ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום, בדקתי לאחרונה אופציות לקניית מחשב לעבודה משרדית (התוכנות הכי כבדות שירוצו הן בסדר גודל של פוטושופ, וגם זה לא באופן תכוף במיוחד). - אני לא מעוניין להוציא יותר מ 3,000 ש"ח, לא מעוניין בציוד היקפי, ולא ב OC. - חשוב מאוד שהמחשב לא ירעיש (9 בסולם מ1 עד 10). - אין צורך במערכת הפעלה/אופיס. - חשוב לי שיהיו סלוטים של SATA III ושל SATA II, יציאת DVI, יציאת HDMI, מארז שקט ויעיל (שמאפשר הוספת מאווררים) עם לפחות 2 יציאות USB בפרונט (ועוד לפחות 4 מאחורה). - דבר נוסף, אני מעוניין במחשב שיהיה בעל חיים ארוכים, ושלא ימות לי תוך שנתיים-שלוש. - לא פוסל שדרוג עתידי. - אני לא מעוניין בהמלצות על חנויות כרגע, אלא רק חוות דעת על המפרט ותיקונים (אם יש צורך). להלן המפרט: [table][tr][td][tab…
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב לגיימינג עד 4000 עדיף שלא לחרוג.. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל וללא מסך. לפני כמה חודשים קניתי הארדיסק חיצוני של 1TB אז לא צריך הארדיסק יותר מידי גדול. המליצו לי את המפרט המחשב הבא, אם אפשר תתנו חוות דעת על המפרט הזה הצעות לשיפור ומפרט אחר אם אתם רואים לנכון Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Box מעבד: Gigabyte GA-HA65M-UD3H-B3 H61 CHIPSET לוח אם: Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G זיכרון: WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX^ הארדיסק: GigaByte GeForce GTX560Ti Ultra Durable 1GB GDDR5 GV-N560UD-1GI כרטיס מסך: Enermax NAXN 450W ספק: תודה!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ2000שח, חריגה של אולי 100שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שח. 2. מה שימושי המחשב? שימוש ביתי רגיל ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדישים ביותר - כל מה שיש בשוק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 19 אינץ' רחב 1366*768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בדיסק קשיח HDD! 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 4 כזה. עדיף לחסוך בכסף. 6. האם מתוכנן …
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב של דל בצבע אדום עם נתונים טובים אבל שלא יעלה יותר מ 2800 שזו חריגה כבר. האם יש חיה כזאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב עושה כל מיני בעיות ואני כל הזמן מקבל הודעת שגיאה במסך כחול שבו רשום: Dumping Physical Memory, ויש מין מספרים כאלו שרצים עד שרשום Dumping Physical Memory... Complete והמחשב פשוט נכבה. אני מפרסם את זה פה כי אני חושב שהבעיה היא בזכרונות.. חוץ מהודעת השגיאה המחשב עושה כל מיני בעיות כמו - 1) לעתים קרובות אחרי שאני מדליק אותו הוא פשוט נתקע, ז"א המסך עדיין פועל, רואים את שולחן העבודה, אבל המחשב לא מגיב, העכבר לא זז וכו'. 2) המחשב עושה ריסטרט לבד 3) הוא יחסית איטי משהיה פעם 4) קורה לפעמים שהמסך והעכבר כאילו מתנתקים מהמחשב, מה זאת אומרת? המחשב עצמו פועל, אך המסך כאילו מנותק מהמחשב, וגם האור בעכבר נכבה, ז"א כאילו הם לא מחוברים בכלל. אשמח אם מישהו יודע אולי האם…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, מתכנן לרכוש מחשב נייד בקשות : מעבד מהדור החדש של אינטל (I3-2330) 4 גיגה זיכרון 320 + הרדיסק 3 שנות אחריות כרטיס גרפי לא קריטי בכלל (יש מחשב ראשי למשחקים כבדים מקסימום ) מסך :15.6 חשבתי ללכת על זה : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19037 מה אומרים ? ראיתי את האייסר ב 2200 שח ,אחלה מפרט יש לו אבל רוצה משהו יותר אשמח לדעות עצות על האסוס תודה
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
התקציב הוא 3000ש"ח למחשב ללא מסך או ציוד הקפי אני אשמח למחשב שעומד בתקציב אם כי ניתן לחרוג מעט. השימוש יהיה בעיקר משחקים(לא כבדים במיוחד),סרטים, ואינטרנט. מה שבאמת חשוב לי שהמחשב יהיה אמין ועמיד, שיהיה טוב לכמה שנים. הייתי ממש שמח אם היה אפשר להריץ את Arkham City בתקציב הזה, אני אחיה גם אם זה ירוץ על המינימום, ואם אי אפשר אז אני אהיה בסדר הרזולוציה המועדפת היא 1280X1024 הגדרות הגרפיות יכולות להיות בינוניות. אני מעדיף מחשב שקט כי אני ישן באותו החדר(7/10) אין צורך באובר קלוקינג. אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. אני יכול להרכיב את המחשב בבית, למרות שאני מעדיף לא לקחת את הסיכון שאני אהרוס משהו. אני גר בת"א אין בעיה לקנות מכל חנות במרכז. תודה מראש טל
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?:5000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? עדיף שלא שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו')במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. כל החדשים COD GTA V שיצא פרוטוטייפ 2 שיצא וכו...באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? אם זה יהיה משתלם אז טוב*מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד?*מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהים. אם יהיה משתלם אז בכיף ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך ש…
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב hp presario cq61 וכבל החשמל הפסיק לעבוד. איפה אני יכול למצוא חלופי במחיר הגיוני? האם משתלם להזמין מחו"ל? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס Intel, בתקציב מקסימלי של 2500 ש"ח ללא מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב: עריכה גרפית (קצת פוטושופ -לא משהו רציני), עבודה משרדית, אינטרנט וסרטים. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב והסביבה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? שיהיה כמה שיותר קרוב לסכום של המפרט א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 Skyrim MW3 FIFA12 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מופיע במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב נייד, 13.3'' עם זמן סוללה טוב וביצועים ברמה טובה שמספיקה לאקסלים כבדים של אלפי שורות בלי צורך במשחקים. מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה חזק פיזית, אמין מבחינת חומרה ושהשירות יהיה טוב. אני מבקש ממי שמכיר טוב מספיק חוות דעת למותגים שהמליצו לי עליהם - dell; samsung; asus; hp לגבי הפרמטרים העיקריים הבאים: אמינות פיזית ועמידות של המחשב - צירים של המסך, עמידות המסך והמקלדת וכיו' אמינות החומרה - שמירה על רמת תפקוד גבוהה לאורך זמן איכות הסוללות רמת שירות ואחריות של היבואן אני מתכוון להשקיע 4,000 ש"ח - 6,000 ש"ח במחשב אם זה חשוב. תודה לכל המשיבים
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? וואלה תלוי בצורך אם יהיה צורך אין בעיה להשתמש בכולו, לא יהיה אכפת לי להישאר עם כמה שקלים בכיס גם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200 שקל נגיד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסטרי HD בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA CALL OF DUTY GTA וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 32" -לאילו הגדרות …
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מפרט קיים: GA-EP35-DS3 Q9505 A-DATA DDR2-800 6GB GeForce 9800GT 1GB שימוש עיקרי: עריכות בפוטושופ, עבודה עם קבצים כבדים (מעל 1GB) בתקציב עד 2000ש"ח, האם יש טעם בשדרוג, ואם כן מה אתם מציעים? (חשבתי על הוספת זיכרון) או שעדיף לחסוך למפרט חדש? אם מחשב חדש אז מעבד+לוח+זכרונות+כונן SSD ב 3-4 אלף (אם התקציב לחוץ אפשר לוותר על SSD בשלב הזה) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן, אשמח להמלצה למחשב בשביל אחותי הקטנה, היא בת 9. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- * בלוטות?- * גודל מינימלי של כונן קשיח?- * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה כונן DVD, לא חייב שזה יהיה צורב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. מה דעתכם לגבי האופצייה הזאת? http://www.getit.co.il/Prod/66209/#description תודה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מצד אחד, אני מרוצה מהמעבד Intel E8400 שיש לי, וגם לוח האם, ההארד דיסק ו-4GB זכרון מספיקים לי. מצד שני, המארז שבור, בלי I/O קדמי ועם ספק כוח 400W גנרי (אייבורי ...), וכרטיס המסך הוא 7600GS בן 3 שנים. אני חושב לקנות מארז +ספק כוח חדשים + כרטיס מסך חדשים ולהעביר למארז החדש את שאר הרכיבים הישנים. בעוד שנה או כשיתאים לי, אני אשדרג גם את שאר הרכיבים, מה שאומר שהרכיבים החדשים יצטרכו לתמוך מראש בחומרה עתידית. נשמע סביר ?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה, אבל... 1.יש אפשרות לעשות מקלדת בעברית? 2.אפשר לפרוץ את זה, ולחזור למקורי מתי שאני רוצה? 3.אפשר להוריד משחקים דרך המחשב אליו? 4.אפשר לקנות APPS וכו... בארץ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב, מטרת המחשב היא בעיקר לאינטרנט וקצת יישומי אופיס קלים דגשים: עבודה מחוץ לבית - משקל נמוך, חיי סוללה סבירים, מסך ללא השתקפויות חובה: מסך 15 אינטש רצוי: מעבד I3 אחריות 3 שנים תקציב עד 2500 ש"ח אני תוהה האם למישהו יש ניסיון עם הניידים של סמסונג ? (אני לא מוצא עליהם כמעט מידע ברשת) אני מתלבט לגבי הדגמים הבאים: הזול- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=14239 היקר- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=14240 תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
המחשב הקודם שלי עשה את שלו, עבד במשך כמעט 6 שנים אני לא רוצה לחסוך אז אל תדאגו לגבי תקציב, גם ככה אני קונה הכל ישירות מהיבואן מה שאני צריך זה מעבד - אני די נעול על ה2600K, חשבתי לחכות ל2011 החדשים אבל אני לא יכול לחכות אני צריך מחשב חדש ובקרוב מאוד לוח אם- היבואן ממנו אני קונה עובד כמעט ורק עם GIGABYTE לצערי, ואני רוצה לוח של ASUS, אני מקווה שאני ימצא, אז אני צריך המלצה ללוח של GIGABYTE והמלצה ללוח של ASUS זכרונות - די ננעלתי על אלו http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/memory-corsair-ddr3-16gb-kit-4x4096mb-1600mhz-vengeance-p-12361 מה אתם חושבים עליהם ? דיסק קשיח- יש לי כבר 5 הרד דיסקים של 500GB שאותם אני ילביש על המחשב החדש, ואני רוצה לקנות כונן SSD 120GB שע…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ וצריך עזרה בבחירת דגם, התקציב שלי הוא כ 4300-4500 ש"ח (אפשרויות לחריגה קלה אם יש הבדל משמעותי בדגמים). הצרכים שלי\שימושים של המחשב : 1.משחקי מחשב (כמו למשל cod החדש). 2.סרטים ב HD 3.שימושי משרד כמו office וכו' 4.מגבלת גודל מסך : עד 15.6" כולל (בגלל שיש לי תיק לא זול ומחשב גדול יותר לא ייכנס אליו). חשבתי על הדגם הבא : מחשב נייד Dell Inspiron N5110 i7-2670QM nVidia GT 525M דל - זאפ יש הצעות ? תודה מראש על כל העזרה, אמיר
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי במפרט ואולי רשימת חנויות מומלצות למחשב נייח אני מעוניין במחשב בשביל אינטרנט ולראות סרטים כשהכל יעבוד מהר במחיר של עד 2000 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ולא לעבור ת-5300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רשום במספר 1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 FSX TEAM FORTRESS CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 למחשב נייח, 1500 למחשב נייד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, יוטיוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, מחשב בלבד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רק מחשב, ללא מסך וללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אייבורי/KSP/פנדה…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני דיי ננעלתי על המחשב הנ"ל לי הוא עולה באזור ה 3400 ש"ח כולל מע"מ למחשב מפרט טכני מאוד מרשים. קישור http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=10035 עוד קישור http://www.grandadvance.com/?g=products&a=view&pid=19161 האם באותו טווח (גג +200 ש"ח) יש מחשב שיותר מומלץ ? הדרישות שלי שואפות ל-0 חחחח חשוב לי שבעתיד אני לא אתבאס שקניתי משהוא חלש ולא אוכל להפעיל משחק\תוכנה אני כמעט ולא משחק, ובטח שלא בנייד תודה למגיבים :-)
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך, מיועד לשימושים כלליים (אינטרנט, סרטים, וכו') וקצת משחקים. בקצת הכוונה שהוא יוכל להריץ כל משחק חדש שיוצא ויצא בשנה-שנתיים הקרובות, אבל לא בהכרח בהגדרות הכי גבוהות. ראיתי באייבורי מפרט מעניין ב-1,600 ש"ח, וחשבתי להוסיף לו כרטיס מסך בינוני שעולה בסביבות 500-600 ש"ח. הנה המפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode= והנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים (כמו שכתבתי למעלה), תכני HD, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיו…
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-