עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך את כל החלקים (התקציב הוא 3500 + -) חשוב שהמחשב יהיה יחסית שקט. חשוב שיהיה כרטיס טלויזיה שיקליט באיכות יחסית טובה. שיהיה מסוגל לנגן תכני HD חלק. ושיהיה הארד דיסק גדול יחסית... הממ שאלה יש לנו בסלון טלויזיה רגילה (לא LCD לא פלזמה לא מקרן...) לא אמורה להיות למחשב שום בעיה להתחבר לטלויזיה נכון? (היא מלפני שנתיים שלוש) או שבכלל המחשב צריך להתחבר אל הממיר? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  2. שלם לכולם חבר ביקש מפרט לגיימינג עד 3500 מKSP לא כולל כרטיס מסך(שישודך ככל הנראה עם GTX 960 4GB) שיקנה חודש הבא..שיהיה סביב I5 6600K(כלול במפרט) 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V.COD.crysis וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את המחשב הבא, אשמח לקבל הערות. ד"א אני לא צריך כרטיס מסך רוצח אלא משהו סביר ב-500 ש"ח. AMD Athlon 3000 512Kb Cache 64Bit 754 ¤ 860 GigaByte AMD K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) ¤ 620 2X DDR 256Mb 400MHz Kingston CL2.5 ¤ 480 Gigabyte 6200 128MB DVI,TV,PCI-E + HDTV ¤ 560 160GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD1600JD ¤ 510 NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 ¤ 295 Samsung SyncMaster 19 LCD Monitor 913N ¤ 2,600 תודה, TheWiz.

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  4. אז ככה חשבתי שיהיה במפרט מעבד כזה כפול ליבה : ?P4 3.4 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE? ואת הכרטיס מסך הזה : ?X1800GTO 256MB, DDRIII, HDTV, VIVO, PCI-E? הלוח אם והשאר אני לא מבין ממש אז אני ישאיר לכם את זה.. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  5. היי לכולם, אז נתחיל עם השאלון כי זה חובה ונמשיך הלאה עם מה שמצאתי ומה אפשר לשפר: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark souls 3, fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא משנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. שיהיה גם קירור טוב למעבד וכו' .. ואם אפשר המלצה למסך 22 WIDE ללא קשר למחיר המחשב.. ולא משנה כמה המסך יעלה העיקר שיהיה לו זמן תגובה וניגודית ממש טוב.. בקיצור שיהיה מסך טוב! נ.ב שמעתי גם שיש מסכים אם אפשרות ל 4:3 ו 16:9 .. אם כן אז עדיף שיהיה כזה. תודה.

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by PASTA,

אני צריך מפרט ב5000 כולל מסך דק שטוח , צורב dvd . למשחקים כבדים ומשחקים ברשת (cs:s doom )

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by skuki1,

שלום! מי שזוכר, לא מזמן הרכיבו לי פה מחשב ב3500 שקל. מאז היו כמה שינויים ואלה ההבדלים: התקציב כרגע הוא 3600 שקל ורצוי בלי לחרוג. רצוי מאוד מ KSP. ללא צורב. חשבתי על המפרט הזה, מה אתם אומרים:

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב עד 5000 שקל (ללא מסך) המחשב יהיה למשחקים ואני מעדיף אינטל תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מארז ANTEC שוכב 380W NSK2480 לוח ג'יגהבייט GA-EG41MF-S2H מעבד אינטל 2.6GH 2MB PENTIUM D.CORE E5300 מאוורר למעבד FREEZER 7 PRO AR 775HEAT-PIPE זכרון CEON 2GB DDR2 800MHZ דיסק קשיח פנימי 320GB SATA2 Western Digital מאיץ גרפי INTEL X4500 OB ב-1750ש"ח

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by drago,

קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XXM1_3DUOE מישהו יכול להגיד לי איך המחשב הזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, לאחר מפרט טוב שקיבלתי פה בעבר אשמח למפרט המתאים לכותרת שרשמתי. המחשב מיועד לשימוש כללי שכולל בעיקר אינטרנט, מסמכים ומידי פעם קצת וידאו ואולי שימוש מועט בתוכנות תלת מימד(גוגל ארת' וכו'). המחשב לא צריך להיות סופר שקט (ידוע לי שזה דורש השקעה כספית לא קטנה), אבל העדפה שיהיה שקט מהממוצע. כמו כן חשובוה כניסת DVI. עדיף שלא תהיה חריגה מהתקציב, אבל אם אין ברירה אפשר לחרוג ב-200 ש"ח בהנחה שיש סיבה טובה. את המחשב הקודם קניתי מ-SKYPC ראיתי שלאחרונה המפרטים פה מתייחסים לחנות בכפ"ס אם יש הבדל במחירים והשירות בין החנויות אשמח לדעת. בהנחה שאין הבדל ממשי, אשמח שהמפרט יורכב על סמך האתר של SKYPC. תודה!

13. שלום! תקציב 1400 ש"ח אני צריך מסך מחשב כמה שיותר מכויל / מדויק מבחינת הגודל 19 אינץ זה מספיק לא אכפת לי שיהיה יותר גדול אבל לא על חשבון האיכות לא מעניין אותי אם יש לו MHZ או איך שזה נקרא עבור משחקי וידאו וכד איכפת לי שמתי שאני צופה בעבודות שלי התוצאות יהיו מדויקות וכן שיתמוך ב 4K תודה רבה לכל מי שענה לי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by omerha,

היי , המחשב מיועד לחבר לעריכה גרפית ומשחקים, זה מה שאני חשבתי עליו בנתיים: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1669 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם ASUS P5K ¤717 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤472 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1618 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤176 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק HEC 6A21B ¤225 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A21B-NPS …

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by IlanF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. אין לי כרגע משהו ספציפי אז נגיד BF4 ברזולוציה של 1440X900. הגדרות כמה שיותר גבוהות למרות שאני מאמין שבתקציב כזה לא יהיה יותר מבינוניות וגם זה בלחץ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם יש אפשרות שייכנס לתקציב אז מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וסידירום לא צריך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם הא…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ובכן, לאחר בירורים וקדיחות מוח, הזמנתי את המפרט הבא: מארז: Antec 300. ספק: OCZ StealthXstream 500W. מעבד: Core i5 750 tray. קירור למעבד: Artic Cooling Freezer 7 pr0 rev.2. דיסק: Seagate AS 500GB S2 16MB, פלטה אחת. צורב: LG H24. זכרונות: 2X2GB OCZ 1600LV4GK CL7. כרטיס מסך: Sapphire 5850. מאווררים למארז: 2X ZALMAN ZM-F. מה אתם אומרים ? הייתם משנים משהו? הזמנתי מcobrapc אגב.

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  17. יש לי אסוס N55SF עם כ"מ 555GT 2GB. הכ"מ אמור להיות מסוגל להריץ תלת מימד לפי Nvidia. צריך מסך מיוחד בשביל זה? צריך משקפיים? מה מייחד פלטפורמה שמסוגלת להריץ תלת מימד לעומת כזו שלא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כותרת* ובבקשה שיהיה עדכני.

19. Started by danutsa,

שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שעונה. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים, אך יוכל להריץ תוכנות כמו solid works, matlab בוא זמנית בלי לקרוס. ניסיתי לעשות מפרט בעצמי אך יש כל כך הרבה מבחר שאני באמת מבולבל. כרגע התקציב עומד על 5000-6000 ללא מסך. אני אקנה מסך בשלב מאוחר יותר - אני מקווה להריץ משחקים ב-1920*1280 ההתלבטות שלי כרגע היא כזו: מעבד: אינטל או AMD. אם אינטל, אז האם סדרת i800 או i900. בנוסף, ראיתי שהמעבד החדש של AMD בעל 6 ליבות עולה בערך כמו i920. אם הבחירה היתה בין שניהם, איזה מעבד עדיף? כרטיס מסך: מתלבט בין 5850 לבין gtx460. האם אלה כרטיסים טובים או אולי בכלל עדיף משהו אחר? בקשר לשאר הפרטים כגון לוח אם, זכרונות, קירור, אני באמת זקוק לעזרה. נתון נוסף או האו…

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  20. הי כןלם מעןניין ברכישצ All in One מחשב בארה"ב.. ןלשאלןן: 1. מה התקציב המקסימאלי? $1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשאר במסגרת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? $500 2. מה שימושי המחשב? גרפיקה (photoshop, illustrator, after effects), פיתןח web, ישןמי word 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מקלדצ + עכבר. עדיפןת ל windows מערכת הפעלה, רצוי "23 מסך ןמעלה עדיפןת לרכישה מ http://www.bestbuy.com/ תןדה לעןזרים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Dante_9,

זקוק לעזרה עבור ידידה עם מפרט ב- 2000 אין צורך ב- HD, צורב, מקלדת + עכבר

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  22. שלום, אני רוצה למכור את המחשב שלי, יש לי אותו משהו כמו שנה וחצי אולי שנתיים ז"א יש עדיין שנה אחריות על כל החלקים. יש לי עדיין את כל הקופסאות ואת כל החוברות של הכרטיס מסך לוח אם וכו'... הערכה כוללת: מחשב, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. בקיצור מחשב שלם עם כל מה שצריך. הנה המפרט: מעבד: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 לוח אם: FoxConn GA-8NXP-SLI כ. כשיח: WD 160GB\8MB Buffer זכרונות: Kingston 512MB DRR 400MHZ Pc3200 Kingston 512MB DRR 400MHZ Pc3200 (סה"כ 1024MB DDR ב-DUAL CHANNEL) צורב DVD: NEC DVD-RW ND-3520A BLACK כרטיס מסך: Albatron PcX 6600GT 128MB ספק כח: Thermaltake PS-0009 PurePower 420W מארז: Hec Compucase 6a21 BLACK מסך: SAMSUNG SyncMaster 793DF שטוח מקדלת ועכבר מולטימדי…

23. אפשר לקבל המלצות למחשב למשחקים בסביבות ה2000 ש"ח? ממש לא בשביל להריץ את קרייסיס על אולטרא-היי, אלא שיהיה ניתן לשחק איתו משחקים חדשים באיכות סבירה. כלום לא עקרוני, ATI/NVIDIA, אינטל/AMD, לא משנה.. העיקר שיהיה טוב. צריך בסביבות ה320 ג'יגה, שני ג'יגה בייט זכרון (לא רלוונטי כרגע, אבל שתהיה אפשרות בעתיד להריץ ויסטה או WIN7). עדיף כמה שיותר סלוטים של SATA. תודה רבה..!

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  24. שלום לכולם, אני יודע שהנושא נחפר עד כלות, אבל משיטוט קל בפורום לא מצאתי תשובה חד משמעית לצרכים שלי. -זמן סוללה של בין 3-5 שעות. -מסך שאינו מבריק. -אחריות בינלאומית. המחשב ישמש בעיקר לצרכי אינטרנט, אופיס וסרטים פה ושם. ובנוסף, אני לא הולך להסתובב עם המחשב יותר מידי כך שמשקל לא מהווה פקטור משמעותי, למרות שנחמד אם הוא יהיה קל. אה כן, ומדובר בתקציב של 800-850 דולר. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, חריגה אפשרית(אבל מינימאלית ומשתלמת) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי, צפייה בסרטים (נטפליקס וכו'), עריכת וידאו בסיסית (סרטי טיולים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב …

דיונים חדשים בפורומים