עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי וממש מעט לצורך גרפיקה ומצגות. קיבלתי המלצות על המחשב הבא: טושיבה L305-S58884 המפרט למטה ובקישור. כמה שאלות: 1. ראיתי בחנות אחת שמוכרים. 1 שנה אחריות . אחריות על ידיד חברה בשם "קשרי מחשב" מישהו מכיר? 2. האם יש יבואן רשמי של טושיבה או שיש כמה יבואנים של המותג? 3. בארף הוא עולה כ 5000 ש"ח. בחו"ל כ - 2800 ש"ח. במידה ואני יכול להזדכות על המע"מ שווה היה להביא מחו"ל? האם האחריות הבינלאומית של טושיבה תתפוס כאן? תודה מראש על העזרה. מפרט כאן: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834114506 Model Brand TOSHIBA Series Satellite Model L305-S5884 Part# PSLB0U-074039 General Operating System Windows Vista Home Premium CPU Type Intel Cor…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. הייתי שמח להמלצה על מחשב נייד "מוכן" של חברה מוכרת ואו מחשב שמרכיבים אותו במיוחד אם יש חברות כאלה בארץ אני פשוט לא כ"כ מכיר. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, עוזר למכרה ברכישת מחשב נייד. תקציב 2.5 אלף +-. השימושים מאוד בסיסיים אני מניח ולכן לא דרוש כוח עיבוד רב. חשוב שהמחשב יהיה קל באזור ה1.5 ק"ג, מסך 14-15. בעל SSD לפחות 128GB. שקט ברמה סבירה לסטודנט שהולך להשתמש במחשב בכיתה לא יותר מזה. קנייה בארץ. לא מתוכננים שדרוגים או אוברקלוק. האם יש משהו יותר מומלץ מזה: https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=27360. בסך הכל יש לי ניסיון טוב עם המחשב הנ"ל, השאלה אם יש משהו יותר משתלם? תודה רבה, זאב.

4. Started by mistaarvim,

ללא ציוד הקיפי -AMD או INTEL מה שהכי משתלם במחיר הזה -צורב דיוידי -זיכרון מה שלדעתכם עדיף לקחת בתקציב הזה 1~2 G לטווח הארוך -כרטיס מסך חשבתי על 18XT 512MB -ספק כוח חזק -מארז לא אכפת לי נראה לי שהכי משתלם זה הקומפיוקיס -לא כ"כ אכפת לי אפשרות לאוברקלוק הכל תלוי אם יכנס בתקציב, זה לא מה שיעשה לי את הקניה -ברור שאם אפשר להכיס קירור למרות שלא נראה לי שזה יהיה אפשרי בתקציב הזה -אפשר להפריד את הקניה עד שתי חנויות באנטרנט כמובן אם יש חנות באיזור ירושלים אולי אפילו באר שבע אז עדיף תודה אני אודה לYOAV ול DR.NOOB ליאור23 ולכל בעלי הידע באתר שיוכלו לעזור לי עם הידע שלהם בנושא

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז לקח שנים, זה נכון, אבל בסופו של דבר אני יושב לי מול מחשב דנדש. טוב, האמת היא שהמעבד עוד חסר, הוא יגיע רק מחרתיים, אבל נעזוב את זה כרגע - הכל כאן, ומוכן, אז קבלו אותו: AMD 3200+ venice DFI LanParty UT Ultra-D Twinmos 512 Mb PC3500 BH5 Enermax 420W Noisetaker 2 Raidmax Cobra 868 Silver Leadtek Px6600 Gt TDH Extreme Version XP-120 TT Thunderblade 120 RGB NEC 3500A (הועבר מהמחשב הישן) WD 160GB JB MX-518 מקלדת אלחוטית מהמחשב הישן. אחרי כמה ימים על המחשב אני בטוח שיגיע זמן הOC, אני מבטיח לעדכן... סידרתי את כל הכבלים בתוך המארז, נראה פשוט פצצה, אני אצלם ואעלה תמונות... אז זהו חבר'ה, כל המפרט הזה הוא תוצר של המון המון עזרה מכם. תודה רבה! נדב.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 2. מה שימושי המחשב : משחקי בליזזארד (d3 - sc2) - (ייתכנו משחקים עתידיים חדשים בסגנון זה) + סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן : מסך + עכבר + רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אחרי השנה ראשונה באוניברסיטה הבנתי שלהמשיך במצב הנוכחי אני לא יכול ולכן אני מתייעץ איתכם. לאחר התלבטויות רבות החלטתי ללכת על 13.3". 15.4 גדול לי מדי, ופחות מ 13 זה נראה קטן... דברים שחשובים לי במחשב זה שהמסך יהיה מט (לא מבריק, עושה לי כאב ראש), כמה שיותר קל עם סוללה שתחזיק כמה שיותר, אחריות לפחות שנה, רמקולים כמה שיותר "סבירים", ושלא ירעיש... מבחינת חומרה? רק שיהיה לו wi-fi, ודיסק 160gb לפחות. אשמח לשמוע הצעות (אם הן קיימות)...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by aed32,

שלום רב, ברצוני לשדרג את המחשב בעבודה שירוץ מעט יותר מהר יעלה ווינדוס 7 בנקל ויריץ משחקים כמו PES 2012 עכשיו - כל הנושא הזה עולה בעקבות השדרוג שערכתי למחשב שלי. נשאר לי כרטיס 9800 GT של NVIDIA וספק כוח 500 80+ של SEASONIC ברצוני לשלב אותם במחשב בנוסף להגדלת זיכרון ורציתי לדעת האם הוא יעמוד במטרה: ווינדוס 7 חלק ומשחקים כמו מנג'ר FM2012 ופרו אבולושין. לוח אם: Gigabyte GA-945GCM-S2L מעבד: DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200) הלוח יסתדר אם הכרטיס מסך הנ"ל ? והספק ? האם 3 ג'יגה זכרון יספיק או שאני זקוק לפחות ל4 ג'יגה ? (הלוח תומך בזכרון עד מהירות של 667.) ואיפה אפשר למצוא זכרון כזה גם יד שנייה במחיר הוגן ? בתודה מראש.

9. Started by bla7,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש, למשחקים בעיקר... דרישה בסיסית היא שיהיה שקט. לא אכפת לי להשקיע בקירור מים ושלא יהיו מאווררים, אם זה באמת שקט לחלוטין (ואת עניין הרעש של הספק, אולי גם יש דרך לפתור?) ובאמת שזה לא קשור לחלק של ה-COST-EFFECTIVENESS. בעניין זה, אם אני אקנה מחשב חדש בעתיד, אני אוכל להעביר אליו את קירור המים, נכון? לגבי המחשב עצמו - כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה משהו ששווה לקנות. למשל, אם אני יכול להשקיע עוד 20% מהכסף ולקבל משהו פי 2 יותר טוב, ברור שזה שווה. אבל אם אני משקיע פי 2 כסף ומקבל עוד 20% לביצועים, היעילות של זה מפוקפקת, כי המחשב במחיר הרגיל יחזיק לי מצויין לתקופה מספיק גדולה, כך שאת ההפרש במחיר אני אוכל לשים בבנק ולקנות מחשב פי 2 יותר טוב, בסיום התקופה... אנ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום הייתי רוצה שתעזרו לי בקניית מחשב עד 5000 ש"ח לא כולל מסך !!! זה בשביל חבר ואני מבקש שימו דגש על יציבות כמה שפחות שהמחשב יתקע וזה בעיקר למשחקים בתודה מראש .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by card,

שלום אני צריך מחשב קטן לניסויים. הניסויים כוללים תוכנה, וגם חומרה, לכן אני מעדיף שזה יהיה מנותק לחלוטין מהמחשב Desktop שעליו אני עובד. אז החלטתי לקנות טאבלט קטן, שיהיה עליו Windows. מישהו מכיר משהו מתאים? תודה רבה card

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tolko,

1. האם יש אתר אמין שממנו משתלם להזמין לפטופים לארץ? 2. מחפש לקנות לפטופ לצרכי לימודים/גלישה/סרטים בלבד - שום דרישה להרצת תוכנות כבדות או משהו כזה. מכיוון שאני צריך להקליד בו בזמן שיעור ומכיוון שלרוב כיסאות הסטודנטים יש מסעד מתקפל כזה שהוא די קטן - אני מעדיף 11.6 אינץ'. אבל אני מתלבט בין 2 הלפטופים הבאים: לנובו https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=3929&; אסוס https://www.pc365.co.il/product-4544-Asus_ZenBook_UX305_UX305FA_FC052H_ שנייהם מאוד דומים מבחינת חומרה וזהים במחיר (אחרי הרחבת אחריות ל-3 שנים) אבל יש 2 הבדלים מרכזיים: הלנובו הוא 11.6 אינץ' אבל 4GB RAM, לעומת זאת האסוס הוא 8GB RAM אבל 13.3 אינץ' האם תוספת הזכרון הפנימי משמעותית בכלל כשמדובר בלפטופ שיהיה לצרכי …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, נדפק לי ה-WINDOWS, ולפני הפירמוט אני רוצה לבצע גיבוי לכל מיני קבצים ותמונות ולהעתיק אותם לאיזה כונן חיצוני או דיסק און קי. איך אפשר לעשות את זה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אני רוצה לדעת עם שווה לקנות מחשב של סוני דגם RS420 Desktop במחיר 380$$ אני לא יודע איזה לוח אם יש למחשב הזה אני מקווה שתכלו לעזור לי תודה Model PCV-RS420 Processor Intel® Pentium® 4 Processor 2.80C GHz with Intel® Hyper-Threading Technology Cache Memory 512KB Integrated On-Die Level 2 Front Side Bus Speed 800MHz Standard RAM 512MB PC-2700 333MHz DDR (expandable to 2.0GB) Hard Drive3 120GB3 7200rpm Ultra/ATA-100 Hard Drive DVD±RW / CD-RW Drive*** DVD±RW -RW (4X max. write / 2X max. rewrite / 2X max. read) +RW (4X max. write / 2.4X max. rewrite / 2.4X max. read) CD-RW (16X max. write / 10X max. rewrite / 32X max. read) CD-ROM 40X max. CD-ROM read …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by roilevi,

אני קונה מחשב נייד בארה"ב והתקציב שלי 800 $ . מכיוון שאני הולך לכיוון של 13 אינצ' יש לי מספר מוגבל של אופציות . או ללכת על HP ואז המחשב פחות חזק (intel -i3 פשוט) או ללכת עם ACER או ASUS ובאותו מחיר לקבל מחשב יותר חזק (intel -i5 ) הנה הקישורים : 1. [http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=1852304&jumpid=in_r329_emailconfig] 2.[http://www.amazon.com/Acer-Aspire-TimelineX-AS1830T-3721-11-6-Inch/dp/B003N3JJJY/ref=sr_1_3?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1290966344&sr=1-3] 3. [http://www.amazon.com/U35F-X1-Light-13-3-Inch-Laptop-Battery/dp/B003XRDA4A/ref=sr_1_3?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&amp…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום ותודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים החדשים והעתידיים לשנתיים הקרובות פחות או יותר, רזולוציה 1980X1020 מכוון להגדרות הכי גבוהות ו60+ FPS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי לכולם להלן תמצית הענתיקה הבאה שנמצאת אצלי. מעבד: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz לוח: ASUS P5QL-ASUS-SE זכרונות: 2*2 PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM (הלוח מאפשר עד 8 גיגה זכרון אבל יש בו רק שני סוקטים DIMM וזו בעיה :( ) כרטיס: AMD Radeon HD 5670/5690/5730 קירור - לא קירור סטוק, אוכל לבדוק איזה אם רלוונטי. מונע ע"י ספק איכותי כלשהו (איני זוכרת איזה כרגע לא בעיה לבדוק אם ידרש) מחוברים כמה HDD. אין SSD וכרגע לא בתכנון. המארז איכותי מאוד אבל צפוף והמקום פחות מאוורר משהייתי רוצה. כל עוד השילוש שם אני בספק אם רלוונטי לחשוב על OC. (אבל אם מעניין, אשמח לשמוע בכל אום - אולי תועבר מארז) מטרות המכונה: משרדי (עם נטיה לריבוי משימות וריבוי עמודי אינטרנט) ק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי מחשב עם מעבד intel e5500, לוח אם ASRock G31M-VS2 וזיכרון 2GB אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של עד 600 ש"ח. זיכרון כמה שיותר גבוהה שיעבוד עם המחשב שלי. חשוב שיהיה בכרטיס מסך יציאה ל-DVI. אשמח להמלצות גם לחנויות זולות שאפשר להזמין דרך האינטרנט. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500,אני יכול לגלוש לכיוון ה3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב:גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis2 ,BF3 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?כן מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם אני שוקל את האפשרות לשדרוג המחשב (שוקל כי אולי עדיף אקסבוקס) , התקציב הוא 1,500 ש"ח אם אפשר פחות זה מצוין. המפרט שלי כרגע: לוח אם: MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN כרטיס מסך: GEFORCE 9500GT 512MB מעבד: DUAL CORE E2220 2.40GHZ זיכרון ראם: 1.5 800MHZ ספק: 300W EZCOOL אני חשבתי על שדרוג מעבד, כרטיס מסך, ראם, וספק: מעבד I3 או CORE 2 DUO E7500 2930MHZ (בערך 500 ש"ח) כרטיס מסך GTS 250 או HD 5750 (בערך 600) 2GB RAM 800MHZ שזה 170 ש"ח. וספק אולי כזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1368 משהו ב- 200 ש"ח. סה"כ 1470 שאלות * החלקים האלה מתאימים ללוח אם שלי? * יש חלקים טובים יותר במחירים האלה? * אני מתלבט מה עדיף, XBOX360 או השדרוג הזה, בעבר היה לי XBOX והוא קיבל טבעת …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יאפ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD WW2, Battlefield 1, dark souls 3 (דברים בסגנון הזה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080p 60 Mhz - כנראה ישודרג בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפש…

22. Started by adim,

שלום אני מתחילה ללמוד הנדסת מיפוי וגיאו אינפורמציה בטכניון ואני מתלבטת לגבי המחשב שאותו אקנה, הוא חייב להיות חזק מאוד כי הבנתי שאני הולכת להריץ דברים מאוד כבדים ואשמח שהוא יהיה הטוב ביותר! הדרישות שלי מהמחשב הן: מחיר: עד 5,000 ש"ח משקל: כמה שפחות מערכת הפעלה 8.1- מסך מגע גודל- 14-15.6" מעבד- i7 חובה (כמה שיותר חזק יותר טוב)זיכרון RAM- 8GB במינימום (רצוי 16) אחסון- 500GB (במינימום) + 128GB SSD גרפיקה- NVIDIA Geforce 4GB DDR3 גם מחשבים שמשלבים כמה מהפרטים זה מעולה אשמח לעזרה בהקדם! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח - ממש עדיף לחסוך אבל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, DIABLO 3, TOTAL WAR, כך מיני דברים בסגנון, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המטרה שהוא יהיה FULL HD, 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. AMD Athlon 64 3500+ Winchester 90 nm 939 OCZ Platinum Rev 2 PC3200 1GB 2-2-2-5 GA-K8NXP-9 GigaByte Radeon X800XL With Silent Pipe (Water Cooling) Antec 1080 +Antec True 430W WD 160GB SATA סך הכל עלה 8417 ש"ח ...איך הוא?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.