עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GNU,

שלום, סוף סוף הגיע הזמן לקנות נייד. המחשב שאני מחפש אמור לשמש אותי בעיקר לתכנות (מחוץ לבית), וגם לגלישה, אופיס, סרטים, וקצת משחקים קלים (להעביר את הזמן). המחשב שאני מחפש אמור לעלות בסביבות ה- 7,000 ש"ח, עם אפשרות חריגה עד 7,500. חשוב שהמחשב לא ישקול הרבה (עד 3 ק"ג). המחשב שבנתיים נמצא בראש הרשימה שלי הוא: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2546&catcode=220 אני אשמח לקבל עוד הצעות מחברות שונות (אין לי העדפה). ויש לי שאלה בקשר לכ.מסך בניידים: האם לצרכים שלי מספיק כ.מסך מובנה, או שצריך נפרד (כמו בקישור ששמתי למעלה) לידע כללי: האם יש טעם לחכות לתחילת השנה החדשה (הוזלה במחירים וכו'..) או שאין בשביל מה?

2. אני הולך לקנות מחשב נייד W4668N ומתקשה להחליט על המעבד. תקציב שלי הוא 4000. אני לא מצליח להחליט על המעבד איזה מעבד לקנות והאם שווה להשקיע את הכסף, פרט למעבד המפרט זהה. זכרון 2GB דיסק קשיח 250GB כ.מסך 8400GS וכו' המעבדים שאני שרלוונטים הם T5750 וT8100. אני לא ראיתי בשום חנות מעבדים מסדרה 7xxx ככה שהם לא ממש על הפרק. המחשב עם המעבד T5750 עולה 3900, והחשב עם T8100 עולה 4400. השאלה שלי האם שווה להשקיע 500 ש"ח בשביל המעבדT8100 וכמה משמעותי זה בביצועים גם לטווח הארוך יותר. אני סטודנט ככה שכסף מיותר אין לי. תודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  3. Started by jermi123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K (ללא ציוד הקפי) ,כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל עריכה גרפית *קלה* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אורות בקטנה מארז יפה (מעדיף צבע כהה) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 10…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? לא מוגדר. בין 5 אלף למשהו חסכוני ואמין ועד 10 אלף ליקר ואיכותי האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב? עריכה בינונית בתוכנות שעובדות במקביל ומשחקים פה ושם 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מסך 29 עד 34 אינץ 2K ultrawide עד +- 2,000 שח 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 שיהיה 7.5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא הכי גדול לא הכי קטן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. גר במרכז אבל אפשרי לנסוע לאילת במידה ומשתלם 9. מתי מתוכננת קניית…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by KomraD,

טוב אמח חדש פה,אז הפוסט הראשון שלי יהיה מפרט מחשב שלי שקיבלתי אותו לפני יומיים CPU:AMD 3200 כ.מסך:LEADTEK 6800GS לוח מ: GIGSBYTE K8N51GMF-9 זיכרון:1024 400DDR HD:WD 200GB מארז: HEC 6A19 BALCK צורב:NEC DVDRW X16 מסך: 730B ספק : SWEEX GOLD DUAL FAN נראה לי זהו,אם שכחתי משהו ואתם רוצים לדעת אז תגידו

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by Roy-L,

שלום, אני רוצה למכור ביד שניה את המחשב שלי. המפרט שלו: מעבד E5300 עם קירור פאסיבי 4 GB של RAM כ.גרפי Gainward GTX 550Ti כונן קשיח 250GB צורב DVD של LG כ.רשת PCI של TP Link מארז Coolermaster (לא זוכר דגם, עלה בערך 350 ש"ח) ספק כוח של Antec (לא זוכר דגם, עלה בערך 300 ש"ח) מסך Dell U2412M כמה סביר לבקש? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Svensk.il,

רכשתי את המחשב הנ"ל מבאג לפני כחודשיים, אך עקב פריצה לבית וגניבתו אני מעוניין לרכוש אחד נוסף. לפי מה שהבנתי רק בבאג ניתן לקנות אותו, אך הוא לא מופיע באתר שלהם, רק אחיו הגדול ה-5810t. מישהו יודע אם הוא עדיין נמכר בארץ\בבאג?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מחפש כבר זמן רב מחשב נייד, ולא מצליח למצוא, חשוב לי שיהיה עם WINDOWS 7, שיהיה מהיר, קל ועם זמן בטריה ארוך, ומסך 13.3 או 12.1 * מטרות המחשב? - עבודה\לימודים לא למשחקים * גודל המסך - 13.3\12.1 * משקל רצוי - רצוי עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן חשוב כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - לא * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 GB * צורב DVD - עדיפות בלי כונן אופטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - כן דל בעיקר או ASUS תודה למי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מחשב ACER EXTENSA 5630 שבא במקור עם ווינדואז ויסטה 32 ביט הום פרימיום , והטאצ'פאד היה תקין , גם עבדתי עם עכבר שחיברתי לUSB אבל הטאצ'פאד היה תקין , לאחר מכן התקנתי עליו ווינדואז7 וממתי שהתקנתי את ה7 - 32 ביט - אולטימייט - הטאצ'פאד יותר לא עבד לי , יותר נכון המשטח מגע לא עבד, אבל הכפתורים עבדו, אחר כך חזרתי לויסטה, ולאחר ההתקנה של גרסת הום פרימיום 32 ביט - SP1 , שוב המשטח של הטאצ'פאד לא עובד... גם לאחר התקנה של דרייברים מתאימים , ונסיון להסיר את כל הדרייברים שקשורים ולהתקין מחדש, לא עוזר, הכפתורים של הטאצ'פאד עובדים אבל המשטח עצמו לא עובד, ולפי זיהוי החומרה מבחינת הווינדואז הכל נראה תקין , FN+F7 לא עושה כלום, רק נועל ומשחרר את הלחצנים של הטאצ'פאד.. (ניסיתי ....) , מישהו נתק…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by catsmonster,

המטרה שלי היא משחקים כבדים (כמה שיותר כבד יותר טוב) ברזולוציה של 1920X1200. כרגע יש לי חלק מהמחשב שאפשר לראות בלחצן של המפרט שלי. כמו שאתם יכולים לראות, יש לי כרטיס מסך מטורף וקירור טוב (אם שמתם לב גם לא ממש איכפת לי מרעש) כל החלקים שאני צריך כבר שם. אבל חדי העין כנראה שמו לב שיש לי מערך משוגע שמוחזק למרבה הצער ע"י מעבד ישן וגרוע. כאן אתם נכנסים, אני רוצה לקנות מערך של I5. הנה המערך שחשבתי שיהיה טוב (מהאתר SKYPC) מעבד Intel Core i5-750 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Ripjaws קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 במחיר 2412 (משתנה כל הזמן לפי הדולר כי שלשום זה עלה 2400). כל השאר כבר יש לי אז אני לא צריך עוד. זה בער…

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  11. אם זקוקים להצעת מחיר לכל סוגי מחשב (משרדי, עריכה, גיימינג, ניידים) אפשר לפנות אליי , אני נציג של PLONTER מחשבים

12. שלום לכולם מחפש מחשב נייד לקנות לאבא שלי - המחשב הקודם ישן צריך חדש השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט, פייסבוק יוטוב דברים כאלה... ושהרבה 15-20 טאבים פתוחים אי אפשר להתפשר על המחיר, וחושב המחשב יחזיק לכמה שנים(3 לפחות) מחיפוש בזאפ מצאתי את האופציות הבאות: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db138933=1484535&db147733=842505 מה מהם הכי משתלם לפי דעתכם. האם האסוסים מהרשימה שווים משהו? יש אופציות אחרות שזאפ לא מראה לי אבל אתר אחר כן?

13. המחשב ישמש גם למשחקים, אך זהו לא יהיה השימוש העיקרי של המחשב. עדיפות ל-AMD.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  14. Started by galpilas,

שהזיכרון הפנימי יהיה מינימום 1024 כרטיס מסך טוב ו120 ג'יגה בייט לפחות+מסך

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by zam,

לסטודנטית שכבר עבדו עליה פעם אחת. תודה.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by r.g.comuters,

3000 אלף פלוס מינוס שלום לכלום ממש שמזן לא כתבתי פה אז שוב שלום לכולם עכשיו לי לי בקשה קטנה אני צריך מפרט למחשב (מבית אינטל ) מחשב שאני יוכל לעבוד איתו לפחות איזה 3 שנים ככה בשקט בסבביות התקציב שאמרתי המחיר הנתון הוא כרגע רק למארז והחומרה הפנימית נטו אז נא להציע אני חשבתי על משהו כזה פחות או יותר intel p4 3.0 או intel p4 3.2 s-775 m.bord של גייגה בייט לא נעול על דגם רק שלא יהיה זבל !!! 256 mb ddr מה אומרים על DDR 2 כפול שניים לדואל צ'אנל דיסק קשיח של ווסטון דיגיטל 80 גיגה או 120 או משה יכנס 8 מגה באפר גיפורס 6600 יש מצב ל GT :-[???.. כונן דיסקטים צורב DVD DUAL LAYER מארז HEC קמפיוקייס כמה זה יצא לי פחות או יותר ?...

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  17. התקציב הוא 4000 ש"ח. אם אפשר אני רוצה מפרט אחד שיכיל את המעבד I5 ומפרט עם מעבד ארבע ליבות של amd. מטרות המחשב: משחקים כעיקר שיריץ משחקים כבדים טוב(עד כמה שניתן בתקציב כזה). לא צריך בכלל ציוד היקפי. לא מתוכנן אוברקלוק כלשהו. לא צריך שהמחשב יהיה שקט. המסך הוא "22 והוא עובד כרגע ברזולוציה של 1440X900, המסך בעל רוזלוציה מקסימלית של 1680X1050. מעוניין למפרט מאייבורי או מ ksp קריות או נעה מחשבים או TMS או ivory או מרדנית בבקשה. ותודה ראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by fp581,

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה עדיף אבל לא חובה * משקל רצוי? שיהיה קליל היא תסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים שלוש יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ואם אפשר שיהיה SSD קטנטן (למרות שבמחיר הזה לא נראה לי שיקרה) * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל לא toshiba * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם. הוא צריך לעבוד חלק עם גלישה באינטרנט ואופיס. שיהיה קצת מקום למוזיקה והכי חשוב לה שיראה טוב (אם אפשר …

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי אני חדש כאן בפורום ואני צריך מחשב נייד לעריכת וידאו במחיר של עד 5000 אלף שקל ומשהו הכי טוב שאפשר כמובן במחיר הזה :) בישראל או באמריקה שתי האופציות פתוחות אני יכול לקנות גם שם וגם פה אשמח לעזרה ואופציות ממי שמכיר

20. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בבקשה. המטפלת של סבא שלי רוצה לקנות לפטופ בסכום שלא יעלה על 2000-2500 ש"ח. הדרישות הן בסיסיות לחלוטין, מלבד מחשב אמין והמלצה למקום טוב בו אוכל לקנות לה את המחשב(אנחנו מאזור הדרום). אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, אני לא חזק בתחום הלפטופים והייתי שמח לשמוע על המלצות שלכם- המון תודה שי

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  21. שלום לכולם ותודה, יש בידי מארז מצויין שאני אוהב, וספק כוח שהגיע איתו - Antec P150 mid-tower case w/ Neo HE 430 PSU. יש לי כונן קשיח 1 טרה, זיכרון RAM חדש שרכשתי השבוע 4GB, מאורר מארז חדש. אני זקוק למפרט מהיר ופשוט. זקוק לרכיבים הבאים: מעבד, לוח אם, צורב, מאוורר למעבד. האם אני צריך רכיבים נוספים? או האם עלול להיווצר חוסר התאמה בין הרכיבים הקיימים לחדשים? בתודה רבה! ======================== 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן, יש לי חבר בארה"ב שרוצה לקנות שם מחשב למשחקים. (הוא לא מחזיר אותו לארץ אז אין בעיה של מכס/משלוח) תקציב: 1200$ כולל מסך, ואולי אפילו שניים (אם התקציב מאפשר) למטרת עבודה. אין צורך בציוד היקפי אחר. לדים צבעוניים הם בונוס אבל לא דרישה. המחשב לא חייב להיות סופר שקט (יכובה בלילות) אבל עדיף שלא ישמע כמו מקדחה. לא יבוצע OC רזולוציה תיקבע לפי גודל המסך כך שאי אפשר לתת תשובה על זה כרגע. יש לו הנחה מסויימת בדל אז יתכן שהוא יקנה את המסך ישירות מהם. (בהנחה שהמסך המומלץ יהיה שלהם) אין בעיה של רכישה של חלקים נפרדים והרכבה עצמית. 10X

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי כרגע מחשב אבל אני רוצה לשפר אותו יש לי i7 8700 כרטיס מסך gtx 1070 16 ram ולוח אם prime b360m-k השאלה שלי היא האם אפשר לשפר את הכרטיס מסך ל rtx 3060 ti תודה לכל העוזרים פעם ראשונה שלי פה אז מקווה שעשיתי טוב

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by Xpand3D,

חברה אני וצה שתעשו לי מפרט של6 אלף לא יותר צריך שהמפרט יהיה לא משהו הכי רציני בעולם אבל עדיף מעבד טוב ולוח אם טוב וגם כרטיס מסך תצינו את החנויות אז זכרו שש אללף בנו לי מפרט

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by nush,

כתבתי ללא הגבלת תקציב למרות שיש לי תקציב מוגבל, אבל אני מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל שיספק את הדרישות שלי. אני לא יודע לשים גג לתקציב מכיוון שאני לא מבין בדגמים של מחשבים ניידים. חשוב לי לציין שהכוונה היא לצאת במינימום הוצאות שיספקו אותי. אני אתחיל: קודם כל, חשוב לי שבמידה ואני אפרמט את המחשב בעתיד, לא תהיה לי שום בעיה להשיג את הדרייברים של המחשב. אז ככה, המחשב הולך לשמש במשך היום לשמיעת מוזיקה, הרבה גלישה באינטרנט, ICQ, ועבודה. אני לא צריך מהמחשב שום כרטיס גרפי מטורף כי לא הולכים לשחק בו שום משחקים. מה שכן די חשוב לי שיהיה לפחות 1 ג'יגה זכרון פנימי ומעבד חזק(כדאי 2 ליבות) לפי מה שהבנתי מומלץ לי לקחת HP, אבל אני פתוח לכל ההצעות שתציעו לי. לאחר שתראו לי דגמים ומחירים, אני א…

• 7 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים