG לפי הדגם, לא מצאתי משהו מועיל, זכרתי שיש תוכנה טובה של LG שנקראת LG Intelligent Update Program אבל היא לא עובדת ב Windows 7 חיפשתי באתר של אינטל לפי הצ'יפסט (i915), לא מצאתי משהו מועיל, הרצתי באתר של אינטל סריקה אונליין של דרייברים חסרים, משום מה זה לא עובד טוב, חיפשתי בפורומים וכו', לא מצאתי. לא יכול להיות שאין, מכיוון שלפני הפרמוט המחשב עבד עם Windows 7 ללא בעיה, למישהו יש לינק מועיל ? :-( תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בנייד שמשמש המון לצפיה בסרטים חלקם בHD , כרגע הוא בעל כרטיס מסך און בורד ולמעשה המעבד צריך לעבוד הרבה בקידוד, אני רוצה להשקיע סכום מינימלי+ בכרטיס מסך עצמאי למטרה הזאת. כמה צריך לעלות העסק? בנוסף אני רוצה להחליף את הכונן הקשיח , ראיתי שיש Scorpio 320GB 5400RPM 8MB Sata ב340 שקל , עושה רושם משתלם . לקחת אותו אם משהו אחר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימוש של המחשב הוא בסלון כמחשב נייח רגיל (לא HTCP) אך מחובר כל הזמן למסך טלוויזיה 32 אינצ'. 1. התקציב המקסימאלי הוא 2,500 עד 2,600 מקסימום. 2. השימושים הצפויים של המחשב הינם אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים (עובד כל הזמן), סרטים (כולל HD), שירים וכו' המחשב לא מיועד לגיימינג כלל. 3. אין צורך במסך, אין צורך ברמקולים, אך יש צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים שיקלטו כמו שצריך קצת מרחוק. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 5. השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 בין 7 ל- 8. 6. אין כוונה לעשות אוברקלוק כלל. 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה ווינדוס 7 והרכבת מחשב בחנות. 8. אני מתגורר באזור ירושלים אך הבנתי שיש חנויות שעושות גם משלוח. 9. הבקשות המיוחדות הן: חיבור HDMI למסך (כאמור מחובר לטלוויזיה), אופציה ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Lenovo 3000 N100, והסאונד שלו נמוך מאוד. במידה ואני רוצה לשמוע באמצעות הרמקולים הנמצאים במחשב עצמו, כמעט ולא שומעים. ואם אני מחבר אביזר חיצוני כגון אוזניות או רמקולים, אז החוזק עולה. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ניתן איכשהו להגביר את העוצמה של הרמקולים אשר נמצאים במחשב, בעזרת דרייברים, או כל שיטה אחרת. תודה מראש. עריכה: לא שמתי לב שהפורום הזה נועד אך ורק לעזרה בקניית מחשב. בבקשה להעביר לפורום "אודיו וקולנוע ביתי" אם אפשר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי קצת חיפושים בקשר לקניית נייד וראיתי שיש הכרזות על ניידים חדשים (נטבוקים עם חומרה מעט יותר מתקדמת ומסכים יותר גדולים) כמו ה DM3 של HP אבל הם יצאו רק כשתצא ה windows7 , אז השאלה שלי היא האם דאי לחכות שתצא ה7 ואז לקנות מחשב, או שחבל לי על הזמן ועדיף שאני יקנה עכשיו ממה שיש בשוק ולהתפשר על נידות? הנייד האידיאלי בישבילי, נייד שיהיה אפשר להתנייד איתו (2 קילו+-) עם מעבד סביר ( 720P אינטרנט, משחקים-NFS וכו') וזמן בטריה של 4.5+ שעות, אבל לא נראה לי קיים דבר כזה ..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג איזה כרטיס מסך כדאי.. משהו פשוט יחסית שמתאים למערכת הפעלה. לגבי שאר המפרט, אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש תיאום טוב. לוח M- Gigabyte Z77X-UD3H זיכרון- kingston 16GB DDR3 1333MH2 צורביDVD - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) דיסק קשיח- Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ מעבד- Core i7 2600K ספק כח- Hec Couger-RS 550W
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנושא הקודם אתם עזרתם לי מאוד איך לבנות מפרט טוב ועל זה אני מודה לכם. מכל העצות שנתתם לי אני למדתי פחות או יותר איך להרכיב מפרט , והנה הרכבתי אחד , לדעתי הוא בסדר ומתאים לי , רק תבדקו בבקשה אם הכל בסדר ושום דבר במפרט הזה לא ''עקום'' מחכה לתגובות שלכם , תודה זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ AMD PhenomII x4 (955) - quad-core [AM3] 3.2GHz 45nmBlack Edition - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10687 כמות: 1 מחיר: 815 ש"ח ( למזומן:791 ש"ח ) GIGABYTE GA-790XT-USB3 (AMD 790XT) DDR3 - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12416 כמות: 1 מחיר: 640 ש"ח ( למזומן:621 ש"ח ) Kingston 4GB 1600MH…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-