עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום למכובדים, פוסט ראשון באתר.. קיבלתי המלצה למחשב עבור יישומי סרטוט וגרפיקה התוכנות : autocad,photoshop,microstation,rhinoceros,revit,autodesk design,ecotect,solidworks,adobe flash,autodesk 3d max ועוד כמה אבל נראה לי שהרעיון ברור.... מבצע רינדורים, עריכת סרטים וכל מה שעולה לכם בראש (במסגרת עבודה עם התוכנות...) המפרט : intel i7 2600 3.4 ghz,s1155,8mb,gpu core,tray arctic freezer 13 asus p8z68-v le ddr3 1600 ddr3 1600 4x4 corsair vengeance lp blue dual channel cl9-9-9-24 wd caviar black 2tb 7200rpm 64mb sata 3 ocz vertex 3 2.5'' 240gb ssf sata3 pny quadro 2000 1gb gddr5 dx11 צורב DVD סמסונג thermaltake spacecraft vh-i middle tower corsair tx650m 650W modular active pfc …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיחליף מחשב ביתי בן 6 שהלך לעולמו. עיקר השימוש במחשב הינו לצורך גלישה באינטרנט. יש בנוסף שימוש מועט לצפייה בסרטים ולמשחקים (כאלו שיוצרו לפני למעלה מ-6 שנים ועבדו עד עכשיו). התקציב- 2.5-3k. * גודל המסך? סטנדרטי+ היות ומדובר בשימוש ביתי בעיקר. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעזרתכם!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. התקציב הוא בין 2600 עד חריגה ל3000 עם ניסיון לחסוך השימוש העיקרי במחשב הוא גיימינג ומדיה (דגש גם למולטיטסקינג) (משחק לדוגמא אם אפשרי הוא GTA IV) המסך הוא SAMSUNG SYNCMASTER 2253LW עם רזולוציה של 1680*1050 יש צורך בצורב כמו כן אני לא מבין בזה אבל רצוי כרטיס קול איכותי למערכת של 5.1 השקט אינו קריטי אך כמה שיותר שקט יותר טוב, יותר מעניין אותי הקרור עקב העובדה שאני גר בממ"ד ובימים כמו עכשיו החדר נהפך לחממה לא מתכונן לא OC ולא שידרוג מסיבי (או כל שידרוג), אין צורך למע' הפעלה אבל יש צורך להרכבה העדפה לחנות היא בין KSP לבין TMS (אם KSP אז ב"ש למרות שאין לי בעיה להזמין) לאחר חפירות רבות בפורום הגעתי למפרט הבא: מעבד Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box לוח…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by miim17,

כאשר הדרישה המרכזית היא מעבד חזק (לא SU , LU וברור שלא אטום) תוך כדי שמירה על משקל כמה שיותר נמוך. כרגע אני מסתכל על X200 של לנובו (1700$ ) . יש לדל/HP משהוא דומה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Xian,

אני מתכנן לקנות מחדש חדש ולהחליף את הישן. אני עומד להשאיר מהמחשב הישן את המסך, כרטיס מסך, צורב, כונן דיסקטים, וציוד הקפי. אני רוצה dvd, ואני עומד להשאיר את הכונן קשיח הישן אך רוצה עוד אחד, אני חושב ש80g יספיקו. לא אכפת לי אם אינטל או amd זה הכל אני חושב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by oshersz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. minecraft, league of legends ,saints row iv, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הייתי פעיל בתחום המחשבים לפני כמה שנים. אך עקב שירותי הצבאי וחוסר זמן נעשיתי לא מעודכן בתחום והרבה ומושגים חדשים נפלו עליי. עברתי על כמה מדריכים של קנייה וטכנולוגיות מעבדים חדשה. נכנסתי ל SKYPC ולKSP . מבקש עזרה מחשב למטרות של אינטרנט אופיס סרטים אולי בעתיד קצת משחקים משהו לא רציני במיוחד שיתפוס גם לתקופת הסטודנט שלי בערך עוד שנה. מצפה ממנו שיחזיק ת3-4 שנים. אם תוכלו בתקציב הזה , שיהיה עם מעבד i5 מסך 15.4 לא פחות מ2 GB RAM , לפחות 320 GB קשיח ומסך טכנולוגית LED. כל השאר רק יוסיף. תודה , מקווה שהפורום האדיר הזה יעזור לי בבחירתי. + אני לא מחכה להורדת מחירים הקנייה תתבצע בשבוע הקרוב. אם יש משהו מתאים בתקציב נמוך מזה אז אני גם לוקח ( לא חייב לנצלו עד הסוף )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by TAMIRRR013,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, cod aw כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ofir Baruch,

הדגם הוא HP Pavilion g6-1320sj המחשב נמצא אצל סטודנטית במשך חצי שנה בלבד, המחשב עדיין בתוקף של האחריות (נשאר עוד חצי שנה).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-envy-15-as043tu-15-6-laptop.html http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-ac659tx-15-6-laptop.html

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eliXir,

ברשותי מחשב נייד Lenovo 3000 N100, והסאונד שלו נמוך מאוד. במידה ואני רוצה לשמוע באמצעות הרמקולים הנמצאים במחשב עצמו, כמעט ולא שומעים. ואם אני מחבר אביזר חיצוני כגון אוזניות או רמקולים, אז החוזק עולה. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ניתן איכשהו להגביר את העוצמה של הרמקולים אשר נמצאים במחשב, בעזרת דרייברים, או כל שיטה אחרת. תודה מראש. עריכה: לא שמתי לב שהפורום הזה נועד אך ורק לעזרה בקניית מחשב. בבקשה להעביר לפורום "אודיו וקולנוע ביתי" אם אפשר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by לילי,

AMD BARTON 2500+ BOX ABIT NF7 512MB DDR-RAM 2700 WINBOND כונן דיסקטים LITE-ON 52?32 52 80GB WESTERN-DIGITAL 8 MB POWER-COLOR RADEON 9550 COMPUCASE 6A21 +HEC 300ART לפי מה שאני מבינה יש פה צורב אבל לא צורב DVD כמה עולה להוסיף צורב DVD בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין למכור את ה MCE שלי + הזכרונות שלי ולהוסיף קצת כסף בשביל לקנות מחשב נייד. אני מאמין שהתקציב יהיה בסביבות 900-1000 ש"ח, אכן תקציב דל מאוד. אני נוטה לכיוון של מחשבים יד שניה, כי הם בטווח מחירים שלי פחות או יותר. אז ככה, אני צריך אותו בשביל 3 דברים די בסיסיים: 1) שיריץ Windows XP חלק + גלישה באינטרנט. 2) שיריץ משחק מבוסס מנוע Source כלשהו (HL2, TF2, CSS, PORTAL) לא משנה לי על אילו הגדרות, מצידי הכל על Low בלי פילטרים ברזולוציה 800*600, רק שיריץ, ושיהיה שחיק. 3) שיוכל לנגן סרטי Divx ולשמש כ Media Center (ללא כרטיס טלויזיה). אני מדגיש, לא להתחיל עם השטויות של HD! לא HD! רק סרטי DVD ו DIVX פשוטים! אה, ושיהיה כרטיס רשת אל-חוטי. ושהמחשב יהיה תקין כמובן,…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by toms4,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים בגרפיקה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות בעיקר, ואולי עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

16. Started by Lidor Abu,

* מטרות המחשב: לימודי הנדסת תוכנה * גודל המסך? משהו שיתאים ללימודים * רזולוציית המסך?רזולוציה שתתאים להנדסת תוכנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?שיהיה נוח ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן רוב היום נמצא במכללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 TB ואם יש צורך ב SSD לתכנות ולעבודה מהירה אז עדיף * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע.…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 כל משחק כבד בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by joe2010,

חברה מישהו שמע על לפטופ עם יציאת DVI ? אני רוצה לקנות לפטופ אבל לחבר לו מסך נורמלי בבית. מה לגבי עמדות עגינה ? הבנתי שיש להן יציאות DVI אבל נראה לי קצת תמוה איך הן מייצרות את האות הדיגיטלי. האם הן לוקחות את האות האנלוגי ומעבירות אותו דרך A2D (מזעזע) או שבאמת מקבלות אות דיגיטלי איך שהוא מהכרטיס מסך ? תודה אנשים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by redead,

המפרט לחבר שלי.. ללא מסך..

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המפרט מיועד לשימושי HTPC - ומכך נגזרות הדרישות והאילוצים המקובלים (כגון : תפוקת-קול נמוכה-יחסית (אך לא בהכרח מערכת "חרישית"), ומראה נאה), ובעתיד ייתכן כי המפרט ייועד גם להפעלת משחקים (בעומס כבד). לעת-עתה אין צורך בכרטיס-קול נפרד, או בציוד נלווה כלשהו. מארז : SilverStone LC-17B או NZXT Duet ספק-כוח : Enermax Modu82+ 425W EMD425AWT לוח-ראשי : Intel DG35EC מעבד-ראשי : Intel Core 2 Duo 2.53GHz 3MB-Cache 1066MHz-Bus E7200 Box פתרון-קירור למעבד : Arctic Cooling Alpine 7 זיכרון-ראשי : 2x Kingston/Samsung/OCZ/Mushkin/G.Skill/Corsair/Crucial 1GB 800MHz כרטיס-תצוגה : Asus AMD-ATi Radeon HD 3650 512MB-DDR2 Silent כרטיס-טלוויזיה : Leadtek PxDVR3200 H MCE כוננים-קשיחים : 2x WD5000AAKS…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם אני כרגע בארה"ב ואני מחפש לקנות מחשב נייד בשביל תואר במדעי המחשב שאני מתחיל בקרוב. אפשר הצעות למחשב בסביבות ב900 דולר? האם יש חברה מסויימת שעלי להתרחק ממנה מראש בקטע של אחריות או משו בסגנון? הדבר היחידים שאני מוותר עליו מההתחלה זה כרטיס מסך טוב למשחקים למרות שאני הייתי רוצה שיהיהו לפחות HDMI תודה מראש נ.ב המלצות על איפה לקנות יתקבלו בברכה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by alon134,

הנה המפרט כולל מסך ואני רוצה שתגידו אם הוא יספק אותי לפחות לשנים הקרובות למשחקים הכי כבדים שיש, וגם לשימוש כללי, כמו אינטרנט, מוסיקה, סרטים, וכו'. ..... AMD PriceUnitsTotal Athlon XP 2500+(512k 333)5501550 ..... .. ...... AMD ABITPriceUnitsTotal NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb25201520 ....... DDR 400PriceUnitsTotal 512MB Infineon4701470 ...... ... Sapphir (ATI)PriceUnitsTotal RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB157011570 ...... ...... MAXTORPriceUnitsTotal 80GB (8MB) SATA5001500 ......- 1.44, CD-ROM, DVD DVDPriceUnitsTotal Toshiba X161901190 ...... PriceUnitsTotal ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window2601260 ..... SAMSUNGPriceUnitsTotal 17'' 753 DFX FLAT8001800 ...... PriceUnitsTotal MS …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אוקיי אני בדרכי לקנות עוד מחשב בקרוב, להלן המפרט: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Thermalright SP-97 CPU Cooler for AMD @ Enermax 92mm 2 Ball Bearing Fan Kit 1200-2500rpm adjustable Epox 8RDA3+ v2.1 nForce2-400 Motherboard Mushkin 512MB PC3200 222 Special Winbond BH-6 chips Radeon 9700NP 128MB @ Vantec Iceberq 4 VGA/Chipset Cooler Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD CD-ROM Liteon x 52 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Antec Super Lanboy Aluminium Super Mini Tower Case (Includes 2 120mm fans, no powersupply) Subtotal NIS 3,841.43 (Not included power supply) המחיר הינו כזה מכיוון שהראדון כבר ברשותי מהמחשב הנוכחי. …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. רציתי לשדרג את המחשב שלי ( P III ) במעבד לוח וזיכרונות: מעבד AMD 3000 64 bit לוח תומך 939 וזיכרונות סבירים לא ל OC ל 1GB שלושת החלקים האלו עולים לפי הצעת מחירים שקבלתי גם כאן בפורום וגם בכמה חנויות בסביבות ה 2100 ש"ח. מע'מחשבים עם אותו סוג של מעבד (מע' מחשב שלמה הכוללת דיסק יפה צורב DVD רק עם 512MB זיכרון ) עולות בסביבות ה 2800-3000 ש"ח. אציין רק שמחירי הזיכרונות לא בשמיים כך שההפרש בין שדרוג לקניית מע' מחשב שלמה לא נראת כידאית . אודה לתגובותיכם, מהיכן נובע פער המחירים ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, חבר שלי מחפש לקנות נייד חדש וקיבל המלצה על ה: Inspiron n7110 (http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n7110-n2630qm.htm) מפרט:[table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel® CoreTMi7 Processor 2630QM 2.0GHz (Max Turbo Frequency 2.9GHz) ,1333MHz FSB 6MB Intel Smart Cache[/td][/tr] [tr][td]מסך רחב 17.3[/td][td]HD+ (900p) glossy WLED display with TrueLife ( מסך מבריק )[/td][/tr] [tr][td]רזולוציה[/td][td]1600X900[/td][/tr] [tr][td]כרטיס מסך[/td][td]NVidia GeForce GT525M 1024MB[/td][/tr] [tr][td]דיסק קשיח[/td][td]640GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM[/td][/tr] [tr][td]זכרון פנימי[/td][td]6GB DDR3 1333MHz dual channel[/td][/tr] [tr][td]משקל[/td][td]משקל התחלתי 3.24 קג[/td][/tr…

דיונים חדשים בפורומים