עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by prince8900,

הייתי בחנות וזאת הצעת המחיר שהציעו לי, תגידו מה אתם חושבים עליה: לוח אם- Gigabyte GA-P35-DS3 מעבד- Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz/8MB(CONROE מארז- ATX COMPUCASE CI 6A19/450W SLI HEC מאוורר נוסף למארז Compucase 6A19 זיכרון- 2GB DDR2 800MHZ דיסק- WD 3200 AAKS 320 GB/7200/16MB SATA II כרטיס קול וכרטיס מסך משולבים בלוח האם (יש לי כבר כרטיס מסך Geforce 7900 Gs ) צורב LG GSA-H62NK Dual Layer X18 S.ATA DVD כרטיס רשת משולב על לוח האם סה"כ מחיר 3,933 ש"ח אני לא מתכנן OC, מה אתם חושבים על ההצעה, התקציב שלי הוא 4,000 ש"ח, האם יש מה לשפר במסגרת התקציב.

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by rafi28,

היי ברצוני להגדיל - לשדרג זכרון ל8 GB. אפשר שני כרטיסים או אחד, תווך מחיר עד 150 ש"ח. מפרט: למחשב ווינדוס 7 אולטימייט. המפרט: מעבד - intel core i 5 2400 / 1155 tray לוח אם - gigabyte GA-H61M-USB3-B3 Retail זכרון - DDR 3 4G/1333 Kingston כרטיס מסך - Sapphire ATI 6870 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb מארז: raidmax tornado ספק כוח -Seasonic pfc 12cm ss-500et 500w תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by RonTwins,

שלום לכולם,ותודה לעוזרים. ברצוני לקנות מחשב חדש+לשדרג את מחשבי הישן. אני צריך שני מעבדי כפולי ליבה,קונרו או Athlon X2. שני לוחות אם תואמים,תומכי PCIE וDDR2. כרטיס מסך 7600GS/7300GT DDR3. מארז+ספק. מסך LCD. הארדיסק לפחות 120GB. זכרון 512MBX2 DDR2 667MHZ. 2 סטים של מקלדת ועכבר אבל יפים (רצוי אלחוטי) ושחורים. רמקולים פשוטים ביותר. תקציב עד 5500 ש''ח. אני יודע שזה מסובך אבל תודה מקרב לב לעוזרים...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. הדרישות לא צריכות להיות גבוהות במיוחד.. מחשב שיהיה בסיסי למשחקים. ציוד היקפי כולל מסך כבר יש.. תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  5. שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד, שיריץ משחקים מוזיקה ותוכנות לא כבדות במיוחד של תיכנות, למשל visual c++ וכו' חשבתי על Dell n5110 i7-2630QM אשמח לקבל המלצות לדגמים דומים של חברות אחרות...עם אותה כמו זיכרון או 6 ג'יגה ואותו מעבד אגב, חשבתי לקנות אותו בבאג אבל מהניסיון שלי הם מוכרים בכמה אחוזים טובים יותר מכל חנות אחרת... אשמח לקבל גם המלצות על חנות לקנות ממנה... תודה רבה ושבת שלום תקציב 4500 הגג של הגג, קנייה בארץ * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? 2.7 מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) hdmi יהיה נחמד.. לחבר לטלויזיה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כו…

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by shomer,

מחפש מחשב למשחקים, מתבלט האם ללכת על I-3 ואז ללכת על כרטיס דוגמת 660GTX ואז אני פחות או יותר לא חורג מהמחיר או על I- 5 ועם איזה כרטיס.... תודה לעוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, COD וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1400*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, מפרט לפני קניה: אנא שפרו כראות עיניכם. מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם ASUS P5KPL-CM ₪276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31144 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-4-4-15 Platinum ₪437 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2404K כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8400GS 512MB DDR2 PCIe ₪172 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28582 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪109 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק The…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  8. Started by CRT,

שלום לכולם, מחפש נייד לעמית לעבודה, הדרישות הן: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, solidworks) * גודל המסך? האם (15.6 רצוי מאוד מט). * רזולוציית המסך? (לא משנה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (מקלדת הכוללת numpad) * משקל רצוי? (רצוי שלא יהיה מהכבדים ביותר). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ( 2+ מספיק) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (,HDMI, VGA) * Bluetooth? (לא חובה) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (250 GB) * כונן אופטי? (חובה) * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? (לא) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? (לא) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? (לא חובה, אם כן אז רק WIN7) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מראה סולידי, אולי מתכתי כמו סדרת VOSTRO) תקציב ע…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום לכולם. אשמח לעזרה. מרוב דגמים הסתבכתי בעצמי וצריך טיםה סדר. תקציב: 3500₪ אפשרות חריגה של 300₪. שימושי המחשב יהיו : לימודים (הנדסת תוכנה) , טיפה סרטים והרבה אינטרנט. אין צורך בציוד הקפי. שקט פעולת המחשב רצוי במידה סבירה ולא מעבר. משקל :איזור ה2 קילו, מסך 14-15.7'. (לא משו שיפסול מחשב אבל....) רצוי שיגיע עם מערכת הפעלה מותקנת. אין העדפה לחנות מלבד שיהיה זול . קניית המחשב תיהיה בשבוע הקרוב. הדברים שחשובים לי לפי סדר יורד בעיקר הם: הכי חשוב... שיחזיק לכמה שנים טובות, שיהיה אמין. שיהיה עם מעבד כמה שאפשר מתקדם. שלא יתקע. סוללה חזקה יחסית. מסך עם ראות טובה. ואם אפשר חברה עם ש…

10. אהלן לאחרונה נשרף לי המחשב, ואני מחפש מחשב חדש. ראיתי באייבורי מחשב דיי טוב לצרכים שלי (מוזיקה, אינטרנט, CS1.6 וSAMP) במחיר ממש מעולה. עכשיו מעניין אותי לדעת אם זה too good to be true... מצאתי מפרט באייבורי, אני יציג לכם אותו: מארז מחשב ומארז איכותיים ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות אחריות לספק הכח ל-3 שנים מעבד סוג מעבד: Intel Pentium Dual Core דגם מעבד: E2140 מהירות מעבד: 1.6 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 1 M (הערה אישית: לא ממש אכפת לי מהמעבד, כפי שראיתם כבר את הצרכים שלי אני לא הולך לנצל הרבה ממנו, אז מעבד כזה מספיק לי בעקרון...) לוח אם מותג מתוצרת ASUS P5NESLI FSB1333 כ.קול 5.1 כ.רשת (תומך SLI תמיכה ב 2 כרטיסי מסך במקבי…

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by Natushka,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש נייח. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא תיכנות שזה אומר שלפעמים אני מריץ אמולטורים כגון ANDROID STUDIO ובד"כ יפעל שרת על המחשב (לשימוש פיתוח מקומי לא שרת ציבורי). בד"כ פתוחים אצלי הרבה טאבים של דפדפן שאני מתכנת, ז"א בסביבות ה 20 טאבים בערך בנוסף לתוכנות לעיל. פיצ'רים שאני צריך מהמחשב: שיתמוך בכמה מסכים (HDMI) מינ' 2 אפשר יותר. שיהיה לו בלוטות'. חיבור לרמקולים ומיקרופון (לביצוע שיחות) מצלמת אינטרנט סבירה (לא צריך תבסט של הבסט מספיק משהו כמו הקידמית של טלפון ממוצע בימינו) שלא יהיה רועש אך לא צריך מחשב אילם. ניראות של המארז פחות קריטי לי, מצידי שיהיה שחור חלק בלי מנורות וכאלו. שתהיה תמיכה בתקנים העדכניי…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. היי, אני מעוניינת לקנות מחשב גיימינג טוב (נייח) אני מחפשת מפרט של החלקים מהם מומלץ שיהיה מורכב המחשב (לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, דיסק קשיח וכו'..) ע"פ התקציב והרצונות שלי שפירטתי פה למטה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000-10,000, מתאפשרת חריגה במידת הצורך/אם השדרוג מאוד שווה את זה... 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש הינו ל-גיימינג, דוג' למשחקים: VALORANT, PUBG, COD, OVERWATCH, GTAV ייתכן ויהיה שימוש בתוכנות עריכה של adobe כמו after effects, photoshop מדי פעם, אך אינו מיועד לעריכה. 3. האם יש צורך בצ…

13. Started by amarn,

שלום לכולם אני מחפש נייד שיתאים לגלישה באינטרנט + אופיס. לא צריך כרטיס מסך, לא משנה משקל (בכוונתי להניח אותו במקום אחד קבוע), לא משנה חיי סוללה (שוב, בגלל שהוא יהיה מונח קבוע אז הוא יהיה מחובר לחשמל) אבל חשוב מאוד-> מסך של 15.5'' לפחות! (מומלץ סביב 16'' אע"פ שגם 17'' יתקבל בברכה) המחיר הוא עד: 5000 שח (לא מצאתי משהו עם מסך גדול בפחות. אם משהו מכיר אז אשמח לחסוך כסף) תודה רבה לכל ממליץ!

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  14. כבר שנה וחצי שיש לי dell vostro 1015 ואני כעת רוצה להשתדרג. התקציב כמו שציינתי הוא 3.5~4 אלף, ואני מעדיף לקנות בארץ אבל יש אפשרות גם להזמין מאיביי במידת הצורך. השימושים העיקריים הם לבניית אתרים, וקצת עבודות עיצוב אתרים בדו מימד (לא עבודה עם רזולוציה גבוהה אז לא צריך מעבד חזק). המחשב גם ישמש מדי פעם לתיכנות בC++ אבל לא דברים כבדים. וכמובן גם לצפיה בסדרות וסרטים (לא HD) מסך 15.4/15.6 אינץ'. שיהיה כרטיס מסך לא של אינטל (עושה סתם בעיות). לא קריטי הזמן סוללה והמשקל, המחשב יהיה בעיקר בבית. דיסק קשיח מינימום 320 ג'יגה, אבל עדיף יותר. חשוב מאוד שהטאץ'-פאד יהיה נוח. בוסטרו המשטח מגע הוא בין הטובים שיצא לי לראות, הוא דיי חלק והאצבע מחליקה עליו בקלות לא כמו בניידים אחרי שראית…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני סטודנט להנדסת תוכנה, שנה שלישית. האימולטור של אנדרואיד הורג אותי פה עם האיטיות שלו... יש לי מחשב עם I3 דור ראשון (2 ליבות) עם 4 ג'יגה ראם. כמה יעלה היום מחשב נייד, קל עם כונן SSD של 500GB +1 טרה של רגיל 8 ג'יגה ראם (אם אין הבדל מחיר רציני בין ה8 ל - 16, אז את ה16) עם מעבדI5 דור שלישי-רביעי יהיה נחמד אם יהיה מסך טוב, בשביל הפורנו של סוף יום... ולפחות 14''

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  16. היי חבר'ה. שמתי לב שהרבה אנשים שמסתובבים כאן מתעניינים בהתקנת XP על הנייד החדש שרכשו מהשנה האחרונה שמכיל את ויסטה,וידועה לכולם הבעיה שאין דרייברים\תמיכה מHP. מצאתי בלוג שמישהו כתב שבו הוא מסביר בפירוט איך להתגבר על שלל הבעיות בדרך להתקנת XP\לינוקס.כולל לינקים לדרייברים. המדריך כתוב באנגלית - מצטער,זה הכי מפורט שמצאתי. המדריך מתאים לניידים מסדרת 6500\6000\2500 PAVILION. הקרדיט ניתן לבחור שהביא את זה באחד השרשורים הישנים בעניין זה. תהנו

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  17. שלום חברה, אבא של חבר שלי מעוניין לקנות נייד לכל מה שציינתי מעל. עכשיו לגבי משחקים, הוא ישחק COD4 וBF2142 זה מה שחשוב לו שירוץ שם, בנוסף הוא מבקש אם אפשר גם מסך 15 או 17 אינ'ץ, עד 5000 ש"ח אבל עדיף בפחות אם אפשר, תודה.

18. בניתי שני מפרטים, אחד הולך לסבתא שלי,מכיל מסך LCD ומחשב עם ציוד היקיפי,עד 6500 ,צריך ווינדוס מקורי. המחשב צריך להיות חזק מבחינת כוח עיבוד,בעיקר לעבודה משרדית,אבל מדי פעם ירוצו איזה משחק או שניים. לפעמים היא רואה בו סרטים שדוד שלי שולח לה מחו"ל(הוא יוצר מוזיקה ולכן היא רוצה שזה יהיה באיכות טובה),ושתהיה אפשרות טובה לשדרוג. בבקשה לא להציע לשנות את העכבר כי הוא לטעמה מאוד נוח. מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 741 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 340.00 ¤ 1 340 ¤ 1 7572 NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 265.00 ¤ 1 265 ¤ 2 6011 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray 960.00 ¤ 1 960 ¤ 3 6223 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AM…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום אנשים טובים, אשמח לעזרה בשדרוג מחשבי הקט, ולכן אני פונה לפורומכם ... (: אני מעוניין לשדרג את המחשב למוד הקרבות שלי, שמפרטו הוא מעבד P4 D , לוח 945 CHIPSET , זכרון 2GB 667MHZ, כ.מסך ATI 1800XT, לפני כ3 שנים כשהוא נקנה הוא היה מחשב STATE OF THE ART מה שנקרא, אך היום זמנו תם ואני מעוניין לשדרגו לקראת משחקים חדשים וטובים שעומדים לצאת, ומעט עבור תכנות, אבל אני מניח שנושא המשחקים יכסה את העניין גם ככה . בעקרון אין לי צורך בכונן קשיח, אין צורך במארז,אין צורך בצורב, יש לי ספק 400W לא ג'נרי שאני לא בטוח לחלוטין שהוא יספיק לכ.מסך חזק באמת ופה אשמח לשמוע את דעתכם גם כן. המסך שלי הוא 20' דרך אגב, כאשר אני מניח שזה תורם לבחירת הכ.מסך . אין צורך בציוד היקפי, אין מטרות OC,אין צורך…

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  20. שלום, אני מתחיל ללמוד בקרוב (לא לימודים ריאליים) ומעוניין לקנות מחשב נייד. * מטרות המחשב? עבודה עם האופיס, אולי קצת סרטים וגלישה באינטרנט. שום דבר מאמץ מדי. מחשב שיחזיק לכמה שנים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? "15.6 לפחות. לא מבין במאט/מבריק. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. זה חשוב לי כי אני אסתובב איתו הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5-6 שעות עבודה רגילה. אני מקווה שזה ריאלי. פשוט שלא תיגמר מהר מדי ותספיק ליום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. 500GB יספיק לדעתי. * כונן אופטי? לא מבין בזה. * האם דרושה תמ…

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב של HP והגדרתי לו שכאשר אני לוחץ על לחצן ההפעלה הוא ייכנס למצב שינה רגיל. הייתי לוחץ והכל היה בסדר, אבל עכשיו יש תופעה מוזרה כזו שהמחשב מחובר לחשמל ואני לוחץ לו על הלחצן הוא רק מוציא אותי למצב של בחירת המשתמשים ולא מכניס את המחשב לשינה לעומת זאת אם אני מוציא אותו מהחשמל ולוחץ על הלחצן אז הוא נכנס לשינה כמו שצריך. בעייה נוספת שבזמן האחרון נוצרה היא שאני אומר לו נגיד להכנס לשינה אחרי שעה...זה פשוט לא קורה, בדקתי גם בהגדרות המתקדמות יותר הכל נראה בסדר. מה יכול להיות? תודה מראש רן

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. שלום חברים אני עדיין מתלבט לגבי מפרט למחשב חדש - לשימוש כללי - אינטרנט, סרטים, OFFICE ועיבוד תמונה "קל" - בעיקר המרת קבצי RAW. בניתי מפרט מבוסס AMD Llno שיוצא מעט יותר זול ממפרט דומה מבוסס i5 2400, מה דעתכם, במה כדאי לבחור ? מפרט AMD: דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Vision x4 Quad-Core A8-3850 Socket FM1 2.9GHz Radeon HD 6550D Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13318 לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS F1A75-V PRO FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, 2xPCI-E, GBL http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13442 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ http://www.…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מפרט לעריכת וידאו בtms Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz Gigabyte GA-P35-DS3P Corsair DDR2 2 Gb, 800Mhz Enarmax Liberty 400Watt Thermaltake armor jr. Quadro FX 560 Western Digital 160 sata2 Western Digital 500 sata2 arctic cooling freezer 64 pro lg h44nk windows xp pro Thermaltake 120mm fan סה"כ 6630

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, משחקים, צפיית סרטים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אני צריך מסך 20" עד 1000 ש"ח(התקציב הינו תקציב נפרד מהתקציב של המחשב). 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קר…

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  25. Started by amicam,

שלום, ברצוני לבנות מחשב שיהיה מיועד למשחקים hardcore. התקציב שלי הוא כ-9000 שקלים. אינני מעוניין בכרטיס מסך של AMD רק NVIDIA. אין לי צורך במסך ובציוד היקפי. OC זאת תמיד אפציה (לאחר שאלמד לעשותה). כמו כן אין לי צורך בשום תוכנה - מע' הפעלה, אופיס וכ"ו. המחיר שאני מתכוון להשקיע הוא נטו על חומרה. לחסוך זה תמיד טוב לכן אם ניתן לקצץ זה מבורך. אשתי לא תאפשר לי בשום פנים ואופן חריגה מתקציב זה- אפילו לא במאה שקלים ... הרכבה בחנות אני גם אצטרך ואולי OC כבר מישם יהיה קלאסי. אם ניתן לשלב מערך SLI שיהיה יותר טוב מכרטיס אחד חזק אז אני בעד! אם אפשר גם המלצת חנות זולה ואמינה ! תודה רבה, עמי

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.