עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elrxx,

מעבד: INTEL 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪966 לוח אם: GIGABYTE GA-Z68XP-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪811 זיכרון: CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 "LOW PROFILE" : CML8GX3M2A1600C9B - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן. מחיר: ₪382 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD6870 TOXIC 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1066 צורב DVD: LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪112 מארז: COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED w/o PSU - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪473 ספק כוח: SEASONIC M12II 620W BRONZE - MODULAR - RETAIL - זמין במלאי אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪505 קרור למעבד: SCYTHE MUGEN …

2. Started by SUPERby,

יש לי כונן קשיח שאני לוכח מהמחשב הישן 300GB בערך ... מה אתם אומרים על המפרט- לגימיינג קל / בינוני - (משחקים כמו CS:S / CS / TF2 / MW3) [table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪378[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-78LMT-S2P[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪282[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז[/td][/tr][/table][table][tr][td]SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone…

3. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לטובת עריכת וידאו ותמונות, זהו מחשב עבודה ולא משחקים. התקציב שאושר עבורו הינו 10,000 שקלים. עליו להכיל זיכרון מספיק כדי לאכסן גם את הארכיון עליו. התוכנות הינן: After Efects PhotoShop Premie אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט מתאים, מרחב העבודה פה הוא מאד גדול...

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by y6053287,

1 מעבד intel core i7 2600k 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU core 2 לוח אם ASUS P6T SE 3 זיכרון G.skill F3-16000CL9T-12GBTDD 4 דיסקים קשיחים 1. ocz vertex 2 2.5" 120GB SSD SATA II MLC 2. western digital caviar black 2TB 7200 RPM, 64MB, SATA III 5 כרטיס מסך Gigabyte Radeon HD 6990 GV-R699D5-4GD-B 6 צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 7 ספק כוח Thermaltake ThoughPower 1000W W0115RI 8 קירור למעבד Corsair Hydro H100 Extreme Preformance Liquid CPU Cooler 9 מארז Antec Dark Fleet DF-85 Case המחשב ישמש בעיקר לעריכת ווידאו בתוכנות כמו AFTER EFFECT. PREMIERE, וכו'. אני רוצה לדעת אם כל החלקים תואמים אחד לשני שלא היו לי בעיות והאם יש למישהו הצעות לשיפור או נקודות שלא שמתי לב אליהם…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אשמח ממש אם מישהו יוכל לעזור לי אני די נואש. הזמנתי (מחברת סולן) בטריה מקורית לACER ASPIRE ONE, דגם ספציפי וקיבלתי בטריה מדגם קצת שונה. היא מתחברת למחשב ונראית יותר טובה אבל המחשב לא מזהה אותה (battery is not detected).אשמח ממש אם מישהו יודע מה אפשר לעשות במצב הזה (כמובן אתקשר לחברה על הבוקר אבל זה בטח יקח זמן ואולי יצריך נסיעה לראשל"צ...). יכול להיות שהבטריה לא מתאימה? אפשר לשנות משהו בהגדרות של המחשב?הפרטים הקטנים:הזמנתי UM09A31 וקיבלתי UM09B7C.כל הפרמטרים שלה יותר גבוהים (5200mAh במקום 2200, 54WH במקום 24, 11.1V במקום 10.8V ו5.0AH במקום 2.07)

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? צפיה בתכני HD ועריכת וידאו על מערכת Avid Media Composer 4 בתדירות מועטה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 1920X1200 מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? א. יש לי כ.מסך של RADEON 3600 HD..אני לא יודע אם זה מספיק טוב.. ב. יש לי 2 כרטיסים של ג'יגה זיכרון..לא זוכר איזה DDR..האם אפשר לצרף אותם ל 4 ג' זיכרון שיהיו 6? או שזה לא עובד ככה מבחינת חלוקה? 5. עד כמה חשוב…

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  7. זה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪929 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪120 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪570 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב חדש בלבד - Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪571 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 Ti 1…

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by Frungy,

אהלן חבר'ה, המחשב שלי בן חמש, ישן נושן, ועדיין מצליח להריץ כמעט את כל המשחקים החדשים (במקרה הגרוע - על הגדרות מינימאליות כמובן). אני שוקל לרכוש את Battlefield 3, ואינני יודע אם יש לו את הכוחות לשם זה (הוא חוצה את רף הדרישות המינימאליות, אבל אני מדבר על מולטיפלייר שחיק). הנה המפרט: מעבד E6600 2.4ghz כרטיס מסך GTS 250 1GB 4GB RAM לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 v3.3 במארז NZXT Apollo עם ספק 650w של Thermaltake. מדובר על משחקים כבדים. אינני מחפש מייקאובר (מתגייס עוד שנה בכל מקרה), אלא רק משהו שיחזיר אותי לעניינים. זה אפשרי במחיר הנקוב? הבנתי שאם ארצה לשדרג את המעבד, למשל, ל-i5, אצטרך להחליף גם לוח האם.. הרזולוציה שעליה אני משחק היא 1680x1050. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  9. 2) למחשב ביתי רב תכליתי (משחקים, וידאו, תכנות, שרטוט..) הרכבתי מחשב 1) בלי תקציב מוגדר אבל משתדל לא להיסחף יותר מדי. מבקש חוות דעת אם הייתי יכול לנצל את הכסף יותר נכון או סתם חלקים אחרים. חשוב, לוודא כי הרכיבים שבחרתי אכן תואמים אחד את השני. 9) במקום 16 גיגה יכלתי להסתפק גם ב 4 אפילו, אבל לא ראיתי עוד זיכרון שמתאים למעבד שלי. מבקש עזרה בעניין זה. 4) כל רכיב חומרה שלא נמצא כנראה אני לא צריך אותו כי יש לי. תודה לעונים. נבנה באתר KSP: CPU: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://ark.intel.com/products/52213/Intel-Core-i7-... CPU Cooler: Scythe Mine 2 CPU Cooler http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mi... MotherBoard: GA-Z68XP-UD3-iSSD (rev. 1.0) http…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב תחנה רצינית, שתשמך לפיתוח תוכנה, אז הרצת בסיס נתונים, מכונות וירטואליות מרובות וכיוב. כמו כן, בתור תחביב ארצה לערוך וידאו ולשחק משחקים על הפלזמה שלי. עריכת וידאו ומשחקים הם משניים. מעוניין להרכיב כרגע תחנה סבירה לפיתו שתהיה גם תשתית לתחנה רצינית לאחר שדרוגים עתידיים. התקציב כרגע הוא עד אלפיים, בלי מערכת הפעלה, בלי הרכבה, בלי ציוד היקפי. אפשרי? תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  11. היי, זקוק לעזרה, אני מעוניין לרכוש מחשב כאשר התקציב שלי הוא בסביבות 2000 ש"ח. אשמח גם להתפשר במחיר... הצרכים שלי הם לגלישה באינטרנט בעיקר, לא למשחקים. חשוב לי שהרכיבים יהיו איכותיים וחשובה לי האחריות. לא זקוק למסך וציוד היקפי. ראיתי בזאפ את המחשב הזה של דל: http://www.ypc.co.il/product.asp?ProductID=909 חושב אולי לקפוץ לאייבורי כפי שעשיתי בפעם הקודמת לפני חמש שנים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7122&CatCode=1 אשמח מאוד לעזרה, טלול

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Frik,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המטרות שלו: 1. לראות סרטים וסדרות בעיקר -> כלומר, כרטיס קול צריך להיות קצת מעבר (מתכוון בהמשך לקנות רמקולים מתקדמים). 2. למשחקים -> כלומר, כרטיס מסך צריך להיות ברמה שיריץ בקלות משחקים עכשויים כדוגמת PES 2012. אשמח לעזרתכם לגבי מפרט. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אסור לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ומשחקים כבדים אחרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת למינהם שכיום כבר הופכים לכבדים, ומשחקים כמו BF3 MW3 DIABLO3 וכולה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך ב…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  14. Started by tp5297,

אני רק רוצה המלצה ללוח אם, מעבד, קירור למעבד וזיכרונות 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 - 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד+ משחקים: Battlefield 3 Crysis 2 וכו' רזולוציה מקסימאלית: 1280 x 1024 גודל מסך: 19 אינץ' הגדרות: גבוהות 3. כן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? המפרט הנוכחי: Computer Type ACPI x86-based PC Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate DirectX DirectX 11.0 CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x1…

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  15. שלום לכולם אבקש חוות דעת על מיפרט לצורך תוכנות 3D וגרפיקה לסטודנט בהנדסת מכונות (וגם קצת משחקים בזמן החופשי) חשבתי על המיפרט הבא: התקציב סביב 4K~5K עם קצת חריגה ללא ציוד היקפי (הוא יבחר לבד מה שירצה במיקלדת עכבר וכו') ניסיתי להרכיב מיפרט אכותי שיתאים לשידרוגים בעתיד ויוכל גם לעבור OC בקלות (מכפלה פתוחה) אשמח להצעות ושיפורים בנושא הקירור, מארז,ספק וכרטיס במסך ההיתלבטות היא בין הTI550 GTX ל460GTX הבדל מחיר קטן אבל אני מכיר את ה460GTX והוא לפחות בכ30% חזק יותר לא? מה שווא? דור אחורה (460) או דור החדש בפחות ביצועים (550 GTX)? הדגש על כרטיסי NV עקב ההיתרונות של הCUDA (בפרמייר, קידוד וכו')והאפשרות הפשוטה להפעלת REALVIEW בסוליד וורקס (כאילו QUADRO) תודה מראש! [attachment delete…

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  16. אהלן, אני מחפש תקופה ארוכה מחשב שידע להתמודד היטב עם משחקים די כבדים וגרפיקה.. התקציב במקסימום שלי זה 4.5K.. מה אתם אומרים על המפרט הזה: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12803 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12140 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10092 כרטיסי מסך: ASUS - nVidia GTX560 Ti 1GB DDR5 DX11 2xDVI Mini H…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  17. הדרישות הן: - לא נראה לי שמשמעותי מאיזו חברה: DELL, HP, TOSHIBA וכו'.. - מסך 15.6 או יותר. חשוב שלא יהיה מבריק. רזולוציה 1920x1080. -מעבד I7. אין לי מושג בסוגים השונים והדגמים של המעבדים לניידים וההבדלים ביניהם. - זיכרון לפחות 4GB. כמובן שאם אפשר יותר אז ברור.. - כרטיס מסך ייעודי עם 1GB זיכרון לפחות. עדיפות לNvidia. -לפחות 320GB דיסק קשיח. 7200rpm. - מערכת הפעלה אינה חובה. האם כל זה יכול להיכנס בתקציב של 6K? :s05: ו7K? :-\

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  18. תקציב. 2700 ש"ח גג חברה.עם אפשר מוכרת. חנות/סניף. אזור המרכז מטרות המחשב . מחשב נייד . לא משנה גודל הוא משקל העיקר שהמסך לא היה ממש קטן. מצלמה מובנת. מיקרופון מובנה. צורב. ושהיה בעיקר בנוי למשחקים מה שניכנס בתקציב 2700 שח מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהסכום המקסימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ( לא מרבה לשחק אבל רוצה להריץ משחקים חדשים שיצאו עכשיו באיכות מקסימלית ) מקודד וידיאו אז שיתאים בהתאם וכמו כן כמובן רואה סרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות קידוד וידיאו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 3 קול אוף דיוטי החדש והצורך במהירות -מהי הרזולוציה הטבעית…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם לאחר בחירות לא טובות של לפטופים לעצמי כל השנים הללו כעת אני רוצה לעשות את זה בצורה קצת יותר קפדנית ומחושבת. קודם כל - אין הגבלת מחיר. (מעדיף לא לעבור את ה-6 אבל בשביל משהו טוב אני מוכן להשקיע יותר. מסך : היה לי לפטופ 11" (נטבוק) שהיה לי קטן מידי וחלש, והיה לי מחשב DELL n5010 עם מסך 15.6 שהיה לי פשוט עצום וכבד ולא לקחתי אותו לשום מקום איתי (משקל + סוללה = לא כיף) אבל הוא היה חזק. אני רוצה לפטופ עם מסך 13.3, סוללה שתחזיק לי הרבה זמן (5-6 שעות לפחות), הרד דיסק פחות משנה לי הגודל אבל רצוי שאני אוכל לאחסן עליו מכונות וירטואליות \ סרטים וכדומה, (אני מתאר לעצמי שאם אני לוקח SSD אז הנפח יהיה בהתאם - אבל לא קריטי לי SSD) יצרן..לא משנה לי... השימושים: הרצת מכונות …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב Dell Inspiron 1520 מלפני כמעט 4 שנים, מצויד בדיסק SATA 160GB 5400 RPM. אני שוקל להחליף את הדיסק הזה ב-SSD בהשקעה של 500 ש"ח. מקריאה אונליין אני רואה שזה אמור להיות אפשרי. כמה שאלות: [list type=decimal] [*]האם SSD SATA 3 יעבוד כהלכה עם ממשק SATA ותיק של האינסיפירון הזה ? [*]אני יודע שדיסקי SSD נבדלים באיכות ה-controller שלהם. על איזה דיסק SSD בגודל 60GB עם בקר טוב הייתם ממליצים ? רצוי לא לעבור את ה-500 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  22. היי. מבקש מפרט לחבר כמצוין בנושא הת'רד. פתוח להצעות ואף מעדיף מפרט מבוסס AMD אם הוא יתן תמורה גבוהה יותר לכסף. המפרט צריך לכלול הרכבה. אין צורך בצורב ומארז. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by Hydr0,

מה קורה ? לפני כמה ימים שמעתי רעש מוזר מהמחשב ואחרי שפתחתי אותו וניקיתי את כל המאוררים עדיין המשיך הרעש וגילתי שזה המאורר של הספק כוח.. הוא עושה רעשים של מוות וגסיסה ואני מניח שאין אפשרות להחליף רק את המאורר של הספק.. המפרט שלי הוא זה: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] E4500T[/td][/tr][/table][table][tr][td] Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] ACFRZR7PRO[/td][/tr][/table][table][tr][td] Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/t…

24. Started by graind,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. C.O.D 7-6 CSS San andreas Cs1.6 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  25. שלום, הבקשה בכותרת. אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט עד הסכום הנקוב. אין צורך בשום ציוד היקפי, אין צורך ב-OC או רכיבים מיוחדים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים