עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by funsoft,

שלום רב, אני מתלבטת בין מס' דגמים של מחשבים ואשמח לעזרת הצוות. כעקרון המחשב נישא בכל יום ולכן עדיפות למחשב קל. אסתדר גם עם מסך גדול יותר כבר התרגלתי. מצרפת את שמות הדגמים ואת התשובות לנעצים. כמו כן, אשמח אם יש לכם הצעות נוספות למחשב שיכול לענות על הדרישות, עדיף מהמעבדים החדשים של סדרת ה-5. "DELL INSPRION N3442 14 TOSHIBA SATELLITE L50-B-23P DELL INSPIRON 3543 IN-RD09-8515 "DELL INSPRION N3542 15.6 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך עדיפות למסך גדול אבל עדיפות גדולה יותר משקל? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף מחשב שניתן להשיא אותו ממקום למקום * האם נדרש זמן סוללה ארוך…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום חברי פורום יקרים אני צריך המלצה למפרט ששימושיו הם- אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים התקציב הינו 2200 עם אפשרות לחריגה של 100 שח מהתקציב לא חייב שיהיה שקט ואין צורך ב OC ובמערכת הפעלה כולל ציוד היקפי (ללא רמקולים) ועדיפות למסך 21 HD

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום. לאחר שקיבלתי כאן מס' הצעות למפרט מחשב, 'יצאתי מבולבל' ומבקש לעשות סדר ולקבל מידע על מס' רכיבים: 1- כרטיס מסך: מה ההבדלים המהותיים בין GTX 750 TI 2G לבין GTX 760 2G ? 2- לוח אם: מה ההבדלים המהותיים בין H81 לבין H91 ו- H87 ? לציין כי אין לי כוונות לבצע OC ושדרוגים בעתיד. תודה. מה התקציב המקסימאלי?- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-? לנצל במלואו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ברמה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפיד 4, cod האחרון. -אי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה לקנות לעצמי מחשב משחקים, התקציב שלי קצת מוגבל (עד 3k לא כולל מסך) ובגלל זה אני יודע שאני לא באמת יכול להשיג את החומרה הכי חדשה או הכי טובה... עשיתי קצת מחקר והגעתי למפרט הבא: 1. מעבד: i3-2120 2. לוח אם: Gigabyte H77-D3H (הסיבה היחיד שאני קונה לוח קצת יקר יותר זה כי יש לו אופציה של חיבור רמקולים 5.1) 3. כרטיס גרפי: Sapphire AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 4. כונן קשיח: Hitachi 500GB (7200 RPM) 5. זכרון: Kingston 4GB 1333 MHz 6. מארז + ספק: Antec Sonata III (+ספק של 500W) כל המפרט הזה יעלה לי בערך 2700 שקל (בדקתי מחירים רק בKSP בשביל לקבל איזה benchmark בסיסי) אני אשמח לקבל קצת הערות או המלצות נוספות... המגבלות שלי הם שהמחשב כנראה יהיה בסלון ובגלל זה בחרת…

5. Started by edbergr,

לעזרתכם אני רוצה לקנות לפטופ חדש לצרכים שפוטים מעוד בעיקר גלישה ולהקרין סרטים על הטלויזיה * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, ודברים קלים בסגנון הזה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת num…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רב, יש לי בעיה להגדיר את הקונפיגורציה עבורי והמשפחה שלי. כמעט שלא משחקים - רק פיפא ומשחקי דוס ישנים. מצד שני יש רצון להכנס לעריכה של וידאו דיגטאלי ועבודות גראפיות בפוטו שופ וקורל דרו. רוצים גם שתהיה אפשרות להקלטה של מיני דיסק וזה אומר יציאה אופטית. כמו כן מה המשמעות של לקיחת לוח גיגה בייט בהשוואה ל אביט. ושאלת השאלות: האם גדאי לקחת סיכון לקניית החלקים בחנות טובה (למשל זיגזג) והרכבה לבד? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by wampee,

שלום! הרכבתי מפרט,ואני צריך לקבל חוות דעת מקוצעית אליו,טווח המחירים שלי היה עד כ-3100 ש"ח. *הקירור למעבד ישונה.* מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ..Far Cry 3,Assassins Creed 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח וצורב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב נייד חדש לאחר הרבה שנים עם מחשב גיימינג נייד. הזדמן לי לקנות כבר כמה חלקים בBlack Friday במחירים טובים, לכן על שאר המפרט להיבנות בהתאם. החלקים שברשותי כרגע הם: מעבד - AMD Ryzen 7 1700x לוח אם - Asus ROG Strix x370-F השאלון ממולא לפי התקציב הנותר: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל, לא חובה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מעט עריכה, בעתיד הלא רחוק תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sgsg,

אני מתכוון לקנות נייד. עוד אין לי תקציב או דרישות ואני רק לומד את הנושא בינתיים. שמתי לב שבניידים שראיתי יש רק סוללות 6 תאים. לכמה זמן בערך בשימוש סביר של גלישה ועבודה רגילה (לא משחקים) על המחשב מספיקה סוללה כזו? האם יש מחשבים עם סוללות יותר חזקות (יותר מ-6 תאים)? מה טווח המחירים שלהם? והאם סוללה חזקה מחזיקה בהכרח יותר זמן? תודה על התשובות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז קודם כל תודה מראש לעוזרים אני מבקש בבקשה! חוות דעת על המפרט הבא באמת בלי עצות לשיפורים וכל זה רק חוות דעת טוב טוב לא טוב לא טוב.. אז ככה, מארז : ANTEC P180 לינק : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3599 מחיר : ¤840.00 זיכרון : OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Reaper HPC Edition Dual X 2 לינק : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7744 מחיר : 4 גיגה = 1720 ש"ח כרטיס מסך : LEADTEK WinFast PX8800 GTX TDH 768MB PCI-E לינק : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6579 מחיר : ¤3,625 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DQ6 לינק : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7722 מחיר : ¤1,390 ספק כוח : Corsair HX 520W PSU לינק : http://www.noacomp.co.il/product.a…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלוום לכולם. מבקש מפרט בתקציב של 3000 ש"ל לצרכי צפיה בקבצי 4K UHD. אין צורך במארז וספק היות שהכל יורכב במארז NZXT ALFHA וספק CORSAIR VS650. אבקש המלצה לכונן קשיח בעל איחסון גדול. האים יש צורך בכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, עקב בקשה של חבר של אחי, אני מחפש מפרט בסיסי לילדה בת 12 המפרט צריך לכלול: מסך 19 אינץ, מקלדת + עכבר רמקולים +סאב. 2.1 אינץ מצלמת אינטרנט וכמובן המערכת עצמה, תקציב: 2500 ש"ח - 3000 ש"ח. נא להרכיב מפרט מהחלקים שבאייבורי אני אודה לכם מאוד! (ידוע שהאפשרות מגבילה אבל זאת הדרישה) מסיבות אישיות אני רוכש שמה אז נא לא להביא חוו"ד על החנות... המון המון תודה מראש, אם תוכלו להכין לי כמה מפרטים בכמה מדרגות זה יהיה נהדר (לפעמים הבאות)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים, והייתי שמח לקבל מכם מפרטים שווים בתקציב של 7-8 אלף ש"ח, ללא מסך. אין לי רכיבים ספציפיים שאני "נעול" עליהם, אני נותן דרור לידע העצום שלכם... מודה לכם מראש.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום ברשותי מחשב נייד שאני משתמש בו להרצת מערכות ווירטואליות בHYPER V כרגע אני מצונזר הן מבחינת דיסק וזיכרון , מפרט המחשב: I7 4700HQ , 8GB , 750HDD זיכרון 8G מספיק לי לעד 3 - 4 מערכות בלחץ וגם זה שאני נותן לכל מערכת גיגה זיכרון ( SERVER 2012 R2) אני צריך להריץ יותר כמובן והדיסק קשיח פשוט בשימוש של 100% שכל המערכות פועלות דבר שמעט את העבודה , המעבד לא מראה מאמץ מיוחד. השאלה האם לשדרג את הזיכרון או להוסיף SSD שיהיה במיוחד לVHDS שיפעלו משם אין לי תקציב לשניהם כרגע אז השאלה מה יותר קריטי ונראה נכון לשדרג קודם תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, אין זאת הפעם הראשונה שאני בוחר להתייעץ איתכם, בכל מקרה, אבא שלי עומד לרכוש (זה נדחה מספר פעמים), מספר מחשבים חדשים למשרד שלו (ראיית חשבון), והוא מעוניין לקנות מספר מחשבים שיחזיקו לאורך שנים, הן ברמת החומרה והן ברמת התמיכה שלהן בתוכנות השונות. בכל מקרה אני יודע שגם מעבדים "פשוטים" יותר כגון CORE 2 DOU אמורים להספיק לטווח הארוך, אבל אני מחפש יותר משהו בכיוון של I3 או I5, עם כמות זיכרון שתספיק להרצה חלקה של חלונות 7 (אשמח להמלצה על גרסה מתאימה לרואה חשבון), עם מסך (רצוי WIDE), ועם כרטיס מסך סביר. דברים נוספים שרצויים זה צורב (לצד כונן נוסף DVD), פלוס כונן פלופי 1.44 (בכל זאת למשרד יש תחלופה של דיסקטים), ועדיפות למארזים לא בצבע שחור (עדיפות ללבן\צבע בהיר). בכל מק…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2.5K. מתאפשרת חריגה עד ל-3K אם ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב מערכת הפעלה, אם יחסוך במחיר. 8. הא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by orengreen,

Hi, I need some advice on upgrading my computer. I want to upgrade it to play with new games I have: AMD XP2800 ABIT NF7-S V2.0 samsung 512MB memory ATI Radeon 9600 256M which component should I upgrade? I'm looking for a component that will not be expensive but will upgrade my system in a major way Thanks!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב נייד ללימודי רפואה. נראה שלמחשבי לנובו יש את המפרט הטוב ביותר תמורת המחיר. השאלה שלי היא האם המחשבים אמינים? מה הדעה שלכם לגבי מחשבי לנובו? אולי שווה לקנות אותם ולהרחיב את האחריות? המטרה העיקרית של המחשב היא לגלוש באינטרנט(סרטונים פייסבוק וכד'), word/powerpoint/excell, מסמכי אדובי - לא משחקים. אני רוצה מחשב עמיד, שיחזיק לי לאורך זמן. בנוסף, אני מתכוון לחבר אותו בבית למסך גדול יותר וככה להשתמש בשני מסכים. אין לי צורך בכונן אופטי. משקל לא ממש חשוב לי. הכי חשוב לי זה עמידות/איתנות של המחשב. אני מתכוון להתנייד איתו ולא רוצה שכל הטלטולים יפגמו בו. אלה המחשבים שחשבתי עליהם לנובו U41-70 לנובו U31-70 לנובו Z51-70 שאלה אחרת, ראיתי את המחשב הזה של דל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד. במחשב הנייד הנוכחי שלי, שבן 10 שנים, השימושים הבסיסיים - ללחוץ על כפתור התחל, לפתוח עוד טאב, לפתוח את וורד - הכל קורה באופן מיידי ומקסימום תוך איזה שניה או שתיים. האם ככה זה גם בווינדוס 10 או שעלי לצפות לכל מיני לאגים? אני שואל כי במחשב נייד חדש לגמרי של דל שקניתי יש לאגים בכמעט כל דבר כל הזמן, ואני רוצה לקנות מחשב נייד אחר ואני רוצה לדעת האם זה הגיוני ובסיסי שעלי לצפות לאפס לאגים? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן חברים. מחפש מערכת מחשב למשחקים שתעלה משהו כמו 2500 שקל. חשוב שתריץ את הכותרים האחרונים ברמה טובה מאוד. מה אומרים על המערכת הזו? מעבד Intel Core i3-2120 3.3GHzקירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2לוח אם Gigabyte GA-H61M-S2V-B3זיכרון G.Skill DDR3 4GBכונן קשיח WD Caviar Blue 500GBכרטיס מסך Sapphire Radeon HD6770 512MB DDR5צורב LGמארז Rosewill R220 2 Fansספק כח איכותי Thermaltake 400W[/l][/l] בזיגזג מחשבים מוכרים אותה ב2700 ש"ח במערכות מוכנות שלהם באתר. ולהלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by stavzim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמובן, אבל לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Borderlands 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (כמה שניתן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nirtaz,

GA-965P-DS4 E6400 PQI 1GB 667MHz PC5300 TURBO PQI 1GB 667MHz PC5300 TURBO GeForcePCX7300GT Poseidon מארז WD3200KS הרד-דיסק (יש לי עוד 2 כאלה ואני אעשה RAID 5) נראה לי גם ספק של ליברטי ..... אני לא מתכנן כרגע OC אבל אולי עוד חודש-חודשיים אני אתחיל להתלמד בעניין כל השאר צורבים ועניינים יש לי .... אני צריך קירור נוסף בשביל OC בסיסי ? או שהרגיל מספיק? האם הבורד טוב לOC? המעבד? הזיכרונות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kinder,

חסר לי ספק מעבדי ‏AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray Warranty 3 years מאווררים וגופי קירור Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler Model Mugen II Compatibility : ‏AMD GIGABYTE MA790XT-UD4P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a Warranty 3 years Model GA-MA790XT-UD4P זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston Model KVR1333D3N9/2G דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS Warranty 3 Years כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 Vapor-X 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E Warranty 3 Years Warranty כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Warranty 2 Years מארזים Therm…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by carz12345,

שלום, אני מחפש מחשב לשימוש יומיומי: אי-מיילים, office, סרטים ביו-טוב HD, ואולי משחקים פשוטים (אני לא גיימר). צריך לכולל: מארז יחסית שקט, לוח אם (האם הלוח אם מספיק לצרכים שלי או שכדאי לקנות גם כרטיס וידאו בנוסף), מעבד (I5)+ קירור, ספק כח, SSD 128GB, לא צריך DVD, כרטיס רשת אלחוטי. 1. מה התקציב המירבי? 2000-2500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אי-מיילים, office, סרטים ביו-טוב HD, ואולי משחקים פשוטים (אני לא גיימר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, מסך קיים של DELL UltraSharp U2312HM. 4. האם יש ר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אורח אור

היי, יש לי מחשב כבר הרבה שנים ואני לא מכיר את הדגמים בשוק ולכן אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב נייד 13 אינץ קל, נוח ומהיר לעבודה יומיומית תודה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 - 4000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשאר בטווחב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש משהו כדאי מאוד במחיר קרוב2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה שוטפת, עבודה משרדית, תוכנותא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.