ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
המפרט הנוכחי: מעבד: E7400 זיכרון: 4GB כרטיס מסך: 460GTX ספק: Enermax 500W כמובן שהפיתרון הכי זול יהיה פשוט לקנות Q9550/Q9450 ביד 2 וזהו, אבל אני רוצה למכור את הרכיבים הישנים כל עוד הם שווים משהו בשוק ועל ידי כך לסבסד את השדרוג. הרכבתי מפרט ואשמח לשמוע את דעתכם: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד AMD AMD FX-4100 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16916 כמות: 1 מחיר: 593 ש"ח ( למזומן:581 ש"ח ) GIGABYTE GA-990XA-UD3 - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15846 כמות: 1 מחיר: 556 ש"ח ( למזומן:545 ש"ח ) זיכרון Kingston DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-27 HyperX http://www.z…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי: 1.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל הכל אבל לא לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: אסור 2. מה שימושי המחשב : אינטרנט,מוזיקה,סרטים (כולל HD),גיימינג בקטנה (לא כ.מ מובנה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בקטנה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 17' רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: נמוך-בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: ללא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כונן קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 8 כל עוד זה לא מכביד על התקציב במידה ניכרת. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC): עם הזמן קל-בינוני 7. האם האם …
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך מפרט למשחקים בתקציב של מקסימום 2600 ואם אפשר ב ksp ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אהלן חברים. הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר וגם קצת שוטטתי באינטרנט במטרה לנסות להרכיב לחבר מחשב מבוסס i5 (הדגש הוא על i5 ולא i3). מטרת המחשב היא רק לעבודה משרדית על כל סוגייה ( הרבה מוזיקה,עריכת תמונות חובבנית ברזולוציה גבוהה, הרבה אינטרנט). לי חשוב כמה דברים: כמו שאמרתי שהמעבד יהיה i5 (לגביי איזה סוג אני אצטרך את עזרתכם..), שיהיה usb3 ולפחות 6 ג'יגה של זיכרון. השאר ממש לא קריטי..(הסכום המקס' להוצאה על המחשב הינו 2500 שקל) אשמח לקבל הצעות לגביי כל דבר ( מעבד,לוח אם,קירור אם צריך, מארז וכו..) הרבה תודה ותזכו למצוות
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעצתכם על המפרט שהרכבתי ב-TMS. המחשב נועד לגיימינג כבד. בניתי את המפרט כהכנה ל-SLI כי אני מתכנן שנה הבאה לחבר מספר מסכים. המפרט יצא טיפה יקר לטעמי (תקציב של 8K) ואני מניח שטיפה התפרעתי אשמח לשמוע על הצעות להוזלה בלי לפגוע בביצועים (שמירה על יכולת חיבור כרטיס נוסף בSLI). בנוסף יש לי כמה שאלות... כמה שיפור בביצועים מקבלים מכונן SSD? האם זה באמת שווה את המחיר? אם אני ארד מה-SLI אני מניח שהמחיר יהיה יותר קרוב ל 6K. איזה מפרט הייתם מציעים במקרה זה? האם אני יכול לחבר מסך אחד לכרטיס הגרפי ואת השני ללוח אם או ששניהם חייבים להיות מחוברים לכרטיס? בנוסף מילאתי את השאלון אם יש לכם הצעות למפרטים נוספים. זה המפרט מTMS: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . …
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, בפעמים הקודמות רכשתי מחשב ע"פ המלצותיכם ואותי אמא למדה שלקוח מרוצה תמיד חוזר לעוד מה עוד? זה המחשב שאני רוצה לרכוש- לאלו שימושים הוא טוב? מה הוא לא יכול לבצע? למה כן? גודל פיזי של המחשב(NETTOP) + קיימת מגבלת מקום בשולחן+מעבד חזק למה לא? - מותג לא מוכר? סיכויי התחממות..?!? מה דעתכם? נ.ב. את המחשב ארכוש באנגליה בעלות של 2.5 א'
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אין לי הגבלה בכסף להלן מספר תנאים: מעוניין להשתמש בחומרה קיימת: אם זה מתאים!! ספק: Thermaltake 600W מארז: אלומניות צונאמי Thermaltake לגבי הספק והמארז אם צריך אפשר להחליף אבל רק אם צריך! מעוניין בכרטיס ברמה של GF570GTX או ATI HD6970 זיכרון בן 8G ל 16G אפשר SSD אחד SATA3 מעבדים מעוניין לקבל הצעות גם של אינטל וגם של AMD ומה ההיתרון או החסרון? קירור אפשר מים! רצוי PCI-E אחד כי לא מעוניין במערך כרטיסי מסך! מחפש מחשב לא רועש במיוחד! אם אפשרות עתידית OK תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הי, אני מחפשת מחשב נייד לעבודה עם תוכנת אוטוקאד (אדריכלית). התקציב הוא כ- 4,000- 5,000 ש"ח. המסך הדרוש הוא לפחות 17". (ברור לי גם שהמחשב יהיה כבד, באזור ה-3 ק"ג...) ראיתי את המחשב הזה: Dell Vostro 3750 i7-2630QM NVIDIA Geforce GT525M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791199 אבל אני לא יודעת אם כרטיס המסך מספיק טוב. בנוסף, אני לא יודעת לגבי המעבד- הבנתי שעדיף i5 על i7... אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה נעה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הראשון זה E5400 INTEL PENTIUM DUAL CORE עם לוח אם של אסוס מיושן... כרטיס מסך 9800 GT ו 2GB זכרון DDR חסרונות: שאי אפשר לחבר עוד הרדיסק נוסף, אי אפשר להרחיב זכרון כי יש רק 2 סלוטים,כרטיס קול לא תקין... המחשב השני AMD 64 X2 +4800 סלוט 939 לוח DFI LANPARTY NF4 ULTRA D SLI זכרון OCZ 2 ג'יגה כרטיס מסך 8600 GT חסרונות: אי אפשר לשים מעבד חזק יותר או חדיש יותר בגלל התושבת המיושנת יתרונות: אפשרות לחבר 4 כוננים קשיחים, אפשרות ל 2 כרטיסי מסך,יותר זכרון ואפשרות לאוברקלוק. עד עכשיו לא הייתה שום בעיה עם כל מה שהייתי מפעיל על המחשבים שזה באטלפילד 2 ובאטלפילד באד קומפאני 2... אחד המחשבים כרגע נותר בצד מיותר, והייתי רוצה לעשות משהו חזק יותר מהמחשב שבו אני משתמש ב 90% מהזמן שזה המחשב הראש…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
צריך מחשב למטרת משחקים במטרה שיצליח להריץ גם BF3 בFPS סביר מסך בסביבות ה14-15.6 לא חייב מערכת הפעלה וצריך עכבר ותיק נשיאה מצאתי גם מפרט אחד בברשה תגידו לי מה דעתכם http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1321315&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה סוגים שממש אין לי מושג מה לקנות. סה"כ מחפש מחשב נייד לצורכי משרד (דפדפן וסרטים) בתקציב של 2,000 ש"ח (מספיק לדעתי) ויש המון המון סוגים וכל חצי יום יוצאים 30 מחשבים ניידים שאפילו התייאשו לסקר אותם
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
הרבה זמן לא יצאה לי להיות כאן לצערי, ואשמח להתייעץ איתכם בנוגע למחשב חדש שאני רוצה לקנות (טוב נו אני חייל ואני לא קונה כלום, אבל ההורים קונים לאחי הקטן). אז אלו הפרטים הדרושים: 1. התקציב המקסימאלי הוא - 2K, ניתן לחרוג אבל בשביל סיבה מספיק טובה, וכדי שזה גם יהיה בלא יותר מ500 שקלים. 2. שימוש המחשב יהיה בעיקר למשחקים, אני לא מצפה להריץ כל משחק על המקס' אבל מצפה להריץ משחקים ברמה (AS:Brotherhood וכדומה...), בנוגע לרזולוציה אני לא סגור בעיקר כי אני לא יודע עוד לאיזה מסך אני יחבר אותו. 3. אין צורך בציוד הקיפי כלל. 4. אין ציוד שלא צריך לכלול במפרט כמובן. 5. יש חשיבות לשקט כמובן הייתי מעדיף שיהיה גם שקט, אבל יש אפשרות לשפר את המחשב על חשבון רעש אני מעדיף. 6. לא מתוכנן שום…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי בחו"ל את הפריטים הבאים: מעבד - Intel Core i5 2500K לוח אם - Gigabyte Z68x-UD3H ספק כח - Corsair 650TX V2 זיכרונות - Corsair Vengence 8GB 1600 כונן קשיח - Crucial M4 128GB לאור פריטים אלו אני מעוניין להשלים את שאר הרכיבים על פי הדרישות להלן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש להמנע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, תכני HD ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים …
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב של dell מדגם n3010 מסף 13 אינצ מחפש כבר כמה זמן מדבקת anti glare ולא מוצא . איפה אפשר לקנות? האם יש שם שונה לדגם הזה בחו"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, נשארתי עם שני הדגמים האלה: Dell vostro 3550 Asus K53Sc: http://www.fre.co.il/pl_product~61561613~39~89.htm על פניו עושה רושם שהחומרה של ה ASUS חזקה יותר מבחינת המעבד. יש הצעות לאחד הדגמים? איכות בניה? אמינות? נוחות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שנה א' להנדסת תוכנה ואני זקוק למחשב נייד חדש. חשוב לי מאוד כוח עיבוד חזק, סוללה חזקה ועמידה, מסך עדיפות ל15.6, רמקולים נורמליים, משקל לא הכי קריטי בשבילי אבל כמובן לא להגיע למשקלים מטורפים וכמובן אחריות! אשמח אם תעזרו לי כיוון שאני פחות חזק בעייני חומרה וזקוק לעזרתכם, אם אתם חושבים שאני זקוק למשהו נוסף בתור מהנדס תוכנה אני אשמח להצעות. תודה! *שכחתי לציין שהתקציב שלי הוא בערך 4-4.5K
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
מפרט טכני: dell vostro 1540 processor- intel core i3 370m/2.4 ghz dual core ram - 3 gb ddr3 sdram - 1333 mhz hard drive - 250 gb serial ata- 300 -5400 rpm מחיר 2300 שקל האם זה מחשב טוב ושווה לקנות אותו במחיר הזה או שיש משהו שעדיף עליו במחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך אם המשמעות ירידה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אבל לא להשתולל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי, משחקים MID-range א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי, תעזרו לי בבקשה לבנות מפרט למחשב שיתאים למשחקים עד 4 אלף שקל בלי מסך, מקלדת, עכבר רמקולים בלי צורב תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מעוניין בדגם\ים רלוונטי\ים לדרישות המצ"ב. תודה מראש !!! מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית - פוטושוטפ בלבד). * גודל המסך: 15.6". * משקל רצוי: עד 3kg+-. * זמן סוללה: 5-6 שעות, ניתן להתפשר על 4.5 שעות גם. * יציאות מיוחדת: לא ממש. * בלוטות: לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא פחות מ-320GB. * כונן CD/DVD? צורב?: אין צורך. * כונן Bluray: ממש לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש כבר זמן רק מחשב טוב ולדעתי החשב הנ"ל הכי טוב במחיר הזה. אני חושב לקנות את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7518&CatCode= מיועד למשחקים קלים (PES, FIFA ואינטרנט) אני צריך שתגידו לי אם הכרטיס מסך הזה שווה משהו. ואם זה חכם לקנות היום מחשב עם 5400RPM דיסק קשיח בבקשה תענו לי
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מעבד: [..] Intel CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪917 לוח אם: [..] ASROCK H67M-GE B3 - זמין במלאי ₪506 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1579 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] Antec P183 V3 FRONT USB 3.0 w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪775 ספק כוח: [..] Seasonic S12II 620W BRONZE - RETAIL ₪457 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY ₪110 דיסק קשיח: [..] CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 64GB - זמין במלאי ₪600 דיסק קשיח 2: WD BLUE 500GB SATA3 ₪280 הרכבת מחש…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה משרדית, הורדות, סרטים , סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K12 ASSASSIN CREED 3 MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 BENQ senseye 3 22 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש נייד "סטודנטיאלי" - שימושי אופיס ווידאו לא קיצוניים. תקציב 2000-3000 מה דעתכם על הקופון שעלה אמש? http://www.groupon.co.il/deals/travel-iw/AcerGatewayUPG/1596045?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_319&a=2527 רב תודות!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב הוא לצורכי לימודים בגדול חיפשתי בעיקרון מחשב 13.3 ואז נתקלתי בדגם הזה עם מסך 14 אינץ הוא בעיקרון מגיע עם i3 Processor 2310M , דיסק קשיח של 500 ג'יגה ו4 ג'יגה זיכרון עלות 2910. מומלץ? יש אולי דגמים אחרים באותם רמת מחירים שכדאי להתסכל עליהם ?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-