עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, יש לי חבר שמעוניין לקנות מחשב משחקים בתקציב של 7500 ש"ח (קצת גמיש) והוא ביקש ממני לבנות לו אחד, וביגלל שאני לא בטוח בעצמי בעיניין הזה אני נופל עליכם המחשב יהיה בעיקר למשחקים (CSS, HL2, CRYSIS,TDU ועוד..) הוא מעצב מדי פעם בפוטושופ, מעונין לצפות בסרטי HD (המחשב העכשוי שלו לא מאפשר) והורדות. בעיקרון הוא אמר שהוא לא חייב ציוד הקפי, אבל אני חושב שבתקציב הזה אפשר להכניס איזה מסך LCD 20" (עכשיו יש לו CRT 17" ישן) ציוד הקפי אחר כבר יש לו. ושהמחשב יורכב בחנותץ וזהו בעיקרון, אני ניסיתי לבנות משהו אבל אני לא בטוח בזה, מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1461 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤649 מסך: LG LCD 20" L206WTQ 2ms DVI ¤1556 כר…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by card,

שלום אני צריך מחשב קטן לניסויים. הניסויים כוללים תוכנה, וגם חומרה, לכן אני מעדיף שזה יהיה מנותק לחלוטין מהמחשב Desktop שעליו אני עובד. אז החלטתי לקנות טאבלט קטן, שיהיה עליו Windows. מישהו מכיר משהו מתאים? תודה רבה card

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום! אני מחפש מחשב נייד מומלץ, השימוש העיקרי הוא פוטושופ ועריכת תמונה. חשבתי על ASUS X556UQ (עולה בסביבות 3,200) אבל יש מצב שזה יותר מדי? אני לא צריך להריץ משחקים או דברים כאלה, אז אולי אפשר למצוא משהו ביותר זול. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לעבור את התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרנסה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by pergola,

השימוש הוא רק אינטרנט. מעבד של אינטל. מעדיף להשקיע במסך טוב. עדיפות ל24 אינטש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, נדפק לי ה-WINDOWS, ולפני הפירמוט אני רוצה לבצע גיבוי לכל מיני קבצים ותמונות ולהעתיק אותם לאיזה כונן חיצוני או דיסק און קי. איך אפשר לעשות את זה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by cow king,

יש לחבר שלי מחברת ACER לא בטוח אותו דגם והוא פשוט מדהים? רציתי לדעת אם כדאי לקנות אותו בכלל או מחשב אחר? שימוש בעיקר אינטרנט/משחקים שהם ממש ישנים שכול מחשב מכול דגם יכול להפעיל או ללכת על Asus Eee PC 1005HA ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום ותודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים החדשים והעתידיים לשנתיים הקרובות פחות או יותר, רזולוציה 1980X1020 מכוון להגדרות הכי גבוהות ו60+ FPS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם. קודם כל, אני רוצה להגיד תודה מראש. אתם חבר'ה שנראים לי מאוד מקצועים ומוכשרים וחבר המליץ לי עליכם. אז אני אתן את הפרטים ה"רישמיים": תקציב: 4000 ש"ח נע עד כ 4500 ש"ח במידת הצורך. אני מאוד מבקש לנצל את כל הסכום. אני כבר אומר שאני לא צריך צורב וציוד הקיפי כמו מקלדת ועכבר מכיוון שיש כבר ברשותי. שימושים: גיימינג כבד עד בינוני ותכני HD. המשחקים שבהם אתכוון לשחק הם לדוגמה MW2, BFBC2, GTA IV, JUST CAUSE 2... ועוד משחקים שעתידים לצאת. אני מאוד מצפה שבמחשב החדש אזכה לשחק ברמת איכות בינונית + עד גבוהה. בנוסף לכך, אשתמש במחשב לשימוש ביתי. (אינטרנט, סרטים וכו') עדיין אין לי מסך, אבל אני פונה לפורום מסכים בישביל זה. אני בכיוון של מסך 20" ברזולוציה רגילה. ציוד הקיפי: אין צורך…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 0 4328 A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory 289.00 ¤ 2 578 ¤ 1 6729 AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray 1159.00 ¤ 1 1159 ¤ 2 4465 Compucase 6A21 (Hec 300ART) Mini ATX Case 329.00 ¤ 1 329 ¤ 3 5853 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 599.00 ¤ 1 599 ¤ 4 6073 Leadtek FX6600GT PX6600GTTDHEXT PCI-e 128Mb Retail Video Card 1269.00 ¤ 1 1269 ¤ 5 6515 NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 339.00 ¤ 1 339 ¤ 6 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 7 3251 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 519.00 ¤ 1 519 ¤ 4847 ¤ Kind of payment : Cash 1 -2% Delivery: Without delivery 0 ¤ 9 4750.06

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אשמח לקבל כל הערה: איזה מהקונפיגורציות עדיפה לגיימינג, ללא O.C. אילו רכיבים כדאי להחליף באחרים? קיימת תאימות בין הרכיבים? קיים צוואר בקבוק המחייב החלפת רכיב לקבלת ביצועים טובים? קיים רכיב יקר שניתן להחליפו בזול יותר מבלי להפחית בביצועי המערכת? תודה מראש לכל העונים חג סוכות שמיייחחחח שאול [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by A1,

הי, אינני יודע אם זה המקום הנכון אז אם זה לא, תרגישו חופשי להזיז את ההודעה. קניתי לאחרונה את כל חלקי המחשב ואני לא יכול להרכיב אותם מפני שאינני מוצא את המארז שרציתי . אני מחפש Chenbro Xpider (Gaming Bomb) Silver. מישהו כאן נתקל בבעיה דומה ויכול אולי לעזור? מישהו יודע ויכול לתת רמז היכן ניתן למצוא אחד כזה בארץ? קיימים בצבעים אחרים אבל לאף אחד אין את הכסוף... אתם בטח יכולים לתאר לעצמכם כמה מתסכל המצב... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך חזק למחשבים ביחד עם לוח אם שיתאים לו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך אם אין הבדל משמעותי בביצועים, אבל לא קריטי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש יומיומי של תוכנות האופיס ואינטרנט ודברים כאלה + צפייה בהרבה תכני HD גם ב1080P (יחובר למסך הטלוויזיה לכן חשוב חיבור HDMI) + משחקים, לא ממש קריטי לא הולך לשחק הרבה, אין לי כמעט זמן אבל סתם רוצה להשאיר את האופציה פתוחה, למשחקים חדשים יחסית בהגדרות סבירות (אני לא משחק משחקים כבדים במיוחד, וגם המסך שלי ברזולוציה לא משהו בכל מקרה 1280X1024, אבל אולי יהיה שדרוג עתידי של המסך אז ייתכן שיהיה מעבר לרז…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. תמונה מצורפת. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. המחשב הישן שלנו התקלקל והגיע הזמן להחליפו. המעבד שהיה בו הוא C2D 6320 ויש גם כרטיס מסך GeForce 8600GT. עקרונית המחשב ענה על הצרכים שלנו ולכן סביר להניח שכל מחשב חדש כיום יהיה טוב יותר. ייעוד המחשב הוא בעיקר צרכים ביתיים, כלומר אינטרנט, אופיס, קצת משחקים, קצת מוזיקה, קצת עריכת וידאו (ממצלמת הוידאו הביתית) וזהו פחות או יותר. התקציב הוא באזור ה-1500 ש"ח כאשר מצד אחד אנחנו מחפשים להוציא כמה שפחות ונשמח למפרטים זולים יותר, מצד שני אנחנו לא רוצים לקנות מחשב שעוד שנה יקרטע. מבחינת המעבד ההתלבטות היא בין סידרת ה-G ולבין סידרת ה-I3, כאשר ברור שעקרונית ה-G אמור לספק, מצד שני כאמור אנחנו לא רוצים מעבד שיהיה מיושן מדי בעוד שנה. לגבי כרטיס המסך, ההנחה היא שנוכל להשתמש בכרטיס הישן או ב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כמו שאמרתי אני מקציב למערכת מחשב 4000+- שתתאים למשחקים כבדים כוללת OC ללא ציוד היקפי וללא מסך אני מתכוון לקנות מאייבורי. לכן אני לא יודע כמה יעלה לי. ויהיה לי תנאים להם בשביל להסדיר את הרמאויות שלהם. אז אל תנסו לשכנע לא ללכת.. כי היום יותר מאוחר אני נוסע לשם לקבל הצעת מחיר... בעקבות זאת אין לי את המחיר היחסי ובעקבות זה אני מתלבט בין רכיבים. שישארו במסגרת התקציב היות ואייבורים מאוד זולים יחסית לחנויות אחרות , בהרבה.. אוקי המפרט שבניתי.(אין לכם מה לבחור לי מהאפשרויות) [glow=red,2,300][shadow=red,left]מפרט למחשב:ללא כולל מסך וללא ציוד הקיפי[/shadow][/glow] [glow=red,2,300]מעבד:[/glow] INTEL CORE 2 DUO E6550 או INTEL CORE 2 DUO E8400 [הבחירה שלי] [glow=red,2,300]קירור למעבד:[…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיחליף מחשב ביתי בן 6 שהלך לעולמו. עיקר השימוש במחשב הינו לצורך גלישה באינטרנט. יש בנוסף שימוש מועט לצפייה בסרטים ולמשחקים (כאלו שיוצרו לפני למעלה מ-6 שנים ועבדו עד עכשיו). התקציב- 2.5-3k. * גודל המסך? סטנדרטי+ היות ומדובר בשימוש ביתי בעיקר. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעזרתכם!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by טל משעלי,

שלום בעקבות שדרוג של המערכת רציתי לדעת כמו אוכל לקבל על המערכת שלי היום מעבד : CORE I5 2500 BOX לוח אם : P67A-UD B3 כרטיס מסך: HD 6950 2GB GDDR5 GIGABYTE ספק כוח : HUNTKEY 700W HK700 52-PP תודה מראש טל.

19. שלום רב, כרגע אני עם מעבד E8400 בעל 2 ליבות בלבד. זכרונות GeIL עם קירור פאסיבי בנפח 4GB לוח Gigabyte EP DS3L המוגבל, למיטב ידיעתי ל- 800Mhz כ. מסך ATI MSI HD4850 מערכת הפעלה 32bit שימושיי הם עריכת וידאו ב- Sony Vegas ו- Adobe Premiere, עריכת תמונות ב- Adobe Photoshop ומעט משחקים (GTA IV וכד'). אני מעוניין לשדרג את המחשב למרובע ליבות עם זיכרונות מהירים יותר ולוח מהיר יותר כמובן ולהתקין מערכת הפעלה 64bit. מאחר והבנתי כי כבר יש 2nd Generation של מעבדי i החדשים ואני לא כ"כ מעודכן מבחינת מחירים ומוצרים, אשמח מאוד לדעת: א. מה הוא השילוש (לוח, מעבד וזיכרונות) המומלץ כיום מבחינת יחס עלות/תועלת סביב מחיר של 2,000 ש"ח? ב. האם יש צורך בשדרוג כרטיס מסך במקרה שלי? תודה רבה, אורן.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. [Case :Thermaltake Armor Jr. Gaming Case w/420W Power Supply Black Case Lighting ( Cold Cathode Neon Light Blue Power Supply Thermaltake Purepower 700 Watt Power Supply SLI Ready Processor: Intel Core 2 Duo Processor E6600 (2x 2.4GHz/4MB L2 Cache/1066FSB Processor Cooling ( CoolerMaster Liquid CPU Cooling Fan System Kit Motherboard: NVIDIA nForce 570-SLI Chipset w/7.1 Sound, Gb LAN, S-ATA Raid, USB 2.0, Dual PCI-Ex16 MB Memory : [Req.DDR2 MainBoard] 2GB (1GB x2) DDR2-667 PC5300 Memory Corsair XMS2 Xtreme w/Heat Spreade Video Card: NVIDIA GeForce 8800GTS 640MB w/DVI + TV Out Video Video Card Brand ( Major Brand Powered by NVIDIA ) Hard Drive:200 GB HARD DRIV…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Ofir Baruch,

הדגם הוא HP Pavilion g6-1320sj המחשב נמצא אצל סטודנטית במשך חצי שנה בלבד, המחשב עדיין בתוקף של האחריות (נשאר עוד חצי שנה).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-envy-15-as043tu-15-6-laptop.html http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-ac659tx-15-6-laptop.html

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הכול כולל הכל חוץ ממסך! תקציב..6000..טיפה יותר! תודה! יש עוד בקשה שהמחשב יהיה שקט...המארז שבחרתי ססבבה? Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1,450 ש"ח Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 899 ש"ח OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB Value Pro Dual Kit 5-5-5-15 730 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 390 ש"ח Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCI-e GV-NX76T256DB-RH 1,170 ש"ח NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black - אחריות : שנה 199 ש"ח Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 450 ש"ח ENERMAX EG375AX-VE Noisetaker 370 Watt 399 ש"ח Logitech® Internet Pro Keyboard Black Oem Black Russian 89 ש"ח …

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אין לי מושג איזה כרטיס מסך כדאי.. משהו פשוט יחסית שמתאים למערכת הפעלה. לגבי שאר המפרט, אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש תיאום טוב. לוח M- Gigabyte Z77X-UD3H זיכרון- kingston 16GB DDR3 1333MH2 צורביDVD - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) דיסק קשיח- Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ מעבד- Core i7 2600K ספק כח- Hec Couger-RS 550W

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by uri888,

1. מה התקציב המקסימאלי? 400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא בהכרח אבל יש מקום בתקציב אז אני אשמח 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? פחות קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 8.1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים