ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
מסך דק 17 או 18 משולב רמקולים אפשר בלי רמקולים. תלוי איזה מסך שווה? מעבד amd 64 fx 53 או amd 64 3800 תלוי סה"כ צורב dvd מהיר 12X כונן DVD דיסקט 1.44 דיסק קשיח sata GB80 או scsi מארז רק תותח מאוררים רק חזקים גם מעבד מקלדת ועכבר אלחוטיים לוח אם רק מעולה מתאים OC כרטיס מסך X800 מתאים OC זכרון GB 1 רק מעולה מתאים OC משולב סורק מדפסת ופקס אני שיחק כל משחקים חזקים...גם גרפיקה... תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני זקוק למפרט לחבר של והתקציב הוא 2700 ש"ח כולל ציוד הקפי ומסך. הציעו לו הצעה באייבורי במחיר הזה אבל... אייבורי אלו אייבורי אז ישר אמרתי לו לא להתעסק איתם. מצד שני... מבחינת מחיר והכל... הם "משתלמים" בכל מקרה הנה מפרט שהרכיבו לו ב TMS והבעיה היא ש... הורידו לו בגודל המסך שהוא רוצה שזה 22 אינץ למרות שלדעתי הכרטיס מסך בכלל לא יחזיק אותו. בכל מקרה המחשב בעיקר לעבודות עם OFFICE,סרטים וגלישה באינטרנט. אשמח להצעות תודה מראש נ.ב הסתכלתי המפרטים המומלצים באתר אבל הם ללא ציוד הקפי ולכן פניתי לפורום מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤321 קירור למעבד: Evercool NK804925EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 מחיר: ¤39 לוח אם: Gigaby…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
רציתי לקבל חוות דעת על מחשב שבנו לי, המפרט לא כולל קירור למעבד משום שאין בטי אמ סי אז אני קונה מפה: http://ksp.co.il/?uin=20219 ואת הזיכרונות אני אקנה מאיביי (חיסכון של 100₪) אבל הם רשומים המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/y9uxbvhk/1 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים והכבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שם מוצר כמות מחיר מחק Thermaltake VB1000BWS SOPRANO Case 1 450 ¤ AMD Athlon 64 3500 Venice Socket 939 Tray 1 1320 ¤ Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 250 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 1 57.38 ¤ Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 530 ¤ DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 694.47 ¤ OCZ 1G (512Mbx2) Premier DDR 3200 Dual Memory 1 855.63 ¤ Thermaltake 460W 120mm APFC Power Supply 1 542.59 ¤ Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 1 2450 ¤ סה''כ: 9 7150.07 ¤ איך המפרט ומה צריך לשפר בו?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט סופי מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1804 לוח אם: ASUS P5B DELUXE ¤1132 כרטיס מסך: 7600GS או 7600GT שעוד כחצי שנה אני אעביר למחשב שני בבית לחיבור SLI (כרגע יש לו 7600 GT ) ואני אשדרג לכרטיס dx10 750¤ זיכרון: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 1510¤ מארז: Lian-Li Aluminum Midl-Tower PC-A10 Black¤1415 המחשב ישמש בעיקר למשחקים, וshering כאשר מתוכנן ביצוע OC. הדברים בהם אני מתלבט וצריך יעוץ ספק כוח (שיתאים לOC ולכרטיס מסך ה"חזק" העתידי) דיסק קשיח: או אחד של 250 או שניים של 150 (7200 SATA II) בתצורת RAID0 אני לא כל כך בטוח עד כמה זה ישפר את ביצועי המחשב. כרטיס…
-
- 14 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני קונה השבוע את המחשב הזה : Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX , יחידות 1 ₪570 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1198 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775, יחידות 1 ₪380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5, יחידות 1 ₪220 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=10 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe, יחידות 1 ₪870 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1347 Arctic Cooling Arctic 12L 120mm, יחידות 1 ₪35 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1062 Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB, יחידות 1 ₪260 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=758 צורב פנימי D…
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מיני נייד, גודל מסך עדיף 10-10.1, סוללה 6 תאים, 250GB, זכרון ראם 1GB, מערכת הפעלה WIN7STARTER, קישוריות WIFI. כמו שכתוב בכותרת, תקציב 1200 ש"ח לכל היותר. המחשב מיועד לאינטרנט ולעבודה מרובה באופיס בלבד. אודה לעזרתכם, חיים.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
היי כולם יש לי את אותו מחשב 7 שנים בארך והחלטתי להתחדש, אני לא מבין גדול בחומרה אז אני אשמח שתעזרו לי לבנות מפרט אני צריך מחשב נייח למטרת עיצוב: פוטושופ, אילוסטרייטור, פרמיר וכו' ולמטרת גיימינג שישרוד לי לשנים מחשב נייד גם אופצייה כי יכול להיות שאתחיל ללמוד ואצטרך את המחשב, אבל אני מאמין שזה יעלה הרבה יותר וזה בעיה, כמו שאמרתי אני לא מבין בזה כלכך לגביי כרטיס מסך, אני מחבר אותו לטלוויזיה גדולה, אז אצתרך כרטיס שיוכל להתאים לרזולורציה (לא יודע אם הפרט הזה חשוב אבל עדיף שאכתוב) אשמח אם זה יריץ משחקים חדשים בהגדרות גבוהות, אם זה אפשרי בתקציב הזה תודה 1. 4000-5000 2. שימוש לגיימינג עריכה גרפית ועריכת ווידיו …
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני צריך שתבנו לי מפרט למחשב ב4500+- המחשב יהיה בעיקר למשחקים , ללא oc ואני אצטרך גם עכבר ומקלדת. בנוסף אני צריך גם מסך שיעלה עד 1500. תודה מראש לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מבקשת חוות דעת לגבי המפרט המוצע. כמה שאלות ספציפיות: 1. האם יש תאימות בין הרכיבים? 2. מהי מהירות המעבד המוצע? 3. כמה מאווררים כדאי להוסיף? 4. האם FOXCONN נחשב מארז אמין? איזה ספק כח מגיע איתו (TRUE POWER)? 5. האם מומלץ להחליף את הצורב DVD? 6. זכרון- מבקשת המלצה על זכרון חלופי- 2X 1 GB המחשב לשימוש משרדי ביתי (שעות עבודה ממושכות): אופיס, אינטרנט, סרטים והורדות. אין צורך בציוד היקפי (מופיע בהצעה אך אינו רלוונטי). תודה לכל המגיבים! סה"כ מחיר יחידה כמות תאור הפריט 513.65 513.65 1 Intel Core 2 DUO E7200 228.47 228.47 1 Asus P5KPL-CM 160.55 160.55 1 Transcend DDR-2 2Gb 800Mhz 215.08 215.08 1 WD 320 gb SATA-2 16 Mb buffer 87.18 87.18 1 Sony Nec DVD-RW AD-7190S Sata Black …
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב המחשב ישמש למשחקים, צפייה בסרטים כולל FHD,עבודה משרדית ואינטרנט. מבחינת רעש, זה לא ממש מפריע, לא כולל מערכת הפעלה ומסך שני דברים שחשובים לי:1.יכולת שידרוג עתידית ו2.מהירות (במיוחד במשחקים ובאינטרנט) גבול עליון3,500 ש"ח הרכבה מן הסתם בחנות וקנייה עדיף ברשת חנויות או בחנות באזור באר שבע (כיוון ששם אאסוף) אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield 3 Rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 1920-1080 מסך 24.5 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! הייתי רוצה לדעת אם התצורה הבאה טובה. לוח Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX מעבד AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL זכרון 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ( כפול 2 ) הארד דיסק WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ספק כח .Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מה שאני מבקש שיהיה במפרט: חובה - HD4870X2 אחד. לוח אם וזכרונות שלא יגבילו אותי לאוברקלוק של 20%... קירור טוב למעבד + כרטיס מסך. במעבד בבקשה תבחרו מעבד טוב שקל לעשות איתו אוברקלוק. ואחרון חביב מסך 22"+. תודה.
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
צריך עזרה בבניית מחשב htpc. השימושים שלי הם מוסיקה וסרטים, בלו-ריי מלא שיחובר בסלון למערכת קולנוע בייתית 5.1. צריך שתהיה יציאת hdmi ויציאה אופטית. תמיכה בתלת מימד מארז שיהיה יפה ושקט עם קירור פסיבי. תתאפשר חריגה, לא גדולה, במידה וזה ישתלם ומשדרג את ההחוויה.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת לרכוש מחשב לצרכי גרפיקה בעיקר תוכנות אילוסטרייטור, פוטושופ ,פלאש, ,אופציה בעתיד לעריכת וידאו ואפטר אפקט וכמובן אופיס. כמו כן אשמח לדעות לגבי נייד או נייח תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי לעריכת וידאו: בעיקר דברים באורך של טריילרים. של כמה דקות - עד דברים באורך חצי שעה. לא דברים יותר מידי כבדים. שיעבדו בו משחקים חדשים כמה שיותר חלק... 2 הארדיסקים: 1. קטן שאני אתקין עליו רק את המערכת הפעלה (סביבות ה-20 עד 40 גיגה יספיקו, לא?) 2. גדול שעליו אני יאכסן את כל השאר :] אממממ, אם אפשר מסך 19 דק רחב.... תודה רבה :}
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 3, קול אוף דיוטי 8, קריסיס 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-15 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 GB , ו SSD למערכת הפעלה ותוכנות * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק של הארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : אם אפשר שהמסך יהיה LED, רצוי מעל 4 ג'יגה זיכרון. מה דעתכם על Asus N56VJ-S4008H UltraBook אסוס ? http://www.nayadnayad.co.il/Product.as…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי, אני רוצה מחשב נייד לגיימינג שלא מתחמם ונהרס ושיפעיל את המשחקים החדשים באיכות הגבוהה ביותר. התקציב עד 8 אלף, ואני מחפש מחשב שיחזיק למטרות האלו לפחות 3 שנים ויעמוד ברמה. עשיתי קצת חיפוש לפני הפוסט וראיתי שהכל סופר יקר ואני אפילו לא בטוח שהבקשה שלי ריאליט אבל אולי אתם מכירים מקומות יותר זולים או מחשבים שלא מצאתי. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש הארד דיסק פנימי של 2TB הוא רוצה לעשות "מחשב רשת" או משהו כזה. הוא רוצה לשים את ההארד דיסק במיחד עם מעבד , לוח אם וזכרון במחשב (מארז כמה שיותר קטן , ולא קריטי שיהיה מכוער) שישמש מחשב מרוחק שממנו המחשבים האחרים מושכים את המדיה. שיהיה נגיש רק ברשת, עבודה פיזית לא תתבצע על המחשב הזה. כמה אמור לעלות כזה דבר הכי בסיסי ופשוט שיש? רק לצורך משיכת מדיה ממנו מהמחשבים האחרים. אפשר ומומלץ לתת המלצות מארה"ב ,כי הוא טס לשם מחר ויקנה משם כדי להוזיל עלויות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לבקש את עזרתכם הנדיבה בנייד שקניתי מהגם המצויין בנושא האשכול אשר משום מה יחסית מגמגם לי בתור נייד חדש דנדש שעדיין בקושי בשימוש , הבעיה היא שהמערכת הפעלה עושה לי צרות בכך שהיא לא עולה בצורה רציפה והכוונה לכך שכאשר אני מדליק את המחשב אז אומנם לוקח לו די הרבה זמן להעלות את המערכת שגם זה דבר שנורא מחשיד מכיוון שהמחשב חדש כפי שציינתי וכאשר מגיע הסמליל של "ברוך הבא" ל win7 home premium שלי הוא נתקע שם ופשוט לא מעלה לי את המערכת ובמידה והוא מעלה אותה וזה לא קורה כל יום אז המחשב נורא איטי ומסורבל ואני קצת מבואס לאור העובדה שהשקעתי ממיטב כספי על מחשב שיחסית קיבלתי המלצות עליו כמחשב סטנדרטי לחלוטין לסטודנטים פשוטים כמוני. כמו כן לאחר שיחה עם נציגי dell האם אמרו ל…
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, נעים לחזור לאחר חודשי היעדרות לא מעטים.. חברתי מעוניינת במחשב נייד ליישומי office וגלישה באינטרנט, כמו כן לשימושי מולטימדיה - מוזיקה וסרטים. בנוסף, בשל חיבתה הרבה לבתי קפה עליו להיות בגודל של עד 14.1". ראיתי את המחשב הזה: http://www.saletech.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=458625 דברים אשר מטרידים אותי: יחסית ישן, אך האם הוא עונה על דרישות? האם יציאת VGA יכולה להתחבר לטלויזיה? מה משמעות WIFI מסוג b ולא g? מדוע הזיכרון הוא 640 MB ולא בכפולות של חצי ג'יגה כפי שקיים בד"כ? מחשב מתצוגה - כן או לא? תודה מראש, כמו כן אשמח לשמוע על תחליפים והשוואות.
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה למחשב טוב עבור סטודנטית. השימוש הינו יחסית בסיסי - אופיס וצפייה ביוטיוב ושימוש באתרים אחרים.. העדפה לחברת DELL/ASUS אשמח לעזרתכם (: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000 (אך מעדיפה לבזבז כמה שפחות..) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בתכנים במחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם הא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב שייעוד גם למשחקים , וראיתי את המפרט הזה באחד האשכולות: מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA מסך - אני דיי סגור על זה Samsung 226BW ראשית רציתי לקבל חוו"ד על המפרט , האם יש מארז אחר מומלץ (שנראה סולידי וטוב) במקום הדגם הנ"ל ? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 748 צפיות
-