ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה. ברצוני לקנות משחב All -In -One הצורך במחשב כזה הוא הצורך בחיסכון במקום- ובסרבול של הכבלים. ראיתי את IMac החדש שאמור להגיע אוטוטו לארץ ואני חושב על לקנות אותו אך האם ישנם אלטרנטיבות זולות וטובות יותר. חשוב שהמחשב יהיה אמין ויחזיק כ 5 שנים ומעלה. חשוב מאוד שיהיה שקט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד לסכום של 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לתכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה מפרט(ללא צג,מקלדת,עכבר וצורב) בסכום של 3500-4000 כאשר המעבד נראה לי שאני אקחAMD 1700 מיקרון 0.13 (האם הוא עובד ב-333?-יותר מהר מהן2000? אני רוצה לוח אם טוב שבעתיד כשיצאו מעבדים 2000,2200 עם 0.13 מיקרון אז הלוח יתאים לי כמו כן HD 80G,וכרטיס מסך טוב לסרטים ומשחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אספר לכם, רציתי לקנות מחשב נייד של IBM. שאלתי כמה שאלות בנושא מחשב נייד. ונתת לי תשובה מחיר טוב 7400 ש"ח. שאלתי שאלה חשובה מאוד. אני רוצה לחלק דיסק קשיח מחיצות איך שאני רוצה לדוגמא: דיסק קשיח 60GB רוצה לחק אותו 2 או 3. מחיצות. בעל חנות אמר לי זה לא איפשרי. שקונים מחשב נייד זה מותקן הכל מוכן רק ורק מחיצה אחת. מצורפים דיסקים התקנה מוכנה (כוונה הוא עושה הכל לבד כולל שדרייברים ועם חלונות XP). ואמרתי לו למה? אני רוצה לבחור לבד לחלק דיסק קשיח מחיצות. ולהתקין בעצמי חלונות XP.זה לא טוב. משהו מוזר במחשב ניידים חדשים. מישהו ניתקל בסיפור כזה? באיזה חברה טובה יכולה לתת מה שאני רוצה? מה קורה במדינה הזאת, זה פראייר. זה לא בסדר. מה אני צריך לעשות? זה מאוד חשוב לי. בברכה מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד 920 I7 לוח GIGABYTE UDR3A X58 כרטיס GTX295 כונן קשיח SSD 80GB INTEL ספק PC&POWER 750 מארז גיגבייט לא זוכר 0.5TBX2 כוננים ברייד 0
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
AMD Athlon 64 3500+ Winchester 90 nm 939 OCZ Platinum Rev 2 PC3200 1GB 2-2-2-5 GA-K8NXP-9 GigaByte Radeon X800XL With Silent Pipe (Water Cooling) Antec 1080 +Antec True 430W WD 160GB SATA סך הכל עלה 8417 ש"ח ...איך הוא?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בעל מסך 15", עם מעבד של אינטל i3/i5 ונפח לפחות 300GB. חשוב שהמחשב יהיה דק בעובי ככל האפשר, תקציב עד 5 אלף, חוץ ממחשבי אפל. תוכלו להצביע על דגמים מסוימים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר אם זה באמת מאוד הכרחי (עד 200) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול, רזולוציית המסך 1680 על 1050. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 וCALL OF DUTY BLACK OPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן די…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה אחרי חפירות רבות בחודשים האחרונים בכל הפורומים גיבשתי את המפרט הנ"ל ואשמח אם תוכלו לאשר או להמליץ על שינויים שיחסכו לי כסף אבל לא בביצועים... המחשב לשימושי עבודה גלישה ומשחקים חזקים מהירים וחדשים.. ואני מתכנן OC וחשוב לי 16X/16X בלוח האם...לCF מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1296 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤203 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1080 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Thermaltake 120mm Smart Fan Blue Led כמות: 1 - מחיר: ¤69 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤457 זיכרון: G.Skil…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי בסך הכל בן 7 חודשים ואני כבר מרגיש כאילו הוא בן 100 לפחות לפי ההתקדמות שהייתה... 'סתכלו במפרט שלי מימין. מבאס שיצא הקונרו... ה - AM2... ועוד כל מיני צ'ופרים שגורמים למחשב שלי להיראות כמו עגלה למישהו יש חיזוקים לתת...? בכל אופן - ניגש לעניין: אני רוצה לשחק ... בכל משחק שיש היום... על רמות גרפיקה הגבוהות ביותר שניתן... אולי אני אקנה טלוויזיה LCD 26-32 אינטש (כנראה 26-27) ... ואשתמש בה גם למשחקים (אז לקחת בחשבון...) כמה ישפר הוספת זיכרון של ג'יגה? (2X512) כמה ישפר הוספה של 2 ג'יגה? איזה כרטיס מסך יותר כדאי... 1900GT, או 1900XT (אני יודע שה XT יותר טוב... האם התוספת תופסת? כלומר - שווה או לא להוסיף?) אני גם יודע שיש 1950PRO אבל לא מצאתי אותו עדי…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי היי היי אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג ועריכת 3D ללימודים (ארכיטקטורה אנד שיט).. בגדול, אני רוצה להוציא מהמחשב את מלוא היכולת, והסתכלתי במחשבים המומלצים פה, ובמערכות מוכנות בSmartPC.. אבל שמתי לב, לא מעט, שמעדיפים לשים i5 אל מול i7 למרות שההפרש במחיר אינו כזה רציני..ואני תוהה, למה? ולמה, לחבר את הi5 ספציפית עם 1080 GTX ולא עם ה1070? או שאין משמעות לזה? כך או כך, תהיתי אם המפרטים האלה שווים משהו, ואם לא, אז מה כן? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לילד בן 11 . היום הוא משחק בעיקר בפורטנייט אבל אני מעוניין שהמחשב יחזיק לו לפחות עד הצבא עם אפשרות לשדרוג כרטיס מסך וזיכרון בעתיד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4500 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט אבל חשוב לו גם מארז יפה עם תאורות לד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני צריך לבחור לוח אם וזכרון שמתאימים למעבד i5 2500K אני רוצה שיהיה USB3 (לא משנה איפה בלוח האם) בנוסף אני מעדיף שיהיה מתאים לזכרון TRIPLE CHANNEL 1600Mhz לדוגמא לזכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Ripjaws עדיף גם שלוח האם יהיה GIGABYTE אבל זה לא חובה הסיבה שאני מעדיף תמיכה ב-TRIPLE CHANNEL היא שהבנתי שזה יותר טוב משמעותית בהרבה מקרים, אבל אשמח לשמוע אם אתם חושבים אחרת לדוגמא אם אתם חושבים שמספיק לוח אם עם DUAL CHANNEL וזכרון 2*4GB. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט שמטרתו העיקרית היא משחקים, אני מעדיף לקנות כרטיס מסך חלש (בסביבות ה-500 ש"ח) שיוכל להריץ משחקים ולאחר כשנה בערך להחליפו במשהו חזק (2000 ש"ח בערך). בכסף שנשאר עקב כרטיס המסך החלש אני רוצה לקנות 2GB זיכרון פנימי, ואני חושב שלא יהיה צורך בשדרוג הזיכרון בזמן הקרוב. זוהי מערכת שאני חשבתי עליה כרגע, דעתכם בבקשה: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 950 ¤ 1 ABIT AN8 ULTRA 815 ¤ 1 SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 650 ¤ 2 WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA 360 ¤ 1 LEADTEK WinFast APX6600 TD 128MB PCI-EXPRESS 645 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 280 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 400W 495 ¤ 1 סה"כ: ¤ 4895
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מפרט למחשב לגרפיקה אני עובדת עם כמה תוכנות כבדות כמו solidworks, 3dmax + Vray, פוטושופ, ועוד כמה תוכנות גרפיות. בדרך כלל סוליד וורקס ופוטושופ במקביל. יש לי מחשב נייח בן 5 שאיכשהו החזיק מעמד מצויין עד עכשיו, אבל אני חוששת שלא לעוד הרבה זמן. מעוניינת להשקיע 2000-3000 ש"ח, וסביר להניח שארצה להשאר עם המחשב לתקופה ארוכה ללא שדרוגים. אם זה משנה, המסך שלי הוא 19'' מרובע. תודה נועה [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בעקבות גסיסתו של המחשב שלי, וסתם כי הגיע הזמן, החלטתי לשדרג. לאחר התייעצות, חשבתי על לקנות את החומרה הבאה: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 8800GT Gigabyte GAP35CDS3R ולהעביר מהמחשב שלי את כל השאר (זכרון 1GB של קינגסטון שאני אשדרג ל2 בהמשך, הארדיסקים של WD וכו'). מספר שאלות: 1. האם בכלל שווה להשקיע במעבד עם 4 ליבות כרגע? 2. האם ה8800GT הגיע כבר לארץ? 3. אם אני מתכנן להריץ בנתיים XP, האם 1 ג'יגה זכרון יהיה בעייתי? כמובן שכל המלצה או טענה נוספת תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות e7200 2g 800mhz hd4850 p43 לא בדיוק המלצתי לו על זה (רוצה לשמוע את דעתכם לפני). תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקניה בארץ עם אפשרות חריגה של 500 ש"ח אם יש צורך * מטרות המחשב? לדוגמה: שימוש משרדי\ביתי אופיס, אינטרנט קצת סרטים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB ומעלה * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אם יש אחריות הכוללת איסוף מהבית זה יהיה מעולה למרות שלא קריטי(נכוויתי בעבר מהשירות של DELL)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על אקסלים כבדים, תוכנות זוללות זיכרון ומעט מעט גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ^ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שיהיה מחובר למסך 4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השימושים הם אופיס, מוזיקה, גלישה - ותו לא - לתלמידת תיכון.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zed.co.il/Category.asp?SubCategoryID=66&CategoryID=23 כולל מסך !!!!!! 1400 שקל !!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזל טוב! רכשתם מחשב נייד בארצות הברית. אבל לאחר התפוגגות השמחה אתם מגלים שיש ברשותכם מערכת הפעלה Vista Home שאינה מאפשרת התקנה של ממשק בעברית. אל דאגה, יש לי פיתרון. קיימת תוכנה מגניבה וחינמית לחלוטין בשם Vistalizator. התוכנה הזאת מאפשר לכם לשנות את השפה בכל גרסה של מערכת הפעלה Vista לאיזה שפה שאתם רוצים. אז איך זה עובד, אתם שואלים? אז ככה. אתם נכנסים לאתר בשם www.froggie.sk. באתר תמצאו את התוכנה Vistalizator ששוקלת בקושי 300KB ואת חבילות השפה הרשמיות של Microsoft. (הורדה מהאתר של Microsoft) תורידו את חבילת השפה שאתם רוצים, אתה התוכנה, תעקבו אחרי ההוראות הפשוטות באתר ותוך דקות ספורות המחשב הגוי יהפוך ליהודי טהור דם. תהנו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח את עזרתכם בבנית מחשב החלומות שלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף ₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי מחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין ציוד בסיסי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה לגודל או משקל, מעדיף עם אורות 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך מפרט מבוסס אינטל במחיר של 6-6.5K המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי פרט לעכבר ומקלדת. המחשב ישמש למוזיקה ולמשחקים (יותר למוזיקה). צריך שיהיה במחשב 2G זיכרון וכרטיס מסך שיספק משחקים לשנים הקרובות. דרך אגב לכל אלה שירוצו ויציעו AMD אני יודע ומכיר את כל הויכוח הגדול הזה אך בכל זאת אני רוצה Intel. אם אפשר לבנות את המפרט מ-KSP זה יהיה עדיף. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט מעבד: Intel® Dual Core Processor T4400 2.2GHz מסך: "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי: Intel® GMA 4500M זכרון: 3072MB DDR3 דיסק קשיח: 250GB SATA 5400RPM מערכת הפעלה: (Windows 7 Home Premium (64bit מחיר: 2280 ש"ח שנה אחריות על המחשב וחצי שנה אחריות על הסוללה מקור: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 כדאי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי התלבטויות רבות וחודשים של בדיקות הגעתי למצב שאני מתלבט וקונה בימים הקרובים את אחד משני המחשבים הבאים: _______________________________________________________________________________________________________________________________ Lenovo Legion Y540 144Hz Gaming Laptop, 15.6" IPS FHD, Core i7-9750H 6-Core up to 4.50 GHz, GTX 1660Ti, 24GB RAM, 1TB SSD+1TB HDD, Backlit, HDMI/Mini DP, RJ-45, USB-C, Forza Horizon 3, Win 10 _______________________________________________________________________________________________________________________________ MSI GL65 Leopard 10SEK-022, 15.6" Gaming Laptop, Intel Core i7-10750H, RTX 2060, 16 GB…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-