עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Casper17,

אשמח לקבל הצעות למפרטי מחשב עד 4000 ש"ח רק תציינו מאיזה חברה אתם ממליצים לקנות את המחשב...

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  2. על מנת מנת להקליט למשל שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה של אינטל ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by alex188,

סוג מעבד טכנולוגיית מעבד Intel® Viiv‎‏ מעבד Intel® Core2 Duo processor E4400 פלטפורמה טכנולוגיית מעבד Intel® Viiv ערכת שבבים מערך שבבים Intel® G33 express chipset זיכרון סטנדרטי ‎2 GB סוג הזיכרון DDR2-SDRAM חריצי זיכרון 4 גומחות DIMM מערכת הפעלה מותקנת גרסה מקורית של Windows Vista® Home Premium כונן דיסק קשיח פנימי 320 GB בקר הדיסק הקשיח כונן דיסק קשיח SATA 3G Hard Disk Drive מהירות כונן הדיסק הקשיח (7200 rpm) סוג הכונן האופטי צורב DVD מהירות הכונן האופטי SATA DVD RAM ו-‏‎Double Layer ±R/ ±RW 16x/8x‏‏ מרבי תומך בטכנולוגיית LightScribe התקן כרטיס זיכרון קורא כרטיס זיכרון 15‏-ב-‏1 ממשק רשת ‏ממשק רשת משולב אתרנט 10/100/1000BT ממשק ללכידת וידאו I…

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  4. Started by KaPuT,

נקנה לפני פחות משנה מסך הכול 3 שנים אחריות,יש קופסא ואת כל האביזרים כמה אוכל לקבל עבורו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם! הגיע הזמן להחליף את המחשב הקיים שכבר עשה את שלו באחד רציני יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים, גלישה, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כן, GTA V, Watch Dogs, Buttlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. בבקשה מפרט למחשב שמיועד למשחקים. יש לי כרטיס מסך PNY 8800 GTX ,רמקולים CREATIVE ומסך 22" חדש. יש גם WINXP חוקי את כל השאר צריך לקנות. רציתי לקנות msi p35 platinum MB אבל הבנתי שלא כדאי להתקרב לIVORY אשמח לקבל המלצות מהמומחים.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  7. בבקשה אני צריך מפרט למחשב חזק שלאט יקרוס למשחקים כבדים (גרפיקה גבוהה). אני צריך גם עכבר, מקלדת ומסך רמקולים בנוסף לכל הדברים הנ"ל. חשוב: שהמסך יהיה 17~19 אינץ'. לא OC. בבקשה ותודה רבה, צוות פרויקט מע"ג (אל תשאלו...). דרך אגב, אשמח אם תמליצו לי על הדרך הכי טובה לבנות אותו. (אני לא ממש יודע מה לעשות שאני אקנה את הדברים)

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  8. היי, מחר אני מזמין מחשב חדש, והמחשב הנוכחי הולך לאבא... יש לי תקציב של כ-4500 ש"ח, וכמובן שעדיף מחשב כמה שיותר טוב... מסך אני לא צריך, וכרטיס קול אני כנראה אקח מהמחשב הישן שלי... (יש לי audigy 1 platiniu 1 והוא נראה לי מספיק לבנתיים... בעתיד אוליי נשדרג תחלק הזה...) בנתיים בניתי משהוא בסגנון של: 1200 - מעבד, Intel Pentium D 930. 1000 - זיכרון, 2GB DDR2 667MHz. 850 - כ.מסך, Asus redeon X1600 512MB 128bit. 600 - דיסק קשיח, W.D 320GB 16MB 7200RPM עם חיבור S-ATA2. אני לא גיימר מטורף ויותר חשוב לי שהוא יסתדר כמו שצריך עם תוכנות כמו MATLAB ויהיה מסוגר לעשות דברים כמו עיבודים של תמונה וקצת קרפיקה ממחושבת כמו שצריך... בגלל זה לקחתי כרטיס מסך עם המון זיכרון, וממשק קצת איטי יותר (1…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  9. רציתי לקבל חוות דעת על המפרט הבא - ומה דעתכם על AMD לעומת INTEL ? המפרט להלן: AMD PHENOM X3 845 2.1 GHZ 512 KB CACHE 3600 MHZ NAVIDIA NFORCE 9500 GS 512 MB CHIPSET NFORCE 430. מה דעתכם על המפרט ? האם הוא מספיר חזק למשחקים ולעבודה ביתית ? האם AMD מספיק חזק בתצורה הזו ביחס ל INTEL CORE2 QUAD 6600 ?. האם מיפרט כזה יאפשר לי למשוך עם המחשב כמה שנים, או שזה יחייב אותי שידרוג מהר מאוד ?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by dindon,

אני מתלבט בין שני מפרטי מחשב.. זה הראשון: Intel Core i7-860 2.80 ~ 3.46 GHz x4 Quad Core 8MB Cache 4xHeat-Pipes Advanced Low Noise CPU Cooler Intel P55 Express Based Main Board Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent 4GB (2048x2) DDR3 1333MHz (Fail Safe - Tested For Dual Channel) ATI Radeon HD4350 512MB Dual Monitor + HDMI - Silent (Passive) 500GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer (Single Platter) 1TB (1000GB) 7200-RPM SATA-II +32-MB Buffer - (Dual Platter) Low Noise (Modded) Midi Tower ATX 17DBa 120-mm Silent Rear Fan Low Noise 500W True Power Supply - 80 Plus Program מחיר-4,460 http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1399 זה המפרט השנ…

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by pery191,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% (500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, assasin's creed, Counter strike:Global offensive ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. האם הספק Seasonic 520 modular bronze active יחזיק לי כרטיס מסך מדגם sapphire ati radeon hd 6870 , אם זה יעזור יהיו עליו עוד 3 הרדיסקים, צורב 1 ואולי אעשה איזה אוברקלוק בקטנה לא משהו רציני, מארז עם לפחות 5 מאווררים 120 ואחד 200. אם אפשרי כמה שיותר מהר פשוט הזמנתי את הספק ואני מפחד שהוא יהיה גבולי לכרטיס מסך הנ״ל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס 2010, האזנה למוסיקה באיכות גבוהה, צריבה של דיסקים רבים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא ! 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים... 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חשוב, אבל לא עד כדי כך קריטי, הייתי אומר 7. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסכום של עד 3000 ש"ח אני דיג'י והחלטתי להשתכלל ולעבוד עם מחשב במקום דיסקים המטרה שלי היא להתקין בו את התוכנה הזו: http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={C75CAFCD-A4F1-46BA-8D18-A35C3DE90867}&details_type=1&itemid={71703155-2411-4061-BA94-B6D5E8D69482} אני לא מתכוון לעשות בו שום שימוש אחר חוץ מעיסוקים של מוזיקה הדרישות שלי מהמחשב - שיהיה לו זיכרון גדול בכדי שהוא יוכל להכיל כמות גדולה של שירים - שיהיה חזק ואמין - שגודל המסך של המחשב יהיה 15.6" אלה פחות או יותר דרישותיי! ברצוני לקנות את המחשב הכי טוב וחדיש שאני יכול לרכוש בטווח מחירים של עד 3000 ש"ח ושיוכל לענות על כל דרישותי אני לא מבין כלכך במחשבים ניידים אז אני מב…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  15. אז ככה... אני רוצה לקנות מחשב חדש לחדר... השימושים שלו יהיו סרטים,מוזיקה ומשחקים... (איכות הסאונד נורא חשובה לי כי הוא ישמש במקום מערכת קולנוע ביתית לחדר). בניתי לי כאן מפרט והייתי רוצה לדעת האם הוא טוב? ואיך אפשר להוריד במחיר מבלי לפגוע בביצועים(לדוגמא: למצוא לוח אם שלא כולל כרטיס מסך מובנה , מכיוון שאני קונה כרטיס בנפרד...) כמו כן, המחשב לא כולל מסך וזאת בגלל שהמחשב שלי יהיה מחובר לטלוויזית 26 אינץ' LCD בחדר.. שאלות נוספות שעולות הן: האם הכרטיס מסך הזה מאפשר חיבור לטלוויזיה כמו שצריך? האם החיבור לטלוויזיה יפגע ברזולוציה? האם ניתן להקליט מהטלוויזיה אל ההארד דיסק של המחשב? האם צריך ספק כח חזק יותר? האם צריך קירור כלשהו? אני צריך רמקולים 5.1 שאני אוכל לפזר ברחבי החדר... א…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Oman,

שלום, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב וכמו שאני עשיתי פה בעבר המלצתי לו... לכן אני מבקש כאן בשבילו. התקציב הוא עד 2300 ש"ח.. אני יודע שאי אפשר להוציא מכונה משומנת למשחקים..אבל הבחור רוצה קצת לשחק גם במחשב...אז להתחשב בכרטיס מסך.. מודה לכם מאוד מראש! אגב, כמובן בלי מסך מקלדת רמקולים ועכבר..

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by vbwx,

כן, יש לי את המחשב כמה חודשים, אשמח אם תגידו מה דעתכם עליו Intel Core 2 Duo 1.86ghz E6300 ASUS P5B 965 PCIE Hard Disk 250GB 7200rpm Leadtek PX8800 GTS 640MB TDH PCIE Samsung LCD 19 8ms 1:2000 A-Top Black Gladiator Liberty 500W 512x2 667 DVD x16 + dual layer / צרוב 52x52x52 NIC 100/1000 MX 500 Microsoft not wireless / Keyboard Microsoft wireless רמקולים + סבופר של GPT אחד גדול + שניים קטנים מהצדדים / אפקטים מעולים (עלה 500 שקל שדה תעופה) 3DMark06: 8000 עכשיו, זאת קצת בעיה להגיד תמחיר, כי קניתי את המחשב, החלפתי את הספק והכ.מ ככה שאני לא יכול לעשות הערכת מחיר כי קניתי מחשב, והחלפי כ.מ וספק, אני יודע את המחיר של המחשב לפני השדרוג, ואני יודע את המחיר של השדרוש המחשב לפני השדרו…

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  18. היי אני צריך היתיעצות קטנה אני צריך מפרט של המחשב CORO 2 החדש עד 3000שח בלי צג אני צריך לפחות לוח תומך NVIDIA SLI PCI X16 שתי סלוטים SATA 1/2 ארבע פורטים DDR2-1 שתיים עד 4 סלוטים מארז סטנדרט עם USB קידמי וIEEE1394 ומיקרופון+אוזניות ספק כח רגיל לא לאוברקלוקינג כ.מסך ג'יפורס מסדרה 7 דיסק קשיח אני יקח את הIDE מה המחשב הישן כוננים אופטים מהמחשב הישן כונן פלופי מהמחשב הישן השאלה אני עובר את ה3000שח SLI לא קריטי PCI X16 אולי סלוט 1 השאלה DDR2 ןS-ATA2 קיימים כבר איזה 3 שנים האם יצא תקן חדש עוד מעט והCORO ה4 ליבות עוד מעד יוזל שווה לקנות רק שהתקן לא יתחלף ושווה להחליף את הפנטיום 4 3GHZ 1ג'יגה DDR אין SATA 2 ולא DDR 2 ולא PCI X16 לא 64ביט נקנה לפני שנתיים כניתי אותו שהתחיל הפנ…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD . המחשב משמש גם לאיחסון סרטי HD למטרת סטרימינג בכל הבית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינם בין השאר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050- LG w2284F -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? א…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. המחשב מיועד לגרפיקאית ללא כל ידע בחומרה, כמעט ולא יהיו משחקים, ובטוח לא יהיה OC. זה מה שבניתי בPCH: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IPE1000 Pro Intel 865PE Motherboard (800 Mhz,1394,AGPx8,Dual DDR,S-ATA,5.1,LAN) [ ¤ 741.52 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 439.76 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5600 Ultra MyVIVO 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1331.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 Retail [ ¤ 246.41 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail CD-…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. 1. התקציב המקסימלי הוא עד 5 אלף אפשר לחרוג לחסוך כמה שאפשר 2. השימושים הצפויים של המחשב זה בעיקר משחקים א) שימוש עיקרי : משחקים +גלישה ותדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * proview 22 אינצ' * משחקים חדשים ושעתידים לצאת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (6) 7. האם מתוכנן אוברקלוק כן אוברקלוק עתידי (בינוני). 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: לא. וכן הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?כ…

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by david26,

מה ההבדל בין המעבדים ? ....Intel Core 2 Duo P ....Intel Core 2 Duo T ????

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. Started by OR007,

אהלן, מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר. אולי סרטים וכו' מידי פעם... * גודל המסך? לא קריטי, אפשרי 15.4/6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נייט. בתודה מראש !

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  24. הגירסאות העדכניות למשפחת ה-Y של היצרנית הסינית כוללות עיצוב משודרג ומעבדים מרובע ליבות מדור ה-Skylake לכתבה: http://hwzone.co.il/לנובו-מחדשת-את-קו-ניידי-הגיימינג-הפופו/

25. Started by Alex89,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס ועריכת תמונות קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.