ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 3, קול אוף דיוטי 8, קריסיס 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-15 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 GB , ו SSD למערכת הפעלה ותוכנות * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק של הארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : אם אפשר שהמסך יהיה LED, רצוי מעל 4 ג'יגה זיכרון. מה דעתכם על Asus N56VJ-S4008H UltraBook אסוס ? http://www.nayadnayad.co.il/Product.as…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, אני רוצה מחשב נייד לגיימינג שלא מתחמם ונהרס ושיפעיל את המשחקים החדשים באיכות הגבוהה ביותר. התקציב עד 8 אלף, ואני מחפש מחשב שיחזיק למטרות האלו לפחות 3 שנים ויעמוד ברמה. עשיתי קצת חיפוש לפני הפוסט וראיתי שהכל סופר יקר ואני אפילו לא בטוח שהבקשה שלי ריאליט אבל אולי אתם מכירים מקומות יותר זולים או מחשבים שלא מצאתי. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש הארד דיסק פנימי של 2TB הוא רוצה לעשות "מחשב רשת" או משהו כזה. הוא רוצה לשים את ההארד דיסק במיחד עם מעבד , לוח אם וזכרון במחשב (מארז כמה שיותר קטן , ולא קריטי שיהיה מכוער) שישמש מחשב מרוחק שממנו המחשבים האחרים מושכים את המדיה. שיהיה נגיש רק ברשת, עבודה פיזית לא תתבצע על המחשב הזה. כמה אמור לעלות כזה דבר הכי בסיסי ופשוט שיש? רק לצורך משיכת מדיה ממנו מהמחשבים האחרים. אפשר ומומלץ לתת המלצות מארה"ב ,כי הוא טס לשם מחר ויקנה משם כדי להוזיל עלויות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לבקש את עזרתכם הנדיבה בנייד שקניתי מהגם המצויין בנושא האשכול אשר משום מה יחסית מגמגם לי בתור נייד חדש דנדש שעדיין בקושי בשימוש , הבעיה היא שהמערכת הפעלה עושה לי צרות בכך שהיא לא עולה בצורה רציפה והכוונה לכך שכאשר אני מדליק את המחשב אז אומנם לוקח לו די הרבה זמן להעלות את המערכת שגם זה דבר שנורא מחשיד מכיוון שהמחשב חדש כפי שציינתי וכאשר מגיע הסמליל של "ברוך הבא" ל win7 home premium שלי הוא נתקע שם ופשוט לא מעלה לי את המערכת ובמידה והוא מעלה אותה וזה לא קורה כל יום אז המחשב נורא איטי ומסורבל ואני קצת מבואס לאור העובדה שהשקעתי ממיטב כספי על מחשב שיחסית קיבלתי המלצות עליו כמחשב סטנדרטי לחלוטין לסטודנטים פשוטים כמוני. כמו כן לאחר שיחה עם נציגי dell האם אמרו ל…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, נעים לחזור לאחר חודשי היעדרות לא מעטים.. חברתי מעוניינת במחשב נייד ליישומי office וגלישה באינטרנט, כמו כן לשימושי מולטימדיה - מוזיקה וסרטים. בנוסף, בשל חיבתה הרבה לבתי קפה עליו להיות בגודל של עד 14.1". ראיתי את המחשב הזה: http://www.saletech.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=458625 דברים אשר מטרידים אותי: יחסית ישן, אך האם הוא עונה על דרישות? האם יציאת VGA יכולה להתחבר לטלויזיה? מה משמעות WIFI מסוג b ולא g? מדוע הזיכרון הוא 640 MB ולא בכפולות של חצי ג'יגה כפי שקיים בד"כ? מחשב מתצוגה - כן או לא? תודה מראש, כמו כן אשמח לשמוע על תחליפים והשוואות.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה למחשב טוב עבור סטודנטית. השימוש הינו יחסית בסיסי - אופיס וצפייה ביוטיוב ושימוש באתרים אחרים.. העדפה לחברת DELL/ASUS אשמח לעזרתכם (: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000 (אך מעדיפה לבזבז כמה שפחות..) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בתכנים במחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם הא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב שייעוד גם למשחקים , וראיתי את המפרט הזה באחד האשכולות: מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA מסך - אני דיי סגור על זה Samsung 226BW ראשית רציתי לקבל חוו"ד על המפרט , האם יש מארז אחר מומלץ (שנראה סולידי וטוב) במקום הדגם הנ"ל ? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רב, אבקש לקבל הצעות למפרט למחשב עבור ילד בן 9 , השימושים: משחקים ( לא כבדים ) משחקי רשת דוגמאת maple story 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג בינוני אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התלבטות נוספת לרכישת מחשב. נדרש מחשב סביב 2500 ש"ח, מסך עד 14. לשימושיים בסיסיים (אופיס, אינטרנט, סרטים וכד'). איך המחשב הזה? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12640
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב בסיסי לעריכת מוזיקה, שיחזיק קיובייס ופלאגינים כמו שצריך. התקציב הוא עד 3500. גמיש רק אם אין ברירה מעדיף לרדת... חשוב לציין שמצאתי כמה אפשרויות רק קצת יותר יקרות בחנויות מוכרות. הבנתי שאני מעדיף וצריך מעבד i5, זכרון 16GB, ושני כוננים אחד SSD ואחד HDD וגדול יותר אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני בונה לחבר מפרט שנע בין 2500-3000 שקל +- חשוב מאוד לא לעבור את התקציב.. המחשב מיועד למשחקים..וכול שאר הדברים..(אינטרנט/אופיס..).. עכשיו אני יודע בתקציב כזה קצת בעייתי להביא מחשב "חזק" למשחקים ולכן מחפש תשילוב הכי טוב בין הכרטיס מסך למעבד זכרונות ולוח... זיכרון 512MB..(כי 1G לא ממש יכנס לתקציב...) חייב סוקט 939..וNF4 מין הסתם.. PCI-E...וצורב DVD מחייב..(זה כבר לא רציני או תNEC או תLG..) אני מדגיש רק את המערכת..(כמובן גם מארז נורמלי..) בלי ציוד הקפי..(עכבר/מקלדת/מסך..).. הגעתי לכמה מפרטים נחמדים באתר..(השני לא משהו..) http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=47 http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=46 אשמח לקבל שינ…
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
[תקציב] 3,500שח | אפשר חריגה. [מטרות] משחקים כבדים סרטים HD. [ציוד הקפי] ללא, אך יש להסתמך על כך שבעתיד אני משדרג למסך 22" , כרגע יש לי 19" [כ.מסך] יש לי כבר 9800GT אז לא צריך לקנות עוד אחד, אבל בעתיד אני מתכנן לשדרג לHD4870 או למשהו חזק אחר שיצא ולקנות מסך 22" אז שהספק יהיה מתאים. [בסוף אני לא הולך על ס.ל.י] [OC] מתכנן לעשות OC משמעותי למעבד ולכרטיס [מארז] כמה שיותר שקט וקר איך זה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤725 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מאד מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל...שניהם בתקציב שלי 3500 ש"ח למטרת משחקים בינוניים + מולטימדיה שניהם אותו מעבד I5 ל-אסר כרטיס מסך GF540M ואילו לדל GF525M (כמה ההבדל משמעותי ביניהם?) מצד שני לדל יש בלוטוס ול-אסר אין לדל אומרים שיש איכות בנייה יחסית זולה בנוגע ל-אסר אני לא יודע מה אתם אומרים? לשניהם יש כניסות USB3 אבל רק לדל יש כניסת ESATA. המפרטים של שני המחשבים: http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1077&cPath=29 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=n5110i52410m&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he שורה תחתונה, לכל מי שיש חוייה מאחד המחשבים או המלצה על מה ללכת מוזמן לכתוב את דעתו. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי DV61110EJ , אני רוצה לשדרג לו את הזכרון. הבעיה היא שיש לו 2*1 ג'יגה של MICRON ואין לי מושג אם תוספת של 1GB תועיל משמעותית (בכל אופן אני אשדרג כי כרטיס המסך שלי למרות שיש לו 512 מובנים גונב לי עוד 512 מהזכרון) ואיזה זכרון לקנות? אני זוכר מהעבר שהיו בעיות תאימות רציניות עם זכרונות מחברות שונות, האם בלפטופים זה עדיין ככה? כמו כן, האם אוכל להוסיף לו 2GB זכרון במקביל ל2*1? איזה מצב יהיה האופטימלי והכי סביר? אודה להסבר בנושא. לילה טוב. עריכה: יש לציין שאני עובד עם VISTA 32BIT ובעתיד הקרוב אשדרג לWIN7 גם 32BIT פרימיום.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
[TABLE=width: 622] [TR] [TD=align: right]1[/TD] [TD=align: left]iHAS124[/TD] [TD=align: left]DVDRW LITE-ON x24 Sata Bulk REV C[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2[/TD] [TD=align: left]WD5000AAKX[/TD] [TD=align: left]HDD Western Digital 3.5" 500GB SATA3 Cache 16MB WD5000AAKX[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]3[/TD] [TD=align: left]D34G1600CR-sale[/TD] [TD=align: left]Memory 4GB Crucial Original 4GB DDR3 1600Mhz with new pc only[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]4[/TD] [TD=align: left]GB75MD2V-SALE[/TD] [TD=align: left]Mainboard Gigabyte GA-B75M-D2V LGA 1155-With buy new pc only[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]5[/TD] [TD=align: left]UCACO-AP111-GBB01[/TD] [TD=align: left]Arct…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הנני לומדת עיצוב וגרפיקה והפנו אותי לפורום הזה. אני צריכה לעבוד עם תוכנות כגון מאיה ופוטושופ. אני גם כן מעוניינת במסך widescreen 24 אינצ' חשבתי בהתחלה ללכת על iMac 24' אבל רציתי לבדוק אפשרויות נוספות לפני תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר׳ה! אחרי הרבה זמן שאני עם מחשב גרוטאה שנקנה לפני כמה שנים ב1,000 שקל, הצלחתי לשכנע את ההורים שלי לעזור לי בקניית מחשב חדש. הם 1,000 אני 1,000. אני צריך מחשב למשחקים יחסית פשוטים (Minecraft משחק עיקרי, אולי גם lol ואם אהיה נואש MS) וגם להורדת סרטים ודברים כאלו. חשוב לי מאוד שמשחקים כמו מיינקאפט ירוצו במקסימום שלהם, זתומרת (מי שמשחק ידע) Far distance, max fps וכו׳. כמו כן, חשוב לי גם שיהיה לי נפח דיסק גדול בשביל הסרטים (2TB הכי טוב). חשוב לציין שאני עכשיו בתאילנד וחשבתי לקנות דברים כמו ראם סטיקס והארד דיסק פה כי ממש ממש זול כאן ואני יכול לקנות דברים שהייתי קונה בארץ פי 2 זול יותר. לגבי הדברים הנוספים: אני לא יכול לחרוג מהתקציב כי זה כל הכסף שיש לי. אני לא רוצה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי שתי הצעות למחשבים כאשר ההצעה הראשונה יקרה ב 1K מה עדיף והאם שווה לשלם יותר מעבדי אינטל Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IP35-E s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך PowerColor HD 2400 Pro SCS3 256MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-112D DVD±RW Black ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black מקלדות 2 Lang. (Eng / Heb) Multimedia עכברים עכבר אופטי חיבור PS/2 רמקולים, אוזניות ומיקרופונים 400 W מסכים LG…
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
טוב אז כמו שראיתם אני צריך מפרט למחשב שמשמש בעיקר לעריכת וידאו ותלת מימד,פוטושופ בתקציב של עד 5000 שקל עכשיו יש לי את המפרט הזה ואני רוצה עצות ממכם אם אפשר לשפר אותו ואיך ואם אפשר לשים בו זיכרון של 4 ram והאם יש יציאה דיגיטלית לכרטיס מסך תודה מראש. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤586 כרטיס מסך: GECUBE Radeon HD2600XT 512MB,128BIT-RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤707 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD5000YS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤776 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 אחריות: ללא הגבלת …
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לאחר כשבועיים באתר הגעתי לעמק השווה בהרכבת המפרט לצרכיי,כרגע נותרתי עם כמה שאלות שנוגע למפרט . א.האם יש לי כאן צורך בקירור ? ב.בעת בחירה ב12GB RAM עדיף שני סטיקים של 6 ,או ששה סטיקים של 2? gold ? platinum? ג.ברצוני להוסיף wifi האם אפשרי המחשב נייח? מסך: [..] DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA - זמין במלאי ₪1330 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ₪1454 לוח אם: [..] ASUS P6T SE ₪1184 זיכרון: [..] CORSAIR PLATINUM 12GB (2048MBX6) DDR3 1600 CL9 : HX3X12G1600C9 ₪1710 כרטיס מסך: [..] PNY QUADRO FX580 512MB GDDR3 - RETAIL ₪915 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪122 מארז: [..] ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU ₪669 מקל…
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, אני מעונינת להרכיב מחשב המיועד לעבודה גרפית. (המחשב לא למשחקים). על המחשב להיות יציב ומהיר. אני מחפשת: לוח אם (האם רצוי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה?, אני צריכה גם כרטיס רשת, כרטיס קול...אם יש firewire טוב אבל לא הכרחי. והרבה מינימום 8 כניסות של Usb) , מעבד רצוי של AMD שבא עם מאוורר זיכרון מינימום 1 גיגה עדיף 2. מארז (עם כפתור ריסט נוח.. לא כזה שצריך להשתמש בעט) רעיונות? דבר נוסף, ראיתי מחשב http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=25923#description האם זה מחשב שכדאי בכלל לשקול? תודה 8)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ב-3700 שקל בערך ואני לא יודע מה לעשות אני רוצה לוח אם עם SLI ולוחות כאלה במחיר סביר יש רק עם תושבת AM2 מצד שני אומרים לי שהתושבת AM2 הולכת להתחלף ב-2007 אז מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
האחד DELL E6400. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10351 כמה שאלות לגביו: א. האם זה נכון שיש לו מקלט GPS מובנה? ב. האם הסוללה של 6 תאים זה משהו סטנדרטי או שמדובר בסוללה חזקה יותר? וכמה זמן היא מחזיקה אם מדובר בסוללה חזקה במיוחד? ג. מסך LED מדובר בהבדל משמעותי או שזו סתם הנפצה של דל? ד. האם זה נכון שהמשקל שלו הוא רק 2 קילו (למסך 14.1"?). ה. האם יש לו HDMI. המחשב השני SONY VAIO VGN-CR31S/W http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=72 עכשיו בגדול הבנתי שאיכות הבניה של הVAIO היא מצויינת והבנתי שמדובר במחשב מאוד מומלץ, הייתי בטוח שאני הולך עליו עד שראיתי את הE6400. עכשיו השאלה אם ה6400 באמת קל יותר חזק יותר משמעותית והסוללה שלו חזקה יותר וגםהמסך שלו יותר טוב, שזה שווה א…
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות ומירוצים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-