ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
הי, אני מחפשת מחשב נייד לעבודה עם תוכנת אוטוקאד (אדריכלית). התקציב הוא כ- 4,000- 5,000 ש"ח. המסך הדרוש הוא לפחות 17". (ברור לי גם שהמחשב יהיה כבד, באזור ה-3 ק"ג...) ראיתי את המחשב הזה: Dell Vostro 3750 i7-2630QM Nvidia Geforce GT525M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791199 אבל אני לא יודעת אם כרטיס המסך מספיק טוב. בנוסף, אני לא יודעת לגבי המעבד- הבנתי שעדיף i5 על i7... אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה נעה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בסיסי (ללא מסך) לאישה מבוגרת במקום מחשב ישן השימוש העקרי הוא לגלישה ראיתי שלושה מפרטים בסיסים וזולים יחסית אשמח להמלצה על אחד מהם: HASEE Intel® E6600 הם מתגאים שזה מחשב מותג: האם יש לכך יתרון מבחינתי? המחיר http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=856 באותו מחיר (1150) אני יכול לקבל מעבד G620 אבל זה לא מחשב מותג. מה עדיף? בIVORY אפשר לקנות Intel® Dual Core E6700 לוח Asus דגם P5G41T-M LX ב1185 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 ואחרון חביב בעולם הקולנוע הם מציאים I3 ב1100 שח בקישור כאן אשמח לכל חווד דעת או המלצה אלון
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3, SKYTIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולוציה מקסימלית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? DVD, HARD DRIVE 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למקסימום כולל מסך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק במידה וזה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין במסך לפחות 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
דרישות (מהחשובות יותר לפחות): 1. מעבד ולוח אם - חזקים מאוד (אין לי כוונות לשדרג כל שני וחמישי) intel core i7 960 3.2ghz האם הוא תורם למהירות המחשב ולביצועים ביחס למחיר? אני לא גרפיקאי ולא מתעסק עם גרפיקה - אבל מבחינת גיימינג הייתי רוצה שלמחשב תהיה יכולת הרצת משחקים כבדים. 2. מארז סלוני וספק כוח - מארז מעוצב ושוכב עם אווירור וקירור טובים מאוד (כלומר לחשב גם תוספות של מאווררים נוספים ויחידות קירור מעבר לסטנדרט הקיים במארז כמו שהוא - אם צריך כמובן) מיותר לציין שהמארז על כל מאוורריו צריך ליהיות חרישי ככל שאפשר, אותו כנ"ל גם לגבי הספק כוח. 3. זכרון - כמה שיותר חזק 4gb לפחות + הסבר למה זה טוב כי אני לא כ"כ מתמצא בנושא הזה באופן ספציפי ובמחשבים באופן כללי. 4. כרטיס מסך - לא ממש …
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב Hp pavilion dv6 1330ej כאשר קניתי את המחשב והפעלתי בפעם הראשונה הוא התחיל בהתקנה של ווינדוס 7. אני רוצה עכשיו לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס מחדש... שמתי לב שיש לי כונן ריקוברי והבנתי שאני צריך לעשות משהו דרכו מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה ? אני לא רוצה לגבות שום דבר מהמחשב,למחוק הכל לגמרי ולהתקין ווינדוס מחדש. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD (סרטים סדרות וכו...) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 Skyrim אולי BF3 ובערך כל משחק חדש שיהיה שווה לשחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם …
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום חברה, לפני כמה ימים פתחתי נושא לגבי הרכבת מפרט מחשב שיתאים לי. המפרט הורכב ב-rsm אבל עקב העובדה שהם לא מקבלים צ'קים לא אוכל לקנות דרכם... לכן אצטרך לקנות ממקום שכן מקבל צ'קים אבל באותו הזמן גם נמצא במרכז וגם נחשב לאמין! בבקשה אשמח לקצת עזרה.... הנה מפרט הרכבתי ב-ksp: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67N-USB3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 1xPCI-E, 2xHDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12481 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Ski…
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.vicpc.co.il/productdetails.aspx?id=1165 המארז ולוח האם לא נראים איכותיים. הספק הוא מתוצרת ACBEL. בהסתמך על המחיר האם זו עסקה כדאית? אם אשדרג את לוח האם לדגם גיגהבייט GA-H67A USB3-B3 ולמארז קצת יותר איכותי האם זה ישתלם? אם לא, אז אשמח אם מישהו יבנה לי מפרט דומה במחיר טוב סדר גודל של 2200 ש"ח. תודה על תשובתכם.
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בדחיפות לקנות מחשב, אבל לא רוצה לעשות החלטה פזיזה.. אשמח לקבל את חוות דעתכם על הנייד הבא: HP Pavilion G6-1050SJ http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5046257-5062621.html ב-2800 ש"ח (3000 קו אדום אם אתם מציעים משהו אחר..) תודה!!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרבה זמן לא נכנסתי לכאן אבל אני רואה שעדיין מקצועיים פה. רציתי לשאול על מחשב נייד בגדול משמש לעריכת תמונות בפוטושופ, סרטים HD (בתור סטרימר בסלון) משחקים בקטנה חשבתי על אלה אבל קצת התבלבלתי אשמח עם תוכלו לעזור לי : 1. Lenovo G570 433http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7532&CatCode=315 זה נראה לי מחשב הכי פצצה אבל ניסיתי לברר באתר של לנובו על מפרט מלא שלו ולא מצאתי בכלל דגם כזה עם כרטיס מסך כזה אז לא יודע עם זה חרטה של אייבור או שזה באמת הכרטיס מסך 2. HP Pavilion G6-1050SJ http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode=315 פה הכרטיס מסך מגיע עם 512 מגה בלבד אבל שמעתי שאפשר להוסיף דרך המחשב? תקנו אותי עם אני טועה 3. Lenovo IdeaPad G…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המחשב נייד לחברה שלי. היא לא מבינה במחשבים בכלל ואין לה צורך במחשב משוגע אך הדרישות הם: מסך 15 אינץ ,יציאת HDMI ,זיכרון מעל 320G השימושים העיקריים הם: אינטרנט,מוזיקה,סרטים ברמה בסיסית נ.ב עד אלפיים שקלים כולל קייס ועכבר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה משרדית, הורדות, סרטים , סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K12 ASSASSIN CREED 3 MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 BENQ senseye 3 22 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי אנשים, כמו שציינתי בנושא, יש כבר מעבד ולוח אם ולכן התקציב מתייחס לשאר הרכיבים. המעבד: i5-2500K הלוח אם: Intel DH67BL Media Series Motherboard את הלוח אם אני יכול לשדרג ל-DH67GD, DH67CLB3 או DZ68DB במחיר מאוד נוח אז אם כדאי אשמח לשמוע. בקשר לשאר המפרט: במידה והתקציב נמוך מדי, ניתן להתפשר על כרטיס מסך, תמיד אפשר לשדרג בעתיד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם עדיין יתאים לדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, HD Streaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימ…
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ערב טוב חברים ושבת שלום, אני צריך בבקשה את עזרתכם בהתלבטות בין שדרוג מפרט קיים לרכישת מפרט חדש. המחשב משמש בעיקר לשימוש משרדי כגון אינטרנט, אופיס וכיו"ב, אך גם לשימוש בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ, אילוסטרייטור, מאיה וכו'. המחשב שירת אותי נאמנה מאז שנרכש לפני כ-3 שנים, אך לאחרונה הוא קצת "כבד". המפרט הקיים הוא: לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN מעבד אינטל E7200 CORE 2DUO CONROE 3MB כ. מסך של חברת INNOVISION מדגם NVIDIA GEFORCE 9400GT עם 512MB ספק כוח EZCOOL LED 12CMF400W REAL זיכרון BLACK DRAGON CL4 2G KIT DDR 800 GEIL אם אני זוכר נכון בשני שבבים שונים. כונן קשיח ST3250410AS BARRACUDA 7200RPM 250GB SATA 3GB/s מארז VX SOPRANO THERMALTAKE מ.הפעלה - WIN 7 32BIT ההתלבטות היא בין 3 א…
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, CAD, 3D, קצת משחקים ושימושים רגילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solid works, Autodesk Inventor, NX7.5, Mastercam, SolidCam, Autocad סוליד ואינוונטור בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. עדיף אחריות ארוכה 2. מעבד I5 ומעלה 3. חשוב כניסות USB3 4. עד מסך של 15 אינץ', המחשב מיועד להיות DESKTOP REPLACEMENT בינתיים ראיתי את שלושת הדגמים האלה: Dell Vostro 3450 Dell Vostro 3550 Dell Inspiron n5110 * תקציב? אזור ה 4000 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר סרטי MKV ו FULL HD * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אלא אם כן ישנה הצעה …
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
תגידו... זה רק אצלי או שלפטופים מתחממים ממש מהר? אני פותח 8 טאבים בדפדפן והמאוורר מתחיל לעבוד שעות נוספות. אני מנסה לצפות בסרט יוטיוב מסך מלא... כנ"ל. ומה לגבי מערכות הקרור החדשות שיש במחשבים ניידים? קראתי שיש לHP את HP COOL SENSE ולASUS את ICE COOL (למתחרים יש גם?)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב הבהרה על חוקי הפורום שיניתי את הפוסט המקורי לפורמט הסטנדרטי. את הפוסט המקורי ניתן למצוא בתחתית. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית - מצגות למען פרסום מוצרים, מחשב לעסק. * גודל המסך? רצוי 13 אינץ אבל לא פוסל 14 או אף 15. * משקל רצוי? רצוי עד שתי קילו, שוב גמיש. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שלוש שעות,. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שלוש יציאות USB 2.0, או שתיים ואחת של USB 3.0, רצוי גם HDMI. * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB, ואני מעדיף 7200 RPM, אבל אם זה 7200 אפשר גפ 320. * כונן CD/DVD? צורב? כונן אני רוצה, פחות חשוב לי שהכונן גם צורב, אם ההבדל במחיר משמעותי מעדיף בלי כונן (תמיד אפשר לקנ…
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪559 לוח אם: Gigabyte GA-890FXA-UD7 - במחיר מטורף כמות: 1 - מחיר: ₪494 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪431 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 2 - מחיר: ₪114 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות:2 - מחיר: ₪1579 יש לי דיסק קשיח וקירור. טופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) …
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב סלוני סדר גודל של 3000 ש"ח יחובר לרסיבר ONKYO , טלויזיית פנאסוניק 42 LED המלצות יתקבלו בשמחה , בגלישה ברשת הגעתי לאתר של PC-4u , מישהו מכיר , יש המלצות ? המחשב ישמש בעיקר לגלישה , סרטים בתקווה HD , אופיס , אולי מעט משחקים (תמיד כיף שיש אופציה , אך אין זמן) ישמש גם כנגן ו DVD ..... תודה שוב
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד אינטל e6550 2.3ghz זכרון 4gh לוח של גיגה בייט ep43-up3l כרטיס מסך g.f 7300 gt 512mb ורוצה להחליף אין שימוש במשחקים כבדים מעוניין במיפרט ללוח+מעבד+זכרון מרוב עצים שיש ביער של אינטל קשה להבין מי נגד מי תודה מראש לכל העונים אין צורך בציוד הקפי ולא בתוכנת הפעלה ואופיס ישמש לעיתים לעריכה גרפית אני גר בגן יבנה אבל אין בעייה להגיע גם לראשון או תל אביב
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים,משחקים לילדים קטנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמו שצויין משחקים ללידים קטנים. וורד.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 4. האם יש רכ…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב נייד ללימודים (טכנאי PC), שאוכל גם לעבוד בו בפוטושופ ועריכת סרטים ב-MovieMaker... הציעו לי Lenovo ThinkPad: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10256 ועוד 2 מחשבים יותר זולים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5941&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8263&CatCode=315 השאלה היא אם ללכת על ה-Lenovo כי הוא Lenovo, או שהוא סתם יותר יקר מהאחרים והם נותנים תמורה טובה יותר לכסף?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-