עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by brainslug,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב בעיקר לצורך עריכה גרפית. פעם עוד הבנתי בזה משהו, אבל היום אני באמת מתבלבל משלל האפשרויות השונות למעבדים, כרטיסי מסך וכו' :s05: אשמח מאוד לשמוע הצעות למפרט שיתאים, והנה אני עונה לכמה שאלות בשביל להסביר בדיוק את הצרכים: 1. מה התקציב המקסימלי? נגיד עד 4000 למחשב בלבד (לא כולל מסך). אם אתם חושבים שחייבים לחרוג מזה למעלה אז אפשר לנסות, אבל בואו ננסה לכוון למטה עם המחיר... 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: בעיקר גרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. בעיקר פוטושופ. אולי בהמשך תוכנות נוספות דומות, אולי גם בתלת ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, הא…

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  2. האם זה משתלם? רוצה מעבד אינטל , שקט חשוב עד רמה 7 . איך המארז והספק? ולוח האם? 1.3 מחשב דגם M490G תוצרת ACER כולל: 2415.00 ש"ח מעבד I5-650 תוצרת Intel זיכרון פנימי GB2 כונן DVDR דיסק קשיח GB500 מסוג SATA מערכת הפעלה MS Windows 7 Pro תוכנה MS Office 2010 Starter ( Word + Excel) תוכנת אנטיוירוס MS מארז Midi Tower המחיר לפני מעמ ואני לא זקוק למערכת הפעלה.אנטי וירוס ואופיס. כמה ניתן להוריד , להפחית במחיר? משתמשים ב תוכנת עריכה audacity

3. Started by gaya,

אני מחפש מחשב סבבה בעיקר עבור משחקים וסרטים בסכום של עד 3.5 גג. יש לי מסך 19" רחב לא מתכנן OC ולא צריך צורב. ןאני אודה לכם אם מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה באיזור הקריות.

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  4. שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא: Processor: Pentium IV LGA-775(new) 1mb Prescott 3.0c Mhz. Motherboard: Intel (prescott-LGA775, PCI EXPRESS x16, AGP 8x, LAN, 6.1 Sorround, Dual DDR, 1394 Firewire, 8 USB, Serial ATA) Sound: On MB. HD: Westren Digital 80GB Serial ATA 8mb Buffer. Floppy: 1.44 Panasonic. Video Card: ASUS New Radeon x600 Pro With PCI EXPRESS 16x 128 DDR. Memmory: Kingston Bundeled 2x256 DDR 400Mhz CD-ROM: Asus 52x Case: 400 Watt with Neon No mouse & Keyboard. No Screen No Windows רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט עצמו וכמה אתם חושבים שהוא יעלה, תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  5. * מטרות המחשב? בעיקר תכנות, צפיה בסרטים, לימודים ופוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 14', אפשר גם 13.3'. עדיפות למט IPS אך לא חובה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמובן שלפחות HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 1.8 ק"ג זה הגבול העליון * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 5 שעות בפועל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כמובן שHDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מתלבט בין SSD ולגבות במקרה הצו…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Sifo Jen,

היי, אני קונה מחשב חדש למשחקים והייתי רוצה המלצה למפרט למשחקים מבוסס אמד (939 עם פיסי אקס..), עד 4500, עדיף אנפורס. תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by orel13orel,

יש למעבדים האלה (בגירסה של מחשבים ניידים) ליבה גרפית כמו אצל I5/3 ואז יש חיסכון החשמל כאשר לא משתמשים בכרטיס מסך החיצוני???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by noama,

מעוניין במחשב למשחקים כולל משחקי רשת ללא מסך. (יש לי מסך mag trinitron ישן האם כדאי להחליף? במידה וכן התקציב צריך לכלול מסך). תודה ראש נועם

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by shaulzon,

שלום לכולם !! לאחרונה קניתי מחשב מדגם HP Probook 4530s ממחסני חשמל,המחשב עלה בצורה רגילה ועד כה הכל היה בסדר אבל שמתי לב שהוא לא מתפקד כראוי, לדוגמה:USB 3.0 לא פעל בכלל גם אחרי התקנת הדרייברים הדרושים מאתר האינטרנט של HP ובאופן כללי לכל פעולה של המחשב לקח המון זמן לדוגמה: התקנת עדכוני מערכת מWINDOWS UPDATE לקח כ-24 שעות ! ויש לי אינטרנט מהיר אז לא נגרם בגלל זה. אז החזרתי אותו לחנות וקיבלתי זיכו מלא. הלכתי לראות את אותו דגם בחנות אחרת והיה הבדל שהוא יותר מתקדם מבחינת מפרט עשיר יותר. התייעצי עם המוכר בחנות לגבי התקלה שנגרמה לי בחנות שבו רכשתי את המחשב והוא אמר לי שכנראה היה מדובר בתקלה חריגה במיוחד ושאצלם זה לא יקרה. כמובן שאין לסמוך על מה שהם אומרים. אני מספר את כל …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, השימושים עיקריים - עריכת וידאו, צפייה בסרטים ושמיעה MP3. המשחק היחידי- SIMS בעתיד (בעוד שנה - שנה וחצי) אני חושב להפוך את המחשב לHTPC כרגה לא חושב על OC. בניפרד, אם אפשר - המלצה לגבי מסך רחב ב 1500 ש"ח. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  11. שימושים: משחקים, קידודים, HTPC(סרטים, סדרות הכוללים גם תכנים בHD). איזור+חנות: איזור ירושלים חנות KSP או כל חנות טובה אחרת הנמצאת באיזור. ציוד הקפי: מסך(22-23), מקלדת, עכבר. סכום: 6500 ש"ח כולל ציוד הקפי. ללא OC

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  12. אהלן חברים , אשמח אם תוכלו לעזור לי ולתת לי פה מפרט עד ל3400 ש"ח . המחשב אני רוצה אותו למשחקים . . . תודה רבה ושבת שלום .

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by motion,

קניתי לא מזמן מחשב נייד של ,MSI אני טס לארה''ב עוד 5 ימים לתקופה של חודש ולכן גם קניתי למחשב הנייד אנטנה עם GPS מובנה. עכשיו, רציתי לדעת באיזו תוכנות GPS בעברית למחשב הנייד ניתן להשתמש בכדי להפעיל את הGPS או באיזו תוכנות של מחשב כף יד בעברית שניתן להשתמש במחשב ובאמצעות איזה אימולטור אני עושה זאת. תודה רבה, ברק

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. כמו שהכותרת אומרת אני צריך מחשב ב-4K למשחקים אבל לא יותר מידי בעיקר פעם ב-משחקים כמו Underground כל פעם שיוצא Juiced וזהו בערך לא הרבה משחקים וחוצמזה גם לאייסיקיו + אינטרנט וזהו בעיקרון תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by sroolik,

שלום ! פעם הייתי פעיל בפורום ודי הבנתי מה הולך עם החומרות אבל מאז שאני בצבא (גבעתי...) אין לי זמן ולא התעדכנתי במחשבים כבר 9 חודשים אתם מוכנים להרכיב לחבר שלי מפרט עד 3500 בעיקר למשחקים ? הוא לא צריך ציוד היקפי כלל, וגם לא CD-ROM אם אתם מוכנים גם להסביר לי למה את רוב המפרטים מציעים עם AMD אני אשמח, כי כשעזבתי את התחום, הקונרו המיטו קלון על AMD תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by Or94,

שלום, אני לומד הנדסת חשמל (התחלתי עכשיו שנה ראשונה) ואני רוצה לקנות טאבלט חדש שישמש אותי לכתיבה במהלך השיעורים. יש לי מחשב נייד של לנובו עם מעבד I7 וכרטיס מסך NVIDIA GT840M. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 3000 שקל. אם צריך לחרוג עד 3500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, כתיבה בטאבלט במשך השיעורים. בעיקר מתמטיקה ופיזיקה ושרטוט של גרפים ושרטוטים וכתיבה של נוסחאות. לתכנות אני משתמש במחשב הנייד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיי…

• 7 תגובות
    • 6.6k צפיות
  17. Started by SciFi7,

שלום Smiley אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב לחבר , התקציב הוא 4000-4500 ש"ח 1. מה התקציב? 4-4.5K 2. מטרות המחשב? אינטרנט, עבודות (office וקדומה) ומשחקים (לא צריך בהגדרות הכי גבוהות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? רק את ה"מחשב" 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אין צורך, אם אפשר שלא יהיה רעש במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אין צורך 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין 9. האם חשוב שקט? עד כמה? בוא נגיד רק שלא יעשה הרבה רעש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן ולא יעשה OC 11. במ…

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by t_eliran,

מה אתם חושבים על לקנות מחשב דרך האינטרנט, אני לא מדבר על אתרים של חנויות מחשבים אלא על מכירות פומביות קבוצתיות. זה כמו לקנות חתול בשק או שintel תמיד נשאר intel. כי המחירים ממש ברצפה והתמורה היא ענקית לדוגמא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK698720 אחלה מחשב שבחנויות תמצא אותו במחיר גבוה בהרבה מזה. מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, רציתי לשאול מה ההבדל בין סדרת vostro ל -inspiron במחשבים ניידים של DELL? האם איכות החומרים והבנייה שונה? למשל יש את שני הדגמים הבאים: Dell Inspiron 15 3580 Dell Vostro 15 3580 שניהם עם אותה חומרה (מעבד,כרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח), אך ה- vostro עולה קצת יותר. שניהם באים עם אותה אחריות (3 שנים בבית הלקוח). האם ה- vostro בנוי יותר טוב? תודה.

20. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מקסימום ביצועים - מינימום מחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, לימודים (לקראת תואר במדעי-המחשב) VM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dota 2, CSGO, COD, Battlefield חדשים (מגוון) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by lipner23,

תקציב מקסימלי 4500 ולנסות לא לעבור את זה. העבודה בעיקר משחקים אבל גם אינטרנט והורדות. אני רוצה לשחק על רמת רזולוציה גבוהה ושהמשחקים החדשים ירוצו חלק, בנוסף אני רוצה גם מסך במפרט. כולל מסך , אני מעדיף להשקיע יותר בחלקים הקריטיים ואולי בעתיד אני אשפר את הציוד ההיקפי. המחשב שלי עכשיו די רועש אז אני רוצה מחשב שיעבוד בשקט גם בזמן ריבוי פעילויות ושיהיה גם נגד אבק אם אפשר. לא יודע איך עושים OC אז לא מתוכנן OC. לא להוסיף מערכת הפעלה. אני רוצה שבעתיד אני אוכל לשדרג ולהתאים את המחשב לאותו זמן, שיהיו אופציות שידרוג עתידיות. עדיפות לחנויות RSM או KSP.

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by A.Iniesta,

שלום אני רוצה מחשב הכי טוב שתוכלו לדחוס במסגרת התקציב חשבתי על משהו בסיגנון הזה: מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 512MB Kingmax BGA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 160 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך PINE xfx 6800GT 256MB DVI,TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול CREATIVE 5.1 Live Value כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 מארזים HEC Compucase CI-6A19 מחיר 6070 ¤ המפרט נלקח מ-ksp עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.הלוח אם שבחרתי טוב? והאם יש לו כרטיס קול מובנה? 2.האם המארז שבמפרט בא עם ספק תתיחסו לזה שאני חדש בבניית מ…

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  23. היי כולם, אני צריך את עזרתכם בבניית שתי מחשבים שונים בעלי צרכים שונים. 1.המחשב הנוכחי שלי בעל טכנולוגיה ממש ישנה ורכיבים ישנים שבתור גיימר רציני (BF2, WOW, ET, FOM, COD2, NWN2, TOTAL WAR Series etc.) לא מספקים אותי, יתרה מזאת נשרף לו הספק כוח והבאתי חדש והסתבר שגם הלוח אם נשרף, לוחות ישנים כאלו כבר לא שווה להחליף בגלל שאני אצטרך לשדרג את המחשב מה שיעלה לי גם פחות או יותר סכום של 2K. לכן אני צריך מחשב שיוכל להריץ משחקים באופן חלק, ויהיה בעל אופציות לשדרוגים עתידיים (כגון RAM, כרטיס מסך - מה שאומר תושבת PCI-E מן הסתם, מעבד במידת הצורך וכו'). כבר יש לי HD 80GB שאני רוצה לשים במחשב הזה ואם יש אפשרות להרית שתי HD ביחד (מה שהבנתי שאפשר) הייתי רוצה תוספת של עוד כמות מסויימת של …

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by netanel1234,

שלום, מה אומרים על המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV51120 איך המעבד? אני רוצה לדעת מה אתם אומרים, שווה לקנות אותו? ותגידו לפי מה שכתוב אם הבנתי נכון, אפשר להגדיל את הזיכרון של הכרטיס מסך לפי הבחירה שלי? תודה!

דיונים חדשים בפורומים