ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, האזנה למוסיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל "15, עדיף מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, windows 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שלא יתחמם ולא ירעיש כמו אזור תעשייה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי יושב על P4 1.7Ghz + GeForce2, ובזמן שאני מחפש פתרונות לו ולכרטיס המעפן שלי (FX5600), כשהפתרון המתבקש היה לקנות לי כרטיס חדש ולהעביר לו את שלי, הוא החליט לקנות לעצמו מחשב חדש. טוב נו, אותי זה קצת מבאס, למה המחשב שלי לא הכי מלהיב לעומת משהו טוב שנארגן לו, אבל מחשב חזק בבית זה תמיד טוב, ואני כנראה אארגן איזה 6800GT ל AGP. אז חזרה לנושא המרכזי- הוא החליט לקנות מחשב, אני מנסה לארגן לו מפרט כמה שיותר טוב. במחיר סביר (בסביבות ה 7,000). מה שגיבשתי בינתיים (מ noacomp.co.il): AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 950 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL 730 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB JD SATA 560 ¤…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הראשון הוא של LG דגם F1 227DE הקישור: www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=50&subcatid=67&prodid=168&keySearch והשני הוא DELL ISPIRON 6400 הקישור: www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=503 אציין רק שלשני המחשבים יש שלוש שנים אחריות אם יש לכם הצעות הדומות במפרט במשך האחריות ובאיזור המחיר...אשמח לשמוע ד"א את MSI פסלתי משום שאייבורי קורעים כאשר הם שומעים תשלומים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם, מחפש מחשב עבור סטודנט, מרבית השימוש יעשה בתוכנות אופיס למיניהן ולצפיית סדרות/סרטים, רצוי מסך 15 אינצ', SSD יתקבל בברכה לאופציה לשימוש עתידי מאסיבי יותר, צירפתי את השאלון עם תשובות, תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 בערך? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסדרות (בחיבור למסך טלוויזיה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%90-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a7%d7%a6%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן, ibm t40 עם שני סלוטים של ddr כאשר everst טוענת שהסלוטים תומכים עד 100MHZ השאלה שלי האם זה כמו מחשב רגיל, כלומר אני יכול לשים בסלוט זכרון של 400MHZו הוא יעבוד עם 100MHZ אבל עדיין יעבוד.. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי תודה רבה ל jc denton קודם כל על הבסיס של המחשב שהביא לא מזמן ואני שיפרתי כמה דברים...רק תגידו לי אם זה בסדר ובבקשה אל תציעו לי לשפר משהו כי אני לא יכול להוציא עוד שקל אחד ! ועוד שאלה שמעתי פה שבימים האלה מגיעים מעבדים של amd בסוקט חדש וככה המחרים של המעבדים שיש כיום בשוק ירדו...אז מתי זה יהיה וכדאי לי לחכות ? ומה אתם חושבים על ksp כדאי לי לקנות משם ? ושאני קונה את המחשב אני מקבל אותו עם ווינדווס מותקן ? תודה מראש על התגובות ! ומצטער על כל השאלות פשוט אני לא קונה מחשב כל חודש...או שנה :-\
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג איזה כרטיס מסך כדאי.. משהו פשוט יחסית שמתאים למערכת הפעלה. לגבי שאר המפרט, אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש תיאום טוב. לוח M- Gigabyte Z77X-UD3H זיכרון- kingston 16GB DDR3 1333MH2 צורביDVD - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) דיסק קשיח- Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ מעבד- Core i7 2600K ספק כח- Hec Couger-RS 550W
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב מיני-נייד בתקציב של 1500-2000 ש"ח. השימושים שייעשו במחשב הם office, אינטרנט, סרטים, מוזיקה. המחשב מיועד לסטודנט, אז הצעות כמה שיותר זולות, אך עדיין איכותיות. שבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא שהמחשב חייב להיות מבוסס אינטל ושזה יכלול: מארזץ ספק, מקלדת ועכבר ! תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב אנשים, הגיע זמן שדרוג המחשב ורכישת חדש. אני צלם שעובד הרבה על פוטושופ וקבצים גדולים. במצלמות אני מבין מצויין אבל במחשבים... הצרכים הם מחשב חזק עם נפח זיכרון לעבודה על פוטושופ ואפטראפקט, עם אפשרות שדרוג בעתיד כשאצטרך. כמובן כרטיס מסך טוב אבל לא היסטרי. מניח שהגעתי למקום הנכון. אודה לתשובתכם על מפרט ומקום מומלץ לרכישה. מה שנקרא להזמין ולבוא לקחת. תקציב: עד 3200, תודה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכה גרפית ותלת מימד.שימוש בתוכנות: Autodesk Maya Mudbox Adobe Photoshop Adobe Premire Adobe After Effects Zbrush * גודל המסך? 15.6 עדיפות למט * רזולוציית המסך? רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה,אבל לא חייב * משקל רצוי? פחות חשוב,שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,VGA,USB3 * Bluetooth לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ומעלה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן ווינדוס 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,DELL,ASUS LENOVO * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם. המ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם כדי לקנות את המפרט עם הוא שווה את ה-3480 ועם הוא שווה בכלל ועםאתם יכולים גם תתנו לי עצות אולי להחליף חלקים וכל הבלגן הזה זה המפרט: מעבד INTEL PRESCOTT 800MHz PRESCOTT 1M CACHE החדש- לא 512K אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 2.8G (PRESCOTT 1M HT 800MHz)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב ASUS או MSI DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA -שלוש שנות אחריות זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 5 FX5200 128M DDR+TV OUT *מסך מג MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG בתפריט מסכים אשר מופיע בתחתית הדף *צורב 52X32X52 LG *דיסק 7200RPM 120G או 80G בטכנולוגיות S-ATA סיגייט, WD,Samsung או מקסטור *מודם פקס 56K או לחילופין כרטיס רשת 10/10…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני התחלתי השנה י"ב, ומאוד רוצה לפטופ. יש אפשרות שביום הולדת שלי, שיהיה בנובמבר אני אוכל לקנות לפטופ. הבעיה הגדולה - אני רוצה עתודה, אבל אם אני לא אתקבל, אז עלול להווצר מצב שאני אהיה איתו שנה, אתגייס ועוד 3 שנים הוא כבר לא יהיה רלוונטי - בזבוז כסף אני גם לא מדבר על לפטופ של הרבה אלפי שקלים, אלא באזור ה-4-5K.. מה אתם אומרים? (אם זה שייך למקום אחר תעבירו או משהו)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 790 1 790 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-SLI Premium s939, NF4, 2xPCI-E, GBL 890 1 890 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Kingston 380 2 760 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black 195 1 195 מארזים? Price Units Total Thermaltake Armor Jr VC3000BWS 590 1 590 ספקי כוח? Enermax Price Units Total Liberty ELT400AWT 400W 490 1 490 מקלדות? Logitech Price Units Total Logitech Internet Pro Black 75 1 75 Total price 3830 ¤ הארד דיסק יש לי כבר 200GIGA בב…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה כבר איזה שנה שאני מנסה לעקוף. לפני כמה שנים קניתי מחשב טוב יחסית עם זיכרון RDR. כמובן שרוב הרכיבים במחשב מתאימים זה לזה ולכן כדי להחליף את סוג הזיכרון צריך להחליף גם אותם. יש לי את רכיבי המחשב הבאים: 256 RDram 80 ג'יגה 2.4 pentium 4 Geforce 4 MX 440 לוח אם של Gigabyte אני רוצה לעבור ל1024 DDR. הבנתי שבשביל לעבור לזיכרון מסוג DDR צריך להחליף את המעבד, לוח האם והדיסק הקשיח(עדיף למכור ביחד). החלטתי שאני אמכור את המחשב(כולל המארז) בלי למכור את הכרטיס מסך(כשיהיה יותר כסף אני אקנה) ובלי למכור את הרכיבים האחרים שלא ציינתי(מקלדת, מסך, עכבר, רמקולים וכו'). זאת אומרת שמה שאני צריך זה לקנות: 160 ג'יגה בהארד דיסק, מעבד כמה שיותר חזק, לוח אם כמה שיותר טוב, מארז חדש…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד - Amd Athlod 64 x2 Dual Core 3.0 GHz . לוח אם - Asus M2A-VM HDMI . זיכרון - 3GB RAM (מצטער, לא יודע איזה DDR זה וכו'...) כרטיס מסך - Nvidia Geforce 220 GT 1GB DDR3 . ספק - אני לא יודע איך בודקים את העוצמה שלו, אני אשמח שתעזרו לי גם בזה...כתוב באותו מקום על הספק - גם 422W וגם 500W...אין לי מושג איזה מהם...אולי כל אחד מאפיין משהו שונה... מקרר למעבד - Zalman CNPS7000C-AICu . אם צריך עוד פרטים על המחשב שלא ציינתי וצריך, תכתבו כאן. לעניין: אני רוצה להחליף את הלוח אם והמעבד, כי אני חושב שהלוח אם שלי נשרף, והמעבד שלי עושה בעיות. פניתי לתמיכה בחומרה אצלכם כדי לאתר את הבעייה, אבל כנראה הם לא הצליחו (חוסר תשובה, מעל 200 צפיות...). האשכול שפתחתי : http…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן סטודנט למשפטים. משתמש בתוכנות הכי פשוטות שיש לצורך עבודות כסגנון קריאת מאמרים ומדי פעם צפייה בסרטונים. אציין שני דברים שעשויים להיות חשובים: א. ברשותי שני מסכים של 24 אינצ' ואני מעוניין להשתמש בהם במחשב. ב. ברשותי לפטופ של מאק. (סעיף אחד יותר קריטי. מניח שב' איננו קריטי אך מציין בכ"ז אם מישו ימצא איזושהי נפקא מינא) טופס בקשת מפרט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כנ"ל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. עם זאת יש צורך שהמחשב יתמוך בbluetoo…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעוד מספר ימים אני הולך לקנות מחשב חדש, השימוש העיקרי שלי הוא משחקים כבדים, יש ברשותי מסך בגודל 23" ברזולוציה 1920X1080. בניתי מפרט ואשמח שתגידו לי איך הוא, כמובן שאם אתם חושבים שיש מפרט יותר טוב עד 4500 ש"ח אתם מוזמנים להראות לי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
amd 64 bit 3000+ radeon9800p maxtor 80 8mb sata 512ddr 400 mag 768 pf מארז טוב שלא יעבור את ה300 שקל צורב מקלדת עכבר רמקולים ופלופי פשוטים הגעתי ל5250 שקל ואני רוצה להוריד מתחת ל5000 יש לכם מקומות יותר זולים מ KSP?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב קטן לניסויים. הניסויים כוללים תוכנה, וגם חומרה, לכן אני מעדיף שזה יהיה מנותק לחלוטין מהמחשב Desktop שעליו אני עובד. אז החלטתי לקנות טאבלט קטן, שיהיה עליו Windows. מישהו מכיר משהו מתאים? תודה רבה card
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה בבקשה מפרט למחשב ב5000 ש"ח שיהיה amd והשימוש שלו הוא למשחקי מחשב בעיקר
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, תכונות אישיות לנוחיות שלי: גודל מסך: 13" אחריות: ל3 שנים משקל: נמוך ככל האפשר, מקסימום 1.8 ק"ג צורב DVD מובנה זיכרון הארדיסק: 320 GB +\- כניסות USB: עדיף שיהיו לפחות 4. שיכלול כונן אופטי, כלומר כונן דיסקים מובנה בתוך המחשב. מראה חיצוני יפה, כלומר המארז של המחשב. אני צריך את המחשב בעיקר לעבודה, שזה אומר- שהמחשב יהיה חזק מספיק כדי להריץ פוטושופ CS-3, גלישה באינטרנט, עבודה עם אימיילים וOUTLOOK להריץ סרטי אנימציה, וידאו, ובכלל מדיה. המחשב הוא לא בשביל משחקים אז אני רוצה כרטיס מסך וRAM ומעבד שיהיו טובים מספיק ביחס לתקציב, ולצרכים שלי. כנ"ל גם לכרטיס קול ולוח אם. חברות מועדפות: Dell hp acer lg lenovo תקציב: 5000 ש"ח עדיף לשלוח במפרט, או אם כבר ה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-