ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
מעבד: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDM זיכרון: DDR3 1333Mhz 4GB Kingston פעמיים הארדיסק: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105S צורב דיוידי : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA ספק כח: (Antec Neo Eco 450C 450W Active PFC 12cm PSU (RetaIl) מסך: SAMSUNG Samsung S24A350H 24'' LED 2ms VGA HDMI WideScreen Blac *תקציב 4 אלף שקל כולל הכל שימוש בעיקר לפוטושופ,לייטרום שיעבוד מהר ושיהיה הרבה זיכרון ושיראו מעולה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום רב, אבקש המלצתכם למחשב נייד לנובו העונה על הדרישות הבאות: 1) קל משקל 2) מחיר של כ 4000 ש"ח 3) מסך של כ 12-13 אינטש 4) מסך באיכות טובה מאוד (רזולוציה, בהירות וכו') 5) בעל אופציה לתחנת עגינה במחיר סביר 6) סוללה של 3 שעות לפחות 7) מקלדת נוחה (אולי עם תאורה) 8 ) עמידות טובה בתודה, דורון.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
הי לאחרונה חקרתי המון ניידים על מנת לרכוש אחד הדרישות שלי הן: i5 7200 rpm כרטיס מסך ברמה טובה usb3 (נראה לי בסיסי) השימושים שלי הם: בעיקר בבית עם תאורה רגועה מסביב או תאורת יום קלה בסופ"ש מדי פעם ישיבה בבתי קפה (פעם בכמה שבועות) גלישה באינטרנט לשימוש משפחתי חיבור המחשב ל LCD לטובת צפייה בסרטים ומשחקים (משחקים כמו pro evolution, gta) הרצת סביבות פיתוח תוכנה התקציב שלי הוא: 3500 עם נטיה קלה לשפר למעלה (סליחה מראש על החפירה הדרמטית) אז לאחר התעמקות די ארוכה ננעלתי על dell vostro 3450 עם גודל מסך 14 אינץ' מט וכרטיס של ati radeon 6630 ולאחר שקצת קראתי התחלתי להסתבך כי גיליתי שלדגמי ה vostro שנחשבים איכותיים יחסית יש/הייתה בעיה עם המעבר בין כרטיסי המסך (אינטל ו ati) או יותר נכו…
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13886 המחשב יהיה לשימוש יום יומי ולמשחקים מישהו מכיר את הדגם? מתחמם או לא מתחמם.... אם יש למישהו חוות דעת עליו אשמח לשמוע תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו שווה משהו?? ומה עם הדגם עם הI3?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הי, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתחום ב3000-3500 שקל כמו שכבר ציינתי. הצרכים שלי מהלפטופ: - מערכת הפעלה Windows 7 64bit. - עיבוד והקלטת מוסיקה(Cubase \ Sonar) ברמה בסיסית (כרטיס קול חיצוני קניתי בנפרד עם חיבור USB3). - עבודה עם Microsoft office 2010 ללימודים / עבודות. - עריכת תמונות ברמה בסיסית מאוד (PICASA 3 ). - עבודה סטנדרתית עם מחשב בייתי - Facebook , youtube וכו'.. - מחשב שיחזיק למספר שנים ארוכות (יחסית). אני חושב בכיוון של המחשב הזה- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13609 זה נראה לכם מספיק? יותר מדיי בשביל הצרכים? תודה מראש, רן מילר.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לפי המפרט הבא: מעבד - 995 שח - core i5 2500k 3.3 ghz אולי אני יעשה OC קטן בעתיד מאורר וגוף קירור סטנדרטי למעבד ב50 שח לוח אם - 550 שח - gigabyte - ga z68ma-d2h-b3 זכרונות - 480 שח - 2x4GB Patriot Viper Xtreme Series Division 2 1600 mhz מארז - 420 שח - Define Mini Micro Atx Black Case יש לי כבר דיסקים קשיחיo וצורב דיוידי וספק כח 500 wat של ezcool כרטיס מסך - אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים בסביבות 750 - 800 שח HD 6850 V2 1GB GDDR5 GTX550 Ti OC 1GB GDDR5 הכל יוצא בערך 3300 שח כשאני עובד על המחשב אני פותח הרבה מסימות במקביל במיוחד דפדפנים עם 20 - 40 טאבים פתוחים . וכמובן יהיה גם שימוש במשחקים כבדים אני עדיין גמיש בתקציב בערך עוד - 150 - 100 שח אם ממש ממש ח…
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום חברים וחברות המחשב האמור נועד בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים ספקHec Win+ 500W 80+i כולל מאוורר 12 ס"מ מארז CoolerMaster 370 Intel® Core™ i5 2500K מאוורר למעבד3 Scythe Katana לוח Gigabyte דגם H67M-D2-B3 צ'יפסט H67 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח Seagate 1TB 7200RPM 32MB Kingston4GB DDR3 1333MHz צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 מסך MAG 23.6 - H2401C הכל ב 4150 בערך ממתין לשיפוטכם
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 3200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MODERN WARFARE 2 ועוד . ואני בד"כ מרבה במשימות. חשוב לי המעבד והזיכרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22.5 FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
מישהו מכיר אותו?? מה אומרים עליו? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=13554
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא כזה קריטי לא חייבים לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא יחרגו בכלל . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הנייד אמור להיות בעיקר לעריכה גרפית ( הדמיות במחשב VRAY וכל התוכנות האלה ) ואולי שיריץ משחקים קטנים כמו PORTAL 1 לא משהו רציני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים המחשב יהיה מיועד יותר לעריכה גרפית (PORTAL 1 וכו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
הי, אני מחפשת מחשב נייד לעבודה עם תוכנת אוטוקאד (אדריכלית). התקציב הוא כ- 4,000- 5,000 ש"ח. המסך הדרוש הוא לפחות 17". (ברור לי גם שהמחשב יהיה כבד, באזור ה-3 ק"ג...) ראיתי את המחשב הזה: Dell Vostro 3750 i7-2630QM Nvidia Geforce GT525M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791199 אבל אני לא יודעת אם כרטיס המסך מספיק טוב. בנוסף, אני לא יודעת לגבי המעבד- הבנתי שעדיף i5 על i7... אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה נעה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בסיסי (ללא מסך) לאישה מבוגרת במקום מחשב ישן השימוש העקרי הוא לגלישה ראיתי שלושה מפרטים בסיסים וזולים יחסית אשמח להמלצה על אחד מהם: HASEE Intel® E6600 הם מתגאים שזה מחשב מותג: האם יש לכך יתרון מבחינתי? המחיר http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=856 באותו מחיר (1150) אני יכול לקבל מעבד G620 אבל זה לא מחשב מותג. מה עדיף? בIVORY אפשר לקנות Intel® Dual Core E6700 לוח Asus דגם P5G41T-M LX ב1185 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 ואחרון חביב בעולם הקולנוע הם מציאים I3 ב1100 שח בקישור כאן אשמח לכל חווד דעת או המלצה אלון
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3, SKYTIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולוציה מקסימלית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? DVD, HARD DRIVE 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למקסימום כולל מסך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק במידה וזה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין במסך לפחות 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
דרישות (מהחשובות יותר לפחות): 1. מעבד ולוח אם - חזקים מאוד (אין לי כוונות לשדרג כל שני וחמישי) intel core i7 960 3.2ghz האם הוא תורם למהירות המחשב ולביצועים ביחס למחיר? אני לא גרפיקאי ולא מתעסק עם גרפיקה - אבל מבחינת גיימינג הייתי רוצה שלמחשב תהיה יכולת הרצת משחקים כבדים. 2. מארז סלוני וספק כוח - מארז מעוצב ושוכב עם אווירור וקירור טובים מאוד (כלומר לחשב גם תוספות של מאווררים נוספים ויחידות קירור מעבר לסטנדרט הקיים במארז כמו שהוא - אם צריך כמובן) מיותר לציין שהמארז על כל מאוורריו צריך ליהיות חרישי ככל שאפשר, אותו כנ"ל גם לגבי הספק כוח. 3. זכרון - כמה שיותר חזק 4gb לפחות + הסבר למה זה טוב כי אני לא כ"כ מתמצא בנושא הזה באופן ספציפי ובמחשבים באופן כללי. 4. כרטיס מסך - לא ממש …
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב Hp pavilion dv6 1330ej כאשר קניתי את המחשב והפעלתי בפעם הראשונה הוא התחיל בהתקנה של ווינדוס 7. אני רוצה עכשיו לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס מחדש... שמתי לב שיש לי כונן ריקוברי והבנתי שאני צריך לעשות משהו דרכו מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה ? אני לא רוצה לגבות שום דבר מהמחשב,למחוק הכל לגמרי ולהתקין ווינדוס מחדש. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD (סרטים סדרות וכו...) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 Skyrim אולי BF3 ובערך כל משחק חדש שיהיה שווה לשחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם …
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום חברה, לפני כמה ימים פתחתי נושא לגבי הרכבת מפרט מחשב שיתאים לי. המפרט הורכב ב-rsm אבל עקב העובדה שהם לא מקבלים צ'קים לא אוכל לקנות דרכם... לכן אצטרך לקנות ממקום שכן מקבל צ'קים אבל באותו הזמן גם נמצא במרכז וגם נחשב לאמין! בבקשה אשמח לקצת עזרה.... הנה מפרט הרכבתי ב-ksp: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67N-USB3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 1xPCI-E, 2xHDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12481 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Ski…
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.vicpc.co.il/productdetails.aspx?id=1165 המארז ולוח האם לא נראים איכותיים. הספק הוא מתוצרת ACBEL. בהסתמך על המחיר האם זו עסקה כדאית? אם אשדרג את לוח האם לדגם גיגהבייט GA-H67A USB3-B3 ולמארז קצת יותר איכותי האם זה ישתלם? אם לא, אז אשמח אם מישהו יבנה לי מפרט דומה במחיר טוב סדר גודל של 2200 ש"ח. תודה על תשובתכם.
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בדחיפות לקנות מחשב, אבל לא רוצה לעשות החלטה פזיזה.. אשמח לקבל את חוות דעתכם על הנייד הבא: HP Pavilion G6-1050SJ http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5046257-5062621.html ב-2800 ש"ח (3000 קו אדום אם אתם מציעים משהו אחר..) תודה!!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרבה זמן לא נכנסתי לכאן אבל אני רואה שעדיין מקצועיים פה. רציתי לשאול על מחשב נייד בגדול משמש לעריכת תמונות בפוטושופ, סרטים HD (בתור סטרימר בסלון) משחקים בקטנה חשבתי על אלה אבל קצת התבלבלתי אשמח עם תוכלו לעזור לי : 1. Lenovo G570 433http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7532&CatCode=315 זה נראה לי מחשב הכי פצצה אבל ניסיתי לברר באתר של לנובו על מפרט מלא שלו ולא מצאתי בכלל דגם כזה עם כרטיס מסך כזה אז לא יודע עם זה חרטה של אייבור או שזה באמת הכרטיס מסך 2. HP Pavilion G6-1050SJ http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode=315 פה הכרטיס מסך מגיע עם 512 מגה בלבד אבל שמעתי שאפשר להוסיף דרך המחשב? תקנו אותי עם אני טועה 3. Lenovo IdeaPad G…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
המחשב נייד לחברה שלי. היא לא מבינה במחשבים בכלל ואין לה צורך במחשב משוגע אך הדרישות הם: מסך 15 אינץ ,יציאת HDMI ,זיכרון מעל 320G השימושים העיקריים הם: אינטרנט,מוזיקה,סרטים ברמה בסיסית נ.ב עד אלפיים שקלים כולל קייס ועכבר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה משרדית, הורדות, סרטים , סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K12 ASSASSIN CREED 3 MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 BENQ senseye 3 22 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי אנשים, כמו שציינתי בנושא, יש כבר מעבד ולוח אם ולכן התקציב מתייחס לשאר הרכיבים. המעבד: i5-2500K הלוח אם: Intel DH67BL Media Series Motherboard את הלוח אם אני יכול לשדרג ל-DH67GD, DH67CLB3 או DZ68DB במחיר מאוד נוח אז אם כדאי אשמח לשמוע. בקשר לשאר המפרט: במידה והתקציב נמוך מדי, ניתן להתפשר על כרטיס מסך, תמיד אפשר לשדרג בעתיד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם עדיין יתאים לדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, HD Streaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימ…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-