ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני סטונדט להנדסה מכונות עובד הרבה עם סוליד ובעתיד עם מאטלב. הזמנתי מחשב ואני פתאום לא בטוח שהוא מפסיק חזק בגלל הכרטיס מסך השאלה אם הוא מספיק חזק לדרישות שלי או שצריך לבטל את ההזמנה ולהחליף לאותו מחשב עם כרטיס מסך חזק יותר כמו MX 230 או שאולי לחפש מחשב אחר תודה רבה https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2185..5274..5156..442.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=75228&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= זה המחשב שהמזנתי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שנה הבאה אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב, קנו לי מחול את המחשב הזה http://www.toshiba.co.il/he/discontinued-products/portege-z30-b-118/ האם הוא מספיק טוב? ועוד שאלה, הוא הגיע לי עם ווינדוס 8 האם כדאי להתקין עליו ווינדוס 10? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הישן שלנו התקלקל והגיע הזמן להחליפו. המעבד שהיה בו הוא C2D 6320 ויש גם כרטיס מסך GeForce 8600GT. עקרונית המחשב ענה על הצרכים שלנו ולכן סביר להניח שכל מחשב חדש כיום יהיה טוב יותר. ייעוד המחשב הוא בעיקר צרכים ביתיים, כלומר אינטרנט, אופיס, קצת משחקים, קצת מוזיקה, קצת עריכת וידאו (ממצלמת הוידאו הביתית) וזהו פחות או יותר. התקציב הוא באזור ה-1500 ש"ח כאשר מצד אחד אנחנו מחפשים להוציא כמה שפחות ונשמח למפרטים זולים יותר, מצד שני אנחנו לא רוצים לקנות מחשב שעוד שנה יקרטע. מבחינת המעבד ההתלבטות היא בין סידרת ה-G ולבין סידרת ה-I3, כאשר ברור שעקרונית ה-G אמור לספק, מצד שני כאמור אנחנו לא רוצים מעבד שיהיה מיושן מדי בעוד שנה. לגבי כרטיס המסך, ההנחה היא שנוכל להשתמש בכרטיס הישן או ב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים חברה 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000+- לא חייב להגיע לקצה התקציב. כמו כן אני משלם באשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה גרפית בראש סדר העדיפויות אבל הייתי רוצה להריץ משחקים חדשים. בעיקר אסטרטגיה וFPS 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב\כונן DVD ודיסק קשיח כבר יש. כרטיס קול און בורד מספק אותי. 5. האם י…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע אני משחק רק SWTOR אבל רוצה להריץ משחקים חדשים שיצאו לאחרונה ושיריץ משחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 (אולי אשדרג בעתיד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן חברה אז ככה חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ושקט דיסק קשיח - 250-320 לא מעבר לזה בשום מצב מסך - שיהיה סבבה ויאפשר צפייה כרטיס מסך - השימושים הם משחקים כמו nfs mu וכ"ו כרגע לא משחקי טופ לא מתוכנן oc כרגע...אם החנות מספקת באחרויות סבבה אם לא אז פשוט קרור לא סטוק אבל לא מטורף מקלדת ועכבר - לא משהו יוצא דופן מעבד וזכרונות - לא חשוב שאני עובד עם תוכנות שמנצלות 4 ליבות ... אז חשבתי אולי על כפול ליבה חזק מה אתם אומרים? לגבי זיכרון מהירות חשובה לי שהמחשב לא יתקע ושאני יוכל להריץ הרבה תוכונת ביחד זה מאוד חשוב!!! הפעלת הרבה תוכנות ביחד אז ניראה לי מינימום 2G אם ראייה ל4G .. מכיוון שלא מתוכנן oc אז התזמונית לא הכי משנים ולכן לא אמור לעלות הרבה 4G לפי מה שאני מבין.. אז ב…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 4k -30fps 1080P 120FPS playback and editing in gopro studio , web browsing office , eclipde visual studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרטתי בסעיך הקודם - וזה יותר תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח בתשובה - אני מניח שלרוב טל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. minecraft, league of legends ,saints row iv, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי מספר שנים שאני נמצא עם ה- Radeon r9 280x שלי ובעקבות איטיות קשה ב- Assasins creed Odyssey, מבין שצריך לשדרג. הייתי רוצה לשדרג רק את הכרטיס מסך מבלי לשדרג את המחשב כולו, כרגע נמצא עם: לוח: Gigabyte GA-H81M-HD3 מעבד: i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 ספק: RAIDER 650 - RAIDER Series איזה כרטיס מומץ היום באזור ה1000 ש"ח והאם אני אצטרך להחליף ספק בשבילו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ככה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה וזה יכול לתרום משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית (אופיס וגלישה באינטרנט). התקציב הוא עד 3,000 אבל עדיף כמה שפחות... חשוב שלמחשב יהיה זמן סוללה ארוך ככל שניתן (צריך להשתמש בו בנסיעות). גודל מסך: 14 אינטש. אשמח לקבל המלצות למספר דגמים כדי שאוכל להשוות בינהם בעצמי, תודה מראש! עריכה: שיניתי את התקציב ואת גודל המסך.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם, מחפש מחשב עבור סטודנט, מרבית השימוש יעשה בתוכנות אופיס למיניהן ולצפיית סדרות/סרטים, רצוי מסך 15 אינצ', SSD יתקבל בברכה לאופציה לשימוש עתידי מאסיבי יותר, צירפתי את השאלון עם תשובות, תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 בערך? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסדרות (בחיבור למסך טלוויזיה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט עד 3000 שח ללא ציוד הקפי כלל ואם אפשר שיכלול כרטיס מסך או טלויזיה שאני אוכל לחבר גם לטלויזה ולא רק למסך.... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, הפעלת תוכנות (לא גרפיות) שדורשות הרבהזיכרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אולי למשחקים ישנים ,זה ממש לא עיקר המ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ברמה גבוהה הכי חדשים שיעבוד על מקסימום תכני hd ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). bf4 , cod:ghosts, Ac4,batman וכו. יחובר למחשב מסך בגודל 22 שמחובר עם dvi ועוד מסך שיחובר בhdmi שבו אני רק צופה בסרטים לא משחק. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ok, i need new PC i have about 6500 NIS and a bit more... עד 7000 I dont need screen, keybord, mouse, headphones, or any other shit I need CPU Motherbord memory (1GB ram?) hardisk (80GB is enough for me) a good video card DVD-RW case (with front USB) power supply אז ככה זה מה שאני צריך, כי את השאר כבר יש לי במחשב שאני כותב ממנו עכשיו המחשב מיועד למחשקי מחשב בעיקר, הייתי רוצה שהוא יהיה מחנות באזור המרכז (גר ליד תל-אביב) תודה נ.ב לא צריך OC
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבהרה: מעוניין שתהיה למחשב אפשרות להכיל שני כוננים קשיחים. האחד למידע והשני לתוכנות. התקציב הוא למחשב עם כונן אחד בלבד. השדרוג יעשה באופן עצמאי (תקציב של כ 500 שח). כך שסהכ עלות המחשב תהיה כ 5700 שח. עד 2.5 קג. עד 15.6 אינץ מסך מאי I7 4700HQ ומעלה זכרון 16 ג"ב. כ.מסך 840M 4gb ומעלה. אפשרויות: 1) Y50 שאינו עומד בדרישות. אבל אולי אפשר לשדרג ל512gb SSD בעוד חצי שנה (850 שח נגיד) ולעשות מחיצה של 120גב לתוכנות. http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..853..2062.&list=1&sort=2&glist=0&uin=25568&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 2) אייסר N7 591G.עומד בכל הדרישות אבל לא אוהב את הברנד. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21901 המלצות? הערות ? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חסכתי בהארדיסק וציוד חיצוני כי אני מעביר את זה ממחשב אחר לא יודע אם זה טוב או לא... מעבדי אינטל? P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1720 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS P-4P800 Delux sb,SATA,GBL 710 זכרונות? DDR 500 512MB x 2 Hyper-X Kingston 2490 כרטיסי מסך? MSI GF FX5950 256MB AGPx8, VIVO 2650 כרטיסי קול? CREATIVE 5.1 Live Value 160 צורבים? DVD Recorders Toshiba DVD-RW 5112 410 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Thermaltake Volcano 11+ 170 כרטיסי עריכה וטלויזיה? Matrox RT.X100 Xtreme 6350 מארזים? Thermaltake Xaser III VM-3000A midi 680 Total price 15340 ¤
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 790 1 790 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-SLI Premium s939, NF4, 2xPCI-E, GBL 890 1 890 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Kingston 380 2 760 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black 195 1 195 מארזים? Price Units Total Thermaltake Armor Jr VC3000BWS 590 1 590 ספקי כוח? Enermax Price Units Total Liberty ELT400AWT 400W 490 1 490 מקלדות? Logitech Price Units Total Logitech Internet Pro Black 75 1 75 Total price 3830 ¤ הארד דיסק יש לי כבר 200GIGA בב…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + המהרת מעבד, יחידות 1 ¤75 AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX, יחידות 1 ¤825 Arctic - Cooling Freezer XTREME, יחידות 1 ¤180 Gigabyte GA-MA78GM-US2H AM2, יחידות 1 ¤461 Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case , יחידות 1 ¤321 Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm, יחידות 1 ¤40 Enermax Modu82+ 425W Power Supply, יחידות 1 ¤458 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5, יחידות 1 ¤270 Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 1GB GDDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1063 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM SATA II, יחידות 1 ¤410 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4232 3% ה…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר בחירות לא טובות של לפטופים לעצמי כל השנים הללו כעת אני רוצה לעשות את זה בצורה קצת יותר קפדנית ומחושבת. קודם כל - אין הגבלת מחיר. (מעדיף לא לעבור את ה-6 אבל בשביל משהו טוב אני מוכן להשקיע יותר. מסך : היה לי לפטופ 11" (נטבוק) שהיה לי קטן מידי וחלש, והיה לי מחשב DELL n5010 עם מסך 15.6 שהיה לי פשוט עצום וכבד ולא לקחתי אותו לשום מקום איתי (משקל + סוללה = לא כיף) אבל הוא היה חזק. אני רוצה לפטופ עם מסך 13.3, סוללה שתחזיק לי הרבה זמן (5-6 שעות לפחות), הרד דיסק פחות משנה לי הגודל אבל רצוי שאני אוכל לאחסן עליו מכונות וירטואליות \ סרטים וכדומה, (אני מתאר לעצמי שאם אני לוקח SSD אז הנפח יהיה בהתאם - אבל לא קריטי לי SSD) יצרן..לא משנה לי... השימושים: הרצת מכונות …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רציתי לבנות סרבר עם1TB הארדריבים בRAID שימוקם אצלי בבית ויהיה מחובר ל8 מחשבים אחרים התקציב הוא כ 1000$
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים.. אני מחפש לקנות נייח בתקציב של עד 3400 ... הבעיה שאני לא מצליח להכניס בו את כל הרכיבים דוגמה כרטיס מסך, SSD , ומעבד חזק. אני גרפיקאי חובב שמתעסק עם תוכנות גרפיות, אך מה שחשוב לי בגדול זה אמינות... מישהו המליץ לי על המחשב הבא , מה דעתכם? http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=6962
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, איזה מחשב יותר כדי לי לקחת: 1.Dell: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10537 2.MSI: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11700 המחשב כעקרון מיועד לשימוש מעורב (משרדי,משחקים,תוכנות עריכה,אינטרנט וכו'..) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדגם: DC7100 CMT 3.0GHz 1Gb עם המפרט הבא: Standard description: HP dx5400 Convertible Minitower Base Unit ALL 1.44MB Floppy Drive CMT 48X CD-ROM Drive Intel P4 - 530 w/HT Thermal Kit - dc7100 CMT 1GB PC3200 DDR400 DIMM (2x512) Country Kit dc7100-Israel - Hebrew localization [P2770AV#007]Standard Delivery Maple Restore CD License Microsoft Windows XP Pro-Europe - English localization HP USB scroll mouse carbonite 80GB Serial ATA 7200RPM Hard Drive 1st 2004 Standard Keyboard USB-Israel - Hebrew localization המחשב מגיע כולל XP PRO ברישיון... עלות החבילה USD 812 + מע"מ עריכה: המחשב מגיע עם 3 שנים אחריות תוך 48 שעות בבית הלקוח. האם כדאי לקנות מחשב כזה כמשתמש ביתי ? שימושים…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-