עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yigal83,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש (נוסף לאחד שיש לי בבית) ולהלן מספר שאלות/סוגיות שאני מתלבט (שימושי המחשב הם למשחקים, אינטרנט, סרטים ...): 1) על פי כל מה שכתוב באתר, מומלץ לקנות מעבד עם ליבה כפולה, לכן כדי לא להשקיע יותר מדי מומלץ ללכת על מעבד Intel. מהוא לוח האם הטוב ביותר עבורו (אין צורך ב SLI) ? 2) מה עדיף - כונן H.D. אחד גדול (נניח 160GB) או שניים קטנים בתצורת RAID ? עד כמה המהירות ב RAID תהיה יותר גדולה ? (בתצורות המחשבים המומלצים לא כתבו על חיבור RAID של דיסקים קשיחים). 3) האם יש switch/router שיכול לחבר רשת מחשבים (2 במיקרה שלי) חוטית וגם בעל יכולת אלחוטית לחיבור עתידי של מחשב נייד ? איזה מומלץ ? 4) אחד מתפקידי המחשב הינו להציג וידאו וטלויזיה (בחדר ילדים). מה עדיף: כרטיס ט…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by qlp,

מישהו אולי יכול להכין לי מיפרט לשרת משחקים? תודה לעזור..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Nahum2,

הי חברה, הנה המפרט שבניתי המחשב מיועד למטרות פיתוח בעיקר ומעט משחקים תקציב 4000-5500 סופי אחרי כל החריגות יש לי ציוד היקפי מעולה וכן מסך 19 אינץ מעולה. יש לי כונן קשיח שמספיק לצרכי כונן רשת וכרטיס רשת אני מעוניין רק בסוגי הרכיבים הנ"ל כרטיס המסך שלי מספיק לצרכי ל 3 השנים הקרובות. מן הסתם מעדיף לחסוך i7 950 tray GIGABYTE GAX58AUD5 KINGSTONE 2GB DDR3 1333MHZ *3 1336 EVERCOOL buaffalo Lancool Midi Tower PC-K56B Black Antec TruePowertrio 550W סך הכל 4344 כולל מע"מ מ PCCENTER בברכה ותודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by RDS,

אוקי... אחרי שכבר ננעלתי על ה-AMD, ראיתי כמה כתבות, והחלטתי לבחון מחדש את אופציית ה-C2D... שני מפרטים, מה אתם ממליצים... שימו לב בעיקר למעבדים ולכרטיסי המסך... INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1074 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤596 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7600GT 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI TV/O- GV-NX76T256DB-RH - RETAIL ¤998 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤363 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL4 ¤617 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤421 מחיר סופי: ¤4153 או זה: AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA3800CUBOX - BOX ¤840 …

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Cheif,

אני זקוק לשדרוג רציני של מערך הגיבוי הרישתי שלי -- לא מדובר בחיבור USB או ESATA, אלא במארז המתחבר ישירות לנתב באמצעות כרטיס רשת. כיום יש לי מארז צנוע של 500GB (דיסק אחד, IDE, המובסס על ה-HD363 שסקרתי לפני כשנתיים וחצי -- http://www.netcheif.com/Reviews/HD363N/HD363N.htm). הפעם אני זקוק לנפח של בערך פי 4, ובמקום לרכוש מארז מוכן של 2TB כמו זה של WD בעלות של כ-2,000 שקל ויותר (מחירים ב-ZAP כאן -- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=703720, אני שוקל לבנות מערך כזה לבד. בניית מערך איכותי מרכיבים סטנדרטיים לא תעלה הרבה פחות, אבל המערך הזה יהיה הרבה יותר גמיש וניתן יהיה לשדרג אותו יחסית בקלות. כמערכת הפעלה אשתמש ככל הנראה ב-FreeNAS שתאפשר לי גם לבצע RAID בין הדיסקים. כיוון …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני כרגע מחפש נייד בשבילי שהוא שילוב של קטן,זמן סוללה טוב, ושמשחקים חדשים יחסית עובדים עליו ולא אכפת לי באיזה רמת פירוט - העיקר שהם יעבדו עם FPS סביר אפילו על LOW ואני מעדיף RPG H&S על FPS למרות שדי נהנתי מ FO3 .משחקים ישנים גם מעננים אותי אז אולי אני צריך לשדרג ל win7 pro אלא אם כן home יכול להריץ תאימות ל XP טוב. ההורים שלי גרים בחול ואבא שלי אמר שהוא ישלם בשביל חצי נייד . התקציב עומד על כ1000$ אבל יותר לכיוון של 800$ אפשר לחרוג ב100 דולר מהמקסימום אם זה שווה את זה. אז הנה הפרמטרים הפיזים: * מסך : 13.3 ומטה (מוכן להתפשר על 14 אבל זה מתחיל להיות גדול). מינימום 720P כל דבר מעל יהיה טוב יתרון * משקל: לא משנה *זמן סוללה: 5 שעות בשימוש סביר שעתיים במשחקים אני מעדיף כמה …

7. Started by natee,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות שרטוט, כולל תוכנות תלת מימדיות (לדוגמא סקצ'אפ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד/סקצ'אפ לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24' נחמד של דל, 1980*1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני רוצה מפרט למחשב משחקים צריך המלצה ללוח ראשי, מעבד, זכרון, כרטיס מסך, HD 500 GB נראה לי יספיק. אוליי גם ספק אם ייכנס בתקציב. אני מחפש כרטיס מסך עם אפשרות ל HD. המחשב מיועד בעיקר למשחק FARCRY2 מתי שייצא ואני רוצה להפעיל אותו על הגדרות גבוהות עד כמה שאפשר. התקציב ניתן לשינוי, הכל בהתאם להצעות שיעלו. ללא ציוד הקפי וללא OC חסר משהו ששכחתי? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן!!! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , , GENERALS 2, CIV5 , EU4, GTA5, ROME 2, SIMS 3/4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 * 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני חייב חוות דעת רצינית +מפרט באותו סכום שהציעו ושיהיה יותר טוב ממה שנתון וגם הסברים על למה לא לקחת את החלקים הנתונים במפרט כי אבא שלי מתווכח איתי ואומר דברים לא הגיוניים ואני מנסה להסביר לו אבל הוא מתעקש אז בבקשה תעשו לי טובה ותעזרו ליייייייייי המפרט בתמונה מקווה שאתם רואים מה רשום אם לא אני יסדר את זה [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום מעוניין לקנות מחשב נייד ולא יודע איזה חברה עדיפה מאיזה מחשב מבין לשניים יראו חד יותר זה רק מה שחשוב לי אולי למשהוא יש ויכול להמליץ יש שתי חברות HP וDELL מחשב נייד Dell Inspiron n5110 i3-2310M 3000 HD כרטיס מסך: Intel HD Graphics 3000 מחשב נייד HP G62-B50SJ LD655EA כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB חג שמח לכולם

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Triple-z,

שלום, הסוללה במחשב הפסיקה להיטען, בחלונות הוא רושם: 0% זמין, בטעינה. משהו כזה, בנוסף מהבהבת המנורה של הסוללה עם אור כתום. המחשב כאילו לא מזהה בכלל את הסוללה, אם מנתקים את החשמל הוא ישר נכבה לגמרי. ניסיתי להוציא ולהחזיר וגם להשתמש במטען אחר, יש את אותה בעיה, סוללה אחרת אין לי אז אני לא יכול לבדוק. מה אתם אומרים? מה אפשר לעשות? חייבים להחליף סוללה בוודאות או שיש משהו אחר שאני יכול לבדוק? המחשב רק בין חצי שנה איך כל כך מהר נדפקה הסוללה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Proww,

אהלן חברס, אני זקוק למחשב All in one. ראיתי בחנויות מחשבים שזה בעצם מסך שהוא גם מחשב (טאץ). אני זקוק למחשב זה היות ואין לי כל-כך הרבה מקום בבית. אני מחפש מחשב All in one שיוכל להריץ GTA V החדש - ובכללי את המשחקים החדשים היום בשוק על הצד הטוב ביותר. אשמח לעזרתכם. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1) אני קונה עוד יומיים מחשב רציתי לשאול את דעתכם? והנה המפרט: Gigabyte GA-7VAX KT 400 512 ש"ח AMD ATHLON XP 2200 + FAN 1,046 ש"ח Corsair CMX256A-2700C2 638 ש"ח WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version 555 ש"ח Triplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR TV-Out Retail 992 ש"ח LITE ON 48X12X48 OEM + SOFT 409 ש"ח FLATRON 17 795 FT 1,269 ש"ח סה"כ הכל: 5422 2) רציתי לדעת עם תוכלו לתת לי מארז שאני יכול לקנות עד 400 שקל??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ישראל כהן,

שלום וברכה, אני לא יודע אם זה קשור ממש לפורום הזה, אבל היה נראה לי הכי פחות לא מתאים... ובכן, שלחתי טאבלט של מייקרוסופט (surface pro 4) לתיקון במסגרת האחריות במייקרוסופט ארה"ב, הבעיה היא שמייקרוסופט לא שולחת לארץ, לכן הייתי צריך לתת להם כתובת של חבר בארה"ב שאני אשלח אליו והוא ישלח אליהם, הם ישלחו אליו בחזרה והוא ישלח אלי. עכשיו השאלה היא אם מישהו יודע מה המדיניות של מכס ומיסים בכניסה לארץ: א. האם מחשב שחוזר מתיקון חייב במכס או מס כלשהו (ובאיזה שיעור)? ב. בהנחה שלא, האם כשלא החברה שתיקנה שולחת אותו אלא החבר שלי שמתווך בינינו גם כן אני אוכל להיפטר מהמסים? תודה רבה! ישראל.

16. Started by LeoK,

שלום לכולם, אחרי חיפושים רבים, האפשרויות הצטמצמו לכדי 2 מחשבים: 1. Toshiba Satellite A660-10W 2. HP Pavilion dv6-3120ej XE041EA השאלה היא איזה בין השניים הוא כדאי יותר ולמה אם יש לכם הצעה טובה יותר בשווי המחשבים הנ"ל אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הי. פשוט לא מצאתי במפרטים משהו שהתאים לי ואני מבקש את עזרתכם. זה מיועד לאבא של חברה שלי והדרישות לא בשמיים. שימושים עיקריים: תוכנות שיתוף קבצים ומקום נכבד בהרדיסק, גלישה באינטרנט, משחקי פלאש, צפייה בסרטים ושיעשה את כל אלה ביחד בלי להאט משמעותית (כי את זה המחשב הנוכחי שלו עושה יופי נ.ב - במסגרת התקציב אני רוצה גם מערכת הפעלה 64, עדיפות לויסטה אם יש סיכוי שהיא תרוץ כמו שצריך על מחשב בתקציב הנוכחי. אם לא אז XP. נ.ב 2- צורב דיוידי יש לי אחד מלפני כמה חודשים של LITEON בצד שנראה לי שהוא יספיק אז לא צריך. תודה רבה לכל המשיבים, ארז.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מחשבים גאדג'טים גיימינג טכנולוגיה פורומים יד שניה מחשבים מומלצים תמיכה טכנית בימים ההם, בזמן הזה צרכנות מדריכים ביקורות כתבות נבחרות …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by roeco199,

שלום!! מחפש נייד לשימוש ביתי פשוט(שימוש עיקרי:אינטרנט אופיס ומוזיקה) עדיפות למעבד intel i3/i5, אין חובה ssd,הארד דיסק 500gb יספיק, עדיפות למסך גדול(15.6) אין חשיבות למשקל,אין חשיבות למסך מט,אין חובה למערכת הפעלה, מה שכן חשוב שיעבוד זריז עד כמה שאפשר. כמה שיותר שנות אחריות... תקציב:1500-2000 מק'....עדיפות לכיוון 1500. תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, דרוש מחשב נייד לא גדול שנכנס בקלות לתיק בינוני. עד 2k שח ועדיף אפילו פחות. עבור עבודה משרדית הכוללת כתיבה בוורד, ושימוש בסיסי בפוטושופ (עריכת תמונה בלבד). אין צורך בציוד הקפי. תוכנות windows and office. גר במרכז ירושלים, רוצה לקנות כבר בשבוע הבא. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by s1nus,

חשוב לי שיהיה תומך בטכנולוגיות חדשות לשדרוג עתידי (PCI, AM2, ) וכאלה אמ.. בעקרון המחשב מיועד לCS ומייפל סטורי , משחקים בסגנון הזה עם מסך LCD רמקולים (רצוי עם סאב) ו.. מקלדת ועכבר תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by lessismore,

טוב, שלום לכולם (: אני חדש בפורום, קוראים לי דניאל ואני בן 19 (עוד מעט 20). אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי, [הורדתי את הסעיפים שהיו לא רלוונטיים עבורי] 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך איפה שאפשר [עלות אל מול תועלת ] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ושימוש בתכנות כמו פוטושופ ו-וגאס (עריכת סרטונים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים מודרניים, פוטושופ ו-וגאס (עריכת סרטונים) : שימוש תדיר-כבד. ב) במידה והמחש…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום חבר הביא לי מחשב LG X110 שיש לו בעיה כשהוא עולה מתקבלת שגיאה בSYSTEM שחסר איזהשהו קובץ יש איכשהו דרך להגיע למחיצת שיחזור במחשב הזה ומשם לעשות פירמוט מסודר??? אם לא איך? יש לי את הסידקים המקוריים אבל אין לי כונן נייד ובמחשב עצמו אין כונן תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן חברים, אז אני צריך לקנות מחשב חדש ומאוד מתלבט לאור האינסוף אפשרויות. יש לי אפשרות לרכוש בארה"ב או בארץ (תלוי בהפרש). * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, צפיה והזרמה של סרטים, קצת משחקים. אני בייחוד עובד עם הרבה חלונות של וורד, פי די אף וכרום במקביל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6, לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * הא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. * מטרות המחשב? תכנות בעיקר (Visual studio pro 2015 וכלים נוספים), [שימושים שונים בכלים של ADOBE [ פוטושופ וכו'], רינדורים של סרטונים ב VEGAS וכו' וכו'] * גודל המסך? 15+ * רזולוציית המסך? רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? usb3 * Bluetooth? אפשר,לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB (או לחלופין SSD) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא מעוניין במערכת הפעלה מובנית על הלפטופ. אתקין לבד. * האם יש לכם העדפה ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.