עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shai769,

התקציב המקסימלי הוא 8000 שקל לנצל את כל התקציב אני לא רוצה לחרוג מהתקציב השימושים: משחקים, ברזולוציה גבוה ועריכה גרפית השימוש בתכניות maya,3ds max,photoshop,after effect שימוש כבד בתוכנות האלה המחשב מיועד למשחקים כגון:quantum break,משחקים של מיקרוסופט ברזולוציה של 4k המסך בגודל 24אינץ ההגדרות הגרפיות מיועדות לגבוה אני צריך מקלדת לגיימרים כל הרכיבים אני כולל במחשב השקט שיהיה 5 אני לא מתכנן overclock אני רוצה שירכיבו לי את המחשב בחנות וגם windows 10 לא משנה הגירסא אני גר בתל אביב לא משנה לי החנות אני מתכנן לקנות את המחשב שייצא הכרטיסים הגראפיים החדשים של amd אני רוצה לבקש לחכות לכרטיסים החדשים של a…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by spider272,

מחשב נייד לסרטי HD ולקצת גיימינג כבד כמו crysis 3 call of duty וכו' שהמסך יהיה FHD.מקלדת מלאה..חיבור לכבל אינטרנט ..חיבור VGA..וקליטת רשת אלחוטית טובה מומלץ מסך כמה שיותר גדול ואיכותי.. ושהמחשב לא יקרטע אחרי שנה שנתיים.. שיהיה אחריות למינימום שנתיים.. ושלא יתחמם הרבה במאמץ תקציב 5100 http://ksp.co.il/?uin=17268 איזה SSD אני יכול להכניס במחשב הזה ואיזה שידרוגים אני יוכל לעשות לו בעתיד?כלומר כמה הארדיסקים אני יכול לשים?קל להרכיב תהארדיסק(ssd)שישמש לווינדוס תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by roma,

שלום רב! אמא שלי טסה עכשיו לרוסיה והיא רוצה להביא משם נייד, עם העדפה לדל. היה לנו את הXPS1330 אבל גנבו לה אותו ות'אמת טוב שכך כי הוא היה מתחמם מאוד והיה לו את הכרטיס מסך מהסדרה הבעייתית. כעקרון היא מחפשת מחשב עם SPECS זהים לXPS 1330, רק בלי הכרטיס מסך הבעייתי. כמובן שהמחשב צריך להיות בעל אחריות בינלאומית.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני יכול להביא מחשב בימים הקרובים מארה"ב. אני מחפש מחשב נייד עם המאפיינים הבאים: א. שיהיה קל. ב.שיחזיק הרבה סוללה (רצוי OLED כי שמעתי שיש להם צריכה נמוכה מאוד של חשמל). ג. שהמקלדת תהיה נוחה ולא מצ'וקמקת. שמעתי שיש מחשבים מחשבים של 10" ו12" . הם עונים כל כל הקריטריונים שלי אבל, המקלדת לא נוחה. שמעתי שיש מקלדת נוחה במחשבים מסויימים של 10" או 12". אשמח אם תמליצו לי על מחשב נייד איכותי שמקיים את המאפיינים שהזכרתי. תודה רבה לעונים,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by IlanF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. אין לי כרגע משהו ספציפי אז נגיד BF4 ברזולוציה של 1440X900. הגדרות כמה שיותר גבוהות למרות שאני מאמין שבתקציב כזה לא יהיה יותר מבינוניות וגם זה בלחץ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם יש אפשרות שייכנס לתקציב אז מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וסידירום לא צריך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם הא…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by newcomp12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 4k. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, PREMIER, AFTER EFFECTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מעדיף לא להתעסק עם זה 7. …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מה מוריד את העלויות של המחשב הזה? http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/genericDocument?docname=c01320224&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN איך יכול להיות שבנענע מוכרים אותו ב 3,700 בלבד? מישהו יכול להסביר לי מה דפוק בו? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3167682

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Shimmy Weitzhandler,

שלום לכולם. אני שימי, בעבר טכנאי מחשבים ורשתות. לפני כ-8 שנים הפכתי למתכנת ודי יצאתי מהתחום של הטכנאות. אשר על כן, אני לא בקי במפרט שהשוק מציע ולא מעודכן בחומרה העכשווית. המחשב שלי אוטוטו בן 8, והוא כבר די איטי, בפרט שאני צריך לעשות קומפילציות וירטואליות של פרוייקטים גדולים - זה כבר מתחיל לעצבן (הוא היה הופך לצב אם לא הייתי מקפיד לא להתקין שום תוכנה שאני לא חייב ושומר על מערכת הפעלה מינימליסטית ונקייה). אז אני חושב שהגיע הזמן למחשב נייח חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, התקציב מוגבל ל-4000 ש"ח בלבד. מעוניין לקבל חוות דעת מהמומחים. מה צריך לשפר? מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד: AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוח: Gigabyte K8NS (s754) Nforce3 250 זיכרון: 512MB A-DATA /VT DDR400 כרטיס מסך:? Sapphir (ATI) RADEON 9600XT TV,DVI 128MB דיסקים קשיחים: WESTERN DIGITAL 160GB SATA כונן 1.44: Teac/SONY צורב: NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 מארז: HEC Compucase CI-6A19 מסך:? MAG 17'' 770 FS מקלדת ועכבר: MS Internet + MS Mouse Optical סה"כ: 4055 ש"ח האם זהו המפרט האופטימלי עבור המחיר הזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Pickaxe,

אני מחפש מארז mid tower שנותן תמורה טובה למחיר. עיצוב פשוט זה פלוס. מהשוואה בין מדריכים מחו״ל והמחירים בארץ, ראיתי שאת ה Corsair 200R שיחסית מומלץ, אפשר להשיג בארץ ב 250 ש״ח (בחו״ל הוא נמכר ב 55$ = 193 ש״ח). מה דעתכם? המלצות נוספות? מוכן גם להזמין מחו״ל אם זה באמת ישתלם, אני מניח שלא כי אני לא מחפש דגם אקסלוסיבי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by liav12,

היי, אני יודע ששאלתי המון שאלות בנוגע למחשבים ניידים, אך מכיוון שזו קניה שהולכת להתבצע ביום ראשון כנראה אני צריך עזרה דחופה, יש לי 2 מפרטים שונים (האתר הוא כדי להמחיש מה יש במפרטים, אני לא קונה משם). האחד של טושיבה: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=20491&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מעבד T6600, 4GB זכרון 800MHZ DDR2. כרטיס מסך GT230M. HDD - 320 GB 5400RPM. ויתרון קטן שהוא מסך 16. המחשב השני הוא של HP: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=VL055EAABT&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0 מעבד T6600 4GB 1066MHZ DDR3 כרטיס מסך 4650M - דיי דומה בביצועים ל 230 של NVIDIA, על פי מה שראיתי באינטרנט.. 320GB - 7200RPM - יותר מהיר משל טושיבה. מסך 15.6 שניהם מ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מילאתי את השאלון מטה. על פניו לפי התקציב ושיקולי עלות/תועלת מתאים לי מחשב עם כרטיס מסך RTX-3070 או RX-6800, עם זאת האם זה נכון שהגרסאות הללו למחשבים ניידים הן מוחלשות? כמה פחות? ואיזה מהכרטיסים הללו למחשב נייד עדיף (למשחקים/כרייה) אם נשים בצד שיקולי עלות? מצאתי כמה אופציות אבל אני פתוח לכל מחשב מתאים: Asus G513QR-HN280 - עם 3070 ו Ryzen 9 5900 Asus ROG Strix G15 G513QY-HF001 - מפרט דומה רק עם RX-6800 במקום ה 3070 Lenovo Legion 5-17ACH 82JY0099IV - עם 3070 אבל מעבד חלש יותר AMD Ryzen™ 7 5800H (אבל אולי זה מספיק כי משחקים וכרייה זה הכרטיס מסך) יש לי נטיה ללנובו בגלל נסיון רב שנים איתם, הם סוסי עבודה. אני עם Yoga עם כרטיס 1050 כבר 4 שנים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מעבד- Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K לוח אם- Asus p4p800 Deluxe זכרון- 512 ddr 400 mhz דיסק קשיח- 80 gb 8mb כרטיס מסך-sapphire radeon 9600 pro 128ddr כרטיס קול- CREATIVE 5.1 Live Value כונן 3.5- floppy 1.44 (עדיף teac) Dvd- 16x-48x צורב- lg 52x24x52 כרטיס רשת- NetCard RJ45 10/100Mb מארז- 350 w atx midi tower מקלדת-microsoft multimedia רמקולים- CREATIVE Inspire 2400 sub + 2Sp עכבר- microsoft optical mouse (אני צריך גם המלצות לספק כוח ולקולר של המעבד אם אפשר),תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מחפש מחשב נייד ללימודים בסביבות ה4000 שח ניתן לחרוג טיפה מהתקציב, כמובן אם זה שווה את זה בעיקרון אני מחפש משהו טוב ואיכותי של חברה אמינה (hp,dell,toshiba וכו') אני לא רוצה את המחשבים הזעירים האלו שיהיה זיכרון, מעבד והארד דיסק טובים עדיפות למסך גדול וגם עדיפות למחשבים שיש להם אחריות ארוכה פחות עדיפות למשקל והבנתי שיש כמה סוגי מסכים, עם ציפוי מבריק ובלי, אני לא יודע מה ההבדלים בינהם ככה שאני לא יכול לומר מה עדיף בשבילי אבל המחשב לצורכי לימודים ככה שעדיף שאוכל לעבוד איתו בלי השתקפויות, כמו שכתבתם למעלה בנעוץ אני מבקש עזרה כי זאת הפעם הראשונה שאני מתעסק עם ניידים ואני לא רוצה לקנות משהו שאתחרט עליו אחר כך

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ או מהאינטרנט מתי מתוכננת הרכישה: תחילת ספטמבר תקציב: 3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 300 מקסימום זמן סוללה: כמה שיותר, יותר טוב.. מטרת שימוש המחשב: מחשב לצרכי לימודים לסטודנט(אינטרנט + עבודות) + גיימינג אילו משחקים תרצו להפעיל ובאיזה איכות(low-high-medium): פרו אבולושן סוקר 2013 על HIGH, וPES 2014 על מדיום, לא פחות... אז המחשבים ביניהם אני מתלבט הם: HP Pavilion 15-e051ej E0Z10EA Intel HD Graphics 4000 Intel‎‎ Core‎‎ i5-3230M מחיר: 2659 ש"ח (מחיר מיוחד שאני יכול להשיג) Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6890 AMD Radeon HD 7670M 1GB Intel Core i5-3337U 1.8Ghz מחיר: 2760 ש"ח Lenovo G580 59375598 I7-3612QM 2.9GHZ 8GB = 4X2 DDR3…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by edoson,

אני צריך מחשב שכל מטרתו היא צריבת דיסקים וגלישה באינטרנט. מישהו יכול לרדת מ- 2500 ש"ח (כולל מסך) אפשר לתת מעבדים PENTIUM3 בתנאי שעדיין ניתן לקנות כאלה. חשוב לשים לב לתת צורב טוב, שיעבוד טוב אם שאר רכיבי החומרה. כן, וגם כרטיס קול, (אפשר גם ONBOARD) ד"א, ראיתי לוח שיש עליו הכל ONBOARD, כמה עולה דבר כזה? MY THE CHIPSET MEN WIN (ד"א, זה לא בשבילי זה בשביל חבר...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Sunny Jim,

שלום, אני צריך נייד לאוניברסיטה, משמע אני הולך להזיז אותו קצת, אז תחליף שולחני של 3 קילו+ לא מתאים לי. אני חושב שאני מעדיף נייד של 14.1 אינץ' רחב מאשר 15.4, ודרישות מינמליות הן CORE DUO וג'יגה זכרון. אפשר חריגה של עד 200 ש"ח גג. חשבתי על הנייד הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410498 אילו עוד אופציות ראויות יש לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shmok,

מהחיסרונות שקראתי על סדרת הDV6000, עניין הרעש הכי מרתיע אותי. עד כמה הוא רועש באמת? והאם קיימים ניידים של יצרניות אחרות אשר זהים לנ"ל מבחינת מפרט ומחיר (6K)?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח למחשב - 2000 ש"ח למסך מחשב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 למחשב ו- 500 למסך מחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. תכני HD, ריבוי משימות, וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין לרכוש גם מסך 27 - 28 אינצ' ( הרזולוציה לפי המלצתכם) -לאילו הגדרות…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי בעיקר למשחקים ולראיית תכנים וסרטים של FHD תקציב עד 5000שח כולל מסך,עם חריגה מסויימת. להלן המפפרט הסופי שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray 938.00 ₪ - 1 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro rev 2 - 1 1 Gigabyte MA-790XT-UD4P AMD790X+SB750 CHIPSET 639.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL9 Obsidian Dual channel Kit Core I5 572.00 ₪ - 1 1 Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI 1,497.00 ₪ - 1 1 HEC Win+ 600 600W ספק כוח 392.00 ₪ - 1 1 מסך של סמסונג 23 אינטש P2350 לגבי הזיכרונות, אני לא סגור על זה שהלוח תומך ב 1666, עד כמה ההבדל יהיה בין 1666 ל 1333…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yozhikm,

שלום! יש לי נייד של ASUS מדגם Eee PC Seashell series הוא נפל לי מגובה נמוך ועוד כשהיה במגן הנזק הוא שהוא התעקם בפינה הימנית שלי. המסך לא נסגר עד הסוף ויציאת הUSB זזה מהמקום. רציתי לשאול מישהו שמבין אם זה נזק בר תיקון וכמה עולה לתקן דבר כזה. המסך והמחשב במחינת עבודה בסדר גמור. תודה על העזרה מריאנה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by oshriel_t,

שלום, קודם כל אני יודע וראיתי שיש שאלות כמו שלי בפורום, גם חדשות וגם ישנות. ואפילו כתבתם מדריך מפורט בנושא, אבל מה לעשות אני לא ממש מבין בזה ודי הלכתי לאיבוד, וגם השאלות הזהות מתאימות באופן פרטני לשואל, בנוסף נסיון למצוא תשובה קיימת בכל מיני פורומים לא כ"כ הצליח... לכן אם מישהו יוכל לתת לי תשובה, אשמח מאוד. אני זקוק למחשב שיהיה אפשר לעבוד עליו עם פוטו-שופ, אילוסטרטור ולפעמים Indesign. אני מעוניין במחשב עם מפרט שיעבוד בצורה יעילה ונוחה ללא צורך בתכונות מיותרות. כרגע העבודות הגרפיות הן בשימוש נמוך, פעם-פעמיים בשבוע, עם צפי לעבודה רצינית יותר, קראתי את הפוסט שהיה ב"מפרטים לגרפיקה" ואני לא כלכך מסכים להמלצות מנסיון אישי, היה לי מחשב נייד LENOVO SL500 עם מעבד ליבה כפולה שהרחב…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by moni-shitrit,

שלום לכולם ! אני סטודנט ואני רוצה לרכוש מחשב נייד, לשימושי אופיס בעיקר Excel ו Word. בנוסף לגלישה, מעדיף מחשב 14 אינץ', מעבד I5, בעל יותר מ 4GB RAM, בנוסף למחשב הנ"ל יש גם כרטיס מסך חיצוני שזה אחלה תוספת, למרות שלא מיועד למשחקים. הדגם חשבתי עליו הוא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=914313 (asus x455lf-WX084T איך המחשב לשימושים שציינתי, האם המקלדת נוחה לשימושים שציינתי. אשמח לקבל מגוון דעות וגם המלצות על ניידים אחרים באותו טווח מחירים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eliXir,

ברשותי מחשב נייד Lenovo 3000 N100, והסאונד שלו נמוך מאוד. במידה ואני רוצה לשמוע באמצעות הרמקולים הנמצאים במחשב עצמו, כמעט ולא שומעים. ואם אני מחבר אביזר חיצוני כגון אוזניות או רמקולים, אז החוזק עולה. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ניתן איכשהו להגביר את העוצמה של הרמקולים אשר נמצאים במחשב, בעזרת דרייברים, או כל שיטה אחרת. תודה מראש. עריכה: לא שמתי לב שהפורום הזה נועד אך ורק לעזרה בקניית מחשב. בבקשה להעביר לפורום "אודיו וקולנוע ביתי" אם אפשר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים