ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום. חבר שלי מחפש לרכוש מחשב נייד לאופיס ואינטרנט (אולי גם ממש מעט סרטים באיכות HD, אבל לא חובה ) התקציב שלו הוא 2000 ש"ח. רצוי לחסוך ככל האפשר ואם אפשר פחות מהתקציב יהיה מצויין המסך שהוא מעדיף זה 13.3 אינץ'. אם חייב לחרוג זה עד 2500 ש"ח תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט, youtube, אופיס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך אך בתקציב שונה (לא כלול במארז המחשב הזה). חשבתי על מקלדת Microsoft Wired Keyboard 600 ועכבר Logitech Wireless Mouse M235 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! הממ.. אני צריך מפרט בתקציב של 5,500 המפרט הוא למשחקים בעיקר , חשוב שהמפרט יכלול כ.מסך טוב (כמובן) קירור דיי חזק למעבד (שיוכל לספק oc ריאשוני אך טוב) חשוב גם שהקירור יראה טוב כי אני יחליף את דלת המארז לדלת פרספקט P: , רציתי להתיעץ אתכם האם שווה לכלול את המסך היפה הזה במפרט (מה שחוסך גם עכבר ומקלדת..) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 וזהו (בערך ) מקווה שתעזרו לי ... תודה מראש ! :-*
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא 2. מה שימושי המחשב? - עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ אילוסטייטור, אפטר אפקטס, שימוש יומיומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - עכבר ומקלדת אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב לסטודנטית אמין קל זמן סוללה ארוך תקציב 4-5k אין דרישות לאפליקציות כבדות מתלבט האם שווה לקנות בקנדה או ארצןת הברית תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://up352.siz. co.il/up3/wiioonr zhtdi.jpg להוריד רווחים עכשיו יש לי רק שאלה אחת, אני רוצה לדעת עם הלוח אם לא מגביל לי את המעבד או הכרטיס מסך לדעת שהוא לא מגביל לי שום חלק ועם הכל מתאים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במפרטים וחלקי מחשבים, אבל זקוק למחשב נייח חדש לגיימינג דחוף, אבל לא מוצא חוות דעת כל כך בשום מקום, והפורום הזה קצת מת לאחרונה שזה מבאס. אם מישהו יכול להגיד לי מה דעתו על המפרט הזה ומה אם יש כדאי לשנות זה יעזור לי מאוד מעבד: 779 ₪ - * מבצע * - intel SIX Core i5 11400 2.6Ghz-4.4Ghz Rocket Lake S1200 TRAY קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * חדש * - Thermaltake UX100 ARGB Lighting לוח אם: 429 ₪ - ASUS PRIME B560M-A זכרון: 624 ₪ - * מבצע * - Crucial DDR5 16G 4800MHZ CL40 1.1V כרטיס מסך: 3563 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ZOTAC GAMING GeForce RTX3070Ti Up To 1890MHz AMP EXTREME Holo ספק כוח: 273 ₪ - FSP Hyper K 700W A.PFC 85+ 5 Years Warranty מארז: 399 ₪…
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ביקשתי ממי שהיה אמור לקנות לי ביקשתי X201 i7 הביאו לי סמסונג 13.3"דגם 300V3A-A06 מעבדi3 משכנעים אותי שהוא חדיש והX201 ישן ולא כבר כדאי לא מומלץ ולנובו זו חברה סינית בלה בלה .... ועד כמה שזכור לי מחשב מאוד חזק וטוב אחרי זה חבר אחר שעובד עם אסוס 12" i5 ממליץ לי עליו שהוא חבלז ... אני לא יודע עם הבחור משוחד :-) מישהו יכול להמליץ לי מחשב שיהיה קטן 12" או 13" שיהיה אמין מהיר וסוללה שתחזיק הרבה זמן שיהיה במחירים של הX201 או פחות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . רציתי לשדרג כרטיס המסך של המחשב cpu :- i3 6100 mobo :- asus h110m-k d3 ram :- g.skill 8gb ddr3 1600MHZ graphics card :- gigabyte gt 740 1gb vram psu :- corsair 450w אמרו לי ש אקנה gtx 960 4gb vram בדקתי ב אמאזון :- http://goo.gl/1mj9zC האם הכרטיס הזה יעזור אותי למשחקי השנה הזאת ו השנה הבאה וגם יש שאלה אחרת איך לקנות מ אמאזון על הדואר הישראלי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ירכש באמזון ארה"ב ויורכב בארץ. אז כל העלוית הרכבה וכו' לא רלוונטיות למפרט כאן מעוניין במחשב שיהיה בסלון, סרטים, גלישה כבדה, קצת משחקים, יעבוד 24\7. אשתמש במארז קיים אבל מחליף את כל החלקים כולל מאווררים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? למפרט כאן, 2200ש"ח. (2500 עם הרכבה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים HD וגלישה מאומצת, לא ממש משחק אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשרי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש לי מארז ישן שאשתמש בו שוב יש גם 2TB HD רגיל 8. האם ישנ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 4000. המחשב ישמש לעריכה, פוטושופ ומשחק. (אני לא יודע אם התקציב מספיק, מקווה שכן.) בעקרון אני רוצה שאני יוכל להשתמש במחשב זה בתוכנות עריכה, בעיקר של תמונות אבל גם ווידאו, בצורה חלקה וריץ את העניינים מהר ויוכל להתמודד יפה עם המשחקים של ימינו. לדוגמא BF3. חשוב לי שהוא יוכל לעמוד בדרישות המערכת הנ"ל : Processor: Quad-core Intel or AMD CPU RAM: 4GB Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950. Graphics card memory: 1 GB Sound card: DirectX compatibl sound card Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version גודל מסך ומשקל פחות מעניינים אותי, אני מקווה שאני לא מבקש יותר מדי -תודה מ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקבל בבקשה חוות דעת על המפרט הזה: מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 קירור למעבד: Xigmatek Dark Knight S1283W 3xHeatPipes CORE-TOUCH CPU Cooler 120mm Fan כמות: 1 לוח אם: Gigabyte GA-890GPA-UD3H Six Core Support כמות: 1 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk כמות: 1 זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6850 1GB כמות: 2 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 המחיר הוא בסביבות ה-4500 , תנו ח"ד מה אתם חושבים על מפרט והמחיר.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים! אני רוצה לקנות לפטופ בארה"ב התקציב שלי הוא 1000 דולר מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, מאט לאב, וויזאול סטודיו, סרטים (לא למטרת משחקים) גודל המסך: 13 או 14, עדיפות ל 13 משקל רצוי: כמה שיותר קל (פחות מ 3 קילו- אם קיים דבר כזה) זמן סוללה: 4-6 שעות עבודה יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: 250 GB ומעלה צורב DVD: צריך מסך: LED אחריות בינלאומית: אשמח לקבל שירות בארץ על מחשב שקניתי בארה"ב אבל לא חייב אשמח אם תוכלו להמליץ ליעל לפטופים....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי להרכיב מחשב עד 6000 ¤ המחשב ישמש לעבודה גראפית (Photoshop, Premire, Flash, בעתיד יכול להיות Lightwave). המפרט כולל מסך + ציוד היקפי אני חשבתי על המפרט הזה מהמפרטים המומלצים. פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty 860 לוח אם Socket939 - nVIDIA nForce4-Ultra - DFI Infinity NF4U - 3Y Warranty 680 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty 300 זיכרון פנימי - מודול שני 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty 300 דיסק קשיח 200GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Samsung SP200…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים: אינטרנט, סרטים, משחקים אונליין ומשחקים בכלל התקציב שלי הוא עד 3500 כולל מערכת הפעלה (עדיף חלונות 7) הציעו לי את MSI CR500 במחיר של 3290 כולל חלונות 7, מה אתם אומרים? (הבנתי שהכרטיס מסך חלש למשחקים): מעבד ליבה כפולה Intel® Dual Core Processor T4300 2.1GHz מסך "15.6כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video GeForce 8200M G זכרון 3072MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400rpm כונן אופטי צורב Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת LAN 10/100/1000 יציאות USB 2.0 x 3 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון, HDMI Express card, יציאת רשת ועכבר Touch איזה מחשב כדאי לי לקנות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני עוזר לחבר טוב לקנות מחשב, התקציב הוא בין 5000-6000 ש"ח. הוא אדריכל ככה שיש לו כמה תכנות "בינוניות" לא חייב מכונת עיבוד אימתנית אבל אני מעדיף בשבילו שלא יהיה סלרון. כנ"ל לגבי 512 זיכרון, מבחינת הארד דיסק אני חושב שגם 30 יספיקו, מקסימום משדרגים בהמשך למרות שלא נראה לי שיהיה צריך. לגבי כרטיס גראפי, שוב זה מחשב לעבודה משרדית ולא למשחקים, מספיק הכי פשוט שיש. לגבי גודל עדיף כמובן כמה שיותר קטן ולגבי סוללה לא הכי הכי חשוב אבל שוב כמובן עדיף משהו כמה שיותר חסכוני... אני מאד אודה לכם על המלצות או הערות ואגב אני אקבל המלצות לחנויות בשמחה! (בפרטי כמובן!)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 Box ש''ח1558 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS4 Core 2 Quad 1333Mhz ש''ח958 כרטיס מסך: Bfg Novidia Gf 8800GTS OC2 320MB PCIe ש''ח1783.50 זיכרון: Coz DDR2 2048MB (1028X2) 1066Mhz CL5 ש''ח996 דיסק קשיח: WD5000KS Western Digital 500GB SATA 2 ש''ח560 ספק כוח: Atx MI-ATX700 20/24PIN 700W SLI READY ש''ח347 מארז: Thermaltake Soprano + 2X120MM Fans Silver ש''ח398 קירור למעבד: Zalman Cnps9500 LED ש''ח330 צורב דיוידי: DVDRW LG H55NK X20 Dual Layer Black ש''ח235 סה''כ: 7165.5ש''ח מה אתם חושבים אל המפרט..? צריך להחליף משהו..? או להוסיף..? בקשר לספק אני לא בטוח..
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם במסגרת עבודתי אני טס דיי הרבה. רוב הפעמים טיסות ארוכות למזרח או צפון אמריקה אני מחפש מחשב נייד שיקנה בארה"ב\קנדה ב600-700 דולר, לא מאד מקובע על המחיר. דרישותיי הינן: כמה שיותר שעות עבודה כולל סרטים ומשחקים. אפשרות להריץ סרטים (עדיפות לHD) ללא בעייה שאני אוכל לשחק Civilization זה אחד המשחקים שמעבירים הכי הרבה זמן בטיסות\רכבות. ומשחקים חדשים אחרים משקל נמוך,חשוב כמו שזה נראה, אני רוצה הכל מכל העולמות במחיר זול.. בטוח שיש איזה מחשב שיענה לפחות על חלק מהדרישות חשבתי על M11x alienware אבל אני לא יודע מה בנוגע לסוללה שלו. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אוכל לקבל הצעות למפרט מחשב עם הפרמטרים הבאים אני אודה לכם מאוד: 1. תקציב 5000 ש"ח למחשב, ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה ממש עושה את ההבדל. 2. המחשב הוא בעיקר לאינטרנט, WORD, אבל גם למשחקים (בעיקר משחקי אסטרטגיה ). אני צופה שהוא יהיה דלוק חלק נכבד מהיום. 3. התקציב אמור לכלול גם ציוד היקפי: מסך (מה דעתכם על SAMSUNG BX2335) ורמקולים (לא ממש חשוב העיקר שיהיה סאונד), מקלדת ועכבר אלחוטיים ללא מדפסת. 4. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. 5. לא מתוכנן אובר קלוק. 6. המחיר אמור גם לכלול והתקנת וינדוס ואופיס והתקנת המחשב עצמו. 7. אני גר בירושלים והייתי מעדיף שהחנות תהיה בירושלים אם למישהו יש המלצה. 8. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל (רצוי לפחות I5 עם 4 ליבות). אני לא מתכנן לש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. דוד שלי ביקש שאקנה להם מחשב חדש. מגבלת המחיר היא כ-2000 ש"ח, עם עדיפות לפחות (1800 + מחיר להרכבה + משלוח- הם רוצים שזה יגיע אליהם הביתה). הסתכלתי במפרטים, והרב תכליתי ב-1900 ש"ח לערך נראה מתאים להם. הם משחקים קצת במשחקים, אבל לא הכי חדישים, ככה שלא צריך יכולות גרפיקה מופלאות. מעבר לזה הם גולשים, וקצת Office. אין צורך בציוד היקפי. חיפשתי בחנויות באינטרנט, אבל לא מצאתי חנות שמכילה בדיוק את הפריטים שמופיעים כאן באתר, ואני לא יודע לעשות את ההתאמות הנדרשות. אודה לכם על העזרה! תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני חושב על לשדרג את המחשב הקיים. טוב נו, לא בדיוק לשדרג, כביכול לקנות מחשב חדש טוב יותר, ולהעביר אליו את הכרטיס מסך מהמחשב ה"ישן" יותר (די חדש), ובו לשים פשוט כרטיס מסך ישן יותר ולתת למישהו. הנה הציוד שהרכבתי: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 930 930 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB 400MHz VT 3 240 720 דיסקים קשיחים? Hitachi כמות מחיר סה"כ Deskstar 80GB 1 250 250 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 1 195 195 הכרטיס מסך הוא Radeon 9800 pro 256m, אני מרוצה ממנו, הוא לא קשור לסיפור. בכל מקרה, חיפשתי בKSP שם לוחות אם תומכים למעבדים עם ליבה כפולה, ולא מצאתי כלום. יש לכם המלצה או אתם מכירים איזשהו לוח א…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נמאס לי. הגרוטאה הישנה שלי (חלק מהרכיבים כבר עלו לכיתה א!) התחילה לקרוס לעיתים קרובות מידי. נכון, אני יכול לשבת כמה שעות או ימים ולנסות לתקן את זה או להשקיע כמה שעות או ימים בלהתקין הכל מחדש, אבל רעבאק, נמאס לי להיות בעל המחשב הכי חלש במשפחה - אפילו לאבא שלי, שצריך עזרה להדליק את המחשב, יש מחשב שאוכל את שלי בלי מלח. אז הכנתי במהירות מפרט בסיסי, מקווה שתוכלו לשפר אותו. שימוש: הכל. קצת משחקים (לא הכי חדשים שיש, קרוב לוודאי), קצת פיתוח, הרבה וירטואליזציה. שקט: חשוב מאוד. OC: לא מתוכנן כרגע. יתכן OC קל בעתיד. יכולת שידרוג עתידית: מאוד חשובה. בהחלט לא חייבים לנצל את כל התקציב 8). עדיפות לקניה בזיגזג. המפרט כרגע: רכיב מחיר מעבד AMD PhenomII x4 (955) - quad-core [AM3] 3.2GHz 45…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הרכבתי מפרט,ואני צריך לקבל חוות דעת מקוצעית אליו,טווח המחירים שלי היה עד כ-3100 ש"ח. *הקירור למעבד ישונה.* מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ..Far Cry 3,Assassins Creed 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח וצורב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 7000 ש"ח. התקציב הוא גם למחשב עצמו, גם למסך, וגם לרמקולים, מקלדת ועכבר(רמקולים מקלדת ועכבר ברמה ממוצעת בלבד) השימוש העיקרי יהיה גיימינג- וחשוב שיריץ משחקים כבדים. -אין תכנון לעשות אוברקלוקינג -אין צורך במערכת הפעלה -אין חשיבות רבה לרעש- אך כמובן שעדיף שיהיה שקט תודה- כ"צו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-