עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by fp581,

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה עדיף אבל לא חובה * משקל רצוי? שיהיה קליל היא תסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים שלוש יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ואם אפשר שיהיה SSD קטנטן (למרות שבמחיר הזה לא נראה לי שיקרה) * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל לא toshiba * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם. הוא צריך לעבוד חלק עם גלישה באינטרנט ואופיס. שיהיה קצת מקום למוזיקה והכי חשוב לה שיראה טוב (אם אפשר …

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי אני חדש כאן בפורום ואני צריך מחשב נייד לעריכת וידאו במחיר של עד 5000 אלף שקל ומשהו הכי טוב שאפשר כמובן במחיר הזה :) בישראל או באמריקה שתי האופציות פתוחות אני יכול לקנות גם שם וגם פה אשמח לעזרה ואופציות ממי שמכיר

3. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בבקשה. המטפלת של סבא שלי רוצה לקנות לפטופ בסכום שלא יעלה על 2000-2500 ש"ח. הדרישות הן בסיסיות לחלוטין, מלבד מחשב אמין והמלצה למקום טוב בו אוכל לקנות לה את המחשב(אנחנו מאזור הדרום). אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, אני לא חזק בתחום הלפטופים והייתי שמח לשמוע על המלצות שלכם- המון תודה שי

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  4. שלום לכולם ותודה, יש בידי מארז מצויין שאני אוהב, וספק כוח שהגיע איתו - Antec P150 mid-tower case w/ Neo HE 430 PSU. יש לי כונן קשיח 1 טרה, זיכרון RAM חדש שרכשתי השבוע 4GB, מאורר מארז חדש. אני זקוק למפרט מהיר ופשוט. זקוק לרכיבים הבאים: מעבד, לוח אם, צורב, מאוורר למעבד. האם אני צריך רכיבים נוספים? או האם עלול להיווצר חוסר התאמה בין הרכיבים הקיימים לחדשים? בתודה רבה! ======================== 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן, יש לי חבר בארה"ב שרוצה לקנות שם מחשב למשחקים. (הוא לא מחזיר אותו לארץ אז אין בעיה של מכס/משלוח) תקציב: 1200$ כולל מסך, ואולי אפילו שניים (אם התקציב מאפשר) למטרת עבודה. אין צורך בציוד היקפי אחר. לדים צבעוניים הם בונוס אבל לא דרישה. המחשב לא חייב להיות סופר שקט (יכובה בלילות) אבל עדיף שלא ישמע כמו מקדחה. לא יבוצע OC רזולוציה תיקבע לפי גודל המסך כך שאי אפשר לתת תשובה על זה כרגע. יש לו הנחה מסויימת בדל אז יתכן שהוא יקנה את המסך ישירות מהם. (בהנחה שהמסך המומלץ יהיה שלהם) אין בעיה של רכישה של חלקים נפרדים והרכבה עצמית. 10X

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי כרגע מחשב אבל אני רוצה לשפר אותו יש לי i7 8700 כרטיס מסך gtx 1070 16 ram ולוח אם prime b360m-k השאלה שלי היא האם אפשר לשפר את הכרטיס מסך ל rtx 3060 ti תודה לכל העוזרים פעם ראשונה שלי פה אז מקווה שעשיתי טוב

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by Xpand3D,

חברה אני וצה שתעשו לי מפרט של6 אלף לא יותר צריך שהמפרט יהיה לא משהו הכי רציני בעולם אבל עדיף מעבד טוב ולוח אם טוב וגם כרטיס מסך תצינו את החנויות אז זכרו שש אללף בנו לי מפרט

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by nush,

כתבתי ללא הגבלת תקציב למרות שיש לי תקציב מוגבל, אבל אני מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל שיספק את הדרישות שלי. אני לא יודע לשים גג לתקציב מכיוון שאני לא מבין בדגמים של מחשבים ניידים. חשוב לי לציין שהכוונה היא לצאת במינימום הוצאות שיספקו אותי. אני אתחיל: קודם כל, חשוב לי שבמידה ואני אפרמט את המחשב בעתיד, לא תהיה לי שום בעיה להשיג את הדרייברים של המחשב. אז ככה, המחשב הולך לשמש במשך היום לשמיעת מוזיקה, הרבה גלישה באינטרנט, ICQ, ועבודה. אני לא צריך מהמחשב שום כרטיס גרפי מטורף כי לא הולכים לשחק בו שום משחקים. מה שכן די חשוב לי שיהיה לפחות 1 ג'יגה זכרון פנימי ומעבד חזק(כדאי 2 ליבות) לפי מה שהבנתי מומלץ לי לקחת HP, אבל אני פתוח לכל ההצעות שתציעו לי. לאחר שתראו לי דגמים ומחירים, אני א…

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  9. שלחום רב מעוניין במחשב לקומפוזינג: * תוכנות אפטר-אפקטס * שילוב של וידאו, עם אפקטים, גרפיקה, אנימציה בתלת מימד. * סכום: 10,000-12,000 * ללא ציוד נלווה * אשמח לתשובותתודה.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by talje,

תקציב עד כ-5,000. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) כפי שציינתי, סטודנט למערכות מידע כך שיש להריץ סביבות פיתוח (Visual Studio, Eclipse, Netbeans וכו'), SQL Server, אופיס וכו'. הדגש הוא על עבודה עם הרבה תוכנות במקביל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" או 14", שיהיה איכותי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, שיהיה איכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackp…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן חברים, אז ככה הגיע הזמן לשדרג את המחשב שלי ובגלל שאין אפשרות להרכיב את הסדרה של הכרטיסי מסך החדשים על המפרט הנוכחי אז אני נאלץ למכור את שלי ולקנות אחד חדש מעבד: AMD Ryzen 7 5800x 8-Core 3.8 GHz Socket AM4 105W ( כבר הזמנתי ) קירור מים למעבד: Corsair Hydro H100i RGB PLATINUM 240mm לוח אם: Asus TUF GAMING X570-PLUS AM4, AMD X570, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP זכרונות: Corsair Vengeance RGB PRO 2x8GB DDR4 3600MHz CL18 Kit כונן מהיר: A-DATA SSD 1TB XPG Spectrix S40G RGB M.2 2280 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce RTX 3080 DirectX 12 GV-N3080GAMING OC-10GD 10GB 320-Bit GDDR6X PCI Express 4.0 x16 ATX ( כבר הזמנתי ) ספק: GIGABYTE GP-P850GM 85…

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  12. חשיבות לגודל (התכנון להצמיד לאחורי המסך) תקציב עד 1500 ש"ח (אפשרי שמערכת הפעלה תירכש בנפרד), אז אשמח לחסוך היות והשימושים קלים חיפשתי במפרטים המומלצים אך אין התייחסות למיני פי סי כלל תודה, איציק

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  13. מחפש מפרט למחשב משחקים בינוניים-כבדים - 2400ש"ח, למחשב בלבד, ללא ציוד היקפי. מסך נוכחי - LCD 19", בדרך ל-22".

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by DannyK92,

שלום, לפני שנתיים ו-4 חודשים קניתי לעצמי מחשב לגיימינג, עכשיו כש-watch dogs מתקרב (והדרישות שלו די גבוהות) החלטתי לשדרג אותו קצת עם כרטיס מסך חדש (עדיף של NVIDIA) ואולי גם תוספת RAM. המפרט שלי הוא: - לוח אם: INTEL Cold Lake ATX DDR3 - מעבד: INTEL Core i5-2500 3.30Ghz - זיכרון: KINGSTON 4GB 1600MHz DDR3 x2 - כרטיס מסך: GainWard GTX560Ti 1G DDR5 - מארז (אם זה רלוונטי): COUGAR-Compucas Midi ATX - ספק כוח: AcBel 750W IPOWER - תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, לפני 5 שנים רכשתי מחשב ASUS ZenBok UX305. הוא עובד מעולה ואני אוהב אותו, הסוללה שלו מחזיקה מצויין והוא קל משקל. יש לו מעבד m3. לאחרונה הצרכים שלי השתנו ואני רוצה משתמש במחשב גם לעריכת וידאו בסיסית, עריכת תמונות (פוטושופ) ותכנות. למחשב קצת קשה לסחוב את התוכנות הכבדות והוא נהיה איטי כשמשמשים בהן זמן מה. יש דרך לשדרג את המחשב? זה שווה את ההשקעה? או שצריך לקנות מחשב חדש? תודה

16. Started by roylu,

אני צריך מפרט בסביבות 4 אלף מיועד למשחקים כבדים לא oc יש לי מסך וצורבים חובה יציאה אופטית -עם יש רעיון של כרטיס חיצוני לאופטי גם טוב (כדי להגדיל את המבחר של הלוחות). תודה רבה :-*

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  17. שלום לכולם, בניתי את המפרט שלהלן והייתי רוצה לקבל חוות דעת לפני רכישה: מעבד: 1916 ₪ - * מבצע * - AMD Octa Core Ryzen 7 5800X Up To 4.7Ghz AM4 TRAY קירור אוויר למעבד: 109 ₪ - * חדש * - CoolerMaster Hyper 212 SPECTRUM RGB לוח אם: 451 ₪ - GIGABYTE B550M DS3H זכרון: 640 ₪ - * מבצע * - XPG 32G (2X16G) DDR4 3600Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK כרטיס מסך: 1348 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce GTX1660 6G Up to 1830Mhz PHOENIX OC דיסק קשיח: 573 ₪ - * מבצע * - XPG 1T M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s SPECTRIX S40G RGB דיסק קשיח: 499 ₪ - * מבצע * - Seagate 4T 3.5'' Sata3 Barracuda 5400RPM 2 Years Warranty ספק כוח: 379 ₪ - * חדש * - Antec 700W Neo Eco…

18. Started by Rivking134,

אהלן חבר'ה, יש לי מחשב נייד בן יומיים i7 - 4700MQ SSD 256GB GT 755M SLI 4GB GDDR5 16GB RAM המחשב ממש טוב רק יש בעיה בגיימינג, כשאני משחק BF4 על אולטרא גם עם 40FPS לדוגמא יש לאגים וגליצ'ים מוזרים אני חושב שקורים לזה microstuttering שהורדתי לHIGH הבעיה לא הייתה מורגשת וכמעט לא קיימת, אבל למשל בFAR CRY 3 לא משנה איזה הגדרות אני שם, המשחק לא שחיק בעליל ניסיתי שני סוגי דרייברים 331 ו333.75 שהוא בטא נראה לי, בקיצור קראתי קצת באינטרנט וראיתי שאם מבטלים את הSLI אז הבעיה נעלמת אבל לא ניסיתי כי מה הפואנטה קניתי חיה למשחקים ותוכנות טובעניות. האם מישהו נתקל בבעיה יודע מה עושים עם זה ? אגב ניסיתי אדפטיב וי-סינק דרך הכלי של NVIDIA וגם ניסיתי לעדכן ביוס של הכרטיס השני דרך האתר של לנובו …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by OR2OOO,

נפל לידי סכום כסף ואני רוצה לפנק את אחותי ב-HTPC חדש כי שלה התקלקל ליפני חצי שנה, אז הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לכסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה ותכני HD . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Windows Media Player. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אפשר לומר שלא אולי בסיסי ביותר(משחקים של ה-Windows). -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים של ה-Windows. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

20. Started by most,

1. מה התקציב המקסימאלי? נראה לי איזור ה 1800 יהיה סביר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יקנה מסך 22-24 תקציבי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by alfred3,

יש ברשותי את המחשב הנ"ל ששירת אותי נאמנה זמן לא קצר . לפני כמה זמן המסך שלו התחיל להשתגע ולפעמים הוא היה נעלם או נהיה רקע אדום . הייתי מסדר אותו עם כמה כאפות ו הוא היה חוזר להיות נורמלי , עד שכנראה נמאס לו מהכאפות והיום הוא כבר לא מראה כלום . חיברתי אותו למסך חיצוני והוא מראה יופי . השאלה שלי היא האם הבעיה היא בחלק מסוים של המסך כמו אינברטר או שזה הצג LCD ? אודה לעזרתם המלומדת

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by diablo4u,

אהלן - אמנם אני עומד להפנות אתכם לדיון בפורום כרטיסי מסך - פשוט אני מעוניין שעוד אנשים שמבינים ייחפשו ויעזרו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514306.0 המסקנה כרגע היא שעדיף לקנות 6950 ולפתוח אותו ל6970 - יכולים להמליץ על כרטיס מIQPC שידוע שניתן לפתוח? מישהו שקנה והצליח? 6950 - זה לא גם עדיף בשביל בעתיד שתהיה את היכולת לשדרג ולקנות עוד 6950 ושיהיה CF? הלוח אם שלקחתי אגב לא תומך בזה אז לא שווה לקחת אחד אחר שיתמוך במערך מרובה כרטיסים לטובת שדרוג? יכולים להמליץ על לוח 68 שכן תומך?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. כבר כמה חודשים אני מתכונן לקנות מחשב חדש. ועכשיו/בקרוב מאוד נראה לי תזמון לא רע (G92, R670 ,Phenom, יחד עם סוף השנה). השימושים שלי הם משחקים (ביושוק מחכה לי על השולחן כבר חודשיים), סרטים, תכנות והרצת סימולציות, ומדי פעם גרפיקה תלת-מימדית. אז לפחות לגרפיקה ולסימולציות נראה לי שדי שימושי Quad-Core, למשחקים זה כנראה פחות יעזור. OC לא מתוכנן, וחשוב לי שיהיה שקט במידה סבירה. משחקים - לא הכרחי לי שיעבוד על ההגדרות הכי גבוהות, אבל שיהיה playable במידה סבירה. שדרוגים עתידיים שבאים בחשבון (בעוד שנה-שנתיים)- זיכרון, דיסק קשיח, כרטיס מסך. ההתלבטויות שלי הן: 2 או 4 ג'יגה זיכרון? (ברור לי שכדי לנצל 4 ג'יגה אני אצטרך מערכת הפעלה 64 ביט, אני חושב להתקין במקביל XP רגיל ו- Vista 64bit). 8…

• 14 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by avihaizipel,

שלום רב: אשמח לעזרה בשדרוג לוח האם שלי שיתאים למעבד שלי כולל זיכרון מתאים ושיהיה מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך. כ.מסך: R9 280X מעבד: i5 2500K תקציב: 1500 עדיף פחות נ.ב. אני גם רוצה שתהיה לי אפשרות לשדרג את המעבד בעתיד. תודה מראש לעוזרים אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו לי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אחרי כמה שנים טובות המחשב שלי סיים את עצמו כי הלוח אם חלש מדי ואני נאלץ להחליף אבקש מפרט למחשב בבקשה לקנות חשוב שזה יהיה למשחקים שאפשר לשחק מעולה בהם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 434 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.