עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by I7210I,

שלום אני נמצא כגע בחו"ל וראיתי את המחשבים ניידים הבאים והמחיר שלהם אטרקטיבי השאלה מה מהם הוא הכי כדאי אם בכלל הדגמים הם LENOVO NOTEPAD IDEAPAD U550 SU7300 1.3GHZ ACER ASPIRE 5541 HP NOTEBOOK G72A-A17SZ TOSHIBA SATELITE L500-1T9 מה הכי כדאי מהרביעיה הזאת?מה הכי טוב?מבחינת המחיר הם כולם אותו דבר הבדל של 50$לפה ולשם זה הכל. עוד שאלה. לגבי עברית במקלדת מה עושים?הבנתי שהאפשרויות הם חריטה או מדבקות מה הכי מומלץ? וכן מבחינת אחריות..איזה חברה הי אחראית מבין הרביעייה הנ"ל.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מפרט שבניתי לחבר שלי - הוא קונה ממש בקרוב ואשמח לקבל חוות דעת נוספות כדי שלא אטעה אותו. לא כולל צורב (יש לו אחד שנצבע לבד וציוד היקפי שכבר קיים). מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1524 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤742 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון ראשון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 ¤713 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400 זיכרון שני Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 ¤713 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב לשימוש בסיסי, כמו אינטרנט, מוסיקה, OFFICE וכו'. לא מתוכנן OC. ללא ציוד הקפי. תקציב: 3000 ש"ח. המחשב יהיה בחדר שינה, לכן, המארז צריך להיות שקט וללא כל לדים. אם המפרט שאתם מציעים הוא של AMD, אני אשמח גם אם אפשר שתתנו אופציה למפרט של אינטל. תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by elsseps,

שלום אני רוצה לדעת עם המחשב הבא Asus G750JW-T4012H יוכל לסחוב משחקים ברמה סבירה עד גבוהה שבאמת יהיה כיף לשחק בו כולל משחקים כבדים המפרט של המחשב ובנוסף לגרפיקה כי זו העבודה שלי ,,, תודה מראש כל חו"ד תבו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום חברים וחג שמח.. ברצוני לרכוש מחשב לשימוש ביתי. מרבית השימוש הוא בגלישה באינטרנט ובעבודה בסביבת אופיס אך חשוב לי לציין שאחת לשבועיים אני עורך סרטוני אקסטרים שצולמו בוידאו באיכות 1080P. אשמח לעזרתכם... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ולעיתים עריכת סרטונים באיכות של 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PREMIERE CS6 באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כל המגוון ממש מבלבל- אשמח אם תוכלו לעזור... תקציב : 5000-6000 לשימוש בתוכנות גרפיות- דו מימד ותלת עם מסך ובלי שאר הציוד ההקפי חשוב לי שלא יחמם ולא ירעיש וכל מה שצריך כדי שיהיה מהיר כמובן!! תודה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 1liran1,

יש לי מחשב נייד של HP DV6 ועשיתי בדיקות על הדיסק הקשיח והבנתי שהוא לא עובד. על המחשב היה מותן WIN 7 מקורי, לא קיבלתי עם המחשב כלום שום דיסק. מה אני עושה כאשר אני יכניס למחשב דיסק קשיחי חדש, מאיפה אני יכול שוב להתקין עליו WIN 7?? של HP.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. המחיר והמפרט שלהם הוא אותו דבר בערך למעט גודל מסך, דיסק קשיח וסוג מעבד (INTEL ATOM N450 מול INTEL ATOM Z520) אצל מי מבין השניים המעבד חזק יותר והתוכניות ירוצו באופן חלק יותר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shnoogyg,

היי היי היי אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג ועריכת 3D ללימודים (ארכיטקטורה אנד שיט).. בגדול, אני רוצה להוציא מהמחשב את מלוא היכולת, והסתכלתי במחשבים המומלצים פה, ובמערכות מוכנות בSmartPC.. אבל שמתי לב, לא מעט, שמעדיפים לשים i5 אל מול i7 למרות שההפרש במחיר אינו כזה רציני..ואני תוהה, למה? ולמה, לחבר את הi5 ספציפית עם 1080 GTX ולא עם ה1070? או שאין משמעות לזה? כך או כך, תהיתי אם המפרטים האלה שווים משהו, ואם לא, אז מה כן? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by asilic,

היי, אני מחפש מפרט מחשב לחברה שלי היא הולכת להיות סטודנטית.. חשוב לציין שהמחשב לא מיועד למשחקים כבדים אולי למשחקים אבל ממש פשוטים.. מסך 17 אינץ אם אפשרות לשטוח תלוי מה ההבדל במחיר צורב מדפסת+סורק אם אפשרות למשולב. תודה אסי

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by GRiM,

אני מחפש מפרט שמטרתו העיקרית היא משחקים, אני מעדיף לקנות כרטיס מסך חלש (בסביבות ה-500 ש"ח) שיוכל להריץ משחקים ולאחר כשנה בערך להחליפו במשהו חזק (2000 ש"ח בערך). בכסף שנשאר עקב כרטיס המסך החלש אני רוצה לקנות 2GB זיכרון פנימי, ואני חושב שלא יהיה צורך בשדרוג הזיכרון בזמן הקרוב. זוהי מערכת שאני חשבתי עליה כרגע, דעתכם בבקשה: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 950 ¤ 1 ABIT AN8 ULTRA 815 ¤ 1 SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 650 ¤ 2 WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA 360 ¤ 1 LEADTEK WinFast APX6600 TD 128MB PCI-EXPRESS 645 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 280 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 400W 495 ¤ 1 סה"כ: ¤ 4895

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני צריך מחשב טוב!עם ביצועים טובים לויסטה! לא מתכוון להריץ עליו משחקים כבדים..אבל מחשב שיספק את הצרכים עם אינטרנט ומוזיקה וכו'! אשמח אם תביאו לי הצעה טובה עם מעבד חזק וזיכרון פנימי טוב! לא צריך כרטיס מסך חזק..אפשר משהו טוב שיריץ משחקים! תודהה! אה.. עד 4500!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על אקסלים כבדים, תוכנות זוללות זיכרון ומעט מעט גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ^ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שיהיה מחובר למסך 4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

14. שלום לכל חברי הפורום. בבקשה עזרתכם. הייתי מעוניין בעזרה מצדכם לצורך הוזלת המפרט והנחייה בבחירת הרכיבים נכנסתי לבוץ עמוק עם כל ההנחיות שבאתר הזה ודומים לו. המידע שהנחה אותי בבחירה הוא כדלקמן: מעבד INTEL CORE 2 DUO E7500 2.93GHz 600 מאיץ גרפי מובנה INTEL GMA X4500 ? לוח אם ASUS P5QPL-AM 245 זכרונות KINGSTON/CEON 4098MB DDR2 800Hz 560 עבור תוכנות סרטוט הומלץ באתר על 4 ג'יגה דיסק קשיח Barracuda 7200.12 1TB 415 צורב Basic DVD-RW, SATA 150 כרטיס מסך ASUS NVIDIA GEFORCE 220GT 1024MB 395 הזול שמצאתי שמספק 128 ביט מארז COOLER MASTER CM690 340 שלושה מאווררים ספק כח SEASONIC 400W : SS-400ET 2…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. המחשב במפרט דומה לזה: http://www.computeruniverse.net/products/e90271670/d2/specifications/fsc-esprimo-mobile-v5535-m550-vista-hb.asp (ההבדלים הם בסוללת 6 תאים ו-HD בגודל 120MBבמה שמוצע לי). השאלה היא, האם המחשב יסחב את הויסטה? ומה עם סרטי HD 720p? הוא מוצע לועד עובדים במחיר של 1675 ש"ח (כן, זאת לא טעות). השימוש שלו יהיה לאינטרנט, OFFICE, וצפיה בסרטים והוא יתנייד רק בתוך הבית (חדר-סלון-מרפסת). בתודה מראש, ושנה טובה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by n-o-a-m,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך ל2500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, HD, משחקים ואולי בעתיד עריכה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680x1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?סימס3 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by TheRealOG,

אהלן חברה, לפני ארבע וחצי שנים +- נעזרתי באתר הזה על מנת להרכיב מפרט למחשב חדש לגיימינג בסביבות ה3.5K, הוא לא בדיוק היה high end, אבל הוא סיפק את הצרכים שלי. עם הזמן הוא התיישן ואני רוצה לשדרג אותו/להחליף אותו. המפרט הנוכחי הוא: מעבד - INTEL CORE2DOU 7500 לוח אם - ASUS G41 INTEL CHIPSET מארז - EZCOOL K110 זיכרון פנימי - 2GB DDRII 800 MHZ KINGSTON כרטיס מסך - GEFORCE 9800GT 1GB כרטיס קול - O/B כרטיס רשת - O/B ספק - 400W TRUE EZCOOL מאוורר מעבד - BUFFLO CPU FAN מסך - BENQ 19' LED 1:2000000 5MS - אין צורך להחליף כונן DVD - לא מתפקד וצריך החלפה דיסק קשיח - אין לי צורך להחליף, יש לי שני דיסקים קשיחים מצוינים בנפח כול של 1.5TB 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. מזל טוב! רכשתם מחשב נייד בארצות הברית. אבל לאחר התפוגגות השמחה אתם מגלים שיש ברשותכם מערכת הפעלה Vista Home שאינה מאפשרת התקנה של ממשק בעברית. אל דאגה, יש לי פיתרון. קיימת תוכנה מגניבה וחינמית לחלוטין בשם Vistalizator. התוכנה הזאת מאפשר לכם לשנות את השפה בכל גרסה של מערכת הפעלה Vista לאיזה שפה שאתם רוצים. אז איך זה עובד, אתם שואלים? אז ככה. אתם נכנסים לאתר בשם www.froggie.sk. באתר תמצאו את התוכנה Vistalizator ששוקלת בקושי 300KB ואת חבילות השפה הרשמיות של Microsoft. (הורדה מהאתר של Microsoft) תורידו את חבילת השפה שאתם רוצים, אתה התוכנה, תעקבו אחרי ההוראות הפשוטות באתר ותוך דקות ספורות המחשב הגוי יהפוך ליהודי טהור דם. תהנו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by z999,

אהלן, יש לי מחשב גיימינג בן לא מעט שנים והגיע הזמן לעשות אוברול רציני, כיום יש בפנים מעבד QX9650 וכ"מ Radeon 6850. אני רוצה להוציא בערך 4000 שקל (הסכום גמיש למעלה ולמטה) המספר מגיע פשוט כי זה הסכום שנראה שצריך. הייתי מעדיף להוציא פחות אבל לא נראה לי שאני אוכל להגיע לרמה הדרושה בפחות. אני רוצה לחזור למצב שהיה ב2008 שפשוט יכולתי להריץ כל משחק חדש בהגדרות הכי גבוהות ב1080 בלי להתעסק יותר מדי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אני לא עשוי מכסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נניח 500, אבל עדיף לרדת מתחת לתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם! הרכבתי מפרט למחשב באזור ה5000 ש"ח ורציתי את חוות דעתכם. עובדות: 1. המחשב ברובו ישמש לגימינג (fifa, starcraft2, WIC) אבל מעדיף בגדול לא להיות מוגבל למשחק כזה או אחר. 2. בשאר הזמן אינטנרט + עריכת סרטי וידיאו ביתי (בקטנה) ותיקון עיניים אדומות בתמונות שצילמתי.. 3. השקט נורא חשוב לי. 4. המסך שברשותי הינו 2209 של DELL (רזולוציה 1680X1050). אבל מעדיף לא להיות מוגבל ברכישה עתידית של מסך 24". 5. לא יהיה OC במחשב נקודה. 6. המעבד שברשותי i7-930 קיבלתי במתנה ואינו כלול בתקציב. (ולא, אני לא יכול למכור אותו...) 7. התקציב להשקעה שואף למינימום בכפוף לאילוצים מאחר ואני מעוניין מתישהו לרכוש את הSSD החדשים של אינטל (3G). אם צריך עוד עובדות ששכחתי אשמח להוסיף. ועכשיו …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by מוטיכ,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לעבודה באוטוקד ותוכנות עתיר כמו"כ על המחשב להיות חזק פיזית שלא ישבר בכל נפילה קטנה. מסך גדול. אפשרות גלישת אינטרנט טובה. אני רוצה לקנות בבלאק פריידי אשמח לקבל מפרט שאני צריך או דגם מסוים או חברה מומלצת. תודה לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by benz89,

קיבלנו הצעה על HP 15-n205ej http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=869036 ב2100 שקל. בגדול המחשב אמור להיות בשביל אבא שלי שרוב העיסוק שלו הוא באינטרנט באופיס. השאלה היא אם אפשר לסמוך על הדגם הזה והוא יעשה את העבודה? ואיך האחריות של HP?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Talon,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב שיתמש בעיקר למשחקים, התקציב הוא 3000 עד 3500. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כמו שכתוב בכותרת, ללא מסך עכבר מקלדת ושאר הציוד ההיקפי למינו לא מתכנן לעשות OC חשבתי על INTEL QUAD אבל אם אפשר להסביר קצת על זה למה הבנתי שלא הכל נתמך ע"י זה עדיין ולגבי השאלה כדאי לי לקנות עכשיו או שאמור לצאת משהו בזמן הקרוב ששווה לחכות בשבילו? (שמעתי יוצא משהו סוף חודש הזה, איזה כרטיס מסך ממש טוב וזול) תודה לכל המגיבים והעוזרים מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. דרישות: עדיף שתמליצו לי על מחשב של HP (אבא שלי פשוט יכול לקנות במחירי יבואן) לא איכפת לי שהוא לא יהיה נייד יותר מדי - כלומר זמן בטריה נמוך, כבד אם זה אומר שלמחשב יהיו ביצועים טובים יותר. בעיקר לעבודה משרדית ו-AUTOCAD. שיהיה כמה שיותר חזק, שיחזיק הרבה זמן בלי לקרטע. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים