עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by assafrubin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנות, הרצת כמה IDEs במקביל, הרצת 2-3 VMs, אמולטורים למובייל, תכני HD, סטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, RubyMine בעיקר, אבל כמו שציינתי למעלה, אמולטורים שונים ונגני מדיה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sweet,

תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6500 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 7500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: battlefield 4league of legends GTA5Crysis 3 • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64 ביטמערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? כן ווינדוס 7 שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בע…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by RGMG,

אני רוצה לקנות או לשדרג את המחשב ויש לי כמה שאלות. קודם כל, זה המפרט: פנטיום 4 1.7 GF2MX 400 256 SDRAM (כנראה בשני סטיקים של 128) לוח אם לא ידוע (לא היה רשום בסנדרה) דיסק קשיח 15 גיגה, שני דיסקים (שני דיסקים של 15 גיגה, אבל בסנדרה רשום 14.3 ורנאה לי בעוד מקומות...) בנוסף גם מסך מאג 17, רמקולים גרועים לבנים וכו'. נראה לי, לפי דעתי, שהדבר היחיד שאפשר לקרוא לו "בסדר" או "טוב" במחשב זה המעבד. אבל בגלל זה אני שואל אתכם. אז מה כדאי לפי דעתכם? להשאיר את המעבד ולקנות את כל שאר הרכיבים או לקנות הכל חדש? בכל מקרה, אם אתם מציעים לקנות הכל חדש או להשאיר את המעבד, הייתי רוצה שתבנו לי מפרטים... לוח אם חשוב גם שיהיה טוב, אם כרטיס קול טוב עליו (לא צריך מי יודע מה, אבל שיהיה כרטיס קול ט…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yaloner,

אחרי שנים רבות שלא קניתי מחשב חדש, אני צריך לקנות שני מחשבים. אני חושב שאקנה לפי המפרטים המומלצים שבאתר פה, אחד ביתי בינוני, ואחד רב-תכליתי משובח. בזמנו, היה ידוע לי איפה קונים ולאן לא מתקרבים, אבל היום אני כבר לא מעודכן. אשמח לקבל המלצות לחנויות אמינות ועם שירות הגון בהן אפשר לבנות מפרט. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by עוד הדיוטה,

גם אני עשיתי טעות, ולפני כשנה קניתי מאייבורי (בהמלצת טכנאי מחשבים שעובד איתי...) מחשב. זה לא יקרה שוב, מבטיחה. בינתיים אני תקועה עם דואל קור בעייתי שמרסט את עצמו להנאתו ללא שום לוגיקה, כשבא לו. כבר החליפו בו כמעט הכל. אני עוסקת בעיצוב פנים ושאלותי מתחלקות לשני נושאים: חומרה - האם יש מצב להוציא מפרט טכני של הקיים במחשב שלי (ואיך לעזאזל עושים את זה?) ולשפר ע"י החלפת חלקים, או לקנות מחשב חדש לחלוטין (חראם, לא? אין לי עודפי בוחטות) תוכנה - כמה עולה לקנות windows חוקי חדש? האם לעבור לויסטה? מה עוד צריך לקנות (אופיס אאוטלוק?) ומה חינמי? תודה רבה רבה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Udragon,

רק בזמן האחרון התחלתי להתעניין, ואני צריך עזרה בבניית מפרט. בסביבות ה3000 ש"ח, אני לא ממש גיימר, אבל אני כן משחק... בקיצור קראתי קצת, ובניתי לי מפרט... אני לא יודע יותר מידי, אבל ככה כולם התחילו, לא ? (: עריכה: אין כוונה לעשות OC. כמה דברים: א. אני אפילו לא יודע אם החלקים מתאימים אחד לשני (יש מקרים שלא?) ב. תביעו דעה על המפרט. ג. אני צריך המלצה לספק כוח ומארז בערך 500 ש"ח ביחד. ד. אני לא ממש מבין בכל החברות והדגמים אז אם יש משהו לא איכותי, או לא אמין או שיש יותר טוב במחיר דומה אז תגידו. ה. בקשר לזיכרון, שמעתי שהווינדוס תומך רק ב3GB, אז אם יהיה לי 2 של 2 GB זה ישתמש ב2GB או 3GB ? המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ¤375 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produc…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש מחשב נייד לסבתא של ארוסתי. התקציב הוא כ-2500 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים ביותר, כגון: אינטרנט, סרטים, אופיס ועוד. גודל המסך כ-14 אינץ'. עדיפות לחנות באיזור ירושלים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, אם אוכל לקבל הצעות למפרט מחשב עם הפרמטרים הבאים אני אודה לכם מאוד: 1. תקציב 5000 ש"ח למחשב, ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה ממש עושה את ההבדל. 2. המחשב הוא בעיקר לאינטרנט, WORD, אבל גם למשחקים (בעיקר משחקי אסטרטגיה ). אני צופה שהוא יהיה דלוק חלק נכבד מהיום. 3. התקציב אמור לכלול גם ציוד היקפי: מסך (מה דעתכם על SAMSUNG BX2335) ורמקולים (לא ממש חשוב העיקר שיהיה סאונד), מקלדת ועכבר אלחוטיים ללא מדפסת. 4. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. 5. לא מתוכנן אובר קלוק. 6. המחיר אמור גם לכלול והתקנת וינדוס ואופיס והתקנת המחשב עצמו. 7. אני גר בירושלים והייתי מעדיף שהחנות תהיה בירושלים אם למישהו יש המלצה. 8. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל (רצוי לפחות I5 עם 4 ליבות). אני לא מתכנן לש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by AMITOC,

שלום,סוף כל סוף אני קונה מפרט חדשואני צריך לעזרה קלה... המפרט שאקנה לא צריך לכלול את הרכיבים הבאים: צורב\DVD רמקולים,מקלדת,עכבר,מסך וכרטיס מסך. דרישות מן המפרט: יכולת אוברקלוקינג קלות בבאס נמוך(מכפלה). זיכרון רב בין 768 ל1 גיגה (דבר המחייב PC2700 במסגרת התקציב) זהו! תוספות: כרטיס המסך שיצורף הוא TI4600 שכבר נמצא בבית. ויש גם AX7 בבית אז גם לא צריך גוף קרור (מאורר כן צריך) הכרטיס ישמש לעבודה בתוכנות עריכה וגרפיקה כבדות לכן עליו להיות יציב במיוחד. תודה רבה ידידי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל את כולו . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית , תכני HD , משחקים , עריכה ( ברמה חובבנית ) . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינץ' , רזולוציית FULL HD . * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? PES ,DIRT2, CRYSIS , COD ועוד . * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SyRenity,

מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=ASUS%20N56DP-DH11 ראיתי ביקורות מאוד אוהדות: http://www.amazon.com/Asus-N56DP-DH11-15-6-Inch-Laptop/dp/B009AF183Y/ref=pd_sim_sbs_misc_1 http://www.microcenter.com/product/401594/N56DP-DH11_156_Laptop_Computer_-_Black http://www.excaliberpc.com/621424/asus-n56dp-dh11-15.6-laptop.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם.. באפשרותי לרכוש מחשב מסוג HP Pavilion dv4-1190ej Entertainment Notebook PC והעניין הוא כזה.. אני צריך שהוא יהיה יותר טוב מהמחשב שיש לי עכשיו.כי אם הוא לא אז אני לא קונה(למשחקים) תגידו לי מה יותר טוב המחשב שלי עכשיו או הלפטופ(טוב למשחקים) הנה תמונה עם המפרט שהכנתי כשרק קניתי את המחשב(לפני שנה וחצי) http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg והנה קישור למפרט של הHP (מה שמצאתי בגוגל ) http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3747826-3819693.html#null בבקשה רק תגידו לי אם המחשב נייד של HP הוא יותר טוב למשחקים מאשר המחשב הנוכחי שלי(מופיע למעלה) ----------------------------------------- נ.ב.…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Elad83,

שלום, בעקבות מודעה שפרסמתי פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510900.0, התגבש לו המפרט הנ"ל: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪840 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪476 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪65 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Reta…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. זה המפרט העדכני אחרי העצות שלקחתי: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ₪1461 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ₪659 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB DDR3 384BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88X768H-RH - RETAIL ₪3083 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪373 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ₪189 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ₪459 מארז: RAIDMAX SAGITA w/o PSU ₪335 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ₪625 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪7184 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il רב הסיכויים שאני לא יקנה מהחנות הזאת, לקחתי משם רק כי …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eyahalom,

שוב שלום לכולם, אשמח לקבל את חוות דעתכם על מפרט שהרכבתי בLAMIR. אם יש חלקים אחרים טובים יותר מאותה החנות, אשמח לתגובתכם: AMD ATHLON 64 BIT 3000+ 512Kb CACHE S939 RETAIL 3Y 1017 EPOX EP-9NPA+ AMD Socket-939 DDR 3Y 698 DDR MUSHKIN GREEN LINE 1GB 400MHZ SP3200 DUAL PACK 2x512 649 LEADTEK WINFAST PX6600 TD128M GF FX6600 PCI-E 128MB DDR 3Y 711 WD 160GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JD 3Y 553 Black Floppy Drive 60 NEC ND-3540 DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM 2Y 371 MICROSOFT MULTIMEDIA & OPTICAL MOUSE OEM 130 COMPUCASE HEC CI-6A19 with 2 fan BLACK MIDI ATX 300W 416 190 הרכבה סה"כ 4797

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by newcomp12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 4k. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, PREMIER, AFTER EFFECTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מעדיף לא להתעסק עם זה 7. …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. נמאס לי. הגרוטאה הישנה שלי (חלק מהרכיבים כבר עלו לכיתה א!) התחילה לקרוס לעיתים קרובות מידי. נכון, אני יכול לשבת כמה שעות או ימים ולנסות לתקן את זה או להשקיע כמה שעות או ימים בלהתקין הכל מחדש, אבל רעבאק, נמאס לי להיות בעל המחשב הכי חלש במשפחה - אפילו לאבא שלי, שצריך עזרה להדליק את המחשב, יש מחשב שאוכל את שלי בלי מלח. אז הכנתי במהירות מפרט בסיסי, מקווה שתוכלו לשפר אותו. שימוש: הכל. קצת משחקים (לא הכי חדשים שיש, קרוב לוודאי), קצת פיתוח, הרבה וירטואליזציה. שקט: חשוב מאוד. OC: לא מתוכנן כרגע. יתכן OC קל בעתיד. יכולת שידרוג עתידית: מאוד חשובה. בהחלט לא חייבים לנצל את כל התקציב 8). עדיפות לקניה בזיגזג. המפרט כרגע: רכיב מחיר מעבד AMD PhenomII x4 (955) - quad-core [AM3] 3.2GHz 45…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תכני HD משחקים עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS DARKSIDERS MOH COD NFS FIFA STARCRAFT PROTOTYIP וכדו, כל המשחקים החדשים (מיועד גם ל CRYSIS 2) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 7000 ש"ח. התקציב הוא גם למחשב עצמו, גם למסך, וגם לרמקולים, מקלדת ועכבר(רמקולים מקלדת ועכבר ברמה ממוצעת בלבד) השימוש העיקרי יהיה גיימינג- וחשוב שיריץ משחקים כבדים. -אין תכנון לעשות אוברקלוקינג -אין צורך במערכת הפעלה -אין חשיבות רבה לרעש- אך כמובן שעדיף שיהיה שקט תודה- כ"צו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם! המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית-אופיס/אינטרנט ולהאזנה למוזיקה וצפיה בסרטים מה אתם חושבים על המפרט: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 1070 1070 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות מחיר סה"כ A8N5X s939, NF4, PCI-E, SATA 1 580 580 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 1 335 335 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ GF FX5200 128MB, TV, DVI 1 250 250 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 495 495 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 1 240 240 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 395 395 SYSTEM ASSE…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by oba3k,

ראיתי שיש עוד כמה הודעות על סביבות המחיר הזה, אבל הדרישות שלי טיפלה שונות. אני רוצה מחשב בעיקר להורדות ותכנות אבל שיוכל להריץ גם את המשחקים הכבדים(אבל בעדיפות אחרונה, כלומר לא צריך כרטיס מסך מפוצץ, רק כזה שמתמש בטכנולוגיות חדשות... שיוכל לעבוד גם בעוד שנה-שנתיים). הבעיה היא שאני חייב 2 הארד דיסקים. אחד למערכת ואחד להורדות (אחרת הביצועים שלי על הפנים...) והנפח של שניהם חייב להיות מעל 200GB ורצוי אף יותר. אני רוצה כפול ליבה, אבל לא מתכנן OC מאסיבי (אולי משהו קטן כזה ...) חוץ מזה אני רוצה את המפרט מזיגזג... ועם יהיה VIVO זה נחמד (אני רוצה לחבר את הממיר של יס ולהקליט, אבל שוב לא חובה. כמו כן אני רוצה מחשב שקט...

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום רק לפני שעה קיבלתי את המחשב הנ"ל! וההחלטה הייתה אחרי המון התלבטויות! וכנראה שלא טעיתי בבחירה! מה שאני רוצה להדגיש , המסך , יש כאלה מהפורום אמרו שמהסך לא לא משהו , מה שכן , אני כל הזמן עבדתי עם מסך CRT , אז המסך הוא מאוד מצויין! ובהיר מאוד עד כדי שלא נוח לי לחזור ל CRT בקיצור , הוינדוז שבא איתו לא נראה לי , אני רוצה לפרמט ולחלק את איך שנוח לי , אבל הבעיה שלא בא איתו דיסקים של דרייברים , ואני מפחד לפרמט ולהיתקע בלי דרייברים או התוכנות , מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by sufgi,

זה מה שהרכבתי עד כה : Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel - 2382 Intel Core 2 Duo E6400 - 1240 Gigabyte GA-965P-DS3 - 700 G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL4 - 999 Western Digital 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - 420 Leadtek Nvidia Geforce 8800GTS 320MB PCIe - 1852 Corsair HX 520W PSU - 745 Gigabyte 3D Aurora - 690 Pioneer DVR111d x16 - 270 סה"כ - 9300 ש"ח מספר שאלות - אילו שינויים ניתן לבצע על מנת להוריד את מחיר המערכת בכ-1000 ש"ח ? ייתכן שאזמין מספר חלקים מארה"ב - המסך, שעולה כחצי ממחירו בארץ (הצעות לחנות המחזיקה אותו בארה"ב ?) ואולי כרטיס GTX שמחירו בחו"ל שווה למחיר ה-GTS שבמפרט. אשמח לעזרה וייעוץ מאנשים עם ניסיון בתחום הייבוא האישי ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nbav,

יש לי כרגע בעיות במחשב הנוכחי פתחתי נושא בפורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה במידה ואני לא אמצא פתרון, אני כנראה אאלץ לקנות במחשב חדש אני לא ממש מבין כיום מבחינת איזה חברות טובות וכדומה ולכן אשמח להסבר על הרכיבים שאתם ממליצים (מה היתרונות שלהם וכדומה) ". מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?" עד 3,000 ש"ח לא ניתן לחרוג מהתקציב "מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?" גלישה באינטרנט ואם אפשר גם משחקים, אני אשמח א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)." " פיירפוקס הייתי גם רוצה שתכונה …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by liav12,

היי, אני יודע ששאלתי המון שאלות בנוגע למחשבים ניידים, אך מכיוון שזו קניה שהולכת להתבצע ביום ראשון כנראה אני צריך עזרה דחופה, יש לי 2 מפרטים שונים (האתר הוא כדי להמחיש מה יש במפרטים, אני לא קונה משם). האחד של טושיבה: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=20491&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מעבד T6600, 4GB זכרון 800MHZ DDR2. כרטיס מסך GT230M. HDD - 320 GB 5400RPM. ויתרון קטן שהוא מסך 16. המחשב השני הוא של HP: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=VL055EAABT&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0 מעבד T6600 4GB 1066MHZ DDR3 כרטיס מסך 4650M - דיי דומה בביצועים ל 230 של NVIDIA, על פי מה שראיתי באינטרנט.. 320GB - 7200RPM - יותר מהיר משל טושיבה. מסך 15.6 שניהם מ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.