ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- רגיל, לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משהו ספציפי מה שעוד חשוב - מעבד i3 לפחות וזיכרון 4GB לפחות. השוק רווי בהרבה מאוד ניידים במפרטים הנ"ל, לא יודע לגבי טיב המחשבים, אשמח לייעוץ.... תודה \…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנושא הקודם אתם עזרתם לי מאוד איך לבנות מפרט טוב ועל זה אני מודה לכם. מכל העצות שנתתם לי אני למדתי פחות או יותר איך להרכיב מפרט , והנה הרכבתי אחד , לדעתי הוא בסדר ומתאים לי , רק תבדקו בבקשה אם הכל בסדר ושום דבר במפרט הזה לא ''עקום'' מחכה לתגובות שלכם , תודה זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ AMD PhenomII x4 (955) - quad-core [AM3] 3.2GHz 45nmBlack Edition - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10687 כמות: 1 מחיר: 815 ש"ח ( למזומן:791 ש"ח ) GIGABYTE GA-790XT-USB3 (AMD 790XT) DDR3 - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12416 כמות: 1 מחיר: 640 ש"ח ( למזומן:621 ש"ח ) Kingston 4GB 1600MH…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי מפרט למשחקים מהחנות נעה מחשבים... תודה. בלי ציוד היקפי בלי מסך.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחר מיפוי הצרכים שלי, וסקירה של חלק מהדגמים שקיימים בשוק, מצאתי שני דגמים של מחשבים שמתאימים לי: 1) Dell XPS 13 UltraBook (מעבד i7) 2) Lenovo ThinkPad T450s על הדל יש ביקורות טובות. שני חסרונות לעומת הלנובו - טענה שמתחמם מהר יחסית, וזמן עבודה בינוני. עד היום נטיתי ללנובו - אבל אדם שמתעסק בתחום טען שבמחשבים של לנובו יש הרבה תקלות יחסית לדל (וגם, לטענתו, יחסית לטושיבה). למישהו יש המלצה או דרך להאיר את עיני בעניין? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס, סרטים, מוזיקה וכו'. לא מיועד למשחקים. * גודל המסך? עד 13, עם עדיפות ל-12 * משקל רצוי? עד ה- 2 קילו, עדיפות לפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש, לפחות חמש שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הייתי רוצה יציאת eSata וdisplay port, או משהו בסגנון * בלוטות? חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'יגה, רק 7200, לא פחות. * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו, דל. אם יש אופציות נוספות אני פתוח להצעות. יש לי כרגע מחשב עסקי רציני e6400, שקניתי אחרי התלבטות ממושכת כאן בפורום. אני מעוניין לקנות מחשב יותר קטן, באותה איכות בנייה [חשוב ביותר] מכוון שזה פרוייקט…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש החלטתי את זה לאחר שהבנתי שלא כדי שאני ישדרג את המחשב כי זה יעלה לי אולי אפילו יותר אז ככה אני לא ממש מבין במחשבים הייתי מעוניין במחשב שיוכל להריץ לי משחקים כמו GTA IV Crysis Nba 2k9 אני מעוניין במחשב שיריץ את כל המשחקים האלה די בקלות ושאני לא יצטרך להחליף את המחשב נגיד בעוד שנתיים אך יחד עם זאת אני לא יכול לקנות מחשב יקר מדי הייתי רוצה לדעת מה טווח המחירים למחשב שיריץ את כל המשחקים האלה ברזולוזיה גבוה ודי בקלות התקציב שלי עומד על 3500 שקל +- אבל באמת שעם אני משיקע אותם שאני יהיה מרוצה ושהמחשב שלי יחזיק הרבה זממן ויריץ את כל המשחקים הכי חדשים והכי כבדים ללא מאמץ הסיבה היחידה שהחטלתי לקנות מחשב זה עקב שהבנתי שלא כדי לי לשדרג את המחשב הקיים…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט לצורכי משחקים כמו BF2, COD BLACK OPS, FIFA 13, שקט חלק... התקציב הוא 2300 פלוס מינוס, איך המפרט ביחס לתקציב? שמתי לב שלא רואים את התמונה אז ראו קובץ מצורף להודעה זו. (תמונה מצורפת) איך הוא יריץ לי את המשחקים? ובמידה ואשדרג לI5-3470 ואת הזכרון ל8GIGARAM איך הוא יריץ כעת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלי לא יחזור מתיקון בשל חוסר חלקי חילוף ולכן אני מחפש מחשב דומה או עדיף עליו. השתמשתי בlenovo flex 15.6" עם 8GB זכרון, דיסק משולב של 24GB+500GB וכרטיס מסך 820M. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 (צריך לכלול הרחבת אחריות במידה והאחריות לשנה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט כרגע הוא intel core 2 duo e8200 xfx nforce 680i lt SLI ready xfx 9600gso 580m 384mb DDR3 g.skill 800mhz 1gb x2 pny 800mhz 2gb x2 Thermaltake 430w xp550 np bitfenix merc alpha + 6x 120mm scythe arctic freezer pro 7 panasonic "42 th42px60b hd ready המחשב מחובר רק לטלויזיה , עיקר השימוש הוא לפרו אבולושיין ופיפא, אך לפעמים גם משחקים כגון CALL OF DUTY וכו' עד עכשיו הכרטיס מסך סחב יפה , פיפא 12 כבר קשה לו וגם ב CALL OF DUTY היו נפילות מדיי פעם, ברצוני להחליף את כ. המסך ואת הספק , תקציב עומד על 200£ לירה שטרלינג (אני חי בלונדון) שמספיק ל 6870 ו CORSAIR GS600 אשמח להצעות נוספות וחוות דעת. תודה מראש לירן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק תגידו לי איפה כדאי לקנות. ואם אין בארץ אז איזה חנות שולחת אותו מחו"ל בתודה אורן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב בעל 4GB זיכרון על מערכת Windows Vista 64Bit, לפעמים מתעורר ממצב שינה ולפעמים פשוט לא מוכן והאופצייה היחידה היא לכבות אותו ולהפעיל מחדש... איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללא ציוד הקיפי -AMD או INTEL מה שהכי משתלם במחיר הזה -צורב דיוידי -זיכרון מה שלדעתכם עדיף לקחת בתקציב הזה 1~2 G לטווח הארוך -כרטיס מסך חשבתי על 18XT 512MB -ספק כוח חזק -מארז לא אכפת לי נראה לי שהכי משתלם זה הקומפיוקיס -לא כ"כ אכפת לי אפשרות לאוברקלוק הכל תלוי אם יכנס בתקציב, זה לא מה שיעשה לי את הקניה -ברור שאם אפשר להכיס קירור למרות שלא נראה לי שזה יהיה אפשרי בתקציב הזה -אפשר להפריד את הקניה עד שתי חנויות באנטרנט כמובן אם יש חנות באיזור ירושלים אולי אפילו באר שבע אז עדיף תודה אני אודה לYOAV ול DR.NOOB ליאור23 ולכל בעלי הידע באתר שיוכלו לעזור לי עם הידע שלהם בנושא
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט ב4k בלי מסך וציוד הקפי למשחקים יש אפשרות לקונרו? לוח אם שתומך בddr2 800? 2 גיגה זיכרון? אפשרי? אם לא אז אשמח לחוות דעת...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצמה עבור מחשב למשרד + ללא משחקים מצורף מפרט שק" ספק 12 + BLACK Z835 + (2+1)USB • מארזGIGABYTE GA-B85 VGA+DVI • לוח ראשי INTEL CORE-i5 4460 3.2GHZ 6M CORE2DUE • מעבד צלעות + DDR-3 1600 • זיכרון ראשי 8 גיגה קינגסטון SSD מסוג GB128 • דיסק קשיח מהיר ראשי Western Digital • דיסק קשיח 500 גיגה כחול DVD-RW • צורב INTEL • כרטיס מסך מובנה Realtek High Definition Audio • כרטיס קול מובנה Intel® 82579V Gigabit Network Connection • כרטיס רשת מובנה • סט מקלדת + עכבר ₪ סך עלות המערכת – 3300 ₪ 525 - "22 MAG • מסך ₪ 690 - "24 MAG • מסך ₪ • תוספת למקלדת + עכבר מיקרוסופט - 105 ₪ • תוספת לאנטי וירוס מקאפי רשיון לשנה - 90 - ---------------------------------------------------------…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין במפרט למחשב בתקציב של 9000 ש"ח כולל מסך 17" LCD מעבד מבוסס אינטל,לוח אם ASUS,כרטיס מסך ASUS או אחר,צורב DVD.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב לשימוש כללי: האם יש התאמה מבחינת הרכיבים או שאני מפספס משהו? קשיח וSSD כבר יש לי מעבד: Intel Core i5 7600 / 1151 Box כמות: 1 - מחיר: ₪1030 לוח אם: Gigabyte GA-H110N כמות: 1 - מחיר: ₪334 מארז: Cooler Master Elite 130 כמות: 1 - מחיר: ₪289 ספק כוח: Seasonic 350Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪135 זיכרון: DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked כמות: 1 - מחיר: ₪234 סה"כ: ₪2022 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1982 ₪ מתחייבים…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצות למפרט למחשב בסכום של 2000 ש"ח ללא מסך מקלדת עכבר וכדומה,רק למעבד,לוח,זיכרון,כרטיס מסך,דיסק קשיח ומארז. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ב- ASDL ולמשחקים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? התקציב הוא 2500ש"ח ללא חריגה. 2. מטרות המחשב? המחשב ישמש לעבודות בסיסיות כגון : אינטרנט, אופיס ומשחקים כגון: PES09,GTA:sa וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? ללא ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בכונן DVD משום שנרכש אחד לפני כחודש. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הדבר החשוב הוא בעיקר דגש על כמה שפחות שקט, בהתחשב במה שמאפשר התקציב, עיצוב המחשב לא חשוב במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש צורך בהרכבת המחשב במעבדה, אין צורך …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם על המפרט הבא ב6500. מה שאין במפרט = דברים שאני לא צריך. פירוט מוצרים 1 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs 563 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,470 ש"ח 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Gaming Caseהמארז הנבחר של TOM 345 ש"ח 1 Thermaltake TT420APD 2-fan 379 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח 1 Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB 2,550 ש"ח 1 Samsung 80GB 7200 RPM SATA 150 495 ש"ח סה"כ 6,457 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית אוטוקאד דו מימד * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 1-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?נ6-7 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI, USB * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?256 ג'יגה ומעלה, SSD. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט ב-2500 למחשב שולחני ששימושו גלישה באינטרנט ואופיס. חשוב שיהייה בעל 512M זכרון + צורב DVD + רמקולים נחמדים (לא את הרגילים בשקל) פלוס מסך, מקלדת, עכבר. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבטת בין מס' דגמים של מחשבים ואשמח לעזרת הצוות. כעקרון המחשב נישא בכל יום ולכן עדיפות למחשב קל. אסתדר גם עם מסך גדול יותר כבר התרגלתי. מצרפת את שמות הדגמים ואת התשובות לנעצים. כמו כן, אשמח אם יש לכם הצעות נוספות למחשב שיכול לענות על הדרישות, עדיף מהמעבדים החדשים של סדרת ה-5. "DELL INSPRION N3442 14 TOSHIBA SATELLITE L50-B-23P DELL INSPIRON 3543 IN-RD09-8515 "DELL INSPRION N3542 15.6 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך עדיפות למסך גדול אבל עדיפות גדולה יותר משקל? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף מחשב שניתן להשיא אותו ממקום למקום * האם נדרש זמן סוללה ארוך…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד ללימודים, סטודנט לחשבונאות אין צורך בעיצוב גרפי, חשוב שיהיה מהיר נייד עם סוללה טובה, אין צורך בגיימינג כבד אך כן חשוב לי שאם אני ארצה להתקין משחק כמו פיפא או משהוא כזה אני אוכל להריץ בכיף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2017 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחדש במחשב: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. פלוס מינוס 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, סרטים, NETFLIX, מעט משחקים לא כבדים, LUPA, ארכיון תמונות וסרטים משפחתיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD 250BX100. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. יותר חשוב הגנה מאבק ושלא יתחמם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צור…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר שקונה מחשב חדש, יש לו באיזור ה5000 ש"ח להוציא, למרות שהמחיר גמיש. הדרישות הן מחשב שיהיה נוח לעבוד עליו הרבה זמן, לראות סרטים ומוזיקה, עדיף הארד דיסק כמה שיותר גדול וממש חשוב 15.4" ומשקל סביר. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-