עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, מחפש מפרט למחשב להורים, מחשב בסיסי לשימוש ביתי שיחזיק לכמה שנים טובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להישאר כמה שיותר קרוב לתקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, סרטים, הורדות, בנוסף תכני וידיאו בHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - תוכנות אינטרנט, נגנים, סקייפ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. דגמים בסיסיים, לא מעבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כ. מסך חיצוני לא ממש רלוונטי לדעתי,…

2. Started by gidi53,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה משרדית, הורדות, סרטים , סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K12 ASSASSIN CREED 3 MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 BENQ senseye 3 22 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  3. Started by davidas,

בדיוק ברגע ההזמנה התברר שיש חוסר במעבדי i5 2500k אז הזמנתי i5 2400 אני מקווה שזה לא קריטי - אם זה כן משמעותי, אז תכתבו עד כמה יש הבדל. בנוסף להלן המפרט הסופי - אשמח להערות/הארות. מעבד: intel i5 2400 LGA 1155 3.1Ghz קירור למעבד: Arctic-Cooling AC-FREEZER 13 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 Z68 B3 זכרון: (2 יחידות) KINGSTON 4Gb DDR3 Hyper X KHX1600C9D3/4G PC10666 כרטיס מסך: Gigabyte GV-N560OC-1GI GTX560Ti 256Bit דיסק קשיח: Western Digital HDD 3.5" SATAIII 1TB 64MB מארז: THERMALTAKE DH202 ספק כוח: THERMALTAKE TR-600PCEU 600W צורב: DVD Sony SATA X24 המחיר: כ 5000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by Duckion,

שלום אני חדש, שמעתי קצת על האתר והחלטתי להתייעץ עם המומחים לפני קניית המחשב, אני צלם בתחביבי ומשתמש בתוכנות כגון פוטושופ ולייטרום, אני זקוק למחשב שיוכל להריץ את התוכנות האלו בצורה חלקה כרגע יש לי מחשב שולחני ואני מתכנן במקום לשדרג אותו להחליף אותו בנייד חשבתי על כמה אופציות אשמח לשמוע את דעתכם עליהן ולהציע תחליפים אחרים HP Pavilion DV6-6150EJ Dell Inspiron N5110-26306G6NOS Dell Inspiron N5110-26708G7NOS תודה מראש

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by zxc1,

‏Processor: Core i5 2500K / ‏Core i7 2600K Processor cooling: Cooler Master Hyper TX3 Motherboard: Z68MA-D2H-B3 Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI‎ RAM: 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27‎ GPU: GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E‎ Hard Disk: Samsung ‏1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI‎ PSU: Enermax NAXN 750W 82Plus Bronze Case: ‏Cooler-Master 690 II Plus Black ATX Case With Window DVD: Sony Optiarc ‏AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata‎ המחשב מיועד למשחקים כבדים כגון: Modern Warfare 3, Battlefield 3 ועוד. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  6. המחשב מיועד לשימושי אופיס ואינטרנט פשוטים בבית (אולי גם לוידאו אבל ממש לא הכרחי) * גודל המסך סביר-גדול כי זה בא במקום נייח. לא רוצים קטן.. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף מאוד, אבל אפשר להתגמש. * גודל מינימלי של כונן קשיח- 500 ג'יגה * כונן CD+DVD גם צורב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, ווינדוס 7 אפשרי, אחריות ל3 שנים עד הבית (שמעתי שיש כזה..) אפשרי, מסך מט ולא חלק ועוד משהו- סוללה עם יותר תאים, כמה זה עולה? כמה זה יוסיף לי על המחיר של המחשב? תודה

7. שלום לכולם אז ככה, לפני כחודש החלטתי, בעזרתכם, לקנות את הdell vostro v131. הזמנתי אותו והוא תקוע ביבוא כבר חודש שלם כשאין צפי שהוא יגיע לפני דצמבר. בינתיים אני בלי מחשב והתחילה השנה באוניברסיטה, ואני צריך אותו דחוף. לכן החלטתי לעבור לאופציה ב', לקנות לי מחשב של ASUS, שמעתי מספיק דברים טובים עליהם (אמנם הבנתי שהשירות שלהם הוא רע, אבל הבנתי שהאחרים לא הרבה יותר טובים מהם, אז זה פחות נורא). הדרישות מאוד פשוטות: תקציב סביב ה3k, שיהיה טוב לצרכי סטודנט קלאסים (אופיס ואינטרנט), מסך 13.3 אינץ' וסוללה חזקה יחסית (שבזה אסוס טובים). הקאץ': אני ירושלמי, ואני רוצה את המחשב הזה עוד השבוע, זאת אומרת שאני צריך דגם יחסית זמין שנמצא בירושלים (אופיס דיפו, באג, לא יודע מה). אם מישהו יכול לע…

8. Started by OverFlow,

דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Yasya CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9968 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12803 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12381 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB Spinpoint F3 7200RPM 16MB Sata III HD502HM http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13832 כרטיסי מסך: GIGABYTE - nVidia GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI …

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  9. שלום לכולם! מחפש מחשב נייד לסטודנטית שעובדת עם תוכנות עיצוב וגרפיקה כמו PhotoShop ו-AutoCad בתקציב של 5K. אעבור על הדברים לפי הסדר של הפורום ובסוף אוסיף דרישות נוספות לפי המלצת המכללה (רוב הדברים זה דרישות מינימום) * מטרות המחשב? עיצוב בעיקר, סרטים, אינטרנט. * גודל המסך? 15 או 17 * משקל רצוי? אין ספציפי עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320G 7200rpm SATA2 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשרי, לא קריטי (Windows 7) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מעבד - Intel Core 2 …

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDM זיכרון: DDR3 1333Mhz 4GB Kingston פעמיים הארדיסק: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105S צורב דיוידי : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA ספק כח: (Antec Neo Eco 450C 450W Active PFC 12cm PSU (RetaIl) מסך: SAMSUNG Samsung S24A350H 24'' LED 2ms VGA HDMI WideScreen Blac אשמח לשמוע חו"ד,מחר אני הולך לקנות.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  11. Started by OverFlow,

1. מה התקציב המקסימאלי?כן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה דרך WIFI ,משחקי FPS,עבודה משרדית,עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?HIGH 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  12. אני צריך לקנות לקרובת משפחה מבוגרת מחשב בייתי לגלישה באינטרנט וקצת אופיס.. מראש אני יודע שמדובר במערכת ללא מותג: מדובר מעבד אינטל 2120 I3 זיכרון G2 לוח אם: ECS H61H2-M2 HDMI (המוכר בטלפון טען שיש 3 שנות אחריות עליו...) דיסק קשיח GB500 Seagate 16M צורב DVD כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 --- ספק גנרי קישור לקופון http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1236 המחיר 1200 נשמע על פניו אטרקטיווי, הצורך שלי הוא למחשב בייתי לגלישה באינטרנט וקצת אופיס.. תודה למגיבים [table][tr][td] [/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר עבודה עם 3D ו- 2D , אנימציות ב- 2D - דגש על עבודה בסביבת ADOBE CS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  14. Started by LRa,

שלום, אני מחפש נייד בתקציב של 3K לשימושי אופיס וגלישה. הפרמטרים הרלוונטרים הם גדול מסך 14 אינץ, צורב DVD ואמינות. כל שאר הפרמטרים לא חשובים לצרכי. תודה

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  15. המפרט הנוכחי: מעבד: E7400 זיכרון: 4GB כרטיס מסך: 460GTX ספק: Enermax 500W כמובן שהפיתרון הכי זול יהיה פשוט לקנות Q9550/Q9450 ביד 2 וזהו, אבל אני רוצה למכור את הרכיבים הישנים כל עוד הם שווים משהו בשוק ועל ידי כך לסבסד את השדרוג. הרכבתי מפרט ואשמח לשמוע את דעתכם: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד AMD AMD FX-4100 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16916 כמות: 1 מחיר: 593 ש"ח ( למזומן:581 ש"ח ) GIGABYTE GA-990XA-UD3 - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15846 כמות: 1 מחיר: 556 ש"ח ( למזומן:545 ש"ח ) זיכרון Kingston DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-27 HyperX http://www.z…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  16. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי: 1.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל הכל אבל לא לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: אסור 2. מה שימושי המחשב : אינטרנט,מוזיקה,סרטים (כולל HD),גיימינג בקטנה (לא כ.מ מובנה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בקטנה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 17' רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: נמוך-בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: ללא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כונן קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 8 כל עוד זה לא מכביד על התקציב במידה ניכרת. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC): עם הזמן קל-בינוני 7. האם האם …

17. Started by yonathanxp,

שלום לכולם.. אני צריך מפרט למשחקים בתקציב של מקסימום 2600 ואם אפשר ב ksp ... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  18. אהלן חברים. הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר וגם קצת שוטטתי באינטרנט במטרה לנסות להרכיב לחבר מחשב מבוסס i5 (הדגש הוא על i5 ולא i3). מטרת המחשב היא רק לעבודה משרדית על כל סוגייה ( הרבה מוזיקה,עריכת תמונות חובבנית ברזולוציה גבוהה, הרבה אינטרנט). לי חשוב כמה דברים: כמו שאמרתי שהמעבד יהיה i5 (לגביי איזה סוג אני אצטרך את עזרתכם..), שיהיה usb3 ולפחות 6 ג'יגה של זיכרון. השאר ממש לא קריטי..(הסכום המקס' להוצאה על המחשב הינו 2500 שקל) אשמח לקבל הצעות לגביי כל דבר ( מעבד,לוח אם,קירור אם צריך, מארז וכו..) הרבה תודה ותזכו למצוות

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  19. שלום לכולם, אני זקוק לעצתכם על המפרט שהרכבתי ב-TMS. המחשב נועד לגיימינג כבד. בניתי את המפרט כהכנה ל-SLI כי אני מתכנן שנה הבאה לחבר מספר מסכים. המפרט יצא טיפה יקר לטעמי (תקציב של 8K) ואני מניח שטיפה התפרעתי אשמח לשמוע על הצעות להוזלה בלי לפגוע בביצועים (שמירה על יכולת חיבור כרטיס נוסף בSLI). בנוסף יש לי כמה שאלות... כמה שיפור בביצועים מקבלים מכונן SSD? האם זה באמת שווה את המחיר? אם אני ארד מה-SLI אני מניח שהמחיר יהיה יותר קרוב ל 6K. איזה מפרט הייתם מציעים במקרה זה? האם אני יכול לחבר מסך אחד לכרטיס הגרפי ואת השני ללוח אם או ששניהם חייבים להיות מחוברים לכרטיס? בנוסף מילאתי את השאלון אם יש לכם הצעות למפרטים נוספים. זה המפרט מTMS: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . …

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  20. שלום לכולם, בפעמים הקודמות רכשתי מחשב ע"פ המלצותיכם ואותי אמא למדה שלקוח מרוצה תמיד חוזר לעוד מה עוד? זה המחשב שאני רוצה לרכוש- לאלו שימושים הוא טוב? מה הוא לא יכול לבצע? למה כן? גודל פיזי של המחשב(NETTOP) + קיימת מגבלת מקום בשולחן+מעבד חזק למה לא? - מותג לא מוכר? סיכויי התחממות..?!? מה דעתכם? נ.ב. את המחשב ארכוש באנגליה בעלות של 2.5 א'

21. אין לי הגבלה בכסף להלן מספר תנאים: מעוניין להשתמש בחומרה קיימת: אם זה מתאים!! ספק: Thermaltake 600W מארז: אלומניות צונאמי Thermaltake לגבי הספק והמארז אם צריך אפשר להחליף אבל רק אם צריך! מעוניין בכרטיס ברמה של GF570GTX או ATI HD6970 זיכרון בן 8G ל 16G אפשר SSD אחד SATA3 מעבדים מעוניין לקבל הצעות גם של אינטל וגם של AMD ומה ההיתרון או החסרון? קירור אפשר מים! רצוי PCI-E אחד כי לא מעוניין במערך כרטיסי מסך! מחפש מחשב לא רועש במיוחד! אם אפשרות עתידית OK תודה מראש

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  22. הי, אני מחפשת מחשב נייד לעבודה עם תוכנת אוטוקאד (אדריכלית). התקציב הוא כ- 4,000- 5,000 ש"ח. המסך הדרוש הוא לפחות 17". (ברור לי גם שהמחשב יהיה כבד, באזור ה-3 ק"ג...) ראיתי את המחשב הזה: Dell Vostro 3750 i7-2630QM NVIDIA Geforce GT525M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791199 אבל אני לא יודעת אם כרטיס המסך מספיק טוב. בנוסף, אני לא יודעת לגבי המעבד- הבנתי שעדיף i5 על i7... אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה נעה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הראשון זה E5400 INTEL PENTIUM DUAL CORE עם לוח אם של אסוס מיושן... כרטיס מסך 9800 GT ו 2GB זכרון DDR חסרונות: שאי אפשר לחבר עוד הרדיסק נוסף, אי אפשר להרחיב זכרון כי יש רק 2 סלוטים,כרטיס קול לא תקין... המחשב השני AMD 64 X2 +4800 סלוט 939 לוח DFI LANPARTY NF4 ULTRA D SLI זכרון OCZ 2 ג'יגה כרטיס מסך 8600 GT חסרונות: אי אפשר לשים מעבד חזק יותר או חדיש יותר בגלל התושבת המיושנת יתרונות: אפשרות לחבר 4 כוננים קשיחים, אפשרות ל 2 כרטיסי מסך,יותר זכרון ואפשרות לאוברקלוק. עד עכשיו לא הייתה שום בעיה עם כל מה שהייתי מפעיל על המחשבים שזה באטלפילד 2 ובאטלפילד באד קומפאני 2... אחד המחשבים כרגע נותר בצד מיותר, והייתי רוצה לעשות משהו חזק יותר מהמחשב שבו אני משתמש ב 90% מהזמן שזה המחשב הראש…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by NightFoxlz,

צריך מחשב למטרת משחקים במטרה שיצליח להריץ גם BF3 בFPS סביר מסך בסביבות ה14-15.6 לא חייב מערכת הפעלה וצריך עכבר ותיק נשיאה מצאתי גם מפרט אחד בברשה תגידו לי מה דעתכם http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1321315&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by Ronenosh8,

יש כל כך הרבה סוגים שממש אין לי מושג מה לקנות. סה"כ מחפש מחשב נייד לצורכי משרד (דפדפן וסרטים) בתקציב של 2,000 ש"ח (מספיק לדעתי) ויש המון המון סוגים וכל חצי יום יוצאים 30 מחשבים ניידים שאפילו התייאשו לסקר אותם

• 1 תגובה
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים