ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שלא תהיה חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, סרטים ב FullHD ועבודה משרדית (word , אינטרנט ...) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני לא סגור עליו אבל כנראה T260HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים crysis וכל אלה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשי החומרה שביניכם, אשמח לייעוץ +הצעות מחיר למחשב הבא(תמונה מצורפת):
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך מחשב נייד אשר יוכל להריץ במהירות פתרון של בעיות קשות ( בעיות LP ו IP למיניהם). מדובר בבעיות עם הרבה משתנים. הבעיות כתובות ב-MATLAB ואני משתמש ב-SOLVER חיצוני. התקציב שלי זה 14000 שקל ואני חייב לקנות אותו בארץ. אשמח להמלצות בנוסף, האם במקרה כזה חשוב רק המעבד? איזו חומרה הכי חשובה? תודה רבה, שגב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן להשיג את ה ATIV בארץ ? את האתר של סמסונג ישראל נראה כי לא עדכנו כבר שנה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
p4 2.4 533mhz 215 cache motherboard: EPOX 4GEA+ 5 PCI 533 MHZ לוח בן הטובים והיקרים Samsung 256 DDR 333 MHZ WD 80 GB 8MB BUFFER SPECAIL VERSION ATI RADEON 9000 PRO HERCUKES GAMESOURRUND 7.1 SOUND liteon 48*12*48 RETRAIL MITSUMI 1.44 מארז: TSUNAMI VIFRO BLUE 300W lg 17' f700b 0.24 flatron מה אתם אומרים? תנו לי בבקשה הערות ושיפורים-אך במסגרת התקציב. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - אופיס, אינטרנט וסרטים * גודל המסך? עדיף 15.6" * רזולוציית המסך? שמתאימה לצפייה נורמלית בסרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן אופטי? עדיף אם אפשר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את זה, מה אתם אומרים? http://www.newpc.co.il/items/322930 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית וגיימינג. * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא משנה כל כך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 7 שעות בשימוש בינוני-כבד. קחו בחשבון שאני כנראה אקנה סוללה נוספת כדוגמת זו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אני מניח שיש בכל המחשבים היום... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? ממש לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייד שלי מסוג (Samsung 300E5Z(Pentium נפל לי כשהוא היה סגור מגובה של מטר בערך. מאז הנפילה הטאץ' פד לא עובד טוב, הכפתור השמאלי נלחץ לסירוגין, ניסיתי להוציא את הכפתור(מה שלא הלך לי טוב וכמעט שברתי אותו) לא עזר. מישהו יודע כמה זה אמור לעלות לי להחליף את הטאץ' פד או לתקן אותו? חשוב לציין שהכפתור הימני והמשטח עצמו עובדים טוב. אשמח שתביאו לי המלצה למעבדה טובה בירושלים. תודה לעוזרים, עומר.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולל מסך וציוד היקפי חוץ מרמקולים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בנושא קניית מחשב נייד. * מטרות המחשב? מחשב לפיתוח פרויקטים(VISUAL STUDIO,IOS), למידה של סביבות חדשות והמחשב הביתי * גודל המסך? עדיף מאט, עדיף 15.6 * רזולוציית המסך?לפחות HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יציאת כבל רשת, חיבור מסך, HDMI * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה לפחות שעתיים עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף, למה לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB, עדיף עם אופציה להוסיף SSD בעתיד, אם זה לא עומד כרגע בתקציב * כונן אופטי? עדיף, לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא בטוח שצריך, מצד שני אף פעם לא היה ברשותי נייד * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אנ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ככל הנראה הולך לקנות את המפרט הבא. מה דעתכם עליו? (אין לי כסף לשדרג אותו יותר) על איזה רמת גרפיקה הוא יוכל להריץ משחקים כמו BF3 CRYSIS 3 במסך full hd ? מעבד + מאורר Intel I5 haswell 4570+ Zalman 7000 לוח אם MSI B85M-E33 דיוידי/צורב LG X22 / Lite-ON X24 זכרון Crusial 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיח Seagate 1T Barracuda Sata3 כרטיס מסך Sapphire HD7870XT Boost 2GB GDDR5 מארז Cooler Master: CM Force 500 + Front USB3 ספק Seasonic ECO 500W PFC 80+ PSU + 2XPCI-E 4XSata
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני עובד כיועץ ומריץ על הנייד מכונות וירטואליות, לרוב של מסדי נתונים - כבד ב-CPU וב-I/O. הנייד הישן שלי כבר מקרטע. אני מחפש נייד חזק שאוכל להסתובב איתו אצל לקוחות עם: - 16 גיגה זיכרון (חובה - להרצת מספר מכונות וירטואליות בנוחות, 8 גיגה צפוף לי). - מעבד quad-core Haswell -חשוב ביותר. בנוסף, אופציונלית אולי דגם עם Iris Pro Graphics 5200 - נראה מלהיב כ-128MB של L4 cache, יכול להאיץ עוד יותר ביצועים (וגם לתת טיפה ביצועי גרפיקה), למשל i7-4850HQ - דיסק - 250GB SSD - בשביל ביצועים... יש לי כונן חיצוני לשמור מכונות וירטואליות ושאר ירקות שלא בשימוש כרגע. - מסך - כרגע יש לי 15.6, זה גודל טוב. חשוב מסך נוח מאוד לעין שאפשר להיות מולו שעות רבות (עדיף לא מבריק\מסנוור). עדיף FHD. אי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים וחברות. מתנצלת מראש על הנדנוד. בשל סיבות אישיות שלא ניתן היה לחזות אותן לא התאפשר לנו לרכוש את המחשב כאשר נתתם לנו את ההמלצות באוגוסט השנה. מאז חלפו מים רבים (במיוחד בתאילנד) ואני מעוניינת בהמלצה חדשה או ברענון ההמלצה הקודמת. החידושים הם: 1. החנות המועדפת היא זיג זג אלא אם יש ממש בעיה עם זה והמפרט המומלץ יכול להתגבש רק בחנות אחרת אז אפשר גם IQPC 2. דיסק קשיח לא פחות מ- 1TB 3. זכרונות של 8 GB אני חוזרת על פרטי המפרט המבוקש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 כולל מערכת הפעלה, מסך 23" רמקולים מקלדת ועכבר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך כמה שאפשר המשתמש הוא לא גיימר כבד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (ל…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שאני שקונה את המחשב הזה רציתי לקבל חוות דעת מהמומחים . השימושים שלי : אופיס , תוכנת לכתיבת קוד (דרימוובר), מעט פלאש ופוטושופ (לא ברמה מורכבת) ,אינטרנט, ואם אפשר קצת משחקים (לא גיימר) אז בכיף . המחשב עולה 3300 ולאחר חיפוש נרחב ברשת הוא בהחלט נותן את התמורה לכסף (אין לי בעייה עם אייבורי ) . האם כדאי לרכוש אותו ??,האם הוא יעמוד במשימות שלו בכבוד ,אם לא מה אתם ממליצים ?? . זה המפרט של המחשב מעבד Intel Core 2 Dou T5550 1.83GHz ערכת שבבים Chipset Intel 965PM מסך "15.4 1280X768 כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 8400MG 256MB זכרון 2048MB DDRII 667MHz דיסק קשיח Toshiba 160GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 80…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מומלץ לענות על השאלות שבסטיקי, זה כללי מדי כמו שזה כתוב. WTF?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבטת איזה מחשב כדאיי לי לקנות ללימודים שבהם אזדקק לתוכנות כבדות .. ההתלבטות היא בין מקבוק לדל 2017 בנוסף יש לי את האפשרות לרכוש את המחשב מארה״ב כך שהמחיר יהיה יותר זול מבארץ אם יש לכם הצעה לחברה אחרת טובה של מחשבים אשמח ..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים ? אני אודה מאוד למי שיעזור לי ליצור מפרט טכני בטווח הסכומים הנ"ל עם אפשרות שדרוג בעתיד. חשוב לציין שאני מעונין בכרטיס קול טוב + רמקולים טובים (4.1\5.1) עכבר אופטי\cordless וגם מקלדת cordless תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני צריך תדעה שלכם אם כדי לקנות את תנייד Gigabyte W566N-DC22M מפרט: ModelW566N-DC22M CPUIntel® Core 2Duo Processor T7500,4MB L2 Cache,2.2GHz,800MHz FSB Memory2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB) HD160GB SATA 5400 RPM Display15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type GPUNVIDIA GeForce 8400M GS 256MB Optical DeviceDVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim LanPCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board Audio 2 channel HD Audio Dual array Microphone and two stereo speaker WirelessIntel® PRO/Wireless 4965AGN BluetoothYES V2.0 WebcamYes(1.3 Mega Pixel) Card Reader4-in-1 card reader x1( SD/MMC/MS/MS …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב בן שנתיים+, סה"כ אני מאוד מרוצה אבל מעוניין לשדרג אותו. הצורך בשידרוג בעיקר בשביל משחקים חדשים שיוצאים(המחשב כרגע מסוגל להריץ הכל אבל בהגדרות בינוניות ומטה) להלן המפרט הקיים: כרטיס מסך ATI Radeon 5770 מעבד: QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 זיכרון : DKingston 99U5458-001.A00LF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM כפול 2 דיסק קשיח: ST3500418AS ATA Device 500 GB, 7200 RPM, SATA-II ספק: 500W לא ג'ינרי אני לא זוכר פשוט את השם של החברה תקציב: בערך כ-1000 שקל. אשמח לשמוע הצעות לאיזה חלקים כדאי לי לשדרג, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום.. ברשותי מחשב נייד של ACER דגם EXTENSA 5620Z DUAL CORE עם ויסטה HOME PREMIUM ולאחרונה אחרי שהחלפתי ספק אינטרנט המחשב נהיה איטי מאוד, לא רק באינטרנט. עד שהמחשב עולה לוקח בערך 5 דקות, לוקח לא מעט זמן לתיקיות וקבצים להיפתח ופשוט איטיות טוטאלית. רציתי לדעת מה יכול להיות הגורם לבעיה וכיצד ניתן לפתור זאת. תודה מראש לעונים ולעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי בארצות הברית מחשב חדש של ASUS . לא מבין גדול במחשבים ניידים כי זה הראשון שלי אבל לפי מה שקרתי לפני הקניה הוא מחשב חזק מאוד יחסית לנייד. הנה המפרט שלו שהעתקתי מתוכנת EVEREST שבודקת את תכונות המחשב : Computer: Computer Type: ACPI x64-based PC (Mobile) Operating System: Microsoft Windows Vista Home Premium OS Service Pack: Service Pack 1 Motherboard: CPU Type: Mobile DualCore Intel Core 2 Duo P8700, 2533 MHz (9.5 x 267) Motherboard Name: Asus N70SV Series Notebook Motherboard Chipset: SiS 671/671DX/671FX/672 System Memory: 3072 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM1: Nanya NT2GT64U8HD0BN-AD 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM(6-6-6-18 @ 400 MHz)(5-5-5-15 @ 333 MHz)(4-4-4-12 @ 266 MHz) DI…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המחשב נייד שברשותי ורציתי לדעת כמה הוא שווה.. אני אציין שהמחשב אצלי 3 שנים בערך ובקושי הייתי משתמש בו(פעמיים בשבוע למשך 2-3 שעות וגם זה בלחץ) והוא נראה ממש ממש חדש. גם שקניתי אותו הוצאתי את הסוללה ושמתי בצד כי המחשב תמיד היה מחובר לשקע חשמל ככה שהסוללה במצב חדש מאוד. DELL INSPIRON N5110 מסך 15.6 אינץ מעבד CORE I5 2430M זיכרון 6GB DDR3 כונן קשיח 640GB 7200RPM כרטיס מסך פנימי INTEL HD GRAPHICS 3000 וחיצוני NVIDIA GT525M כולל כונן אופטי קניתי אותו ב4200 מאופיס דיפו ועדיין יש לי את הקופסא המקורית וכל המסמכים שלו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אז אני כנראה אקנה את המחשב הבא, בבקשה תגידו לי מה כדאי להוסיף\להוריד כדי שזה יהיה מחשב מעולה למשחקים. P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) 1150 IC7-G MAX II,raid,DDR128b,H-Threding,GBL 850 2x 512MB Kingmax BGA 960 RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1570 120GB (8MB) SATA 640 LG X16 (box) 180 Thermaltake Volcano 12 170 ATX FullTower Supertalent alum. 470 אם יש לכם הצעות למפרטים דומים באותו מחיר (6000 שח) שיותר כדאיים מזה רישמו אותם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להזמין מחשב נייד של Lenovo דרך עבודה של קרוב משפחה במחיר זול. אני מחפש מחשב קל (יש מחשב נייח חזק בבית) להסתובב איתו ושיהיה חזק להרצת תוכנות חישוביות (matlab וכו'..) חשבתי לכיוון של: 1)ThinkPad 410 2522- 3FG or C3U 2)ThinkPad T400 2765- 8R6 3)ThinkPad Edge 13" -24U המחשבים מסודרים לפי סדר העדפה אישי שלי (תרם ידוע עלויות דרך החברה אבל זה אמור להיות זול משמעותית אז כסף זה פחות בעיה) כולם גודל של 14.1" או 13.3" מתאמי משקל. צריך המלצה לגבי המחשב ואם יש אפשריות אחרות ב-Lenovo שמתאימים לקטגוריה אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב: המחיר הנמוך ביותר שניתן. בשל הצרכים: MS OFFICE MS WORD MS EXCEL הדגמת גלישה באינטרנט (חיבור USB, חיבור WIFI, חיבור רשת ביתית) מערכת הפעלה: WINDOWS XP במידת האפשר מדובר במחשב לצרכים משרדיים ואנשי מכירות שטח. המחשב יכול להיות ישן, כל עוד מדובר בטכנולוגיה שנמכרת וניתן לספק עבורה שירותי תמיכה טכנית ותחלופה נורמאלית של רכיבים. מסיבה זו אין צורך בכרטיס מסך רציני, כרטיס קול רציני וכיו"ב. בתודה מראש, אוהד
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-