עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שימושים - לימודים, שימוש ביתי ולעיתים חיבור לטלויזיה. גודל רצוי - 13.3 או 14 שאר הפרמטרים מהפורמט בחוקי הפורום לא רלוונטיים. השאלה היא ספציפית - ראיתי את ההמלצות ל- Dell Vostro V131. רציתי לשאול אם יש הבדלים מהותיים נוספים בינו לבין ה- Vostro 3350/3450 מעבר לכונן האופטי והמשקל. אני שוקל לקחת את ה- 3450 עם הכרטיס מסך AMD Radeon. מה דעתכם? מצד אחד הוא חזק יותר, מצד שני כבד יותר... בנוסף- מתלבט אם יש באמת צורך בכונן אופטי בימינו... תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך אם זה בלתי אפשרי אז אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD ובעתיד אולי אני יוסיף כרטיס מסך למשחקים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב ודיסק קשיח, כרגע יש לי 1TB וברגע שהמחירים יחזרו להיות נורמליים אני יקנה עוד 1TB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כל כך חשוב לי אך שיהיה שקט ככל הניתן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה ל…

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by לאיודע,

אני מחפש מחשב 13 אינטש באזור 2500 ש"ח. השימוש המרכזי שלי יהיה כתיבה ועריכה בוורד, אבל יש מצב שבאיזה שהוא שלב אשתמש בתוכנות כבדות יותר של עיצוב. אני גם מחפש מקום שייתן לי אחריות לכמה שנים טובות.. בנוסף, אשמח לדעת מה דעתכם על קנייה דרך האינטרנט בחנויות בחו"ל שישלחו לארץ (והמלצות, אם כן..). הם גם שולחים לפעמים מחשבים עם מערכות הפעלה בעברית? תודה רבה!

4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב100-200 שח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא גיימינג ותכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארדיסק תודה רבה על העזרה !

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by omerzZ,

שלום, אני מחפש מחשב לעיצוב גרפי לא מתקדם במיוחד אבל משהו שיוכל לספק אותי כבר עכשיו וגם בעתיד. סה"כ אני צריך מחשב רק לעיצוב גרפי ולמשחקים פה ושם לא משהו מי יודע מה. אין צורך בצורב...

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אחותי נוסעת עוד שבוע ויכולה להביא לי מחשב. ההעדפה שלי היא לdell אבל פתוח להצעות גודל מסך 15.6 זמן סוללה ומשקל לא גורלי יציאת hdmi כונן קשיח לפחות 500gb צורב dvd כמובן עדיף עם אחריות בינלאומית ואם מישהו מבין בזה קצת והמלצות לגבי מערכת הפעלה אשמח לשמוע פרטים האם ניתן להתקין xp pro sp2 אם זה רלבנטי אז אחותי תהיה בשיקגו אם זה משנה משהו תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. Started by DarkPhoenix,

שלום אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש משרדי, בעיקר אינטרנט בסביבות 1800 ש"ח. מה דעתכם על המפרט הזה מ- KSP ? האם המאוורר למעבד בסדר או שעדיף משהו אחר ? האם הספק בסדר או שאפשר למצוא משהו לא פחוט טוב ובמחיר יותר קטן ? אפשר מחנות אחרת... מעבד: Pentium G620, 2.6Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray‎ מאוורר: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם: MSI H61M-E23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרון: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill דיסק קשיח: Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 DVD: Samsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA מארז: Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) ספק כו…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by ilan_sh,

היי, אני מעוניין להרכיב מחשב לעיבוד וידאו שכולל המון המון רינדורים (Full HD כמובן) עם עבודה גם על EDIUS 6 גם על הADOBE Premiere/After Effect זוללי הזכרון וגם על תוכנות כמו MAYA ודומות. אני כיום עובד על מחשב מאד מיושן שמצליח להריץ את תוכנת הEDIUS ... אבל לוקח לו נצח לרנדר דברים קטנים. בכל מקרה, התקציב כרגע עומד על סביב 6K (אני יכול לספוג חריגות קלות) כך שמעבדי הi7 extreme (כל משפחות ה-6 ליבות) נופלים לי. אני מניח שאצטרך כרטיס גרפי שיתמוך ביותר ממסך אחד כדי לעבוד בצורה נוחה יותר (2-3?). אז: 1. הייתי שמח לקבל מפרט מתאים מפי המומחים 2. הייתי רוצה לשאול האם יש עדיפות לעבודה בiMac (או אפילו שימוש בMac Mini) על עבודה במחשב בעל spec דומה שמריץ מערכת מייקוסופט? 3. מחר יש …

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by wooper,

הי העלימו לי את המטען לנייד איפה אפשר לרכוש מטען כזה בזול? גם מאתרים מחו"ל אפשרות

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  10. לא מצאתי פורום מתאים יותר, אבל אם יש כזה - אודה על העברת השאלה אליו. כיום יש לי E8400, עם Win7-32, זכרון 4 ג'יגה (בעצם 3.5 כמובן), כ. מסך 4890. מאז השדרוג האחרון של BF3, אני מצליח לשחק רק בהגדרות LOW, אחרת הוא מתרסק. תופעה זו מתרחשת רק במולטי פלייר. אין בעיה לשחק קו-אופ על ההגדרות האוטומטיות שהמשחק בחר (חלקן MEDIUM חלקן HIGH). השאלה היא - האם שדרוג כ.מסך נניח ל- 6870 (תקציב סביב 1K) אמור לפתור זאת, או שלהערכתכם אני חייב להחליף כבר ל- i5 ואת כל המערכת? כאמור, זו שאלה על ביצועי המחשב במשחק, אבל עוסקת בשדרוגו - אודה על תשובה או הפניה לפורום המתאים.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  11. Started by naorM,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Battelfield 3 Mw3 skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 27 אינץ לא יודע מה רזולוציה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך רק אם ניתן ולחרוג רק אם צריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא לעבודה של אבא שלי, שימוש רב בתוכנות של אופיס כגון WORD וEXCEL. כמו כן צפייה בסרטונים ברשת, גלישה, פייסבוק (פוקר) הורדות ושימוש בסיסי. (ניווט נוח במחשב עצמו) 3. האם יש צורך בציוד הקפי -לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? -לא. רק המחשב עצמו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב במיוחד אך שלא יהיה רעש מציק. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? -לא. 7. האם האם…

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by aradgonen,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש. יש לי במחשב הישן מעבד AMD PHENOM 1 X4 Q9750 3.6GHZ. רציתי לדעת אם הוא יוכל לעבוד עם כרטיס מסך GTX 570TI ובמערכת DDR3. בנוסף יש לי הצעה ב קיי אס פי: דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS9500A LED http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=5237 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE 880GM-USB3 AM2+, AM3, 880G, DDR3 1333, DVI , HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13138 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 כרטיסי מסך: ASUS - nVidia GTX560 Ti 1GB DDR5 DX11 2xD…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  14. אני לא בטוח לגבי ההתאמה בין לוח האם, המעבד והמארז. אני הולך לשים את המחשב על השולחן (מתחת למסך?) לכן בחרתי מארז ל - HTPC. מבקש מפרט מ - KSP. מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6727 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12803 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower,…

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  15. דרוש מפרט למחשב עד 1000 שקל. המחשב מיועד לשימוש של ילד קטן, בעיקר גלישה באינטרנט ואולי משחקים קטנים פה ושם. *כונן בלבד(עם כל הרכיבים) ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. בעיקר שיזוז בקצב מהיר(אם זה תלוי בRAM או במעבד), עם כרטיס גרפי סביר+ והארד דיסק לא גדול מידי... 320GB מקסימום. *העדפה לחנויות באזור הצפון (במידה ואתם נותנים קישורים לחנויות) לא מתוכנן OC לא מתוכנן שדרוג מאסיבי בעתיד תודה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  16. אהלן חברה, רציתי לשתף אתכם בהתלבטות שיש לי: אני רוצה להריץ במחשב שלי בטלפילד 3 ומשחקים חדשים, אבל לפי הנסיון שלי מהבטא ולאחר בדיקה בCanYouRunIt, המחשב הנוכחי לא מסוגל לעשות את זה. אין לי הרבה ידע בתחום, ואני צריך עזרה ממכם..המפרט של המחשב:מעבד: Type DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz (10 x 267)לוח אם: MSI G31M3-F (MS-7528) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 9500 GT (p729)RAM: System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)דיסק קשיח: Disk Drive WDC WD1600AAJS-61WAA0 ATA Device (149 GB, IDE)ספק: AC 230Wאוקיי, אז לסיכום, מה כדאי לי לעשות - למכור את המחשב, ולקנות חדש לגמרי ב3000+ שקל בערך (תלוי בכמה אמכו…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  17. שלום חברים, אשמח לקבל חוות דעת אודות המפרט הבא: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1441[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe JAPAN NINJA 3 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 מחיר: ₪216[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 כמות: 1 מחיר: ₪643[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: …

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  18. Started by shaysegal,

מחשב שהלך לעולמו מצריך ממני קנייה של מחשב חדש בסכום לא גבוה מדי; 3000 ש"ח. הדברים שאני זקוקה להם: - זיכרון גדול - לפחות 4 ג'יגה. - HD גדול - לפחות 1 טרה. - אני עורכת סאונד במחשבי, וברשותי כרטיס קול של ליין 6, UX2 - צריכה שהמחשב יקבל אותו כמו שצריך. - בקרוב מתחילה לימודי עריכת וידיאו, יודעת שכרטיס מסך זה עסק יקר ולא בטוחה שייכנס בתקציב הדל שלי, כך שיכול להיות שאשמור את קניית הכרטיס המסך המשוכלל לעוד מספר חודשים - כאשר יהיה רלוונטי (אשמח כמובן לדעת שאני טועה ולא אצטרך לעשות החלפת חלקים ושאוכל להשיג משהו נחמד בתקציב הנ"ל). - ושיהיה שקט, שקט, שקט. המון תודה!

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  19. בגדול זה לא מחשב למשחקים אלה כללי צריך מפרט שלם ואחריות לשלוש שנים על החומרה עם אפשר כמה שיותר קטן ושקט אין בעיה להכניס מעבד שהליבה הגרפית בתוכו עם זה יקצץ עלויות ואין בעיה להכניס AMD השימוש בעיקר גלישה ופיסבוק אבל לא רוצה מעבד אטום אלה משהו נורמלי יותר -זה לקרוב משפחה ציוד עיקפי לא צריך

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by alergic,

מעבד: AMD Athlon II X4 630 לוח אם: GA-MA785GMT-UD2H זכרונות: Kingston DDR3 2048 MBytesX2 Ungaged PC3-10700 גרפיקה: DELL 2209WA on AMD Radeon HD 6700 Series הארד דיסק: SAMSUNG HD103SJ SATA Disk Device מערכת הפעלה: MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 תודה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  21. Started by or_azu,

שלום אני צריך מפרט למחשב עד 2500 שקל אני צריך מהמחשב סרטים בFULL HD קצת מסחקים פשוטים (PES NEED FOR SPEED) לא משהו רציני מדי חשוב שיהי הרבה מקום (לפחות 1TB) הצעות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  22. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יהיה אפשר לחסוך, אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא לחרוג, אבל במקסימום 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ואולי משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מכיר משחקים, ככה שאני לא יודע איזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין לקנות מסך חדש ככה שאשמח להמלצה בנוגע למסך (רצוי משהו ש…

• 37 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. יש לי מחשב נייד של HP PAVILION DV5. איך אני יכול לדעת את דגם המדוייק שלו על מנת להוריד לו דרייברים מתאימים?

• 1 תגובה
    • 6.1k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Dell vostro 3300 יש לי בו מודם 3G מובנה, כבר הרבה זמן שאני מדפדף ומחפש איזה דרייבר מתאים או דרך להפעיל אותו ניסיתי הכל ולא הצלחתי.. יש מישהו שהצליח להשתמש בזה ? תודה רבה..

25. שלום אני רוצה לשדרג את המחשב כי בסך הכל יש לו פוטנציאל דיי טוב (הכל יחסי) אז ככה, (המחשב לפני 3 שנים) מעבד : Intel i5 750 2.6 עבר OC , מגיע ל3.2 אחרי הOC הוא על 30~36 מעלות! זיכרון : Kingstone 4GB ddr3 1600 כרטיס מסך : Nvidia 260GTX 1GB Leadtek Extreme לוח אם : DP55WB של אינטל הוא דיי בסיסי. עכשיו מה שאני רוצה לשדרג כמובן זה כרטיס מסך מה מומלץ למערכת שלי ? האם יש עוד חומרה שכדאי לשפר ? אם יש אפשרות להמלצה לכרטיס קול טוב , במחיר סביר , חיצוני עדיף! תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.